10+ καλύτερες προσθήκες WordPress Author Box

Οι καλύτερες προσθήκες του WordPress Author Box (Δωρεάν & Premium)

Ένα κοινό, αλλά συχνά παραβλέπεται χαρακτηριστικό σε πολλούς ιστότοπους του WordPress είναι το βιογραφικό του συγγραφέα. Συνήθως βρίσκεται στο τέλος της ανάρτησης του ιστολογίου, το πλαίσιο συγγραφέα ενισχύει την πιθανότητα, εξ ου και η αξιοπιστία και η νομιμότητα του ιστότοπού σας.


Οι αναγνώστες σας μπορούν να μάθουν περισσότερα για εσάς ή τους συγγραφείς σας με μια ματιά. Εκτός αυτού, μπορείτε να αυξήσετε την επιρροή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δείξετε κοινωνική απόδειξη συμπεριλαμβάνοντας συνδέσμους προς τους λογαριασμούς σας στο πλαίσιο συγγραφέα. Και αυτές είναι μόνο δύο περιπτώσεις χρήσης.

Με άλλα λόγια, το βιογραφικό πλαίσιο του συγγραφέα, όπως και το πλαίσιο σχολίων, είναι ένας άλλος υπέροχος τρόπος για να προσελκύσετε τους επισκέπτες σας. Γι ‘αυτό είναι λυπηρό ότι πολλοί άνθρωποι παραμελούν το κουτί του συγγραφέα, περισσότερο όταν έχουμε πολλά πρόσθετα κουτιού συγγραφέα WordPress για να κάνουμε τη δουλειά εξαιρετικά εύκολη.

Στη σημερινή δημοσίευση, καλύπτουμε τόσο δωρεάν όσο και premium πρόσθετα κουτιών συντάκτη για το WordPress. Ελπίζουμε να βρείτε την τέλεια λύση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Παρακαλώ μοιραστείτε το αγαπημένο σας πρόσθετο κουτιού συγγραφέα WordPress στα σχόλια.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας πάμε στη δουλειά.

Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε ένα δωρεάν ή premium πρόσθετο κουτί συγγραφέα, οι προσθήκες που βρίσκετε εδώ ολοκληρώνουν τη δουλειά. Η επιλογή σας, επομένως, θα εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επίσης, θυμηθείτε να δοκιμάσετε το πλαίσιο συγγραφέα σας σε κινητές συσκευές για να ελέγξετε αν όλα φαίνονται υπέροχα και λειτουργούν ομαλά.

Τούτου λεχθέντος, ας δούμε τις καλύτερες προσθήκες του συντάκτη WordPress.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Απλό πλαίσιο συγγραφέα

απλό κουτί συγγραφέα

Πρώτα στη σειρά είναι το Simple Author Box, ένα εξαιρετικό και εύχρηστο plugin WordPress author box από την WebFactory Ltd. Η προσθήκη προσθέτει ένα αποκριτικό πλαίσιο συγγραφέα στο τέλος των δημοσιεύσεών σας. Σας επιτρέπει να εμφανίσετε το όνομα του συγγραφέα, το είδωλο, την περιγραφή και τα προφίλ κοινωνικών μέσων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τα στυλ προσθηκών ώστε να ταιριάζουν με το θέμα σας για μια κομψή και ομοιόμορφη εμφάνιση. Το Simple Author Box εισάγει αυτόματα το πλαίσιο συγγραφέα στις αναρτήσεις σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε το πλαίσιο συγγραφέα χειροκίνητα στα αρχεία προτύπου σας. Υποστηρίζει RTL και AMP.

2. Ultimate Author Box Lite

απόλυτος συγγραφέας box lite

Το Ultimate Author Box Lite είναι μια φανταστική προσθήκη που σας επιτρέπει να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους συντάκτες σας, είτε αυτόματα είτε χρησιμοποιώντας συντομεύσεις. Υποστηρίζει αναρτήσεις, σελίδες και προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων, προσφέροντάς σας μια ευρεία επιλογή από την εμφάνιση των πλαισίων συγγραφέων.

Αρχικά, έχετε πέντε όμορφα σχεδιασμένα πρότυπα. Για μεγαλύτερο έλεγχο, έχετε απεριόριστα προσαρμοσμένα χρώματα στη διάθεσή σας. Επιπλέον, μπορείτε να εμφανίσετε είδωλα συγγραφέων από Facebook, Twitter, Instagram ή να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες εικόνες. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανιστεί το πλαίσιο συγγραφέα σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις ή σελίδες. Δέκα κοινωνικά εικονίδια και περισσότερες δυνατότητες σφραγίζουν τη συμφωνία.

3. Ultimate Author Box Pro

απόλυτο κουτί συγγραφέα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Ultimate Author Box είναι η πληρωμένη έκδοση του πρόσθετου Ultimate Author Box Lite που καλύψαμε νωρίτερα. Η προσθήκη ενημερώθηκε πρόσφατα, προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες σε μια ήδη ισχυρή προσθήκη συγγραφέα WordPress. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους προβολής και εκτίμησης συγγραφέων στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Χάρη στις εξαιρετικές επιλογές, όπως η καρτέλα των πιο πρόσφατων αναρτήσεων, οι καρτέλες κοινωνικών μέσων, τα εικονίδια, τα είδωλα, τα προφίλ, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα τηλέφωνα και τα ονόματα των συγγραφέων, τίποτα δεν εμποδίζει τους συγγραφείς σας να κάνουν λάμψη. Η προσθήκη ενημερώθηκε πρόσφατα με ακόμα πιο ισχυρές δυνατότητες, οπότε μπορείτε να περιμένετε να περάσετε υπέροχα με το Ultimate Author Box.

4. (Απλά) Όνομα Συγγραφέα Επισκέπτη

(Απλά) Όνομα Συγγραφέα Επισκέπτη

Εάν εργάζεστε με πολλές αναρτήσεις επισκεπτών, θα βρείτε την προσθήκη του ονόματος συντάκτη επισκεπτών αρκετά χρήσιμη. Όταν οι προσκεκλημένοι συντάκτες υποβάλλουν αναρτήσεις, συνήθως υπόκεινται σε έλεγχο έως ότου επιλέξετε να τις δημοσιεύσετε. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό επισκέπτη συγγραφέα, αλλά όταν έχετε πολλούς συντελεστές, μπορεί να γίνει κουραστικό.

Αλλά χάρη στην παραπάνω προσθήκη, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα έναν συντάκτη επισκέπτη σε μια ανάρτηση και να συνδέσετε το ιστολόγιό τους με ένα κλικ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς εμφανίζεται το πλαίσιο συγγραφέα στους αναγνώστες. απλώς προσθέστε όποιο όνομα επισκέπτη συντάκτη και σύνδεσμο επιθυμείτε, και αυτό είναι. Εάν έχετε την τάση, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε εύκολα το avatar του συγγραφέα.

5. Starbox – το πλαίσιο συγγραφέα για τους ανθρώπους

plugin starbox wordpress συγγραφέας

Θέλετε να δημιουργήσετε πανέμορφα βιογραφικά κουτιά συγγραφέων που πείθουν τους αναγνώστες να κάνουν κλικ και να διαβάσουν περισσότερα για εσάς ή τους συγγραφείς σας; Αν ναι, θα λατρέψετε το Starbox από τους υπέροχους άντρες στο Squirrly UK. Η προσθήκη διαθέτει ένα ωραίο σύνολο χαρακτηριστικών για τη δημιουργία όμορφων κουτιών συγγραφέα που λειτουργούν.

Για να ξεκινήσετε γρήγορα και γρήγορα, το Starbox έρχεται με προκατασκευασμένα θέματα που κάνουν τη δημιουργία ενός πλαισίου συγγραφέα ένα αεράκι. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήσετε το πλαίσιο συγγραφέα στην κορυφή ή στο κάτω μέρος των δημοσιεύσεών σας. Επιπλέον, η προσθήκη έρχεται με κοινωνικά προφίλ, το Google & Facebook συγγραφέας, πλούσια αποσπάσματα για αποτελέσματα αναζήτησης Google, συνδέσμους προς τις αναρτήσεις του συγγραφέα, τον τίτλο εργασίας του συγγραφέα και πολλά άλλα.

6. Μια φανταστική λίστα συγγραφέων WordPress

μια φανταστική λίστα συγγραφέων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Εάν ψάχνετε κάτι περισσότερο από ένα κουτί συγγραφέα, μια προσθήκη Fancy WordPress Author List σας προσφέρει μια νέα λύση. Η προσθήκη σάς επιτρέπει να εμφανίζετε μια λίστα με τους συγγραφείς σας σε ένα όμορφο πλέγμα στον οποίο οι αναγνώστες μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η προσθήκη διαθέτει πολλές άλλες δυνατότητες.

Μπορείτε εύκολα να εμφανίσετε τη λίστα των συγγραφέων στην πλευρική γραμμή, στη σελίδα ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή widget. Η προσθήκη ενισχύει τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των συγγραφέων, πράγμα που σημαίνει υπέροχα πράγματα για το ιστολόγιό σας. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε προσαρμοσμένες εικόνες, εικονίδια κοινωνικών μέσων και να προσθέσετε δυναμικά εφέ για να προσελκύσετε νέους επισκέπτες.

7. Συγγραφέας Bio Box

βιο κουτί συγγραφέα

Το Author Bio Box είναι ένα απλό plugin του WordPress author box που προσφέρει αρκετή γροθιά. Σας βοηθά να προσθέσετε εύκολα βιογραφικά συντάκτες, είδωλα και εικονίδια κοινωνικών μέσων. Με πολλά χαρακτηριστικά, η δημιουργία ενός όμορφου βιογραφικού avatar δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Το Author Bio Box έρχεται με μια εύχρηστη διεπαφή διαχειριστή που καθιστά τη δημιουργία των τέλειων πλαισίων συγγραφέα για τον ιστότοπό σας απλή. Χάρη στις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα από χρώματα, όπου εμφανίζονται τα πλαίσια συγγραφέων και πολλά άλλα.

8. WP Post Συγγραφέας

wp post συγγραφέας

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για μια πολύπλευρη προσθήκη πλαισίου συγγραφέα WordPress, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το WP Post Author. Το πνευματικό τέκνο των θεμάτων AF, WP Post Author σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως βιογραφικό συγγραφέα, κοινωνικά εικονίδια, συντομεύσεις κ.λπ..

Με άλλα λόγια, η προσθήκη σάς βοηθά να εμφανίσετε το όνομα του συγγραφέα, το είδωλο, το ρόλο, τη διεύθυνση email, τα κοινωνικά προφίλ και ένα σύντομο βιογραφικό κάτω από την ανάρτηση. Μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση / απόκρυψη συγκεκριμένου περιεχομένου συγγραφέα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον, η προσθήκη συνοδεύεται από widget που σας επιτρέπουν να προσθέσετε πλαίσια συγγραφέα σε πλαϊνές γραμμές και άλλες περιοχές widget.

9. Πιο φανταστικό κουτί συγγραφέα

φανταχτερό κουτί συγγραφέα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Fanciest Author Box είναι ένα premium plugin WordPress box που σας βοηθά να δώσετε ταυτότητα στο ιστολόγιό σας σε λίγα βήματα. Ένα επιλεγμένο προϊόν στο CodeCanyon, το Fanciest Author Box αναπτύσσεται και συντηρείται από τους Slobodan Manic, Dragan Nikolic και την ομάδα στο ThematoSoup.

Το Fanciest Author Box λειτουργεί ακριβώς έξω από το κουτί. Στέλνει με δώδεκα δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων κοινωνικών προφίλ, συντομεύσεων, widgets, Google Authorship, προσαρμοσμένων χρωμάτων, έτοιμων για μετάφραση, αποκριτικής σχεδίασης, τεμπέλης φόρτωσης και ούτω καθεξής. Είναι ένα φανταστικό plugin για όλους τους χρήστες, αρχάριους και επαγγελματίες.

10. Συγγραφή Molongui

συγγραφέας molongui

Σας προσφέρθηκε από την Amitzy, έναν παθιασμένο και αξιόπιστο προγραμματιστή προσθηκών WordPress, το Molongui Authorship είναι μια ολόκληρη σουίτα χαρακτηριστικών του συντάκτη. Επεκτείνει το προεπιλεγμένο πλαίσιο συγγραφέα WordPress με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Η προσθήκη είναι απόλυτα απαραίτητη, ειδικά αν θέλετε να πιστώσετε δύο συντάκτες σε μία ανάρτηση.

Το Molongui Authorship συνοδεύεται από πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε, πολλούς συγγραφείς, φιλοξενούμενους συγγραφείς, ένα πλήρες κουτί συγγραφέων για κανονικούς συγγραφείς, σχετικές δημοσιεύσεις, είδωλα συγγραφέων, ανταποκρινόμενο σχεδιασμό, ευέλικτες επιλογές σχεδίασης και 70+ κοινωνικά δίκτυα, μεταξύ άλλων.

11. Επέκταση Booster

ενισχυτική επέκταση

Δημιουργήθηκε από την εξαιρετική ομάδα στο ThemeInWP, το Booster Extension είναι κάτι περισσότερο από ένα plugin WordPress. Είναι μια σειρά από ισχυρές δυνατότητες, ιδανικές για όλα τα ιστολόγια και τα περιοδικά του WordPress. Αν ψάχνετε για ένα πρόσθετο βιογραφικού συντάκτη, το Booster Extension σας προσφέρει ακριβώς αυτό και μετά μερικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, το πρόσθετο Booster Extension έρχεται με κουμπιά κοινής χρήσης με αριθμό κοινής χρήσης, υπολογισμό και εμφάνιση χρόνου ανάγνωσης, emoji ανατροφοδότησης, κουμπιά αντίδρασης, κουτί συγγραφέα με κοινωνικά προφίλ και το κουμπί δημοσίευσης “like / dislike”. Μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς το πρόσθετο έως ότου το ρίξετε.


Υπάρχουν λίγα δωρεάν πρόσθετα του συντάκτη του WordPress και ακόμη λιγότερα premium πρόσθετα. Η αγορά δεν είναι κορεσμένη όπως θα περίμενε κανείς, επειδή το πλαίσιο συγγραφέα είναι ένα τόσο μικρό χαρακτηριστικό. Ως εκ τούτου, πολλά πρόσθετα δεν έχουν ενημερωθεί εδώ και χρόνια, τα οποία αποκλείστηκαν αυτόματα από τη λίστα μας.

Συνολικά, ένα πλαίσιο συγγραφέα σάς επιτρέπει να βελτιώσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας στο WordPress σε αυτόματο πιλότο. Προσφέρει στους αναγνώστες σας την ευκαιρία να συναντηθούν και να αλληλεπιδράσουν με τους συγγραφείς σας, και το ιστολόγιο γενικά. Η παραπάνω λίστα σας προσφέρει αρκετές επιλογές για να προσθέσετε οποιονδήποτε τύπο πλαισίου συντάκτη που θέλετε.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας plugin για το WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me