Οι 10+ καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate

Οι καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate

Πριν ξεκινήσετε να εγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε μια δωδεκάδα πρόσθετα WordPress, πώς θα αφιερώσετε ένα λεπτό για να εστιάσετε απότομα σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε με το πρόγραμμα παραπομπής σας. Γιατί; Είναι ο μόνος τρόπος να επιλέξετε το τέλειο πρόσθετο συνεργατών για τις ανάγκες σας.


Εδώ είναι ένα υποθετικό σενάριο. Έχετε ένα θέμα, προσθήκη, φιλοξενία ή κάτι άλλο για να προσφέρετε στον κόσμο, αλλά απλώς δεν φαίνεται να βρίσκετε την τέλεια στρατηγική μάρκετινγκ. Τώρα, έχετε τα μάτια σας εκπαιδευμένα στο μάρκετινγκ συνεργατών και τα κότσια σας λένε ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα προϊόντα σας προς τα εμπρός.

Ίσως αυτό δεν ισχύει. Ίσως, είστε ο σχεδιαστής που έχει αναλάβει να δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης θυγατρικών. Βρίσκεστε στην αγορά για μια προσθήκη θυγατρικών WordPress που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Ο λόγος για τον οποίο βρίσκεστε εδώ έχει μικρότερη σημασία. Είναι αποδεκτό γεγονός ότι ένα πρόγραμμα συνεργατών σάς βοηθά να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις.

Στην ευχάριστη θέση, εδώ είναι 10+ όμορφες προσθήκες WordPress και διαχειριστές παραπομπών για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. AffiliateWP

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: AffiliateWP

Το AffiliateWP είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης θυγατρικών που είναι απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση αλλά εκπληκτικά ευέλικτο. Κάνει όλη τη διαδικασία διαχείρισης του προγράμματος παραπομπής σας εύκολη όπως θα έπρεπε. Τόσο οι συνεργάτες όσο και οι τομείς διαχείρισης είναι χαρά να συνεργαστούμε. Χρησιμοποιήστε τις αναφορές με μια ματιά, γραφήματα σε πραγματικό χρόνο και τον σύνθετο πίνακα ελέγχου συνεργατών για να διατηρήσετε το πρόγραμμά σας οργανωμένο και κερδοφόρο.

Το AffiliateWP ενσωματώνεται απρόσκοπτα με πολλές δημοφιλείς λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Easy Digital Downloads, WooCommerce και iThemes Exchange, για να αναφέρουμε μερικές μόνο. Αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολο για εσάς να παρακολουθείτε τι πωλούν οι συνεργάτες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε το κατάστημα που έχετε τώρα. Και μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε ποιοι είναι οι κορυφαίοι συνεργάτες σας, ποιοι είναι οι πωλητές σας και μπορείτε να βλέπετε τις παραπομπές σας με την πάροδο του χρόνου ως ένα κατανοητό γράφημα.

Αυτό το φοβερό plugin κάνει πολύ περισσότερα από αυτό. Το AffiliateWP περιλαμβάνει επίσης επιλογές για τη μη αυτόματη προσθήκη συνεργατών και μεταφράσεων. Εάν επιθυμείτε το premium πρόσθετο, μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε κλιμακωτές παραπομπές θυγατρικών. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα ποσοστά προμήθειας, διάρκεια cookie, σελίδες συνεργατών και διάφορα άλλα πράγματα. Μπορείτε να ενσωματώσετε περαιτέρω το AffiliateWP με μια ορμή από φοβερά πρόσθετα, όπως φόρμα επικοινωνίας 7, WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, PayPal Buttons και πολλά άλλα για να ωθήσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας σε μεγαλύτερα ύψη.

King of Affiliate WordPress Plugins

Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε τις φόρμες εγγραφής συνεργατών καθώς και τα email καλωσορίσματος που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Άλλες διάφορες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν το reCAPTCHA για να κρατήσετε τα bots εκτός λειτουργίας και ένα πλήθος αυτόματων ρυθμίσεων μόνο για καλό μέτρο. Οι συνεργάτες σας θα περάσουν υπέροχα με ένα πρόγραμμα θυγατρικών που λειτουργεί στο AffiliateWP.

Οι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του βαρέων βαρών του κλάδου Chris Lema, λένε υπέροχα πράγματα για το AffiliateWP:

Πραγματικά, από όλες τις προσθήκες συνεργατών WordPress που συνάντησα, αυτό είναι γεμάτο από χαρακτηριστικά, καλά κωδικοποιημένα και αρκετά εύκολο στην εγκατάσταση για ένα ελαφρύ πρόσθετο που συνοδεύει όλα τα υπέροχα πράγματα που παίρνετε. Το AffiliateWP είναι από τον διάσημο προγραμματιστή plugin του WordPress, Pippin Williamson, ο οποίος μας έφερε και άλλες εξαιρετικές προσθήκες, όπως οι προαναφερθείσες Easy Digital Downloads και Restrict Content Pro, μεταξύ άλλων.

Αποκτήστε το AffiliateWP

2. Δημοσίευση Affiliate Pro

Δημοσίευση Affiliate Pro

Κατά την εξέταση του συστήματος συνεργατών που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τον ιστότοπό σας, θα πρέπει να αναζητήσετε κάτι εύκολο να εφαρμοστεί με δυνατότητες παρακολούθησης προμηθειών, διαχείρισης καμπανιών, μεταφόρτωσης πανό και φυσικά δημιουργίας αναφορών. Το Post Affiliate Pro συμβαίνει να προσφέρει όλα αυτά τα βασικά σημεία, καθώς και να προσφέρει πολλά περισσότερα για το πρόγραμμα συνεργατών σας που υποστηρίζεται από το WordPress.

Γιατί λοιπόν το Post Affiliate Pro; Λοιπόν, υποστηρίζονται περισσότερα από 170 CMS και πύλες πληρωμής – συμπεριλαμβανομένου του WordPress (φυσικά) το οποίο έχει το δικό του εύχρηστο Προσθήκη προσθήκης Affiliate Pro που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε το σύστημα συνεργατών σας στον ιστότοπό σας. Και ενσωματώνεται με τα πιο δημοφιλή πρόσθετα ηλεκτρονικού εμπορίου και μελών. Αυτό περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται σε) WooCommerce, Easy Digital Downloads, MemberPress, S2Member, WP Simple Pay Pro και άλλα. Έτσι, ωστόσο, επιλέγετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών για να το προωθήσετε!

Και με το Post Affiliate Pro έχετε πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε το πρόγραμμα συνεργατών σας για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας στυλ συνδέσμων (επιλέγοντας από αγκύρωση, παραμέτρους url, επανεγγραφή mod, άμεση ή ανακατεύθυνση), να προσθέσετε προσαρμοσμένους κώδικες παρακολούθησης συνεργατών, να ενεργοποιήσετε το force matrix (έτσι οι συνεργάτες κάνουν ένα ποσοστό των πωλήσεων υπο-συνεργατών), να δημιουργήσουν ιδιωτικές καμπάνιες, καθορίστε τη δομή της προμήθειάς σας (συμπεριλαμβανομένων ενεργειών, προμήθειες διάρκειας ζωής ή επαναλαμβανόμενων, ανταμοιβές απόδοσης και πολλά άλλα), δημιουργία κουπονιών, προσθήκη όλων των ειδών πανό (εικόνα, φλας, περιστροφή, HTML, lightbox και άλλα), ορίστε μια γλώσσα / νόμισμα και πολλά άλλα. Αυτό είναι μόνο μέρος του τι προσφέρει το Post Affiliate Pro!

Αποκτήστε το Post Affiliate Pro

3. Διευθυντής θυγατρικών

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: Affiliate Manager

Για ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης συνεργατών, αυτό το πρόσθετο συσκευάζει αρκετά. Θέλω να πω, ανταγωνίζεται τα premium πρόσθετα WordPress θυγατρικών, τι γίνεται με μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να τρελαίνετε. Η εγκατάσταση και η χρήση αυτού του μωρού είναι απλή, καθώς όλα είναι ξεκάθαρα.

Η διαχείριση των θυγατρικών και των παραπομπών σας είναι τόσο εύκολη όσο τα Α, Β, Γ, καθώς έχετε τον πλήρη έλεγχο των πάντων, από την εγγραφή συνεργατών έως τις πληρωμές και τις ατομικές προμήθειες, για να αναφέρουμε μερικές μόνο. Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τα κλικ και να πραγματοποιείτε μαζικές πληρωμές μέσω PayPal, το οποίο είναι σωτήριο.

Η οθόνη ρυθμίσεων στο διαχειριστή WordPress είναι γεμάτη με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να εκτελέσετε ένα επιτυχημένο σύστημα συνεργατών. Αυτό, συν το plugin παίζει καλά με plugins WordPress όπως το WooCommerce, το iThemes Exchange, το S2Member και το JigoShop, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε απεριόριστο αριθμό συνεργατών σε πραγματικό χρόνο!

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις banner και δημιουργικά για τους συνεργάτες σας, να ενσωματώσετε την προσθήκη στο MailChimp, να παρακολουθήσετε εμφανίσεις διαφημίσεων και να προσαρμόσετε τα μηνύματα συνεργατών μεταξύ άλλων. Το Affiliates Manager είναι έτοιμο για μετάφραση, που σημαίνει ότι το πρόγραμμα συνεργατών σας είναι ανοιχτό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αποκτήστε το Affiliate Manager

4. Συνεργάτες

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: Συνεργάτες

Το Affiliates είναι ένα πλήρες πρόσθετο συνεργατών WordPress που είναι ιδανικό αν αναζητάτε ένα σύστημα διαχείρισης συνεργατών που λειτουργεί αμέσως. Δίνει πολλά πρόσθετα συνεργατών WordPress για τα χρήματά τους, τι γίνεται με εργαλεία που είναι ιδανικά για πωλητές, διαδικτυακά καταστήματα και ιστότοπους μελών.

Ας ανακαλύψουμε τι έχει να προσφέρει η προσθήκη του Affiliates WordPress. Κατ ‘αρχάς, η προσθήκη νέων συνεργατών είναι τόσο εύκολη, το πρόγραμμα συνεργατών σας θα πρέπει να κερδίσει χρήματα σε χρόνο μηδέν. Και χάρη σε ένα εκατομμύριο και μία ενσωματώσεις, μπορείτε να συνδέσετε αυτό το πρόσθετο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ή συνδρομής που έχετε.

Είστε ελεύθεροι να παρακολουθείτε απεριόριστο αριθμό συνεργατών και τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τι λειτουργεί και τι όχι. Ακριβώς όπως τα πρόσθετα συνεργατών WordPress σε αυτήν τη λίστα, το Affiliates είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί. Σε τελική ανάλυση, περισσότεροι από 7 χιλιάδες ενεργοί χρήστες δεν μπορούν να κάνουν λάθος.

Βλέποντας ως Συνεργάτες είναι εύκολο να προσαρμοστεί και συνοδεύεται από ένα API, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προσθήκη για να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα προγράμματα διαχείρισης θυγατρικών, χωρίς όλα τα βαριά. Θέλω να πω, όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών είναι ήδη διαθέσιμα στην προσθήκη. Και παίρνετε όλα αυτά δωρεάν.

Αποκτήστε συνεργάτες

5. Ultimate Affiliate Pro

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: Ultimate Affiliate Pro

Από τα premium πρόσθετα συνεργατών WordPress που συνάντησα, το Ultimate Affiliate Pro κερδίζει μεγάλη με μια καταπληκτική λίστα χαρακτηριστικών που δείχνει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης συνεργατών που είναι τόσο φθηνή όσο και ευέλικτη. Φου, αυτό είναι μακρύ ��

Έχουμε φέρεται από ελίτ συγγραφέα, azzaroco, το Ultimate Affiliate Pro διαθέτει τα καλύτερα χαρακτηριστικά θυγατρικών, όπως κατάταξη θυγατρικών, απεριόριστο αριθμό θυγατρικών, προσαρμοσμένες προμήθειες, ειδικά μπόνους και προσφορές, πληρωμές Stripe και PayPal και προμήθειες διάρκειας ζωής.

Άλλες αξιοσημείωτες δυνατότητες περιλαμβάνουν πανό, κλιμακωτές προμήθειες, παραπομπές εγγραφής, κοινωνική κοινή χρήση, πολλαπλές ενσωματώσεις, συντομεύσεις, προσαρμοσμένα πεδία φόρμας, αναφορές, ειδοποιήσεις, κουπόνια, προμήθειες σελίδας προορισμού, ένα πορτοφόλι, πολύγλωσση υποστήριξη, κωδικούς QR και φιλικούς συνδέσμους συνεργατών μεταξύ άλλων.

Στην ιδανική περίπτωση, αυτή είναι η κορυφαία επιλογή μεταξύ των συνδεδεμένων WordPress plugins στην αγορά (συν το πρόσθετο έχει μια αρκετά εντυπωσιακή βαθμολογία αγοραστή).

Αποκτήστε το Ultimate Affiliate Pro

6. Συνεργάτης & παραπομπή WordPress

Καλύτερες προσθήκες συνεργατών WordPress: Συνεργάτης και παραπομπή WordPress

Ενώ ψάχναμε για τις μεγαλύτερες προσθήκες WordPress όλων των εποχών, ρίξαμε μια ματιά στο WordPress Affiliate & Referral plugin και εντυπωσιάσαμε ή τι; Πουλήθηκε ιδιαίτερα απλά, είναι να διαχειριστώ το πρόγραμμα συνεργατών σας χρησιμοποιώντας αυτήν την προσθήκη.

Είναι όμορφο και καθαρό, που σημαίνει ότι όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε το πρόγραμμα συνεργατών σας είναι εκεί ανοιχτά. Η προσθήκη και η παρακολούθηση συνεργατών είναι τόσο εύκολη όσο η πίτα και χάρη στις πληρωμές Mass PayPal, μπορείτε να πληρώσετε όλους τους συνεργάτες σας χωρίς να ξεφύγετε από τον ιδρώτα.

Αυτή η προσθήκη είναι φθηνή, κοστίζει μόλις 20 $, αλλά μην αφήνετε την τιμή να σας παραπλανήσει. Αυτό το plugin συνεργαζόμενου WordPress προσφέρει αρκετή γροθιά. Απολαμβάνετε λειτουργίες όπως αναφορές σε πραγματικό χρόνο, απεριόριστες παραπομπές, φοβερούς σύντομους κωδικούς, μια εφαρμογή Android για παρακολούθηση του προγράμματος σας εν κινήσει, κουμπιά κοινής χρήσης, ειδοποιήσεις και cookie μεταξύ άλλων.

Αποκτήστε το WordPress Affiliate & Referral

7. YITH WooCommerce Affiliates

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: YITH WooCommerce Affiliates

Εάν εργάζεστε αποκλειστικά με το WooCommerce, εδώ είναι μια προσθήκη 100% δωρεάν συνεργατών μόνο για εσάς. Το YITH WooCommerce Affiliates κάνει μία δουλειά και το κάνει εξαιρετικά καλά. Η προσθήκη επεκτείνει το WooCommerce, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε προφίλ θυγατρικών και να ρυθμίζετε προμήθειες.

Το YITH WooCommerce Affiliates αφορά στην ευκολία χρήσης, από την εγκατάσταση έως την πρώτη παραπομπή. Είναι γεμάτο από όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να εκτελέσετε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα συνεργατών για το κατάστημά σας που βασίζεται στο WooCommerce.

Για αρχάριους, μπορείτε να ρυθμίσετε τα cookie να λήγουν όποτε, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε παραπομπές για πολλές μέρες. Δεύτερον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εγγραφή θυγατρικών χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς, να δημιουργήσετε συνεργάτες από τους υπάρχοντες χρήστες σας και να εγκρίνετε / απαγορεύσετε οποιαδήποτε συνεργάτη όποτε θέλετε.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε διάφορα ποσά προμήθειας και να υπολογίσετε αυτόματα τις επιστροφές χρημάτων. Οι συνεργάτες έχουν ένα διαισθητικό ταμπλό από όπου μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδό τους. Συνολικά, το YITH WooCommerce Affiliates ενισχύει το κατάστημά σας στο WooCommerce όσο δημιουργεί κίνηση και πωλήσεις.

Αποκτήστε YITH WooCommerce Affiliates

8. Συνεργάτης Royale

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: Affiliate Royale

Τελευταίο αλλά σίγουρα σημαντικό είναι το Affiliate Royale, ένας πραγματικός διεκδικητής σχετικά με τις προσθήκες WordPress. Ενσωματώνεται με το WordPress, προσφέροντάς σας συστήματα διαχείρισης συνεργατών που συμβάλλουν απευθείας στην κατώτατη γραμμή σας.

Με το Affiliate Royale, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα συνεργατών μέσα σε λίγα λεπτά. Το πρόγραμμά σας θα περιλαμβάνει τα συνηθισμένα πράγματα και μετά μερικά. Χωρίς να χάσετε την έκκληση της επωνυμίας σας, οι συνεργάτες σας μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τα κλικ, τις πωλήσεις και τις πληρωμές από έναν κεντρικό εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου.

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε το Affiliate Royale με τα μέλη του MemberPress, WooCommerce, PayPal, Authorize.net, Shopp και πολλά άλλα. Συνοψίζοντας, το Affiliate Royale είναι μια λύση διαχείρισης θυγατρικών που λειτουργεί όπως διαφημίζεται. Μην πάρετε τα λόγια μου για αυτό, πρέπει πραγματικά να το ελέγξετε για να το πιστέψετε.

Αποκτήστε το Affiliate Royale

9. Ανατρέξτε σε έναν φίλο για το WooCommerce από το WPGens

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: Refer-A-Friend for WooCommerce by WPGens

Ορισμένα προγράμματα θυγατρικών προσφέρουν κίνητρα που δεν είναι αυστηρά μετρητά. Ένα παράδειγμα είναι να προσφέρετε στους τρέχοντες πελάτες ανταμοιβές για την παραπομπή των φίλων και της οικογένειάς τους στον ιστότοπό σας. Με το Refer-A-Friend της WPGens μπορείτε να ανταμείψετε τους ενεργούς πελάτες σας με αποκλειστικά κουπόνια.

Απλώς εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το δωρεάν πρόσθετο Refer-A-Friend και διαμορφώστε τις ανταμοιβές σας. Η προσθήκη δημιουργεί αυτόματα προσαρμοσμένους συνδέσμους για εγγεγραμμένους πελάτες. Οι πελάτες σας μπορούν στη συνέχεια να μοιραστούν αυτόν τον σύνδεσμο με φίλους, να το στείλουν μέσω email στην οικογένεια, να το δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε κάτι άλλο. Στη συνέχεια, όταν κάποιος κάνει μια αγορά, θα λάβει ένα κουπόνι.

Υπάρχουν εύκολες στη διαχείριση επιλογές για τον καθορισμό μιας αξίας κουπονιού, τύπου και ελάχιστης παραγγελίας. Και αν κάνετε αναβάθμιση σε premium, θα μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ημερομηνία λήξης, να μοιραστείτε με έναν φίλο (ο πελάτης και ο φίλος του λαμβάνουν και ένα κουπόνι) και πολλά άλλα.

Λάβετε Refer-A-Friend

10. ReferralCandy για WooCommerce

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: ReferralCandy για WooCommerce

Το ReferralCandy for WooCommerce είναι ένα άλλο πρόσθετο τύπου ανταμοιβής. Στοχεύετε ενδιαφερόμενους πελάτες (ή ακόμη και πιθανούς πελάτες) για να μοιραστείτε το κατάστημά σας WooCommerce με άτομα στο δίκτυό τους. Η μόνη προειδοποίηση είναι ότι αυτό το δωρεάν plugin λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα ReferralCandy, οπότε θα πρέπει να εγγραφείτε στον ιστότοπό του (υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά οι μηνιαίες συνδρομές ξεκινούν από περίπου $ 4 / μήνα).

Ωστόσο, το ReferralCandy είναι μια φοβερή και ισχυρή υπηρεσία. Αρχικά δημιουργείτε μια προσφορά και στη συνέχεια μπορείτε να την προσθέσετε στον ιστότοπό σας με μια εγγραφή σε ενημερωτικό δελτίο. Όταν ένα νέο άτομο εγγραφεί λαμβάνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την προώθησή σας (π.χ. έκπτωση 10 $ από την αγορά σας), καθώς και το κίνητρο για κοινή χρήση της προσφοράς με τους φίλους του. Για κάθε φίλο που χρησιμοποιεί τον σύνδεσμό του, λαμβάνει ένα άλλο promo στον λογαριασμό του (πχ: επιβραβεύεται με μια προσθήκη 10 $ για κάθε φίλο).

Λάβετε ReferralCandy για WooCommerce

11. Viral Εγγραφή από το iRefer

Καλύτερες προσθήκες WordPress Affiliate: Εγγραφές ιών από το iRefer

Το πρόσθετο Viral Sign Ups είναι ένας μοναδικός διαχειριστής προγράμματος παραπομπής για το WordPress. Όταν εγκαθιστάτε την προσθήκη, απλώς ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης για να δημιουργήσετε την προώθηση παραπομπής. Θα δημιουργήσετε επίσης μια φόρμα εγγραφής για τον ιστότοπό σας, η οποία μπορεί να εισαχθεί οπουδήποτε με τον εύχρηστο σύντομο κωδικό.

Με τη φόρμα εγγραφής Viral στον ιστότοπό σας, πρέπει απλώς να περιμένετε να εγγραφούν νέοι χρήστες. Όταν ένα άτομο υποβάλλει τη φόρμα, θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα του ειδοποιεί ότι μπορεί να λάβει μια ειδική ανταμοιβή, έκπτωση, δωρεάν προϊόν ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να προσφέρετε εάν παραπέμπει τόσους πολλούς φίλους (π.χ.: παραπέμψτε 5 φίλους για να ξεκλειδώσετε ένα Έκπτωση 25%).

Θα χρειαστεί να εγγραφείτε για λογαριασμό iRefer, ο οποίος ξεκινά από 19 $ / μήνα. Ωστόσο, έχουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, οπότε μπορείτε να τη δοκιμάσετε και να δείτε εάν είναι καλό έλατο για την επιχείρησή σας.

Λάβετε εγγραφές για ιούς

Τελικές λέξεις

Ανεξάρτητα από το εάν επιλέγετε μια προσθήκη θυγατρικών WordPress ή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα μέσω ενός δικτύου όπως το ShareASale, η συνεργασία είναι μεγάλη ως στρατηγική κίνησης και δημιουργίας δυνητικών πελατών. Απλώς επικεντρωθείτε στο προϊόν σας καθώς οι χρήστες σας προωθούν την αγορά. Στο τέλος της ημέρας, ο χρήστης κερδίζει προμήθεια και πραγματοποιείτε πωλήσεις. Όλοι κερδίζουν.

Τρέχετε ή σκοπεύετε να εκτελέσετε ένα πρόγραμμα συνεργατών στον ιστότοπό σας WordPress; Ποιες είναι οι αγαπημένες σας προσθήκες WordPress; Έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση σχετικά με αυτήν την ανάρτηση; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ευχαριστώ για την επιτυχία σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map