10+ διασκεδαστικές προσθήκες WordPress για να αυξήσετε τον ιστότοπό σας

Διασκεδαστικά πρόσθετα WordPress για να τζαζ μέχρι τον ιστότοπό σας

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όταν λέω: ως αρχάριος, η δημιουργία ενός ελκυστικού ιστότοπου είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Από πού ξεκινάς; Και επειδή δεν γνωρίζετε διασκεδαστικά πρόσθετα WordPress, ποια θα επιλέξετε; Γνωρίζουμε ότι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση αλλά να χαλαρώσετε.


Αντιμετωπίζετε πιθανώς ερωτήσεις όπως:

 • Πώς μπορώ να κάνω τον ιστότοπό μου πιο συναρπαστικό ή διαδραστικό?
 • Μπορώ να βελτιώσω τα ποσοστά μετατροπής μου χωρίς να σπάσω την τράπεζα?
 • Γιατί έχω τόσο υψηλά ποσοστά εγκατάλειψης στον ιστότοπό μου στο WordPress; Θέλω να πω, γιατί πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και φεύγουν σχεδόν αμέσως?
 • Είναι το περιεχόμενο του ιστότοπού μου καλό ή τι κάνω λάθος?
 • Χρειάζεται πολλή προσπάθεια (και χρόνος) για να προσελκύσετε περισσότερα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας?

Σβήστε όλες τις ερωτήσεις. Αποδεικνύεται ότι μπορείτε να ενισχύσετε τη διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας γρήγορα χάρη σε μερικές διασκεδαστικές προσθήκες WordPress! Ως αποτέλεσμα, οι επισκέπτες του διαδικτύου περνούν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας, πράγμα που σημαίνει καλύτερα ποσοστά μετατροπών και βελτιωμένο WordPress SEO.

Σήμερα, έχετε διασκεδαστικά πρόσθετα WordPress για να ενισχύσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε 10+ προσθήκες που πιστεύουμε ότι αξίζει να δοκιμάσετε, έχοντας υπόψη ότι η αγορά για διασκεδαστικά / περίεργα / διαδραστικά πρόσθετα είναι πολύ μικρή. Για αυτόν τον λόγο, μοιραστείτε τα αγαπημένα σας διασκεδαστικά / περίεργα πρόσθετα WordPress στα σχόλια. Αλλά χωρίς να χάσουμε άλλο ένα δευτερόλεπτο, ας διασκεδάσουμε!

Όλες οι προσθήκες εδώ προσθέτουν ένα στοιχείο διασκέδασης στον ιστότοπό σας στο WordPress. Και ενώ αυτό είναι καταπληκτικό, είναι επίσης βοηθητικά αντικείμενα που εξυπηρετούν έναν λειτουργικό σκοπό. Επιπλέον, τα περισσότερα είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν κάποιες premium επιλογές για τον χρήστη ενέργειας. Είτε επιλέγετε ένα freebie είτε βγάζετε χρήματα, όλα τα διασκεδαστικά πρόσθετα WordPress εδώ είναι σίγουροι τρόποι αύξησης της αφοσίωσης στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Εκτός αυτού, ας κάνουμε τον ιστότοπό σας WordPress πιο ελκυστικό.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Slider Hero

διασκεδαστικό wordpress plugins slider ήρωας

Στον καιρό μου με το WordPress, έχω συναντήσει πολλά εξαιρετικά plugins slider WordPress (Slider Revolution any;), αλλά το Slider Hero είναι κάτι άλλο. Μεταξύ μας, πέρασα ασυνείδητα πάνω από 45 λεπτά παίζοντας με τα demos. Γιατί; Είναι εξαιρετικά συναρπαστικά! Για χρόνια, έχω δοκιμάσει πολλά ρυθμιστικά, αλλά δεν έχω συναντήσει ποτέ το ένας.

Είστε για μια υπέροχη απόλαυση με τον Slider Hero και δεν αστειεύομαι παιδιά. Είναι μια διασκεδαστική προσθήκη WordPress χωρίς αμφιβολία, αλλά είναι επίσης ένα από αυτά τα πρόσθετα που καλύπτουν μια λειτουργική ανάγκη.

Το Slider Hero δεν είναι το τυπικό πρόσθετο slider, όχι. Χάρη στα νέα καινοτόμα εφέ και δυνατότητες, το Slider Hero σάς βοηθά να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπής σας σε διπλάσια επίπεδα. Η προσθήκη είναι φανταστική για να προσελκύσετε επισκέπτες στον ιστότοπό σας στο WordPress χωρίς να προσπαθείτε σκληρά. Επικεντρώνεται στο μήνυμά σας και όχι στην παρουσίαση εικόνων όπως πολλά άλλα ρυθμιστικά πρόσθετα.

Ακόμα κι αν ένας επισκέπτης μισεί τον ιστότοπό σας στην αρχή, μπορεί να αρχίσει να απολαμβάνει ή να κάνει κλικ στα ρυθμιστικά σας. Ποιός ξέρει? Ίσως, ο επισκέπτης σας καταλήγει να αγαπά το προϊόν σας σε λιγότερο από 45 λεπτά. Δείτε τι έκανα εκεί?

Οι καλύτερες δυνατότητες ήρωα Slider

 • 85+ εντυπωσιακά εφέ,
 • κινηματογραφικός δημιουργός εισαγωγής,
 • 173+ κλίσεις φόντου,
 • υποστήριξη βίντεο,
 • μοναδικά κινούμενα σχέδια κειμένου,
 • διακοσμήσεις συνόρων,
 • τρελές κινούμενες εικόνες CSS3 & JS που δεν θα βρείτε αλλού,
 • Gutenberg-έτοιμο,
 • πλήρως ανταποκρινόμενο,
 • και αν καλύψουμε όλες τις δυνατότητες, η λίστα γίνεται μακρά για ανάγνωση.

Η κατώτατη γραμμή είναι το Slider Hero είναι ένα εξαιρετικά διασκεδαστικό και συναρπαστικό plugin WordPress για την ενίσχυση της αφοσίωσης στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση Slider Hero στο WordPress.org την οποία έχουμε συνδέσει παραπάνω, αλλά αν ήμουν εσύ, premium έκδοση χωρίς επιφυλάξεις.

Γιατί είναι έτσι? Η premium έκδοση σας προσφέρει περισσότερα εφέ και δυνατότητες, καθώς και υποστήριξη premium σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια. Και όλοι γνωρίζουμε ότι η premium υποστήριξη είναι βολική, ειδικά αν έχετε δεν υπάρχει χρόνος να παίζω με τεχνικά πράγματα.

Ναι, συμφωνώ μαζί σας. ο χρόνος είναι χρήμα. Το Slider Hero premium σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, έτσι ναι, τα 30 δολάρια που πληρώνετε για την έκδοση premium είναι μια αξιόλογη επένδυση.

myCRED

διασκεδαστικά πρόσθετα wordpress mycred

Πώς ενισχύετε την αφοσίωση και τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας WordPress με λιγότερη προσπάθεια μάρκετινγκ; Αυτό είναι απλό: δημιουργείτε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης πιστώνων ή συμπαθείτε τον ιστότοπό σας.

Ένα πρόγραμμα αφοσίωσης σάς επιτρέπει να ανταμείψετε πόντους στους επισκέπτες σας όταν ολοκληρώνουν συγκεκριμένες ενέργειες. Μιλάμε για δραστηριότητες όπως η σύνδεση, η ανάγνωση μιας ανάρτησης, η αγορά από το κατάστημά σας και ούτω καθεξής. Αργότερα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κερδισμένους πόντους για να ολοκληρώσουν τις αγορές, να αναβαθμίσουν τις συνδρομές, να αποκτήσουν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο και να ολοκληρώσουν πολλές άλλες επιθυμητές ενέργειες.

Η Gamification, από την άλλη πλευρά, ενισχύει την αφοσίωση και κάνει τον ιστότοπό σας διασκεδαστικό προσθέτοντας λειτουργίες που μοιάζουν με παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές, η gamification περιλαμβάνει την απονομή πόντων εμπειρίας, την κατάταξη χρηστών, την εύρεση αντικειμένων, κουίζ, τον ανταγωνισμό και ούτω καθεξής.

Το θέμα είναι ότι, τα προγράμματα αφοσίωσης και το gamification σας βοηθούν να προσθέσετε ένα στοιχείο διασκέδασης στον ιστότοπό σας. Και αν είστε στην αγορά για ένα σύστημα ανταμοιβών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δείξουμε προς την προσθήκη myCRED WordPress.

Το myCRED είναι ένα κορυφαίο σύστημα διαχείρισης σημείων που ενισχύει την εμπλοκή στο σύστημα WordPress. Με άλλα λόγια, σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα αφοσίωσης και να παίξετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με λίγα κλικ.

Αυτό το διασκεδαστικό plugin WordPress είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί και έρχεται με μια εντυπωσιακή σουίτα χαρακτηριστικών.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι το myCRED είναι δωρεάν, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερη ισχύ, ο προγραμματιστής σας προσφέρει πολλά φθηνά πρόσθετα premium. Τα πρόσθετα premium περιλαμβάνουν παιχνίδι λαχειοφόρων αγορών, κάρτες μηδέν και τροχούς τύχης, μεταξύ άλλων.

Το myCRED ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τα αγαπημένα σας εργαλεία, π.χ. WooCommerce, PayPal, BuddyPress, Contact Form 7, AffiliateWP και ούτω καθεξής. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρως ενσωματωμένο σύστημα ανταμοιβών και να το διαχειριστείτε σαν επαγγελματίας.

Διαδραστικό περιεχόμενο H5P

διαδραστικό περιεχόμενο διασκεδαστικό πρόσθετο wordpress h5p

Το διαδραστικό περιεχόμενο ενισχύει την αφοσίωση στον ιστότοπό σας προσελκύοντας τους επισκέπτες να συνδεθούν με τον ιστότοπό σας. Και όσο περισσότερο μένουν στον ιστότοπό σας, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες μετατροπής απλών επισκεπτών σε πελάτες.

Σε τελική ανάλυση, έχουν κάτι διασκεδαστικό να κάνουν στον ιστότοπό σας, γεγονός που προκαλεί καλά συναισθήματα στον ιστότοπό σας. Και αν συνδέουν καλά συναισθήματα με τον ιστότοπό σας, η δουλειά σας έχει τελειώσει.

Τώρα, χάρη στο διασκεδαστικό plugin H5P WordPress, χρειάζεται μόνο να καταλάβετε πώς θα μεταφέρετε τους χρήστες στα CTA σας. Η παραμονή τους στον ιστότοπό σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα με το H5P.

Το H5P αποστέλλεται με μεγάλο αριθμό διαδραστικών στοιχείων HTML5 όπως:

 • διαδραστικά βίντεο
 • προσωπικότητα ή αριθμητικό κουίζ
 • παιχνίδι μνήμης
 • διαγράμματα
 • σημεία πρόσβασης εικόνας
 • κολάζ
 • παιχνίδι λέξεων πλέγματος
 • Εικονικά περιβάλλοντα 360 μοιρών
 • κάρτες flash
 • και πολλά άλλα

Η εγκατάσταση του H5P στον ιστότοπό σας WordPress είναι τόσο εύκολη όσο και η πίτα. Η προσθήκη είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτή τεχνολογία. Επίσης, ανταποκρίνεται πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας φαίνεται υπέροχο σε πολλές συσκευές.

Ανυψωμένα σχόλια

αυξημένα σχόλια

Έχουμε καλύψει τις καλύτερες προσθήκες σχολίων του WordPress στο παρελθόν, αλλά αυτή η λίστα περιελάμβανε προσθήκες που βελτιώνουν μόνο την περιοχή σχολίων. Δεν καλύψαμε μια προσθήκη που ζωντανεύει τις αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας σχόλια.

Τώρα, το Elevated Comments είναι αυτό το πρόσθετο. Χάρη στη μηχανική εκμάθηση και την ανάλυση γλώσσας, μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα το πιο σχετικό και προσεκτικό σχόλιο κοντά στην κορυφή της ανάρτησής σας.

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε πού εμφανίζεται το σχόλιο στην ανάρτησή σας μέσω ενός απλού σύντομου κώδικα. Σε κάθε περίπτωση, το σχόλιο εμφανίζεται με τη μορφή ενός όμορφου αποσπάσματος. Εάν χρειαστεί, μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ σε μεγάλο βαθμό ώστε να ταιριάζει στον ιστότοπό σας.

Τα σχόλια αποτελούν σημαντικό μέρος οποιασδήποτε ανάρτησης και κυρίως όπου αλληλεπιδρούν οι χρήστες. Εάν θέλετε να ενισχύσετε τη διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress, το πρόσθετο Elevated Comments είναι ένας πραγματικός νικητής.

Η προσθήκη ενισχύει τη συνομιλία δείχνοντας το καλύτερο σχόλιό σας ενώ συνδέεται με την ενότητα σχολίων σας. Ξεκινά γρήγορα τη συζήτηση ενώ φαίνονται όλα καλοήθη Είναι σαν να έχετε ένα επιλεγμένο σχόλιο στην ανάρτησή σας και όχι μετά την ανάρτηση.

Ή, με τα λόγια του προγραμματιστή:

Το [καλύτερο] σχόλιο δεν παραμένει πλέον στο κάτω μέρος της σελίδας. Έχει μεταφερθεί στην κορυφή όπου είναι πιο πιθανό να δει, να σκεφτεί και να απαντήσει. Φανταστικός! – Μεταματική

Διασκεδαστικό και λειτουργικό �� Ω ναι, και εντελώς δωρεάν.

Ενεργοποιήσεις WP

ενεργοποιήσεις wp

Η υπό όρους λογική σας προσφέρει μεγάλη δύναμη για να βελτιώσετε τη διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η τεχνολογία λειτουργεί όπως: αν το κάνετε Αυτό, τότε ότι συμβαίνει. Με άλλα λόγια, μια συγκεκριμένη σκανδάλη ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη ενέργεια.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λογική υπό όρους για να ωθήσετε τους επισκέπτες του ιστότοπου για να ενεργοποιήσετε συγκεκριμένες ενέργειες, γεγονός που οδηγεί σε μεγαλύτερη αφοσίωση. Εάν κάνετε τη δουλειά σας καλά, μπορείτε να μεταφέρετε τους επισκέπτες σας στα CTA σας γρήγορα.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τα αρχεία PHP για να αξιοποιήσετε τη δύναμη της λογικής υπό όρους. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσθήκη WP Triggers premium και να αποκτήσετε λογική υπό όρους για εσάς σε λίγα κλικ.

Πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το WP Triggers:

 • Οδηγήστε τους επισκέπτες σε μια μυστική σελίδα
 • Προωθήστε μόνο συγκεκριμένα προϊόντα
 • Δημιουργήστε ιστορίες περιπέτειας
 • Δημιουργήστε εικονικά κυνήγι καθαριστή
 • Παρέχετε αναζητήσεις ταχυδρομικού κώδικα στον ιστότοπό σας
 • Και τα περισσότερα από τα πράγματα που περιλαμβάνουν υπό όρους λογική σε έναν ιστότοπο

Αλλά η παραπάνω λίστα θα ήταν αόριστη αν δεν ρίξαμε μερικά χαρακτηριστικά. Ακολουθούν μερικές δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε από το WP Triggers:

 • Πολλαπλές μπαλαντέρ που σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε απεριόριστες ενεργοποιήσεις
 • Gutenberg-έτοιμο
 • Κείμενο κράτησης θέσης
 • Ατελείωτα στυλ
 • Υποστήριξη για εικόνες, βίντεο και κείμενο
 • Σύντομοι κωδικοί
 • Μάρκετινγκ μέσω email
 • Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός
 • Ανακινήστε κινούμενα σχέδια
 • Και πολλά άλλα

Η ουσία είναι ότι, το WP Triggers σάς βοηθά να προσθέσετε τη διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας WordPress αμέσως. Δεν θα χρειαστεί να σκάψετε τον κωδικό για να λειτουργήσει η προσθήκη. Παίρνετε μια διαισθητική διεπαφή για τη δημιουργία ενεργοποιημένων ενεργειών στον ιστότοπό σας σε χρόνο ρεκόρ.

Γεννήτρια SVG Avatars

γεννήτρια ειδώλων svg

Θέλετε να προσφέρετε στους επισκέπτες σας κάτι διασκεδαστικό, κάνοντας τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Προσφέροντας στους επισκέπτες σας την ευκαιρία να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα είδωλα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τους κρατήσετε περισσότερο στον ιστότοπό σας στο WordPress. Εκτός αυτού, οι επισκέπτες θα λατρέψουν τον ιστότοπό σας καθώς δημιουργούν avatar με δυνατότητα λήψης. Δεν είναι μόνο αυτό; Μπορούν να ανεβάσουν τα είδωλα στο Gravatar.com για χρήση οπουδήποτε θέλουν, όπως στον ιστότοπό σας.

Λοιπόν, θέλετε να προσελκύσετε επισκέπτες και να τους προσφέρετε έναν λόγο να λατρεύουν τον ιστότοπό σας; Εάν αυτό είναι δυνατό, το πρόσθετο SVG Avatars Generator της Dee Themes είναι η λύση σας. Η προσθήκη επιτρέπει στους επισκέπτες σας να δημιουργούν είδωλα σε μορφές SVG ή PNG.

Τα είδωλα φαίνονται καταπληκτικά σε πολλά προγράμματα περιήγησης και συσκευές, το οποίο είναι ιδανικό για την απόκριση της εμπειρίας του χρήστη. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν εκτενώς τα είδωλα χάρη στη διαισθητική διεπαφή.

Η ρύθμιση του SVG Avatars Generator είναι εξαιρετικά εύκολη, δεν χρειάζεστε προγραμματιστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε την προσθήκη. Επόμενο, τοποθετήστε τη γεννήτρια οπουδήποτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας έναν απλό σύντομο κωδικό. Μόνο kΈχοντας υπόψη ότι το SVG Avatars Generator είναι ένα premium plugin WordPress.

imgMCE

διασκεδαστικά πρόσθετα wordpress imgmce

Και όταν νομίζετε ότι έχετε δει τα τελευταία διασκεδαστικά πρόσθετα WordPress, το imgMCE κάνει μια υπέροχη εμφάνιση! Παιδιά, το πρόσθετο είναι μεγαλύτερο από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων. είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα δημιουργίας περιεχομένου HTML5 που θα Blow. Τα δικα σου. Μυαλό.

Θα έχετε ένα υπέροχο εργαλείο για να δημιουργήσετε στοιχεία όπως GIF, διαδραστικές εικόνες, κινούμενες φόρμες και πολλά άλλα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας στο Photoshop πριν δημοσιεύσετε. Χάρη στο imgMCE, μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες εν συντομία καθώς γράφετε.

Η προσθήκη διαθέτει μια φανταστική λίστα χαρακτηριστικών όπως:

 • πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης (που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε γνώσεις κωδικοποίησης για να δημιουργήσετε εκπληκτικά στοιχεία HTML5),
 • ικανότητα δημιουργίας εντυπωσιακών κινούμενων σχεδίων,
 • εργαλείο επιλογής ντεγκραντέ,
 • 600+ γραμματοσειρές Google,
 • ενοποίηση με τα αγαπημένα σας εργαλεία, όπως WooCommerce, bbPress, BuddyPress, WPBakery Page Builder, TinyMCE, Elementor και πολλά άλλα,
 • πλήρως ανταποκρινόμενος σχεδιασμός,
 • Ενσωμάτωση API με Unsplash, Giphy, Flaticon και Font Awesome,
 • Δυνατότητα δημιουργίας κινούμενων διαφημίσεων HTML5,
 • στρώματα
 • και πολλά άλλα

Το imgMCE θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεστε με εικόνες στο WordPress. Η προσθήκη σάς βοηθά να προσθέσετε διαδραστικότητα και να ενισχύσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας WordPress 10X. Το μόνο όριο είναι μόνο η φαντασία σας.

Εικόνα Hotspotter

εικόνα hotspotter διασκεδαστικό plugin wordpress

Διαθέτετε ιστότοπο φωτογραφίας; Εάν ναι, το Image Hotspotter σάς βοηθά να «… βελτιώσετε τις αναρτήσεις σας στο WordPress με ένα κομψό, ευαίσθητο στην εικόνα, διεπαφές χρήστη.»

Πως? Η προσθήκη σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν όμορφο, φιλικό προς τον χρήστη και διαδραστικό χάρτη εικόνων που καθιστά απίστευτα εύκολο και διασκεδαστικό να μοιράζεστε τις φωτογραφίες και τις εικόνες σας.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα. μπορείτε να δημιουργήσετε το στυλ μεταφοράς και απόθεσης του χάρτη εικόνας. Όσον αφορά τα κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε hotspots με δυνατότητα κλικ στα γραφικά σας, γεγονός που ανοίγει πολλές ευκαιρίες όχι μόνο για φωτογράφους αλλά και για άλλους κατόχους ιστότοπων..

Με τα hotspots με δυνατότητα κλικ, μπορείτε στη συνέχεια να προσαρμόσετε τους χάρτες εικόνων σας μέχρι να πέσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένο HTML στον χάρτη εικόνων σας, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε τις εικόνες σας με οποιαδήποτε σελίδα του ιστότοπού σας.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς τον χάρτη εικόνας σας για να προβάλλετε τα γραφικά σας με στυλ. Με τέτοιες επιλογές (και περισσότερες) στη διάθεσή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Image Hotspotter για να δημιουργήσετε ιστορίες που οδηγούν την αφοσίωση στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η προσθήκη είναι απλή για διαμόρφωση, δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Ο προγραμματιστής προσφέρει τρία πακέτα τιμών: Άδεια μίας τοποθεσίας στα 29,95 $, άδεια τριών τοποθεσιών στα 59,95 $ και απεριόριστη χρήση ιστότοπου για 129,95 $. Επιλέξτε τι λειτουργεί για εσάς.

Βιτρίνα αριθμού μετρητών

διασκεδαστικός αριθμός μετρητών θεμάτων wordpress

Ψάχνετε έναν όμορφο τρόπο για να παρουσιάσετε βασικά στατιστικά στον ιστότοπό σας στο WordPress; Εάν ναι, θα σας αρέσει το πρόσθετο Counter Number Showcase, με ευγένεια του WPShopmart.

Η δημιουργία εξαιρετικών στατιστικών στην κύρια σελίδα σας ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αναλάβουν δράση. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να δείτε μερικά διασκεδαστικά στατιστικά. ξέρετε, όπως ο αριθμός των κατοικίδιων στο γραφείο σας, τα φλιτζάνια καφέ που έπιναν και ούτω καθεξής.

Εφόσον είστε δημιουργικοί, το πρόσθετο Counter Number Showcase είναι ένα διασκεδαστικό πρόσθετο για να προσελκύσετε και να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες. Είναι ένας αξιοθαύμαστος τρόπος για να δείξετε επιρροή. Μπορείτε εύκολα να εμφανίσετε τον αριθμό των έργων που έχετε στη διάθεσή σας. Επιπλέον, μπορείτε να δείξετε το μέγεθος της ομάδας σας, τα βραβεία, τις λήψεις κ.λπ..

Το Counter plugin αποστέλλεται με χαρακτηριστικά όπως πλήρως ανταποκρινόμενη & καθαρή σχεδίαση, προσαρμόσιμα στυλ, απεριόριστα μετρητές, μεταφορά και απόθεση, συντομεύσεις, λεπτή διεπαφή χρήστη – ονομάστε τα όλα.

Η προσθήκη προσφέρει εξαιρετική γεύση, η οποία διατίθεται με κομψό φόντο, πάνω από 20 πρότυπα σχεδίασης, επιλογή widget, παράλλαξη κ.λπ..

Πυρήνας

σχόλιο-πυρήνας

Το CommentPress Core είναι μια ιδανική λύση για διαδικτυακή μάθηση, μαθήματα, συνεργασία έργων και εκπαιδευτικούς ιστότοπους. Σας προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προκαλέσετε συνομιλία στο υλικό των μαθημάτων σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε προγραμματιστές ή χρόνο να γράψετε προσαρμοσμένο κώδικα.

Πώς λειτουργεί η προσθήκη; Σύμφωνα με τον Christian Wach, τον προγραμματιστή, το CommentPress Core “… επιτρέπει στους αναγνώστες να σχολιάζουν στο περιθώριο ενός κειμένου. Οι αναγνώστες μπορούν να σχολιάσουν παραγράφους-προς-παράγραφο, γραμμή-προς-γραμμή, μπλοκ-ανά-μπλοκ ή επιλέγοντας κείμενο. » Κάτι σαν αυτό:

σχόλιο-πυρήνας-παράδειγμα

Το CommentPress Core είναι το τέλειο πρόσθετο για τη δημιουργία αφοσιωμένων κοινοτήτων γύρω από τις αναρτήσεις ή τα έγγραφα του ιστολογίου σας. Παρεμπιπτόντως, όταν συνδυάζετε την προσθήκη με το BuddyPress, είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Επιπλέον, το CommentPress Core σας επιτρέπει να…

… Σχολιασμός, στιλπνότητα, εργαστήριο, συζήτηση: με το CommentPress Core μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα σε πιο λεπτό επίπεδο, μετατρέποντας ένα έγγραφο σε συνομιλία. – Christian Wach

Το CommentPress Core είναι μια φανταστική προσθήκη για να ξεκινήσει η συζήτηση στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ωστόσο, η προσθήκη αποστέλλεται με θέμα εργασίας.

Μην ανησυχείτε όμως. η προσθήκη έρχεται με τρία προεπιλεγμένα θέματα σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε τη διάταξη. Επιπλέον με την απαραίτητη κωδικοποίηση, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχεδιασμό.

Κουίζ γάτα

wordpress-κουίζ-γάτα

Θα θέλατε σίγουρα το Quiz Cat στον ιστότοπό σας, εάν θέλετε να κάνετε τους λάτρεις των κουίζ να γίνουν τακτικοί επισκέπτες στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να έχετε οποιοδήποτε αριθμό κουίζ και πολλές απαντήσεις να παρουσιάζονται ως πολλαπλές επιλογές.

Η εξέταση των ερωτήσεων απαιτεί λίγο δημιουργικότητα εκ μέρους του διαχειριστή του ιστότοπου. Αλλά σχεδόν όλα τα υπόλοιπα φροντίζονται από το πρόσθετο. Δημιουργήστε προσαρμοσμένα μηνύματα για να αναβοσβήνουν μετά την ολοκλήρωση του κουίζ. Διαφορετικό μήνυμα μπορεί να αναβοσβήνει εάν ένας επισκέπτης δεν μπορεί να βρει τη σωστή απάντηση.

κουίζ-γάτα

Η premium έκδοση του πρόσθετου βοηθά στη δημιουργία καλύτερων κουίζ. Τα κουίζ προσωπικότητας και τα κουίζ με βάση την εικόνα υποστηρίζονται από την premium έκδοση. Επίσης, φροντίζει για τη λήψη email και σας δίνει δικαίωμα προτεραιότητας μέσω email.

Πισίνα ποδοσφαίρου

wordpress-football-pool

Το Football Pool ανταμείβει συνδεδεμένους χρήστες στον ιστότοπό σας για να παίξει ένα φανταστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου με άλλους χρήστες. Προβλέπουν αποτελέσματα και κερδίζουν πόντους. Επιπλέον πόντοι απονέμονται για ερωτήσεις μπόνους. Το επίπεδο αλληλεπίδρασης αυξάνεται καθώς κάθε παίκτης μπορεί να δει τα σκορ και τα διαγράμματα των διεκδικητών.

Η βάση δεδομένων διαθέτει πληροφορίες σχετικά με το Πρωτάθλημα UEFA στη Γαλλία, αλλά μπορεί πολύ καλά να αλλάξει για οποιονδήποτε άλλο αγώνα.

πισίνα ποδοσφαίρου

Η δημιουργία ομάδων, η προσθήκη ερωτήσεων μπόνους, ο αυτόματος υπολογισμός των βαθμολογιών μπιλιάρδου και της ομαδικής θέσης, οι διαμορφώσιμες επιλογές βαθμολογίας, οι πρόσθετες σελίδες για πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες κάνουν το παιχνίδι ένα διασκεδαστικό χόμπι.


Ελπίζουμε να βρείτε εδώ ένα διασκεδαστικό και χρήσιμο plugin WordPress εδώ. Με λίγη δημιουργικότητα, μπορείτε να ενισχύσετε με επιτυχία τη διαδραστικότητα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας διασκεδαστικό WordPress plugin; Παρακαλώ μοιραστείτε παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map