10+ καλύτερα παιχνίδια WordPress για παιχνίδια για το 2020

Τα καλύτερα θέματα WordPress για τυχερά παιχνίδια για ιστολόγια και περιοδικά Gamer

Ψάχνετε για ένα καλό θέμα WordPress για το νέο blog ή το περιοδικό σας; Μην ψάχνετε πια γιατί έχουμε συντάξει ένα περιεκτικό άρθρο που επιλέγει τα καλύτερα διαθέσιμα θέματα WordPress για παιχνίδια με ταξινόμηση κατά ποιότητα και δυνατότητες, από το καλό στο καλύτερο έως το καλύτερο.


Το να έχεις ένα καλό περιοδικό τυχερών παιχνιδιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, πρέπει να γράφεις πολλά άρθρα την ημέρα είναι απαραίτητο για να μπορείς να βαθμολογείς σωστά στο Google και να είσαι ενημερωμένος με όλα τα νέα, αλλά τι γίνεται όταν θέλεις να γράψεις τις δικές σου κριτικές ή συνθέτουν τις κατατάξεις. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τα καλύτερα θέματα στην αγορά από εύκολα προσβάσιμα με λιγότερες δυνατότητες έως τα καλύτερα θέματα γεμάτα χαρακτηριστικά. Το άρθρο θα καλύψει τα καλά, τα πολύ καλά και τα καλύτερα διαθέσιμα θέματα WordPress για παιχνίδια, κατά παραγγελία λειτουργιών και κατάταξης.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Θέματα WordPress Good Gaming

Αυτά τα θέματα WP έχουν σχεδιαστεί για όσους ξεκινούν τα δικά τους περιοδικά παιχνιδιών, έχουν αξιοπρεπή τροφοδοσία ιστολογίου και ωραίο αρθρωτό σχεδιασμό. Αυτά τα θέματα προτείνονται για όσους θέλουν κάτι ως αφετηρία και σχεδιάζουν να επεκταθούν στο εγγύς μέλλον.

1. Περιοδικό STK (δωρεάν)

Το SKT Magazine είναι ένα θέμα δωρεάν ειδήσεων και περιοδικών WordPress που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εφημερίδες, εκδόσεις, προσωπικά και εταιρικά ιστολόγια και ιστότοπους στυλ σύνταξης.

Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώνεται η αρχική σελίδα και οι αναρτήσεις ιστολογίου είναι καλός, καθαρός και ευανάγνωστος. Ελαφρύς πόρους, πολυγλωσσικά συμβατά και έτοιμα για μετάφραση. Ο προγραμματιστής δηλώνει επίσης ότι είναι συμβατό με το Woocommerce και το Nextgen Gallery, τα οποία θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμα αν κάνετε τόνους κριτικών που χρειάζονται στοά.

Φυσικά, αυτό είναι ένα βασικό θέμα, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε μια κριτική / βαθμολογία ενότητα ή βαθμολογίες, θα πρέπει να κάνετε όλα αυτά μόνοι σας ή να επιλέξετε ένα καλύτερο θέμα από αυτό το άρθρο. Είναι ένα ωραίο σημείο εκκίνησης, καθώς είναι βασικά δωρεάν και τα περισσότερα δωρεάν θέματα περιοδικών δεν έχουν τέτοιου είδους παρουσίαση και δυνατότητες.

2. ΕΛΡΤ

Πληροφορίες & λήψηΔείτε το Demo

Το Gametime είναι ένα αρκετά καλό θέμα για έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών που περιλαμβάνει προσαρμοσμένες κριτικές, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε τις πρόσφατες κριτικές παιχνιδιού ή πολυμέσων με στυλ, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος αξιολόγησης. Το θέμα περιλαμβάνει επίσης προσαρμοσμένες τελευταίες ειδήσεις ως widget με επιλογή κατηγορίας και υποστηρίζει επίσης επιλεγμένες εικόνες.

Η επίδειξη είναι αρκετά εντυπωσιακή και εάν είστε καλοί στο τμήμα καλλιτεχνών θα μπορούσατε να δημιουργήσετε σχεδόν έναν ολόκληρο ιστότοπο παιχνιδιών με βάση αυτό το θέμα μόνο. Οι βαθμολογίες και οι βαθμολογίες στην αρχική σελίδα είναι από τις καλύτερες που έχουμε δει.

Το Gametime είναι ενσωματωμένο, σύμφωνα με τον προγραμματιστή σε κατάσταση εντοπισμού σφαλμάτων που το καθιστά ένα στερεό HTML5 έγκυρο, βασίζεται επίσης στο Bootstrap, ώστε να μπορείτε σχεδόν να εγγυηθείτε ότι θα φαίνεται καλό σε οποιαδήποτε συσκευή. Είναι ένα πολύ όμορφο θέμα με ιδιαίτερη έμφαση στα χρώματα, που μπορεί να προκαλέσει μια αντίδραση αγάπης / μίσους, ανάλογα με το γούστο σας.

Το θέμα κοστίζει 45 $ και μπορεί να αγοραστεί στο CreativeMarket.

3. Πύλη παιχνιδιών

Το Game Portal είναι ένα καλό θέμα για έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, έχει μια εξαιρετικά καλή θέση στην αρχική σελίδα, ένα πολύ καλά δομημένο μπλοκ για αναρτήσεις ιστολογίου, εξαιρετική επιλογή χρωμάτων, ωραίες γραμματοσειρές, πολύ καθαρό σχεδιασμό και ένα ajax loader. Στην κακή πλευρά, το θέμα είναι πολύ ακριβό, με 75 $ και δεν περιλαμβάνει σύστημα κριτικής / βαθμολογίας.

Η απίστευτη όμορφη εμφάνιση, η καθαρή σχεδίαση και τα διάφορα μπλοκ για αναρτήσεις ιστολογίου είναι τα ισχυρότερα σημεία τους, αν και είναι δύσκολο να αγνοηθούν η τιμή και η έλλειψη συστήματος κριτικής / βαθμολογίας. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν απλοποιημένο ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών χωρίς να εστιάσετε πολύ σε διαφορετικές ενότητες και κριτικές / σκορ, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση. Εάν αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση για να έχετε πολλές κατηγορίες και να έχετε ένα σύστημα βαθμολογίας, μπορείτε να το παραλείψετε.

4. Ζώνη παιχνιδιού

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το GameZone είναι ένα εξαιρετικά έμπειρο θέμα και ένα από τα καλύτερα θέματα WordPress παιχνιδιού για τη δημιουργία του ιστότοπού σας, αν βρίσκεστε στην ομάδα. Το θέμα είναι επίσης ικανό για ροές twitch, στατιστικά παικτών, κριτικές, κοινότητα, gameplay και δημοσιεύσεις ιστολογίου γενικά.

Το θέμα είναι βασισμένο στο WP Bakery Page Builder και, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι κάπως βαρύ για τους πόρους, καθώς έχει τόνους εφέ στις γραμματοσειρές και τις εικόνες, έτσι τείνει να αποδίδεται αργά στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης, το θέμα έχει επίσης συμβατότητα με τόνους προσθηκών όπως:

 • Slider Επανάστασης
 • Φόρμα επικοινωνίας 7
 • Βασικό πλέγμα
 • MailChimp για WP
 • WooCommerce
 • YITH WooCommerce Λίστα επιθυμιών
 • Κουμπιά κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων WooCommerce
 • YITH WooCommerce Σύγκριση
 • Πρόσθετα ThemeREX

Με μια απίστευτη καλή δημοσίευση χαρακτηριστικών και επιλεγμένα άρθρα, αρκετά μπλοκ για αναρτήσεις ιστολογίου, διαφορετικές ενότητες και ακόμη και υποστήριξη για ένα ψηφιακό κατάστημα, αυτό το θέμα είναι πολύ κατάλληλο για τους περισσότερους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών εάν μπορείτε να ξεπεράσετε την κάπως αργή απόδοση, την έλλειψη σύστημα αξιολόγησης / βαθμολογίας και η τιμή των 56 $. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται 23 στο ThemeForest.

5. Avantura

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Avantura δεν είναι ένα συγκεκριμένο θέμα παιχνιδιού, είναι περισσότερο ένα γενικό θέμα περιοδικών, αλλά μην φοβάστε γιατί όσο πιο ψηλά στην κατάταξη πηγαίνουμε, τόσο πιο «γενικά προσανατολισμένοι» γίνονται. Σε αντίθεση με ό, τι νομίζετε, τα γενικά θέματα περιοδικών που βρίσκονται στην κορυφή είναι τα πιο κατάλληλα για ένα περιοδικό τυχερού παιχνιδιού, για διάφορους λόγους.

Το Avantura είναι ένα από τα πρώτα που κυκλοφόρησε ως γενικό θέμα με πολλά demos που ταιριάζουν για διαφορετικούς σκοπούς. Γιατί είναι τόσο σπουδαίο θέμα για ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να ρωτήσετε; Χαίρομαι που ρωτήσατε.

Η Avantura έχει ένα από τα καλύτερα δομικά στοιχεία που έχουμε δει για την κατασκευή ενός ιστότοπου τυχερών παιχνιδιών, υποστηρίζει μοναδικές κατηγορίες χρωμάτων (ένα must για οποιοδήποτε σοβαρό περιοδικό παιχνιδιών), μπορεί να συνδυαστεί με δημοφιλή widget, μπορεί να προσαρμοστεί στο χρώμα ανά σελίδα, έχει πολλές επιλογές για την κεφαλίδα και το υποσέλιδο και έχει ένα απίστευτο όμορφο σχεδιασμό αναρτήσεων ιστολογίου. Επίσης, έχει πολύ καλό για την ενότητα συγγραφέα και μερικά ωραία άγκιστρα επόμενου και προηγούμενου άρθρου. Πάνω απ ‘όλα, υποστηρίζει ένα ωραίο mega μενού με εικόνες.

Στην κακή πλευρά, το θέμα δεν έχει ενσωματωμένο σύστημα αξιολόγησης / βαθμολόγησης, θα πρέπει να φτιάξετε ένα μόνοι σας με προσθήκες. Το Avantura κοστίζει 49 $ και αυτή τη στιγμή κατατάσσεται 18 στο ThemeForest.

6. GeekMag

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Geekmag είναι ένα γενικό θέμα περιοδικών, ειδήσεων και περιοδικών blog, είναι πολύ κατάλληλο για ένα περιοδικό τεχνολογίας, τηλεόρασης, πολιτισμού, ταινιών και τυχερών παιχνιδιών. Στην περίπτωσή μας, το GeekMag έχει ένα καλό σχέδιο, μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, υποστήριξη για το bbPress, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια κοινότητα μέσα στο περιοδικό gaming wordpress και στο BuddyPress. Υποστηρίζει επίσης το Ajax Loading του ιστότοπου για μια πολύ καλύτερη παρουσίαση.

Το GeekMag είναι ένα θέμα δημιουργίας σελίδων που δημιουργήθηκε από το εργαλείο δημιουργίας σελίδων SiteOrigin, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια πολύ καλύτερη σειρά επιλογών για τη δημιουργία μπλοκ ιστότοπου. Το θέμα έχει ένα από τα καλύτερα συστήματα κριτικής / βαθμολογίας που έχουμε δει, το οποίο είναι πραγματικά καλό για έναν ιστότοπο κριτικών. Από την κακή πλευρά, το θέμα έχει κάποιες κακές επιλογές χρώματος για ένα περιοδικό τυχερού παιχνιδιού και θα πρέπει να το τροποποιήσετε λίγο και δεν έχει χρωματική κωδικοποίηση για ενότητες.

Το GeekMag κοστίζει 49 $ και βρίσκεται στην κατάταξη 19 στο ThemeForest.

Καλύτερα θέματα παιχνιδιού WordPress

Αυτά τα θέματα συνιστώνται για εκείνους που είτε ήδη εκτελούν έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών και θέλουν να τον βελτιώσουν λίγο περισσότερο ή είναι σοβαροί για τη δημιουργία ενός πολύ καλού ιστότοπου τυχερών παιχνιδιών που μπορεί να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα θέματα πρέπει να περιλαμβάνουν ένα σύστημα βαθμολογίας / αναθεώρησης, πρέπει επίσης να φορτώνουν πολύ γρήγορα.

7. Κάππα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το Kappa είναι ένα πολύ αυστηρά προσανατολισμένο θέμα παιχνιδιού WordPress με έμφαση στην παρουσίαση και ένα καλό σύστημα αναθεώρησης / βαθμολογίας. Το θέμα έχει το καλύτερο ρυθμιστικό που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην αρχική σελίδα. Μια πολύ καλή ανάρτηση ιστολογίου αλλά κάπως περιορισμένη και η κορυφαία 3 καλύτερη παρουσίαση συστήματος βαθμολογίας.

Το καλό με αυτό το θέμα είναι ότι έχει μια αίσθηση παιχνιδιού ενσωματωμένη σε αυτό, με ένα καθαρό και σχεδιαστικό σύστημα που ανταλλάσσει πολυπλοκότητα και περισσότερες δυνατότητες για έναν ιστότοπο πιο προσανατολισμένο στα παιχνίδια με έμφαση στην καλύτερη εμφάνιση. Το κακό είναι ότι δεν διαθέτει σύστημα χρωματικής κωδικοποίησης και δεν διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία δομικών στοιχείων για την κατασκευή της αρχικής σας σελίδας. Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ωραίο ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών χωρίς πάρα πολλά πράγματα, αυτό είναι απλώς ένα τέλειο θέμα. Η τιμή δεν είναι η καλύτερη, σε σύγκριση με τις δυνατότητες που διαθέτει και ανέρχεται στα 49 $, είναι επίσης στην κατάταξη 10 στο ThemeForest.

8. Κολύουμ! Θέμα WordPress εφημερίδων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Κολύουμ! είναι ένα κομψό θέμα περιοδικών πολλαπλών χρήσεων που συνοδεύεται από τόνους επιπλέον δυνατοτήτων. Έχει διατάξεις αρχικής σελίδας, περισσότερες από 10 προκαθορισμένες επιδείξεις, είναι εξαιρετικά βελτιστοποιημένη για ταχύτητα και απόδοση και βασίζεται στο WP Bakery Builder, οπότε θα έχετε πολλές προσαρμοσμένες ενότητες έτοιμες να παίξετε με.

Οι θεματικές δυνατότητες δεν τελειώνουν εκεί, συνοδεύονται από περισσότερες από 10 προκαθορισμένες κεφαλίδες, 60 περιεχόμενο μπλοκ, 20 ρυθμιστικά και πλέγματα ενσωματωμένα με Visual Composer και είναι ακόμη πλήρως συμβατό με AMP. Νομίζεις ότι είναι αρκετό; Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αυτό το θέμα βρίσκεται στη λίστα με τα πολύ καλά θέματα. Περιλαμβάνει το πρόσθετο layerlider, είναι έτοιμο για το WooCommerce, ώστε να μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε ένα κατάστημα σε αυτό, να έχετε μια κολλώδη πλαϊνή μπάρα και ακόμη και ένα σκούρο δέρμα. Αλλά αυτό το θέμα δεν θα είναι πλήρες χωρίς σύστημα βαθμολογίας / κριτικής, το οποίο έχει επίσης.

Από την κακή πλευρά, το θέμα δεν συνοδεύεται από μια προκαθορισμένη επίδειξη για έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, θα πρέπει να φτιάξετε ένα με αυτό που έχετε, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε με αυτό το θέμα που δεν μπορείτε απλώς να απορρίψετε εξαιτίας αυτού. Το θέμα είναι επίσης πολύ φθηνό, κοστίζει μόνο $ 29, είναι φθηνότερο από όλα τα άλλα θέματα που δημοσιεύονται εδώ με πολύ περισσότερες δυνατότητες. Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός πολύ καλού ιστότοπου τυχερών παιχνιδιών, απλώς δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτόν. Σήμερα κατατάσσεται 8 στο ThemeForest.

Τα καλύτερα θέματα για τυχερά παιχνίδια WordPress

Αυτά τα θέματα προορίζονται για όσους θέλουν το απόλυτο καλύτερο. Επαγγελματίες συγγραφείς τυχερών παιχνιδιών, μπλόγκερ και λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών που έχουν ήδη έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, γνωρίζουν ένα ή δύο πράγματα για το σχεδιασμό και θέλουν να το βελτιώσουν ακόμη περισσότερο. Αυτά τα θέματα έχουν εκτεταμένες επιλογές και απαιτούν περισσότερες γνώσεις από όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν εάν θέλουν να αξιοποιήσουν το καλύτερο από αυτά. Αυτά τα θέματα είναι το απόλυτο καλύτερο που υπάρχει και πρέπει να χρησιμοποιείται σε μεγάλους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών. Τα τρία τελευταία είναι η κορυφαία βαθμολογία και τα περισσότερα χαρακτηριστικά συσκευασμένα από όλα.

9. Newsmag Mews

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Το θέμα του Newsmag δημιουργείται από τον TagDIV, έναν από τους κορυφαίους προγραμματιστές του ThemeForest. Το θέμα διαθέτει την τέλεια δομή κτιρίου για ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών, υποστηρίζει το Youtube και ένα σύστημα κριτικής / βαθμολογίας. Χρησιμοποιεί βέλτιστες πρακτικές για SEO και είναι εξαιρετικά γρήγορη. Το TagDIV έχει αναγνωριστεί ξανά και ξανά ως ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές για θέματα. Έχουν σταθερή φήμη και συνεχίζουν να βελτιώνουν τα θέματα τους. Ξεκίνησαν χρησιμοποιώντας το Visual Composer και αργότερα το αντικατέστησαν με τον δικό τους συνθέτη TagDIV, ο οποίος, ειλικρινά, είναι ο καλύτερος δημιουργός μπλοκ για ένα περιοδικό που έχουμε δει ποτέ.

Η δημιουργία ενός πλήρους περιοδικού τυχερών παιχνιδιών με τον συνθέτη TagDIV είναι κάτι απίστευτο εύκολο να επιτευχθεί και ένας από τους λόγους για τους οποίους πρέπει να λάβετε αυτό το θέμα. Το Newsmag υποστηρίζει λιγότερες ενότητες από το νούμερο 1 θέμα τους, την εφημερίδα, αλλά είναι επίσης απίστευτα ισχυρό, ωστόσο αξίζει τη θέση ανάμεσα στα καλύτερα θέματα για ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών. Διαθέτει επίσης γραφικά στοιχεία για το Instagram, τον καιρό, τον κοινωνικό μετρητή, τη δημοφιλή κατηγορία, το πλαίσιο συγγραφέα, το πλαίσιο διαφημίσεων, το ονομάζετε.

Δεν είστε πεπεισμένοι;, υπάρχουν περισσότερα. Διαθέτει ένα προσαρμοσμένο lightbox για τις εικόνες, μια έξυπνη πλευρική γραμμή, γκαλερί μεταφοράς και απόθεσης, έξυπνες λίστες, μπλοκ youtube / vimeo, κολλώδη μενού και υποστηρίζει γραμματοσειρές Google, TypeKits από Adobe και Font Stacks. Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, διαθέτει επίσης λειτουργική μονάδα Ajax Login / Register και Speed ​​Booster.

Τι άλλο θα θέλατε; Φυσικά το Newsmag είναι ένα από τα κορυφαία θέματα όλων των εποχών για ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών, με τιμή 49 $ που δεν μπορείτε να πάρετε λάθος να πάρετε αυτό. Μόνο μειονεκτήματα είναι η έλλειψη προκαθορισμένου προτύπου τυχερού παιχνιδιού και κάπως περιορισμένης προβολής περιεχομένου, εκτός από αυτό, είναι ένα από τα καλύτερα. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο κατατάσσεται 1η θέση στο ThemeForest.

10. Παίκτης ειδήσεων

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Ίσως το καλύτερο θέμα που υπάρχει με ένα προκαθορισμένο πρότυπο παιχνιδιού, το News Gamer είναι στην κορυφή 3 για έναν λόγο. Το NewsGamer είναι ένα επαγγελματικό πρότυπο WordPress ανταποκρινόμενο κατάλληλο για περιοδικά τυχερών παιχνιδιών, εκδότες εφημερίδων, περιοδικά ή προηγμένα blogs. Γιατί πιστεύουμε ότι αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο που υπάρχει για ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών; Διάφοροι λόγοι.

Το News Gamer έχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο για έναν ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, το καλύτερο πρότυπο από όλα τα θέματα που συζητούνται εδώ, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό δεν θα ήταν αρκετός λόγος για μια πρόταση, εάν όχι λόγω του εκτεταμένου συνόλου δυνατοτήτων που περιλαμβάνει, όπως: μπλοκ Visual Composer, κορυφαίες διατάξεις πλέγματος, διατάξεις κατηγορίας, διατάξεις post, διάταξη κεφαλίδας, σελιδοποίηση ajax, απεριόριστες πλευρικές γραμμές και φυσικά, ένα σύστημα βαθμολογίας / αναθεώρησης.

Το θέμα βασίζεται στο boostrap, το οποίο εγγυάται ένα όμορφο θέμα σε όλες τις συσκευές. Τα δομικά στοιχεία του διαχειρίζονται μέσω Visual Composer και, μεταξύ άλλων:

 • Προχωρημένες επιλογές κατηγορίας – ορίστε καθολικές επιλογές για κατηγορίες ή για κάθε κατηγορία:
  • Διάταξη κατηγορίας (12 διαφορετικές διατάξεις)
  • Θέση πλευρικής γραμμής (3 διαφορετικές διατάξεις)
  • Αναρτήσεις ανά σελίδα
  • Πρότυπο σελιδοποίησης (2 διαφορετικές διατάξεις)
  • Σύστημα διαφημίσεων (Κορυφαία θέση banner, banner ταπετσαρίας ή banner σε διάταξη)
 • Σύνθετες επιλογές Post / page – ορίστε καθολικές επιλογές για κατηγορίες ή για κάθε κατηγορία:
  • Δημοσίευση διάταξης (7 διαφορετικές διατάξεις)
  • Θέση πλευρικής γραμμής (3 διαφορετικές διατάξεις)
  • Σχετικά κουτιά δημοσιεύσεων (μόνο αναρτήσεις)
  • Κριτική ανάρτησης (μόνο αναρτήσεις)
  • Επιλογές ανάρτησης ήχου
  • Επιλογές ανάρτησης βίντεο
  • Εκτεταμένη κοινωνική κοινή χρήση
  • Σύστημα διαφημίσεων (Κορυφαία θέση banner, banner ταπετσαρίας ή banner σε διάταξη)

Πάνω από όλα, το θέμα ως, χωρίς καμία αμφιβολία, το καλύτερο πρότυπο για μια σελίδα αναθεώρησης παιχνιδιών από όλα τα άλλα θέματα αυτής της λίστας.

Και επίσης το καλύτερο πρότυπο κριτικής για το σκορ!

Το News Gamer είναι ένας σταθερός νικητής, με τόνους προτύπων σελίδων, πρότυπα κατηγοριών, σύστημα βαθμολογίας και προσαρμοσμένες σελίδες για κριτικές, αυτό το θέμα είναι ένα από τα καλύτερα. Αν όχι το καλύτερο όλων των εποχών.

11. Εφημερίδα

Πληροφορίες & Λήψη Προβολή της επίδειξης

Η εφημερίδα κατασκευάζεται από τον TagDIV, τους ίδιους πίσω από το Newsmag. Η εφημερίδα έχει όλα τα ίδια συστατικά με το Newsmag (διαβάστε την περιγραφή του Newsmag για περισσότερες πληροφορίες) εκτός από την εφημερίδα που διαθέτει περισσότερες ενότητες, περισσότερες κεφαλίδες, περισσότερα τα πάντα. Το NewsPaper είναι χωρίς αμφιβολία, το καλύτερο θέμα από το TagDIV. Η εφημερίδα έχει σχεδιαστεί γύρω από το Visual Composer, αλλά αργότερα, ο συντάκτης της μονάδας αντικαταστάθηκε από τον συνθέτη TagDIV, τον πυρήνα της οικοδομικής εμπειρίας που δίνει τόσες πολλές καλές βαθμολογίες στο ThemeForest. Η εφημερίδα είναι σαν το Newsmag που φορτώνεται ξανά, διαθέτει όλα όσα υπάρχουν στο Newsmag με πρόσθετες ενότητες, περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης και περισσότερη ευελιξία. Είναι ακόμα ένα γενικό θέμα περιοδικών ειδήσεων που ταιριάζει απόλυτα σε ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών. Η εφημερίδα βρίσκεται στην κατάταξη 1 στο ThemeForest, μπορείτε να δείτε πόση αγάπη υπάρχει για αυτό το θέμα. Οι προγραμματιστές συνεχίζουν να το βελτιώνουν και έχει φτάσει τώρα σε επίπεδο ωριμότητας που δεν έχει ακούσει για οποιοδήποτε άλλο θέμα προς πώληση. Η εφημερίδα είναι το πιο ευέλικτο θέμα που θα μπορούσατε να βρείτε για ένα περιοδικό και είναι απολύτως απαραίτητο να το έχετε.

Η τιμή είναι υψηλότερη από το Newsmag, φυσικά, στα 59 $, αλλά συνιστάται απολύτως. Πρόσφατα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 8.8 με το πρόσθετο μπόνους να είναι σε θέση να δημιουργήσει πλήρεις προσαρμοσμένες σελίδες προσγείωσης με πρόσθετες λειτουργίες στον συνθέτη TagDIV, επιτρέποντάς σας αποτελεσματικά να δημιουργήσετε σελίδες προορισμού μέσα στον δικό σας ιστότοπο παιχνιδιών, επεκτείνοντας σημαντικά την ισχύ και την ευελιξία. Η εφημερίδα είναι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να πάρετε για ένα περιοδικό τυχερών παιχνιδιών και πρόσθεσε ακόμη και μια πλήρη μαύρη προεπιλογή. Το πλήθος των επιλογών που είναι ενσωματωμένο σε αυτό δεν είναι καθόλου και είναι στην κορυφαία μας πρόταση για τα καλύτερα υπάρχοντα.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, από όλα τα θέματα που αναφέρονται εδώ, η εφημερίδα είναι το μόνο που έχει περισσότερα από 55 προκαθορισμένα πρότυπα! Ένα κλικ και μετά πηγαίνετε με ένα προκαθορισμένο πρότυπο της επιλογής σας έτοιμο για μικροδιαμόρφωση. Για όσους έχουν αρκετή εμπειρία, η εφημερίδα επιτρέπει την πλήρη δημιουργία ιστότοπου με ελάχιστες πιέσεις ενός κουμπιού και εξοικονόμηση χρόνου.

Μπες στο ψητό…

Επομένως, έχετε διαβάσει όλο το άρθρο μας. Θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι αυτής της λίστας; Συνοψίζουμε για εσάς. Εάν είστε άπειρος blogger και θέλετε να ξεκινήσετε τον νέο σας ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, σας προτείνουμε το Gametime. Εάν είστε κάπως έμπειροι και θέλετε κάποιο ωραίο θέμα για τον νέο σας ιστότοπο τυχερών παιχνιδιών, σίγουρα θα συνιστούσαμε το Kappa. Εάν είστε έμπειρος επαγγελματίας ή θέλετε απλώς το καλύτερο θέμα που υπάρχει, αυτό το καλύτερο μέρος προορίζεται για δύο θέματα: Εφημερίδα και Παίκτης ειδήσεων.

Αν ψάχνετε για τα επόμενα βήματα, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης ενός ιστολογίου για να μάθετε σχετικά με την εγκατάσταση του θέματος και την προσθήκη περιεχομένου ή τον οδηγό μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κοινωνικά μέσα για να αυξήσετε το κοινό των αναγνωστών σας.

Ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ήταν χρήσιμο και ενημερωτικό για εσάς. Εάν έχετε παρατηρήσεις σχετικά με τα θέματα, μη διστάσετε να τα μοιραστείτε στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me