10 δωρεάν πρόσθετα WordPress για τη διαχείριση μιας ροής εργασιών σύνταξης

10 υπέροχες προσθήκες WordPress για τη διαχείριση μιας σύνταξης ροής εργασίας

Όλοι γνωρίζουμε ότι η διαχείριση της ροής εργασίας ενός ιστοτόπου ή ιστολογίου πολλών συγγραφέων του WordPress μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Χρειάζεται τεράστια δουλειά για να σχεδιάζετε, να διαχειρίζεστε και να διανέμετε αποτελεσματικά το περιεχόμενό σας με συνέπεια. Η επίβλεψη ολόκληρης της διαδικασίας μπορεί να είναι η αιτία πολύ σχισίματος των μαλλιών και αϋπνίας νύχτες. Ευτυχώς, αυτό δεν χρειάζεται πλέον να ισχύει για εσάς.


Ένας κόσμος με εκπληκτικά πρόσθετα WordPress περιμένει να δώσει ένα χέρι, καθένας από αυτούς επιλύει ένα συγκεκριμένο κομμάτι του συντακτικού παζλ ροής εργασίας. Συγκεντρώσαμε τη συλλογή των δέκα βασικών εργαλείων για να σας βοηθήσουμε να δομήσετε την εργασία σας στα τρία βασικά στοιχεία της δημιουργίας περιεχομένου: προγραμματισμός, διαχείριση και διανομή.

Ας σηκώσουμε τα μανίκια μας, να αποχαιρετήσουμε τον εφιάλτη των ατελείωτων συνημμένων email και των αποδιοργανωμένων αρχείων και να αρχίσουμε να λειτουργούμε το WordPress!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

1. Λίστα ελέγχου πριν από τη δημοσίευση

Προ-δημοσίευση προσθήκης λίστας ελέγχου μετά

Χρησιμοποιείτε λίστες ελέγχου για να παράγετε με συνέπεια το καλύτερο περιεχόμενο; Ας ελπίσουμε ότι η απάντηση είναι ναι! Λοιπόν τώρα έχετε έναν τρόπο να τα μοιράζεστε εύκολα με άλλους συγγραφείς της ομάδας σας, χρησιμοποιώντας την προσθήκη προ-δημοσίευσης Λίστα ελέγχου.

Αυτή η προσθήκη σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αλλάξετε λίστες ελέγχου για τις αναρτήσεις, τις σελίδες και τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων. Η δημιουργία της λίστας σας είναι εύκολη. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Λίστα ελέγχου πριν από τη δημοσίευση και χρησιμοποιήστε το πεδίο “Προσθήκη νέου στοιχείου” για τις λίστες σας. Μπορείτε ακόμη και να το κάνετε ένα απαιτούμενο μέρος της ροής εργασίας σας για να ολοκληρωθεί η λίστα ελέγχου πριν από τη δημοσίευση (ή μπορείτε απλώς να ενεργοποιήσετε μια προειδοποίηση αντ ‘αυτού). Αξιοποιήστε τη δύναμη των λιστών ελέγχου για να ικανοποιήσετε τη ζήτηση των αναγνωστών σας για το υψηλότερο δυνατό περιεχόμενο.

2. Yoast SEO

Πρόσθετο Yoast SEO

Δεν έχει νόημα να βγάζουμε υπέροχο περιεχόμενο εάν κανείς δεν θα το διαβάσει. Πρέπει να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας για τις μηχανές αναζήτησης για να κατατάξετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά και να οδηγήσετε σχετική επισκεψιμότητα στις σελίδες σας. Μην κάνετε λάθος – το SEO μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει ή να σπάσει έναν ιστότοπο.

Το Yoast SEO σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε όλες τις σχετικές πτυχές του SEO στη σελίδα για να κατατάξετε και να επισκεφτείτε τον ιστότοπό σας πιο συχνά. Εξίσου σημαντικό, εστιάζει στο να σας βοηθά να γράφετε καλύτερο περιεχόμενο διασφαλίζοντας ότι η λέξη-κλειδί εστίασης χρησιμοποιείται σε ένα άρθρο ή μια ανάρτηση. Έχουμε ακόμη έναν εύκολο στη χρήση οδηγό SEO Yoast για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε.

Το Yoast SEO επαινείται ως το καλύτερο πρόσθετο SEO εκεί έξω τόσο από ειδικούς SEO όσο και από αρχάριους και έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις, ώστε να είστε σε καλή συνεργασία με αυτό!

3. Επεξεργαστής ρόλου χρήστη

Επεξεργαστής ρόλου χρήστη

Εάν χρησιμοποιείτε ιστολόγιο ή ιστότοπο πολλών χρηστών, είναι σημαντικό να έχετε τον έλεγχο της διαχείρισης των δυνατοτήτων των χρηστών και να μπορείτε να εκχωρείτε συγκεκριμένους ρόλους. Φυσικά, το WordPress σάς επιτρέπει να περιορίσετε τους ρόλους σε γενικό επίπεδο με τις επιλογές Διαχειριστής, Επεξεργαστής, Συγγραφέας, Συντελεστής και Συνεργάτη / Αναγνώστης. Τι γίνεται αν θέλετε να εκχωρήσετε πιο συγκεκριμένους ή προσαρμοσμένους ρόλους, ωστόσο?

Η προσθήκη User Role Editor σάς δίνει τη δυνατότητα (ως διαχειριστής) να εκχωρείτε συγκεκριμένους ρόλους σε κάθε χρήστη που έχει πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Ορίστε επιλογές για τις οποίες οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη σελίδα ή ανάρτηση, ποιοι μπορούν να κάνουν λήψη προσθηκών, ποιοι μπορούν να κάνουν αλλαγές στη σχεδίαση στον ιστότοπό σας και μια σειρά από άλλους προσαρμοσμένους ρόλους και δυνατότητες. Η εγκατάσταση αυτής της προσθήκης σάς δίνει αυστηρό έλεγχο στην οργάνωση των χρηστών σας και στην ακριβέστερη προσαρμογή της ροής εργασίας.

4. Επεξεργασία ροής

Επεξεργασία προσθήκης WordPress Flow

Το Edit Flow είναι το απόλυτο plugin για τη διαχείριση της ροής εργασίας της σύνταξής σας. Παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε και να συνεργαστείτε με μια συντακτική ομάδα. Εκτός από ένα υπερσύγχρονο οπτικό ημερολόγιο, το Edit Flow συνοδεύεται από ένα ισχυρό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Custom Statuses – ετικέτες κατάστασης που σας βοηθούν να παρακολουθείτε πιο εύκολα τα βασικά στάδια της ροής εργασίας σας.

Πρόσθετες λειτουργίες όπως Σχόλια και Μεταδεδομένα διευκολύνουν περαιτέρω την καλύτερη επικοινωνία και συγχρονισμό εντός της φανταστικά πολυάσχολης συντακτικής σας ομάδας.

5. Ροή εργασίας Oasis

Πρόσθετο ροής εργασίας Oasis

Θέλετε μια απλοποιημένη έκδοση του Edit Flow; Η Oasis Workflow είναι η απάντηση. Διαθέτει όλα τα βασικά στοιχεία που χρειάζεστε για να αυτοματοποιήσετε και να δημιουργήσετε μια πολύπλοκη ροή εργασίας χρησιμοποιώντας ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Προσφέρει τρεις προσαρμοσμένες καταστάσεις, δυνατότητες ανάθεσης και ανάθεσης, προθεσμίες και υπενθυμίσεις email και πολλά άλλα. Η premium έκδοση του πρόσθετου σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πολλές ροές εργασίας με τιμές που ξεκινούν από 49 $. Ωστόσο, μην ξεγελιέστε από την απλότητα της δωρεάν έκδοσης. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε ακόμη και τις πιο έντονες ροές εργασίας.

6. Συντακτικό ημερολόγιο

Πρόγραμμα Σύνταξης ημερολογίου WordPress

Οι περισσότερες βελτιστοποιημένες συντακτικές ροές εργασίας έχουν ένα κοινό στοιχείο: ένα λεπτομερές και καλά συντηρημένο ημερολόγιο σύνταξης. Η δημιουργία ενός ημερολογίου σύνταξης είναι μια εύκολα εύπεπτη οπτική επισκόπηση της στρατηγικής του περιεχομένου σας με ιδέες περιεχομένου, αναθέσεις και χρονοδιαγράμματα όλα σαφώς επισημασμένα.

Το πρόσθετο ημερολογίου σύνταξης είναι ένα απλό οπτικό ημερολόγιο που μπορεί να οργανώσει ακόμη και τους πιο διασκορπισμένους από εμάς και πάνω από τη ροή εργασίας μας. Αυτή η προσθήκη σάς παρέχει μια επισκόπηση όλων των αναρτήσεών σας (από πολλούς συντάκτες), της κατάστασής τους και του πότε θα δημοσιευτούν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δημοσιεύσεων. Εγκαταστήστε το σήμερα και πρόκειται να βελτιώσετε σημαντικά τη στρατηγική περιεχομένου σας.

7. CoSchedule

Πρόσθετο CoSchedule Δωρεάν WordPress

Τέλος, ένα ημερολόγιο κοινωνικής έκδοσης all-in-one για το WordPress! Η προσθήκη CoSchedule είναι ένα οπτικό ημερολόγιο συντακτικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να προγραμματίσει ταυτόχρονα τις δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και ιστολογίων σας επιταχύνοντας τη ροή εργασίας σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να περιμένετε στην ουρά τα μηνύματα κοινωνικών μέσων σας ώστε να αποστέλλονται αυτόματα με δημοσιευμένες δημοσιεύσεις. Η έξυπνη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης της προσθήκης καθιστά εύκολη και διασκεδαστική την οπτικοποίηση και την αυτοματοποίηση της ροής εργασιών κοινωνικής σύνταξης.

8. Jetpack

Πρόσθετο JetPack

Δεν θα ήταν εκπληκτικό να μπορείτε να μοιράζεστε το υπέροχο περιεχόμενό σας σε κοινωνικά κανάλια και να αλληλεπιδράτε με κοινωνικούς χρήστες απευθείας από το WordPress; Η προσθήκη Jetpack για WordPress είναι εκεί για να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό – και πολλά άλλα – όλα από την άνεση του backend του WordPress.

Το Jetpack είναι γεμάτο με εργαλεία και λειτουργίες που εστιάζουν στη δημιουργία κυκλοφορίας και στην κοινωνική απόδοση. Το εργαλείο δημοσιότητας, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να διανέμετε αυτόματα νέες αναρτήσεις στα δίκτυα κοινωνικών μέσων που έχετε επιλέξει. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε την απόδοση των δημοσιεύσεών σας μέσα από την πλατφόρμα. Εγκαταστήστε το Jetpack και ξεκινήστε να βελτιστοποιείτε την κοινή χρήση σας σήμερα.

9. Κιτ ιστότοπου Google

Google Site Kit για WordPress

Ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα οποιασδήποτε στρατηγικής περιεχομένου είναι τα αναλυτικά στοιχεία, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο και τα χρήματα που επενδύετε στο μάρκετινγκ του εκπληκτικού περιεχομένου σας.

Το Google Analytics είναι δωρεάν και σας παρέχει ενεργές πληροφορίες για το κοινό σας, βασικές μετρήσεις ιστότοπου και συνολική απόδοση μάρκετινγκ. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη γνώση για να ενημερώσετε και να κατευθύνετε τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου σας.

Η δωρεάν προσθήκη Google Site Kit παρέχει λεπτομερείς μετρήσεις επισκεψιμότητας, δημογραφικών στοιχείων και βασικών επιδόσεων, όλες εύκολα προσβάσιμες στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μην χάνετε πια στα βάθη του Google Analytics. Θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε (μαζί με άλλες υπηρεσίες Google, όπως το Adsense, το PageSpeed ​​Insights και άλλα) για να λαμβάνετε αποφάσεις εκεί όπου τις χρειάζεστε.

10. UpdraftPlus

UpdraftPlus WordPress Backup Plugin

Φανταστείτε να ξυπνήσετε για να βρείτε χρόνια εξαιρετικού περιεχομένου που απλά χάθηκε μια μέρα. Είναι μια σκέψη που γεμίζει τους εκδότες με φόβο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του WordPress στον ιστότοπό σας και προστατεύετε πολύτιμο περιεχόμενο με το UpdraftPlus (ή άλλο πρόσθετο) τακτικά ως μέρος της ροής εργασίας σας. Αυτό το δωρεάν πρόσθετο δημιουργήθηκε ειδικά για να προστατεύει από σφάλματα ιστότοπου και να διευκολύνει τη μετεγκατάσταση δεδομένων. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες αυτής της προσθήκης στην αναθεώρηση UpdraftPlus.

Φιλί αντίο για να ανησυχείς ότι ο ιστότοπός σου θα φλεγεί και χρησιμοποιήστε αυτήν την ηρεμία για να αρχίσετε να εστιάζετε στο υπέροχο περιεχόμενο που θα μοιραστείτε αύριο με τη βοήθεια όλων των υπέροχων προσθηκών του WordPress στη λίστα μας.


Η ειλικρινή διαχείριση μιας συντακτικής ροής εργασίας δεν πρέπει να είναι αγώνας. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να ερευνήσετε επιλογές όπως αυτές που έχουμε επισημάνει παραπάνω. Ολοκληρώστε τις διαδικασίες σας και θα αισθανθείτε σίγουροι και ενθουσιασμένοι για τον ιστότοπό σας στο σύνολό του και ανυπομονούμε για το υπέροχο περιεχόμενο που είστε βέβαιοι ότι τώρα έρχεται στο προσκήνιο.

Με την εγκατάσταση ορισμένων ή όλων των προσθηκών στη λίστα μας, προχωράτε πολύ προς την αυτοματοποίηση, τη βελτιστοποίηση και τον εξορθολογισμό της συντακτικής ροής εργασίας σας. Αυτό σας ελευθερώνει για να εστιάσετε στη συνεχή δημιουργία του καλύτερου δυνατού περιεχομένου με μια ομάδα ευτυχισμένων, παραγωγικών συγγραφέων που σας υποστηρίζουν.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας για τη λίστα μας και αν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις έχουμε χάσει. Μοιραστείτε τις συμβουλές και τις σκέψεις σας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me