10 νέες προσθήκες για αρχάριους μπλόγκερ και έμπειρους χρήστες του WordPress

Αυτή η συλλογή περιέχει 10 νέα και αξιοσημείωτα πρόσθετα τα οποία θα είναι χρήσιμα τόσο για αρχάριους bloggers όσο και για έμπειρους χρήστες WordPress. Παρόλο που οι νέοι bloggers θα μπορούν να βελτιώσουν τον ιστότοπό τους εγκαθιστώντας μερικές από αυτές τις δωρεάν προσθήκες, ακόμη και έμπειροι χρήστες του WordPress θα πρέπει να μπορούν να βρουν ένα ή δύο νέα πρόσθετα εδώ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αναβάθμιση του ιστολογίου τους.


Μεταξύ αυτής της συλλογής θα βρείτε πρόσθετα λήψης σημειώσεων που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τα θέματα που σκοπεύετε να κάνετε blog, πρόσθετα κοινωνικών μέσων για να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες σας να μοιράζονται το περιεχόμενό σας, εργαλεία μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη διαχείριση και ανάπτυξη της λίστας συνδρομητών σας, καθώς και μερικά άλλα εργαλεία για να διευκολύνετε τους επισκέπτες σας να βρίσκουν και να διαβάζουν περισσότερα από το υπέροχο περιεχόμενό σας.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Εκδότης OneNote για WordPress

Προσθήκες για το Blogger OneNote

Κάθε blogger χρειάζεται μια καλή εφαρμογή λήψης σημειώσεων. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα έρθει η έμπνευση για ένα νέο θέμα ανάρτησης, οπότε το να έχετε ένα μέρος για να αποθηκεύσετε γρήγορα αυτές τις ιδέες είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό της εργαλειοθήκης οποιουδήποτε blogger.

Το Microsoft OneNote είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων μεταξύ πλατφορμών που είναι δωρεάν για χρήση. Σας επιτρέπει να κάνετε κλιπ από τον Ιστό για πρόσβαση εκτός σύνδεσης αργότερα, να λάβετε χρήσιμους συνδέσμους μέσω email και να αποθηκεύσετε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με την κάμερα του τηλεφώνου σας στον εικονικό φορητό υπολογιστή σας.

Το καλύτερο από όλα, για τους χρήστες του WordPress υπάρχει πλέον ένα επίσημο πρόσθετο. Αυτή η προσθήκη προσθέτει μια δημοσίευση από το κουμπί OneNote στον επεξεργαστή WordPress, επιτρέποντάς σας να αναζητήσετε γρήγορα τις σημειώσεις σας και να εισαγάγετε το αποθηκευμένο περιεχόμενό σας στην ανάρτηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το περίγραμμα των αναρτήσεών σας στο OneNote, προτού τα εισαγάγετε στο ιστολόγιό σας WordPress για ολοκλήρωση.

Καλύτερο κλικ για να κάνετε Tweet

Κάντε κλικ στην προσθήκη Tweet

Αγαπήστε τους ή μισείτε τους, αυτά τα κλικ για tweet αποσπάσματα σίγουρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Αν και μπορεί να είναι ελαφρώς ενοχλητικό εάν το απόσπασμα με δυνατότητα tweet δεν είναι πολύ εμπνευσμένο, όταν χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε περισσότερες κοινωνικές κοινοποιήσεις για το ιστολόγιό σας και ελπίζουμε να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες πίσω στον ιστότοπό σας.

Αυτό το πρόσφατα κυκλοφορούμενο πρόσθετο παίρνει εκεί που έφυγε το πρόσθετο Click to Tweet από το Todaymade και περιλαμβάνει βελτιωμένη καταμέτρηση χαρακτήρων και ετοιμότητα μετάφρασης.

ChimpMate: Βοηθός WordPress MailChimp

Πρόσθετο ChimpMate WordPress

Η εκκίνηση μιας λίστας συνδρομητών ενημερωτικών δελτίων μέσω email για το ιστολόγιό σας είναι μια από τις πιο σημαντικές εργασίες που μπορείτε να εκτελέσετε. Με το MailChimp να προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς για όσους έχουν λιγότερους από 2.000 συνδρομητές, το δωρεάν πρόσθετο ChimpMate είναι μια καλή επιλογή για νέους μπλόγκερ που μόλις ξεκινούν το ταξίδι τους.

Αυτή η δωρεάν προσθήκη περιλαμβάνει μια καλή επιλογή διαφορετικών εντύπων συμμετοχής μέσω email για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη λίστα των συνδρομητών σας. Η διεπαφή χρήστη μπορεί να είναι λίγο από την clunky πλευρά, αλλά δεν υπάρχουν πολλές δωρεάν προσθήκες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε φόρμες lightbox, slider και widget opt-in σε ένα πακέτο.

Σημείωση: Προσαρμοσμένο περιεχόμενο Sidebar Widget

Σημείωση Προσαρμοσμένη προσθήκη Widget

Η σημείωση είναι μια απλή αλλά αποτελεσματική προσθήκη που σας επιτρέπει να εισαγάγετε μια σειρά διαφορετικών τύπων περιεχομένου στην περιοχή πλευρικής γραμμής του ιστολογίου σας. Μετά την ενεργοποίηση της προσθήκης, μπορείτε να προσθέσετε το νέο widget στην περιοχή της πλευρικής γραμμής και, στη συνέχεια, να αρχίσετε να προσθέτετε περιεχόμενο σε αυτό, μέσω του εργαλείου WordPress Live Customizer.

Αυτό σας δίνει έπειτα μια ζωντανή προεπισκόπηση, καθώς προσθέτετε το προσαρμοσμένο περιεχόμενο widget. Η σημείωση δημιουργήθηκε αρχικά για την προσθήκη Conductor, την οποία εξετάσαμε πριν από λίγο. Ωστόσο, θα πρέπει να λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress.

Postmatic: Δημοσιεύσεις και σχόλια μέσω email

Postmatic Post to Email Plugin

Εάν θέλετε να αυξήσετε την αφοσίωση των χρηστών στο ιστολόγιό σας, τότε η δωρεάν προσθήκη Postmatic μπορεί να σας βοηθήσει. Με αυτήν την προσθήκη εγκατεστημένη στον ιστότοπό σας, οι αναγνώστες σας μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν αυτόματα νέα μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντί να πρέπει να συνεχίσουν να ελέγχουν το ιστολόγιό σας για νέο περιεχόμενο.

Για να ενθαρρύνετε τη συζήτηση για το περιεχόμενό σας, οι συνδρομητές σας μπορούν στη συνέχεια να αφήσουν ένα σχόλιο, απλώς απαντώντας στο νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό καταργεί πολλά από τα εμπόδια που διαφορετικά θα εμπόδιζαν τον αναγνώστη να αφήσει ένα σχόλιο, όπως συμπλήρωση της φόρμας ή δημιουργία λογαριασμού. Η Postmatic χρησιμοποιεί το MailChimp και το Rackspace για να χειριστεί την αλληλογραφία μέσω email, διασφαλίζοντας ότι είναι σε θέση να προσφέρουν μια ισχυρή υπηρεσία.

Popslide: Προσαρμοσμένο περιεχόμενο Slide-In Windows

Πρόσθετο Popslide Slide-In Content

Εάν δεν θέλετε να προκαλέσετε αναδυόμενα παράθυρα στους επισκέπτες σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε πρόσβαση σε μερικά από τα αποτελέσματα που μπορούν να παράγουν, η νέα και δωρεάν προσθήκη Popslide θα μπορούσε να είναι ένας καλός συμβιβασμός.

Αντί να ανοίγει αναδυόμενα παράθυρα στους επισκέπτες σας, το Popslide θα εμφανίζει ένα ελαφρώς λιγότερο ενοχλητικό παράθυρο διαφανειών. Σε αντίθεση με την προσθήκη ChimpMate που είδαμε νωρίτερα, αυτή η επιλογή δεν σας περιορίζει στην εμφάνιση μόνο φόρμας συμμετοχής μέσω email.

Αντ ‘αυτού, μέσω της διεπαφής Popslide μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε προσαρμοσμένο περιεχόμενο στην περιοχή slide-in, μέσω του προγράμματος επεξεργασίας WYSIWYG. Παίρνετε επίσης καλό έλεγχο σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας της περιοχής διαφάνειας και προς το παρόν μπορείτε να πραγματοποιήσετε δωρεάν αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση, με αντάλλαγμα την κοινή χρήση ενός συνδέσμου προς τη σελίδα στο Facebook.

Αυτόματη επιλεγμένη εικόνα από τον τίτλο

Αυτόματη επιλεγμένη εικόνα

Σχεδόν όλες οι αναρτήσεις ιστολογίου μπορούν να βελτιωθούν με μια καλή εικόνα. Ωστόσο, εάν συνεχίζετε να ξεχνάτε να προσθέτετε αυτές τις εικόνες στις αναρτήσεις του ιστολογίου σας, τότε η δωρεάν προσθήκη αυτόματης εικόνας από τον τίτλο μπορεί να σας ενδιαφέρει.

Αυτό το πρόσθετο έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη επιλεγμένη εικόνα για κάθε ανάρτηση στον ιστότοπό σας, σε περίπτωση που ξεχάσετε να προσθέσετε μόνοι σας. Η προσθήκη χρησιμοποιεί τον τίτλο της ανάρτησης και, στη συνέχεια, εφαρμόζει αυτό το κείμενο σε μία από τις επτά εικόνες που περιλαμβάνονται. Υπάρχουν επίσης τρεις γραμματοσειρές για να διαλέξετε.

Είτε θα καταλήξετε να αγαπάτε αυτές τις επιλεγμένες εικόνες που δημιουργούνται αυτόματα, και δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την προσθήκη των δικών σας ξανά. ή η απειλή της χρήσης τους θα σας αναγκάσει να αρχίσετε να ανεβάζετε πιο κατάλληλες μικρογραφίες στο ιστολόγιό σας.

TimeSpan: Χρόνος ανάγνωσης προσθήκης

TimeSpan Χρόνος ανάγνωσης προσθήκης

Αν θέλετε να ενημερώσετε τους αναγνώστες σας τι είδους επένδυση χρόνου θα χρειαστεί για να φτάσουν στο τέλος των αναρτήσεων ιστολογίου σας, τότε η δωρεάν προσθήκη TimeSpan δημιουργήθηκε μόνο για εσάς.

Μόλις μεταδοθεί στον ιστότοπό σας, αυτή η προσθήκη που κυκλοφόρησε πρόσφατα θα προσθέσει χρόνο για την ανάγνωση πληροφοριών στην αρχή όλων των δημοσιεύσεών σας. Ενώ η προσθήκη χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο και δοκιμασμένο μέσο όρο της Βόρειας Αμερικής 250 λέξεων ανά λεπτό, μπορείτε να το παρακάμψετε με τη δική σας τιμή.

Λειτουργία καναπέ WP: Λειτουργία ανάγνωσης χωρίς περισπασμούς

Πρόσθετο ανάγνωσης χωρίς απόσπαση της προσοχής

Εάν δημοσιεύετε περιεχόμενο μεγάλου μήκους, τότε η διευκόλυνση των επισκεπτών σας να διαβάζουν αυτές τις δημοσιεύσεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας πρέπει να είναι μια από τις κύριες προτεραιότητές σας. Ενώ θα μπορούσατε να μεταβείτε σε ένα εξαιρετικά μινιμαλιστικό θέμα WordPress, ένας άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε τις περισπασμούς είναι να εγκαταστήσετε την προσθήκη WP Couch Mode.

Αυτή η δωρεάν προσθήκη δίνει στους αναγνώστες σας τη δυνατότητα να δουν τις αναρτήσεις σας σε λειτουργία χωρίς περισπασμούς. Κάνοντας κλικ στο κουμπί λειτουργίας ανάγνωσης, ανοίγει η ανάρτηση σε ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο χωρίς περισπασμούς. Αυτό καθιστά στη συνέχεια όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους επισκέπτες σας να εστιάσουν στο περιεχόμενο που προσπαθούν να καταπιούν.

Αυτόματη φόρτωση επόμενης ανάρτησης

Αυτόματη φόρτωση επόμενης ανάρτησης

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η προσφάτως κυκλοφορούμενη προσθήκη αυτόματης φόρτωσης Next Post σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε μια δυνατότητα στον ιστότοπό σας, που δεν έχει ακόμη δει σε πολλά ιστολόγια WordPress.

Με αυτήν την προσθήκη ενεργή στον ιστότοπό σας, όταν οι αναγνώστες σας φτάνουν στο τέλος μιας ανάρτησης, το επόμενο άρθρο φορτώνεται αυτόματα. Αυτό αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό των αναρτήσεων κάθε επισκέπτη στις προβολές του ιστότοπού σας, χωρίς να απαιτείται από αυτούς να αναζητήσουν χειροκίνητα αυτά τα άρθρα.

Δυστυχώς, αυτή η προσθήκη δεν λειτουργεί με κάθε θέμα και μπορεί να απαιτηθεί λίγη προσπάθεια για τη σωστή ρύθμιση. Ωστόσο, εάν αφιερώσετε χρόνο, μπορείτε να προσθέσετε μια ωραία λειτουργία στον ιστότοπό σας που διευκολύνει τους επισκέπτες σας να διαβάζουν περισσότερο το περιεχόμενό σας.

συμπέρασμα

Είτε είστε νέος blogger ή παλιός, ελπίζουμε ότι θα έχετε βρει τουλάχιστον ένα νέο πρόσθετο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας. Από τη διεύρυνση της λίστας email σας έως τη βοήθεια των αναγνωστών σας να βρουν περισσότερο από το υπέροχο περιεχόμενό σας, πρέπει να υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Ανακαλύψατε πρόσφατα ενδιαφέροντα νέα πρόσθετα WordPress; Ποιες δυνατότητες πιστεύετε ότι κάθε νέος blogger πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα πρόσθετο για να προσθέσει στον ιστότοπό του; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map