Κορυφαία 10 φίλτρα βλασφημίας WordPress και προσθήκες αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων

Το ανεπιθύμητο περιεχόμενο και η βλασφημία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όσους έχουν ιστότοπο WordPress. Είτε ο δικός σας είναι ένας απλός ιστότοπος με λίγες σελίδες ή μια πλατφόρμα πολλών χρηστών που φιλοξενεί τόνους περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, πρέπει να είστε προσεκτικοί για βωμολοχίες και spammers για δύο σημαντικούς λόγους:


 1. Η βλασφημία θα τρομάξει τις προοπτικές, αφήνοντάς σας ένα λεπτότερο τραπεζικό υπόλοιπο.
 2. Οι spammers θα βλάψουν στιγμιαία τις κατατάξεις SEO σας στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης

Ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου (ή της κοινότητας) που χρησιμοποιείτε, η βλασφημία μπορεί να είναι ή να μην αποτελεί πρόβλημα. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση των υβριδικών και της γλώσσας ενηλίκων θα μειώσει τις διαδικτυακές πωλήσεις σας και τις δυνατότητές σας να προσελκύσετε βιώσιμους συνεργάτες. Σωστά; Οι εταιρείες θα σκεφτούν δύο φορές για τη συνεργασία μαζί σας εάν ο ιστότοπός σας είναι υπερβολικά βωμολοχίες.

Το Spam από την άλλη πλευρά θα βλάψει την αξιοπιστία σας τόσο με τις μηχανές αναζήτησης όσο και με τους επισκέπτες του διαδικτύου. Η αξιοπιστία είναι το διαδικτυακό σας νόμισμα – χάστε το και χάνετε την επιχείρησή σας. Αυτός ο οδηγός θα αποκαλύψει πέντε φίλτρα βωμολοχίας και πέντε πρόσθετα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την κατάταξή σας στο Google και να παρέχετε μια καλύτερη εμπειρία χρήστη με τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

Πέντε κορυφαίες προσθήκες φίλτρου για το WordPress

Ακολουθούν τα πέντε κορυφαία φίλτρα βωμολοχίας WordPress και πρόσθετα αποκλεισμού ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Δεν λέω ότι πρέπει ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλα τα πρόσθετα, αλλά όλα δουλεύουν σίγουρα, επειδή είναι πραγματικά κορυφαία.

Φίλτρο WebPurify Profanity

webpurify-filter-wordpress-plugin

Το WebPurify είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα φίλτρα βωμολοχίας εκεί έξω. Πρώτον, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε μια λίστα βωμολοχιών λέξεων / φράσεων για φιλτράρισμα, καθώς η προσθήκη έρχεται με μια εκτενή λίστα όχι μόνο στα Αγγλικά αλλά και σε πολλές άλλες γλώσσες, όπως Ισπανικά, Γαλλικά, Αραβικά, Ιταλικά, Πορτογαλικά και ακόμη και Κινέζικα.

Κάθε φορά που ένας χρήστης δημοσιεύει άσεμνο περιεχόμενο, ας πούμε, μέσω της ενότητας σχολίων, η προσθήκη χρησιμοποιεί το WebPurify Profanity Filter API για να αντικαταστήσει τις βωμολοχίες λέξεις με αστερίσκους αμέσως.

Εάν είστε πρόθυμοι να αναζητήσετε την premium υπηρεσία, το WebPurify μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από το φιλτράρισμα κειμένου. Η ταξινόμηση περιεχομένου είναι μια δύσκολη εργασία, αλλά η ταξινόμηση εικόνων και βίντεο μπορεί να σπάσει το πίσω μέρος ακόμη και του πιο ανθεκτικού webmaster. Premium WebPurify περιλαμβάνει χρήσιμη εποπτεία βίντεο για να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Λήψη WebPurify

Αντικατάσταση λέξεων

Αυτό το δωρεάν πρόσθετο λειτουργεί σαν μαγικό αντικαθιστώντας βωμολοχίες λέξεις με τη δική σας επιλογή λέξεων. Εάν η συζήτηση στον ιστότοπό σας στο WordPress έχει συγκεκριμένες βωμολοχίες λέξεις ή φράσεις, μπορείτε να επιλέξετε να την γυρίσετε χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Word Replacer.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να περάσετε ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα για τη ρύθμιση των αντικαταστάσεων λέξεων. Πληρώνετε αυτήν την τιμή, αλλά όταν πραγματοποιούνται οι αντικαταστάσεις, η προσθήκη θα κάνει τα υπόλοιπα αυτόματα.

Το Word Replacer σάς επιτρέπει επίσης να καθορίσετε ποιες περιοχές του ιστότοπού σας θα παρακολουθούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να φιλτράρετε λέξεις σε ορισμένα μέρη του ιστότοπού σας, ενώ αγνοείτε εντελώς άλλες περιοχές.

Λήψη του Word Replacer

Φίλτρο Word Plus

wordfilterplus-wordpress-plugin

Το Word filter plus λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το Word Replacer. Θα ήταν δίκαιο να πούμε ότι το Word Filter Plus είναι κάτι περισσότερο από ένα φίλτρο βωμολοχίας, καθώς μπορείτε να αντικαταστήσετε ρητές λέξεις και φράσεις με τις δικές σας λέξεις.

Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση του Word Filter Plus, θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην προσθήκη κάνοντας κλικ στο “Εργαλεία” και στη συνέχεια στο “Word Filter Plus” στον Πίνακα ελέγχου του WordPress.

Ορίζοντας αυτήν την επιλογή θα μεταφερθείτε σε μια νέα οθόνη όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τα φίλτρα σας. Το Word Filter Plus είναι ένα εξαιρετικό φίλτρο βωμολοχίας και μόλις ολοκληρώσετε τη διαμόρφωση των φίλτρων λέξεων, η προσθήκη θα σαρώσει ολόκληρο τον ιστότοπό σας για βωμολοχίες. Συνδυάζει ολόκληρο τον ιστότοπό σας στο WordPress, που σημαίνει ότι αντικαθιστά όλες τις βωμολοχίες λέξεις που είχαν μείνει βαθιά στο παρελθόν ή μόλις πρόσφατα.

Αυτή η προσθήκη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε βωμολοχίες, καθώς και να σας επιτρέψει να κάνετε γρήγορες αλλαγές στο περιεχόμενό σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε πολλές σελίδες χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε κάθε σελίδα χειροκίνητα.

Λήψη του Word Filter Plus

Φίλτρο περιεχομένου WP

Το φίλτρο περιεχομένου WP έχει μεγαλώσει και εξυπνάει με κάθε ενημέρωση. Αυτό το φίλτρο βωμολοχίας διαθέτει πλέον ευέλικτες αλλά αυστηρές επιλογές φιλτραρίσματος. Για παράδειγμα, εάν οι επισημασμένες λέξεις / λέξεις-κλειδιά σας εμφανίζονται στο μέσο μιας ολόκληρης λέξης, αυτή (ολόκληρη η λέξη) θα αγνοηθεί.

Εδώ είναι αυτό που εννοώ:

Ας πούμε ότι έχετε επισημάνει “pot”. Εάν ένας χρήστης εισέλθει στο “potbelly”, ολόκληρη η λέξη θα αγνοηθεί σε αντίθεση με το παρελθόν όπου θα είχε εμφανιστεί ως “*** κοιλιά”.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα αντικατάστασης όλων των γραμμάτων με χαρακτήρες μπαλαντέρ της επιλογής σας ή η διατήρηση του πρώτου ή του τελευταίου γράμματος της αντικατασταθείσας λέξης. Για παράδειγμα, το “pothead” θα φιλτραριστεί για να εμφανίζεται σαν “*******” ή “p ******” ή p ***** d “.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να φιλτράρετε διαφορετικά τμήματα του ιστότοπού σας από αναρτήσεις σε σχόλια έως ετικέτες και τίτλους δημοσιεύσεων κ.λπ. Το φίλτρο περιεχομένου WP είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον αποκλεισμό όλων των τρόπων βωμολοχίας, όπως ρητή γλώσσα, καταχρηστικά σχόλια και ορκισμοί.

Λήψη φίλτρου περιεχομένου WP

Defensio Antispam

Αυτό είναι σωστό; Αυτή η προσθήκη ταιριάζει στο λογαριασμό τόσο ως φίλτρο βωμολοχίας όσο και ως αποκλειστής ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Το Defensio Anti-Spam θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε και να τιμωρήσετε όλους τους απατεώνες χρήστες στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Το πρόσθετο είναι ένα από τα λίγα πρόσθετα βλασφημίας που μπορούν να χειριστούν spammers, καθώς και ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή βωμολοχίες. Η προσθήκη σχεδιάστηκε για να προσφέρει κατηγοριοποίηση διευθύνσεων URL, φιλτράρισμα βωμολοχιών, ανίχνευση σεναρίων και ανίχνευση κακόβουλου περιεχομένου, μεταξύ άλλων συναρπαστικών λειτουργιών.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, η Websense Inc., το Defensio Anti-Spam «μαθαίνει και προσαρμόζεται στη συμπεριφορά σας και στη συμπεριφορά των χρηστών σας με την πάροδο του χρόνου…»

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Defensio Anti-spam με άλλα πρόσθετα anti-spam όπως το Akismet, καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει μόνο σε προβλήματα συμβατότητας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απενεργοποιήσετε το Akismet και άλλα τέτοια πρόσθετα ακόμη και για να δοκιμάσετε το Defensio Anti-spam.

Λήψη Defensio Anti-spam

Μιλώντας για anti-spam plugins, θα εξετάσουμε τώρα την κορυφή πέντε προσθήκες anti-spam που θα σας βοηθήσουν να εκκινήσετε τους spammers?

Πέντε κορυφαίες προσθήκες Anti-SPAM για WordPress

Ακίσμετ

plugin akismet-wordpress

Μισείτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, μισώ τα ανεπιθύμητα μηνύματα και εμείς όλοι μισούμε τους ανεπιθύμητες αλληλογραφίες επειδή είναι απελπισμένοι αν και πολύ αποφασισμένοι. Λαχταρούν την προσοχή και όλοι ξέρουμε πώς η κακία είναι τόσο αποκρουστική όσο μια μαϊμού σε μια ρόμπα. Αλλά είναι οι πολυάριθμοι σύνδεσμοι και τα ακατανόητα σχόλια που είναι εκτός πλαισίου που ενοχλούν σχεδόν κάθε ιδιοκτήτη ιστότοπου WordPress με τον οποίο μίλησα.

Ορισμένοι spammers είναι απίστευτα αστείοι, αλλά το ίδιο απαίσιο. Το ξέρω από πρώτο χέρι γιατί συνήθιζα να παλεύω με μια χαμένη μάχη με όλους τους τύπους spammers μέχρι που βρήκα τον Akismet. Στην πραγματικότητα, με βρήκε ακριβώς στον πίνακα ελέγχου μου και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να διαμορφώσω ένα κλειδί API.

Το Akismet είναι ένα πολύ δημοφιλές plug-in anti-spam που θα βοηθήσει ακόμη και τον αρχάριο χρήστη WP να εξαλείψει τα spam.

Παρόλο που ο αριθμός των λήψεων δεν πρέπει απαραίτητα να σημαίνει τίποτα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα, έχω χρησιμοποιήσει και αγαπώ πολύ το Akismet. Πιστεύω ότι τα εκατομμύρια των χρηστών που έλαβαν την προσθήκη αισθάνονται με τον ίδιο τρόπο.

Το Akismet είναι δωρεάν για μικρά blogs WordPress, αλλά θα πρέπει να χωριστείτε με χρέωση 5 δολαρίων το μήνα για μεγάλους εμπορικούς ιστότοπους.

Το Akismet, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005, έχει μια σύνθετη μηχανή φιλτραρίσματος που παρακολουθεί όλα τα σχόλια, τις επιστροφές και τα pingbacks στο ιστολόγιό σας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα, εκτελεί αυστηρές δοκιμές για να φιλτράρει τα σκουπίδια. Στη συνέχεια, η προσθήκη ωθεί όλα τα ανεπιθύμητα σχόλια στο φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε αντίθετο έλεγχο.

Το Akismet μπορεί μερικές φορές να είναι υπερβολικά ενθουσιώδες, αποκλείοντας ακόμη και σχόλια από γνήσιους αναγνώστες. Ωστόσο, το πρόσθετο έχει γίνει αρκετά έξυπνο αφού μαθαίνει καθώς συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε.

Λήψη του Akismet

WP-reCAPTCHA

Το Facebook, το Twitter και το Google είναι τεράστιοι οπαδοί του reCAPTCHA. Τι σχέση έχει όμως με το WordPress; Το WP-reCAPTCHA – η έκδοση WordPress του reCAPTCHA – σας δίνει τη δύναμη που ασκείται εναντίον των spammers από το Google και το Facebook.

Το πρόσθετο έχει έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό υποστηρικτών, καθώς και κριτικούς που τραγουδούν επαίνους για την αποτελεσματικότητά του.

Το WP-reCAPTCHA χρησιμοποιεί ένα μοναδικό σύστημα που χρησιμοποιεί συνδυασμό αρχαϊκών λέξεων για το CAPTCHA σε αντίθεση με την πλειονότητα των προσθηκών κατά των spam που χρησιμοποιούν το ίδιο ελαττωματικό σύστημα επαλήθευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι, που διαβάζουν το Google, το Facebook και το Twitter, το λατρεύουν τόσο πολύ.

Ακόμα και έξυπνα spambots που χρησιμοποιούν την οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) για την αποκρυπτογράφηση του CAPTCHAS δεν μπορούν να ξεπεράσουν το WP-reCAPTCHA αφού το plugin παραμορφώνει τις διατυπώσεις για να δημιουργήσει νέες εικόνες που εξαλείφουν όλους τους spammers.

Λήψη WP-reCAPTCHA

Ανεπιθύμητο πώμα

Ο τίτλος αυτής της προσθήκης δεν μπορούσε να αποδειχθεί πιο ενδεικτικός. «Ναι! Σταματάμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα πράγματα με το Spam Stopper. ” Είναι τόσο προφανές, έτσι; Προχωράω.

Το Spam Stopper Plugin ανταποκρίνεται στον τίτλο του. Χρησιμοποιεί μια διαδικασία επαλήθευσης CAPTCHA (όπως το WP-reCAPTCHA) για να ελέγχει και να επικυρώνει κάθε σχόλιο που άφησαν οι χρήστες σας. Στη συνέχεια, αν εντοπίσει ένα ανεπιθύμητο σχόλιο, θα το σταματήσει να πεθάνει.

Το Spam Stopper είναι εύκολο να ρυθμιστεί και να χρησιμοποιηθεί. Γενικά, η προσθήκη στοχεύει ανεπιθύμητα μηνύματα που επιτίθενται σε ιστολόγια με ατελείωτες χορδές σκουπιδιών. Η προσθήκη Spam Stopper εκτελείται αυτόματα και ελέγχει ακόμη και για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες συμπληρώνουν όλα τα απαιτούμενα πεδία πριν δημοσιεύσουν σχόλια.

Μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη, μπορείτε να πάτε και θα τη δείτε μόνο αν έχετε αποσυνδεθεί. Αυτό είναι λαμπρό, σωστά; Ένα μειονέκτημα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η προσθήκη δεν έχει ενημερωθεί για δύο χρόνια (μόνο ένας φίλος).

Λήψη Spam Stopper

Growmap

growmap-antispambot-wordpress-plugin

Εάν είχε τόσες λήψεις όπως το Akismet, αυτό το πρόσθετο anti-spam θα μπορούσε να ανταγωνιστεί (και πιθανώς να αποβάλει) το Akismet ως τον κορυφαίο αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Με εκπληκτική βαθμολογία WordPress 4,9 / 5, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το Growmap θα αποτελούσε απειλή για το Akismet.

Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα αυτοματοποιημένα ανεπιθύμητα μηνύματα – τα ανεπιθύμητα μηνύματα που δημοσιεύονται από τους ανεπιθύμητους. Είναι άψογο όσον αφορά την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, αλλά είναι ιδιαίτερα μειονεκτική όσον αφορά τους πραγματικούς ανθρώπινους spammers και τα pingbacks. Στην πραγματικότητα, τα παιδιά στο Growmap δεν ενδιαφέρονται καθόλου για pingbacks ή trackbacks – η επιχείρησή τους ξεκινά και τελειώνει με αυτοματοποιημένο spam.

Αυτό πρέπει να εξηγήσει γιατί το Growmap χρησιμοποιεί ένα πλαίσιο ελέγχου όπου οι αναγνώστες του ανθρώπου υποχρεούνται να σημειώσουν για να επιβεβαιώσουν ότι είναι πράγματι θερμόαιμοι. Αλλά μαντέψτε τι, οι ανθρώπινοι spammers μπορούν επίσης να σημειώσουν το κουτί.

Παρόλα αυτά, το Growmap είναι ένα θανατηφόρο πρόσθετο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που οδηγεί τη μάχη στα spambots χρησιμοποιώντας μια από τις πιο έξυπνες τεχνολογίες anti-spam.

Λήψη του Growmap

SPAM Δωρεάν WordPress

Το Spam Free WordPress είναι ένα ακόμη θανατηφόρο πρόσθετο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων που εγγυάται ότι θα διατηρήσει τον ιστότοπό σας απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα.

Το SPAM Free WordPress είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα anti-spam σύμφωνα με τους προγραμματιστές που ισχυρίζονται ότι μπορεί να αποκλείσει όλες τις περιπτώσεις αυτοματοποιημένων ανεπιθύμητων μηνυμάτων χωρίς ψευδή θετικά. Γεια σας Akismet?

Για αυτό που αξίζει, η προσθήκη SPAM Free WordPress έχει εξαιρετικές δυνατότητες, όπως μηδενική εξάρτηση από το CAPTCHA, χαμηλή φόρτωση βάσης δεδομένων, ειδικά κατά τη διάρκεια της μεγάλης κυκλοφορίας διακομιστή και τη μαύρη λίστα διευθύνσεων IP. Ακούγεται πολύ δροσερό αν με ρωτήσετε.

Η προσθήκη επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν εάν θα ήθελαν να καταργηθεί αυτόματα το ανεπιθύμητο περιεχόμενο, κάτι που είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης χρόνου.

Κατεβάστε το δωρεάν SPAM WordPress

ανακεφαλαιώσουμε

Εκεί το έχεις. Δέκα εξαιρετικές προσθήκες για να διατηρήσετε το WordPress σας απαλλαγμένο από ανεπιθύμητο περιεχόμενο και βωμολοχίες. Ξέρω ότι αυτό το άρθρο ήταν αρκετά μεγάλο, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη ανακεφαλαίωση.

Τα πέντε κορυφαία φίλτρα βωμολοχίας

 1. Φίλτρο WebPurify Profanity
 2. Φίλτρο Word Plus
 3. Αντικατάσταση λέξεων
 4. Φίλτρο περιεχομένου WP
 5. Defensio Anti-spam

Κορυφαίες προσθήκες anti-spam

 1. Ακίσμετ
 2. Growmap
 3. WP-reCAPTCHA
 4. Ανεπιθύμητο πώμα
 5. SPAM Δωρεάν WordPress

Γνωρίζετε άλλες προσθήκες αντι-spam και βωμολοχιών που δεν αναφέρονται στο άρθρο; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map