10 φρέσκα & χρήσιμα κοινωνικά πρόσθετα WordPress

Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά σημαντικά για όποιον εκτελεί ιστότοπο ή ιστολόγιο. Όχι μόνο η κοινωνική δικτύωση και η σελιδοδείκτη είναι σημαντικές για σκοπούς μάρκετινγκ, αλλά τώρα και για SEO. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές προσθήκες WordPress που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε περισσότερη κοινωνική δικτύωση.


Παρακάτω είναι μια λίστα με 10 διαφορετικά Πρόσθετα κοινωνικών μέσων WordPress που έχω χρησιμοποιήσει ή χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή που πιστεύω ότι είναι φοβερό. Έχω συμπεριλάβει 5 δωρεάν προσθήκες και 5 premium πρόσθετα, ώστε να έχετε περισσότερες επιλογές για να διαλέξετε. Έτσι, εάν θέλετε να αποκτήσετε περισσότερα κοινωνικά στο ιστολόγιό σας, θα πρέπει να ελέγξετε αυτές τις προσθήκες, να δοκιμάσετε μερικά και να απολαύσετε!

Αποποίηση ευθυνών: Το WPExplorer είναι συνεργάτης για ένα ή περισσότερα προϊόντα που αναφέρονται παρακάτω. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και ολοκληρώσετε μια αγορά, θα μπορούσαμε να κάνουμε προμήθεια.

5 δωρεάν πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης WordPress

Ακολουθούν 5 δωρεάν προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης WordPress που μπορούν να βοηθήσουν να κάνετε το ιστολόγιό σας πιο κοινωνικό και να ενθαρρύνει τους χρήστες να προσθέσουν σελιδοδείκτες στις αναρτήσεις σας. Έχω δοκιμάσει πολλές προσθήκες και αυτές είναι μερικές από αυτές που πραγματικά μου αρέσουν και πιστεύω ότι είναι χρήσιμες.

1. Widget Twitter Wickett

Είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος blogger που δεν εμφανίζει τα τελευταία του tweets στο ιστολόγιό του. Θα σας δείξω έναν τρόπο να το κάνετε χειροκίνητα, αλλά εν τω μεταξύ, το Wickett Twitter Widget είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο για την εμφάνιση των πιο πρόσφατων tweets από τους λογαριασμούς σας twitter στις περιοχές σας με widget. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον αριθμό των tweets που εμφανίζονται, να φιλτράρετε @replies, να συμπεριλάβετε retweets καθώς και να συνδέετε αυτόματα ονόματα χρήστη, λίστες και hashtag που αναφέρονται στα tweets σας.

Φαίνεται λίγο κουρασμένο από το κουτί, αλλά με λίγη αγάπη CSS αυτό το πρόσθετο είναι φοβερό!

2. Σέξι σελιδοδείκτες – Κοινωνικά εικονίδια σελιδοδεικτών

Οι σέξι σελιδοδείκτες υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό και πλησιάζουν το σημάδι των 1 εκατομμυρίων λήψεων. Συνήθιζα να χρησιμοποιώ αυτό το πρόσθετο για όλους τους ιστότοπούς μου πέρυσι και μου άρεσε πολύ. Βλέπω ότι έχουν κάνει κάποιες βελτιώσεις και έχουν προσθέσει κάποιους νέους ιστότοπους κοινωνικών σελιδοδεικτών που είναι φοβερό. Το back-end είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, μπορείτε να επιλέξετε με ποιους κοινωνικούς σελιδοδείκτες θέλετε να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας και θα τους προσθέτει αυτόματα στις αναρτήσεις σας. Επιπλέον, φαίνεται υπέροχο και διαθέτει ένα δροσερό κινούμενο σχέδιο για εικονίδια που το καθιστούν διασκεδαστικό στη χρήση.

3. Sharebar

Το WordPress sharebar plugin είναι ένα άλλο εξαιρετικά δημοφιλές κοινωνικό plugin. Προσθέτει ένα δυναμικό και πλήρως προσαρμόσιμο πλαίσιο που περιέχει συνδέσμους / κουμπιά σε δημοφιλείς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το κουμπί retweet, το κοινόχρηστο Facebook, το buzz και το digg.

Με το πρόσθετο sharebar μπορείτε να το ορίσετε σε μια κάθετη γραμμή στα αριστερά που χρησιμοποιεί τα μεγάλα κουμπιά ή μπορείτε να επιλέξετε την οριζόντια επιλογή που θα εμφανίζεται κάτω από τις αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας τα μικρά κουμπιά. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λειτουργία και να συμπεριλάβετε τον κωδικό χειροκίνητα στο θέμα σας όπου θέλετε.

Η στατική κάθετη κοινωνική εμφάνιση σελιδοδεικτών είναι πολύ δημοφιλής και πολλά από τα κορυφαία ιστολόγια το κάνουν. Η διατήρηση των κοινωνικών κουμπιών σας ορατή ανά πάσα στιγμή μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ομοιότητα με την οποία οι χρήστες θα μοιραστούν την ανάρτησή σας. Δεν το κάνω… αλλά το περιεχόμενό μου είναι τόσο ωραίο που θέλετε να το μοιραστείτε ανεξάρτητα από το τι ��

4. Tweet Old Post

Το Tweet Old Post είναι το αγαπημένο plugin όλων των spammers, εξειδικευμένων χρηστών και τεμπέλης bloggers. Αυτή η προσθήκη συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο twitter και μπορείτε να ορίσετε ένα διάστημα στο οποίο θα στέλνει αυτόματα tweet μια τυχαία ανάρτηση στον ιστότοπό σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα δίκτυο εξειδικευμένων ιστότοπων, είναι ο τέλειος τρόπος να στέλνετε tweet κάθε ώρα σε διαφορετική ανάρτηση στον ιστότοπό σας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπά η Google το Twitter, ώστε να βοηθά τον ιστότοπό σας να ανιχνεύεται πιο συχνά.

Για τους bloggers είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να επαναφέρετε παλιές αναρτήσεις ιστολογίου. Ρυθμίστε την προσθήκη για να κάνετε tweet κάθε λίγες ώρες, ώστε να μην ενοχλείτε τους οπαδούς σας. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλές αναρτήσεις διαφορετικά θα συνεχίσετε να κάνετε tweet τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, και αυτό είναι κουτσό.

5. Facebook Like Thumbnail

Πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ αυτήν την προσθήκη στο WPExplorer.com. Προσθέτει μια μετα-ετικέτα (meta property = “og: image”) που καθορίζει την εικόνα που πρέπει να εμφανίζεται στο Facebook όταν κάποιος “αρέσει” την ανάρτησή σας. Σίγουρα μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα, αλλά η προσθήκη διευκολύνει τα πράγματα και καταλαμβάνει λίγους πόρους.

Σίγουρα δεν θέλετε οι διαφημίσεις σας στο sidebar να εμφανίζονται στις επισημάνσεις “μου αρέσει” στο Facebook αντί για την επιλεγμένη εικόνα ανάρτησης, οπότε αποκτήστε αυτό το πρόσθετο και χρησιμοποιήστε το!

5 Premium πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης WordPress

Όλοι γνωρίζετε ότι μου αρέσουν τα premium προϊόντα, καθώς πιστεύω πολύ καλά στο ρητό: «παίρνετε αυτό που πληρώσατε». Ακολουθούν 5 πραγματικά υπέροχα κοινωνικά πρόσθετα στο Codecayon για τα οποία πιθανώς δεν έχετε ακούσει, οπότε μπορεί να σας λείπουν!

6. WordPress Like Locker – Λάβετε περισσότερες προτιμήσεις

Όπως το Locker WordPress PluginΗ προσθήκη WordPress Like Locker θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε τους 620 εκατομμύρια χρήστες του Facebook. Το WP Locker θα σας επιτρέψει να προσθέσετε περισσότερους θαυμαστές στον ιστότοπό σας χωρίς σχεδόν καμία δουλειά και όλοι γνωρίζουμε ότι περισσότερες επισημάνσεις “μου αρέσει” = περισσότερη επισκεψιμότητα που τελικά σημαίνει περισσότερα χρήματα!

Η προσθήκη σάς επιτρέπει να περιτυλίξετε το περιεχόμενο της ανάρτησής σας σε ένα “like locker”, το οποίο θα απαιτεί από τον χρήστη να του αρέσει η ανάρτησή σας προτού μπορεί να δει το περιεχόμενό του. Εάν έχετε ήδη αξιοπρεπή επισκεψιμότητα αλλά λίγες επισημάνσεις “μου αρέσει”, αυτό το πρόσθετο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σούπερ παρουσία κοινωνικών μέσων μέσα σε μια νύχτα κλειδώνοντας όλες ή τμήματα των αναρτήσεών σας.

Σκέφτηκα να προσθέσω αυτό το πρόσθετο στην ενότητα λήψης της ενότητας “Δωρεάν θέμα” … ακόμα σκέφτομαι. Θα δούμε.

7. Απλή κοινή χρήση

Απλή κοινοποίηση προσθήκης WordPressΤο Simple Share pluggin δημιουργήθηκε από τον φίλο μου και τον συνάδελφό μου στις PippinsPages.com. Είναι παρόμοιο με το πρόσθετο Sharebar, αλλά μόνο περίπου 1 εκατομμύριο φορές πιο δροσερό. Απλή κοινή χρήση διαφημίσεων ένα στατικό πλαίσιο κοινής χρήσης σε καθεμία από τις αναρτήσεις σας, επιτρέποντας στους αναγνώστες σας να μοιράζονται εύκολα την ανάρτησή σας σε πολλά από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Η προσθήκη διαθέτει 8 ενσωματωμένα πρωτόκολλα κοινής χρήσης, μια εύχρηστη διεπαφή διαχειριστή, πλήρη έλεγχο θέσης, επιλογές στυλ, δυνατότητα επιλογής των πρωτοκόλλων που θα εμφανιστούν και φυσικά όμορφες συμβουλές εργαλείων. Με μόλις 18 $ μπορείτε να αποκτήσετε ένα εξαιρετικά γλυκό πρόσθετο σελιδοδεικτών και να αρχίσετε να αυξάνετε την έκθεση των κοινωνικών μέσων.

8. SocialPop

Κοινωνική ποπ WordPress Το κοινωνικό ποπ είναι βασικά Σχόλιο Luv στο crack. Αυτή η προσθήκη σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε φοβερά κοινωνικά εικονίδια / συνδέσμους σελιδοδείκτη στις αναρτήσεις σας με ένα δροσερό “pop” js animation στο hover. Αλλά αυτό που κάνει αυτό το πρόσθετο τόσο δροσερό είναι ότι είναι γεμάτο με επιλογές. Μπορείτε να ορίσετε την κατεύθυνση των εικονιδίων σας, να επιλέξετε ανάμεσα σε τετράγωνα ή κυκλικά εικονίδια, να επιλέξετε ένα μονόχρωμο εφέ χρώματος στο hover, bit.ly ενσωμάτωση, να επιλέξετε κάτοχους για τα εικονίδια και τα στυλ των κατόχων σας, να ορίσετε το χρώμα του φόντου σας, να επιλέξετε μεταξύ τόνων ιστότοπων κοινωνικών σελιδοδεικτών για χρήση και πολλά άλλα!

Αγόρασα αυτό το πρόσθετο πέρυσι και διασκεδάζω με τη χρήση του. Μου άρεσαν τα πάντα για αυτό και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, έκανα κάποια χαλάρωση με τα βασικά αρχεία προσθηκών και ήταν αρκετά εύκολο να δουλέψω.

Ακολουθεί μια γρήγορη προεπισκόπηση εικόνας μιας από τις πολλές επιλογές για το SocialPop WordPress Plugin.

Social Boomarking για WordPress

9. Κοινωνιολογία για WordPress

Πρόγραμμα κοινωνικολογίας WordPressΗ κοινωνιολογία για το WordPress είναι ένα premium πρόσθετο που θα μεταδίδει τις αναρτήσεις σας στο Twitter και στο Facebook απευθείας από το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων, οπότε κάθε φορά που δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση, θα δημοσιεύεται αυτόματα και στα δύο κοινωνικά δίκτυα. Είναι ένα πολύ βασικό πρόσθετο, αλλά είναι πολύ χρήσιμο για ορισμένα άτομα. Δεν το έχω δοκιμάσει μόνοι μου, αλλά έλαβα 93 πωλήσεις και βαθμολογία 4 αστέρων που είναι αρκετά καλή.

10. Twitter Widget Pro

Πρόσθετο Twitter Widget Pro Τελευταίο, αλλά σίγουρα σημαντικό είναι το πρόσθετο Twitter Widget Pro που σας επιτρέπει να εμφανίζετε πρόσφατες δημοσιεύσεις στην πλευρική σας γραμμή μέσω ενός εξαιρετικά προσαρμόσιμου και φιλικού προς το χρήστη plugin. Εάν διαθέτετε ένα πρόσθετο twitter, αυτό πρέπει να είναι αυτό. Το πρόσθετο είναι έτοιμο για χρήση εκτός συσκευασίας, περιλαμβάνει είδωλα twitter, ονόματα, ώρες, αυτόματο σύνδεσμο hashtag, χρήστες Twitter και συνδέσμους, συνοδεύεται από υποστήριξη προσωρινής αποθήκευσης και πολλά άλλα! Το Twitter widget pro είναι ένα πλήρες τελευταίο πρόσθετο tweet και είναι «γελοία εύκολο στη χρήση».

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me