Αναθεώρηση WPForms: Η καλύτερη προσθήκη φόρμας Premium Premium;

Αναθεώρηση WPForms: Η καλύτερη προσθήκη φόρμας Premium Premium

Κάθε ιστότοπος πρέπει να προσφέρει έναν τρόπο για να έρχονται σε επαφή οι επισκέπτες. Μια φόρμα επικοινωνίας τείνει να είναι η καλύτερη λύση – είναι γρήγορη, διαισθητική στη χρήση και μπορείτε να διατηρείτε τους επισκέπτες στον ιστότοπό σας.


Ως αναπόσπαστο μέρος των επιτυχημένων ιστότοπων, δεν αποτελεί έκπληξη το να μάθουμε ότι υπάρχει πληθώρα προσθηκών φόρμας επικοινωνίας υψηλής ποιότητας που διατίθενται στους χρήστες του WordPress. Τον Μάρτιο του 2016 ένας άλλος ανταγωνιστής μπήκε στην αρένα: WPForms.

WPForms

Όταν πρόκειται για ένα γενεαλογικό πρόγραμμα προσθήκης, λίγοι μπορούν να ανταγωνιστούν. Το WPForms ιδρύθηκε από τη συνεργασία υψηλού προφίλ των Syed Balkhi και Jared Atchison – ο Syed είναι γνωστός ως ο εγκέφαλος πίσω WPBeginner, OptinMonster και MonsterInsights.

Με άφθονο ανταγωνισμό στο χώρο των επαφών – καταλαμβάνοντας και τα δύο δωρεάν (Φόρμα επικοινωνίας 7) και premium (Gravity Forms) τέλος του φάσματος – όμως, χρειαζόμαστε πραγματικά ένα άλλο πρόσθετο φορμών επαφής?

Λοιπόν, το WPForms υπόσχεται να είναι όλα τα πρόσθετα μιας φόρμας επαφής πρέπει να είναι: ισχυρό και απίστευτα χρησιμοποιήσιμο. Αλλά τα WPForms ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ή οι υποσχέσεις των προγραμματιστών της είναι πολύ σημαντικές; Σήμερα, εξετάσαμε την επαγγελματική έκδοση των WPForms για να μάθουμε.

Τιμολόγηση

Πριν ξεκινήσουμε όμως, ας μιλήσουμε χρήματα. Το WPForms προσφέρει τέσσερα προγράμματα τιμολόγησης:

 • Βασικός (39 $ / έτος) – Απλώς το βασικό πρόσθετο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν ιστότοπο.
 • Συν (99 $ / έτος) – Το βασικό πρόσθετο, καθώς και μια συλλογή πρόσθετων autoresponder. Ισχύει σε τρεις ιστότοπους.
 • Pro (199 $ / έτος) – Το βασικό πρόσθετο και το πλήρες εύρος των πρόσθετων, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης των πυλών πληρωμής και της λογικής υπό όρους. Χρησιμοποιήστε το σε έως και 20 ιστότοπους.
 • Elite (299 $) – Απεριόριστη άδεια ζωής για το βασικό πρόσθετο και το πλήρες σύνολο πρόσθετων.

Σε αυτήν την κριτική, θα δοκιμάσουμε τις λειτουργίες του βασικού πρόσθετου μεμονωμένα, ώστε να μπορείτε να δείτε τι Βασικός άδεια μπορεί να. Θα έχουμε επίσης μια ξεχωριστή ματιά στο τι μπορεί να κάνει το WPForms με τα εγκατεστημένα πρόσθετα.

Χρησιμοποιώντας WPForms

Ας ξεκινήσουμε αυτήν την κριτική αποδεικνύοντας πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε μια βασική φόρμα χρησιμοποιώντας μόνο το βασικό πρόσθετο. Έχοντας αγοράσει την άδειά σας, το πρώτο βήμα είναι να κατεβάσετε το βασικό πρόσθετο από τον ιστότοπο WPForms – το αρχείο ονομάζεται wpforms.zip.

Εγκαταστήστε την προσθήκη μεταβαίνοντας στο Πρόσθετα > Προσθεσε νεο > Μεταφόρτωση προσθήκης και στη συνέχεια περιήγηση και επιλογή του wpforms.zip αρχείο. Κάντε κλικ Εγκατάσταση τώρα > Ενεργοποίηση προσθήκης.

Εγκατάσταση WPForms

Για να χρησιμοποιήσετε το νέο γυαλιστερό plugin σας, κάντε το δρόμο σας WPForms > Προσθεσε νεο. Αυτό θα ανοίξει τη διεπαφή WPForms κατά παραγγελία.

Διεπαφή WPForms

Εάν γνωρίζετε το δρόμο σας για τον πίνακα ελέγχου του WordPress, αυτό μπορεί αρχικά να σας προκαλέσει κάποια ανησυχία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς το περιβάλλον εργασίας χρήστη WPForms είναι καθαρό και απλό στη χρήση.

Πρότυπα WPForms

Η προσθήκη αποστέλλεται με μια συλλογή από έξι πρότυπα για τα οποία μπορείτε να εργαστείτε.

 • Απλή φόρμα επικοινωνίας
 • Ζητήστε μια φόρμα προσφοράς
 • Φόρμα πρότασης
 • Φόρμα εγγραφής ενημερωτικού δελτίου – για Συν χρήστες και άνω.
 • Φόρμα χρέωσης / παραγγελίας – για Υπέρ χρήστες και άνω.
 • Έντυπο δωρεών – για Υπέρ χρήστες και άνω.

Αυτά τα πρότυπα είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό καθώς σας δίνουν μια προ-ενσωματωμένη φόρμα για εργασία, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ότι εξοικονομεί πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε απλώς μια βασική φόρμα επικοινωνίας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Απλή φόρμα επικοινωνίας επιλογή.

Απλή φόρμα επικοινωνίας WPForms

Αυτό συνοδεύεται από μόνο τα βασικά πεδία: όνομα, email και μήνυμα. Εάν αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε, η φόρμα σας είναι έτοιμη να ενσωματωθεί αμέσως – χρειάστηκε συνολικά 15 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, υπάρχει επίσης το Κενή φόρμα επιλογή, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια φόρμα από το μηδέν. Για τους σκοπούς αυτής της αξιολόγησης, θα δοκιμάσουμε το πλήρες φάσμα δυνατοτήτων της προσθήκης, ξεκινώντας με τη λειτουργία δημιουργίας φορμών μεταφοράς και απόθεσης. Για αυτό, χρειαζόμαστε έναν κενό καμβά, οπότε κάντε κλικ Κενή φόρμα.

Πεδία WPForms

Το WPForms υποστηρίζει 22 πεδία διαφορετικής πολυπλοκότητας και χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: τυπικά πεδία, φανταχτερά πεδία και πεδία πληρωμής – ορισμένα από αυτά τα πεδία πρέπει να ενσωματωθούν με πρόσθετα premium, ωστόσο.

Κενή φόρμα WPForms

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει το core plugin, εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πεδία:

 • Κείμενο μίας γραμμής – ένα βασικό πεδίο κειμένου για σύντομες απαντήσεις.
 • Κείμενο παραγράφου – δίνει επιπλέον χώρο για να γράψετε το πλήρες μήνυμα.
 • Αναπτυσσόμενο μενού – διαλέξτε μια επιλογή από την αναπτυσσόμενη λίστα.
 • Πλαίσια ελέγχου – ορίστε πολλές επιλογές.
 • Πολλαπλή επιλογή – ελέγξτε την επιλογή από ραδιο-κουτιά.
 • Κωδικός πρόσβασης – ΔΙΑΛΕΞΕ εναν κωδικο.
 • Ανέβασμα αρχείου – υποβάλετε ένα αρχείο μέσω της φόρμας επικοινωνίας σας.
 • Διακοπή σελίδας – μετατρέπει τη φόρμα επαφής μίας σελίδας σε φόρμα πολλαπλών σελίδων.

Μπορείτε να προσθέσετε όσα πεδία θέλετε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης της προσθήκης. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αναδιατάξετε τα πεδία.

Κάθε πεδίο διαθέτει ένα εκτεταμένο σύνολο επιλογών – αυτές οι επιλογές είναι συγκεκριμένες για το πεδίο που επεξεργάζεστε. Απλώς κάντε κλικ στον τίτλο του πεδίου για να εμφανιστεί ο πίνακας επιλογών, ο οποίος εμφανίζεται στα αριστερά της οθόνης.

Ρυθμίσεις WPForms

Ο πίνακας επιλογών χωρίζεται σε δύο. Οι τυπικές επιλογές σάς επιτρέπουν να καθορίσετε την ετικέτα για κάθε πεδίο (πάνω από το κείμενο), μια περιγραφή (εξηγώντας τι σημαίνει το πεδίο και εμφανίζεται κάτω από το κείμενο), καθώς και εάν απαιτείται από τον επισκέπτη να συμπληρώσει το πεδίο.

Περαιτέρω κάτω από την ενότητα επιλογών, μπορείτε να κάνετε κλικ για να ανοίξετε το Προχωρημένες επιλογές. Αυτά σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το μέγεθος του πεδίου και τυχόν προεπιλεγμένες τιμές / κείμενο κράτησης θέσης. Αυτή η ενότητα σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργαστείτε κάποια μαγεία CSS για να προσαρμόσετε το σχεδιασμό της φόρμας σας.

Ρυθμίσεις φόρμας

Προτού χρησιμοποιηθεί η φόρμα σας, υπάρχουν πολλές πρόσθετες ρυθμίσεις που μπορείτε να διαμορφώσετε – αυτό γίνεται μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις πίνακας.

Ρυθμίσεις φόρμας WPForms

Οι ρυθμίσεις χωρίζονται σε τρεις ενότητες με καρτέλες και όλες είναι εξαιρετικά διαισθητικές για χρήση.

 • Γενικός – δώστε στη φόρμα σας ένα όνομα και περιγραφή, επιλέξτε το κείμενο του κουμπιού υποβολής και ενεργοποιήστε το anti-spam honeypot για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
 • Ειδοποιήσεις – καθορίστε σε ποια διεύθυνση email αποστέλλονται οι υποβολές.
 • Επιβεβαίωση – πληκτρολογήστε ένα σύντομο μήνυμα επιβεβαίωσης ή ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σε μια αποκλειστική διεύθυνση URL μετά από μια επιτυχημένη υποβολή.

Όταν τελειώσετε, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο Σώσει κουμπί πάνω δεξιά στην οθόνη. Η φόρμα σας είναι τώρα καλή!

Ενσωμάτωση της φόρμας

Το WPForms καθιστά απίστευτα εύκολο να προσθέσετε τη φόρμα σας σε οποιαδήποτε ανάρτηση, σελίδα ή προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης. Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές.

Φόρμα ενσωμάτωσης WPForms

Το πρώτο είναι να κάνετε κλικ στο Ενθέτω κουμπί στην κορυφή της διεπαφής χρήστη WPForms. Αυτό εμφανίζει ένα lightbox που περιέχει έναν σύντομο κώδικα WPForms. Αντιγράψτε το και, στη συνέχεια, επικολλήστε το στον οπτικό επεξεργαστή WordPress στη σχετική ανάρτηση / σελίδα.

Πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου WPForms

Εάν ξεχάσετε να αντιγράψετε τον σύντομο κώδικα, δεν είναι πρόβλημα – η δεύτερη επιλογή σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τη φόρμα σας απευθείας από το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου WordPress. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο Προσθήκη φόρμας κουμπί ακριβώς δίπλα Προσθήκη μέσων.

Αυτό εμφανίζει επίσης ένα μικρό lightbox, από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε τη σχετική φόρμα – μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν θέλετε να εμφανίζεται ο τίτλος και η περιγραφή της φόρμας. Όταν είστε ευχαριστημένοι, κάντε κλικ Προσθήκη φόρμας, και η προσθήκη θα προσθέσει τον σχετικό σύντομο κώδικα στο περιεχόμενό σας.

Widget WPForms

Η τελική επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το ειδικό widget WPForms – Εμφάνιση > Widgets. Απλώς σύρετε ένα widget WPForms στη σχετική περιοχή widget και, στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη φόρμα που θέλετε να εμφανιστεί από μια αναπτυσσόμενη λίστα.

Πρόσθετα WPForms

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες σύνολο λειτουργιών του WPForms, πρέπει να αναβαθμίσετε την άδειά σας. Αυτό ξεκλειδώνει πρόσθετα που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του βασικού πρόσθετου – τα ξεκλείδωτα πρόσθετα εξαρτώνται από τον τύπο άδειας χρήσης σας.

Αυτό μετατρέπει τα WPForms από ένα εύχρηστο πρόσθετο φόρμας επαφής σε ένα εντελώς διαφορετικό θηρίο – μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες για πολλούς έξυπνους και καινοτόμους σκοπούς.

Μέχρι σήμερα, το WPForms διαθέτει μια συλλογή από επτά πρόσθετα. Αυτά χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:

 • Πρόσθετα αυτόματης απόκρισης (Ωχ, MailChimp και GetResponse) – αναπτύξτε τη λίστα email σας δημιουργώντας κομψές φόρμες συμμετοχής.
 • Πρόσθετα αγοράς (PayPal Standard and Stripe) – δημιουργήστε πλήρως λειτουργικές φόρμες αγοράς.
 • Πρόσθετο λογικής υπό όρους – εμφάνιση / απόκρυψη πεδίων με βάση τις προηγούμενες απαντήσεις του χρήστη.
 • Πρόσθετο εγγραφής χρήστη – δημιουργήστε προσαρμοσμένες φόρμες εγγραφής για τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία zip για κάθε πρόσθετο από την ενότητα λήψεων του λογαριασμού σας στο WPForms. Ωστόσο, η αποστολή τους ένα προς ένα είναι κουραστική. Ευτυχώς, υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος για να τα εγκαταστήσετε.

Κλειδί άδειας WPForms

Πρώτον, πρέπει να ενεργοποιήσουμε την άδειά μας, έτσι ώστε το WPForms να γνωρίζει τι πρόσθετα είναι διαθέσιμα σε εμάς. Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε προς WPForms > Ρυθμίσεις, επικολλήστε το κλειδί άδειας χρήσης στο κενό πεδίο και, στη συνέχεια, πατήστε Σώσει.

WPForms Εγκαταστήστε πρόσθετα

Τώρα, μπορείτε να πλοηγηθείτε στο WPForms > Πρόσθετα. Θα μπορείτε να δείτε τα πρόσθετα που έχετε στη διάθεσή σας και μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτά που θέλετε κάνοντας κλικ στο Εγκαταστήστε το Addon κουμπιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα πρόσθετα και, στη συνέχεια, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε δωρεάν.

Πρόσθετα αυτόματης απόκρισης

Η ανάπτυξη μιας λίστας email θεωρείται από καιρό το ιερό grail του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι επιτυχημένοι webmaster έχουν εγκατεστημένο ένα πρόσθετο φόρμας συμμετοχής – δείτε μερικά από τα καλύτερα εδώ.

Ωστόσο, το WPForms μπορεί να δημιουργήσει τις δικές του φόρμες συμμετοχής, εξοικονομώντας σας το κόστος ενός αποκλειστικού πρόσθετου. Υπάρχουν τρία διαθέσιμα πρόσθετα που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε τρεις από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – Aweber, MailChimp και GetResponse. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό πρότυπο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη της λίστας email σας – για τη μεγιστοποίηση των μετατροπών, αποτελείται μόνο από βασικά πεδία: όνομα και διεύθυνση email.

WPForms Autoresponder Integration

Μπορείτε να ενσωματώσετε τη φόρμα σας με τις υπηρεσίες autoresponder μεταβαίνοντας στο Εμπορία αυτί. Επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη νέας σύνδεσης επιλογή. Θα πρέπει να προσθέσετε τον κωδικό API / εξουσιοδότησης της υπηρεσίας σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε.

Φόρμα Widget WPForms

Οι φόρμες συμμετοχής φαίνονται σχετικά απλές αλλά μετατρέπονται καλά σε περιοχές widget.

Πρόσθετα αγοράς

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου πρόσθετα, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας μετατρέποντας τις φόρμες σας σε ταμεία ηλεκτρονικού εμπορίου. Υπάρχουν δύο πρόσθετα πύλης πληρωμής – Stripe και PayPal Standard.

Φόρμα χρέωσης WPForms

Το WPForms προσφέρει ένα αποκλειστικό πρότυπο φόρμας παραγγελίας. Υπάρχουν επίσης τέσσερα προχωρημένα πεδία πληρωμής:

 • Ενιαίο αντικείμενο – επισυνάψτε μια χρηματική αξία σε ένα πεδίο, το οποίο οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν.
 • Πολλαπλά αντικείμενα – προσθέστε μια ποικιλία αντικειμένων σε ένα πεδίο και, στη συνέχεια, καθορίστε την τιμή του καθενός.
 • Σύνολο – αυξάνει την αξία των επιλογών ενός επισκέπτη.
 • Πιστωτική κάρτα – επιτρέπει στους επισκέπτες να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους για την πληρωμή.

Πύλες Πληρωμής WPForms

Οι πύλες πληρωμής διαμορφώνονται μεταβαίνοντας στο Πληρωμές αυτί. Μπορείτε να συγχρονίσετε τη φόρμα σας με την πύλη πληρωμής που έχετε επιλέξει εισάγοντας τη διεύθυνση email PayPal ή τον κωδικό Stripe API.

Πρόσθετο λογικής υπό όρους

Το υπό όρους πρόσθετο λογικής είναι μια άλλη εξαιρετικά χρήσιμη επέκταση. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις φόρμες σας με βάση τις επιλογές ενός επισκέπτη, για να αποφύγετε τυχόν περιττά πεδία.

Για παράδειγμα, και μετά από τα πρόσθετα ολοκλήρωσης αγοράς, μπορείτε να προσφέρετε στον επισκέπτη μια επιλογή είτε PayPal είτε πιστωτικής κάρτας. Εάν ένας επισκέπτης επιλέξει “PayPal”, προφανώς δεν χρειάζεται να ζητήσετε πληροφορίες πιστωτικής κάρτας.

Λογική υπό όρους WPForms

Με το πρόσθετο υπό όρους λογικής εγκατεστημένο, κάθε πεδίο λαμβάνει έναν επιπλέον πίνακα στην ενότητα ρυθμίσεων – Υποθετικοί. Εάν επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου για να ενεργοποιήσετε τη λογική υπό όρους, το πεδίο θα εμφανίζεται μόνο αν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε / αποκρύψετε ένα πεδίο εάν ένας επισκέπτης δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση σε ένα από τα προηγούμενα πεδία.

Η ετυμηγορία

Συνολικά, το WPForms είναι ένα εξαιρετικό plugin που σίγουρα ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις του προγραμματιστή για ένα plugin που είναι εύκολο στη χρήση με ένα ισχυρό σύνολο λειτουργιών.

Στο κάτω μέρος του φάσματος τιμών, το βασικό πρόσθετο είναι τέλεια εκλεπτυσμένο για όσους θέλουν να προσθέσουν απλές φόρμες στον ιστότοπό τους. Η εξατομικευμένη διεπαφή είναι πολύ διαισθητική και αποτελεί ένα βήμα για πολλούς από τους ανταγωνιστές της. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πρότυπα, καθώς και μια καλή επιλογή βασικών και προηγμένων πεδίων, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε μια φόρμα και να εργαστείτε σε λίγα λεπτά.

Πιο προηγμένες δυνατότητες είναι διαθέσιμες με τις άδειες πριμοδότησης και αυτές είναι οι κλέφτες για μένα. Αυτά τα premium πρόσθετα ενσωματώνονται στις φόρμες σας απρόσκοπτα και προσθέτουν ισχυρές και καινοτόμες δυνατότητες που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε προσαρμοσμένες φόρμες για ειδικές απαιτήσεις – συμπεριλαμβανομένων των εντύπων εγγραφής, συμμετοχής και ολοκλήρωσης αγοράς.

Το WPForms είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα πρόσθετα φόρμας επικοινωνίας και συνιστάται ιδιαίτερα. Κατεβάστε την έκδοση Lite δωρεάν εάν θέλετε να δοκιμάσετε μερικές από τις δυνατότητές του για τον εαυτό σας πριν ανοίξετε το πορτοφόλι σας!

Τι πιστεύετε για το WPForms; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map