WP RSS Aggregator Review: Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ροές RSS για αυτόματη καταγραφή

WP RSS Aggregator Review: Δημιουργήστε προσαρμοσμένες ροές RSS για αυτόματη καταγραφή

Εάν ψάχνετε έναν τόνο πληροφοριών για οποιοδήποτε θέμα, δεν είναι κουραστικό να επισκεφθείτε εκατοντάδες ιστότοπους για να το βρείτε; Δεν θα ήταν πολύ πιο εύκολο αν έχετε πρόσβαση σε όλα σε ένα μέρος; Αυτό ακριβώς κάνουν οι ιστότοποι συγκέντρωσης ειδήσεων RSS – συλλέγουν και προβάλλουν άρθρα (τίτλοι + αποσπάσματα) που σχετίζονται με οποιοδήποτε θέμα σε ένα μέρος για τη διευκόλυνση των αναγνωστών. Το κάνουν αυτό με την εγγραφή τους στις τροφοδοσίες διαφόρων ιστολογίων, την εισαγωγή του περιεχομένου αυτών των ιστολογίων και στη συνέχεια την εμφάνισή τους με ελκυστικό και βολικό τρόπο στον δικό τους ιστότοπο αθροιστών. Φυσικά, οι δημοσιεύσεις συνδέονται με την αρχική πηγή, όπου οι αναγνώστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πλήρες περιεχόμενο. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθουμε περισσότερα για μια προσθήκη που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν τέτοιο ιστότοπο χωρίς καμία δυσκολία – Συγκεντρωτής WP RSS.


Το αποθετήριο WordPress διαθέτει έναν αριθμό πρόσθετων για εισαγωγή και αποθήκευση ροών στον ιστότοπό σας. Και το WP RSS Aggregator είναι από τα καλύτερα των παρτίδων.

Πρόσθετο WP RSS Aggregator

Καταρχάς, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οποιοδήποτε είδος λίστας θέλετε – από καταχωρίσεις ακινήτων και τιμές μετοχών, έως αθλητικές εκδηλώσεις και δημοσιεύσεις Instagram. Σας επιτρέπει να εισάγετε ροές από πολλές πηγές και να τις εμφανίζετε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να εμπλουτίσετε τον ιστότοπό σας με ποιοτικό περιεχόμενο που εισάγεται από διαφορετικές πηγές και να τα κάνετε ταξινομήσιμο. Και μόλις ορίσετε τις ρυθμίσεις, τα υπόλοιπα συμβαίνουν σχεδόν σε αυτόματο πιλότο. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη χρησιμοποιώντας σύντομους κωδικούς και να την κάνετε ελκυστική με μικρογραφίες και αποσπάσματα.

ο δωρεάν πρόσθετο WP RSS Aggregator σάς βοηθά να προσθέτετε ροές στον ιστότοπό σας σε καθόλου χρόνο. Για παράδειγμα, μπόρεσα να προσθέσω τη ροή RSS του WPExplorer (hey, είμαστε εμείς!) Καθόλου στον ιστότοπό μου.

Προβολέας προβολής τροφοδοσίας

Με τον ίδιο τρόπο, μπορώ να προσθέσω πολλές τροφοδοσίες διαφόρων ιστολογίων WordPress και να κάνω τον ιστότοπό μου τη θέση του για οτιδήποτε WordPress (όπως WPNewsDesk). Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι υπερβολικά απλοποιημένα πράγματα, αλλά παίρνεις την κλίση?

Η βασική προσθήκη είναι δωρεάν για λήψη και συνοδεύεται από πέντε πρόσθετα premium και δύο δέσμες που βελτιώνουν την απόδοση και την εμφάνιση.

Τώρα που γνωρίζουμε λίγα για τις λειτουργίες της προσθήκης, ας προχωρήσουμε σε ένα σεμινάριο που καλύπτει τη χρήση του και, στη συνέχεια, να δούμε πώς τα πρόσθετα premium μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις ροές.

Ρύθμιση και ρύθμιση του WP RSS Aggregator

Η εγκατάσταση και ενεργοποίηση του core plugin και όλων των πρόσθετων ήταν μια ομαλή υπόθεση.

Μετά την ενεργοποίηση, μεταβείτε στο Πρόσθετα και αναζητήστε τη νέα επιλογή “WP RSS Aggregator”, στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου του WordPress. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης των στοιχείων μενού που εμφανίζονται ανοιχτά μόλις κάνετε κλικ σε αυτό…

Στοιχεία μενού

…. και μια γρήγορη διατύπωση σχετικά με το τι σημαίνουν αυτά τα στοιχεία μενού:

 • Πηγές ροής: Μια λίστα με όλες τις πηγές ροής που προσθέτετε θα εμφανιστεί εδώ
 • Προσθεσε νεο: Από εδώ θα μπορείτε να προσθέσετε νέες ροές
 • Είδη ροής: Όλα τα στοιχεία ροής που εισάγετε μέσω των ροών σας θα εμφανίζονται εδώ
 • Προγραφή: Μπορείτε να παραλείψετε την εισαγωγή οποιουδήποτε στοιχείου ροής καταχωρίζοντάς το εδώ
 • Εισαγωγή εξαγωγή: Αυτή η λειτουργία σάς βοηθά να εισάγετε πολλές ροές ταυτόχρονα, καθώς και να εξάγετε ροές
 • Ρυθμίσεις: Εδώ μπορείτε να διαμορφώσετε διάφορες ρυθμίσεις για την προσθήκη
 • Εντοπισμός σφαλμάτων: Αυτό βοηθά στην ενημέρωση ή τη διαγραφή στοιχείων ροών
 • Περισσότερα χαρακτηριστικά: Διάφορα premium πρόσθετα είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ, καθώς και να τα αγοράσετε και να τα εγκαταστήσετε
 • Βοήθεια υποστήριξη: Σας δίνει πρόσβαση στην τεκμηρίωση, τις συχνές ερωτήσεις καθώς και την υποστήριξη premium

Τώρα που έχετε μια επισκόπηση, ας προχωρήσουμε στη διαμόρφωση της προσθήκης.

1. Γενικές ρυθμίσεις για το WP RSS Aggregator

Εργαζόμενοι από τη σελίδα Γενικές ρυθμίσεις, θα μπορείτε να ελέγξετε τις επιλογές για τη βελτιστοποίηση της εισαγωγής και της εμφάνισης των ροών σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ιστότοπού σας. Θα μπορείτε να καθορίσετε τη μέγιστη ηλικία των στοιχείων ροής που εισάγονται καθώς και τον μέγιστο αριθμό στοιχείων ανά ροή.

Γενικές ρυθμίσεις προσθηκών

Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε πολλά πράγματα εδώ – τη συχνότητα εισαγωγής (οπουδήποτε μεταξύ 15 λεπτών έως μία φορά κάθε μέρα), τη σειρά εισαγωγής στοιχείων ροής ή να ορίσετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL ροής (για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ) καθώς και τον τίτλο.

2. Προσθέστε ροές στο WordPress

Κάνοντας κλικ RSS Aggregator> Προσθήκη νέου, θα φτάσετε στην παρακάτω οθόνη. Εδώ πρέπει να προσθέσετε τις διευθύνσεις URL των ιστολογίων των οποίων το περιεχόμενο θέλετε να εισαγάγετε στο WordPress. Για τους σκοπούς αυτής της ανάρτησης, θα χρησιμοποιώ τη ροή του WPExplorer ως πηγή.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η διεύθυνση URL του ιστότοπου θα λειτουργήσει, αλλά για καλύτερα αποτελέσματα, οι συντάκτες της προσθήκης προτείνουν να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση URL της ροής RSS. Εάν δεν είστε σίγουροι για τον εντοπισμό μιας πηγής ροής, ανατρέξτε στο αυτήν την τεκμηρίωση.

Προσθήκη νέας ροής

Εδώ σας βοηθούν οι ρυθμίσεις σε αυτήν την οθόνη:

 • Μπορείτε να ελέγξετε αν η διεύθυνση URL της ροής λειτουργεί καλά κάνοντας κλικ στο «Επικύρωση ροήςΕπιλογή
 • Επιπλέον, μπορείτε να περιορίσετε τον αριθμό των αντικειμένων από την εισαγόμενη ροή προς αποθήκευση, πέρα ​​από την οποία τα παλαιότερα στοιχεία θα διαγραφούν αυτόματα. Εάν ελέγξετε το «Σύνδεση με περίβλημα«Επιλογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε συνδέσμους σε εικόνες, ήχο, βίντεο, αρχεία συνημμένων και περιεχόμενο flash
 • Ο ‘Μόνο μοναδικοί τίτλοι«Η επιλογή είναι χρήσιμη για την αποφυγή επανάληψης όταν υπάρχουν πολλοί μόνιμοι σύνδεσμοι για το ίδιο άρθρο ή όταν αλλάζουν οι μόνιμοι σύνδεσμοι
 • Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση της πηγής ροής με τον ιστότοπο πηγής ροής RSS
 • Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο, στρέψτε την προσοχή σας στα πλαίσια στα δεξιά. Στο πλαίσιο επεξεργασίας ροής, θα μπορείτε να θέσετε σε παύση μια ροή, να διαγράψετε παλιά στοιχεία ροής και να ορίσετε ένα διάστημα ενημέρωσης

Για να ελέγξετε εάν η ροή λειτουργεί καλά, πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί. Το πλαίσιο προεπισκόπησης ροής θα σας δείξει τα πιο πρόσφατα στοιχεία με τον τίτλο του άρθρου, τη διεύθυνση URL, την ημερομηνία δημοσίευσης και την πηγή. Σε λιγότερο από ένα λεπτό, τα στοιχεία ροής μου τραβήχτηκαν και εμφανίστηκαν αυτόματα στο Πλαίσιο προεπισκόπησης καθώς και στο Μενού στοιχείων ροής όπως φαίνεται παρακάτω.

Είδη ροής

Και όταν κάνετε κλικ στο Πηγές ροής σελίδα, θα δείτε μια λίστα με όλες τις ροές που έχετε προσθέσει στον ιστότοπό σας.

Πηγές ροής

3. Εισαγωγή και εξαγωγή

Για να προσθέσετε ποικιλία στο περιεχόμενό σας, σίγουρα θα θέλετε να εισαγάγετε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας πολλές ροές. Διαφορετικά, δεν προσφέρετε πραγματικά καμία αξία.

Η δυνατότητα εισαγωγής στο WP RSS Aggregator είναι χρήσιμη για την προμήθεια περιεχομένου από πολλές διαφορετικές πηγές. Για παράδειγμα, εάν είστε ιστότοπος ειδήσεων, ίσως θελήσετε να εμφανίσετε μια επιμελημένη λίστα από 50+ πηγές ειδήσεων. Αυτή η λειτουργία θα σας βοηθήσει να τις εισαγάγετε μαζικά ταυτόχρονα.

Μαζική εισαγωγή ροών

Θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα και τις διευθύνσεις URL των ροών σας, διαχωρίζοντάς τα με κόμμα σε κάθε γραμμή. Για παράδειγμα, Όνομα ροής, http://www.myfeed.com

Εκτός αυτού, χρησιμοποιώντας την τυπική λειτουργία Εισαγωγής και Εξαγωγής WordPress, μπορείτε να εισάγετε και να εξάγετε πηγές ροής. Για να εξαγάγετε τις πηγές ροής, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Εργαλεία> Εξαγωγή, ελέγξτε το κουμπί επιλογής Πηγές ροής και μετά κάντε κλικ στο Λήψη αρχείου εξαγωγής κουμπί. Στη συνέχεια, το WordPress θα δημιουργήσει ένα αρχείο XML που θα περιέχει όλες τις πηγές τροφοδοσίας. Ομοίως, για να εισαγάγετε πηγές ροής, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Εργαλεία> Εισαγωγή.

Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε όλα τα Ρυθμίσεις χρησιμοποιείται από το WP RSS Aggregator. Στη δεύτερη τοποθεσία WordPress, μπορείτε να εισαγάγετε το αρχείο και να πατήσετε το κουμπί Εισαγωγή ρυθμίσεων και το WordPress θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

Ρυθμίσεις εισαγωγής και εξαγωγής

4. Μαύρη λίστα

Ενδέχεται να θέλετε να παραλείψετε ορισμένα στοιχεία κατά την εισαγωγή ροών. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον τίτλο του άρθρου και θα παραλειφθεί κατά την ανάκτηση άρθρων. Κάθε στοιχείο ροής που αναγράφετε εδώ θα αγνοηθεί κατά την εισαγωγή νέων στοιχείων από τις πηγές ροής σας.

5. Εμφάνιση ροών σε σελίδα, δημοσίευση ή widget

Δεν αρκεί να προσθέτετε πηγές ροής και να διαμορφώνετε την εισαγωγή στοιχείων ροής στον ιστότοπό σας. Πρέπει επίσης να ρυθμίσετε τον τρόπο εμφάνισης στο WordPress σας. Οι επιλογές κάτω Γενικές ρυθμίσεις εμφάνισης ελέγξτε τον τρόπο εμφάνισης των στοιχείων ροής στον ιστότοπό σας.

Γενικές ρυθμίσεις εμφάνισης

Εδώ, μπορείτε να ορίσετε το μέγιστο μήκος τίτλου και να το συνδέσετε με την αρχική ανάρτηση, να εμφανίσετε το όνομα του συντάκτη για κάθε στοιχείο ροής και να ορίσετε το άνοιγμα συνδέσμων σε μια νέα καρτέλα. Υπάρχει μια επιλογή σύνδεσης με στοιχεία βίντεο ή ενσωμάτωση του βίντεο στη σελίδα σας, περιορισμός του αριθμού των στοιχείων που θα εμφανίζονται και επιλογή “Παλαιότερες αναρτήσεις “/” Νεότερες αναρτήσειςΣελιδοποίηση.

ο Εμφάνιση πηγής Οι ρυθμίσεις σάς δίνουν τη δυνατότητα να εμφανίζετε το όνομα πηγής ροής για κάθε στοιχείο ροής, καθώς και να συνδέετε το όνομα πηγής ροής με τον αρχικό ιστότοπο.

Ρυθμίσεις προβολής πηγής

Όταν πρόκειται για εμφάνιση ημερομηνιών, η προεπιλεγμένη ημερομηνία είναι η ημερομηνία δημοσίευσης της ανάρτησης σε GMT. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το μορφή ημερομηνίας και το καιρό πριν όταν δημοσιεύτηκε το στοιχείο ροής.

Τι θα συμβεί αν δεν σας αρέσει το προεπιλεγμένο στυλ εμφάνισης; Η προσθήκη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο CSS για το στυλ της οθόνης. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου για να απενεργοποιήσετε όλα τα στυλ που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την προσθήκη.

Στυλ

Για να εμφανίσετε στοιχεία ροής σε μια ανάρτηση, το WP RSS Aggregator παρέχει συντομεύσεις. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν τον σύντομο κώδικα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο RSS στο Visual Editor της ανάρτησης.

Προσθήκη σύντομου κώδικα

Προσθέστε τον δημιουργημένο σύντομο κώδικα στην ανάρτησή σας και θα εμφανίσει αυτόματα όλα τα στοιχεία ροής σε μια ανάρτηση. Εάν χρησιμοποιείτε τον σύντομο κωδικό αθροιστής wp-rss χωρίς να προσθέσετε τίποτα σε αυτό, εμφανίζονται όλα τα στοιχεία ροής. Έτσι εμφανίζεται η ροή του WPExplorer σε μια ανάρτηση στον ιστότοπό μου.

Προβολέας προβολής τροφοδοσίας

Όλα τα στοιχεία ροής σας θα εμφανίζονται στην ανάρτηση με οργανωμένο τρόπο και θα συνδέονται με την πηγή. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε μια συγκεκριμένη ροή χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό πηγής εντός του σύντομου κώδικα. Ο αριθμός των αντικειμένων μπορεί επίσης να είναι περιορισμένος.

6. Εντοπισμός σφαλμάτων

Αυτό το χαρακτηριστικό σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώσετε όλες τις ροές με ένα μόνο κλικ. Ελέγχει όλες τις πηγές ροής για τυχόν νέα στοιχεία ροής και δεν θα τροποποιήσει τυχόν υπάρχοντα στοιχεία ροής.

Αυτή η σελίδα σάς βοηθά επίσης να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την προσθήκη. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η ενημέρωση είναι μια δραστηριότητα εντάσεως πόρων, ειδικά αν κάνετε εισαγωγή μέσω πολλαπλών ροών.

Εντοπισμός σφαλμάτων

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε όλα τα εισαγόμενα στοιχεία ροής και να τα εισαγάγετε ξανά κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί.

Πρόσθετα στο WP RSS Aggregator

Όπως είπα νωρίτερα, αν και οργανωμένη καλά, η εμφάνιση των στοιχείων ροής στην ανάρτησή σας φαίνεται αρκετά βασική. Τα πρόσθετα σας βοηθούν να κάνετε πολλά περισσότερα πράγματα με το πρόσθετο όπως

 • Εμφάνιση εισαγόμενων αντικειμένων ως δημοσιεύσεις
 • Αναγκάστε την πλήρη ροή για εισαγωγή απευθείας στον δικό σας ιστότοπο
 • Φιλτράρετε στοιχεία ροής χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά
 • Προσθέστε κατηγορίες σε πηγές ροής
 • Βελτιώστε την προβολή ροής προσθέτοντας μικρογραφίες και αποσπάσματα

Διατίθενται πέντε premium πρόσθετα. Και, αν δεν είστε σίγουροι ποια πρόσθετα θα χρειαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να μάθετε.

Δείτε τα πρόσθετα WP RSS Aggregator

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο των πρόσθετων premium:

Πρόσθετα WP RSS Premium

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο πώς καθένα από τα πέντε πρόσθετα μπορεί να βελτιώσει τις λειτουργίες της προσθήκης.

1. Ροή για δημοσίευση

Εάν είστε ένα έντονο αυτό-blogger ή θέλετε να προσθέσετε περισσότερη αξία στον ιστότοπό σας με σχετικό περιεχόμενο, το πρόσθετο Feed to Post είναι σίγουρα για εσάς. Σας επιτρέπει να εισάγετε στοιχεία τροφοδοσίας RSS ως δημοσιεύσεις WordPress ή οποιονδήποτε άλλο προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων μέσων, στοιχείου μενού πλοήγησης, oEmbed Response και TablePress πίνακες. Δημιουργεί αυτόματα αναρτήσεις ιστολογίου από στοιχεία ροής.

Πρόσθετη ροή για δημοσίευση γενικής ρύθμισης

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που βοηθούν στον έλεγχο του περιεχομένου που εμφανίζεται στις εισαγόμενες δημοσιεύσεις.

 • Κατάσταση ανάρτησης: πρόχειρο, δημοσιευμένο, προγραμματισμένο, κάδο απορριμμάτων, ιδιωτικό ή σε εκκρεμότητα (ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση χρησιμοποιείται στον ιστότοπό σας)
 • Κατηγορίες και συγγραφείς
 • Μορφή ανάρτησης για την εκχώρηση της εισαγόμενης ροής: τυπική, συνομιλία, σύνδεσμος, προσφορά, εικόνες, βίντεο, ήχος (ή άλλες προσαρμοσμένες μορφές που χρησιμοποιούνται)
 • Ημερομηνία δημοσίευσης: αρχική ημερομηνία δημοσίευσης ή ημερομηνία εισαγωγής
 • Συνδέστε ξανά την αρχική ανάρτηση στην αρχή του περιεχομένου της ανάρτησης
 • Μια premium υπηρεσία για τη μετατροπή της τροφοδοσίας RSS σε ροή RSS πλήρους κειμένου

Εκτός αυτού, αυτό το πρόσθετο σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον τρόπο χειρισμού εικόνων που βρίσκονται σε ροές, να συντομεύσετε τις διευθύνσεις URL και να ενεργοποιήσετε τα σχόλια. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τον συντάκτη των εισαγόμενων αναρτήσεων να είναι οποιοσδήποτε υπάρχων συντάκτης ή ακόμη και να δημιουργήσετε αυτόματα συντάκτες στο σύστημά σας με βάση τα σχετικά δεδομένα στη ροή – εάν παρέχονται.

2. Ροές πλήρους κειμένου RSS

Το πρόσθετο πλήρους κειμένου RSS Feeds βελτιώνει την ικανότητα αυτόματου μπλοκαρίσματος του προηγούμενου πρόσθετου. Με τη σύνδεση σε μια premium υπηρεσία πλήρους κειμένου, θα μπορείτε να εισαγάγετε το πλήρες περιεχόμενο ανάρτησης για απεριόριστο αριθμό στοιχείων ροής ανά πηγή ροής, ακόμα και όταν η ίδια η ροή δεν την παρέχει. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας σύστημα εισαγωγής πλήρους κειμένου RSS.

Αφού επιλέξετε την υπηρεσία Premium Full Text από ένα αναπτυσσόμενο μενού στη σελίδα ρυθμίσεων, μεταβείτε στο Πηγή ροής, βρείτε την πηγή τροφοδοσίας RSS και κάντε κλικ στο Επεξεργασία. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και σημειώστε το πλαίσιο ελέγχου Επιβολή πλήρους περιεχομένου. Ολοκληρώστε ενημερώνοντας τη ροή. Τα υπάρχοντα στοιχεία ροής σας δεν θα επηρεαστούν – θα πρέπει να διαγράψετε αυτές τις αναρτήσεις από τη συγκεκριμένη πηγή ροής και, στη συνέχεια, να κάνετε κλικ στο Λήψη αναρτήσεων (απλώς να είστε προσεκτικοί, επειδή οι παλιές αναρτήσεις που δεν είναι πλέον στη ροή RSS δεν μπορούν να εισαχθούν ξανά). Ο ιστότοπός σας θα εμφανίζει τώρα το πλήρες πρωτότυπο περιεχόμενο μαζί με έναν σύνδεσμο πίσω στην αρχική ανάρτηση.

Ρύθμιση πλήρους κειμένου πρόσθετου RSS

Η προεπιλεγμένη δωρεάν υπηρεσία της προσθήκης περιορίζεται σε 5 στοιχεία ροής ανά πηγή ροής. Αυτό σημαίνει ότι όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή “Αναγκαστική πλήρες περιεχόμενο” με την επιλογή “Δωρεάν υπηρεσία” επιλεγμένη στο Γενικές Ρυθμίσεις, θα μπορείτε να εισαγάγετε μόνο τις τελευταίες 5 αναρτήσεις από κάθε πηγή ροής, ανεξάρτητα από το πόσα στοιχεία ροής υπάρχουν μέσα στην ίδια τη ροή. Όχι μόνο αυτό, τα αποτελέσματα αποθηκεύονται επίσης για 20 λεπτά.

Εάν χρειάζεστε απεριόριστα στοιχεία ροής και χωρίς προσωρινή αποθήκευση, θα πρέπει να αγοράσετε το πρόσθετο RSS Feed πλήρους κειμένου μαζί με το Feed to Post.

3. Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών

Εάν καθορίσετε τις βασικές λέξεις, φράσεις ή ετικέτες που πρέπει να περιέχει ένα άρθρο, το Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών διασφαλίζει ότι μόνο σχετικό περιεχόμενο εισάγεται μέσω των ροών.

Φιλτράρισμα πρόσθετων λέξεων-κλειδιών

Ελλείψει λέξεων-κλειδιών ή / και ετικετών, δεν θα εισαχθεί ένα άρθρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παραλείψετε άρθρα που δεν είναι σημαντικά για τον ιστότοπό σας.

4. Αποσπάσματα και μικρογραφίες

Οι μικρογραφίες σε οποιαδήποτε λίστα δημιουργούν πάντα μια πιο ελκυστική οθόνη. Αυτό το πρόσθετο παίρνει μια εικόνα από το στοιχείο ροής και την εμφανίζει μαζί με ένα απόσπασμα από τα στοιχεία ροής. Ο τίτλος, η ημερομηνία και η πηγή κάθε στοιχείου ροής εμφανίζονται επίσης όταν χρησιμοποιείτε τον σύντομο κωδικό WP RSS Aggregator (σε αντίθεση με τις επιλογές Feed to Post ή Full Text που θα αναλάβουν το στυλ του θέματός σας).

Ρυθμίσεις μικρογραφίας πρόσθετων

Τι συμβαίνει εάν δεν υπάρχει εικόνα στο εισαγόμενο στοιχείο; Λοιπόν, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα για εμφάνιση ως προεπιλεγμένη εικόνα μικρογραφίας.

5. Κατηγορίες

Κατηγοριοποιεί τις πηγές ροής σας και σας επιτρέπει να προβάλλετε στοιχεία ροής από μια συγκεκριμένη κατηγορία στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις σύντομες παραμέτρους.

Κατηγορίες πρόσθετων

Αυτό το πρόσθετο σάς βοηθά να αντιστοιχίσετε πηγές ροής σε κατηγορίες και μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο εάν έχετε έναν αριθμό ροών στον ιστότοπό σας.

Τιμολόγηση για πρόσθετα WP RSS Aggregator

Όλες οι πληρωμές είναι ετήσιες για να συνεχίσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις και υποστήριξη. Ενώ μπορείτε να αγοράσετε τα πρόσθετα ξεχωριστά, η αγορά τους ως πακέτα θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, διατίθενται δύο δέσμες:

1. Δέσμη απλών ροών που περιλαμβάνει τρία πρόσθετα: Αποσπάσματα & μικρογραφίες, κατηγορίες και φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών. Αυτά τα πρόσθετα χρησιμεύουν για το φιλτράρισμα της ροής σας, το διαχωρίζουν σε κατηγορίες και την εμφάνιση στοιχείων ροής μαζί με αποσπάσματα και μικρογραφίες χρησιμοποιώντας τον σύντομο κώδικα.

Είναι λογικό να αγοράσετε τα τρία πρόσθετα σε ένα πακέτο καθώς οδηγεί σε σημαντική εξοικονόμηση. Μεμονωμένα, θα διαθέσετε 30 $ (έναν ιστότοπο), 60 $ (έως πέντε ιστότοπους) και 180 $ (έως και είκοσι ιστότοπους) για κάθε πρόσθετο. Ωστόσο, ως πακέτο, θα πληρώνετε μόνο 70 $ για έναν ιστότοπο, 140 $ για έως και πέντε ιστότοπους και 280 $ για έως και είκοσι ιστότοπους.

Όπως μπορείτε να δείτε, πρέπει να εξοικονομήσετε 20 $, 40 $ και 260 $.

2. Το πακέτο Advanced Feeds περιλαμβάνει τρία πρόσθετα: Feed to Post, RSS Feed πλήρους κειμένου και φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών. Αυτά τα τρία πρόσθετα είναι αυτά που χρειάζεστε εάν ο ιστότοπός σας βασίζεται στο αυτόματο μπλοκάρισμα για περιεχόμενο, με το Φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών που σας επιτρέπει να φιλτράρετε το περιεχόμενο που εισάγεται.

Και πάλι, η αγορά τους ως πακέτο μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Μεμονωμένα, τα δύο πρόσθετα αυτόματου μπλοκαρίσματος έχουν τιμή 80 $ (ένας ιστότοπος), 160 $ ​​(έως πέντε ιστότοπους) και 300 $ (έως είκοσι ιστότοπους) το καθένα. Το φιλτράρισμα λέξεων-κλειδιών πωλείται στα 30 $ για έναν μόνο ιστότοπο, 60 $ για έως και πέντε ιστότοπους και 180 $ για έως και είκοσι ιστότοπους. Ταυτόχρονα, μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο στα 150 $ για έναν ιστότοπο, 300 $ για έως και πέντε ιστότοπους και 600 $ για έως και είκοσι ιστότοπους.

Και εδώ, θα εξοικονομήσετε χρήματα – 40 $, 80 $ και 180 $ αντίστοιχα.

Δείτε τις δέσμες WP RSS Aggregator

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του WP RSS Aggregator

Πλεονεκτήματα – Θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα για την προσθήκη:

 • Εύκολη εγκατάσταση και διαμόρφωση, στη συνέχεια λειτουργεί στο αυτόματο πιλότο
 • Διευκολύνει τη διαχείριση των τροφοδοσιών RSS σε ιστότοπους WordPress
 • Θα μπορείτε να κάνετε παύση και επανεκκίνηση της εισαγωγής μέσω πηγών ροής
 • Είναι δυνατόν να προγραμματίσετε τις εισαγωγές ροών για μεμονωμένες πηγές
 • Λειτουργεί τέλεια με το Lightbox και μπορεί ακόμη και να χειριστεί τα βίντεο από το YouTube, το DailyMotion και το Vimeo
 • Ένα πρόσθετο – Feed to Post – παρέχει μια ρύθμιση Canonical Link. Αυτό σας επιτρέπει να καθορίσετε εύκολα τον κανονικό σύνδεσμο για εισαγόμενες αναρτήσεις, ο οποίος θα επιστρέψει στον αρχικό πόρο. Αυτό βοηθά στην ειδοποίηση των μηχανών αναζήτησης ποια είναι η αρχική πηγή του περιεχομένου και, ως εκ τούτου, ξεπερνά το ζήτημα του “διπλού περιεχομένου”
 • Η προσθήκη ενημερώνεται συνεχώς με ελέγχους για ενημερώσεις κάθε 12 ώρες έως και σε λίγα λεπτά – εξαρτάται από εσάς!

Μειονεκτήματα – Δεν θα αποκαλούσα πραγματικά αυτά τα «μειονεκτήματα», περισσότερο ως ζητήματα διακομιστή που πρέπει να αντιμετωπιστούν:

 • Η εισαγωγή χιλιάδων αντικειμένων από εκατοντάδες πηγές ροής είναι απαραίτητη για πόρους και μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του ιστότοπου. Μπορείτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα σε κάποιο βαθμό χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις της προσθήκης για να προγραμματίσετε την εισαγωγή ροών ή την παύση και την επανεκκίνηση τους.
 • Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τον πόρο μνήμης WordPress για να χειριστείτε την ταυτόχρονη εισαγωγή μέσω πολλαπλών πηγών τροφοδοσίας.

Τυλίγοντας

Αυτή η στενή συνάντηση με το WP RSS Aggregator μπορεί να σας έπεισε ότι είναι μια λύση all-in-one για ιστότοπους συγκέντρωσης περιεχομένου και αυτόματου μπλοκαρίσματος.

Η βασική προσθήκη κάνει εξαιρετική δουλειά στην εισαγωγή μέσω πολλαπλών τροφοδοσιών και στην προβολή στοιχείων ροής με βασικό τρόπο, σχεδόν πλήρως στο αυτόματο πιλότο. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να χρειαστούν λίγο χρόνο για να εξοικειωθούν με τους κωδικούς πρόσβασης. Αλλά μόλις τα καταλάβετε, είναι μάλλον εύκολο να συνεργαστείτε.

Ωστόσο, για έναν πλήρη ιστότοπο συγκέντρωσης περιεχομένου, είναι τα πρόσθετα που σας επιτρέπουν να ζήσετε την πλήρη έκταση των πλεονεκτημάτων του αυτόματου μπλοκαρίσματος. Από τη μετατροπή ενός στοιχείου ροής σε μια ανάρτηση, την κατηγοριοποίηση και το φιλτράρισμα ροών, την προσθήκη αποσπασμάτων και μικρογραφιών στην προβολή ροής – τα πρόσθετα μετατρέπουν τη συγκέντρωση περιεχομένου και την προβολή σε μια ομαλή διαδικασία. Ακόμα και αλλιώς, τα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να προσφέρετε καλύτερη αξία στους αναγνώστες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map