WP Optin Wheel Review: Πώς να ενισχύσετε τις τιμές συμμετοχής σας άμεσα

WP Optin Wheel Review: Πώς να ενισχύσετε τις τιμές συμμετοχής σας άμεσα

Βλέποντας ως παραδοσιακά αναδυόμενα παράθυρα και τέτοιες μέθοδοι δεν είναι πλέον αποτελεσματικές, είναι καιρός για μια νέα προσέγγιση: πείτε γεια Τροχός WP Optin, μια λαμπρή προσθήκη που θέτει το G σε gamified opt-in που σας προσφέρει έναν νέο τρόπο ανάπτυξης της λίστας αλληλογραφίας σας.


Σε όλο το Διαδίκτυο, οι bigwigs λένε ότι τα πραγματικά χρήματα βρίσκονται στη λίστα email σας και συμφωνούμε 100%. Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την αύξηση των πωλήσεων.

Με μέση απόδοση επένδυσης 122%, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικό από ό, τι άλλες μορφές μάρκετινγκ, όπως άμεση αλληλογραφία, αναζήτηση επί πληρωμή και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, το μάρκετινγκ μέσω email είναι εύκολο και σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον στόχο σας.

Αλλά πολύ πριν σκεφτείτε να στείλετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρειάζεστε άτομα για να εγγραφείτε. Και για αυτό, χρειάζεστε μια τρομερή λύση επιλογής. Κυρίες και κύριοι, γνωρίστε την όμορφη προσθήκη WP Optin Wheel.

Αντί να ρίχνουν αναδυόμενα παράθυρα στο πρόσωπό σας (ξέρω ότι τους μισείς επίσης), το πρόσθετο διαθέτει έναν τροχό τύχης για να κερδίσει διασκεδαστικά βραβεία. Φυσικά, οι επισκέπτες πρέπει πρώτα να εισάγουν τη διεύθυνση email τους για να παίξουν ��

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το WP Optin Wheel Pro plugin, και εδώ είναι τα αμερόληπτα ευρήματά μου. Εάν διαφωνείτε με τα ευρήματά μου ή έχετε κάποια ερώτηση, μην διστάσετε να ακούσετε τη φωνή σας στα σχόλια.

Με αυτό το προοίμιο, ας ζυγίσουμε την άγκυρα και να πλεύσουμε.

Τι είναι ο τροχός WP Optin?

wp optin wheel gamified wordpress opt-in plugin

Είναι λογικό να ξεκινήσετε με κάποιες βασικές πληροφορίες. Τι είναι αυτό το ζώο που ονομάζουμε WP Optin Wheel, από πού προέρχεται και τι κάνει ακριβώς?

Με την πιο βασική έννοια των πραγμάτων, το WP Optin Wheel είναι ένα gamified plug-in opt-in plugin που το κάνει διασκεδαστικό για τους επισκέπτες να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας.

Χειροποίητα από τους υπέροχους τύπους στο Studio Wombat, το WP Optin Wheel έρχεται με έναν φανταχτερό τροχό τύχης. Και όπως με κάθε τροχό της τύχης, διαθέτει βραβεία όπως ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο, προϊόν, κουπόνια WooCommerce, εκπτώσεις κ.ο.κ..

Για να περιστραφεί ο τροχός, ο επισκέπτης πρέπει απλώς να παράσχει τη διεύθυνση email του και οποιεσδήποτε άλλες βασικές πληροφορίες που επιθυμείτε (όπως το όνομά του). Η βέλτιστη πρακτική, ωστόσο, είναι να ζητήσετε τη λιγότερη ποσότητα πληροφοριών, και στις περισσότερες περιπτώσεις, χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.

Χάρη στην επιλογή ενσωμάτωσης της προσθήκης με διάφορες λύσεις μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το MailChimp ή το Facebook Messenger, μπορείτε να αναπτύξετε τη λίστα αλληλογραφίας σας χωρίς να χάνετε ιδρώτα.

Το WP Optin Wheel δεν εμποδίζει το περιεχόμενό σας, όπως τα παραδοσιακά αναδυόμενα παράθυρα. Οι επισκέπτες σας ενεργοποιούν τη φόρμα συμμετοχής κάνοντας κλικ στο κουμπί κουτί δώρου, όπως επισημαίνεται παρακάτω.

κουτί κουτί δώρου wp optin wheel

Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τον τροχό της τύχης να μπαίνει αυτόματα μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε τη φόρμα συμμετοχής σε ξεχωριστή ιστοσελίδα, γιατί, όσο μεγαλύτερο είναι το καλύτερο, σωστά; Παρακάτω είναι πώς φαίνεται η έκδοση ολόκληρης της σελίδας.

wp optin wheel demo πλήρους σελίδας

Επιπλέον, το WP Optin Wheel διατίθεται με έναν τόνο επιλογών προσαρμογής – αλλά δεν θα ονειρευόμουν να χαλάσω την έκπληξη.

Τώρα ας εξερευνήσουμε το τμήμα δυνατοτήτων και ανακαλύψουμε τι έχει να προσφέρει το WP Optin Wheel ως πρόσθετο επιλογής για WordPress και WooCommerce.

Χαρακτηριστικά WP Optin Wheel

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όταν λέω: ένα πρόσθετο WordPress είναι τόσο καλό όσο τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Γρήγορα, ας δούμε τις δυνατότητες που θα ανακαλύψετε μόλις ενεργοποιήσετε το WP Optin Wheel.

Ενσωμάτωση με πολλαπλά εργαλεία

wp οπτικές ενσωματώσεις

Το Studio Wombat έχει ξεπεράσει την ενσωμάτωση του WP Optin Wheel με τα αγαπημένα σας εργαλεία. Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε χρησιμοποιείτε MailChimp, MailerLite, ConvertKit, GetResponse, Campaign Monitor, ActiveCampaign, Remarkety, Klaviyo ή Mailster.

Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του άμεσου μάρκετινγκ χάρη στην απρόσκοπτη ενοποίηση με το Facebook Messenger, το ChatChamp και το Chatfuel. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να στέλνετε εστιασμένα μηνύματα μάρκετινγκ βάσει συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο. Τι ωραία στιγμή για να ζήσεις σωστά?

Δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το WP Optin Wheel με τη γιγαντιαία υπηρεσία αυτοματοποίησης Zapier για να μεταφέρετε πληροφορίες μεταξύ των εφαρμογών ιστού σας αυτόματα. Στη συνέχεια, έχετε την πρόσθετη ενσωμάτωση με το Zero BS CRM, ένα τρομερό plugin WordPress που σας βοηθά να διαχειριστείτε όλους τους δυνητικούς πελάτες σας απευθείας από τον ιστότοπό σας.

Θα χαρείτε να μάθετε ότι η ενσωμάτωση του WP Optin Wheel με αυτά τα εργαλεία είναι τόσο απλή όσο τα A, B, C. Για τα περισσότερα από τα εργαλεία, πρέπει απλώς να αντιγράψετε και να επικολλήσετε ένα κλειδί API και τελειώσατε. Εάν δεν χρησιμοποιείτε κανένα από αυτά τα εργαλεία για έναν ή τον άλλο λόγο, η προσθήκη σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε δυνητικούς πελάτες στη βάση δεδομένων του WordPress.

Ω, παρεμπιπτόντως, το WP Optin Wheel ενσωματώνεται πλήρως με το WooCommerce και το WPML.

Πολλαπλές επιλογές εμφάνισης

wp optin wheel πολλαπλές επιλογές εμφάνισης

Η εμφάνιση της φόρμας WP Optin Wheel είναι η τέταρτη τάξη, με έως και έξι επιλογές. Η πιο προφανής επιλογή είναι η χρήση γραφικών στοιχείων που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε το αναδυόμενο παράθυρο σας ως κουμπί φούσκα ή κουτί δώρου. Μπορείτε να εμφανίσετε το γραφικό στοιχείο αριστερά, δεξιά ή στο κάτω μέρος του ιστότοπού σας.

Εάν τα widget δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, μπορείτε να επιλέξετε να δείξετε τον τροχό σας μετά από μια καθορισμένη περίοδο. Σε αυτήν την περίπτωση, το αναδυόμενο παράθυρο εμφανίζεται αφού ο επισκέπτης βρίσκεται στον ιστότοπό σας για μια προκαθορισμένη περίοδο, ας πούμε 10 δευτερόλεπτα. Ο χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να δείξετε τον τροχό στον πιο αφοσιωμένο επισκέπτη.

Τρίτον, μπορείτε να καταγράψετε δυνητικούς πελάτες καθώς οι επισκέπτες πρόκειται να αποχωρήσουν από τον ιστότοπό σας χάρη στη λειτουργία εξόδου-πρόθεσης. Η τεχνολογία Exit-intent σας επιτρέπει να λάβετε κάποιους δυνητικούς πελάτες που διαφορετικά θα είχατε χάσει γιατί, λοιπόν, ο επισκέπτης προσπαθούσε να φύγει. Επιπλέον, τα αναδυόμενα παράθυρα πρόθεσης εξόδου είναι λιγότερο ενοχλητικά από τα αναδυόμενα παράθυρα βάσει χρόνου.

Μπορείτε επίσης να δείξετε τον τροχό της τύχης σας αφού ο επισκέπτης έχει χτυπήσει την κύλιση πολλές φορές. Και αν δεν σας αρέσουν τα αναδυόμενα παράθυρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο κωδικό για να εμφανίσετε το τιμόνι σε ξεχωριστή σελίδα, δημοσίευση ή widget πλαϊνής γραμμής. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές προβολής.

Σημείωση – μπορείτε να δείξετε το τιμόνι σε κάθε σελίδα του ιστότοπού σας ή σε μια συγκεκριμένη σελίδα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε εάν ο επισκέπτης βλέπει το τιμόνι στις επόμενες επισκέψεις. Συνδυάστε αυτό με άμεσα μηνύματα και έχετε μια τρομερή λύση μάρκετινγκ που λειτουργεί στο αυτόματο πιλότο.

Πολλές επιλογές προσαρμογής

wp optin wheel customization επιλογές

Ποια είναι η χρήση των εντύπων συμμετοχής που δεν μπορείτε να προσαρμόσετε για να ταιριάζει με τον ιστότοπό σας; Το Studio Wombat το καταλαβαίνει καλά, γι ‘αυτό το WP Optin Wheel αποστέλλεται με περισσότερα από 10 πλήρως προσαρμόσιμα θέματα (συμπεριλαμβανομένων εποχιακών θεμάτων όπως Χριστούγεννα και Απόκριες), 15 έτοιμα προς χρήση φόντα και απεριόριστα χρώματα.

Μπορείτε να σχεδιάσετε τον τροχό της τύχης και να συμμετάσχετε στη φόρμα όπως ακριβώς φαντάζεστε. Ο σχεδιασμός όμορφων τροχών είναι θέμα και κάντε κλικ χάρη στο διαισθητικό εργαλείο προσαρμογής θέματος. Μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των τεμαχίων, να αλλάξετε το κείμενο, να προσθέσετε κώδικα HTML, να συμπεριλάβετε συνδέσμους, να ορίσετε πιθανότητες νίκης και να προσθέσετε κουπόνια με μερικά κλικ.

Επιπλέον, το WP Optin Wheel έρχεται με ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας φορμών που είναι χαρά να συνεργαστείτε. Μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες συμμετοχής που ζητούν όσα δεδομένα χρειάζεστε. Θέλω να πω, το εργαλείο δημιουργίας φορμών διαθέτει πολλά πεδία φόρμας όπως email, όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση και διεύθυνση URL για να αναφέρουμε μερικά μόνο.

Άλλα δροσερά χαρακτηριστικά

Θα ήμασταν εδώ όλη την ημέρα αν θέλαμε να περάσουμε από κάθε χαρακτηριστικό που υπάρχει, οπότε εδώ είναι μια γρήγορη επισκόπηση των άλλων δροσερών χαρακτηριστικών που κάνουν το WP Optin Wheel ένα εντυπωσιακό πρόσθετο επιλογής για όλους τους διαδικτυακούς εμπόρους.

 • Κουπόνια WooCommerce – Το WP Optin Wheel ενσωματώνεται πλήρως στο WooCommerce, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε κουπόνια ως έπαθλα αυτόματα.
 • Στατιστική – Το WP Optin Wheel σας προσφέρει στατιστικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση του τροχού σας. Σας δείχνει τον αριθμό των ατόμων που έχουν δει το αναδυόμενο παράθυρο σας, τον αριθμό των ατόμων που επιλέγουν τη λίστα αλληλογραφίας σας καθώς και το ποσοστό μετατροπών σας.
 • Πρότυπα email – Τώρα, μπορείτε να στείλετε βραβεία απευθείας στους νικητές μέσω email, το οποίο (αν με ρωτήσετε) σας προσφέρει έναν άλλο τρόπο να σπάσετε τον πάγο και να ξεκινήσετε τη συνομιλία. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρότυπα email στο backend.
 • Αντι-εξαπάτηση – Το WP Optin Wheel εντοπίζει ανεπιθύμητες, πλαστές και μη έγκυρες διευθύνσεις email πολύ πριν φτάσουν στη λίστα αλληλογραφίας σας.
 • GDPR-έτοιμο
 • Ικανότητα να νίκη ή απώλειες καταγραφής σε ξεχωριστό αρχείο καταγραφής
 • Φιλικό για προγραμματιστές

Πώς να εγκαταστήσετε το WP Optin Wheel

Τώρα που ξέρετε τι να περιμένετε, ας εγκαταστήσουμε το WP Optin Wheel και να δημιουργήσουμε έναν δοκιμαστικό τροχό, ώστε να μπορείτε να χτυπήσετε το έδαφος σε λειτουργία. Συμφωνία? Εξαιρετική.

Μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε τη δωρεάν έκδοση είτε το ελατήριο για το WP Optin Wheel Pro απευθείας διαθέσιμο από το Studio Wombat. Για αυτήν την κριτική, χρησιμοποιούμε το Pro (οπότε λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες όλες οι δυνατότητες στην δωρεάν ή την τυπική έκδοση). Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εγκατάσταση του WP Optin Wheel είναι εύκολη, όπως και η εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης προσθήκης WordPress.

Δοκιμάστε το WP Optin Wheel Free    Αποκτήστε το WP Optin Wheel Pro

Χωρίς άλλη παραλλαγή, μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου στο μενού διαχειριστή WordPress όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθέτοντας ένα πρόσθετο wordpress

Όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε 1) να ανεβάσετε το WP Optin Wheel Pro από τον υπολογιστή σας, 2) να αναζητήσετε τη δωρεάν έκδοση από το αποθετήριο WordPress plugin και 3) να εγκαταστήσετε / ενεργοποιήσετε την προσθήκη.

εγκατάσταση τροχού win optin

Θα εγκαταστήσουμε το WP Optin Wheel Pro από τον υπολογιστή μας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κλικ στο Μεταφόρτωση προσθήκης κουμπί στην παραπάνω εικόνα.

Στη συνέχεια, ανεβάστε την προσθήκη και ενεργοποιήστε την όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

ενεργοποιήστε τον τροχό win optin

Μόλις η προσθήκη είναι ενεργή, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> WP Optin Wheel Pro στο μενού διαχειριστή του WordPress όπως φαίνεται παρακάτω.

στοιχείο μενού τροχού wp optin στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή wordpress

Στη συνέχεια, πρέπει να ενεργοποιήσετε το κλειδί άδειας WP Optin Wheel που λάβατε από τον προγραμματιστή. Απλώς αντιγράψτε-επικολλήστε το κλειδί στο πεδίο και πατήστε το Ενεργοποίηση άδειας κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

wp optin wheel license activation

Με την ενεργοποίηση, το WP Optin Wheel ξεκινά τον πίνακα επιλογών διαχειριστή όπου μπορείτε να δείτε μερικές καρτέλες, συμπεριλαμβανομένων Γενικές ρυθμίσεις, ενσωματώσεις, Προσθήκη τροχού και Τροχοί.

Πίνακας επιλογών διαχειριστή τροχού wp optin

Σε αυτό το σημείο, το πρόσθετο WP Optin Wheel είναι έτοιμο για χρήση. Τώρα, πρέπει απλώς να δημιουργήσουμε έναν τροχό τύχης. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ενσωματώσετε την προσθήκη με τα αγαπημένα σας εργαλεία, π.χ. MailChimp.

Πώς να δημιουργήσετε έναν τροχό τύχης

Κάντε κλικ στο Προσθήκη τροχού για να ξεκινήσει η οθόνη παρακάτω.

Σε αυτήν την οθόνη, ονομάστε το τιμόνι σας για εύκολη αναφορά και, στη συνέχεια, επιλέξτε το εργαλείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για τη λήψη συμμετοχών. Σημείωση, πρέπει πρώτα να ενσωματώσετε το εργαλείο επιλογής σας, αλλά, το WordPress και το Zapier είναι ήδη ενσωματωμένα από προεπιλογή. Όταν τελειώσετε, πατήστε το Επόμενο κουμπί.

ο Σχέδιο Το πάνελ σάς βοηθά να προσαρμόσετε τη ρόδα σας και να επιλέξετε τη φόρμα συμμετοχής με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Εδώ, έχετε πολλές επιλογές, όπως φόντο, θέματα και χρώματα. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

Επιλέξτε το θέμα, το φόντο και τα χρώματα σας. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

Στη συνέχεια, έχουμε το Φόρμα δημιουργίας, που σας βοηθά να δημιουργήσετε μια φόρμα συμμετοχής. Στέλνει με μια σειρά πεδίων φόρμας (ανάλογα με το εργαλείο συμμετοχής που επιλέγετε στο πρώτο βήμα) για να δημιουργήσετε την τέλεια φόρμα.

Σας συνιστούμε να διατηρήσετε τη φόρμα συμμετοχής σας σύντομη. ένα ή δύο πεδία είναι αρκετά. Προσωπικά, θα ζητούσα μόνο τη διεύθυνση email. Δημιουργήστε τη φόρμα συμμετοχής σας και πατήστε το Επόμενο κουμπί.

Στη συνέχεια, έχουμε το Πιθανότητες & φέτες οθόνη, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς τις φέτες των τροχών σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε την πιθανότητα να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της πιθανότητας και να αποφασίσετε ποια φέτα κερδίζει ή χάνει.

Επεξεργαστείτε τις φέτες σας στο περιεχόμενο της καρδιάς σας και κάντε κλικ στο Επόμενο κουμπί.

Τέλος, έχουμε το Ρυθμίσεις όπως φαίνεται παρακάτω.

Εδώ, μπορείτε να ορίσετε πολλές επιλογές για το τιμόνι σας. Μπορείτε να επιλέξετε το κείμενο του κουμπιού περιστροφής, να προσθέσετε κείμενο αποποίησης, να ορίσετε κείμενο που κερδίζει / χάνει, να εμφανίζει / να αποκρύπτει το τιμόνι σε συγκεκριμένες σελίδες, να ορίζει την έξοδο-πρόθεση, να ασφαλίζει τον τροχό της τύχης σας, να δημιουργείτε πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κάνετε τη φόρμα GDPR συμβατή μεταξύ άλλων πράγματα.

Όταν τελειώσετε, πατήστε το Σώσει κουμπί. Ο τροχός της τύχης σας είναι τώρα έτοιμος και θα πρέπει να τον δείτε στον ιστότοπό σας μετά την ανανέωση.

Τι κοστίζει?

Το WP Optin Wheel έρχεται σε μερικές διαφορετικές γεύσεις. Υπάρχει η για πάντα δωρεάν έκδοση διαθέσιμη στο WordPress.org που συνοδεύεται από βασικές δυνατότητες και είναι ιδανική για δοκιμές.

Το WP Optin Wheel Pro, το οποίο έχουμε ελέγξει, είναι διαθέσιμο μόνο στον ιστότοπο του Studio Wombat. Εκεί μπορείτε να βρείτε ένα πακέτο $ 39 που προορίζεται για έναν μόνο ιστότοπο. Εάν έχετε τρεις ιστότοπους, μπορείτε να κερδίσετε το πακέτο των $ 99. Για απεριόριστους ιστότοπους, το Studio Wombat προσφέρει ένα πακέτο που κοστίζει 199 δολάρια. Όλα τα πακέτα premium συνοδεύονται από δωρεάν ενημερώσεις και υποστήριξη 1 έτους.

Πραγματικοί πελάτες

Το WP Optin Wheel είναι ένα απίστευτο plugin, αλλά μην το λέτε για αυτό. Εδώ λένε οι ευχαριστημένοι χρήστες:

Μόλις είδα αυτό το πρόσθετο σκέφτηκα ότι θα είχε μεγάλες δυνατότητες για αυτό που έψαχνα και ήταν υψηλής ποιότητας και έχω δίκιο. Χρειαζόμουν κάποια βοήθεια για να τη χρησιμοποιήσω για ό, τι χρειαζόμουν και η υποστήριξη πελατών ήταν καταπληκτική που απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου και με βοήθησε να καταλάβω τρόπους πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για αυτό που χρειαζόμουν.

Σίγουρα θα συνιστούσα αυτό το πρόσθετο για ποιότητα και εξυπηρέτηση.

Ευχαριστώ – Γκάρυδοκ

Και…

Το WP Optin Wheel είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Υπάρχουν πολλά παρόμοια πρόσθετα, αλλά αυτό έχει το καλύτερο σύνολο δυνατοτήτων, μια ΠΟΛΥ εύκολη στη χρήση ρύθμιση, πολλές δυνατότητες προσαρμογής και ίσως το πιο πολύτιμο είναι το σχεδόν ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ από τον προγραμματιστή. Μας χρειάστηκαν 20 λεπτά για να ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση 3 διαφορετικών τροχών Optin και είχαμε πολλές ερωτήσεις, αλλά ο προγραμματιστής απάντησε κυριολεκτικά μέσα σε λίγα λεπτά, μας οδήγησε στις ρυθμίσεις και μας βοήθησε να το κάνουμε 100% αυτό που θέλαμε. Λειτουργικότητα: A +++, Σετ χαρακτηριστικών: A +++, Responsive Support: A+++. Δεν μπορούσα να ζητήσω περισσότερα και εξαιρετικά προσιτά (αξίζει πολύ περισσότερο από το κόστος). Υψηλότερη δυνατή σύσταση. – Virafend

Και ένα ακόμη …

Πολύ χαρούμενος που βρήκα αυτό το πρόσθετο! Το ποσοστό συμμετοχής και οι πωλήσεις μου έχουν αυξηθεί – κανείς δεν θέλει απλώς να “εισαγάγει μια διεύθυνση email για ένα κουπόνι έκπτωσης 10%” … θέλουν την ευκαιρία να κερδίσουν κάτι! Αυτή η προσθήκη μετατρέπει τη διαδικασία συμμετοχής σε παιχνίδι και φαίνεται επίσης καλή.

Επιπλέον, ο προγραμματιστής είναι εξαιρετικά ανταποκρινόμενος και έχει εφαρμόσει ακόμη και μερικές από τις δικές μου προτάσεις και το έκανε σε λίγες μέρες!

Πρώτη προσθήκη που έχω ελέγξει ποτέ – αλλά μου αρέσει πολύ – akc123

Όπως μπορείτε να δείτε, οι άνθρωποι έχουν πολλά να πουν για το WP Optin Wheel.

συμπέρασμα

Το WP Optin Wheel σας προσφέρει μια καταπληκτική λύση για να αυξήσετε τις τιμές συμμετοχής σας. Επιπλέον, είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε φόρμες συμμετοχής για τον δικό σας ιστότοπο σε χρόνο μηδέν! Ο τροχός της τύχης κάνει τη συνδρομή στο ενημερωτικό δελτίο σας πολύ διασκεδαστική, οι περισσότεροι επισκέπτες δεν θα γνωρίζουν καν ότι έχουν εγγραφεί μέχρι να δουν το email επιβεβαίωσης. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε το WP Optin Wheel, πάρτε τη δωρεάν έκδοση ή πραγματοποιήστε αναβάθμιση για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες εξαιρετικές δυνατότητες.

Δοκιμάστε το WP Optin Wheel Free    Αποκτήστε το WP Optin Wheel Pro

Έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις ή ερωτήσεις; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map