WP Engine Managed WordPress Hosting Review

Φιλοξενία μηχανών WP

Καλές διακοπές από το WPExplorer και την απόλυτη αγαπημένη μας εταιρεία φιλοξενίας WP Engine! Τα χρησιμοποιούμε τα τελευταία 3 χρόνια και αυτά. Είναι. Φοβερός. Με εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (με εύκολα σημεία επαναφοράς 1 κλικ), φιλική και χρήσιμη υποστήριξη (που είναι δύο πολύ διαφορετικές ιδιότητες οι φίλοι μου), προληπτική σάρωση κακόβουλου λογισμικού, ιστότοπος σταδιοποίησης και πολλά άλλα χωρίς την δυσκίνητη εργασία της διαχείρισης του δικού σας διακομιστή δεδομένου ότι το WP Engine το κάνει για εσάς (συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων λογισμικού και συντήρησης τείχους προστασίας). Παίρνουν το σκληρό μέρος του αυτο-φιλοξενούμενου WordPress.


Η σημασία της καλής φιλοξενίας και των ποιοτήτων ενός μεγάλου οικοδεσπότη

Σίγουρα έχετε διαβάσει άρθρα σχετικά με τη δημιουργία καλού περιεχομένου, τη βελτιστοποίηση του SEO σας ή την προσθήκη ενός CDN για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Αλλά μην παραβλέπετε τη σημασία της καλής, και ιδιαίτερα εξαιρετικής φιλοξενίας. Ακολουθούν ορισμένα βασικά σημεία για έρευνα όταν επιλέγετε έναν νέο (ή τον πρώτο σας) οικοδεσπότη Ιστού.

Εύκολη διαχείριση

Πίνακας ελέγχου κινητήρα WP

Ένας από τους κύριους λόγους που σκέφτεστε τη διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι πιθανώς το γεγονός ότι τα καθήκοντά σας για τη διαχείριση του ιστότοπού σας θα μειωθούν σημαντικά. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι εύκολο για εσάς να κάνετε έλεγχο στον ιστότοπό σας για να δείτε στατιστικά στοιχεία, να κάνετε προσαρμογές, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και άλλα. Το WP Engine διαθέτει έναν εύχρηστο ταμπλό με ένα υπέροχο περιβάλλον εργασίας χρήστη που διευκολύνει την παρακολούθηση των ιστότοπών σας. Απλώς συνδεθείτε και θα βρείτε μια λίστα με τα διάφορα προγράμματα φιλοξενίας. Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα σε κάθε σχέδιο για να βρείτε γρήγορους συνδέσμους σε διάφορα εργαλεία διαχείρισης ιστότοπων.

Κυκλοφορία και επεκτασιμότητα

Επισκόπηση πίνακα εργαλείων WP Engine

Χρειάζεστε ένα σχέδιο και έναν οικοδεσπότη που μπορούν να διαχειριστούν τις ατομικές σας ανάγκες κίνησης Τα προγράμματα φιλοξενίας προϋπολογισμού μπορεί να προσφέρουν “απεριόριστες” επισκέψεις ή προβολές σελίδας, αλλά στην πραγματικότητα οι πόροι που έχετε στη διάθεσή σας περιορίζονται από τον αριθμό των άλλων ατόμων με τα οποία μοιράζεστε τον διακομιστή σας. Ένας τρόπος αποφυγής αναπόφευκτων επιβραδύνσεων είναι να επιλέξετε έναν κεντρικό υπολογιστή που παρέχει ρεαλιστικούς πόρους σύμφωνα με το σχέδιό σας.

Τα προγράμματα WP Engine Personal ξεκινούν από 25.000 επισκέψεις το μήνα, κάτι που είναι περισσότερο από αρκετό για έναν τυπικό προσωπικό ιστότοπο ή ιστολόγιο. Και καθώς κερδίζετε δημοτικότητα, μπορείτε πάντα να φτάσετε σε ένα μεγάλο σχέδιο που συνοδεύεται από περισσότερους πόρους. Επειδή η WP Engine θέτει ρεαλιστικά όρια, μπορούν να σας προσφέρουν υψηλό εξοπλισμό και άλλες δυνατότητες (όπως αυτές παρακάτω) που οι ανταγωνιστές τους ενδέχεται να μην μπορούν να.

Για να ελέγξετε τα στατιστικά σας, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας και κάντε κλικ στην επισκόπηση. Από εδώ μπορείτε να ελέγξετε τους επισκέπτες σας, τη χρήση του εύρους ζώνης και το επίπεδο αποθήκευσης (και ακόμη και να κατεβάσετε ένα CSV για τα αρχεία σας), καθώς και να προσθέσετε / διαχειριστείτε συνδέσεις SFTP.

Εύκολη μετεγκατάσταση

Μετεγκαταστάσεις ιστότοπου WP Engine

Υπάρχει πιθανότητα 50/50 να αγοράσετε έναν νέο κεντρικό υπολογιστή WordPress και αν είστε βέβαιοι ότι η μηχανή WP κάνει τις μετακινήσεις όσο πιο εύκολη γίνεται. Έχουν ακόμη και το δικό τους δωρεάν πρόσθετο WP Engine Automated Migration μόνο για νέους πελάτες. Οι μικρότεροι ιστότοποι θα μετακινηθούν αρκετά γρήγορα, αλλά οι μεγαλύτεροι ιστότοποι (με τόνους περιεχομένου ή αργή παλιά φιλοξενία) μπορεί να διαρκέσουν λίγο. Για παράδειγμα, όταν μετεγκαταστήσαμε τον ιστότοπό μας δεν ήταν άμεσος, αλλά και πάλι είχαμε ήδη χιλιάδες σελίδες περιεχομένου. Τα καλά νέα είναι ότι ήταν εύκολο και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα (hore).

Σκαλωσιά

Ιστότοποι στάσης κινητήρα WP

Μερικά άτομα μπορεί να μην χρειάζονται μια περιοχή σταδιοποίησης, αλλά αν θέλετε να κάνετε σημαντικές ενημερώσεις ή αλλαγές στον ιστότοπό σας, ένας ιστότοπος σταδιοποίησης είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε ελεύθερα, χωρίς να ανησυχείτε ότι ο κύριος ιστότοπός σας θα πέσει για συντήρηση (ή ακόμη χειρότερα, θα σπάσει κατά τη διάρκεια της δημιουργικής σας διαδικασίας). Επιπλέον, είναι εύκολο να μετεγκαταστήσετε τις αλλαγές σας πίσω στον ζωντανό ιστότοπό σας με μερικά κλικ απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σταδιοποίησης, απλώς συνδεθείτε στην εγκατάσταση του WordPress, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού του πίνακα εργαλείων WP Engine και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα Staging. Κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί για να αντιγράψετε τον ζωντανό ιστότοπό σας σε μια περιοχή σταδιοποίησης όπου μπορείτε (με ασφάλεια) να κάνετε ό, τι θέλετε στον ιστότοπό σας.

Πολύ ιστότοπος

Ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές δεν υποστηρίζουν το Multisite, αλλά το WP Engine προσφέρει σχέδια που το κάνουν. Εάν νομίζετε ότι ίσως θέλετε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο μικροσυστημάτων με παρόμοιους σκοπούς κάποια στιγμή, τότε το WordPress multisite είναι μια δυνατότητα που σίγουρα θα χρειαστείτε. Χρησιμοποιούμε λειτουργίες πολλαπλών τοποθεσιών για όλες τις θεματικές επιδείξεις μας (ελέγξτε τη σελίδα Συνολικές επιδείξεις, κάθε ιστότοπος επίδειξης ξεκινά με την ίδια βασική διεύθυνση URL). Το Multisite διευκολύνει τη διαχείριση παρόμοιων ή συνδεδεμένων ιστότοπων και το WP Engine υποστηρίζει πλήρως αυτήν τη δυνατότητα WordPress και το επιτρέπει σε σχεδόν όλα τα σχέδιά τους (σημείωση: δεν υποστηρίζεται από προσωπικά σχέδια, καθώς η πλειονότητα των χρηστών σε αυτό το σχέδιο δεν απαιτεί το).

SSL

WP Engine SSL

Η Google έχει δώσει περισσότερη βαρύτητα στην αξία των πιστοποιητικών SSL στον αλγόριθμό αναζήτησης και, εάν έχετε οποιοδήποτε τύπο ιστότοπου που επεξεργάζεται πληροφορίες χρήστη, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε τη δική σας. Το SSL κρυπτογραφεί τη σύνδεση των αναγνωστών σας με τον διακομιστή σας, προστατεύοντας τις προσωπικές τους πληροφορίες. Ευτυχώς, το SSL υποστηρίζεται ήδη πλήρως από το WP Engine και μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας μέσω του ταμπλό My WP Engine (είναι μια αναβάθμιση, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους πελάτες). Επιπλέον, εάν χτυπήσετε ένα εμπόδιο, έχουν ένα σωρό χρήσιμα μαθήματα SSL στη βάση γνώσεων (πραγματικά δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο).

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Αντίγραφα ασφαλείας κινητήρα WP

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε με την εγκατάσταση του WordPress, ενδέχεται να καταλήξετε σε μια κατάσταση όπου πρέπει να κάνετε πλήρη επαναφορά. Αλλά ένας καλός οικοδεσπότης θα έχει έτοιμα αντίγραφα ασφαλείας και σημεία αποκατάστασης και μόλις ένα κλικ μακριά! Το WP Engine λαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας, αλλά έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε το δικό σας σημείο επαναφοράς όποτε θέλετε από τον πίνακα ελέγχου του WordPress. Αυτό το κάνουμε συχνά πριν από οποιοδήποτε θέμα για ενημερώσεις προσθηκών, για να είμαστε ασφαλείς. Και παρόλο που χρησιμοποιούμε VaultPress, είναι ωραίο να έχουμε το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.

Προσωρινή αποθήκευση

Δυναμική προσωρινή αποθήκευση WP Engine

Το WP Engine διαθέτει ιδιόκτητη προσωρινή αποθήκευση Evercache. Και είναι ενσωματωμένο. Τι σημαίνει αυτό για σας; Επεκτασιμότητα και ταχύτητα χωρίς να απαιτείται ρύθμιση ή πρόσθετα. Ο ιστότοπός σας αποθηκεύει προσωρινά τα πάντα από τη στιγμή που φιλοξενήθηκε στο WP Engine. Ακόμα κι αν υπάρχουν πραγματικά υπέροχα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης, μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος για να λειτουργήσει αποτελεσματικά με τον διακομιστή σας και να προκαλέσει σύγχυση στον μέσο χρήστη. Το WP Engine το καθιστά εύκολο.

Προσωρινή αποθήκευση κινητήρα WP

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε επιλογές για προσωρινή αποθήκευση αντικειμένων, καθώς και να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της σελίδας σας από τον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας. Και αν χρειαστεί να εκκαθαρίσετε προσωρινά την προσωρινή μνήμη σας (ίσως μόλις ενημερώσατε μια παλιά σελίδα ή ανάρτηση), απλώς συνδεθείτε στην Εγκατάσταση του WordPress, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού του πίνακα εργαλείων WP Engine και κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί για να “Εκκαθάριση όλων των προσωρινών cache ” Και πάλι – είναι τόσο εύκολο.

CDN

WP Engine CDN

Θέλετε έναν γρήγορο ιστότοπο, έτσι; Λοιπόν, αν χρησιμοποιείτε πολλές εικόνες, ένα CDN είναι μια τεράστια βοήθεια στην επιτάχυνση του ιστότοπού σας. Και η WP Engine διαθέτει ένα υπέροχο CDN που περιλαμβάνεται στα επαγγελματικά και επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία μπορούν να προστεθούν στα Προσωπικά προγράμματα για 19,99 $ ανά μήνα και παρέχονται δωρεάν στα ακόμη μεγαλύτερα προγράμματα Premium & Enterprise (έως 1000 GB). Χρησιμοποιούμε το CDN τους στον ιστότοπό μας και (εκτός από την επιτάχυνση του ιστότοπού μας) το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό ήταν πόσο εύκολο ήταν να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το CDN. Κάνετε κυριολεκτικά κλικ σε ένα κουμπί. Αυτό είναι.

Υποστήριξη

Υποστήριξη κινητήρα WP

Σε κάποιο σημείο θα χρειαστείτε βοήθεια, η βάση γνώσεων δεν πρόκειται να την κόψει και θα θέλετε να μιλήσετε με έναν καταρτισμένο άτομο. Μπορούμε να βεβαιώσουμε από την πρώτη εμπειρία ότι η ομάδα υποστήριξης του WP Engine είναι χαρά να συνεργαστεί. Είναι εύκολο να ενημερωθείτε, έχουν πάντα τις σωστές απαντήσεις και είναι μερικοί από τους πιο φιλικούς ανθρώπους που θα στείλετε ποτέ μέσω email (υποβάλετε ένα εισιτήριο 24/7) συνομιλία (από τις 6 π.μ. έως 8 μ.μ. CT, MF) ή θα μιλήσετε στο τηλέφωνο με (διαθέσιμο 24/7). Επιπλέον, βρέθηκε ότι είχαν την καλύτερη υποστήριξη 10 κορυφαίοι οικοδεσπότες Ιστού δοκιμασμένο από το VentureHarbour – αρκετά εντυπωσιακό!

Φήμη

Θέλετε να μείνει ένας οικοδεσπότης που είναι εδώ και έχει καλή φήμη με τους χρήστες του. Δεν λέμε ότι υπάρχει κάτι λάθος με τις νέες εταιρείες φιλοξενίας, αλλά επιλέγοντας έναν καθιερωμένο παίκτη σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από σταθερές, αξιόπιστες λειτουργίες που μπορούν να πιστοποιήσουν οι άλλοι. Δοκιμάσαμε άλλους οικοδεσπότες και μπορούμε να σας πούμε με 100% βεβαιότητα ότι δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι με την απόφασή μας να μεταβούμε στο WP Engine. Ήταν η γυάλινη παντόφλα φιλοξενίας μας – μια τέλεια εφαρμογή.

Μπόνους: Χαρακτηριστικά για προγραμματιστές

Οι προγραμματιστές έχουν περισσότερες ανάγκες από τον μέσο χρήστη και το WP Engine προσφέρει μερικές εκπληκτικές δυνατότητες που οι προγραμματιστές θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Μεταφερόμενες εγκαταστάσεις
Εάν έχετε εργασία πελάτη, δεν θέλετε να εγγραφείτε για φιλοξενία εκ μέρους του πελάτη σας. Το WP Engine κάνει αυτό το πρόβλημα ένα σημαντικό σημείο με τις μεταβιβάσιμες εγκαταστάσεις τους. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, χωρίς κόστος, και όταν είστε έτοιμοι να τον μεταφέρετε στον πελάτη σας, ο οποίος στη συνέχεια θα πληρώσει το λογαριασμό (φυσικά θα έχει την επιλογή να επιλέξει το σχέδιο που είναι κατάλληλο για αυτούς). Αυτό είναι τεράστιο για ελεύθερους επαγγελματίες και σχεδιαστές ιστοσελίδων!

wpengine-git-push

Git Push
Εργάζεστε με μια ομάδα; Το WP Engine διαθέτει ενσωμάτωση Git Push, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε κλειδιά SSH για να προσθέσετε πολλούς προγραμματιστές στον λογαριασμό σας. Με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο για όλους στην ομάδα σας να συνεισφέρουν ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Και όσο εύκολο είναι να προσθέσετε έναν νέο προγραμματιστή, μπορείτε να το καταργήσετε εξίσου εύκολα (υπέροχο εάν διαχειρίζεστε πρόσθετους εργολάβους τρίτων).

WP Engine, κεντρικός υπολογιστής 5 αστέρων

Αυτά είναι όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μεγάλου παρόχου φιλοξενίας WordPress και το WP Engine υπερβαίνει τις προσδοκίες σε όλα τα μέτωπα κατά τη γνώμη μας. Τους δίνουμε ένα πλήρες 5 αστέρια. Το γεγονός ότι τους εμπιστευόμαστε να φιλοξενήσουν όλους τους ιστότοπους και τις θεματικές επιδείξεις του WordPress δείχνει πόσο εννοούμε όταν το λέμε αυτό! Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες του WP Engine λίγο περισσότερο (όπως προστασία κωδικού πρόσβασης ιστότοπου, αυτόματες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού, προσβάσιμα αρχεία καταγραφής σφαλμάτων, εύκολες ανακατευθύνσεις, αποκλειστικές IP και πολλά άλλα) απλώς κάντε κλικ παρακάτω.

Περισσότερα για το WP Engine

Και φροντίστε να επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά WP Engine. Απλώς χρησιμοποιήστε το κουμπί για να εξοικονομήσετε 20% στην πρώτη σας πληρωμή!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me