Πρόσθετο WordPress WP Product Review

Θέλετε να κερδίσετε λίγα μετρητά μέσω κριτικών προϊόντων Android και συνδέσμων συνεργατών; Ίσως το ιστορικό αστικής κηπουρικής σας ανατινάσσεται και ήρθε η ώρα να παρουσιάσετε τα καλύτερα προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει για να φτιάξετε τη δική σας καλλιέργεια στην πόλη. Είτε σκοπεύετε να δημιουργήσετε έσοδα από τις κριτικές σας είτε όχι, το WordPress προσφέρει μια ωραία συλλογή πρόσθετων κριτικών προϊόντων για να συμπεριλάβετε αξιολογήσεις με αστέρια, κουμπιά αγοράς, κριτικές χρηστών και άλλα.


Μία από τις κορυφαίες επιλογές είναι το πρόσθετο WP Product Review, οπότε έχω συντάξει μια κριτική προσθήκης WP Product Review (αυτό είναι ένα μπουκιά) για να δείξω πώς μπορείτε να παρουσιάσετε γρήγορα τις κριτικές σας σε plugins WordPress, πάνες, ρόπαλα του μπέιζμπολ, εργαλεία κηπουρικής, βιβλία ή ό, τι σας αρέσει περισσότερο.

Πρόσθετο προϊόντος WP

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του πρόσθετου – δωρεάν και επί πληρωμή – γι ‘αυτό θέλω να περιγράψω τα οφέλη κάθε επιλογής και να σας δείξω ακριβώς πώς να εφαρμόσετε συγκεκριμένες δυνατότητες για την εμφάνιση των κριτικών των προϊόντων σας..

WP Αξιολόγηση προϊόντων Lite WP Product Review PRO

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στις δωρεάν και premium εκδόσεις της προσθήκης και ποιες δυνατότητες θα βρείτε σε κάθε μία!

WP Product Review Plugin – Δωρεάν έκδοση

Ξεκινήστε ενεργοποιώντας το Πρόσθετο WP Product Review στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Η εταιρεία διαθέτει επίσης πρόσθετες πληροφορίες και σύνδεσμο λήψης αρχείων .zip. Μόλις ενεργοποιηθεί, μεταβείτε στην καρτέλα Έλεγχος προϊόντος στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου του WordPress:

Καρτέλα κριτικής προϊόντος

Η σελίδα ρυθμίσεων αξιολόγησης προϊόντων WP

Όταν κάνετε κλικ στο Κριτική προϊόντος κουμπί σας φέρνει στο κύριο Ρυθμίσεις σελίδα, όπου μπορείτε να αλλάξετε πολλές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. ο Γενικές Ρυθμίσεις είναι αρκετά απλές, επιτρέποντάς σας να τροποποιήσετε εάν θέλετε να εμφανίζεται η κριτική προϊόντος μετά ή πριν από το περιεχόμενό σας. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε την κριτική σας χειροκίνητα εάν χρειαστεί.

Υπάρχει επίσης μια περιοχή για να ενεργοποιήσετε τα σχόλια στις κριτικές σας και μια πολύ μοναδική επιλογή να λάβετε υπόψη τις κριτικές των χρηστών σας με τη συνολική βαθμολογία για το προϊόν σας. Για παράδειγμα, εάν κάποιος αξιολογήσει τον υπολογιστή που μόλις αξιολογήσατε, αλλάζει η συνολική βαθμολογία στην κριτική σας.

Γενικές ρυθμίσεις 1

Το πλάτος του περιεχομένου έχει σχεδιαστεί για να περιορίζει το πλάτος της ενότητας κριτικής σας. Εάν η κριτική είναι λίγο υπερβολική στον ιστότοπό σας, μπορείτε να την αλλάξετε.

Γενικές ρυθμίσεις 2

Η καρτέλα Βαθμολογία αξιολόγησης είναι απλώς να καθορίσετε ποιες αποχρώσεις χρώματος θέλετε να αποκαλύψετε αφού αξιολογήσετε ένα προϊόν. Τα προεπιλεγμένα χρώματα είναι αρκετά τυπικά, επομένως μάλλον δεν χρειάζεται να το αλλάξετε. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι χαμηλότερες βαθμολογίες λαμβάνουν κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα, ενώ οι υψηλότερες βαθμολογίες έχουν πράσινα και μπλε χρώματα.

Βαθμολογίες Χρώματα

Οι διαμορφώσεις χρώματος κειμένου περιλαμβάνονται επίσης στο Ρυθμίσεις περιοχή, η οποία είναι μια ωραία δυνατότητα επειδή μπορείτε να κάνετε το κείμενο να ταιριάζει με τα χρώματα επωνυμίας για τον ιστότοπό σας.

Τυπογραφία 1

Η προσθήκη σάς επιτρέπει επίσης να αλλάξετε το κείμενο των μειονεκτημάτων και των πλεονεκτημάτων για να διαφοροποιήσετε τις κριτικές σας λίγο από άλλους ιστότοπους. Τροποποιήστε το πλάτος και το χρώμα του πλαισίου περιγράμματος κριτικής για να ταιριάζει στο μέγεθος και την επωνυμία του ιστότοπού σας.

Τυπογραφία 2

Μια άλλη ρύθμιση παρέχει επιλογές για την αλλαγή της εμφάνισης των κουμπιών Αγορά. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε ποια χρώματα και κείμενα λειτουργούν για να προωθήσουν περισσότερες πωλήσεις συνεργατών μέσω του ιστότοπού σας.

Κουμπί Αγορά 1

Μόλις τροποποιηθούν οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε και να δημιουργείτε κριτικές προϊόντων!

Εισαγωγή κριτικής προϊόντος σε μια ανάρτηση

Η προσθήκη WP Product Review καθιστά γρήγορη και εύκολη την ενσωμάτωση των κριτικών σας σε αναρτήσεις, καθώς η μονάδα διαμόρφωσης βρίσκεται ακριβώς κάτω από κάθε ανάρτηση που δημιουργείτε. Κάντε κύλιση κάτω από το πρόγραμμα επεξεργασίας ανάρτησης για να βρείτε το Έξτρα ρυθμίσεις κριτικής προϊόντος περιοχή. Προσδιορίστε ότι η ανάρτηση είναι πράγματι μια κριτική. Αυτό αποκαλύπτει όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να ρυθμίσετε την κριτική.

Αυτή είναι μια δημοσίευση αναθεώρησης

Ξεκινήστε με τα στοιχεία του προϊόντος σας, συμπληρώνοντας το όνομα, ανεβάζοντας μια εικόνα και συμπεριλαμβάνοντας έναν σύνδεσμο συνεργατών, εάν έχετε. Δεν περιλαμβάνουν επιλογή νομίσματος, αλλά μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε το επιθυμητό νόμισμα στο πεδίο Τιμή προϊόντος.

Η περιοχή “Ρυθμίσεις επιλογών προϊόντος” είναι λίγο μη γραφική, αλλά είναι βασικά ο τόπος όπου πληκτρολογείτε σε ποιους τομείς σκοπεύετε να αξιολογήσετε το προϊόν και σε ποιες βαθμολογίες θέλετε να τους δώσετε.

Απλώς συμπληρώστε τις περιοχές και επιλέξτε μια κατάταξη ή βαθμό για κάθε μία. Λάβετε υπόψη ότι οι βαθμοί δεν καθορίζουν την παραγγελία, αλλά εξαρτάται από την παραγγελία στην οποία τους διανέμετε. Λαμβάνετε μόνο πέντε κατηγορίες κατάταξης με τη δωρεάν έκδοση.

Ρυθμίσεις επιλογών προϊόντος

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στα Πλεονεκτήματα και τα Μειονεκτήματα για το προϊόν για να δείξετε στους ανθρώπους γιατί πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί Αγορά. Στη δωρεάν έκδοση έχετε 5 πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα το καθένα, κάτι που είναι λογικό κατά τη γνώμη μου.

Υπέρ και κατά

Μόλις ολοκληρώσετε την κριτική σας και συμπεριλάβετε ό, τι περιεχόμενο θέλετε στην ανάρτηση, κάντε προεπισκόπηση ή δημοσιεύστε την ανάρτηση WordPress για να δείτε την κριτική σας στο frontend. Η οθόνη κριτικής είναι αρκετά κομψή, εμφανίζοντας την τιμή και το όνομα με μεγάλα γράμματα. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός είναι μια αναζωογονητική λήψη αναρτήσεων που είναι γνωστό ότι ξεφεύγουν από τον έλεγχο.

Θα παρατηρήσετε ότι όταν προσθέτετε περισσότερους βαθμούς στο σύστημα, προσθέτει αρκετό κενό χώρο κάτω από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, κάτι που δεν είναι τόσο καλό για την παρουσίαση.

Διεπαφή επισκόπησης προϊόντος

Εάν συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο για το προϊόν, το κουμπί Αγορά τώρα εμφανίζεται στο κάτω μέρος και οι χρήστες μπορούν ακόμη και να κάνουν κλικ στην εικόνα του προϊόντος για να μεταβούν στη σελίδα αγοράς.

Κουμπί Αγορά τώρα

Αναθεώρηση προϊόντος WP – Pro έκδοση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro μέσα στην προσθήκη ή να λάβετε το WP Product Review PRO απευθείας από το ThemeIsle και να το εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας στο WordPress. Η τιμολόγηση είναι αρκετά λογική και αν διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους τότε θα πρέπει να πληρώσετε μόνο έως 49,95 $ για απεριόριστη άδεια. Τώρα, το ερώτημα είναι: Η έκδοση Pro προσφέρει αρκετά χαρακτηριστικά για την επένδυση?

Για να αγοράσετε την έκδοση Pro, βρείτε το κουμπί μέσα στον πίνακα ελέγχου του WordPress, ακριβώς πάνω από την περιοχή ρυθμίσεων στην προσθήκη WP Product Review.

Αγορά Pro Version

Είναι ωραίο που προσφέρουν τρεις τύπους αδειοδότησης, έναν για έναν ιστότοπο, έναν άλλο για 2-5 ιστότοπους και μια τελική επιλογή για απεριόριστους ιστότοπους. Προφανώς, εάν έχετε μόνο έναν ιστότοπο τότε θα πρέπει να πάτε με την πρώτη επιλογή, αλλά εάν έχετε σχέδια για επέκταση ή εάν δημιουργείτε ιστότοπους για πελάτες, η επιλογή απεριόριστου ιστότοπου είναι η καλύτερη αξία σας.

Λοιπόν, τι λαμβάνετε όταν πληρώνετε για την έκδοση Pro?

  • Έως 10 πεδία για Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα
  • Έως 10 επιλογές βαθμολόγησης
  • Αυτόματη χρήση της επιλεγμένης εικόνας εάν δεν ανεβάσετε μια εικόνα προϊόντος
  • Αλλάξτε το εικονίδιο αξιολόγησης
  • Χρησιμοποιήστε έναν σύντομο κωδικό για να τοποθετήσετε την κριτική όπου θέλετε σε μια ανάρτηση ή σελίδα
  • Προφορτώστε τις επιλογές βαθμολόγησης από προηγούμενες δημοσιεύσεις

Άρα, αξίζει η έκδοση Pro? Η απάντηση είναι ναι, εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο που ολοκληρώνει κριτικές σε τακτική βάση και θέλετε να ξεκινήσετε να παρουσιάζετε κριτικές και να κερδίζετε χρήματα με συνδέσμους συνεργατών.

Για να ξεκινήσετε, ο προφορτωτής είναι εκπληκτικός, οπότε αν ελέγχετε συνεχώς τους υπολογιστές, μπορείτε πάντα να προφορτώσετε τις επιλογές βαθμονόμησης που χρησιμοποιήσατε στο παρελθόν. Αυτό διατηρεί τη συνέπεια και μειώνει τον χρόνο εργασίας.

Προφόρτωση

Τα πεδία πρόσθετης βαθμολογίας και υπέρ / μειονεκτημάτων λειτουργούν όμορφα για να παρέχουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τους αναγνώστες σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε διαφοροποίηση από άλλους ιστότοπους.

Έως 10 πεδία

Η αυτόματη λήψη ειδικών εικόνων μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγο χρόνο, αλλά δεν είναι τόσο υπέροχο. Ωστόσο, η δυνατότητα τροποποίησης εικονιδίων αξιολόγησης είναι ιδανική για την αλλαγή των εικονιδίων που εμφανίζονται για διαφορετικά προϊόντα. Για παράδειγμα, αντί για τις προεπιλεγμένες παύλες που εμφανίζονται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύμβολα δολαρίου, καρδιές, αστέρια, ελεγκτές βιντεοπαιχνιδιών και άλλα.

Εικονίδιο

Οι σύντομοι κωδικοί σάς δίνουν επίσης λίγο περισσότερη ευελιξία ως προς τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να εμφανίζεται η κριτική προϊόντος, αντί να διατηρείτε την προεπιλογή.

συμπέρασμα

Το WP Product Review κάνει σχεδόν όλα όσα πρέπει να κάνετε, με προσαρμόσιμα εικονίδια αξιολόγησης, ενσωμάτωση μετά το WordPress και μινιμαλιστική παρουσίαση για να βοηθήσετε τους αναγνώστες σας να κατανοήσουν εάν πρέπει να αγοράσουν ένα προϊόν ή όχι. Μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν έκδοση και, στη συνέχεια, να πληρώσω μια λογική τιμή για τις πρόσθετες δυνατότητες.

WP Αξιολόγηση προϊόντων Lite WP Product Review PRO

Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την προσθήκη WP Product. Έχετε δοκιμάσει αυτήν την προσθήκη στο παρελθόν?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me