Προσθέστε έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπό σας στο WordPress με το WP Job Manager

Προσθέστε έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπό σας στο WordPress με το WP Job Manager

Εάν εκτελείτε έναν ιστότοπο που βασίζεται σε μια συγκεκριμένη θέση, υπάρχει πιθανότητα να έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε κάποια μορφή πίνακα εργασίας για την κοινότητά σας.


Ορισμένοι ιστότοποι διαθέτουν πολύ εξαιρετικούς πίνακες εργασίας. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε τα χνάρια τους, έχετε μερικές διαφορετικές επιλογές.

Υπάρχουν premium θέματα και προσθήκες ειδικά σχεδιασμένα για το WordPress που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε πλήρως αυτοματοποιημένους πίνακες εργασίας, καθώς και πρόσθετα που σας επιτρέπουν να προσθέσετε τη λειτουργικότητα του πίνακα εργασίας στον υπάρχοντα ιστότοπό σας (αν και συνήθως απαιτούν να τα διατηρείτε μόνοι σας).

Ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα από αυτά τα πρόσθετα.

Το WP Job Manager WordPress Plugin

WP Job Manager είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν απλό πίνακα εργασιών για να δημοσιεύσετε και να διαχειριστείτε καταχωρίσεις εργασίας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή ή μέσω μιας φόρμας υποβολής εργασίας.

Η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε μόνοι σας όλες τις εργασίες με μη αυτόματο τρόπο, καθώς και να επιτρέψετε στους εγγεγραμμένους χρήστες σας να δημοσιεύουν λίστες εργασιών. Σας επιτρέπει επίσης να αγοράσετε premium πρόσθετα που αυξάνουν τη λειτουργικότητά του επιτρέποντας καταχωρήσεις επί πληρωμή και ειδοποιήσεις, καθώς και πολλές άλλες επιλογές.

Με την εισαγωγή του εκτός δρόμου, ας ακολουθήσουμε τα βήματα για την ενεργοποίηση και λειτουργία του WP Job Manager στον ιστότοπό σας.

1. Εγκαταστήστε και διαμορφώστε το WP Job Manager

Μόλις εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί το πρόσθετο, μπορούμε να αρχίσουμε να το διαμορφώνουμε για τις συγκεκριμένες ανάγκες του πίνακα εργασίας σας. Η ενότητα ρυθμίσεων της προσθήκης είναι σχετικά μινιμαλιστική. Χωρίζεται σε δύο ενότητες: Λίστα εργασιών και υποβολές εργασίας.

Οι λίστες εργασιών παρέχουν βασικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εμφάνισης των εργασιών στον ιστότοπό σας:

Ρυθμίσεις - Λίστα εργασιών

Οι Υποβολές Εργασίας υπαγορεύουν τον τρόπο υποβολής των εργασιών και εάν απαιτούν λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπό σας:

Ρυθμίσεις - Υποβολές εργασίας

2. Δημιουργήστε κατηγορίες εργασίας

Κατηγορίες εργασίας

Οι εργασίες μπορούν να χωριστούν σε κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Οι κατηγορίες λίστας εργασίας είναι τόσο εύκολο να δημιουργηθούν όσο μια κανονική κατηγορία ανάρτησης ιστολογίου. Αυτό γίνεται στη νέα ενότητα Λίστα εργασιών του πίνακα ελέγχου σας, κάτω από το Κατηγορίες εργασίας επιλογή μενού.

Κάθε κατηγορία περιέχει ένα όνομα, ένα URL slug και μια περιγραφή. Όπως και με τις κατηγορίες δημοσιεύσεων μπορείτε να δημιουργήσετε όσες από αυτές θέλετε.

3. Δημιουργήστε τύπους εργασίας

Τύποι εργασίας

Υπάρχουν πολλοί τύποι εργασίας που δημιουργήθηκαν κατά την εγκατάσταση.

Οι τύποι εργασίας ορίζουν εάν μια λίστα εργασιών είναι πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης ή μία από τις διάφορες άλλες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Όπως με τις Κατηγορίες εργασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον τύπους όταν τους χρειάζεστε.

4. Δημιουργήστε μια νέα λίστα εργασιών στον Πίνακα ελέγχου

Νέα λίστα εργασιών

Τώρα που έχετε τη βασική διαμόρφωση για τον πίνακα εργασίας σας, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε την πρώτη σας Λίστα Εργασίας. Αυτή η διαδικασία μοιάζει πολύ με τη δημιουργία μιας νέας ανάρτησης ή σελίδας. Εισάγετε έναν τίτλο, περιεχόμενο εργασίας και κατηγοριοποιείτε την καταχώριση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο της λίστας εργασίας σε αυτό το σημείο.

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ αυτού του παραθύρου και της τυπικής περιοχής διαχειριστή αναρτήσεων ιστολογίου. Με το Νέα λίστα εργασιών αν σας δοθεί ένα πρόσθετο πλαίσιο που περιέχει διάφορα Δεδομένα καταχώρησης εργασίας.

Δεδομένα καταχώρησης εργασίας

Αυτά τα πεδία δεδομένων σάς δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες σε κάθε λίστα εργασιών. Αυτά τα επιπλέον πεδία περιλαμβάνουν τοποθεσία εργασίας, Στοιχεία της εταιρείας, Λήξη εργασίας και τη δυνατότητα σήμανσης της θέσης ως γεμάτη.

5. Δημιουργήστε μια νέα λίστα εργασίας με τη φόρμα υποβολής

Φόρμα υποβολής

Εάν αποφασίσετε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να υποβάλουν καταχωρήσεις εργασίας, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής εργασίας.

Η προσθήκη διευκολύνει την υποβολή εργασιών. Για να δημιουργήσετε μια φόρμα υποβολής πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα στον ιστότοπό σας και να προσθέσετε τον ακόλουθο σύντομο κωδικό:

[submit_job_form]

Αυτό θα μετατρέψει τη σελίδα σε μια φόρμα υποβολής που επιτρέπει στους χρήστες σας να προσθέσουν όλες τις σχετικές πληροφορίες για την εργασία. Ωστόσο, με τη φόρμα υποβολής εργασίας δεν μπορείτε να ορίσετε ημερομηνία λήξης στη λίστα εργασιών.

Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα, μπορείτε να δείτε σε προεπισκόπηση πώς θα εμφανίζεται στον ιστότοπο. Εάν είστε ικανοποιημένοι με τις πληροφορίες που έχετε παράσχει, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία υποβολής και να δημοσιεύσετε τη λίστα εργασιών στον πίνακα εργασίας.

6. Εμφάνιση των λιστών εργασίας

Λίστα εργασιών

Για να εμφανίσετε τις λίστες εργασιών στον ιστότοπό σας, απλά πρέπει να προσθέσετε έναν σύντομο κωδικό σε μια σελίδα με τον ίδιο τρόπο όπως και η φόρμα υποβολής εργασίας.

Ο σύντομος κωδικός που απαιτείται για τη δημιουργία μιας πλήρους λίστας όλων των ανοιχτών θέσεων είναι:

[θέσεις εργασίας]

Υπάρχουν περαιτέρω διαθέσιμες σύντομες επιλογές που σας επιτρέπουν να φιλτράρετε τη λίστα εργασιών σας με συγκεκριμένους τρόπους.

Για παράδειγμα, υπάρχει μια σύντομη επιλογή που σας επιτρέπει να καθορίσετε την κατηγορία εργασίας που εμφανίζεται. Με αυτό το φίλτρο μπορείτε στη συνέχεια να δημιουργήσετε πολλές σελίδες στον ιστότοπό σας, καθεμία με τη δική τους λίστα κατηγοριών εργασίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους σύντομους κωδικούς που έχετε στη διάθεσή σας για να φιλτράρετε τις λίστες εργασιών, επισκεφθείτε το wiki τεκμηρίωσης προσθηκών.

Ο πίνακας εργαλείων εργασίας

Όπως και η φόρμα υποβολής και οι λίστες εργασιών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα πίνακα ελέγχου εργασίας για τους χρήστες σας με έναν άλλο απλό σύντομο κωδικό:

[πίνακας_εργασίας]

Αυτή η σελίδα επιτρέπει στους χρήστες που είναι συνδεδεμένοι να βλέπουν όλες τις εργασίες που έχουν δημοσιεύσει στον ιστότοπό σας.

Αυτό τους δίνει μια εύκολη μέθοδο επεξεργασίας και διαχείρισης των δημοσιεύσεών τους χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσουν αναζήτηση σε ολόκληρο το αρχείο καταχώρισης εργασίας.

Επιπλέον χαρακτηριστικά Premium

Προσθήκη ενεργών

Το μεγάλο πράγμα για αυτό το πρόσθετο είναι ότι, ενώ είναι δωρεάν και προσφέρει μεγάλο αριθμό επιλογών, μπορείτε να αγοράσετε πρόσθετα που αυξάνουν τη χρησιμότητά του.

Οι επιλογές premium για αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνουν διάφορες μεθόδους καταχώρισης πληρωμένων λιστών. Αυτό σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τον πίνακα εργασίας σας ώστε να απαιτείται πληρωμή για την υποβολή μιας εργασίας. Αυτή η πληρωμή μπορεί να συλλεχθεί χρησιμοποιώντας το PayPal ή άλλους διαδικτυακούς τρόπους πληρωμής και μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε να μην χρειάζεται να παρέχετε στοιχεία στις λίστες εργασίας για να κερδίσετε χρήματα από το διοικητικό συμβούλιο.

Υπάρχουν άλλα πρόσθετα premium που αυξάνουν τη χρηστικότητα του πίνακα εργασίας σας. Αυτά ποικίλλουν από ειδοποιήσεις εργασίας έως προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τον πίνακα εργασίας σας να ξεχωρίζει από τη βασική επιλογή με πολλούς τρόπους.

Η ομάδα που δημιούργησε το πρόσθετο έχει αναπτύξει τα περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές που δημιουργήθηκαν από τρίτους.

Αξίζει σίγουρα να διερευνήσετε εάν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από τον πίνακα εργασίας σας ή να βελτιώσετε τη λειτουργικότητά του για τους αναγνώστες σας.


Ενώ υπάρχουν πολλές προχωρημένες επιλογές για πίνακες εργασίας που διατίθενται στην αγορά, είναι κυρίως premium plugins ή θέματα. Έχουμε πολλά υπέροχα θέματα WordPress για τον πίνακα εργασίας στο WPExplorer (όπως Jobify, JobEngine και Job Roller για να αναφέρουμε μερικά).

ο WP Job Manager Το plugin είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν πίνακα εργασίας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε ουσιαστικά τον ιστότοπό σας. Εάν είναι ένα χαρακτηριστικό που αποδεικνύεται χρήσιμο για τους αναγνώστες σας, είναι πολύ εύκολο να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου, καθώς και φθηνό να προσθέσετε premium λειτουργικότητα.

Έχετε σκεφτεί να δημιουργήσετε έναν πίνακα εργασίας στον ιστότοπό σας ή χρησιμοποιείτε ήδη έναν; Θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας σχετικά με τη δημιουργία πίνακα εργασίας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map