Οδηγός προσθήκης μετάφρασης WordPress TranslatePress

Οδηγός προσθήκης μετάφρασης WordPress TranslatePress

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου όταν λέω ότι η δημιουργία ενός πολύγλωσσου ιστότοπου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά για αρχάριους.


Ποια προσθήκη μετάφρασης επιλέγετε; Μεταφράζετε τον ιστότοπό σας χειροκίνητα ή αυτόματα; Προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία μεταφραστή; Η μετάφραση του ιστότοπού σας επηρεάζει τις κατατάξεις SEO σας?

Όλα αυτά (και άλλα) είναι σχετικές ερωτήσεις για να αναρωτηθείτε όσο μεταφράζεται ο ιστότοπός σας στο WordPress.

Αποδεικνύεται ότι μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε περισσότερες από 200 γλώσσες χρησιμοποιώντας το Μετάφραση Τύπου συνδέω.

Και σε αυτόν τον οδηγό, σας δείχνουμε ακριβώς πώς να εγκαταστήσετε και να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας με ένα από τα καλύτερα πρόσθετα μετάφρασης WordPress του 2019 και μετά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο WordPress TranslatePress για να προσφέρετε το περιεχόμενο και τα προϊόντα σας σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο, χωρίς να ιδρώνετε.

Τι είναι το TranslatePress?

plugin wordpress μετάφραση

Προτού χαθούμε στην εντυπωσιακή σουίτα δυνατοτήτων, ας μάθουμε πρώτα περισσότερα για αυτό το πολύγλωσσο plugin WordPress.

Τι είναι το TranslatePress? Το TranslatePress είναι ένα ωραίο plugin μετάφρασης WordPress που έχει κατασκευαστεί από τους ίδιους φοβερούς τύπους που σας έφεραν Cozmoslabs. Είναι φορτωμένο στο χείλος με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να μεταφράσετε οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου WordPress, συμπεριλαμβανομένων των εστιών που λειτουργούν με WooCommerce. (ναι, μπορείτε ακόμη και μεταφράστε τα προϊόντα WooCommerce).

Το TranslatePress είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση χάρη σε μια διαισθητική διεπαφή που κάνει τη μετάφραση όλο το περιεχόμενο στον ιστότοπό σας τόσο εύκολο όσο οι A, B, C. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στο front-end.

Σύμφωνα με μια δοκιμή ταχύτητας για απόδοση μετάφρασης Πραγματοποιήθηκε από τον Razvan Mocanu, το TranslatePress είναι το ταχύτερο plugin μετάφρασης WordPress στον Ιστό.

Αυτά είναι σοβαρά καλά νέα αν θέλετε να παρέχετε εξαιρετικά γρήγορες μεταφράσεις στους αναγνώστες σας. Λάβετε υπόψη ότι η ταχύτητα της σελίδας είναι ένα από τα πιο σημαντικά Παράγοντες κατάταξης του Google SEO.

Εάν είστε στην αγορά για μια προσθήκη εντοπισμού WordPress, είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε το TranslatePress. Το κύριο πρόσθετο είναι Ελεύθερος. Θα χρειαστείτε, ωστόσο, premium πρόσθετα για να ξεκλειδώσετε την πλήρη ισχύ του πολύγλωστου plugin TranslatePress WordPress. Ευτυχώς για εσάς, έχουμε τα χέρια μας στο πλήρες πακέτο premium, οπότε ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε.

Τούτου λεχθέντος, ας καλύψουμε μερικά βασικά χαρακτηριστικά για να σας δώσουμε μια γεύση από το τι να περιμένετε όταν εγκαθιστάτε την προσθήκη στον αγαπημένο σας ιστότοπο WordPress.

Βασικά χαρακτηριστικά του TranslatePress

χαρακτηριστικά μεταφράσεων

Ποια είναι η χρήση ενός plugin WordPress που σας υπόσχεται παράδεισο, αλλά προσφέρει κόλαση όσον αφορά τα χαρακτηριστικά; Το TranslatePress αποστέλλεται με μια καταπληκτική λίστα δυνατοτήτων που καθιστούν τη μετάφραση του ιστότοπού σας WordPress εύκολη.

Μιλάμε για χαρακτηριστικά όπως:

 • Δυνατότητα μετάφρασης ολόκληρης της σελίδας σας, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου από σύντομους κωδικούς, φόρμες και δημιουργούς σελίδων
 • Μπορείς μετάφραση δυναμικών συμβολοσειρών που προστίθενται από WordPress, πρόσθετα και θέματα
 • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με το API Μετάφρασης Google, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία μετάφρασης. Χρειάζεστε απλώς ένα κλειδί API Μετάφρασης Google και είστε χρυσοί
 • Το TranslatePress είναι GPL και αυτο-φιλοξενούμενο που σημαίνει ότι έχετε τις μεταφράσεις σας για πάντα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να προβάλλετε τις μεταφρασμένες σελίδες σας πιο γρήγορα, επειδή αποθηκεύονται τοπικά και όχι σε διακομιστές μετάφρασης τρίτων
 • Μπορείτε να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας από τη διεπαφή χρησιμοποιώντας μια εύχρηστη διεπαφή, η οποία καθιστά την εργασία σας εύκολη
 • 221 γλώσσες τη στιγμή της γραφής που σημαίνει ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε τον κόσμο χωρίς λόξυγκας
 • Η προσθήκη είναι φιλική προς το SEO, καθώς μπορείτε να μεταφράσετε το slug σελίδας, τον τίτλο της σελίδας SEO, την περιγραφή, καθώς και τις πληροφορίες κοινωνικού γραφήματος Twitter και Facebook. Εκτός αυτού, το πρόσθετο υποστηρίζει τον ιστότοπο Yoast SEO
 • Το TranslatePress λειτουργεί έξω από το κουτί με το WooCommerce, όλα τα θέματα WordPress, τους δημιουργούς ιστότοπων και τους προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων
 • Λογαριασμοί μεταφραστή που επιτρέπουν στους χρήστες να μεταφράζουν περιεχόμενο χωρίς πρόσβαση διαχειριστή (προσθέστε νέο λογαριασμό μεταφραστή μεταβαίνοντας στο Χρήστες -> Προσθήκη νέου και επιλέξτε Μεταφράστης ως ο ρόλος)
 • Αυτόματη ανίχνευση γλώσσας χρήστη
 • ΕΝΑ Περιήγηση ως δυνατότητα που σας επιτρέπει να βλέπετε τον ιστότοπό σας, όπως τον βλέπουν οι χρήστες σας
 • Προσαρμόσιμος διακόπτης γλώσσας
 • Υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης

Τρόπος εγκατάστασης της προσθήκης TranslatePress

premium έκδοση translatepress

Εργαζόμαστε με την premium έκδοση του TranslatePress για αυτόν τον οδηγό. Ως εκ τούτου, πρέπει να αγοράσετε μια άδεια από Πλατφόρμα για να απολαύσετε πλήρως αυτήν την ανάρτηση.

Προσφέρουν τρία πακέτα τιμών Προσωπικός με 89 δολάρια ανά έτος, Επιχείρηση που κοστίζει περίπου 157 $ / έτος και Προγραμματιστής που θα σας αποφέρει 225 $ ετησίως.

Επιλέξτε ένα πακέτο που σας ταιριάζει. Για αυτόν τον οδηγό, πήγαμε με το Επιχείρηση πακέτο για να σας προσφέρει την πλήρη εικόνα.

Εκτός αυτού, ας εγκαταστήσουμε το plugin TranslatePress και δοκιμάσουμε τη διαδικασία μετάφρασης.

Εγκατάσταση του TranslatePress WordPress Plugin

Παρεμπιπτόντως, μπορείτε να εγκαταστήσετε το κύριο πρόσθετο από το Αποθήκη προσθηκών WordPress. Στη συνέχεια, θα έχετε την επιλογή να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium χρησιμοποιώντας πρόσθετα αργότερα.

Αφού αγοράσετε μια άδεια από τον επίσημο ιστότοπο, θα λάβετε ένα email με τους συνδέσμους λήψης.

απόδειξη αγοράς του translatepress στο gmail

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το κύριο πρόσθετο και τα πρόσθετα (καθώς και να δείτε το κλειδί άδειας χρήσης) από το λογαριασμό σας στο TranslatePress όπως φαίνεται παρακάτω.

Προχωρήστε και κατεβάστε το κύριο αρχείο ZIP plugin στον υπολογιστή σας πατώντας το Λήψη προσθήκης κουμπί όπως φαίνεται παραπάνω. Κατεβάστε επίσης τα πρόσθετα χρησιμοποιώντας το Λήψη πρόσθετων κουμπί.

Σημείωση: Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το κύριο πρόσθετο και μετά τα πρόσθετα.

Εγκατάσταση της κύριας προσθήκης TranslatePress

Μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου, τότε κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση προσθήκης κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

ανεβάζοντας το κύριο plugin του translatepress

Επιλέξτε το κύριο zip plugin (translatepress-multilingual.1.x.x) και κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στην παρακάτω εικόνα.

Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και, στη συνέχεια, πατήστε το Ενεργοποίηση προσθήκης κουμπί για να κυλήσει η μπάλα. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

ενεργοποιώντας το plugin της μετάφρασης wordpress

Τώρα, το κύριο plugin σας είναι έτοιμο για χρήση. Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> TranslatePress για πρόσβαση στη σελίδα επιλογών όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

στοιχείο μενού translatepress

Και εδώ είναι πώς φαίνεται η σελίδα επιλογών TranslatePress τη στιγμή της σύνταξης.

σελίδες επιλογών μετάφρασης

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, πρέπει να ενεργοποιήσετε την άδειά σας. Μην ανησυχείτε κανένα, η διαδικασία είναι απλή.

Αρχικά, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε ένα από τα πρόσθετα επί πληρωμή για να ενεργοποιήσετε το Αδεια καρτέλα στη σελίδα ρυθμίσεων TranslatePress.

Προχωρήστε και εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε ένα από τα πρόσθετα επί πληρωμή που κατεβάσατε νωρίτερα (ακολουθήστε την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιήσαμε νωρίτερα για να εγκαταστήσετε το κύριο πρόσθετο).

Εφόσον έχω κάτι για το WordPress SEO, εγκατέστησα το πρόσθετο SEO Pack. Τώρα, η σελίδα ρυθμίσεων του TranslatePress έχει την καρτέλα άδειας όπως φαίνεται παρακάτω.

καρτέλα άδειας μετάφρασης

Τώρα ας ενεργοποιήσουμε την άδεια. Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> TranslatePress και κάντε κλικ στο Αδεια αυτί.

Στη συνέχεια, αντιγράψτε / επικολλήστε το κλειδί άδειας χρήσης από το λογαριασμό σας στο TranslatePress στο Κλειδί άδειας χρήσης πεδίο και πατήστε το Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

ενεργοποίηση άδειας μετάφρασης

Στη συνέχεια, πατήστε το Ενεργοποίηση άδειας κουμπί που εμφανίζεται όπως φαίνεται παρακάτω.

ενεργοποίηση της άδειας μετάφρασης

Σε αυτό το σημείο, η άδειά σας είναι ενεργή και είστε έτοιμοι να κάνετε το πάρτι. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε όλα τα άλλα πρόσθετα όπως κάναμε.

πρόσθετα μετάφρασης

Φαίνονται καλά – όλα αυτά τα πρόσθετα, σωστά; Προχωράμε γρήγορα.

Ρυθμίσεις TranslatePress

επιλογές μετάφρασης

Με την προσθήκη και τα πρόσθετα εγκατεστημένα και την άδεια ενεργοποιημένη, ήρθε η ώρα να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές σε αυτό το υπέροχο πρόσθετο μετάφρασης.

Για πρόσβαση στη σελίδα ρυθμίσεων / επιλογών, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις> TranslatePress στο μενού διαχειριστή WordPress όπως κάναμε νωρίτερα.

Η σελίδα επιλογών (γνωστή και ως Γενικός tab) φιλοξενεί μερικές ρυθμίσεις που σας βοηθούν να φτάσετε στο έδαφος.

Στο Γενικός καρτέλα, θα βρείτε μια επιλογή για να επιλέξετε:

 • Προεπιλεγμένη γλώσσα ιστότοπου, η οποία είναι η αρχική γλώσσα στην οποία γράφτηκε ο ιστότοπός σας. Για τον οδηγό μας, επιλέξαμε Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες).
 • Όλες οι γλώσσες στις οποίες θέλετε να κάνετε τον ιστότοπό σας διαθέσιμο (Να θυμάστε ότι έχετε πρόσβαση σε 221 γλώσσες τη στιγμή της σύνταξης).
 • Για να εμφανίσετε γλώσσες στα εγγενή ονόματά τους. Εάν το επιλέξετε Οχι, θα εμφανίζονται στα Αγγλικά. πήγα με ΝΑΙ.
 • Εάν θέλετε να επιβάλετε προσαρμοσμένους συνδέσμους χωρίς κωδικοποίηση γλώσσας για να διατηρήσετε την τρέχουσα επιλεγμένη γλώσσα.
 • Για να ενεργοποιήσετε τη Μετάφραση Google.
 • Προσθέστε έναν διακόπτη γλώσσας στο μενού σας ή σε οποιαδήποτε σελίδα μέσω σύντομου κώδικα.
 • Μέθοδος επιλογής γλωσσών για πρώτη φορά επισκέπτες.
 • Και ούτω καθεξής…

Μόλις ορίσετε τις γενικές επιλογές σας, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας. Με το σύνολο γενικών επιλογών, ας μεταφράσουμε τον ιστότοπό σας.

Μεταφράζοντας τον ιστότοπό σας με το TranslatePress

visual visual editor

Η μετάφραση του ιστότοπού σας με το TranslatePress είναι τόσο εύκολη όσο 1, 2, 3. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα, επειδή χρησιμοποιείτε τον οπτικό επεξεργαστή που φαίνεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress, κάντε κλικ στο Μετάφραση ιστότοπου καρτέλα όπως φαίνεται παρακάτω.

Κάτι τέτοιο θα σας ανακατευθύνει στον επεξεργαστή TranslatePress σε μια νέα καρτέλα. Η χρήση του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας είναι η ουσία των τέταρτων μαθητών. Πραγματικά, είναι θέμα σημείου και κλικ.

TranslatePress Visual Editor

Το μόνο που έχετε να κάνετε στον οπτικό μεταφραστή είναι:

 • Επιλέξτε την ενότητα που θέλετε να μεταφράσετε
 • Μη αυτόματη παροχή της μετάφρασης (η αυτόματη μετάφραση είναι δυνατή μόνο μετά την ενεργοποίηση του API Μετάφρασης Google)
 • Χτύπα το Αποθήκευση μετάφρασης κουμπί στο επάνω μέρος της οθόνης

Θα συμφωνήσετε ότι είναι αρκετά απλό.

Ας μεταφράσουμε το δείγμα μας που φαίνεται παρακάτω από Αγγλικά σε Ισπανικά.

Από την παραπάνω εικόνα, παρατηρήστε τον επισημασμένο διακόπτη γλώσσας που πρόσθεσα στο επάνω μενού. Αυτό που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας εμφανίζεται αυτόματα. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε τους διακόπτες γλώσσας από το Γενικός αυτί.

Πώς να μεταφράσετε το δείγμα της σελίδας μας?

Λοιπόν, επέλεξα κάθε ενότητα που ήθελα να μεταφράσω (μπορείτε να επιλέξετε όλα τα στοιχεία της σελίδας, αλλά πήγα με το σώμα της σελίδας για αυτόν τον οδηγό), παρέχοντας τη μετάφραση μέσω του αριστερού πλαισίου και χτύπησα το Αποθήκευση μετάφρασης κουμπί. Δείτε την παρακάτω εικόνα για τα βήματα με τη σειρά.

Βλέπω? Είναι τόσο απλό να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με το plugin TranslatePress. Μετά τη μετάφραση της σελίδας δειγματοληψίας μου, αυτό πήρα όταν άλλαξα τη γλώσσα στα Ισπανικά.

Ουάου! Τόσο εύκολο ��

Για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε άλλες γλώσσες, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία. Για να μεταφράσετε αυτόματα τον ιστότοπο, χρειάζεστε το API Μετάφρασης Google. Μετά την αυτόματη μετάφραση, μπορείτε πάντα να ελέγχετε τα αποτελέσματά σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

συμπέρασμα

Η μετάφραση του ιστότοπού σας στο WordPress με το TranslatePress είναι τόσο εύκολη και δεν χρειάζεται να αναζητήσετε άλλη λύση. Η προσθήκη είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να επεκταθεί, καθώς και ό, τι χρειάζεστε είναι σε μια κεντρική σελίδα επιλογών.

Εκτός από αυτό, ο οπτικός επεξεργαστής κάνει τη μετάφραση του ιστότοπού σας απίστευτα απλή, θα χαμογελάτε κάθε φορά που χρειάζεστε για να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας.

Ακόμα δεν πωλείται; Το TranslatePress παρέχει ακόμη μια λεπτομερή Σύγκριση προσθηκών μετάφρασης WordPress δωρεάν και premium επιλογές. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκρίνετε τις πιο σημαντικές δυνατότητες για μια πολύγλωσση προσθήκη και να δείτε πώς συγκρίνεται το TranslatePress με άλλες δημοφιλείς λύσεις.

Αφήσαμε κάτι; Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το TranslatePress στο παρελθόν; Ποιο είναι το αγαπημένο σας plugin μετάφρασης WordPress; Πείτε μας τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων.

Καλή μετάφραση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me