Αναθεώρηση φιλοξενίας WordPress Temple Media

Αναθεώρηση φιλοξενίας WordPress Temple Media

Το επόμενο line-up για μια κριτική φιλοξενίας είναι το γνωστό Media Temple. Αυτή η εταιρεία προσφέρει πολλά σχέδια για κάθε είδους ανάγκες φιλοξενίας, αλλά το πιο ελκυστικό για εμάς (προφανώς) είναι τα σχέδια Managed WordPress Hosting.


Σήμερα πρόκειται να αναθεωρήσω το Προσωπικό Σχέδιο που φιλοξενεί το Media Temple WordPress. Θα εξετάσω τις δυνατότητες και την απόδοση για να σας ρίξω μια ματιά στο τι να περιμένετε από το Media Temple.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress Temple Media

Το Media Temple προσφέρει δύο σχέδια για το WordPress (Personal & Pro) και οι δυνατότητες είναι πολύ καλές σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Για αρχάριους Media Temple προσφέρει 50 GB αποθηκευτικού χώρου στο Προσωπικό Πρόγραμμα που είναι εξαιρετικό από οποιοδήποτε πρότυπο και όριο έως 250.000 επισκέψεις. Στην πραγματικότητα, και τα δύο σχέδια έχουν τόσο καλή τιμή που αισθάνομαι δελεασμένος να το σκοράρω υψηλότερο από τα υπόλοιπα μόνο για χαρακτηριστικά. Προσφορές Media Temple Συνομιλία ειδικών 24/7 (που είναι κάτι που πραγματικά δοκίμασα) και έχω Στάδιο & κλωνοποίηση, Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας 30 ημερών & επαναφορά και Ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού & αφαίρεση και με τα δύο σχέδια.

Το μόνο μειονέκτημα στην προσφορά τους είναι η έλλειψη δωρεάν υποστήριξης του Let’s Encrypt (θα πρέπει να το ενσωματώσετε μόνοι σας). Τα πιστοποιητικά SSL δεν είναι φθηνά, αλλά αν λάβετε υπόψη το ήδη πολύ λογικό κόστος των επιλογών φιλοξενίας του Media Temple, η προσθήκη στο SSL είναι εφικτή.

(mt) Διασύνδεση φιλοξενίας

Με την πρώτη ματιά, η διεπαφή φαίνεται υπέροχη. Το μοντέρνο στυλ σας επιτρέπει να χειρίζεστε τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του προγράμματος μέσω του διαχειριστής αυτί. Κάθε άλλη επιλογή μπορεί να βρεθεί εκεί, συμπεριλαμβανομένων των CloudTech, Security & CDN που είναι επίσης ένα ωραίο πλεονέκτημα. Επιπλέον υπηρεσίες προσθήκης που σας δίνουν δωρεάν πρόσβαση στο CloudFlare, καθώς και στο Κέντρο υποστήριξης, εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Μπορείς προσθέστε φιλοξενία ή τομείς στο κύριο πρόγραμμά σας κάνοντας κλικ στο Προσθήκη τομέα κουμπί (στην ενότητα Υπηρεσίες στον πίνακα διαχείρισης) και ακολουθώντας μαζί με το διαισθητικό και εύκολο στη χρήση με προτροπές.

Μόλις επιλέξετε έναν τομέα για διαχειριστή, θα σας υποδεχτεί η κατάσταση του ιστότοπου, από αυτό το μενού μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους ιστότοπους (σύμφωνα με το σχέδιό σας) ή να τους καταργήσετε. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε έναν ενεργό ιστότοπο, κάτι που πρόκειται να κάνω.

Ναός πολυμέσων δεν απαιτεί εγκατάσταση εξωτερικού πρόσθετου, θα ζητήσει μόνο διαπιστευτήρια FTP και WordPress. Μόλις ολοκληρωθεί, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να είναι διαδικτυακός και έτοιμος στον καθορισμένο τομέα σας.

Διασκεδαστικό γεγονός: μπορείτε ακόμη να παίξετε ένα παιχνίδι διαστημικών σκοπευτών και να δοκιμάσετε να κερδίσετε το υψηλό σκορ όσο περιμένετε! Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο ιστότοπός σας θα είναι έτοιμος. Δυστυχώς για μένα, το δικό μου δεν ήταν. Μετά την τρίτη φορά που προσπαθούσα να εισαγάγω τον ιστότοπο, χτύπησα έναν τοίχο και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω την τεχνική υποστήριξη 24/7.

Υποστήριξη φιλοξενίας πολυμέσων πολυμέσων

Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη ήταν τέτοια καλή εμπειρία. Για αρχάριους, το κουμπί συνομιλίας είναι εκεί συνεχώς. Ό, τι κι αν κάνετε στο Media Temple, η συνομιλία με το προσωπικό υποστήριξης απέχει μόνο ένα κλικ. Εξήγησα το πρόβλημά μου στον ειδικό υποστήριξης και γρήγορα επεσήμαναν ότι έπρεπε να κάνω εισαγωγή σε έναν ζωντανό ιστότοπο.

Έτσι, αφού δημιούργησα τον ιστότοπό μου, εισήγαγα με βάση αυτό που μου είπε η τεχνική υποστήριξη…

Ακόμα και όταν το μήνυμα μετά λέει ότι θα πρέπει να περιμένω έως και 2 ώρες, ο ιστότοπός μου ήταν έτοιμος να διαρκέσει σε λιγότερο από 15 λεπτά. Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος εισαγωγής λειτούργησε την πρώτη φορά και η τεχνική υποστήριξη μπόρεσε να διορθώσει το πρόβλημά μου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Πρόσθετες (mt) δυνατότητες φιλοξενίας WordPress

Μόλις μετεγκαταστάθηκε ο ιστότοπος, θα μπορούσα να αρχίσω να δουλεύω με τις επιλογές που δίνονται.

Το Media Temple προσφέρει χειρισμό phpmyadmin mysql που είναι απίστευτα γενναιόδωρα λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι περισσότεροι διαχειριζόμενοι πάροχοι φιλοξενίας WordPress περιορίζουν τους πελάτες τους και προσφέρουν την επιλογή διαχείρισης των θεμάτων που είναι εγκατεστημένα στον ιστότοπό σας.

Προτού μπορέσει ο ιστότοπος να είναι ζωντανός, έπρεπε να εκχωρήσω έναν τομέα (ένας υποτομέας σε αυτήν την περίπτωση) που είναι κάτι που γνωρίζω ότι ένα γεγονός μπορεί να είναι περίπλοκο, ειδικά σε διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας. Το Media Temple κατάφερε να με εκπλήξει για άλλη μια φορά με έναν άλλο εξαιρετικά ισχυρό διαχειριστή τομέα.

Ο ναός των μέσων ενημέρωσης θα το κάνει σας επιτρέπει να ορίσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο τομέα και χειριστείτε μόνοι σας τις καταχωρίσεις DNS οπότε είσαι πραγματικά πλήρης έλεγχος των τομέων σας. Δεν επιβάλλουν κανένα είδος περιορισμού και ο τρόπος με τον οποίο ρυθμίζονται οι επιλογές τους, σας καλεί ακόμη και να χειριστείτε τον ιστότοπό σας με ελευθερία.

Μπορείτε ακόμη και να κατευθύνετε τον τομέα σας στο Media Temple και να αφήσετε την υπηρεσία να χειριστεί καταχωρήσεις DNS. Ο τρόπος που έχουν αυτή τη ρύθμιση είναι εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη. Μέχρι στιγμής, χωρίς αμφιβολία, το Media Temple είναι ένα από τα λιγότερο περιοριστική Διαχειριζόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας WP που έχω δοκιμάσει και με έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου που είναι επίσης μοντέρνος στην εμφάνιση.

Απόδοση φιλοξενίας ναών πολυμέσων

Μόλις ο ιστότοπος ήταν ζωντανός στο mediatemple.thetechieblog.com Κατάφερα να δοκιμάσω την απόδοσή του.

Από το Σαν Φρανσίσκο η παράσταση είναι ίδια με όσα έχω δει από άλλες υπηρεσίες.

Η απόδοση από την Αυστραλία είναι επίσης πολύ καλή με μέσο όρο λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα.

Επίσης, ρίχνοντας μια ματιά στην απόκριση κεφαλίδας, μπορούμε να δούμε ότι το Media Temple χρησιμοποιεί κάποιον μηχανισμό προσωρινής αποθήκευσης στον ιστότοπό μας, σε συνδυασμό με το Δωρεάν υποστήριξη Cloudflare και το πρόσθετο μπόνους του CDN, το οποίο είναι μια άλλη υπηρεσία που προσφέρουν ως πρόσθετο θα έκανε μια εκπληκτική βελτίωση της απόδοσης.

Λαμβάνοντας αριθμούς απευθείας από το GTMetrix μπορείτε να δείτε ότι ο χρόνος φόρτωσης είναι μικρότερος από 4 δευτερόλεπτα. Αυτό σε συνδυασμό με την προσθήκη WP Caching και την υποστήριξη CloudFlare θα κάνουν αυτήν την υπηρεσία ιδανική για απόδοση.

Τυλίγοντας

Το Media Temple παραβιάζει όλους τους κανόνες της παραδοσιακής διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress προσφέροντας περισσότερη ευελιξία σε συνδυασμό με τεράστια ποσότητα πρόσθετων και επιπλέον υπηρεσιών όπως: Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, υποστήριξη Cloudflare, υπηρεσία CDN, πλήρης έλεγχος σε τομείς & DNS, τόνοι αποθηκευτικός χώρος και πραγματικά καλή τεχνική υποστήριξη.

Όλες αυτές οι επιλογές συνδυάζονται για ένα απίστευτη καλή εξυπηρέτηση, τόσο καλό αυτό συνθλίβει εντελώς όλες τις άλλες υπηρεσίες Managed WP Hosting Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αν ψάχνετε για μια καλή υπηρεσία WP Managed Hosting, το Media Temple διαθέτει ένα από τα καλύτερα στην αγορά, περίοδο.

Έχετε δοκιμάσει τη φιλοξενία WordPress του Media Temple; Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε για την εμπειρία σας. Ή αν έχετε ερωτήσεις, μη διστάσετε να κάνετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map