Δημοσιεύστε αυτόματα δημοσιεύσεις WordPress στα κοινωνικά σας δίκτυα με SNAP

Είναι παγκοσμίως αποδεκτό ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι απαραίτητα για την προώθηση του διαδικτυακού σας περιεχομένου. Ωστόσο, μπορεί να είναι κουραστική η μη αυτόματη ενημέρωση όλων των λογαριασμών κοινωνικών μέσων σας κάθε φορά που δημιουργείτε μια νέα ανάρτηση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ο ιστότοπός σας στο WordPress προσφέρει πολλά άρθρα καθημερινά. Ευτυχώς, υπάρχει ένα πρόσθετο για την αυτοματοποίηση αυτής της διαδικασίας.


Αυτόματη αφίσα κοινωνικών δικτύων (SNAP) είναι ένα εργαλείο που σας απαλλάσσει από την επίπονη και χρονοβόρα εργασία της δημοσίευσης των πιο πρόσφατων συνδέσμων σας στα διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείτε. Είναι κυριολεκτικά ένας από τους καλύτερους φίλους για κάθε blogger που ισχυρίζεται ότι καταλαβαίνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτό το άρθρο θα καλύψουμε τις πιο σημαντικές δυνατότητες του SNAP και τον τρόπο διαμόρφωσης της προσθήκης για τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι πίσω σύνδεσμοι είναι όμορφοι

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τις βασικές τεχνικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), είστε πάντα επιφυλακτικοί για backlinks. Πρόκειται για συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας από άλλους ιστότοπους. Είναι πολύτιμα επειδή, με απλά λόγια, όσο περισσότερη έκθεση έχετε στο διαδίκτυο, τόσο πιθανότερο είναι να λάβετε κλικ.

Ενώ υπάρχει κάποια ανησυχία ότι οι σύνδεσμοι από ιστότοπους κοινωνικών μέσων δεν σχετίζονται με την κατάταξη αναζήτησης, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εξακολουθούν να είναι ορατά στους ανθρώπους. Είτε έτσι είτε αλλιώς δεν μπορεί να βλάψει, και σχεδόν σίγουρα θα βοηθήσει, να έχετε μια ποικιλία από συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας από πολλά κανάλια κοινωνικών μέσων.

Ενώ οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων ενδέχεται να μην έχουν μεγάλη σημασία για την κατάταξή σας, οι λεγόμενοι ιστότοποι Web 2.0 είναι, από αυτήν τη γραφή, ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται συχνά από επαγγελματίες SEO για τη βελτίωση των κατατάξεων αναζήτησης. Αυτές περιλαμβάνουν ιστότοπους όπως Tumblr, WordPress, LiveJournal και Blogger, μεταξύ άλλων.

Εδώ είναι τα καλά νέα: Το SNAP υποστηρίζει ιστότοπους Web 2.0 καθώς και ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Γι ‘αυτό και το SNAP είναι τόσο ισχυρό για άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν μια ακμάζουσα διαδικτυακή παρουσία. Αυτοματοποιεί τη δημιουργία backlink για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης αυτών των συνδέσμων σε πολύ δημοφιλή κανάλια κοινωνικών μέσων και ιστότοπους Web 2.0. Με λίγα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SNAP για να κάνετε τον ιστότοπό σας πιο ορατό σε bot μηχανών αναζήτησης και ανθρώπους.

Χαρακτηριστικά του SNAP

θραύση

ΘΡΑΥΣΗ λειτουργεί έτσι, μόλις ολοκληρώσετε τη δημοσίευση της ανάρτησής σας, λειτουργεί πίσω από τα παρασκήνια για να αποκτήσετε πρόσβαση στους προτιμώμενους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο Web 2.0 και να εκτελέσετε τις ενημερώσεις για εσάς. Θα δημοσιεύσει τον σύνδεσμο που μόλις δημιουργήσατε με ένα κατάλληλο κείμενο, συνήθως τον τίτλο ή / και ένα απόσπασμα που είναι βασικά η αρχή του άρθρου ή όσες λέξεις θα επιτρέψει στον ιστότοπο. Φυσικά, για ιστότοπους όπου δικαιολογείται μια εικόνα (π.χ. Facebook), μπορείτε να περιμένετε να εμφανίζεται και η επιλεγμένη εικόνα σας με την ενημέρωση..

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 27 διαφορετικά υποστηριζόμενα δίκτυα, μια πλήρης λίστα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο λήψης προσθηκών. Δεν περιορίζεστε σε έναν μέγιστο αριθμό λογαριασμών με SNAP. Με άλλα λόγια, εάν διαθέτετε προσωπικό και επαγγελματικό λογαριασμό Twitter, μπορείτε να ρυθμίσετε το SNAP για δημοσίευση και στους δύο λογαριασμούς.

Διαμόρφωση SNAP

Η διαμόρφωση SNAP εμφανίζεται κάτω από το δικό σας Ρυθμίσεις επιλογή στο αριστερό μενού πλοήγησης στην κονσόλα διαχείρισης. Μόλις μεταβείτε στη σελίδα διαμόρφωσης, θα αποφασίσετε ποιοι λογαριασμοί θέλετε να προσθέσετε. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε τη λίστα των λογαριασμών που έχουν επιλεγεί για μια συγκεκριμένη εγκατάσταση του SNAP.

snap2

Για κάθε λογαριασμό, προσθέτετε συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως τη διεύθυνση URL του λογαριασμού, το όνομα χρήστη και τα διαπιστευτήρια. Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαμόρφωση ορισμένων από αυτούς τους λογαριασμούς θα απαιτήσει τη χρήση ενός κλειδιού API. Η ανάκτηση αυτού του κλειδιού API απαιτεί κάποια προσπάθεια εκ μέρους σας, αλλά το οδηγίες προσθήκης γιατί κάτι τέτοιο είναι πεντακάθαρο.

Για κάθε λογαριασμό, θα πρέπει επίσης να καθορίσετε πώς θέλετε να εμφανίζεται η ανάρτηση στην ενημέρωση. Αυτό το κάνετε με τη βοήθεια αυτονόητων ετικετών που παρέχονται από τη SNAP. Για παράδειγμα, με το Ντίγκο παρακάτω λογαριασμό, μπορείτε να δείτε ότι ο τίτλος της ανάρτησης θα ταιριάζει με τον τίτλο της ανάρτησης WordPress (“% TITLE%”). Το κείμενο της ανάρτησης θα ταιριάζει με το απόσπασμα της ανάρτησης WordPress (“% EXCERPT%”). Αυτό το απόσπασμα θα συμμορφώνεται με τη λογική που χρησιμοποιεί το θέμα WordPress για την εμφάνιση αποσπασμάτων. Ακολουθούν ορισμένες άλλες ετικέτες που υποστηρίζει το SNAP:

 • % URL% – τη διεύθυνση URL της ανάρτησης.
 • % SURL% – η συντομευμένη διεύθυνση URL της ανάρτησης.
 • % IMG% – το URL της επιλεγμένης εικόνας.
 • % RAWEXCERPT% – το απόσπασμα της ανάρτησης (όπως πληκτρολογείται).
 • %ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ% – το κείμενο έως το ετικέτα ή πρώτες λέξεις N της ανάρτησης.
 • %ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ% – το επεξεργασμένο σώμα (κείμενο) της ανάρτησης.
 • % RAWTEXT% – το σώμα (κείμενο) της ανάρτησης όπως πληκτρολογείται.
 • % ORID% – το πρωτότυπο αναγνωριστικό. Αναγνωριστικό ανάρτησης για WordPress.
 • % TAGS% – οι ετικέτες ανάρτησης.
 • % CATS% – τις κατηγορίες δημοσιεύσεων.
 • % HTAGS% – οι ετικέτες ανάρτησης ως hashtag.
 • % HCATS% – οι κατηγορίες δημοσιεύσεων ως hashtag.
 • % AUTHORNAME% – το όνομα του συγγραφέα.
 • % AUTHORTWNAME% – το όνομα χρήστη Twitter από τις ρυθμίσεις χρήστη (συντάκτης).
 • %ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ% – το όνομα ιστολογίου / ιστότοπου.
 • % CF-CustomFieldName% – τα περιεχόμενα του προσαρμοσμένου πεδίου με το καθορισμένο όνομα.
 • % CT-CustomTaxonomyName% – τη λίστα των προσαρμοσμένων ταξινομιών που σχετίζονται με την ανάρτηση.
 • % HCT-CustomTaxonomyName% – η λίστα των προσαρμοσμένων ταξινομιών που σχετίζονται με την ανάρτηση ως hashtag.

διλίγο

Φροντίστε να επιλέξετε τη σωστή ετικέτα για τον σωστό ιστότοπο. Για παράδειγμα, δεν θα θέλατε πιθανώς να χρησιμοποιήσετε το% FULLTEXT% για ένα tweet, επειδή τα tweets περιορίζονται σε 140 χαρακτήρες.

Το SNAP σάς παρέχει επίσης ευελιξία σχετικά με τον τρόπο προσθήκης των δημοσιεύσεών σας σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικών μέσων. Συνήθως, θα ορίσετε καθολικές ρυθμίσεις που θεωρούνται προεπιλεγμένες. Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να παρακάμψετε αυτές τις ρυθμίσεις κατά την επεξεργασία της ανάρτησής σας. Θα δείτε την κονσόλα διαχείρισης SNAP να προστίθεται ακριβώς κάτω από το πρόγραμμα επεξεργασίας οπτικού κειμένου και μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές εκεί για να παρακάμψετε τις προεπιλογές, όπως φαίνεται παρακάτω.

snap1

Δεν υπάρχει τίποτα που τα κοινωνικά μέσα αγαπούν περισσότερο από τα συντομευμένα URL, ειδικά σε ιστότοπους μικρο-blogging όπως το Twitter. Ευτυχώς, το SNAP θα συντομεύσει τη (πιθανώς) μεγάλη διεύθυνση URL που έχει κατασκευαστεί από τον τίτλο της ανάρτησής σας. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε ένα πρόγραμμα συντόμευσης URL από bit.ly, goog.gl, ΣΑΣ, ή ακόμα και το ελάχιστα γνωστό ενσωματωμένο πρόγραμμα συντόμευσης URL του WordPress.

Χαρακτηριστικά του Premium SNAP

Όπως πολλές άλλες προσθήκες WordPress, το SNAP προσφέρεται τόσο ως δωρεάν όσο και ως premium έκδοση, που ονομάζεται SNAP Pro. Η premium έκδοση προσφέρει ένα πλουσιότερο χαρακτηριστικό σε τιμή 49,95 $ για έναν ιστότοπο και 99,95 $ για πολλούς ιστότοπους.

Για αρχάριους, το SNAP Pro προσφέρει υποστήριξη και για τα δύο Google+ και Pinterest. Αυτά είναι κανάλια κοινωνικών μέσων που είναι κορυφαία ακίνητη περιουσία στο ψηφιακό μάρκετινγκ, οπότε οι μπλόγκερ που ενδιαφέρονται να κάνουν μια δήλωση στο διαδίκτυο θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να κάνουν την επένδυση στην premium έκδοση για αυτόν τον λόγο μόνο.

Επίσης, το SNAP Pro σάς δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε πότε θα δημοσιεύονται οι δημοσιεύσεις σας στους διάφορους ιστότοπούς σας, χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα WP-Cron της εγκατάστασης του WordPress. Αυτό σημαίνει ότι, εάν έχετε δημοσιεύσει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων ταυτόχρονα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις κατάλληλες ενημερώσεις στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην πλημμυρίζετε ταυτόχρονα τους φίλους / τους οπαδούς σας με υπερβολικό αριθμό ενημερώσεων. Το SNAP σας δίνει επίσης την επιλογή να ορίσετε ένα μέγιστο ημερήσιο όριο στον αριθμό των αναρτήσεων που εκτοξεύετε στους ιστότοπους που έχετε επιλέξει.

snap3

Εάν γνωρίζετε πραγματικά το πρόγραμμα δημοσίευσης, το SNAP Pro σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιορίσετε την αυτόματη ανάρτηση σε συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας και σε συγκεκριμένες ώρες. Αυτό είναι χρήσιμο εάν ακολουθείτε ορισμένα αναλυτικά στοιχεία που σας συμβουλεύουν για τις καλύτερες στιγμές για δημοσίευση σε συγκεκριμένα κανάλια κοινωνικών μέσων.

Η premium έκδοση του SNAP διαθέτει επίσης υποστήριξη για Reddit. Να είστε προσεκτικοί με την κατάχρηση του Reddit. Αυτός ο ιστότοπος είναι πασίγνωστος για την ταλαιπωρία των spammers με μια «απαγόρευση σκιών» – μια απαγόρευση που δεν μοιάζει με απαγόρευση. Με άλλα λόγια, μπορείτε να δημοσιεύσετε και να σχολιάσετε κανονικά, είναι απλώς ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να δει τι δημοσιεύετε. Το SNAP Pro προσφέρει επίσης καλύτερα LinkedIn υποστήριξη. Με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να δημοσιεύσετε στη σελίδα του προφίλ σας. Ωστόσο, με την έκδοση premium, μπορείτε να δημοσιεύσετε στη σελίδα της εταιρείας σας.

Τυλίγοντας το

Το SNAP είναι ένα ισχυρό plugin που όχι μόνο έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης αλλά και να κάνει το περιεχόμενό σας πιο ορατό σε άτομα που κάνουν περιήγηση σε διάφορους ιστότοπους κοινωνικών μέσων και Web 2.0. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία blogger που ξοδεύει πολύ χρόνο με μη αυτόματο τρόπο αντιγραφή και επικόλληση συνδέσμων και αποσπασμάτων σε άλλους ιστότοπους για διαφημιστικούς σκοπούς.

Πώς θέλετε να δημιουργήσετε backlink για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις σας; Χρησιμοποιείτε μια αυτοματοποιημένη λύση ή το κάνετε χειροκίνητα; Μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me