Αντιμετωπίστε τους ιστότοπους του WordPress: Εξετάστε το ManageWP

Όπως πολλοί άνθρωποι πριν δεσμευτώ σε υπηρεσίες ή μηνιαίες χρεώσεις, ρίχνω μια πολύ σκληρή ματιά στην προσφορά για να βεβαιωθώ ότι θα είναι μια αξιόλογη επένδυση. Έτσι, στη σημερινή δημοσίευση σκέφτηκα ότι θα σας δώσω μια ειλικρινή, κάτω από τη γη κριτική του ManageWP.com. Εάν σκέφτεστε να το διαβάσετε!


Τι είναι

Το ManageWP.com είναι μια υπηρεσία που συγκεντρώνει τη συντήρηση πολλαπλών ιστότοπων WordPress σε μια τακτοποιημένη εργαλειοθήκη. Μόλις εγκαταστήσετε έναν λογαριασμό, προσθέτετε τους ιστότοπούς σας (περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω), στη συνέχεια, σε μια διεπαφή βλέπετε διαθέσιμες ενημερώσεις, διαχειριστείτε αντίγραφα ασφαλείας και έχετε άμεση πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Εγγραφείτε και δοκιμάστε το ManageWP ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες

Για ποιόν είναι?

Λοιπόν, θα μπορούσατε να υποστηρίξετε ότι οποιοσδήποτε με περισσότερους από μερικούς ιστότοπους WordPress θα επωφεληθεί από το ManageWP, αλλά θα σας επιτρέψει να σας πούμε για την κατάστασή μου και ίσως θα έχετε ενσυναίσθηση. Εκτός από τη δημιουργία ιστότοπων WordPress για πελάτες, φροντίζουμε επίσης τη φιλοξενία και τη συνεχή συντήρηση της εγκατάστασης του WordPress. Όταν ήταν δώδεκα ιστότοποι, κανένα πρόβλημα, είκοσι περίπου – καλά εντάξει… όταν φτάσαμε σε περίπου 40 ιστότοπους I απαιτείται για να βρούμε μια άλλη λύση.

Σκέφτομαι αυτό, νομίζω ότι περίμενα πολύ καιρό για να κάνω κάτι. Σύνδεση σε τόσους ιστότοπους και αναβάθμιση μιας πληθώρας προσθηκών κάθε μήνα, έλεγχος αντιγράφων ασφαλείας, συντήρηση της βάσης δεδομένων κ.λπ .. Δεν ξέρω πώς το έκανα για τόσο καιρό! Αλλά εδώ μπαίνει το ManageWP.

Εισαγάγετε τους ιστότοπούς σας

Αφού ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας, πρέπει να προσθέσετε τους ιστότοπούς σας στο ManageWP.com, αυτό περιλαμβάνει δύο πράγματα:

  1. Εισαγωγή των λεπτομερειών στο εργαλείο ManageWP
  2. Εγκατάσταση του “εργαζόμενου plugin” σε κάθε έναν από τους ιστότοπους

Υπάρχει μια επιλογή εισαγωγής CSV για τη λίστα όλων των ιστότοπων στο σύστημα, στην πραγματικότητα επέλεξα να τις κάνω μία κάθε φορά. Ήμουν λίγο νέος σε αυτό, αλλά επίσης ήθελα να αφιερώσω χρόνο για να κατηγοριοποιήσω τους ιστότοπους σε ομάδες. Για παράδειγμα, όλοι οι ιστότοποι που βασίζονται στο Genesis σε μια ομάδα, όλοι όσοι χρησιμοποιούν τη Διατριβή σε μια άλλη και όλες οι τυχαίες, καθώς και μια ομάδα για αυτούς επίσης.

ο ένα κάθε φορά Η διεπαφή απεικονίζεται παρακάτω.

Εισαγωγή ιστότοπου

Εισαγωγή ιστότοπου

Ενημέρωση… Τα πάντα!

Σωστά, έτσι αυτό είναι το δροσερό κομμάτι. Μόλις ολοκληρώσετε τη σκληρή δουλειά της ρύθμισης των ιστότοπών σας, υπάρχει μια ανταμοιβή. Επιστρέψτε στον κύριο πίνακα ελέγχου και παρουσιάστηκε με πολλά εργαλεία. Αυτό που χρησιμοποιώ περισσότερο φαίνεται παρακάτω.

Ενημερώστε!

Λάβετε ενημέρωση!

Τώρα θα μπορούσατε απλώς να τρελαίνετε και να κάνετε κλικ Τα παντα στις διάφορες ενότητες και είμαι σίγουρος ότι όλα θα λειτουργούσαν. Έχω την τάση να είμαι λίγο πιο επιλεκτικός, γιατί θέλω να ξέρω ποια προσθήκη ενημερώνεται, τι νέο υπάρχει και το πιο σημαντικό – πρόκειται να προκαλέσει πρόβλημα στον ιστότοπο XYZ.

Έτσι, μπορείτε να ανοίξετε αυτές τις επιλογές και να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποια ακριβώς πρόσθετα έχουν ενημερώσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ενημερώσεις

managewp-changelogΜε αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαβάσετε το changelog (κάντε κλικ στον αριθμό έκδοσης για να το δείτε) και, στη συνέχεια, όταν είστε ικανοποιημένοι που γνωρίζετε τι συμβαίνει, κάντε κλικ στην ενημέρωση όλων δίπλα σε μια συγκεκριμένη προσθήκη και αυτό θα ανοίξει την προσθήκη σε όλες τις ιστότοπους που το έχουν.

Η πρώτη φορά που το κάνετε αυτό φέρνει πραγματική ικανοποίηση!

Άμεση πρόσβαση στον Πίνακα ελέγχου του WordPress

διαχειριστής-διαχειριστής

Αυτό είναι σίγουρα το χαρακτηριστικό νούμερο 2 που μου αρέσει.

Από το μενού της πλευρικής γραμμής έχετε την επιλογή “Άνοιγμα διαχειριστή εδώ”, κάνει ακριβώς αυτό.

Μέσα στον πίνακα ελέγχου ManageWP σας παρουσιάζεται ο πίνακας ελέγχου WordPress του συγκεκριμένου ιστότοπου, ελέγξτε μια ρύθμιση, επεξεργαστείτε μια ανάρτηση οτιδήποτε χρειάζεστε.

Σίγουρα χτυπάει με μη αυτόματη σύνδεση σε κάθε μεμονωμένο ιστότοπο.

Η ομάδα και εγώ το λατρεύουμε όταν κάνουμε υποστήριξη πελατών, διαβάζουμε ένα εισιτήριο απευθείας στο ταμπλό του ιστότοπου σε ερωτήσεις, επιλύουμε πρόβλημα.

Θέλετε περισσότερα σωστά?

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά περισσότερα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια περιήγηση με ανεμοστρόβιλους άλλων χαρακτηριστικών που χρησιμοποιώ τακτικά.

Η διαχείριση χρηστών είναι εξαιρετική. Έχετε ένα νέο μέλος της ομάδας και θα θέλατε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σε _these_ 11 ιστότοπους ή σε όλους τους ιστότοπους στην ομάδα _that_, κανένα πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει όταν το εν λόγω μέλος της ομάδας φεύγει, ανακαλεί την πρόσβαση ή αλλάζει ρόλο (π.χ. από συντάκτη σε συνδρομητή) σε διάφορους ιστότοπους με μία κίνηση.

Τα σχόλια είναι επίσης κάτι που διορθώνομαι τακτικά, όλα με μία κίνηση. Αντί να συνδεθείτε σε κάθε ιστότοπο για ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή έγκριση σχολίων, μπορείτε να τα δείτε όλα μέσα στο ManageWP και να τα ενεργήσετε όπως κρίνετε κατάλληλο.

Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας δημοσιεύσεων και σελίδων απευθείας από τον πίνακα ελέγχου, εάν εκτελείτε μια ομάδα από τους δικούς σας ιστότοπους, θα μπορούσα να δω ότι αυτό θα ήταν ένα ωραίο χαρακτηριστικό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε περιεχόμενο σε ολόκληρο το δίκτυο των ιστότοπών σας από ένα μέρος. Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που διαχειρίζομαι παρακάτω σε πελάτες, οπότε κάτι χρησιμοποιώ συχνά.

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι σίγουρα ένα βασικό χαρακτηριστικό του ManageWP, αλλά θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι δεν έχω πάει ακόμα εκεί. Αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιώντας ένα μείγμα BackupBuddy και Vaultpress, η μεταφορά των αντιγράφων ασφαλείας στο ManageWP έχει τοποθετηθεί στο καλάθι μου «όταν έχω λίγο χρόνο». Θα φτάσω εκεί καθώς θέλω να δω πώς λειτουργεί.

διαχείριση-wp-εργαλεία-συνδέσειςΓια κάθε ιστότοπο, η διεπαφή σάς παρέχει επίσης γρήγορους συνδέσμους προς μια δέσμη υπηρεσιών που θα αναγνωρίσετε. Σίγουρα μπορείτε να λάβετε αυτούς τους σελιδοδείκτες, αλλά κάνει τα πράγματα γρηγορότερα να μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στην υπηρεσία, με το όνομα τομέα που έχει ήδη καθοριστεί.

Δοκιμάστε το με τη δωρεάν δοκιμή

Όπως πάντα, είναι καλό να έχετε μια δωρεάν δοκιμή για να παίξετε με ένα τέτοιο εργαλείο. Το ManageWP.com προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, από τη μνήμη που μπορείτε να φορτώσετε έως και 5 ιστότοπους κατά τη διάρκεια της δοκιμής, αλλά αυτό είναι αρκετό για να παίξετε ενώ δοκιμάζετε πράγματα.

Καλή τύχη στη διαχείριση των ιστότοπων WordPress! Μην διστάσετε να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο εδώ αν έχετε συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά με την εμπειρία μου με την υπηρεσία ή αν θέλετε να προσθέσετε κάποιες δικές σας σκέψεις.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map