Απόκρυψη του γεγονότος Ο ιστότοπός σας υποστηρίζεται από το WordPress με το Hide My WP

Οι ιστότοποι WordPress είναι ευάλωτοι σε ένα ευρύ φάσμα επιθέσεων, συμπεριλαμβανομένων των εγχύσεων SQL, των επιθέσεων brute-force και των μη εξουσιοδοτημένων συνδέσεων. Πρόσθετα ασφαλείας όπως WordFence και Ασφάλεια iThemes μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια του ιστότοπού σας αντιμετωπίζοντας κοινά ζητήματα ασφαλείας, όπως αλλαγή λογαριασμού διαχειριστή από διαχειριστή.


Βρήκα ένα άλλο πρόσθετο ασφαλείας με τίτλο Hide My WP που αντιμετωπίζει τους χάκερ με διαφορετικό τρόπο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΥΨΗ WP ΜΟΥ

Η προσθήκη αναπτύχθηκε επειδή οι περισσότεροι χάκερ και bots γνωρίζουν πού να βρουν σημαντικά αρχεία και σελίδες WordPress. Επομένως, ένα bot που έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει ιστότοπους WordPress θα επιτίθεται σε οποιονδήποτε ιστότοπο με αρχεία WordPress και θα περνά από αυτούς που δεν το κάνουν.

Ακριβώς όπως το λογισμικό hacking εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι όλοι οι ιστότοποι WordPress είναι δομημένοι με τον ίδιο τρόπο, το Hide My WP εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι το λογισμικό μπορεί να στοχεύσει τον ιστότοπό σας μόνο εάν γνωρίζει τη δομή του ιστότοπού σας. Αυτό το κάνει αφαιρώντας όλα τα στοιχεία ότι ο ιστότοπός σας υποστηρίζεται από το WordPress. Αυτό καθιστά πολύ δύσκολο για τους εισβολείς να διεισδύσουν στον ιστότοπό σας.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς το Hide My WP μπορεί να προστατεύσει τον ιστότοπό σας από κακόβουλες επιθέσεις.

Ξεκινήστε τις Ρυθμίσεις

Όπως όλες οι καλές προσθήκες WordPress που έχουν πολλές επιλογές διαμόρφωσης, το Hide My WP διαθέτει λειτουργίες εισαγωγής και εξαγωγής. Οι αναφορές εντοπισμού σφαλμάτων είναι επίσης διαθέσιμες για προγραμματιστές.

Αυτό που ξεχωρίζει το Hide My WP είναι η δυνατότητα εισαγωγής προκαθορισμένων προγραμμάτων ρύθμισης. Μπορείτε να επιλέξετε από μεσαίο απόρρητο (περισσότερη συμβατότητα), μεσαίο απόρρητο (γρήγορο) και υψηλό απόρρητο (λιγότερη συμβατότητα). Η επιλογή ενός από αυτά τα σχήματα ρύθμισης θα προσθέσει τα δεδομένα στο πλαίσιο εισαγωγής και θα αλλάξει τον τρόπο ρύθμισης της προσθήκης. Αυτό είναι ένα φανταστικό χαρακτηριστικό που θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο κατά τη ρύθμιση της προσθήκης.

Απόκρυψη των ρυθμίσεων έναρξης του WP μου

Γενικές Ρυθμίσεις

Ενώ τα προκαθορισμένα σχήματα ρύθμισης είναι χρήσιμα, θα χρειαστούν μόνο πέντε έως δεκαπέντε λεπτά για να περάσετε από τις δύο κύριες σελίδες ρύθμισης και να διαμορφώσετε το Hide My WP για τον ιστότοπό σας.

Ορισμένες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες στο επάνω μέρος της σελίδας γενικών ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής για χρήση μίας από τις σελίδες σας για σφάλματα 404 και απόκρυψη της σελίδας wp-login.php χρησιμοποιώντας μια νέα μοναδική διεύθυνση URL. Η περιοχή διαχειριστή σας μπορεί επίσης να κρυφτεί σε ομάδες χρηστών που δεν έχετε επισημάνει ως αξιόπιστες.

Απόκρυψη των γενικών ρυθμίσεων του WP μου

Το Hide My WP σάς επιτρέπει να αποκρύψετε πολλά πράγματα, ώστε το λογισμικό να μην μπορεί να εντοπίσει ότι ο ιστότοπός σας τροφοδοτείται από WordPress. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκρύψετε λεπτομέρειες του WordPress που προστίθενται σε ροές, την έκδοση του WordPress που χρησιμοποιείτε και σημαντικούς φακέλους όπως / wp-include / και / wp-content /.

Απόκρυψη των γενικών ρυθμίσεων του WP μου

Η προσθήκη έχει κάποιες πρόσθετες δυνατότητες, όπως ελαχιστοποίηση και επιλογή αντικατάστασης λέξεων και διευθύνσεων URL από το αρχείο HTML που εξάγεται.

Απόκρυψη των γενικών ρυθμίσεων του WP μου

Permalinks & Url Settings

Η σελίδα ρυθμίσεων μόνιμων συνδέσμων και διευθύνσεων URL είναι όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο κρύβονται τα αρχεία, οι φάκελοι και οι σελίδες σας. Μπορείτε να μετονομάσετε το φάκελο plugin, το στυλ στυλ, το φάκελο wp-include και το φάκελο μεταφορτώσεων.

Το wp_comments_post.php μπορεί επίσης να μετονομαστεί. Αυτό εμποδίζει τους χάκερ να σας στέλνουν συνεχώς ανεπιθύμητα μηνύματα με ανεπιθύμητα σχόλια.

Απόκρυψη των μόνιμων συνδέσμων και των διευθύνσεων URL του WP μου

Η βάση και το ερώτημα των διευθύνσεων URL για σελίδες συγγραφέα και ροής μπορούν επίσης να τροποποιηθούν. Εναλλακτικά, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εντελώς από τη δημόσια προβολή.

Απόκρυψη των μόνιμων συνδέσμων και των διευθύνσεων URL του WP μου

Οι ίδιες τροποποιήσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε αναρτήσεις, σελίδες, κατηγορίες και ετικέτες. Αυτό βοηθά να γίνει ακόμη πιο δύσκολο για το λογισμικό να εντοπίσει ότι ο ιστότοπός σας τροφοδοτείται από το WordPress.

Απόκρυψη των μόνιμων συνδέσμων και των διευθύνσεων URL του WP μου

Η αναζήτηση μπορεί επίσης να τροποποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα απενεργοποίησης αρχείων και προσαρμοσμένων τύπων δημοσιεύσεων.

Απόκρυψη των μόνιμων συνδέσμων και των διευθύνσεων URL του WP μου

Λάβετε υπόψη ότι η απενεργοποίηση πολλών λειτουργιών του ιστότοπού σας μπορεί να βλάψει την εμπειρία του χρήστη. Για παράδειγμα, η κατάργηση αρχείων κατηγορίας σημαίνει ότι οι επισκέπτες δεν μπορούν να αναζητήσουν αναρτήσεις από μια συγκεκριμένη κατηγορία. Ωστόσο, εάν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε την αναζήτηση, μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε την προεπιλεγμένη λειτουργικότητα αναζήτησης WordPress με την Αναζήτηση Google.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Hide My WP σάς επιτρέπει να αλλάξετε εντελώς τη δημόσια δομή σημαντικών βασικών αρχείων και σελίδων, θεματικών αρχείων και αρχείων προσθηκών.

Λόγω της φύσης των προσθηκών ασφαλείας, είναι δύσκολο να ελεγχθεί εάν είναι αποτελεσματικά ή όχι. Σε τελική ανάλυση, ένας ιστότοπος που δεν δέχεται επίθεση δεν εγγυάται ότι τα μέτρα ασφαλείας του λειτουργούν. Παρόλο που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μέτρα που λαμβάνει το Hide My WP για την απόκρυψη σημαντικών περιοχών του ιστότοπού σας θα κάνουν πιο δύσκολο για τους χάκερ και τα bots να επιτεθούν στον ιστότοπό σας.

Το πρόσθετο Hide my WP WordPress είναι διαθέσιμο στο CodeCanyon για $ 23. Η προσθήκη δεν έχει ενημερωθεί από τον Νοέμβριο του 2013, ωστόσο ο προγραμματιστής φαίνεται να παρέχει ενεργά υποστήριξη για την προσθήκη.

Επισκεφτείτε τη σελίδα Απόκρυψη πληροφοριών WP για μια πλήρη λίστα των δυνατοτήτων της ��

Καλή τύχη,
Κέβιν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map