Πώς να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στο WordPress χρησιμοποιώντας το Blog2Social

Πώς να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας στο WordPress χρησιμοποιώντας το Blog2Social

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το περιεχόμενο του ιστότοπού σας στο WordPress, δεν μπορείτε να παραμελήσετε τα κοινωνικά μέσα. Θα θέλατε να μοιραστείτε το έργο σας σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες, για να αυξήσετε το κοινό σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρα προσπάθεια εάν δεν έχετε βοήθεια. Ένα πρόσθετο που μπορεί να κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη είναι Blog2Social.


Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα το περιεχόμενό σας στο WordPress στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Σας κρατά επίσης τον έλεγχο του τρόπου εμφάνισης των δημοσιεύσεών σας – και μπορείτε ακόμη και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα συζητήσουμε γιατί είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να σας παρουσιάσουμε την προσθήκη Blog2Social. Στη συνέχεια, θα σας καθοδηγήσουμε στα βήματα για να ξεκινήσετε να μοιράζεστε τις αναρτήσεις σας. Ας αρχίσουμε!

Γιατί η κοινή χρήση του περιεχομένου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας

Εάν το διαβάζετε, είναι πολύ απίθανο να χρειάζεστε μια εισαγωγή στα κοινωνικά μέσα. Κατά την τελευταία δεκαετία, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter έχουν γίνει φωτιστικά της καθημερινής ζωής. Πάνω από 2 δισεκατομμύρια οι άνθρωποι είναι ενεργοί χρήστες του Facebook, για παράδειγμα, ενώ το Twitter προσελκύει 300 εκατομμύρια χρήστες. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες που έχετε προφίλ σε αυτά τα δίκτυα μόνοι σας.

Ο τεράστιος όγκος των χρηστών καθιστά αυτές τις πλατφόρμες ζωτικής σημασίας όσον αφορά την επέκταση του κοινού για τον ιστότοπό σας στο WordPress. Σε έναν κόσμο όπου σχεδόν οι μισοί από τους ανθρώπους στον πλανήτη χρησιμοποιούν κοινωνικά μέσα, δεν υπήρξε ποτέ μια διέξοδος τόσο ισχυρή για τη διάδοση του περιεχομένου σας σε μια παγκόσμια διαφορετική ομάδα ανθρώπων.

Οι περισσότεροι ιστότοποι το έχουν ήδη συνειδητοποιήσει αυτό και 78% μικρών επιχειρήσεων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προσελκύσουν πελάτες. Αυτό έχει νόημα, καθώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν στους χρήστες να αλληλεπιδρούν πληρέστερα με το περιεχόμενό σας. Επιπλέον, εάν μπορείτε να λάβετε περισσότερες κοινές χρήσεις στις αναρτήσεις σας, αυτό με τη σειρά του μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή το κατάστημά σας.

Για να διασφαλίσετε την επιτυχία του περιεχομένου σας στο WordPress, θα πρέπει επομένως να στοχεύσετε να έχετε μια αποτελεσματική στρατηγική κοινωνικών μέσων. Αυτό περιλαμβάνει το να γνωρίζετε πότε πρέπει να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας, ποιες πλατφόρμες στοχεύετε και ποιο πρόγραμμα είναι το βέλτιστο. Ευτυχώς αυτό είναι πολύ πιο εύκολο αν έχετε το σωστό εργαλείο.

Παρουσιάζουμε την προσθήκη Blog2Social

Πρόσθετο Blog2Social

Αν ψάχνετε για έναν τρόπο αποτελεσματικής διαχείρισης της στρατηγικής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγα εργαλεία είναι τόσο ευεργετικά όσο Blog2Social για WordPress. Πρόκειται για μια προσθήκη που σας βοηθά να δημοσιεύετε το περιεχόμενό σας σε πολλές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Το Blog2Social καθιστά απλούστερη την αποστολή να παρακολουθείτε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με αυτό, μπορείτε να συνδέσετε τον ιστότοπό σας με Facebook, Twitter, Instagram, Reddit, Pinterest και πολλές άλλες πλατφόρμες. Ωστόσο, η απλή κοινοποίηση του περιεχομένου σας είναι το ελάχιστο ό, τι μπορεί να κάνει το Blog2Social. Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του, ένα κάθε φορά.

Κοινή χρήση περιεχομένου σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Όπως αναφέραμε, το Blog2Social υποστηρίζει μεγάλο αριθμό ιστότοπων κοινωνικών μέσων. Αυτά κυμαίνονται από τα μεγαλύτερα όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram έως περισσότερα εξειδικευμένα δίκτυα όπως το Medium και το BlogLovin:

Κοινή χρήση περιεχομένου σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων

Το καλύτερο μέρος είναι ότι, μόλις ρυθμίσετε την προσθήκη, υπάρχουν λίγα περισσότερα που πρέπει να κάνετε. Το Blog2Social μπορεί να μοιράζεται αυτόματα τις αναρτήσεις σας στα δίκτυα που καθορίζετε, χρησιμοποιώντας τις επιθυμητές ρυθμίσεις. Αυτό μειώνει το χρόνο που αφιερώνετε, απλώς η ενημέρωση του περιεχομένου σας είναι σχεδόν μηδενική. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στη δημιουργία ποιοτικών αναρτήσεων και όταν δημοσιευτούν όλοι οι ακόλουθοί σας θα γνωρίζουν αμέσως.

Προγραμματίστε αναρτήσεις ξεχωριστά σε διαφορετικούς ιστότοπους

Η κοινή χρήση του περιεχομένου σας δημοσιεύοντας τα στα κοινωνικά μέσα μόλις δημοσιευτεί είναι μια κοινή στρατηγική και συνήθως λειτουργεί καλά. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη δυνατή μέθοδος. Ίσως θέλετε επίσης να προγραμματίσετε την κοινή χρήση αναρτήσεων σε μια συγκεκριμένη ώρα και όχι στιγμιαία.

Για παράδειγμα, ενδέχεται να δημοσιεύσετε ταυτόχρονα διάφορα κομμάτια, αλλά δεν θέλετε να ανεπιθύμητα τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας με ένα φράγμα συνδέσμων ταυτόχρονα. Εναλλακτικά, ίσως έχετε καταβάλει προσπάθεια να διερευνήσετε το οι καλύτερες στιγμές για κοινή χρήση περιεχόμενο σε διάφορα δίκτυα και θέλετε να μεγιστοποιήσετε τον αριθμό των εμφανίσεων και το επίπεδο αφοσίωσης που έχετε.

Το Blog2Social σας δίνει ακόμη την επιλογή να προγραμματίσετε αναρτήσεις κοινωνικών μέσων για διαφορετικούς χρόνους, ανάλογα με την πλατφόρμα (η οποία μοιάζει πολύ με τον τρόπο με τον οποίο προγραμματίζετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας). Αυτό σημαίνει ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της στρατηγικής σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεξάρτητα από το πόσο σε βάθος θέλετε να το χρησιμοποιήσετε.

Διαχειριστείτε τις αναρτήσεις και τις κοινοποιήσεις σας

Εάν κάνετε ζογκλέρει πολύ περιεχόμενο και πλατφόρμες, μπορεί εύκολα να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε ποιες αναρτήσεις έχετε μοιραστεί και πού. Για να σας βοηθήσουμε, το Blog2Social περιέχει έναν πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση όλων των μεριδίων σας σε κάθε δίκτυο:

Διαχειριστείτε τις αναρτήσεις και τις κοινοποιήσεις σας

Αυτό το ημερολόγιο διευκολύνει την παρακολούθηση των κοινοποιήσεών σας και το φιλτράρισμα βάσει συγκεκριμένων αναρτήσεων και δικτύων. Παρακολουθώντας το περιεχόμενό σας με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τηρείται η στρατηγική σας και μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την προσέγγισή σας όποτε θέλετε. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε ξανά παλαιότερες αναρτήσεις που ενδέχεται να μην είχαν καλή απόδοση την πρώτη φορά.

Προσαρμόστε την εμφάνιση των κοινόχρηστων δημοσιεύσεών σας

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι περισσότερο από απλό κείμενο και συνδέσμους που δημιουργούνται χωρίς δεύτερη σκέψη. Στην πραγματικότητα, το να βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις σας φαίνονται καλές όταν εξαπλώνονται σε διαφορετικά δίκτυα αποτελεί βασικό μέλημα. Το Blog2Social σας επιτρέπει να καθορίσετε την εμφάνιση κάθε ανάρτησης όταν δημοσιεύεται σε διάφορες πλατφόρμες:

Προσαρμόστε την εμφάνιση των κοινόχρηστων δημοσιεύσεών σας

Μπορείτε να προσθέσετε μετα-ετικέτες για να συμπεριλάβετε εικόνες και ακόμη και να προσδιορίσετε ακριβώς τι θα λέει η κεφαλίδα και η περιγραφή. Αυτός είναι επίσης ο ευκολότερος τρόπος για να προσθέσετε το Open Graph και τις κάρτες Twitter στις κοινές χρήσεις σας, καθώς δεν χρειάζεται να χάσετε κανένα κωδικό ή πρόσθετες προσθήκες. Έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο του πώς φαίνονται οι αναρτήσεις σας ανά πάσα στιγμή.

Δημιουργήστε Hashtags από Ετικέτες WordPress

Τέλος, μια άλλη σημαντική πτυχή των κοινωνικών μέσων είναι τα hashtag. Για τους άγνωστους, αυτές είναι μια μέθοδος προσθήκης ετικετών σε αναρτήσεις ανάλογα με το αντικείμενο ή το δυνητικό κοινό τους (# blog2social). Συμπεριλαμβάνοντας hashtag στις αναρτήσεις σας, επιτρέπετε σε πιθανούς αναγνώστες να βλέπουν ποια θέματα θα καλύπτονται από το ίδιο το περιεχόμενο και διευκολύνετε τους χρήστες που ενδιαφέρονται ήδη για το θέμα να βρουν τις αναρτήσεις σας:

Δημιουργήστε Hashtags από Ετικέτες WordPress

Με το Blog2Social, μπορείτε να δημιουργήσετε hashtag αυτόματα χρησιμοποιώντας τις ετικέτες WordPress που έχετε καθορίσει σε κάθε ανάρτηση. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε χειροκίνητα σχετικά hashtag, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά που δημιουργεί η προσθήκη για εσάς. Με άλλα λόγια, είναι ένας άλλος πρακτικός τρόπος αυτοματοποίησης της στρατηγικής σας για τα κοινωνικά μέσα.

Πώς να μοιραστείτε το περιεχόμενο του WordPress σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας το Blog2Social (σε 2 βήματα)

Τώρα που έχουμε καλύψει τους κύριους λόγους για τους οποίους το Blog2Social είναι ένα τόσο ισχυρό εργαλείο κοινής χρήσης κοινωνικών μέσων, ας κάνουμε πρακτικό. Στην παρακάτω καθοδήγηση, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτήν την προσθήκη για να μοιραστείτε μια ανάρτηση σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

1. Συνδέστε τα προφίλ κοινωνικών μέσων

Μόλις κατεβάσετε και εγκαταστήσετε την προσθήκη Blog2Social (εδώ είναι ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης προσθηκών εάν έχετε απορίες), το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνδέσετε τα προφίλ κοινωνικών μέσων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτές θα είναι οι πλατφόρμες όπου κοινοποιούνται οι αναρτήσεις σας, επομένως είναι σημαντικό να προσθέσετε όλους τους ιστότοπους που σας ενδιαφέρουν εκ των προτέρων (αν και μπορείτε πάντα να συμπεριλάβετε περισσότερα αργότερα).

Μεταβείτε στο Blog2Social> Δίκτυα στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή για να δείτε μια λίστα με τις διαθέσιμες πλατφόρμες:

Blog2Social: Συνδέστε τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας

Θα παρατηρήσετε ότι ορισμένες πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να ορίσετε πολλές επιλογές, όπως σελίδα ή ομάδα. Όπως μπορείτε να περιμένετε, αυτές οι επιλογές σας επιτρέπουν να μοιράζεστε περιεχόμενο απευθείας σε διαχειριζόμενες σελίδες και ομάδες, καθώς και στο βασικό προφίλ σας.

Όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί δίπλα σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα, θα εμφανιστεί ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο. Θα σας ζητηθεί να εξουσιοδοτήσετε τον λογαριασμό σας σε αυτήν την υπηρεσία:

Blog2Social: Εξουσιοδότηση κοινωνικής πρόσβασης

Ανάλογα με την πλατφόρμα, ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να παρέχετε πρόσβαση. Μόλις το κάνετε αυτό, το παράθυρο θα κλείσει και θα δείτε το προφίλ σας να εμφανίζεται κάτω από το δίκτυο στη λίστα:

Blog2Social: Facebook Connect

Απλώς επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία με όλους τους λογαριασμούς, τις σελίδες ή / και τις ομάδες που θέλετε να συνδεθείτε. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθμιση των απαραίτητων πλατφορμών, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την κοινή χρήση αμέσως.

2. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων

Η τυπική διαδικασία για την ανάρτηση περιεχομένου χρησιμοποιώντας το Blog2Social είναι πολύ απλή. Για να απεικονίσουμε τη διαδικασία, ας μοιραστούμε μια βασική ανάρτηση ιστολογίου στο Facebook. Για να λειτουργήσει αυτό, η ανάρτηση πρέπει να δημοσιευτεί ήδη ή να προγραμματιστεί να δημοσιευτεί.

Ανοίξτε μια ανάρτηση που πληροί ένα από αυτά τα κριτήρια και θα παρατηρήσετε ένα νέο πλαίσιο κοντά στην κορυφή της διεπαφής επεξεργασίας (που ονομάζεται Auto-Post on Social Media):

Blog2Social: Αυτόματη δημοσίευση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων

Εδώ, μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Προσαρμογή & προγραμματισμός αναρτήσεων κοινωνικών μέσων για να διαμορφώσετε την ανάρτηση πριν την κοινοποιήσετε. Αυτό θα ανοίξει μια νέα σελίδα, όπου μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο εμφάνισης της ανάρτησης στο συγκεκριμένο δίκτυο:

Blog2Social: Προγραμματισμός αυτόματης δημοσίευσης

Σε αυτήν την περίπτωση, το δίκτυο είναι Facebook. Έτσι, η ανάρτηση θα συνοδεύεται από μια εικόνα από το άρθρο, καθώς και από την κεφαλίδα και τη μετα-περιγραφή. Αυτές οι επιλογές θα διαφέρουν ανάλογα με το δίκτυο που επιλέγετε, καθώς και εάν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν ή premium έκδοση του πρόσθετου (περισσότερα σχετικά με αυτό σε λίγο).

Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στο Κοινή χρήση για να δημοσιεύσετε την ανάρτηση στο προφίλ σας στο Facebook. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε το προφίλ σας για να δείτε την ανάρτηση:

Blog2Social: Δημοσιευμένο περιεχόμενο

Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιήσατε με επιτυχία το Blog2Social για να μοιραστείτε μια ανάρτηση WordPress!

Φυσικά, αυτό είναι μόνο το ξύσιμο της επιφάνειας του τι μπορείτε να κάνετε με το πρόσθετο. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε αναρτήσεις χρησιμοποιώντας το Blog2Social ή να κάνετε αυτόματη κοινή χρήση περιεχομένου στα προφίλ σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις προηγμένες λειτουργίες αναβαθμίζοντας σε μία από τις προσθήκες προγράμματα πριμοδότησης, που ξεκινούν από 69 $ ετησίως.

συμπέρασμα

Πολλοί χρήστες βασίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρουν περιεχόμενο, οπότε πρέπει να είστε σε θέση να μοιράζεστε τις αναρτήσεις σας στο WordPress εύκολα και με ελάχιστη ταλαιπωρία. Ένας τρόπος για να κάνετε αυτή τη διαδικασία απλούστερη είναι να χρησιμοποιήσετε το Blog2Social συνδέω. Αυτό το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο μοιράζεστε αναρτήσεις και ακόμη και να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία.

Σε αυτό το άρθρο, σας δείξουμε πώς να ξεκινήσετε με το Blog2Social και πώς να το χρησιμοποιήσετε. Για να ανακεφαλαιώσετε, το μόνο που χρειάζεται για να μοιραστείτε μια ανάρτηση είναι να ακολουθήσετε αυτά τα δύο βήματα:

  1. Συνδέστε τα προφίλ κοινωνικών μέσων σας.
  2. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Έχετε απορίες σχετικά με την κοινή χρήση του περιεχομένου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή πώς μπορεί να βοηθήσει το Blog2Social; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map