Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress με το BackupBuddy

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας WordPress με το BackupBuddy

Είμαστε ήδη στη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου – wow αυτό το μήνα πετάει! Αλλά μην αφήσετε τις διακοπές σας να σας αποσπούν από τις βέλτιστες πρακτικές συντήρησης και ασφάλειας του WordPress. Βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας είναι έτοιμο με το BackupBuddy – ο ευκολότερος τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress! Και τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας για την περίοδο των διακοπών, καθώς το iThemes προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά στους χρήστες του WPExplorer καθώς και μια έκπτωση σε ολόκληρο τον ιστότοπο που πραγματικά δεν πρέπει να χάσετε!


Η σημασία των αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων WordPress

Εάν έχετε περισσότερες από δύο αναρτήσεις, ένα προσαρμοσμένο θέμα ή εάν έχετε απλώς ξοδέψει πολύ χρόνο ή προσπάθεια για να αποκτήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress με τον τρόπο που θέλετε, θα ήσασταν άθλια αν κάτι συνέβη σωστά; Ναι, το πιστεύαμε. Γι ‘αυτό πρέπει να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας.

Βάση δεδομένων έναντι πλήρων αντιγράφων ασφαλείας

Πολλές καλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ως χαρακτηριστικό των πακέτων φιλοξενίας τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, εκτός από το ότι λαμβάνουν μόνο αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα στην εγκατάσταση του WordPress σας (οι εικόνες, τα θέματα, τα πρόσθετα και οι ρυθμίσεις σας) θα χαθούν εάν κάτι συνέβαινε στον ιστότοπό σας. Έχουμε πάνω από 8.000 αντικείμενα στη βιβλιοθήκη πολυμέσων μας εδώ στο WPExplorer και δεν υπάρχει τρόπος να μπορέσουμε να τα προσθέσουμε ξανά με μη αυτόματο τρόπο, επομένως τρέχουμε πάντα ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας ιστότοπου καθημερινά.

Πρόσθετο BackupBuddy WordPress

Ο ευκολότερος τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας; Χρησιμοποίησε ένα γνωστό και αξιόπιστο πρόσθετο όπως το BackupBuddy. Το BackupBuddy διαθέτει επιλογές για εκτέλεση πλήρη αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπου για επιπλέον ασφάλεια αντίγραφα ασφαλείας βάσης δεδομένων που μπορεί να θέλετε να λαμβάνετε περιοδικά ενώ εργάζεστε στον ιστότοπό σας (συχνά δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων μας πριν ενημερώσουμε θέματα ή προσθήκες, απλώς για να είμαστε στην ασφαλή πλευρά).

Εγχειρίδιο έναντι αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας

Όταν δημιουργείτε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress, μπορείτε να δημιουργήσετε το αντίγραφο ασφαλείας μόνοι σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο. Για μη αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας θα πρέπει να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας μέσω FTP και να κατεβάσετε αντίγραφα όλων των φακέλων wp-admin, wp-include και wp-content καθώς και να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο εργαλείο για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων σας (cpanel, phpmyadmin , κ.λπ.) για λήψη. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις εσωτερικές λειτουργίες του WordPress και των διακομιστών, αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό. Επιπλέον, πρέπει να θυμάστε να επαναλαμβάνετε αυτήν τη διαδικασία σε τακτική βάση για να διατηρείτε τα αντίγραφα ασφαλείας των αντιγράφων σας σχετικά.

Προγραμματισμένα αντίγραφα ασφαλείας BackupBuddy

Μην χάσετε ποτέ ένα αντίγραφο ασφαλείας με προγραμματισμό BackupBuddy

Ή μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη και να ρυθμίσετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας με το BackupBuddy. Το BackupBuddy διαθέτει ενσωματωμένες επιλογές για να ρυθμίσετε το δικό σας έθιμο προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία), ώστε να μπορείτε να εστιάσετε σε όλες τις άλλες εργασίες που σχετίζονται με τη λειτουργία ενός ιστότοπου. Ακόμα καλύτερη είναι η επιλογή αποθήκευσης των αντιγράφων ασφαλείας σας BackupBuddy Stash (λαμβάνετε 1 GB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν με την αγορά BuddyPress), Amazon S3, Dropbox ή μπορείτε να λάβετε αντίγραφα ασφαλείας μέσω email. Αυτή είναι μια μεγάλη προφύλαξη ασφαλείας, καθώς δεν θέλετε ποτέ να διατηρείτε τα αντίγραφα ασφαλείας σας στο ίδιο μέρος με τον ιστότοπο που ζείτε!

Μη αυτόματη αποκατάσταση ιστότοπου με καθοδήγηση

Εάν συμβεί κάτι στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τα εφεδρικά αρχεία σας μοιάζει με τη λήψη τους – μπορείτε να επιχειρήσετε να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας με μη αυτόματο τρόπο ή χρησιμοποιώντας μια προσθήκη. Εάν επιλέξετε να το κάνετε μόνοι σας, θα πρέπει να ανεβάσετε τη βάση δεδομένων σας (η οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται επίσης να απαιτεί από εσάς να δημιουργήσετε μια νέα) και να προσθέσετε ξανά όλα τα πραγματικά αρχεία του ιστότοπού σας μέσω FTP. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με την ανάπτυξη WordPress ή χρησιμοποιείτε εργαλεία προγραμματιστών όπως το Transmit ή το cPanel, τότε αυτό μπορεί να είναι μια τρομακτική διαδικασία.

ImportBuddy για BackupBuddy

Ακολουθήστε μαζί με το ImportBuddy για BackupBuddy για να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας είναι να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας ένα εφεδρικό πρόσθετο. Εάν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, το iThemes BackupBuddy είναι το αγαπημένο μας πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress για κάποιο λόγο. Κάνει λήψη, διαχείριση και εφαρμογή αντιγράφων ασφαλείας Ανετα. Για να χρησιμοποιήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στον ιστότοπό σας WordPress, κάντε κλικ στο στοιχείο μενού BackupBuddy στον πίνακα ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά / Μετεγκατάσταση. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και ορίστε την επιλογή “μετεγκατάσταση σε απομακρυσμένο διακομιστή”, ο οποίος θα εισαγάγει το αντίγραφο ασφαλείας και το σενάριο ImportBuddy του BackupBuddy. Στη συνέχεια, επιλέξτε έναν εφεδρικό προορισμό και ξεκινήστε τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Το ImportBuddy θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία αποκατάστασης του ιστότοπού σας – αυτό είναι!

Άλλοι λόγοι για τους οποίους το BackupBuddy είναι καλύτερο σε αντίγραφα ασφαλείας από εσάς

Με το BackupBuddy μπορείτε να κάνετε περισσότερα από το να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας. Για τον κανονικό χρήστη του WordPress ή το hobbyist, το BackupBuddy διευκολύνει λίγο τη διαχείριση των αντιγράφων ασφαλείας και της ασφάλειας του WordPress.

Εκτός από τις πλήρεις αποκαταστάσεις του ιστότοπου μπορείτε επίσης επαναφορά μεμονωμένων αρχείων. Αυτό είναι υπέροχο εάν αποφασίσατε να επιχειρήσετε αλλαγές στο φύλλο στυλ σας ή εάν αλλάξατε κατά λάθος το θέμα σας σε κάτι τρομερό. Με τις επιλογές BackupBuddy Restore / Migrate μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε ποια αρχεία θέλετε να αντικαταστήσετε, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πάντα αν δεν θέλετε.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το BackupBuddy για μετεγκαταστάσεις ιστότοπων – ένα τεράστιο πλεονέκτημα εάν είστε προγραμματιστής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Επαναφορά / Μετεγκατάσταση για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας σε έναν νέο τομέα ή κεντρικό υπολογιστή (όχι μόνο για αποκαταστάσεις). Επιπλέον με το BackupBuddy μπορείτε να μετακινήσετε τα πάντα – θέματα, πρόσθετα και ακόμη και γραφικά που καθιστούν την διαδικασία μετεγκατάστασης απρόσκοπτη. Και υπάρχουν ακόμη και πρόσθετα χαρακτηριστικά για Αντικατάσταση διεύθυνσης URL (εάν μετακινηθείτε σε νέο τομέα) και για ανάπτυξη ώθησης / τραβήγματος εάν μετακινείτε έναν ιστότοπο από τον ιστότοπό σας.

Και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BackupBuddy για κλωνοποίηση ιστότοπου. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα, εάν θέλετε να αντιγράψετε τον ιστότοπό σας σε μια τοπική ή σκηνική περιοχή για δοκιμή. Εναλλακτικά, εάν δημιουργείτε ένα δίκτυο παρόμοιων ιστότοπων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BackupBuddy για να εισαγάγετε τον ιστότοπό σας σε έναν αριθμό τομέων (ιδανικό για έμπορους afilaite με πολλές παρόμοιες σελίδες προορισμού).

Το BackupBuddy διαθέτει επίσης τόνους εξαιρετικών δυνατοτήτων για εύκολη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας (παρατηρήστε το Ανετα τάση με αυτό το πρόσθετο;). Υπάρχουν επιλογές για ενοποίηση του iThemes Sync (τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αντίγραφα ασφαλείας romote, παρακολούθηση επεξεργασιών αρχείων, ενεργά προγράμματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση του BackupBuddy Stash και πολλά άλλα), ολοκλήρωση αντιγράφων ασφαλείας ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτόματο σάρωση και επιδιόρθωση βάσης δεδομένων για να διατηρήσετε το ζήτημα του ιστότοπού σας δωρεάν, εργαλεία διακομιστή για την αντιμετώπιση προβλημάτων φιλοξενίας που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τα αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν σάρωση κακόβουλου λογισμικού κι αλλα. Και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για να λατρέψετε το BackupBuddy (και μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δυνατότητες και προνόμια προγραμματιστή στον ιστότοπό τους).

BackupBuddy, μια προσθήκη αντιγράφων ασφαλείας 5 αστέρων

Αγαπάμε το BackupBuddy και τους δίνουμε 5 αστέρια για εξαιρετικές δυνατότητες και εύχρηστες επιλογές. Οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει αντίγραφα ασφαλείας και να ασφαλίσει τον ιστότοπό του με το BackupBuddy. Επομένως, εάν θέλετε να τους δοκιμάσετε, απλώς κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να αποθηκεύσετε το BackupBuddy by iThemes. Και αν κάνετε εγγραφή, το iThemes διαθέτει πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε 25% στις μελλοντικές αγορές και ανανεώσεις σας (yay)!

Περισσότερα για το BackupBuddy

Και μετά την εγκατάσταση του BackupBuddy, αφιερώστε λίγο χρόνο για να ενθουσιαστείτε για την αυριανή προσφορά διακοπών! Έχουμε κάτι απίστευτο από τους φίλους μας στο CSS Hero που δεν θα θέλατε να χάσετε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map