Γρήγορη φιλοξενία για WordPress από το σφόνδυλο

Καλή χρονιά όλα! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ξαναδούμε και θέλαμε να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά αμέσως – με ένα καταπληκτικό δώρο φιλοξενίας από τους φίλους μας στο Flywheel! Τώρα είναι μια καταπληκτική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο ιστολόγιο και η διαχείριση φιλοξενίας WordPress από το Flywheel σας διευκολύνει να εστιάσετε στη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου αντί να διαχειριστείτε τον διακομιστή σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τι ακριβώς κάνει το Flywheel τόσο υπέροχο!


Το Flywheel κατατάσσεται στο κορυφαίο 5% των οικοδεσποτών ιστού, πράγμα που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Είναι υπέροχα. Όχι μόνο είναι ειδικοί του WordPress, αλλά προσφέρουν επίσης καταπληκτικές δυνατότητες όπως σταδιοποίηση, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση, πρόσβαση sftp, παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, εκπληκτική υποστήριξη και πολλά άλλα!

Τι χρειάζεστε σε έναν οικοδεσπότη (Συμβουλή: Ο σφόνδυλος έχει όλα)

Το Flywheel είναι μια εξαιρετική φιλοξενία ιστοσελίδων που προσφέρει διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για νέους bloggers, έμπειρους προγραμματιστές και ανεξάρτητους σχεδιαστές. Είναι φοβερό για τόσους λόγους που δεν μπορούσαμε να τα καλύψουμε όλα σε μία ανάρτηση, αλλά εδώ είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους κάνουν rock!

1. Εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη

Ανετα

Έχοντας μια πλατφόρμα φιλοξενίας που είναι εύκολο για εσάς να εργαστείτε είναι πολύ σημαντικό – και το σφόνδυλο είναι τόσο εύκολο όσο γίνεται. Προσφέρουν υπέροχες δυνατότητες για τους ιδιώτες, καθώς και εκπληκτικές επιλογές ειδικά για προγραμματιστές ιστού (όπως η δυνατότητα δημιουργίας ιστότοπου σε μια περιοχή σταδιοδρομίας χωρίς κόστος και, στη συνέχεια, μεταφέρετε τον ιστότοπο και χρεώστε τον πελάτη σας όταν μεταβείτε ζωντανά ).

Μέρος αυτού που κάνει το Flywheel τόσο εύκολο στη χρήση είναι το γεγονός ότι είναι διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress. Αυτό σημαίνει ότι χειρίζονται την εγκατάσταση και τη διαχείριση του WordPress στον διακομιστή σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε για ένα σχέδιο και να δείξετε το όνομα τομέα σας (το οποίο μπορείτε να πάρετε από το NameCheap ή το GoDaddy).

Μετεγκαταστάσεις απλοποιούνται επίσης με το Flywheel αφού κάνουν το βαρύ ανυψωτικό για εσάς, δωρεάν. Απλώς συμπληρώστε τη φόρμα μετεγκατάστασης και θα ξεκινήσουν οι κύριοι του WordPress. Αντιγράφουν τον ιστότοπό σας και μετά το μεταφέρουν στο Flywheel, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας.

Μόλις ρυθμίσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε νέα σχέδια και προσθήκες ιστού χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο Flywheel ιστότοποι στάσης. Απλώς ενεργοποιήστε τον ιστότοπό σας και μπορείτε να αντιγράψετε απρόσκοπτα (και χωρίς κόπο) τον ζωντανό ιστότοπό σας για δοκιμή. Όταν τελειώσετε, η εισαγωγή αλλαγών από την περιοχή σταδιοποίησης στον ζωντανό ιστότοπό σας είναι τόσο εύκολη όσο ένα κλικ ενός κουμπιού.

Και αν έχετε απορίες, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το Flywheel υποστήριξη ομάδα. Υποβολή εισιτηρίου μέσω email 24/7. Εναλλακτικά, εάν προτιμάτε να μιλήσετε σε κάποιον, μπορείτε να τους καλέσετε ή να ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία με έναν φιλικό αντιπρόσωπο από Δευτέρα έως Παρασκευή (9 π.μ. – 7 μ.μ. CDT). Το Flywheel προσφέρει έναν από τους ταχύτερους χρόνους απόκρισης μεταξύ των οικοδεσποτών και η ομάδα τους είναι εκπαιδευμένη σε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τη φιλοξενία του WordPress, ώστε να μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε γρήγορα.

2. Γρήγορη φιλοξενία

γρήγορα

Συνεχίζουμε να αυξάνουμε την ταχύτητα του ιστότοπου και πόσο σημαντικές είναι οι πρώτες εμφανίσεις στον ιστό, επομένως είναι σημαντικό ο οικοδεσπότης ιστού να μπορεί να εξυπηρετεί γρήγορα τον ιστότοπό σας. Οι νέοι αναγνώστες δεν θέλουν να περιμένουν 10 δευτερόλεπτα για τη φόρτωση του φθηνού οικοδεσπότη. Λοιπόν, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και επενδύστε λίγο σε έναν υπέροχο διαχειριζόμενο οικοδεσπότη όπως το Flywheel. Χρησιμοποιούν ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση στο διακομιστή για να σας κρατήσει γρήγορη την εκτέλεση του ιστότοπου (δεν απαιτούνται πρόσθετα πρόσθετα)

Λοιπόν, πώς διατηρούν τη λειτουργία των ιστότοπων των πελατών τους τόσο γρήγορα; Το Flywheel δημιουργεί κάθε ένα από τα υπέροχα σχέδιά τους Εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS), το οποίο είναι πολύ καλύτερο από οποιαδήποτε κοινόχρηστη επιλογή που μπορείτε να βρείτε αλλού. Γιατί το VPS είναι πολύ καλύτερο από το κοινόχρηστο; Είναι εύκολα επεκτάσιμο για την επιχείρησή σας, προσφέρει περισσότερο απόρρητο και ασφάλεια και σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερους πόρους, ώστε ο ιστότοπός σας να έχει καλύτερη απόδοση. Ο μόνος λόγος που ορισμένοι μπλόγκερ επιλέγουν κοινόχρηστη φιλοξενία μέσω VPS είναι να αποφεύγουν να διαχειρίζονται τον δικό τους διακομιστή. Αλλά με το Flywheel μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη ενός VPS από έναν γνωστό διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WordPress που θα φροντίσει τους διακομιστές σας για εσάς.

Το σφόνδυλο αξιοποιεί επίσης 10 τοποθεσίες διακομιστή, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία πλησιέστερη στην πηγή της επισκεψιμότητάς σας. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιστότοπός σας θα φορτώνεται ακόμα πιο γρήγορα για το μεγαλύτερο μέρος των αναγνωστών σας (δηλαδή εάν οι περισσότεροι αναγνώστες σας προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη, το κέντρο δεδομένων του Λονδίνου είναι πιθανώς το καλύτερο στοίχημά σας).

Αλλά αν θέλετε πραγματικά να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας, το Flywheel προσφέρει ένα premium Πρόσθετο CDN Ίσως σας ενδιαφέρει. Αναβαθμίζοντας σε αυτό, το Flywheel θα διασφαλίσει ότι οι αναγνώστες σας σε όλο τον κόσμο βλέπουν προσωρινά αποθηκευμένες εικόνες που έχουν αποθηκευτεί στους διακομιστές που βρίσκονται πιο κοντά τους. Και δεδομένου ότι είναι ένας από τους ηγέτες στη βιομηχανία τους, γνωρίζετε ότι οι επισκέπτες σας από τη Σαγκάη στις Συρακούσες βλέπουν τις σελίδες σας με ταχύτητα στρέβλωσης.

3. Ασφαλείς ιστότοπους WordPress

ασφαλής

Πιθανότατα δεν έχετε χρόνο να επικεντρωθείτε σε κάθε πτυχή των βέλτιστων πρακτικών ασφάλειας του WordPress, και γι ‘αυτό ένας καλός οικοδεσπότης είναι χρήσιμος. Το Flywheel σάς βοηθά να διατηρείτε τους ιστότοπούς σας ασφαλείς με μερικές ενσωματωμένες λειτουργίες που σίγουρα θα λατρέψετε.

Το πρώτο και πιο προφανές χαρακτηριστικό ασφαλείας είναι διαχειριζόμενες ενημερώσεις WordPress. Ένα από τα πολλά προνόμια της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είναι ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ να ενημερώσετε ξανά την κεντρική εγκατάσταση. Για να διασφαλιστεί ένα ασφαλές περιβάλλον ιστού, το Flywheel ενημερώνει τον ιστότοπό σας με κάθε νέα έκδοση του WordPress.

Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυμάστε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο της βάσης δεδομένων σας με μη αυτόματο τρόπο. Το Flywheel το κάνει για εσάς, αυτόματα, κάθε βράδυ. Αλλά έχετε επίσης την επιλογή να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να εκτελέσετε το δικό σας αντίγραφο ασφαλείας όποτε θέλετε. Και αν χρειαστεί να καταργήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα από τα εφεδρικά αρχεία σας, είναι τόσο εύκολο όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί.

Η ασφάλεια χωρίς χάκερ είναι ένα από τα συνθήματα του Flywheels. Επιβάλλουν ισχυροί κωδικοί πρόσβασης για κάθε πελάτη / χρήστη, περιορισμός προσπαθειών σύνδεσης για να διακόψει τις επιθέσεις ωμής βίας και να χρησιμοποιήσει έξυπνο αποκλεισμό IP (που σημαίνει ότι όταν μια διεύθυνση IP πιάσει προσπαθώντας να είναι άτακτος, αποκλείονται από όλους τους άλλους ιστότοπους του Flywheel).

Επιπλέον, έχουν συνεργαστεί με Σουκούρι, ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας ασφάλειας του WordPress, για να προσφέρει κορυφαία θέση Σάρωση κακόβουλου λογισμικού χωρίς επιπλέον κόστος. Επομένως, όλα αυτά καθώς και η δική σας εφαρμογή μερικών βασικών πρωτοκόλλων ασφαλείας (τακτικές αλλαγές κωδικού πρόσβασης, εγκατάσταση προσθηκών και θεμάτων από αξιόπιστες πηγές κ.λπ.) σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας στο Flywheel θα λειτουργεί ασφαλής και υγιής.

4. Πρόσθετα

Πρόσθετα

Όπως είπαμε και προηγουμένως, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το ντροπαλό Flywheel είναι μια εξαιρετική επιλογή φιλοξενίας και προσφέρουν μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες που σίγουρα θα λατρέψετε. Ένα από αυτά είναι εντυπωσιακό 100% χρόνος λειτουργίας. Ένας καλός οικοδεσπότης θα πρέπει να είναι σίγουρος για την ικανότητά του να διατηρεί τον ιστότοπό σας σε λειτουργία και πολλούς να εγγυώνται 99,99% ή 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα πρέπει να «κατεβαίνει» μόνο λόγω συντήρησης διακομιστή (η οποία συνήθως απαιτεί μόνο λίγα λεπτά, και εκτελείται στους νεκρούς της νύχτας όταν πιθανότατα να έχετε λίγη ή καθόλου κίνηση ούτως ή άλλως). Το Flywheel είναι ένας οικοδεσπότης που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να συνεχίσετε τους ιστότοπούς σας και έχουν αποδειχθεί ότι έχουν 100% χρόνο λειτουργίας μήνα με μήνα.

Εχουν επίσης χωρίς υπερβολές, πάντα. Το πρόγραμμα για το οποίο εγγραφείτε είναι αυτό που πληρώνετε, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι ο ιστότοπός σας εμφανίστηκε σε μια ανάρτηση Buzzfeed. Οι αυξήσεις στην κίνηση δεν θα οδηγήσουν σε γελοίες υπερβολές όπως ορισμένα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Ωστόσο, καθώς αυξάνεται η δημοτικότητα του ιστότοπού σας, το Flywheel διευκολύνει την κλιμάκωση σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες των πόρων σας.

Και το τελευταίο δροσερό χαρακτηριστικό που θέλουμε να γνωρίζετε είναι το γεγονός ότι το Flywheel προσφέρει ένα χρήσιμο eBooks συλλογή. Ως διαδικτυακός ιδιοκτήτης επιχείρησης ή εξαιρετικός blogger, πρέπει πάντα να μαθαίνετε να είστε μπροστά από τον ανταγωνισμό και να διατηρείτε τη βάση των αναγνωστών ή των πελατών σας. Το Flywheel ξέρει πόσο σημαντικό είναι, γι ‘αυτό απελευθερώνουν τακτικά χρήσιμα ebooks (ΔΩΡΕΑΝ) που ο καθένας μπορεί να κατεβάσει για να βελτιωθεί η τέχνη του.

Σφόνδυλος στην άγρια ​​φύση

Μοιραζόμαστε λοιπόν γιατί μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας το Flywheel, αλλά τι πιστεύουν οι πραγματικοί πελάτες για τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του Flywheel; Βλέποντας καλά καθώς το Flywheel κατατάσσεται # 1 για την ευτυχία των πελατών, νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι οι άνθρωποι τους αγαπούν. Ακολουθούν μερικές πραγματικές κριτικές πελατών:

σφόνδυλο-tweets

Σε σένα

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Flywheel όπου μπορείτε να διαβάσετε άρθρα και να παρακολουθήσετε βίντεο σχετικά με όλα όσα έχουν να προσφέρουν (όπως παγκοσμιοποίηση, μαζικά σχέδια, ενσωμάτωση PayPal, αρχεία καταγραφής, πρόσθετα και άλλα).

Flywheel Managed WordPress Hosting

Τι πιστεύετε λοιπόν για το Flywheel; Θα θέλαμε πολύ να μοιραστείτε την εμπειρία σας στο Σφόνδυλο με τους άλλους αναγνώστες μας. Ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις που μπορούμε να απαντήσουμε για εσάς; Απλώς αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me