Καλύτεροι ιστότοποι πακέτων και μελών WordPress

Οι ιστότοποι πακέτων θέματος / ιδιότητας μέλους WordPress είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε πολλά premium θέματα σε λογική τιμή. Οι μεμονωμένες άδειες θέματος μπορούν να τρέχουν οπουδήποτε από λίγα δολάρια έως εκατοντάδες δολάρια μόνο για το ένα θέμα. Η ομορφιά των ιστότοπων πακέτων και μελών είναι ότι λαμβάνετε όλα τα θέματα τους με μηνιαία ή ετήσια αμοιβή, καθώς και υποστήριξη και ενημερώσεις για αυτά τα θέματα.


Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα πακέτα / συνδρομές θεμάτων WordPress στον ιστό. Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος των διαθέσιμων πακέτων, αλλά προέρχονται από αξιόπιστους και αξιόπιστους συγγραφείς θεμάτων. Η λίστα μας αντιπροσωπεύει υψηλής ποιότητας και χρήσιμα πακέτα θεματικών καταστημάτων WordPress και ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε από λίγα σύντομα!

Themes Kingdom – 129 $ ετησίως

θέματα-βασίλειο-wordpress-πακέτο

Αυτή είναι μια προσιτή επιλογή για έναν ιστότοπο πακέτων θεμάτων, αλλά έχουν κορυφαία θέματα και υποστήριξη για την τιμή. Μην αφήσετε τη χαμηλή τιμή να σας ξεγελάσει – Το Themes Kingdom προσφέρει ποιοτικά θέματα (41 αυτήν τη στιγμή) για επιχειρήσεις, ιστολόγια και χαρτοφυλάκια, καθώς και περισσότερα εξειδικευμένα θέματα όπως περιοδικό, εστιατόριο και ηλεκτρονικό εμπόριο. Προσφέρουν πολλά για την τιμή των 129 $ ανά έτος.

Επισκεφθείτε το Θέμα Βασίλειο

Κομψά θέματα – 69 $ ετησίως

Πιθανώς ένας από τους πιο γνωστούς ιστότοπους πακέτων θεμάτων WordPress. Τα κομψά θέματα έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή φήμη σε πλούσια σε χαρακτηριστικά και εύχρηστα θέματα σε χαμηλή ετήσια τιμή. Αυτή τη στιγμή έχουν 87+ θέματα WordPress σε μια ποικιλία θέσεων (blog, περιοδικό, ηλεκτρονικό εμπόριο, χαρτοφυλάκιο κ.λπ.) και κυκλοφορούν μερικά νέα κάθε μήνα. Για μόνο 69 $ ετησίως, αυτή είναι μια απίστευτη αξία.

Επισκεφτείτε τα κομψά θέματα

ThemeFuse – 17 $ ανά μήνα

Το ThemeFuse προσφέρει υψηλής ποιότητας θέματα WordPress σε μια ποικιλία στυλ και διατάξεων. Προς το παρόν έχουν 23 θεματικά θέματα για πραγματικά ανατολικά, εστιατόρια, δικηγορικά γραφεία, καλλιτέχνες, ιατρικά γραφεία, αθλητικές ειδήσεις και πολλά άλλα. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα θέματα WordPress για 17 $ ανά μήνα (συν 199 $ εφάπαξ χρέωση).

Επισκεφτείτε το ThemeFuse

StudioPress – 399,95 $ για όλη τη ζωή

Το StudioPress είναι ένα πολύ γνωστό κατάστημα θεμάτων WordPress με τρέχον αριθμό 47 εντυπωσιακών θεμάτων στο όνομά τους. Όλα τα θέματα τους εκτελούνται στο Genesis Framework – ένα φιλικό προς το SEO, εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο να προσαρμόσετε το πλαίσιο θεμάτων του WordPress. Για 399,95 $ μπορείτε να αγοράσετε το “Pro-Plus All Themes Package” το οποίο περιλαμβάνει όλα τα θέματα του StudioPress για τη ζωή συν υποστήριξη και ενημερώσεις.

Επισκεφτείτε το StudioPress

Themify – 79 $ ετησίως

Με τόνους e-commerce, πολλαπλών χρήσεων και ανταποκρινόμενα θέματα WordPress, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή συμμετοχής εάν είστε (ή εργάζεστε με) μικρές επιχειρήσεις. Το Themify έχει 31 θέματα αυτή τη στιγμή και είναι όλα επαγγελματικά, εύχρηστα και πολύ ευπροσάρμοστα. Κάθε θεματική άδεια κοστίζει 49 $ – οπότε η ετήσια συνδρομή συνδρομής 79 $ είναι κλέβει αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε 2 θέματα το χρόνο.

Επισκεφτείτε το Themify

Theme Furnace – 99 $ ετησίως

Σχετικά νέο στο παιχνίδι, το Theme Furnace προσφέρει θέματα υψηλής ποιότητας που βασίζονται στο UpThemes Framework. Τα θέματα τους περιλαμβάνουν επίσης άλλες τακτοποιημένες λειτουργίες, όπως το ρυθμιστικό Nivo και προσαρμοσμένα widget για Flickr, Twitter και άλλα κοινωνικά μέσα. Αποκτήστε και τα 9 από τα υπέροχα θέματα τους με μόλις 99 $ το χρόνο.

BizzThemes – 99 $ ετησίως

Η ιδιότητα μέλους του BizzThemes είναι μεγάλη, καθώς προσφέρουν κυρίως επιχειρηματικές και εξειδικευμένες επιχειρήσεις (σαλόνι νυχιών, δικηγορικό γραφείο, εστιατόριο, φιλοξενία κ.λπ.) Θέματα WordPress. Η συλλογή 24 επιχειρηματικών θεμάτων πολλαπλών χρήσεων είναι ιδανική για τη δημιουργία επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν μια πρώτη πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες του ιστότοπού τους. Η συνδρομή είναι μόνο 99 $ ετησίως (συν μια μοναδική χρέωση εγγραφής 100 $) και αποτελεί καλή επένδυση στο μέλλον της επιχείρησής σας.

Επισκεφτείτε το BizzThemes

WPZoom – 19 $ ανά μήνα

Το WPZoom διαθέτει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο σύγχρονων αλλά επαγγελματικών θεμάτων WordPress. Έχουν θέματα επιχειρήσεων, περιοδικών, ειδήσεων, ανταπόκρισης, χαρτοφυλακίου και πολυμέσων όλα με το WPZoom Options Panel και υποστήριξη διάρκειας ζωής. Μπορείτε να λάβετε την καταπληκτική λίστα των 56 θεμάτων με μόνο 19 $ το μήνα (συν μια εγγραφή δωρεάν 199 $).

Επισκεφτείτε το WPZoom

VivaThemes – πακέτο 129 $

Αυτός ο ιστότοπος ιδιότητας μέλους WordPress προσφέρει 38 απλά και επαγγελματικά θέματα. Τα θέματα τους καλύπτουν μια ποικιλία τυπικών και εξειδικευμένων ιστότοπων, όπως CMS, χαρτοφυλάκιο, φωτογραφία και ιστολόγια. Το “All Themes Pack” των 129 $, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα θέματα Viva, είναι ένα ελάχιστο ποσό όταν εξετάζετε πόσους ιστότοπους θα μπορούσατε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες εκδόσεις των θεμάτων Viva.

Επισκεφτείτε το VivaThemes

Οργανικά θέματα – 249 $ για όλη τη ζωή

Τα οργανικά θέματα αναπτύσσουν μοναδικά και επαγγελματικά θέματα. Και τα 19 από τα καθαρά θέματα τους έχουν δημιουργηθεί με προσοχή και είναι εύκολο στη χρήση και την προσαρμογή τους. Αποκτήστε το “Πακέτο προγραμματιστών” για 249 $, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα θέματα οργανικών θεμάτων (παρελθόν, παρόν και μελλοντικά θέματα).

Επισκεφτείτε τα οργανικά θέματα

PremiumPress – 249 $ για όλη τη ζωή

Αυτό το θεματικό κατάστημα αναπτύσσει θέματα υψηλής ποιότητας και πλούσια σε WordPress. Η PremiumPress ειδικεύεται σε βελτιστοποιημένα θέματα SEO, ιδανικά για διαδικτυακές επιχειρήσεις. Τα 11 λεπτομερή θέματα τους είναι για θέσεις όπως δημοπρασίες, κουπόνια, αγγελίες, κάρρα αγορών και άλλα. Όλα τα θέματα έρχονται επίσης με εντυπωσιακή υποστήριξη πελατών 24/7. Η επένδυση στη “Συλλογή VIP” διασφαλίζει ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά θέματα του PremiumPress με μόλις 249 $.

Επισκεφτείτε το PremiumPress

AppThemes – 249 $ πρώτο έτος

Ίσως τα πιο τεχνικά θέματα που είναι διαθέσιμα, τα θέματα WordPress του AppThemes είναι εξαιρετικά πολύτιμα. Τα 5 θέματα για αγγελίες, θέσεις εργασίας, διαχείριση κουπονιών, φόρουμ βοήθειας και κατάλογος επιχειρήσεων είναι όλα εξαιρετικά. Κάθε μνημειώδες θέμα περιλαμβάνει ένα τεράστιο ποσό δυνατοτήτων και απαράμιλλη υποστήριξη και κάθε θέμα κοστίζει 99 $ ανά ποπ. Το κόστος του αρχικού έτους 249 $ (και το κόστος ανανέωσης 79 $ ανά έτος) για μια συνδρομή σημαίνει ότι θα λάβετε το μισό από το πραγματικό κόστος των θεμάτων.

Επισκεφτείτε το AppThemes

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ιστότοπος μέλους, εάν υπάρχει?

Αυτά είναι πολλά καταστήματα ιδιότητας μέλους / πακέτων! Είστε επί του παρόντος μέλος οποιουδήποτε ή αν είστε τρελοί, όλοι; Ενημερώστε μας για τυχόν προηγούμενες εμπειρίες με οποιοδήποτε από αυτά τα θεματικά καταστήματα (καλό ή κακό) εμείς και οι αναγνώστες μας θα θέλαμε να μάθουμε εάν έχετε οποιαδήποτε θετική ή αρνητική εμπειρία με αυτά τα θέματα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map