Διατριβή WordPress Θέμα

Πριν ξεκινήσω την κριτική, θέλω να καταστήσω σαφή ορισμένα πράγματα. Πρώτον, έχω συνεργαστεί πολλές φορές με τη Διατριβή για ιστότοπους πελατών και Δεύτερον, το wpexplorer.com είναι συνεργάτης της Διατριβής που σημαίνει ότι κάνω προμήθεια από οποιαδήποτε πώληση Διατριβής που δημιουργείται μέσω του συνδέσμου συνεργατών μου. Ωστόσο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτή δεν είναι η μέση κριτική σας bs που μοιάζει περισσότερο με διαφήμιση. Αντίθετα, ήθελα να δημιουργήσω μια ενημερωτική ανασκόπηση της διατριβής, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τα πάντα σχετικά με το θέμα.


Θα μπορούσα να καθίσω εδώ για ώρες και να γράψω για το πόσο φοβερή είναι η διατριβή, ωστόσο, μάλλον προτιμάτε να διαβάσετε για τα πραγματικά μέσα-και-έξω αυτού του θέματος.

Υπάρχουν πολλά να διαβάσετε σε αυτήν την κριτική διατριβής… Αυτός είναι ο λόγος που έδωσα αυτές τις ωραίες μεγάλες κεφαλίδες, ώστε να μπορείτε να παραλείψετε σε ό, τι ακούγεται ενδιαφέρον. Απολαμβάνω!

Επισκεφτείτε τη διατριβή

Τι είναι το Πλαίσιο Θέματος Εργασίας WordPress?

Η διατριβή είναι ένα Premium Θέμα Θέματος WordPress που αναπτύχθηκε από τον Chris Pearson και έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή και ληφθέντα / αγορασμένα θέματα Premium εκεί έξω. Στην πραγματικότητα, δεν μπορώ να πάω μια μέρα χωρίς να περιηγηθώ στον Ιστό και να δω έναν ιστότοπο που τρέχει σε διατριβή. Είναι απίστευτο.

Πιθανότατα αντιμετωπίσατε πολλά ιστολόγια ή ιστότοπους που χρησιμοποιούν τη διατριβή και πιθανώς αναγνωρίσατε τις παρόμοιες εμφανίσεις τους. Ταυτόχρονα, μπορεί επίσης να έχετε δει πολλούς ιστότοπους που χρησιμοποιούν αυτό το πλαίσιο και δεν είχατε ιδέα. Ο λόγος γι ‘αυτό, είναι ότι η διατριβή είναι ένα φοβερό θέμα, «εκτός του κουτιού», αλλά μπορεί επίσης να προσαρμοστεί πολύ εύκολα να μοιάζει με «οτιδήποτε».

Αλλά τι είναι στην πραγματικότητα η διατριβή; Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να ονομάσετε το Thesis ένα Θέμα WordPress, ωστόσο, είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Είναι ένα Πλαίσιο κώδικα και σχεδίασης που δημιουργήθηκε γύρω από το WordPress και παρέχει έναν ισχυρό κώδικα ιστότοπου SEO και ευελιξία σχεδιασμού που δεν απαιτεί γνώση HTML ή CSS για να κάνετε προσαρμογές στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας.

Πίνακας ελέγχου διαχειριστή διατριβών

Το Thesis Admin Panel είναι αυτό που κάνει αυτήν την πλατφόρμα να ξεχωρίζει πραγματικά (κατά τη γνώμη μου). Σίγουρα πολλά θέματα εκεί σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το λογαριασμό σας στο twitter ή να ανεβάσετε ένα λογότυπο για την κεφαλίδα σας, αλλά η διατριβή είναι διαφορετική. Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα θα σας επιτρέψει να κάνετε τόνους προσαρμογών από τη συμπερίληψη σελίδων στη γραμμή πλοήγησης έως την επιλογή ενός προσαρμοσμένου φύλλου στυλ CSS. Θα έχετε τη δυνατότητα να προσαρμόσετε πλήρως τον ιστότοπό σας, μέσω της περιοχής διαχείρισης του WordPress.

Ο πίνακας διαχειριστών διευκολύνει πραγματικά τους bloggers που δεν θέλουν να βρώσουν τα χέρια τους με κανένα κωδικό, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να κάνουν κάποια βασική επεξεργασία στο σχεδιασμό του ιστότοπού τους και να κάνουν προσαρμογές στη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στη σελίδα τους.

Στιγμιότυπο οθόνης πίνακα διαχείρισης

Ακολουθεί ένα γρήγορο στιγμιότυπο οθόνης μίας από τις σελίδες ρύθμισης του διαχειριστή, ώστε να μπορείτε να βλέπετε λίγο πολύ πώς μοιάζουν. Ο πίνακας ελέγχου είναι πραγματικά καθαρός και χρησιμοποιεί πτυσσόμενα δοχεία, έτσι όλα είναι καλά οργανωμένα και μπορείτε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για πάντα.

Πίνακας θεμάτων διατριβής

Προσαρμογή διατριβών και διατριβών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Θέμα Εργασίας DYI είναι η δυνατότητα προσαρμογής της εμφάνισης και της λειτουργίας του ιστότοπού σας μέσω του πίνακα ελέγχου θέματος, ο οποίος είναι εύχρηστος και πολύ διαισθητικός. Αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας μέσω των λεγόμενων «θυγατρικών θεμάτων», τα οποία είναι θέματα που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με το Thesis Framework και μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω του πλαισίου θεμάτων και θα προσθέσουν αυτόματα ένα νέο στυλ / σχεδιασμό στον ιστότοπό σας . Υπάρχουν πολλά μέρη όπου μπορείτε να βρείτε τα δέρματα της διατριβής και είναι διαθέσιμα τόσο δωρεάν όσο και για αγορά. Αυτή η ικανότητα καθιστά τη διατριβή εξαιρετική για bloggers που δεν θέλουν να ξοδέψουν οποιαδήποτε στιγμή προσαρμόζοντας τον ιστότοπό τους ή χρειάζονται κάποιες επιπλέον δυνατότητες που είναι διαθέσιμες μέσω άλλων ειδών. Και είναι επίσης εξαιρετικό για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων που αναζητούν να χρησιμοποιήσουν το Thesis Framework για όλους τους πελάτες τους.

Είναι η διατριβή πραγματικά φοβερή για SEO?

Ενώ οποιοδήποτε θέμα ή ιστότοπος μπορεί να επεξεργαστεί για βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, πολλά δεν είναι βελτιστοποιημένα για να ξεκινήσουν. Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματική ταλαιπωρία για ερασιτέχνες / διαμεσολαβητές bloggers και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Thesis Framework έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης αμέσως. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι κατεβάζουν εξωτερικές προσθήκες όπως το “All In One SEO”. Τι γίνεται όμως αν θα μπορούσατε να έχετε το SEO σας ενσωματωμένο στο θέμα σας; Αυτό θα έκανε τα πάντα να λειτουργούν πιο ομαλά με καθαρότερο κώδικα και θα σας διευκολύνει να κάνετε γενικές αλλαγές SEO στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, η διατριβή είναι ήδη πολύ φιλική προς το SEO, άμεσα, έτσι μπορείτε να την εγκαταστήσετε και να αισθανθείτε άνετα ότι ο ιστότοπός σας θα ευρετηριαστεί.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία που κάνουν αυτό το πλαίσιο καλό για σκοπούς SEO είναι:

 • Ετικέτες τίτλου και πεδία μετα-περιγραφής σε σελίδες / δημοσιεύσεις
 • Επιλογές Noindexing για σελίδες και psots
 • Alt κείμενο για εικόνες
 • Καθαρός και απλός κώδικας back-end
 • Απλή σχεδίαση – ταχύτερη φόρτωση (η Google έχει προσθέσει ταχύτητα ως μέτρο της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης)

Πρέπει να θυμάστε ότι απλά εγκαθιστώντας τη Διατριβή στον ιστότοπό σας, δεν θα κατατάξετε αυτόματα τον αριθμό 1 στο Google, αλλά το πλαίσιο παρέχει μια πολύ καλή βάση και καθαρό κώδικα για να διευκολύνετε τις προσπάθειες SEO και πιθανώς πιο επιτυχημένες..

Στόχευση διαφήμισης με διατριβή και διατριβή για συνεργάτες

Τώρα εδώ είναι ένα πολύ τακτοποιημένο χαρακτηριστικό για τη διατριβή που θα λατρέψετε: «Το Multimedia Box». Αυτό είναι ένα μπλοκ διαφήμισης 300px έως 250px (το μέγεθος μπορεί να αλλάξει) που είναι από προεπιλογή στην κορυφή της πλευρικής γραμμής και θα σας επιτρέψει να περιστρέψετε μεταξύ διαφορετικών μέσων (εικόνες, βίντεο, adsense).

Και λοιπόν? Περιστρεφόμενο κουτί μέσων. Σίγουρα αυτό ισχύει, αλλά αυτό που κάνει το πλαίσιο πολυμέσων της Διατριβής τόσο μοναδικό είναι ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε ό, τι εμφανίζεται σε αυτήν την περιοχή για κάθε σελίδα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρέχετε καλύτερη στοχευμένη διαφήμιση με βάση το περιεχόμενο της σελίδας σας. Έτσι, για παράδειγμα σε ένα Επισκόπηση διατριβής δημοσιεύστε θα μπορούσατε να έχετε ένα banner συνεργατών για θέματα DIY και σε μια ανάρτηση σχετικά με το WordPress SEO ίσως θελήσετε να έχετε έναν σύνδεσμο amazon σε ένα αντίστοιχο βιβλίο SEO. Για αναρτήσεις που δεν έχετε συνδέσμους θυγατρικών για να δημοσιεύσετε, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το σημείο για το adsense.

Τελικά με το πλαίσιο πολυμέσων θα μπορείτε να παρέχετε σχετική διαφήμιση στους επισκέπτες σας και να συμβάλλετε στην αύξηση των πωλήσεων συνεργατών σας.

Με την τελευταία έκδοση της διατριβής (1.7) υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα λατρέψουν οι συνεργάτες μάρκετινγκ και είναι η δυνατότητα να δημιουργείτε εύκολα 301 συνδέσμους ανακατεύθυνσης από τους συνδέσμους θυγατρικών σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μετατρέψετε όλους τους άσχημους συνδέσμους θυγατρικών σας σε συνδέσμους που μοιάζουν με αυτούς στον ιστότοπό σας και με αρκετά γυμνοσάλιαγκες. Με αυτόν τον τρόπο οι άνθρωποι δεν θα αποθαρρύνονται να κάνουν κλικ σε αυτά και μπορείτε να βοηθήσετε να αυξήσετε τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Πόσο μοναδική είναι η διατριβή?

Η μοναδικότητα είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργία αφοσίωσης επισκεπτών και την ενθάρρυνση μιας κοινότητας στον ιστότοπό σας. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ίδια Θέματα WordPress με όλους τους άλλους, οπότε όταν περιηγείστε στον Ιστό θα βρείτε ιστότοπους που μοιάζουν με κάθε άλλο ιστότοπο. Τουλάχιστον για μένα, αυτό είναι ένα πραγματικό κλείσιμο.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν χιλιάδες άτομα που χρησιμοποιούν τη Διατριβή και πολλά άτομα χρησιμοποιούν τη διατριβή με τις βασικές ρυθμίσεις που εφαρμόζονται και τίποτα δεν προσαρμόζεται. Η ομορφιά είναι ότι αυτό το πλαίσιο είναι τόσο εύκολο να προσαρμόσετε που μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται 100% μοναδικός σε λίγα λεπτά. Τελικά εξαρτάται από εσάς… Μπορείτε να πάτε για τον απλό και βασικό σχεδιασμό ή μπορείτε να το επεξεργαστείτε λίγο και κανείς δεν θα γνωρίζει καν ότι χρησιμοποιείτε το Framework.

Αυτό είναι που κάνει τη διατριβή τόσο μεγάλη. Σε αντίθεση με πολλά άλλα θέματα εκεί έξω, θα πρέπει να κάνετε πολλή επεξεργασία CSS και XHTML για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φαίνεται μοναδικός, αλλά με τη διατριβή μπορείτε να συνδεθείτε στον πίνακα διαχειριστή τη δεύτερη στιγμή που τον ενεργοποιείτε και να κάνετε κάποιες αλλαγές πολύ γρήγορα και εύκολα. Ή μπορείτε να ανεβάσετε τη διαφήμιση χρησιμοποιώντας το δικό σας προσαρμοσμένο φύλλο στυλ.

Είναι η διατριβή το τέλειο θέμα?

Κανένα θέμα δεν είναι “Τέλειο”, καθώς οποιοδήποτε θέμα μπορεί ουσιαστικά να βελτιωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ωστόσο, υπάρχουν πιθανώς πολλοί χρήστες εκεί έξω που θα υποστήριζαν ότι η Θέση είναι πολύ κοντά στο να είναι ένα τέλειο θέμα. Παρακάτω επισημαίνω μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Διατριβής, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια πράγματα είναι φοβερά και τι θα μπορούσε να βελτιωθεί.

Πλεονεκτήματα Θέματος WordPress

 • Καθαρός κώδικας και μινιμαλιστικός σχεδιασμός
 • Φιλική και βελτιστοποιημένη μηχανή αναζήτησης
 • Κάντε εύκολη προσαρμογή θεμάτων χωρίς να αγγίξετε κανέναν κωδικό
 • Βελτιώνει τα προσαρμοσμένα παιδικά θέματα
 • Σχετικά φτηνή άδεια προγραμματιστή

Μειονεκτήματα Θέματος WordPress

 • Κόστος
 • Απλή και απλή προεπιλεγμένη σχεδίαση
 • Διάταξη Blogger – μπορεί να μην είναι τόσο καλή για επιχειρήσεις χωρίς παιδικό θέμα
 • Η γνώση CSS εξακολουθεί να συνιστάται ιδιαίτερα για να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στη σχεδίαση στον ιστότοπό σας

Πόσο κοστίζει και είναι καλή συμφωνία?

Υπάρχουν 2 επιλογές τιμολόγησης για τη διατριβή, την επιλογή προγραμματιστή και την προσωπική επιλογή. Η άδεια προγραμματιστή κοστίζει 164 $, ενώ η προσωπική άδεια είναι μόνο 87 $. Και ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται ακριβό, ειδικά σε σύγκριση με την τιμή άλλων θεμάτων, στην πραγματικότητα είναι πολύ καλή για αυτό που παίρνετε. Θα μπορούσατε να ξοδέψετε πάνω από $ 500 πληρώνοντας κάποιον για έναν προσαρμοσμένο ιστότοπο ή μπορείτε να αγοράσετε αυτό το θέμα με 87 $ και να το προσαρμόσετε μόνοι σας. Εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να φαίνεται και να λειτουργεί εξαιρετικός, καθώς και κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, τότε μπορεί να αξίζει τα λεφτά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι συνοδεύεται από κάθε ένα από τα διαφορετικά σχέδια… Όπως μπορείτε να δείτε, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το θέμα σε πολλούς ιστότοπους, η επιλογή Προγραμματιστής είναι ακόμα φθηνότερη από την αγορά 2 αδειών προσωπικής επιλογής!

Επιλογή προγραμματιστή 164 $

 • Απεριόριστη χρήση της διατριβής σε ιστότοπους που σας ανήκουν1
 • Πρόσβαση σε όλες τις νέες εκδόσεις beta του Thesis πριν από την τελική κυκλοφορία! 2
 • Πρόσβαση στις επιλογές ιστότοπου πελάτη, οι οποίες σας επιτρέπουν να αναπτύξετε διατριβή σε ιστότοπους για πελάτες3
 • Πρόσβαση σε απαντήσεις και φόρουμ μόνο για μέλη
 • Αναβαθμίσεις δια βίου εργασίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Προσωπική επιλογή 87 $

 • Χρήση της διατριβής σε έναν ζωντανό ιστότοπο και σε έναν διακομιστή τοπικής ανάπτυξης
 • Πρόσβαση στην Αναβάθμιση Επιλογών του Προγραμματιστή με μόνο 774 $
 • Πρόσβαση σε απαντήσεις και φόρουμ μόνο για μέλη
 • Αναβαθμίσεις δια βίου εργασίας
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Πληρώνοντας για ένα θέμα WordPress

Θυμάμαι όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά με το WordPress ήμουν πολύ δύσπιστος και απρόθυμος να αγοράσω οποιοδήποτε πρότυπο και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω που δεν τους αρέσει αυτή τη στιγμή η ιδέα να πληρώσετε ένα θέμα όταν υπάρχουν χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια δωρεάν θέματα εκεί έξω . Ωστόσο, έχω αλλάξει και ελπίζω να σας έπεισα κάπως και άλλους σοφούς.

Όταν σκέφτεστε για τους τόνους των επιπλέον δυνατοτήτων που θα λάβετε πληρώνοντας λίγο αλλά για ένα πρότυπο Premium. Σκεφτείτε το… Εάν η αγορά ενός θεματικού θέματος βοηθά την κατάταξη της μηχανής αναζήτησης και αυξάνει ακόμη και μερικές ακόμη μετατροπές από τις διαφημίσεις ή τα προϊόντα του ιστότοπού σας από ό, τι άξιζε εντελώς..

Και το καλύτερο από όλα με τα Θέματα Premium που δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση συνδέσμων υποσέλιδου, ανεπιθύμητων μηνυμάτων που θα μπορούσαν να έχουν προστεθεί σε ένα δωρεάν θέμα και το πιο σημαντικό θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας πολύ πιο εύκολα, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε τόνοι δυσκολιών όταν προσπαθείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας.

Πρέπει να αγοράσω τη διατριβή?

Φυσικά από τη στιγμή που προσπαθώ να κάνω πωλήσεις θυγατρικών εδώ, θα έλεγα ΝΑΙ, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και αγοράστε αυτό το κακό-φοβερό θέμα. Ωστόσο, αντίθετα θέλω να σας δώσω μια λίστα με ορισμένα πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε και ενδεχομένως να γράψετε τις απαντήσεις σας, ώστε να μπορείτε να δείτε αν πραγματικά αξίζει τον κόπο για τη δική σας. Και αν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτό το θέμα, μπορείτε να το κάνετε μέσω των συνδέσμων μου και θα λάβω την αντίστοιχη προμήθειά μου. Ευχαριστώ!

Πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν από την αγορά

 • 87 $ για ένα θέμα που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε και να το κάνετε να μοιάζει με οτιδήποτε, είναι πολύ καλή?
 • Εάν είστε προγραμματιστής θα μπορούσε η Διατριβή να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, παρέχοντάς σας έναν πιο γρήγορο τρόπο δημιουργίας ιστότοπων πελατών?
 • Η διατριβή έχει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες SEO και διαθέτει έναν ωραίο καθαρό κώδικα. Είναι το SEO μια ανησυχία για εσάς?
 • Η επεξεργασία ενός θέματος ξανά και ξανά θα ήταν πιο αποτελεσματική από την αγορά ή την εύρεση ενός νέου δωρεάν θέματος για κάθε νέο ιστότοπο ή όποτε θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση ενός.
 • Η διατριβή θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη; (έχει για πολλούς)
 • “22.100 έξυπνοι webmaster βασίζονται σε αυτό το πλαίσιο” θα θέλατε να συμμετάσχετε?
 • Αν το αγοράσετε και δεν ήταν τόσο δροσερό όσο νομίζατε, αξίζει τα $ 80 να δοκιμάσετε; (υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών)

Διατριβή τώρα με χωριστή άδεια

Για όσους από εσάς ανησυχείτε για την άδεια GPL του WordPress, η DYI Thesis ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες ότι έχουν προσθέσει μια ξεχωριστή άδεια στο θέμα τους, κάνοντας τα πάντα να κάνουν με το WordPress GPL και όλο τον κώδικα του Thesis Framework να αποτελούν ιδιοκτησία των θεμάτων DYI..

Επισκεφτείτε τη διατριβή για να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me