Δημιουργία δημοσκοπήσεων για WordPress με φόρμες βαρύτητας

Επιστρέφω με περισσότερα για Gravity Forms! Αν είστε χρήστης της προσθήκης, θα γνωρίζετε ότι, καθώς και η βασική λειτουργικότητα, το Rocket Genius, ο συγγραφέας του Gravity Forms έχει κυκλοφορήσει ορισμένα πρόσθετα για την επέκταση της προσθήκης.


Στο παρελθόν τα πρόσθετα ήταν το είδος που θα περιμένατε. ενοποίηση με Mailchimp, AWeber, Freshbooks – όλα σχεδιασμένα έτσι ώστε μόλις συμπληρωθεί μια φόρμα να μπορείτε να στείλετε δεδομένα στην υπηρεσία τρίτων. Έχω χρησιμοποιήσει όλα αυτά και είναι στερεά. Άλλα πρόσθετα αφορούσαν την ενσωμάτωση του WordPress, επιτρέποντας μια φόρμα για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη WordPress ή για την παροχή ενός οπτικού εργαλείου captcha.

Πιο πρόσφατα, όταν οι «Δημοσκοπήσεις», «Έρευνα» και «Κουίζ» κυκλοφόρησαν όλα με γρήγορη διαδοχή, υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι αλλάζει. η βασική λειτουργικότητα στα Gravity Forms έχει ωριμάσει και είναι πλέον καιρός να κοιτάξετε άλλες λειτουργικές ευκαιρίες.

Μόλις αυτόν τον μήνα υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με ένα “add on framework” που βρίσκεται πολύ κοντά και ένα ακόμη νεότερο add on που ενσωματώνεται στην εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου Zapier. Πραγματικά συναρπαστικές στιγμές αν είστε μια βαρύτητα σχηματίζει nerd? και είμαι!

Γνωριμία με τις μορφές βαρύτητας – Δημοσκοπήσεις

Ας δούμε λοιπόν την προσθήκη δημοσκοπήσεων και να δούμε τι μπορεί να κάνει. Όπως τα περισσότερα από τα άλλα πρόσθετα Gravity Forms σε ένα ξεχωριστό plugin που πρέπει να εγκαταστήσετε. Μόλις το κάνετε, ωστόσο, η ενσωμάτωση είναι πολύ απρόσκοπτη.

Στην απλούστερη μορφή, το μόνο που θέλετε να ρυθμίσετε είναι μια γρήγορη δημοσκόπηση για να κάνετε μια ερώτηση και να συγκεντρώσετε τα αποτελέσματα. Χωρίς φασαρία το plugin παρέχει και παρέχει κυριολεκτικά σε περίπου 60 δευτερόλεπτα – δηλαδή για πόσο καιρό χρειάζεται για τη δημιουργία μιας νέας φόρμας, κάντε μια ερώτηση ψηφοφορίας εκεί και στη συνέχεια δοκιμάστε.

Ας δούμε πώς να το κάνουμε

Φόρμες βαρύτητας: Δημιουργήστε μια νέα φόρμαΞεκινήστε δημιουργώντας μια νέα φόρμα. Στη συνέχεια, σας παρουσιάζεται μια κενή φόρμα που θα είναι η βάση της πρώτης σας δημοσκόπησης.

Σε αυτό το παράδειγμα ας ρυθμίσουμε για να κάνουμε μια απλή ερώτηση και να δώσουμε στους χρήστες μερικές επιλογές για το πώς να απαντήσουν (ναι είναι απλό, αλλά σε πολλές περιπτώσεις αυτό είναι το μόνο που απαιτείται).

Όταν είναι εγκατεστημένη η προσθήκη, ένας νέος τύπος πεδίου είναι διαθέσιμος υπό τον τίτλο “Advanced Fields” – δείτε την παρακάτω εικόνα.

Μορφές βαρύτητας: Πεδίο δημοσκόπησης

Κάνοντας κλικ στο Δημοσκοπήσεις θα προσθέσει ένα ειδικό πεδίο στη νέα σας φόρμα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια απλή δημοσκόπηση, αυτό είναι στην πραγματικότητα το μόνο πεδίο που χρειαζόμαστε! (Σου είπα ότι ήταν γρήγορο !!).

Από προεπιλογή, το πεδίο προστίθεται με τα κουμπιά επιλογής ως προεπιλογή, καθώς αυτό θέλουμε, μπορούμε απλώς να προσθέσουμε την ερώτηση και τις επιλογές που μπορεί να επιλέξει ένας χρήστης ως απάντηση.

Μορφές βαρύτητας: Ρύθμιση πεδίου δημοσκόπησης

Κάντε κλικ επεξεργασία σε αυτό το νέο πεδίο και σας παρουσιάζεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε την ερώτηση και τις απαντήσεις.

Φόρμες βαρύτητας: Ορίστε ερωτήσεις δημοσκόπησης

Μόλις τελειώσετε εδώ, αποθηκεύστε τη φόρμα. Πρέπει τώρα να προσθέσουμε τη φόρμα σε μια σελίδα ή ανάρτηση στον ιστότοπό μας στο WordPress. Αυτό γίνεται με τον συνηθισμένο τρόπο, από την οθόνη επεξεργασίας αναρτήσεων WordPress Προσθήκη φόρμας και επιλέξτε τη φόρμα δημοσκόπησης που δημιουργήσατε πρόσφατα.

Μορφές βαρύτητας: Δημοσκόπηση δειγμάτων

Τώρα επισκεφτείτε το μπροστινό μέρος του ιστότοπού σας και δείτε το.

Πολύ ωραίο ε; Κρατούσατε χρόνο; Είμαι βέβαιος ότι κατάφερα να εκπληρώσω την υπόσχεση μιας δημοσκόπησης σε 60 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.

Όπως θα περιμένατε όταν παρουσιάζετε σε έναν χρήστη μια δημοσκόπηση θα πρέπει να είναι σε θέση να ελέγξει τα αποτελέσματα. Θα παρατηρήσετε ότι ο σύνδεσμος τοποθετείται αυτόματα εκεί.

Κάντε κλικ Δείτε τα αποτελέσματα και αυτό είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε με ένα πολύ spiffy animation επίσης.

Μορφές βαρύτητας: Αποτελέσματα δημοσκόπησης

(Προφανώς το R2 είναι πίσω υπέρ).

Καταχωρήσεις δημοσκόπησης στον πίνακα ελέγχου του WordPress

Έχετε λοιπόν μια δημοσκόπηση εν κινήσει και θέλετε να δείτε τι σκέφτονται οι χρήστες σας, το πρόσθετο συνοδεύεται από μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά εργαλεία για να σας βοηθήσουν.

Φόρμες βαρύτητας: Καταχωρήσεις δημοσκόπησηςΚανονικά για να δείτε τις καταχωρήσεις μιας φόρμας που επισκέπτεστε το Μορφή μενού, κάντε κλικ στο Συμμετοχές και είσαι εκεί. Είναι ακριβώς το ίδιο για μια φόρμα που περιέχει μια δημοσκόπηση.

Από εκεί κάντε κλικ θέα σε οποιαδήποτε από τις καταχωρήσεις και σας παρουσιάζεται με την ίδια οθόνη με έναν χρήστη στη διεπαφή.

Υπάρχει ένα νέο στοιχείο μενού που βρίσκεται στην κορυφή της διεπαφής καταχωρίσεων, κάντε κλικ στο Αποτελέσματα ψηφοφορίας και θα βρείτε ένα τακτοποιημένο σύνολο φίλτρων για τα δεδομένα δημοσκόπησης.

Μορφές βαρύτητας: Φίλτρα δημοσκόπησηςΕδώ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις απαντήσεις σας, να φιλτράρετε για ένα εύρος ημερομηνιών και γενικά να εξετάσετε τα αποτελέσματα και να μετρήσετε τον τρόπο με τον οποίο άλλαξαν για μια χρονική περίοδο.

Απλά πράγματα, αλλά εξακολουθούν να είναι αποτελεσματικά στην γρήγορη ανάλυση των δεδομένων που συλλέγονται.

Όλα πολύ ωραία, ειδικά αν είστε τρέχων χρήστης των φορμών βαρύτητας, η καμπύλη μάθησης για τις δημοσκοπήσεις δεν είναι απότομη.

Τι άλλο μπορεί να κάνει?

Εντάξει, έτσι είναι οι Δημοσκοπήσεις 101, αλλά υπάρχουν περισσότερα. Ακολουθούν μερικές ιδέες που θα σας κάνουν να σκεφτείτε.

Μπορείτε να βάλετε ένα πεδίο δημοσκόπησης σε μια μεγαλύτερη φόρμα και να λάβετε μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Είμαι βέβαιος ότι έχετε δει κάποια φόρμα ερώτησης όπου θέτει την ερώτηση “Πώς ακούσατε για εμάς” – σκεφτείτε το ως πεδίο δημοσκόπησης. Κάνει τη ζωή σας εύκολη, καθώς μπορείτε κατά καιρούς να ελέγχετε τα στατιστικά στοιχεία αυτής της ερώτησης.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τις δημοσκοπήσεις τόσο προφανείς όσο το απλό παράδειγμα μου. Μπορείτε να αποκρύψετε το γεγονός ότι η ερώτηση είναι στην πραγματικότητα ένα πεδίο δημοσκόπησης, ώστε τα δεδομένα να είναι διαθέσιμα μόνο σε εσάς.

Υπάρχει ένα πλήρες σύνολο στοιχείων ελέγχου που είναι στη διάθεσή σας για κάθε δημοσκόπηση. Παράλληλα με άλλες ρυθμίσεις φόρμας, όπως Ειδοποιήσεις και Επιβεβαιώσεις, θα δείτε μια νέα επιλογή για Δημοσκοπήσεις.

Από εδώ μπορείτε:

 • Επιλέξτε να αποκρύψετε το δείτε τα αποτελέσματα επιλογή για τους χρήστες
 • Εναλλαγή ποσοστού και βασίζεται στα αποτελέσματα
 • Επιλέξτε διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων
 • Μια επιλογή για ένα σύστημα βάσει cookie που δεν επιτρέπει πολλαπλές ψήφους

Δείτε παρακάτω για ένα στιγμιότυπο οθόνης των ρυθμίσεων της δημοσκόπησης.

Φόρμες βαρύτητας: Ρυθμίσεις δημοσκόπησης

Μια τελική συμβουλή

Είμαι βέβαιος ότι έχω χάσει την προσοχή σας, είστε έξω από την πόρτα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο και να αρχίσετε να ρωτάτε τους χρήστες σας για όλα τα είδη πραγμάτων. Υπάρχει ακόμη μια συμβουλή. Οποιοσδήποτε λογικός στατιστικός θα σας πει ότι πρέπει να τυχαιοποιήσετε την παραγγελία ή τις απαντήσεις αλλιώς θα πάρετε μια κατεύθυνση προς τις απαντήσεις στην κορυφή ή στο κάτω μέρος.

Υπάρχει και μια επιλογή για αυτό.

Κατά τη ρύθμιση των ερωτήσεων (π.χ. επεξεργασία του πεδίου δημοσκόπησης) θα δείτε ότι υπάρχει μια επιλογή για τυχαιοποίηση της σειράς των επιλογών.

Μορφές βαρύτητας: Τυχαιοποίηση δημοσκοπήσεων

Gertrude Cox θα ήμουν περήφανος!

Λοιπόν, το έχετε, ένα γρήγορο μάθημα σφαλμάτων στο πρόσθετο “Δημοσκοπήσεις” του Gravity Forms. Παρακολουθήστε τις επερχόμενες δημοσιεύσεις που περιλαμβάνουν έρευνες και κουίζ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map