VikAppointments: Κρατήστε και προγραμματίστε ραντεβού σαν αφεντικό

VikAppointments: Κρατήστε και προγραμματίστε ραντεβού σαν αφεντικό

Εάν διευθύνετε μια επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες, ο προγραμματισμός και η διαχείριση των ραντεβού σας με μη αυτόματο τρόπο είναι δύσκολη και χρονοβόρα. Επιπλέον, η κράτηση ραντεβού με το χέρι σημαίνει ότι είστε επιρρεπείς σε ανθρώπινα λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν την επιχείρηση.


Τι να κάνω? Μπορείτε να βελτιώσετε τη διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο όπως το VikAppointments. Το VikAppointments είναι η τέλεια λύση για οποιαδήποτε επιχείρηση παροχής υπηρεσιών που κλείνει ραντεβού. Συσκευασμένο στο χείλος με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τη διαχείριση κρατήσεων, όπως επαγγελματίας. το plugin είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα ραντεβού για το WordPress.

Και στη σημερινή ανάρτηση, καλύπτουμε τις δυνατότητες που κάνουν το VikAppointments μια φανταστική προσθήκη κράτησης WordPress. Για να βελτιώσουμε τη συμφωνία, εγκαθιστούμε το PRO έκδοση και δοκιμάστε το plugin. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζετε ακριβώς τι να περιμένετε και μπορείτε να φτάσετε στο έδαφος τρέχοντας.

Πως ακουγεται αυτο? Εάν ακούγεται εξαιρετικό, σηκώστε τα μανίκια σας και ας ξεκινήσουμε να δουλεύουμε.

Τι είναι το VikAppointments?

vikappointments υπηρεσίες κράτησης ημερολόγιο wordpress plugin

Το VikAppointments είναι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης ραντεβού που δημιουργήθηκε αρχικά για το Joomla. Αλλά δεν μας ενδιαφέρει το Joomla. Καλύπτουμε την έκδοση WordPress, η οποία – παρεμπιπτόντως – είναι μια από τις πιο προηγμένες προσθήκες ραντεβού για το WordPress.

Σε περίπτωση κλικ, η προσθήκη σας βοηθά να κλείσετε ραντεβού και να τα διαχειριστείτε γρήγορα στον ιστότοπό σας στο WordPress. Επιπλέον, η προσθήκη προσφέρει προσαρμοσμένες επιλογές που είναι ιδανικές για διάφορες επιχειρήσεις, όπως γιατροί, δικηγόροι, ιατρικά κέντρα, ιαματικά λουτρά και σαλόνια, μεταξύ άλλων.

Αλλά ακόμη και με ένα εκατομμύριο και ένα χαρακτηριστικά, το VikAppointments παραμένει απίστευτα εύκολο να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί. Στο τέλος της ημέρας, η προσθήκη σας βοηθά να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο που μπορείτε να διοχετεύσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Αντί να σπαταλάτε χρόνο για να κλείσετε ραντεβού με το χέρι, μπορείτε να εστιάσετε πλήρως στους πελάτες σας.

Εκτός αυτού, ας καλύψουμε πολλές δυνατότητες που κάνουν το VikAppointments ένα από τα καλύτερα πρόσθετα WordPress για τη διαχείριση συναντήσεων στον ιστότοπό σας.

Χαρακτηριστικά VikAppointments

Η προσθήκη VikAppointments δεν απογοητεύει από την άποψη των χαρακτηριστικών, τι γίνεται με μια εντυπωσιακή λίστα που σίγουρα θα εντυπωσιάσει αρχάριους και προγραμματιστές. Στην ακόλουθη ενότητα, επισημαίνουμε μερικές από τις δυνατότητες που διατίθενται στο VikAppointments. Μην το ιδρώνετε. βλέπουμε τα περισσότερα χαρακτηριστικά σε δράση όταν δοκιμάζουμε την προσθήκη της προσθήκης.

Εκτός αυτού, το πρόσθετο VikAppointments διαθέτει δυνατότητες όπως:

 • Δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών υπηρεσιών με διαφορετικούς χρόνους και τιμές
 • Ένας κεντρικός πίνακας ελέγχου για τη διαχείριση υπαλλήλων
 • Απρόσκοπτη κράτηση ραντεβού front-end
 • Μηνιαία ή εβδομαδιαία ημερολόγια που δείχνουν τη διαθεσιμότητα για κάθε υπάλληλο ή υπηρεσία
 • Σύστημα κουπονιών για εκπτώσεις για κρατήσεις
 • Δυνατότητα δημιουργίας μη αυτόματων κρατήσεων στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress
 • Widget αναζήτησης που βοηθά τους υποψήφιους χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν ραντεβού εύκολα
 • Παρατεταμένες εργάσιμες ημέρες με προσαρμοσμένες βάρδιες
 • Πίνακας ελέγχου front-end για υπαλλήλους
 • Τοποθεσίες εργαζομένων μέσω των Χαρτών Google
 • Επιλογή προσθήκης αγορών για πακέτα υπηρεσιών
 • Σύστημα καλαθιού για προγραμματισμό πολλαπλών ραντεβού ταυτόχρονα
 • Προσαρμοσμένες πύλες πληρωμής
 • Ειδοποιήσεις μέσω email, SMS και ICS
 • Πολλαπλά γραφικά στοιχεία για να βελτιώσετε την εμφάνιση του συστήματος κρατήσεων στο μπροστινό μέρος
 • Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πελατών
 • Και πολλα ΑΚΟΜΑ

Με λίγα λόγια, η προσθήκη VikAppointments σας προσφέρει αρκετές δυνατότητες για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα ραντεβού σας. Με μια περιγραφή των δυνατοτήτων που μας καθοδηγούν, ας εγκαταστήσουμε και δοκιμάσουμε το VikAppointments.

Πώς να εγκαταστήσετε VikAppointments

Η εγκατάσταση του πρόσθετου VikAppointments είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς διατίθεται δωρεάν για λήψη στο WordPress.org. Ωστόσο, για να απολαύσετε premium χαρακτηριστικά, πρέπει να αγοράσετε ένα PRO άδεια για περίπου 108 δολάρια στον επίσημο ιστότοπο VikAppointments. Η άδεια ισχύει για ένα έτος και ενώ οι ανανεώσεις δεν είναι υποχρεωτικές, χρειάζεστε μια ενεργή άδεια για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Τώρα, ας εγκαταστήσουμε και διαμορφώσουμε το VikAppointments για να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό και τη διαχείριση συναντήσεων στον ιστότοπο δοκιμών μας.

Στο μενού διαχειριστή του WordPress, μεταβείτε στο Πρόσθετα και κάντε κλικ Προσθεσε νεο όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

πώς να εγκαταστήσετε νέα προσθήκη wordpress

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στο Προσθήκη προσθηκών οθόνη, όπου μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε μια προσθήκη από τον υπολογιστή σας είτε από το επίσημο αποθετήριο WordPress. Πληκτρολογήστε “VikAppointments” στο πλαίσιο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και μόλις βρείτε την προσθήκη, πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στην παρακάτω εικόνα.

εγκατάσταση της προσθήκης vikappointments

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω για να ξεκινήσει η μπάλα.

ενεργοποίηση του πρόσθετου wordpress vikappointments

Τώρα φτάνουμε κάπου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να διαμορφώσετε την προσθήκη, η οποία είναι εύκολη, οπότε ας ξεκινήσουμε να δουλεύουμε.

Πώς να ρυθμίσετε τις παραμέτρους VikAppointments

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, προσθέτει μια όμορφη VikAppointments στοιχείο στο μενού διαχειριστή του WordPress. Για να ρυθμίσετε το σύστημα κράτησης, κάντε κλικ στο VikAppointments στοιχείο μενού, όπως φαίνεται παρακάτω.

ρύθμιση του πρόσθετου wordpress vikappointments

Το στοιχείο μενού σας οδηγεί στον ελκυστικό πίνακα ελέγχου VikAppointments που φαίνεται παρακάτω.

ταμπλό vikappointments

Ενεργοποίηση άδειας PRO

Χρησιμοποιούμε την έκδοση PRO για το σεμινάριο, επομένως πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσω την άδεια. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Αναβάθμιση σε επαγγελματικό, όπως δείχνουμε παρακάτω.

αναβάθμιση σε έκδοση vikappointments pro

Στην επόμενη σελίδα, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας, επικολλήστε το κλειδί άδειας χρήσης και πατήστε Επικύρωση και εγκατάσταση, όπως φαίνεται παρακάτω. Εάν δεν έχετε κλειδί άδειας, κάντε κλικ στο Λάβετε το κλειδί άδειας χρήσης κουμπί.

προσθήκη κλειδιού επαγγελματικής άδειας στα vikappointments

Η προσθήκη ξεκινά και αναβαθμίζεται αυτόματα στην επαγγελματική έκδοση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε, κάντε κλικ εδώ για να συνεχίσετε κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Τώρα, η επαγγελματική έκδοση είναι κλειδωμένη και έτοιμη. Παρακάτω, δείτε πώς φαίνεται ο πίνακας ελέγχου του διαχειριστή VikAppointments μετά την αναβάθμιση στην επαγγελματική έκδοση.

Πίνακας ελέγχου διαχειριστή vikappointments

Τίποτα δεν μπορείτε να δείτε εδώ, οπότε τώρα τι? Αυτό είναι εντάξει ούτως ή άλλως, καθώς δεν κάνουμε κράτηση για ραντεβού ακόμα. Ας προσθέσουμε μερικούς υπαλλήλους, υπηρεσίες και να προσομοιώσουμε έναν ιστότοπο ζωντανών κρατήσεων.

Δημιουργία ομάδων σε VikAppointments

Ομάδες στο VikAppointments είναι παρόμοια με κατηγορίες σε αναρτήσεις ιστολογίου. Οι ομάδες σας βοηθούν να κατηγοριοποιήσετε υπαλλήλους και υπηρεσίες, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε οργανωμένα τα πράγματα, ειδικά εάν έχετε πολλούς υπαλλήλους ή υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, δεν είναι υποχρεωτική η προσθήκη ομάδων στο VikAppointments.

Πέρα από αυτό, ας προσθέσουμε μια ομάδα για τις πέντε υπηρεσίες μας, οι οποίες για λόγους απεικόνισης είναι συμβουλευτικές υπηρεσίες, επαγγελματικές συμβουλές, καθοδήγηση ζωής, οδοντιατρική υγεία και σπα. Θα ονομάσουμε την ομάδα «Αμειβόμενες υπηρεσίες.”

Κάντε κλικ Διαχείριση και μετά Ομάδες, όπως περιγράφουμε παρακάτω.

προσθήκη νέας ομάδας υπηρεσιών στο πρόσθετο vikappointments

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Νέος κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθήκη νέων ομάδων υπηρεσιών

Κατά μέρος: Παρατηρήστε επίσης, το Προβολή Ομάδων Εργαζομένων κουμπί στα δεξιά της οθόνης. Κάνοντας κλικ στο κουμπί μπορείτε να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να δείτε ομάδες εργαζομένων.

Επιστροφή στη δημιουργία μιας ομάδας υπηρεσιών.

Κάνοντας κλικ στο Νέος Το κουμπί σας οδηγεί στην ακόλουθη οθόνη.

Το μόνο που έχετε να κάνετε στην παραπάνω σελίδα είναι να προσθέσετε το όνομα και την περιγραφή της ομάδας υπηρεσιών σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αποθήκευση & Κλείσιμο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Με μια ομάδα υπηρεσιών στη θέση μας, μπορούμε πλέον να κατηγοριοποιήσουμε τις πέντε υπηρεσίες μας Αμειβόμενες υπηρεσίες. Τώρα, ας προσθέσουμε μερικούς υπαλλήλους και μετά τις πραγματικές υπηρεσίες.

Προσθήκη υπαλλήλων σε VikAppointments

Προσθέτουμε πρώτα υπαλλήλους, ώστε να μπορούμε να τους αναθέσουμε υπηρεσίες αργότερα. Επιπλέον, πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον έναν υπάλληλο για να λαμβάνετε online κρατήσεις.

Θυμηθείτε, μπορείτε να εκπροσωπήσετε έναν υπάλληλο ως άτομο, δωμάτιο, αντικείμενο ή οτιδήποτε άλλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, ένας υπάλληλος είναι άτομο, π.χ. οδοντίατρος, μασέρ, δικηγόρος, προπονητής κ.λπ..

Επιστροφή στον πίνακα ελέγχου VikAppointments, κάντε κλικ στο Διαχείριση και μετά Υπαλλήλους όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

προσθήκη νέων υπαλλήλων σε vikappointments

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Νέος κουμπί, όπως επισημαίνουμε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

προσθέτοντας έναν νέο υπάλληλο σε vikappointments

Μετά από αυτό, προσθέστε τα στοιχεία του υπαλλήλου σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Αποθήκευση & Κλείσιμο κουμπί.

Για να προσθέσετε περισσότερους υπαλλήλους, επαναλάβετε έως ότου εισαγάγετε όλους τους υπαλλήλους στο σύστημα. Μπορείτε ακόμη και να κλωνοποιήσετε τους υπαλλήλους εύκολα, έτσι ναι!

Χρησιμοποιώ μόνο δύο υπαλλήλους για λόγους απεικόνισης, αλλά μπορείτε να προσθέσετε όσους επιθυμείτε. Θυμηθείτε να ορίσετε τις βάρδιες κάθε υπαλλήλου κάτω από το Εργαζόμενος Ημέρες καρτέλα που βρέθηκε στην παραπάνω οθόνη.

Προχωρώντας γρήγορα, ας προσθέσουμε τώρα τις υπηρεσίες μας.

Προσθήκη υπηρεσιών σε VikAppointments

Στον πίνακα ελέγχου VikAppointments, επιλέξτε Διαχείριση και κάντε κλικ Υπηρεσίες, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθήκη υπηρεσιών σε vikappointments

Μετά από αυτό, πατήστε το Νέος κουμπί, όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

προσθήκη νέων υπηρεσιών vikappointments

Αυτό θα σας οδηγήσει απευθείας στο Νέα υπηρεσία οθόνη, όπου μπορούμε να σας παρακολουθούμε Nae Nae μπορείτε να προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες. Δείτε την παρακάτω εικόνα για περισσότερες πληροφορίες.

Εδώ, μερικές σημειώσεις για την παραπάνω εικόνα (η αριθμημένη λίστα μας αντιστοιχεί στα παραπάνω σημεία).

 1. Υπηρεσία – Προσθέστε τις απαραίτητες λεπτομέρειες υπηρεσίας εδώ. Ξέρετε, το όνομα της υπηρεσίας, την τιμολόγηση, τη χωρητικότητα και ούτω καθεξής. Btw, εισάγετε μια φιλική μηχανή αναζήτησης (SEF) γυμνοσάλιαγκας στο Ψευδώνυμο πεδίο
 2. Περιγραφή – Εδώ, προσθέστε την περιγραφή της υπηρεσίας σας
 3. Εργασίες – Σε αυτήν την καρτέλα, μπορείτε να εκχωρήσετε υπηρεσίες σε διάφορους υπαλλήλους
 4. Μεταδεδομένα – Η καρτέλα είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για το SEO. Μπορείτε να προσθέσετε τον τίτλο της σελίδας σας, τις μετα-περιγραφές και τις μετα-λέξεις-κλειδιά.

Μόλις προσθέσετε τις υπηρεσίες σας, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση & Κλείσιμο κουμπί. Μπορείτε να κάνετε κλικ Αποθήκευση, αποθήκευση και νέα, ή Ματαίωση ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη ροή εργασίας σας.

Παρεμπιπτόντως, έχω πέντε υπηρεσίες στο σύστημά μας τώρα, οι οποίες μοιάζουν με αυτό:

σελίδα διαχειριστή υπηρεσιών vikappointments

Όχι κακό, σωστά; Σημειώστε ότι έχω ήδη αναθέσει τις υπηρεσίες σε διάφορους υπαλλήλους, αλλά δεν μπορείτε να το δείτε από την παραπάνω εικόνα. Εάν έχετε απορίες σχετικά με το τι έκανα, είμαι διαθέσιμος να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση μέσα στις επόμενες 24 ώρες, οπότε μην μείνετε πίσω.

Τώρα που έχω ομάδες, υπαλλήλους και υπηρεσίες, ας εμφανίσουμε μια φόρμα στο μπροστινό μέρος, ώστε οι προοπτικές να κλείνουν ραντεβού αμέσως.

VikAppointments στο Front-End

Δεδομένου ότι έχουμε ομάδες, υπαλλήλους και υπηρεσίες για εμάς, μπορούμε να ξεκινήσουμε την κράτηση ραντεβού; Ναι μπορούμε!

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε και να προσθέσουμε έναν σύντομο κωδικό κράτησης σε μια απλή σελίδα. Αλλά πώς το κάνουμε αυτό?

Εκκινήστε τον πίνακα ελέγχου VikAppointments και κάντε κλικ στο Σύντομοι κωδικοί κουμπί, όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

Κουμπί συντομεύσεων vikappointments

Στη συνέχεια, πατήστε το Νέος κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθήκη νέου σύντομου κώδικα σε vikappointments

Θα δημιουργήσουμε έναν σύντομο κωδικό για την επιχειρηματική μας συμβουλευτική υπηρεσία ως παράδειγμα. Μετά από αυτό, θα εμφανίσουμε τα στοιχεία της υπηρεσίας, ώστε οι προοπτικές να μπορούν να ξεκινήσουν την κράτηση.

Προσθέστε το (1) σύντομο όνομα σας, (2) επιλέξτε Λεπτομέρειες σέρβις από το αναπτυσσόμενο μενού και (3) επιλέξτε την υπηρεσία σας (η δική μας είναι επιχειρηματική συμβουλευτική), όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

δημιουργήστε νέο σύντομο κώδικα

Μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο Αποθήκευση & Κλείσιμο κουμπί.

Άλλοι τύποι σύντομων κωδικών VikAppointments

Το VikAppointments έρχεται με διαφορετικούς τύπους σύντομων κωδικών, όπως:

 • Προβολή όλων των παραγγελιών – Προσθέστε τον σύντομο κώδικα σε μια σελίδα έτσι ώστε οι συνδεδεμένοι χρήστες να μπορούν να δουν όλες τις παραγγελίες τους
 • Επιβεβαίωση – Ο σύντομος κωδικός εμφανίζει μια φόρμα πληρωμής εάν υπάρχει ένα αντικείμενο στο καλάθι
 • Περιοχή υπαλλήλων – Εδώ, οι υπάλληλοι μπορούν να δουν τον πίνακα διαχείρισης front-end. Μπορούν να διαχειριστούν τα προφίλ τους, τις εργάσιμες ημέρες, τις ανατεθείσες υπηρεσίες και τις τοποθεσίες τους
 • Στοιχεία υπαλλήλου – Ο σύντομος κωδικός σάς επιτρέπει να εμφανίζετε τις λεπτομέρειες ενός επιλεγμένου υπαλλήλου
 • Λίστα υπαλλήλων – Σας επιτρέπει να εμφανίσετε μια λίστα υπαλλήλων για τους οποίους οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση
 • Προβολή παραγγελίας – Ο σύντομος κωδικός δείχνει τη σύνοψη οποιασδήποτε επιλεγμένης παραγγελίας
 • Πακέτα – Εμφανίζει όλα τα πακέτα που μπορούν να αγοραστούν, ομαδοποιημένα ανά κατηγορία
 • Λεπτομέρειες σέρβις – Ο σύντομος κώδικας εμφανίζει τη σελίδα λεπτομερειών οποιασδήποτε επιλεγμένης υπηρεσίας (ΥΠΟΔΕΙΞΗ: είναι ο σύντομος κωδικός που χρησιμοποιούμε για την εμφάνιση της επιχειρηματικής συμβουλευτικής υπηρεσίας μας)
 • Λίστα υπηρεσιών – Ο πιο κρίσιμος κωδικός σύμφωνα με τους προγραμματιστές. Ο σύντομος κωδικός εμφανίζει μια λίστα με όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν κράτηση από τους πελάτες

Τρόπος προσθήκης VikAppointments Shortcode στη σελίδα WordPress

Η προσθήκη του σύντομου κώδικα που δημιουργήσατε στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι τόσο απλή όσο τα A, B, C. Πρώτα, μεταβείτε στο Σελίδες> Προσθήκη νέου όπως φαίνεται στο screengrab παρακάτω.

προσθήκη νέας σελίδας στο wordpress

Ονομάστε τη σελίδα σας, κάντε κλικ στο συν (+) εικονίδιο και επιλέξτε το Σύντομος κωδικός VikAppointments μπλοκ, όπως φαίνεται παρακάτω.

δημιουργία νέας σελίδας υπηρεσίας μέσω σύντομων κωδικών

Στη συνέχεια, επιλέξτε τον σύντομο κωδικό που δημιουργήσατε νωρίτερα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

επιλέξτε vikappointments σύντομο κώδικα στο gutenberg

Εάν χρησιμοποιείτε το κλασικό πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να προσθέσετε τον σύντομο κώδικα κάνοντας κλικ στο Λίστα συντομεύσεων VikAppointments κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθέτοντας vikappointments στο κλασικό πρόγραμμα επεξεργασίας

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Δημοσιεύω κουμπί. Εδώ είναι αυτό που πήρα:

Όχι κακό, σωστά; Η σελίδα συμπληρώνεται με μια λειτουργική Κάνετε κράτηση τώρα κουμπί. Τώρα, το μόνο που χρειάζεται ο πελάτης είναι να επιλέξει μια ημερομηνία και ώρα και να πατήσει το Κάνετε κράτηση τώρα κουμπί.

Μόλις ο πελάτης σας χτυπήσει Κάνετε κράτηση τώρα, Η προσθήκη τους οδηγεί στην ακόλουθη σελίδα για προβολή και επιβεβαίωση της κράτησης.

σελίδα περίληψης παραγγελιών vikappointments

Πολύ γλυκό, δεν συμφωνείτε; Αχ, ξέχασα να καταργήσω τη διεύθυνση email μου. η προσθήκη συμπληρώνει αυτόματα τη φόρμα εάν έχετε κλείσει ραντεβού στο παρελθόν.

Τώρα που έχουμε τα βασικά εκτός λειτουργίας, ας εξερευνήσουμε τον πίνακα ελέγχου VikAppointments για άλλες επιλογές.

Άλλες δυνατότητες VikAppoinments

Βοήθεια VikAppointments

Εάν έχετε κολλήσει για έναν ή τον άλλο λόγο, μπορείτε να λάβετε βοήθεια απευθείας από τον πίνακα ελέγχου VikAppointments. Κάντε κλικ στο Βοήθεια κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

βοήθεια vikappointments

Καρτέλα ραντεβού

καρτέλα ραντεβού

ο Εφόδια Η καρτέλα που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα περιλαμβάνει μερικές επιλογές, όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στην παρακάτω λίστα.

 • Κρατήσεις – Εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις κρατήσεις
 • Οι πελάτες – Αυτή η σελίδα εμφανίζει μια λίστα με τους πελάτες σας
 • Κουπόνια – Γιατί, που δεν αγαπά μια καλή χρονική έκπτωση?
 • Ημερολόγιο, που δείχνει ολόκληρο το ημερολογιακό έτος σας και τα συνολικά κέρδη από κρατήσεις

Καρτέλα πύλης

Τότε έχετε το Πύλη καρτέλα, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

καρτέλα πύλης στο vikappointments

ο Πύλη Η καρτέλα έχει πολλές επιλογές, όπως:

 • Χώρες – Πού μπορείτε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να καταργήσετε χώρες
 • Κριτικές – Η σελίδα σάς επιτρέπει να προσθέσετε κριτικές στις υπηρεσίες σας
 • Συνδρομές– Εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενες συνδρομές
 • Συνδρομητής Παραγγελίες – Δείτε όλες τις παραγγελίες συνδρομής που αγοράζουν οι πελάτες

Καθολική καρτέλα

vikappointments καθολική καρτέλα

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το Παγκόσμια Η καρτέλα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε μερικές επιλογές, δηλαδή:

 • Προσαρμοσμένα πεδία – Μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία στις φόρμες παραγγελίας σας, ώστε να μπορείτε να συλλέξετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε από τους πελάτες σας
 • Πληρωμές – Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τις πύλες πληρωμής
 • Τιμολόγια – Μπορείτε να δείτε όλα τα τιμολόγιά σας εδώ
 • Διαχειριστής πολυμέσων – Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα τα αρχεία πολυμέσων που ανεβάζετε μέσω της προσθήκης VikAppointments

Καρτέλα διαμόρφωσης

ο Διαμόρφωση Η καρτέλα σάς βοηθά να διαχειριστείτε μερικές επιλογές. Κάτω από την καρτέλα έχετε:

 • Υπαλλήλους – Διαχειριστείτε τις επιλογές και τα δικαιώματα των υπαλλήλων σας
 • Ημέρες κλεισίματος – Ορίστε ημέρες που η επιχείρησή σας παραμένει κλειστή. Μπορεί να περιλαμβάνει σαββατοκύριακα και αργίες
 • API SMS – Διαμορφώστε τις επιλογές SMS API ώστε να μπορείτε να στέλνετε μηνύματα κειμένου στους πελάτες σας. Μπορείτε ακόμη και να στείλετε αυτόματα μηνύματα
 • Εργασίες CRON – Ρυθμίσεις για εργασίες VikAppointments CRON

Widget VikAppointments

Η προσθήκη VikAppointments έρχεται με μερικά widget που κάνουν τη δουλειά σας ακόμα πιο εύκολη. Για να δείτε και να χρησιμοποιήσετε τα γραφικά στοιχεία, απλώς μεταβείτε στο Εμφάνιση> Widgets, όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

widgets vikappointments

Και εκεί το έχετε; VikAppointments σε πλήρη δόξα του.


Μεταξύ εσάς και εμένα, το VikAppointments είναι ένας όμορφος προγραμματιστής ραντεβού για το WordPress. Μόλις ρυθμίσετε την προσθήκη, αναλαμβάνει τις κρατήσεις στον ιστότοπό σας, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και χρήμα.

Το πρόσθετο είναι εύκολο στη χρήση. Έχω ελέγξει την τεκμηρίωση μία ή δύο φορές για να επιβεβαιώσω μερικά πράγματα, αλλά αυτό ήταν. Σε λίγο, έσκυψα το VikAppointments για να κάνω την υποβολή προσφορών μου.

Μόλις δοκιμάσετε την προσθήκη, είμαι βέβαιος ότι δεν θα αναζητήσετε άλλη προσθήκη κράτησης για την επιχείρησή σας. Είναι γεμάτο από όλες τις δυνατότητες που θα χρειαζόταν να προγραμματίσετε και να διαχειριστείτε ραντεβού στον ιστότοπό σας.

Έχετε ανησυχίες, ερωτήσεις ή προτάσεις; Παρακαλώ μοιραστείτε τα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map