Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Αυτοματοποιήστε τις ροές εργασίας σας σαν επαγγελματίας

Uncanny Automator WordPress Plugin Review: Αυτοματοποιήστε τις ροές εργασίας σας σαν επαγγελματίας

Πόσος χρόνος ξοδεύετε σε εργασίες διαχειριστή ιστότοπου? Στοιχηματίζω πολύ. Ή, περισσότερες ώρες από ό, τι θέλετε να παραδεχτείτε. Είστε όμως τυχεροί, γιατί, με την προσθήκη Uncanny Automator WordPress, σας δείχνουμε ακριβώς πώς να αυτοματοποιήσετε εργασίες, να εξοικονομήσετε χρόνο και να ενισχύσετε την αποδοτικότητα.


Η προσθήκη σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες μεταξύ των προσθηκών σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε την προσθήκη για να προσθέσετε χρήστες σε μια συγκεκριμένη ομάδα BuddyPress (ή ένα μάθημα LearnPress) μετά την αγορά ενός προϊόντος μέσω του WooCommerce. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε την προσθήκη ώστε να ενεργοποιεί το WordPress να στέλνει ένα email στον χρήστη, όποτε ολοκληρώνουν ένα συγκεκριμένο βήμα.

Οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες και τα χαρακτηριστικά άφθονα. Η ρύθμιση της προσθήκης Uncanny Automator WordPress είναι η τέταρτη τάξη. Επιπλέον, η δημιουργία αυτοματοποιημένων διεργασιών (ή συνταγών όπως ονομάζονται στην προσθήκη) είναι τόσο εύκολη όσο η Α, Β, Γ. Δεν χρειάζεστε καμία γνώση κωδικοποίησης, οπότε είστε ευπρόσδεκτοι ��

Χωρίς περαιτέρω αμφιβολίες, ας σκάψουμε. Μην διστάσετε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων στο τέλος.

Τι είναι το Uncanny Automator WordPress Plugin

Είστε, κατά πάσα πιθανότητα, εξοικειωμένοι με την υπηρεσία αυτοματοποίησης εργασιών Zapier; Λοιπόν, η προσθήκη Uncanny Automator WordPress είναι ακριβώς όπως το Zapier, αλλά για τις προσθήκες WordPress. Σας επιτρέπει να συνδέσετε διαδικασίες μεταξύ των προσθηκών σας, επιτρέποντάς σας να αυτοματοποιήσετε εργασίες και να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο.

Ή όπως το θέτει ο ιστότοπος Uncanny Automator…

Η προσθήκη Uncanny Automator WordPress καθιστά δυνατή την αυτόματη διαχείριση όλων των ροών εργασίας και των εμπειριών χρήστη που συμβαίνουν στον ιστότοπό σας στο WordPress. – Τι είναι το Uncanny Automator?

Για λόγους απεικόνισης, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να πουλήσετε μαθήματα μέσω του WooCommerce (ως προϊόντα) κατά την εγγραφή των μαθητών μέσω LearnPress, LearnDash ή οποιουδήποτε άλλου συστήματος διαχείρισης εκμάθησης WordPress (LMS). Μπορείτε να δημιουργήσετε συνταγές στο Uncanny Automator που ενεργοποιούνται όταν οι χρήστες αγοράζουν ένα μάθημα. Στη συνέχεια, το Uncanny Automator θα προσθέσει χρήστες στα αντίστοιχα μαθήματα στο LMS σας.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε το Ημερολόγιο εκδηλώσεων Modern Tribe για να διαχειριστείτε τις εκδηλώσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Uncannny Automator για να ευχαριστήσετε τους νέους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Απλώς δημιουργήστε μια συνταγή για να τραβήξετε ένα όνομα χρήστη και μια λαβή Twitter όταν εγγραφούν σε μια εκδήλωση (η σκανδάλη) και, στη συνέχεια, προσθέστε τη δράση του tweeting στον χρήστη ενός μηνύματος όπως “ευχαριστώ για την εγγραφή!” Και αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα, το πρόσθετο έρχεται με έναν τόνο ενεργοποιήσεων και ενεργειών. Ενεργοποιητές Κάντε τη συνταγή να τρέξει, το δράση είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε μπορείτε να δείτε περισσότερα ενεργοποιήσεις και ενέργειες στον ιστότοπό τους).

Δηλαδή, το plugin δίνει οδηγίες στο WordPress να κάνει δράση Β (π.χ. προσθήκη ενός χρήστη σε μια ομάδα, αποστολή email, εγγραφή χρήστη σε ένα μάθημα, κ.λπ.) όταν ο χρήστης ενεργοποιεί Α (π.χ. αγορά, εγγραφή κ.λπ.). Κάτι σαν το πρόσθετο σας βοηθά να το κάνετε Αυτό όταν το κάνει ο χρήστης ότι. Αυτομάτως. Το Uncanny Automator είναι ένα πρόσθετο αυτοματοποίησης εργασιών στα στεροειδή.

Κάνει τη λειτουργία του ιστότοπού σας ένα αεράκι καθώς οι περισσότερες από τις χρονοβόρες εργασίες εξαλείφονται χωρίς να διακυβεύεται η λειτουργικότητα και η εμπειρία του χρήστη. Όλα αυτά έχουν νόημα για εσάς? Εντάξει, διάλειμμα 10 δευτερολέπτων με τη μορφή…

Μια λέξη από τον προγραμματιστή:

[Η προσθήκη Uncanny Automator WordPress συνδέεται] «… δώδεκα πρόσθετα μαζί, παρακολουθώντας« σκανδάλες »από ένα ή περισσότερα πρόσθετα, και καθώς πληρούνται οι προϋποθέσεις ενεργοποιεί αυτόματα« ενέργειες »ή νέες δραστηριότητες στον ιστότοπο.

Αυτός προσθέτει…

Αυτές οι αυτοματοποιημένες συνταγές μπορούν να σώσουν τους ιδιοκτήτες ιστότοπων WordPress εκατοντάδες ώρες χρόνο κάθε χρόνο, αυτοματοποιώντας τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τη διαχείριση, τη μάθηση και άλλες διαδικασίες. Συνδέει πρόσθετα που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να συνδεθούν. ” –Τι είναι το Uncanny Automator?

Διάρκεια 10 δευτερολέπτων. Έτσι, και πάλι, ποιο είναι το πρόσθετο Uncanny Automator WordPress; Ένα ισχυρό πρόσθετο αυτοματοποίησης εργασιών για τις προσθήκες WordPress.

Χρειάζεται να πω περισσοτερα?

Χαρακτηριστικά

Το Uncanny Automator είναι ένα απλό πρόσθετο αυτοματοποίησης εργασιών για το WordPress. Δεν είναι φουσκωμένο με περιττές λειτουργίες που σας εμποδίζουν. Όχι, είναι λεπτό και σας κρατά επικεντρωμένο στην εργασία που έχετε. Τι άλλο θα περίμενε κανείς από μια προσθήκη αυτοματοποίησης εργασιών?

Οι αξιοσημείωτες δυνατότητες του Uncanny Automator περιλαμβάνουν:

  • Διαισθητικό και φιλικό για αρχάριους περιβάλλον εργασίας χρήστη διαχειριστή. Είναι διασκεδαστικό να δημιουργείτε συνταγές (ανάγνωση, αυτοματοποίηση εργασιών)
  • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με δημοφιλή πρόσθετα, όπως BuddyPress, bbPress, Gravity Forms, Ninja Forms, Contact Form 7, LearnDash, LearnPress, H5P και Zapier (σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε σε περισσότερες από 1.000 εφαρμογές!) μεταξύ άλλων
  • Πάνω από 70 ενεργοποιήσεις και ενέργειες, που σημαίνει ότι απλώς δείχνετε και κάνετε κλικ στο δρόμο σας για αυτοματοποιημένο WordPress
  • Απεριόριστοι συνδυασμοί συνταγών στα χέρια σας. Δημιουργήστε πολλά διαφορετικά σκανδάλη-δράση σενάρια.
  • Μια δυνατότητα για ανακατεύθυνση ενός χρήστη σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση URL όταν ολοκληρωθεί η συνταγή (Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λειτουργία με προσοχή όμως και με φειδώ)
  • Καταπληκτική υποστήριξη για να διασφαλίσετε ότι όλες οι ενσωματώσεις σας παίζουν καλά μαζί. Αν δεν είχατε ιδέα, Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με πολλούς προγραμματιστές εάν θα χρειαστείτε ποτέ υποστήριξη. Η ομάδα υποστήριξης του Uncanny Automator έχει την πλάτη σας. Σκεφτείτε το ως μια ομάδα υποστήριξης για όλες τις προσθήκες WordPress. Πόσο πραγματικά βολικό?

Πώς να ρυθμίσετε το Uncanny Automator WordPress Plugin

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι το Uncanny Automator, ας ρυθμίσουμε την προσθήκη και να δημιουργήσουμε μια συνταγή. Θα εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι να αυτοματοποιήσετε εργασίες που διαφορετικά θα κάνατε χειροκίνητα. Τώρα, απλά πρέπει να καταλάβετε πώς θα αφιερώσετε όλο το χρόνο που θα εξοικονομήσετε!

Το Uncanny Automator είναι ένα premium plugin, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το εγκαταστήσετε απευθείας από το αποθετήριο WordPress plugin. Αγοράστε το αντίγραφο του Uncanny Automator στον επίσημο ιστότοπο.

Κατά μέρος: Αν είστε περίεργοι, προσφέρουν τέσσερα πακέτα:

  • Uncanny Automator Lite – Κοστίζει 49 δολάρια ετησίως για μία μόνο άδεια ιστότοπου. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μία σκανδάλη αλλά απεριόριστες ενέργειες ανά συνταγή.
  • Υπέρ – Αυτό το πακέτο κοστίζει μόλις 149 $ ετησίως για μία άδεια ιστότοπου. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες ενεργοποιήσεις και ενέργειες ανά συνταγή. Οι προγραμματιστές σας προσφέρουν μια επιπλέον άδεια για σταδιοποίηση.
  • Πρακτορείο – Κοστίζει 249 $ ετησίως, αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για 5 ιστότοπους. Επιπλέον, το σχέδιο συνοδεύεται από υποστήριξη πολλαπλών ιστότοπων και μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες ενεργοποιήσεις και ενέργειες για τις συνταγές σας.
  • Μεγάλο σχέδιο – Σας αποφέρει 499 $ δολάρια ετησίως, έχει όλες τις δυνατότητες στο σχέδιο εταιρείας, αλλά η άδεια καλύπτει 25 ιστότοπους.

* Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Με λίγα λόγια, το Uncanny Automator σάς βοηθά να θέσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε αυτόματο πιλότο και να μειώσετε τον χρόνο διαχειριστή και το κόστος προσθηκών. Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ, ας ξεκινήσουμε τη δουλειά της ρύθμισης της προσθήκης.

Εγκατάσταση του Uncanny Automator WordPress Plugin

Αφού αγοράσετε και κατεβάσετε την προσθήκη Uncanny Automator WordPress, συνδεθείτε στο μενού διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου για μεταφόρτωση, εγκατάσταση και ενεργοποίηση του zip plugin. Θα πρέπει επίσης να καταχωρίσετε το κλειδί άδειας χρήσης στο Uncanny Automator> Ενεργοποίηση άδειας (το οποίο μπορείτε να βρείτε στο δικό σας Uncanny Automator λογαριασμός).

Προχωρώντας, κάνοντας κλικ στο Uncanny Automator Το στοιχείο μενού στο WordPress σας οδηγεί στο Συνταγές οθόνη, αλλά όπως θα περίμενε κανείς, είναι άδειο επειδή δεν έχουμε ακόμη δημιουργήσει την πρώτη αυτοματοποιημένη εργασία μας.

Στο Συνταγές οθόνη, πατήστε το Προσθεσε νεο κουμπί όπως περιγράφουμε παρακάτω.

δημιουργώντας νέες συνταγές σε απίστευτο πρόσθετο wordpress automator

Δημιουργία συνταγών στο Uncanny Automator WordPress Plugin

Πριν από την εγκατάσταση του Uncanny Automator WordPress plugin, εγκατέστησα το BuddyPress, bbPress, LearnPress, WooCommerce, Easy Digital Downloads και Contact Form 7. Η εγκατάσταση αυτών των προσθηκών καθώς δοκιμάζετε το Uncanny Automator σάς βοηθά να απολαύσετε αυτό το σεμινάριο περισσότερα.

Επίσης, αυτά είναι τα πρόσθετα που βλέπετε στο Ενεργοποιητές στην παρακάτω εικόνα.

παράξενο πρόσθετο wordpress automator

Ω, παρεμπιπτόντως, ο αριθμός των ενσωματώσεων που βλέπετε στην παραπάνω οθόνη εξαρτάται από τις προσθήκες στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, δημιούργησα ένα προϊόν WooCommerce (Test WordPress Course)…

… Και ένα δείγμα μαθημάτων (χάρη στο LearnPress) για λόγους απεικόνισης. Αυτό το μάθημα ονομάζεται επίσης Test WordPress Course. Επίσης, εδώ είναι μια εικόνα για την ευχαρίστηση που βλέπετε ��

δημιουργία μαθημάτων στο μάθημα μάθησης wordpress plugin

Μαθήματα στην άκρη. Επιστρέψτε στο Επεξεργασία συνταγής οθόνη.

Για παράδειγμα, θα πουλήσω ένα προϊόν WooCommerce (το μάθημα Test WordPress) και θα προσθέσω οποιονδήποτε χρήστη που αγοράζει το προϊόν στο δείγμα μαθήματος LearnPress. Θυμηθείτε, αυτό είναι απλώς ένα παράδειγμα. μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυασμούς δισεκατομμυρίων συνταγών.

Η ιδέα εδώ είναι να προσομοιώσουμε πώς λειτουργούν οι συνταγές. Θα ορίσουμε έναν κανόνα ενεργοποίησης (την αγορά WooCommerce) για να ενεργοποιήσουμε μια ενέργεια (προσθήκη του χρήστη στο δείγμα μαθήματος LearnPress). Μπορείτε, χάρη στην επαγγελματική έκδοση του Uncanny Automator, να προσθέσετε πολλαπλές ενεργοποιήσεις και ενέργειες.

Ας ξεκινήσουμε δουλειά.

Προσθήκη τίτλου

Είναι αυτονόητο ότι το πρώτο πράγμα που προσθέτετε στη συνταγή σας είναι ένας τίτλος. Λοιπόν, τι θα ονομάσετε τη συνταγή σας? Ο προγραμματιστής συνιστά να συμπεριληφθεί η σκανδάλη και η ενέργεια στον τίτλο της συνταγής σας. Για παράδειγμα. Μάθημα WooCommerce-to-LearnPress.

Το όνομα της συνταγής θα πρέπει να έχει νόημα μόνο για εσάς, οπότε έχετε μια μέρα στο πεδίο.

Στο δικό σας Επεξεργασία συνταγής οθόνη, προσθέστε τον τίτλο στο Τίτλος πεδίο που φαίνεται παρακάτω.

Το Uncanny Automator ξεκινά, αποθηκεύει αυτόματα τον τίτλο και αισθάνεστε καλά ��

Ορίστε μια σκανδάλη και δράση

Για αυτό το μέρος, θα ήθελα να σας παραπέμψω σε αυτό το ωραίο βίντεο από τους προγραμματιστές. Το βίντεο περιγράφει πραγματικά πώς να δημιουργήσετε μια συνταγή.

Αρκετά τακτοποιημένο, ε; Ας πάρουμε κάποια πρακτική εμπειρία εάν δεν σας κόπο να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Ρύθμιση μιας σκανδάλης

Αφού προσθέσετε το όνομα της συνταγής, ας συνεχίσουμε με το παράδειγμα WooCommerce to LearnPress. Σύμφωνα με το Επιλέξτε και ενοποίηση ενότητα, κάντε κλικ στο WooCommerce όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

δημιουργώντας μια σκανδάλη σε παράξενο πρόσθετο wordpress automator

Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε το Ο χρήστης αγοράζει ένα προϊόν σκανδάλη όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Αυτό δίνει εντολή στο plugin να συλλάβει όλες τις αγορές και να κατευθύνει τη ροή εργασίας σε μια συγκεκριμένη ενέργεια, όπως θα ανακαλύψουμε στην επερχόμενη ενότητα.

Αλλά πριν από αυτό, πρέπει να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν (δοκιμάστε το μάθημα WordPress στην περίπτωσή μας). Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο “ένα προϊόνΠεδίο όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Εμφανίζεται ένα αναπτυσσόμενο μενού που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο προϊόν που ενεργοποιεί αυτήν τη συγκεκριμένη συνταγή. Για παράδειγμα, επέλεξα Δοκιμάστε το μάθημα WordPress όπως επισημαίνουμε στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Μετά από αυτό, πατήστε το Αποθήκευση σκανδάλης κουμπί όπως φαίνεται από το κάτω βέλος στην παραπάνω εικόνα.

Από την ίδια εικόνα, παρατηρήστε το Προσθήκη άλλης σκανδάλης κουμπί που σας βοηθά να προσθέσετε πολλαπλούς κανόνες ετικέτας σε μία συνταγή. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο σπουδαία πράγματα για τις ανάγκες αυτοματισμού σας.

Με μια σκανδάλη στη θέση της, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε μια ενέργεια.

Προσθήκη ενέργειας

Ακριβώς κάτω από το σημείο που ρυθμίζετε τη σκανδάλη, υπάρχει μια δεύτερη ενότητα. Ενέργειες. Εδώ, καθορίζετε τις ενέργειες που θέλετε να πραγματοποιείτε κάθε φορά που ένας χρήστης ενεργοποιεί τη συνταγή.

Για αυτό το σεμινάριο, στοχεύουμε στην εγγραφή του χρήστη σε ένα μάθημα LearnPress με τίτλο Δοκιμάστε το μάθημα WordPress κάθε φορά που ένας χρήστης αγοράζει το μάθημα μέσω του WooCommerce.

Στο Επεξεργασία συνταγής στην οθόνη, κάντε κλικ στο Προσθήκη ενέργειας κουμπί όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθέτοντας μια ενέργεια σε ένα παράξενο πρόσθετο wordpress automator

Στη συνέχεια, επιλέξτε την ενσωμάτωσή σας. Δεδομένου ότι το μάθημά μας τρέχει στο LearnPress, πήγα με το LearnPress όπως φαίνεται παρακάτω. Παρατηρήστε τις άλλες διαθέσιμες ενσωματώσεις, φυσικά, με τον αριθμό ανάλογα με τις προσθήκες στον ιστότοπό σας.

Μαθαίνεις κάτι εδώ σήμερα? Ελπίζω, ας συνεχίσουμε. Επιλέγω Εγγραφείτε σε ένα μάθημα από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

Δεν είναι μόνο αυτό. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “ένα μάθημαΠεδίο για να επιλέξετε μια συγκεκριμένη οθόνη μαθημάτων όπως φαίνεται παρακάτω.

Για την περίπτωσή μας, επέλεξα Δοκιμάστε το μάθημα WordPress όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

Κάντε κλικ στο Αποθήκευση ενέργειας κουμπί, αλλά μην σκάσετε ακόμα το αφρώδες. η συνταγή σας είναι ακόμα σε πρόχειρη λειτουργία. Σημειώστε επίσης, από την παραπάνω εικόνα, ότι μπορείτε να προσθέσετε πολλές ενέργειες σε μια συνταγή.

Για να ενεργοποιήσετε τη συνταγή σας, αλλάξτε το Προσχέδιο κουμπιά που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα έως Ζω. Μην ξεχνάτε ποτέ να ενεργοποιείτε τις σκανδάλες, τις ενέργειες και την ίδια τη συνταγή χρησιμοποιώντας τα κουμπιά που εμφανίζονται.

Στο τέλος όλων αυτών, μια βασική ζωντανή συνταγή θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι.

μια συνταγή στο απίστευτο πρόσθετο wordpress automator

Πάλι, μην ξεχάσετε να κάνετε εναλλαγή Ζω τις σκανδάλες, τις ενέργειες και την ίδια τη συνταγή. Τρεις πολύ σημαντικοί διακόπτες όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Τώρα, η συνταγή σας είναι ενεργή και χρησιμοποιείται στον ιστότοπό σας. Όποιος αγοράζει το Δοκιμάστε το μάθημα WordPress μέσω του WooCommerce θα εγγραφεί στο Δοκιμάστε το μάθημα WordPress στο LearnPress.

Πόσο γλυκό και σχετικά εύκολο να διαμορφωθεί. Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε άλλη συνταγή με παρόμοιο τρόπο.

Θυμηθείτε, το Uncanny Automator ενσωματώνεται με το Zapier και το Zapier ενσωματώνεται με περισσότερες από 1.000 εφαρμογές. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε έως 5 μεταβλητές (ή “μάρκες”) στις ενέργειες συνταγής σας, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζάπ. Οι καταγεγραμμένες μεταβλητές μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μέσων συγκεκριμένου χρήστη (όπως ένα εξατομικευμένο email) ή να μεταφερθούν στο Zapier για περαιτέρω χρήση σε ένα Salesforce Zap που έχετε δημιουργήσει. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες! Χάρη σε αυτό το γεγονός και τις ενσωματωμένες δυνατότητες του Uncanny Automator, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε ολόκληρη την online επιχείρησή σας, όχι μόνο τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Αναφορά

Για εκκίνηση, το Uncanny Automator διαθέτει ένα κέντρο αναφορών όπου μπορείτε να δείτε πώς αποδίδουν οι συνταγές, οι σκανδάλη και οι ενέργειές σας. Αυτό σας βοηθά να προσδιορίσετε τις συνταγές, τις σκανδάλες και τις ενέργειες που λειτουργούν και αυτές που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγο εξορθολογισμό.

Τελικές λέξεις

Είστε στην αγορά για ένα πρόσθετο αυτοματοποίησης εργασιών για το WordPress; Εάν ναι, μην ψάχνετε περισσότερο από το Uncanny Automator. Η προσθήκη και η χρήση είναι εξαιρετικά εύκολη. Τι περιμένεις? Το Uncanny Automator σάς βοηθά να συνδέσετε τα plugins σας με τρόπους που δεν έχετε ξαναδεί.

Η προσθήκη είναι ήδη συμβατή με πολλές δημοφιλείς προσθήκες WordPress, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε να λειτουργείτε σε λίγα λεπτά. Έχετε αυτοματοποιήσει τις εργασίες σας στο WordPress πριν; Έχετε συμβουλές για κοινή χρήση; Ίσως έχετε μια καυτή ερώτηση. Παρακαλώ μοιραστείτε μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me