ReviewGrid Profile: Ο εύκολος τρόπος δημιουργίας προφίλ χρήστη

ReviewGrid Profile: Ο εύκολος τρόπος δημιουργίας προφίλ χρήστη

Ονειρεύεστε να δημιουργήσετε ένα απίστευτο κοινωνικό δίκτυο στο WordPress; Αν ναι, θα λατρέψετε τη σημερινή κριτική για το ProfileGrid, ένα φανταστικό προφίλ χρήστη και μια προσθήκη κοινότητας.


Είναι σαφές ότι η δημιουργία ενός τρομερού ιστότοπου κοινότητας στο WordPress είναι εξίσου δύσκολη με το να πιάσεις μια σκιά και ειλικρινά νιώθω για σένα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε πλέον Προφίλ πλέγματος παίρνει την πρόκληση από την οικοδόμηση του ιστότοπου μέλους που θέλετε.

Χάρη σε μια εκτενή λίστα με φανταστικά χαρακτηριστικά, το ProfileGrid αλλάζει τη γνώμη σας για τους ιστότοπους της κοινότητας του WordPress. Η προσθήκη καταστρέφει εντελώς τον παλιό τρόπο δημιουργίας κοινωνικών ιστότοπων. Για να το αντισταθμίσετε, έχετε ένα σύγχρονο πλαίσιο για τη δημιουργία ιστοτόπων κοινότητας που συγκλονίζουν τον κόσμο σας.

Σε αυτήν την κριτική, επισημαίνω γιατί το ProfileGrid χτυπάει τον ανταγωνισμό εντελώς έξω από το νερό. Αλλά με ξέρεις? Δεν θα σταματήσω εκεί. Εγκαθιστώ την προσθήκη και σας δείχνω πώς λειτουργεί το όλο πράγμα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε την κοινότητα των ονείρων σας αμέσως.

Πώς ακούγεται; Αν σας αρέσει αυτό που διαβάζετε, ας ζυγίσουμε την άγκυρα και να ξεκινήσουμε, αφού υπάρχει ένας τόνος για να καλύψετε.

Contents

ProfileGrid Review: Χύτευση προφίλ χρήστη & κοινότητας WordPress σαν επαγγελματίας

προσθήκη προφίλ χρήστη προφίλgrid wordpress plugin

Είτε είστε αρχάριος είτε ισχυρός χρήστης του WordPress, το ProfileGrid σάς βοηθά να δημιουργήσετε εξαιρετικούς ιστότοπους κοινότητας μέσα σε λίγα λεπτά. Αντί να σπαταλάτε μέρες διαμόρφωσης του κοινωνικού σας δικτύου, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μόλις εγκαταστήσετε την προσθήκη.

Ναι, το ProfileGrid λειτουργεί κατευθείαν από το κουτί. Και το καλύτερο μέρος; Η βασική προσθήκη είναι εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα στο WordPress.org. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε το πάρτι απευθείας από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress. Η δωρεάν έκδοση σας προσφέρει έναν πλούσιο αριθμό δυνατοτήτων, αλλά μπορείτε πάντα να αγοράσετε premium πρόσθετα όταν υπάρχει ανάγκη.

Κατά κύριο λόγο, το ProfileGrid σάς βοηθά να δημιουργήσετε όμορφα και προσαρμόσιμα προφίλ χρηστών στον ιστότοπό σας στο WordPress. Ωστόσο, αυτή η ομορφιά συνοδεύεται από επιπλέον επιλογές κοινότητας / κοινωνικής δικτύωσης που θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανταγωνιστούν τους οπαδούς του BuddyPress.

Το ProfileGrid σας κάνει να νιώθετε σαν ένα ninja τεχνολογίας. ένας σχεδιαστής μάγος των ειδών. Με άλλα λόγια, η προσθήκη σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ιστότοπους κοινότητας από αυτόν τον γαλαξία χωρίς να γράψετε μια γραμμή κώδικα.

Για να ενεργοποιήσετε τις δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, απλά πρέπει να αλλάξετε κουμπιά και η δουλειά σας έχει ολοκληρωθεί. Οι άνθρωποι που βλέπουν τον ιστότοπό σας θα αναρωτιούνται: «Τι διάολο το έκαναν αυτό;»

Και γίνεται καλύτερο: Οι χρήστες σας δεν θα ξέρουν ποτέ ότι χρησιμοποιείτε το WordPress, ακόμα κι αν και πότε συνδέονται.

Γιατί είναι έτσι? Το ProfileGrid έρχεται με εξαιρετικό front-end και λειτουργικότητα back-end.

Το πρώτο σας επιτρέπει να προσφέρετε μια απίστευτη εμπειρία χρήστη, διατηρώντας ταυτόχρονα τους χρήστες εκτός της περιοχής διαχείρισης WordPress. Το τελευταίο κάνει τη διαχείριση του ιστότοπου της κοινότητάς σας ένα αεράκι, χωρίς να σας εμποδίζει με άσχημες επιλογές.

Το ProfileGrid είναι απόλυτα συμβατό με το bbPress και το WooCommerce, επιτρέποντάς σας να βελτιώσετε τα φόρουμ και τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς να ξεραστείτε.

Χαρακτηριστικά ProfileGrid

χαρακτηριστικά του προφίλgrid

Πάντα φρονούμαι ότι ένα πρόσθετο είναι τόσο καλό όσο τα χαρακτηριστικά που προσφέρει και το ProfileGrid δεν απογοητεύει ούτε ένα κομμάτι. Το πρόσθετο συσκευάζει αρκετά γροθιά, προσφέροντάς σας όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εξαιρετικά προφίλ χρηστών και κοινότητες.

Ενώ καλύπτουμε τις περισσότερες από τις δυνατότητες κατά την εγκατάσταση της προσθήκης, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να αναφέρω τι έχει να προσφέρει το ProfileGrid σε περίπτωση που χάσουμε κάτι αργότερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε μια ολοκληρωμένη ιδέα για το τι να περιμένετε από ένα πρόσθετο προφίλ χρήστη όπως κανένα άλλο.

Χαρακτηριστικά με μια ματιά

Η προσθήκη ProfileGrid WordPress δίνει εντολή σε ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών όπως:

 • Πολλαπλοί τύποι προφίλ χρηστών
 • Ομάδες χρηστών με ξεχωριστές φόρμες εγγραφής
 • Διευθυντές και συντονιστές ομάδας
 • Όρια συμμετοχής για ομάδες
 • Φιλτράρισμα προφίλ χρήστη
 • Δημόσιες ή ιδιωτικές ομάδες
 • Τα μέλη μπορούν να στείλουν αίτημα φίλων
 • Ιδιωτική ζωντανή συνομιλία όπως το Facebook
 • Ειδοποιήσεις χρήστη
 • Μηνύματα
 • Οι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές ομάδες
 • Προσαρμοσμένα πεδία για εμπλουτισμό προφίλ χρήσης
 • Σύντομοι κωδικοί
 • Ένας εκπληκτικός και φιλικός προς το χρήστη πίνακας ελέγχου διαχειριστή
 • Πολλές παγκόσμιες ρυθμίσεις
 • Προκατασκευασμένες προεπιλεγμένες σελίδες: Λογαριασμός, σύνδεση, εγγραφή, ανάκτηση κωδικού πρόσβασης και ούτω καθεξής
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα email
 • Προσαρμόσιμες φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου
 • Ισχυρές δυνατότητες περιορισμού περιεχομένου
 • Ιστολόγια χρήστη front-end – Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ιστολόγια χωρίς πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress
 • Περιμένετε, η λίστα γίνεται πολύ μεγάλη?
 • Προσαρμοσμένη ανακατεύθυνση μετά από εγγραφή χρήστη, σύνδεση και αποσύνδεση
 • Λειτουργίες ασφαλείας όπως reCAPTCHA
 • Δωρεάν ενοποίηση πληρωμών μέσω PayPal
 • Φιλικός κώδικας SEO
 • Εντάξει, ας σταματήσουμε σε αυτό ή ολόκληρη η ανάρτηση θα είναι μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών ��

Το θέμα είναι ότι το ProfileGrid έρχεται με περισσότερες δυνατότητες από ό, τι θα χρειαστείτε ποτέ. Και αυτή είναι μόνο η δωρεάν έκδοση. θα πρέπει να δείτε την εκτενή λίστα των πρόσθετων premium.

Αυτό είναι σωστό, πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες, αλλά ξέρετε τι λένε. καλύτερα να το έχετε και να μην το χρειαστείτε παρά να το χρειαστείτε και… ξέρετε πώς πηγαίνει. Η προσθήκη σάς προσφέρει ένα πλήρες σύστημα για τη δημιουργία ενός ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης / ιδιότητας μέλους / κοινότητας που αγαπάτε εσείς και οι χρήστες σας.

Μην το ιδρώνετε εάν μεγάλο μέρος της παραπάνω λίστας λειτουργιών δεν έχει νόημα για εσάς. Μετά την εγκατάσταση, θα έχετε καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ευοίωνο εργαλείο που είναι το ProfileGrid.

Πώς να εγκαταστήσετε το ProfileGrid

Με την εισαγωγή και τις δυνατότητες εκτός λειτουργίας, ας εγκαταστήσουμε το ProfileGrid. Η προσθήκη είναι διαθέσιμη στο WordPress.org, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress. Εδώ πρέπει να κάνετε.

Στο μενού διαχειριστή του WordPress, μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

εγκατάσταση ενός νέου πρόσθετου wordpress

Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε “ProfileGrid” στο πλαίσιο αναζήτησης και κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

πώς να εγκαταστήσετε το plugin του wordgrid προφίλ

Μετά από αυτό, ενεργοποιήστε την προσθήκη κάνοντας κλικ στο κουμπί που επισημαίνουμε στο screengrab παρακάτω.

πώς να ενεργοποιήσετε την προσθήκη profilegrid

Μόλις ενεργοποιήσετε το ProfileGrid, η προσθήκη δημιουργεί αυτόματα προεπιλεγμένες σελίδες, στις οποίες μπορείτε να δείτε μεταβαίνοντας στο Σελίδες> Όλες οι σελίδες όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

πρόσβαση σε όλες τις σελίδες στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή wordpress

Θα πρέπει να δείτε όλες τις σελίδες ProfileGrid όπως φαίνεται παρακάτω.

προεπιλεγμένες σελίδες profilegrid

Υπάρχουν εννέα σελίδες συνολικά, συγκεκριμένα:

 • Όλες οι ομάδες, όπου αναφέρονται όλες οι ομάδες σας
 • Προεπιλεγμένη ομάδα χρηστών, η οποία είναι η προεπιλεγμένη ομάδα για όλους τους χρήστες. Σημειώστε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον ομάδες κατά βούληση
 • Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης όπου οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν χαμένους κωδικούς πρόσβασης
 • Συνδεθείτε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να συνδεθούν από το front-end
 • Το προφίλ μου, που είναι η σελίδα προφίλ του χρήστη στον ιστότοπο της κοινότητάς σας
 • Εγγραφή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν στον ιστότοπό σας από τη διεπαφή
 • Αναζήτηση χρηστών, ώστε οι χρήστες να βρίσκουν ο ένας τον άλλον στον ιστότοπό σας εύκολα
 • Υποβολή νέας ανάρτησης ιστολογίου, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αναρτήσεις ιστολογίου στο front-end
 • Ιστολόγια χρηστών – η σελίδα που εμφανίζει ιστολόγια χρηστών στον ιστότοπό σας

Οι σελίδες έχουν ήδη δημοσιευτεί και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις προσθέσετε στα μενού πλοήγησης όπως κρίνετε κατάλληλο. Για παράδειγμα, παρακάτω είναι πώς φαίνεται η σελίδα εγγραφής στον ιστότοπο δοκιμών μου, ο οποίος χρησιμοποιεί το θέμα Total WordPress.

Σημείωση: Δεν έχω επεξεργαστεί ούτε ένα πράγμα. Αυτές είναι οι προεπιλεγμένες σελίδες με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Σελίδα εγγραφής

σελίδα εγγραφής profilegrid

Εδώ, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν εύκολα στον ιστότοπό σας. Η παραπάνω φόρμα εγγραφής είναι πλήρως λειτουργική. δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα για να αρχίσετε να δέχεστε εγγραφές χρηστών.

Μπορείτε να ανακατευθύνετε τους χρήστες σε οποιαδήποτε προσαρμοσμένη σελίδα στις ρυθμίσεις διαχειριστή ProfileGrid, καθώς θα μάθουμε αργότερα στην ανάρτηση.

Σελίδα σύνδεσης

σελίδα σύνδεσης profilegrid

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνδεθούν στον ιστότοπό της κοινότητάς σας χρησιμοποιώντας την παραπάνω μπροστινή σελίδα. Η προεπιλεγμένη σελίδα σύνδεσης WordPress είναι κρυφή στους χρήστες.

Σελίδα προφίλ

σελίδα προφίλ profilegrid

Αφού ένας χρήστης συνδεθεί στον ιστότοπό σας, ανακατευθύνεται στη σελίδα προφίλ από προεπιλογή, αν και μπορείτε να ορίσετε μια διαφορετική σελίδα στις γενικές ρυθμίσεις ProfileGrid. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα την προεπιλεγμένη σελίδα προφίλ που εμφανίζεται παραπάνω.

Αλλά ως έχει, μπορείτε να δείτε καθαρά ότι διαθέτει μερικές καρτέλες AJAX. Ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να περιμένετε να φορτώσει η σελίδα για να δείτε διάφορες καρτέλες, οι οποίες περιλαμβάνουν Πληροφορίες, Ομάδες, Ιστολόγια, Μηνύματα, Ειδοποιήσεις, Φίλοι και Ρυθμίσεις.

Το ProfileGrid συνοδεύεται επίσης από την επιλογή αλλαγής του προφίλ και του εξωφύλλου των φωτογραφιών σε μερικά κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε προεπιλεγμένες όλες τις φωτογραφίες προφίλ στα Gravatar avatar στο ProfileGrid General Settings.

Ξεχάσατε τη σελίδα κωδικού πρόσβασης

σελίδα προφίλ ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης

Εάν ένας χρήστης ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής του, μπορεί εύκολα να τον επαναφέρει μέσω της σελίδας ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να παράσχει τη διεύθυνση email ή το όνομα χρήστη και να πατήσει το Επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης κουμπί.

Προεπιλεγμένη σελίδα ομάδας χρηστών

profilegrid-default-user-group

Κάθε χρήστης που εγγράφεται στον ιστότοπό σας εκχωρείται αυτόματα στην ομάδα που ορίζετε ως προεπιλογή. Μην ανησυχείτε, οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να διαγράψουν ή να τροποποιήσουν ομάδες.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, η σελίδα παραθέτει επίσης όλα τα μέλη της ομάδας. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί για συμμετοχή στην ομάδα.

Υποβολή νέας σελίδας ιστολογίου

profilegrid υποβάλετε μια νέα σελίδα ανάρτησης ιστολογίου

Θα θέλατε να προσφέρετε στους χρήστες την ευκαιρία να υποβάλουν αναρτήσεις ιστολογίου μέσω της διεπαφής; Εάν ναι, το ProfileGrid παρέχει μόνο τη δυνατότητα που χρειάζεστε.

Μέσω της σελίδας Υποβολή νέας ανάρτησης ιστολογίου, συνδεδεμένοι Οι χρήστες μπορούν να υποβάλλουν αναρτήσεις ιστολογίου εμπλουτισμένων μέσων στον ιστότοπό σας, χωρίς να έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Ο χρήστης μπορεί να επισυνάψει εικόνες, να προσθέσει ετικέτες και να ρυθμίσει το απόρρητο περιεχομένου εύκολα. Επιπλέον, οι αναρτήσεις ιστολογίου χρήστη αποθηκεύονται σε διαφορετική τοποθεσία μακριά από τις αναρτήσεις σας στο WordPress.

Τώρα που καταλαβαίνετε τι κάνουν ορισμένες από τις προεπιλεγμένες σελίδες (και πώς φαίνονται), ας καλύψουμε μερικές από τις ρυθμίσεις διαχειριστή ProfileGrid, ώστε να μπορούμε να το ονομάσουμε καθημερινά. Σε τελική ανάλυση, αυτό γίνεται ήδη μια μεγάλη δημοσίευση.

Ρυθμίσεις διαχειριστή ProfileGrid

ρυθμίσεις διαχειριστή προφίλ

Η ενότητα ρυθμίσεων διαχειριστή ProfileGrid είναι όπου έχετε όλες τις γλυκές δυνατότητες για να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας στην κοινότητα με όποιο τρόπο θέλετε. Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, θα λάβετε ένα Προφίλ πλέγματος στοιχείο στο μενού διαχειριστή WordPress όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Ας ξεκινήσουμε με τις καθολικές ρυθμίσεις ProfileGrid.

Καθολικές ρυθμίσεις ProfileGrid

καθολικές ρυθμίσεις profilegrid

Οι καθολικές ρυθμίσεις ProfileGrid σάς βοηθούν να διαχειριστείτε τον ιστότοπο της κοινότητάς σας χωρίς να γράψετε κώδικα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις καθολικές ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στο ProfileGrid> Καθολικές ρυθμίσεις όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

μενού καθολικών ρυθμίσεων profilegrid

Η οθόνη καθολικών ρυθμίσεων έχει δύο ενότητες, συγκεκριμένα:

 • Γενικός
 • Ασφάλεια
 • Λογαριασμοί χρηστών
 • ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Εργαλεία
 • Ιστολόγια χρηστών
 • Ιδιωτικά μηνύματα
 • Σύστημα φίλων
 • Μεταφορτώσεις
 • SEO
 • Περιορισμοί περιεχομένου
 • Φόρμες εγγραφής
 • Ειδοποιήσεις προφίλ
 • Πληρωμές
 • Επεκτάσεις

Θα εξετάσω κάθε ενότητα εν συντομία. Ας ξεκινήσουμε με την ενότητα Γενικά.

Γενικός

γενικές ρυθμίσεις profilegrid

Για πρόσβαση στη γενική ενότητα στις καθολικές ρυθμίσεις, μεταβείτε στο ProfileGrid> Καθολικές ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Γενικός καρτέλα όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Αυτό θα σας οδηγήσει στην οθόνη γενικών ρυθμίσεων που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

σελίδα γενικών ρυθμίσεων profilegrid

Ω! Η παραπάνω οθόνη έχει πολλές ωραίες ρυθμίσεις. Επιπλέον, ο προγραμματιστής παρέχει σαφείς οδηγίες που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγές χωρίς να ενοχλήσετε τον εγκέφαλό σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε / τροποποιήσετε μερικές δυνατότητες όπως:

 • Πρότυπο – Μπορείτε να δημιουργήσετε και να ορίσετε τα δικά σας πρότυπα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς τον τρόπο εμφάνισης της κοινότητας / της ιδιότητας μέλους / του κοινωνικού σας ιστότοπου
 • Θέμα – Μπορείτε να επιλέξετε ένα ανοιχτό ή σκοτεινό θέμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιλέξουν το θέμα φωτός, αλλά ο προγραμματιστής προτείνει το σκοτεινό θέμα εάν το θέμα WordPress έχει μαύρο ή σκούρο φόντο
 • Αυτόματη ανακατεύθυνση της σελίδας συντάκτη στο προφίλ τους – Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, οι επισκέπτες που έχουν πρόσβαση στη σελίδα του συντάκτη θα ανακατευθύνονται αυτόματα στη σελίδα προφίλ του συντάκτη
 • Ενεργοποίηση Gravatar – Δεν είναι αυτό προφανές?
 • Να επιτρέπεται η πρόσβαση στη σελίδα σύνδεσης του πίνακα ελέγχου στους επισκέπτες – Απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για να ανακατευθύνετε τους επισκέπτες στη σελίδα σύνδεσης ProfileGrid. Εάν το ενεργοποιήσετε, οι επισκέπτες θα χρησιμοποιήσουν την προεπιλεγμένη σελίδα σύνδεσης στο WordPress
 • Να επιτρέπεται η πρόσβαση στη σελίδα εγγραφής του πίνακα ελέγχου στους επισκέπτες – Απενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία για να ανακατευθύνετε τους επισκέπτες στη σελίδα εγγραφής ProfileGrid. Εάν το ενεργοποιήσετε, οι επισκέπτες θα χρησιμοποιήσουν την προεπιλεγμένη σελίδα εγγραφής WordPress

Και υπάρχουν ακόμη περισσότερα…

 • Απόκρυψη γραμμής εργαλείων WordPress – Μπορείτε εύκολα να αποκρύψετε τη γραμμή εργαλείων διαχειριστή WordPress για συνδεδεμένους χρήστες. Μπορείτε να το διατηρήσετε ορατό για τον διαχειριστή εάν το επιθυμείτε
 • Ορισμός ορίου για επαναφορά κωδικού πρόσβασης – Μπορείτε να ορίσετε πόσες φορές ο χρήστης μπορεί να επαναφέρει τον κωδικό πρόσβασής του
 • Να επιτρέπονται πολλαπλά συνημμένα – Μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες σας να επισυνάψουν πολλά αρχεία
 • Προεπιλεγμένη σελίδα εγγραφής WP – Εδώ, μπορείτε να ορίσετε την προεπιλεγμένη σελίδα εγγραφής χρήστη. Θέλετε να το ορίσετε στη σελίδα εγγραφής ProfileGrid
 • Μετά τη σύνδεση Ανακατεύθυνση χρήστη σε – Δεν είναι αυτό προφανές?
 • Μετά την αποσύνδεση χρήστη ανακατεύθυνσης σε – Αυτό, επίσης, είναι προφανές … duh
 • Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τη ρύθμιση των προεπιλεγμένων σελίδων για όλες τις ομάδες, εγγραφή, προφίλ, σύνδεση, ανάκτηση κωδικού πρόσβασης, ομάδα και υποβολή ιστολογίου χρήστη.

Αφού ορίσετε τις ρυθμίσεις σας, μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και πατήστε το Σώσει κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

αποθήκευση γενικών ρυθμίσεων προφίλgrid

Ας προχωρήσουμε στο επόμενο μέρος των καθολικών ρυθμίσεων ProfileGrid: ασφάλεια.

Ασφάλεια

ρυθμίσεις ασφαλείας προφίλgrid

Μεταβείτε στο ProfileGrid> Καθολικές ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο Ασφάλεια καρτέλα όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στη σελίδα ασφαλείας που επισημαίνουμε παρακάτω.

σελίδα ρυθμίσεων ασφαλείας profilegrid

Η σελίδα ασφαλείας σάς επιτρέπει να ενισχύσετε την ασφάλεια του ιστότοπού σας. Αναρωτιέστε τι υπάρχει στο κατάστημα, δηλαδή αν η παραπάνω εικόνα δεν την έδωσε όλα; Λοιπόν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το reCAPTCHA, να αποσυνδέεστε αυτόματα χρήστες μετά από μια περίοδο αδράνειας, IP στη λίστα επιτρεπόμενων / μαύρης λίστας, καθώς και να αποκλείσετε τη διεύθυνση email και τα βωμολοχίες.

Αφού ορίσετε τις ρυθμίσεις σας, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο Σώσει κουμπί στο κάτω μέρος της σελίδας. Στη συνέχεια, έχουμε λογαριασμούς χρηστών.

Λογαριασμοί χρηστών

ρυθμίσεις λογαριασμού χρήστη profilegrid

Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί χρηστών καρτέλα που φαίνεται παραπάνω για πρόσβαση στην οθόνη ρυθμίσεων λογαριασμού χρήστη που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού χρήστη profilegrid

Στην παραπάνω σελίδα, έχετε τον πλήρη έλεγχο των εγκρίσεων εγγραφής χρήστη, των προφίλ και των εξωφύλλων, των email ενεργοποίησης λογαριασμού, της διαγραφής προφίλ, του απορρήτου προφίλ και των αλλαγών email μεταξύ άλλων.

ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

ειδοποιήσεις email profilegrid

Στη συνέχεια έχουμε ειδοποιήσεις μέσω email. Γαμώτο, νιώθω ότι σκοτώνουμε πραγματικά αυτήν την κριτική. Σίγουρα ελπίζω να διασκεδάζετε. Κάνοντας κλικ στο ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Η παραπάνω καρτέλα σας οδηγεί στην ακόλουθη σελίδα.

σελίδα ειδοποιήσεων email profilegrid

Στην παραπάνω σελίδα, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα όπως:

 • Στείλτε ειδοποιήσεις εγγραφής χρήστη στον διαχειριστή του ιστότοπου
 • Ειδοποιήστε τον διαχειριστή εάν ένας λογαριασμός χρειάζεται έλεγχο
 • Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις μέσω email για λογαριασμούς που χρειάζονται έλεγχο
 • Ενημερώστε τον διαχειριστή πότε ένας χρήστης διαγράφει έναν λογαριασμό
 • Ενεργοποιήστε το SMTP, ώστε να μπορείτε να στέλνετε ειδοποιήσεις μέσω email από έναν εξωτερικό πάροχο email αντί για τους διακομιστές σας

Εργαλεία

εργαλεία profilegrid

Στην ενότητα Εργαλεία ProfileGrid, μπορείτε να εισαγάγετε και να εξαγάγετε χρήστες. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε την τρέχουσα διαμόρφωση ProfileGrid ή να ανεβάσετε ένα αρχείο ρυθμίσεων προσθήκης.

Ιστολόγια χρηστών

ρυθμίσεις ιστολογίου χρήστη profilegrid

Σύμφωνα με το Ιστολόγια χρηστών καρτέλα, θα βρείτε το Ρυθμίσεις ιστολογίου σελίδα που φαίνεται παραπάνω. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ιστολόγια χρηστών και να ενεργοποιήσετε / τροποποιήσετε έναν αριθμό ρυθμίσεων ιστολογίου.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε την προεπιλεγμένη κατάσταση δημοσίευσης ιστολογίου, καθώς και να ενεργοποιήσετε την επιλεγμένη εικόνα, τις ετικέτες, το πρόγραμμα επεξεργασίας Tinymce και το απόρρητο περιεχομένου. Επιπλέον, μπορείτε να ειδοποιήσετε:

 • διαχειριστής όταν ένας χρήστης υποβάλλει μια νέα ανάρτηση
 • χρήστη όταν ο διαχειριστής δημοσιεύει την ανάρτηση

Τι ευγενικό?

Ιδιωτικά μηνύματα

προσωπικά μηνύματα profilegrid

Υπό Ιδιωτικά μηνύματα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικών μηνυμάτων όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για μη αναγνωσμένα μηνύματα.

Σύστημα φίλων

σύστημα φίλων profilegrid

Υπό Σύστημα φίλων, μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε τη δημιουργία φίλων στον ιστότοπο της κοινότητας WordPress. Επιπλέον, μπορείτε να επιτρέψετε στα μέλη να στείλουν επακόλουθα αιτήματα φίλων σε ένα άτομο που απέρριψε προηγούμενα αιτήματα.

Μεταφορτώσεις

ρυθμίσεις μεταφόρτωσης προφίλ

Οι εικόνες αποτελούν σημαντικό μέρος οποιασδήποτε ιστοσελίδας, κυρίως κοινωνικής ιστοσελίδας. Ταυτόχρονα, δεν μπορείτε να επιτρέψετε στους χρήστες να ανεβάζουν εικόνες σε οποιοδήποτε μέγεθος, που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις ταχύτητες της σελίδας σας. Ο προγραμματιστής πίσω από το ProfileGrid καταλαβαίνει αυτό το γεγονός αρκετά καλά.

Στο Μεταφορτώσεις στην οθόνη που εμφανίζεται παραπάνω, μπορείτε να καθορίσετε τα μέγιστα μεγέθη αρχείων για φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε την ποιότητα της εικόνας σε κλίμακα από 1 έως 100, με το 1 να είναι η χαμηλότερη ποιότητα (αλλά ταχύτερη απόδοση) και το 100 να είναι η υψηλότερη ποιότητα (με μειωμένη απόδοση). Εάν επιλέξετε καλή φιλοξενία WordPress, αυτό δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε το ελάχιστο πλάτος των εικόνων του προφίλ και του εξωφύλλου για να παρέχετε μια ομοιόμορφη εμπειρία στον ιστότοπό σας.

SEO

ρυθμίσεις seo profilegrid

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε την αξία του SEO για το WordPress όσο οδηγεί οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Για να ρυθμίσετε τους τίτλους σελίδων SEO και τη μετα-περιγραφή, το ProfileGrid σάς προσφέρει τη σελίδα ρυθμίσεων SEO που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σύμβολα κράτησης θέσης ProfileGrid π.χ. {{display_name}} και {{site_name}} μεταξύ άλλων για να εμπλουτίσετε τα προφίλ χρηστών σας με γνώμονα το SEO.

Περιορισμοί περιεχομένου

Στις καθολικές ρυθμίσεις ProfileGrid, δεν υπάρχει καμία σχέση με τον περιορισμό του περιεχομένου.

Τι να κάνω?

Το ProfileGrid σάς επιτρέπει να περιορίζετε το περιεχόμενο ανά σελίδα ή ανά δημοσίευση. Κατά τη δημιουργία μιας σελίδας ή ανάρτησης, κάντε κύλιση προς τα κάτω Προφίλ πλέγματος Πλαίσιο επιλογών και επιλέξτε τους κανόνες περιορισμού περιεχομένου όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

περιορισμοί περιεχομένου προφίλ

Έχετε μερικούς κανόνες περιορισμού περιεχομένου. Μπορείτε να έχετε περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο σε:

 • Ολοι
 • Συνδεδεμένοι χρήστες
 • Μέλη των ομάδων του συγγραφέα
 • Οι φίλοι ενός χρήστη
 • Μόνο εσύ

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενο προσβάσιμο σε συγκεκριμένες ομάδες, κάτι που είναι υπέροχο αν θέλετε να προβάλλετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, για παράδειγμα, μόνο σε μέλη πληρωμής.

Ειδοποιήσεις προφίλ

ειδοποιήσεις προφίλ προφίλ

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε ζω ειδοποιήσεις προφίλ στο ProfileGrid; Λοιπόν, εάν δεν είχατε ιδέα, το πρόσθετο σας προσφέρει αυτήν την επιλογή, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ειδοποιήσεις ζωντανών προφίλ όπως το Facebook!

Πληρωμές

ολοκλήρωση πύλης πληρωμών profilegrid

Ίσως πιστεύετε ότι χρειάζεστε δεξιότητες κωδικοποίησης σε επίπεδο θεού για να αρχίσετε να λαμβάνετε πληρωμές μέσω ProfileGrid. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Χάρη στα παραπάνω εύχρηστα Ρυθμίσεις πληρωμής σελίδα, μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα το PayPal στον ιστότοπο της κοινότητάς σας.

Για πρόσθετες πύλες πληρωμής, θα χρειαστείτε Πρόσθετα Premium ProfileGrid.

Προφίλ χωρίς πλέγμα & πρόσθετα Premium

δωρεάν προφίλ και πρόσθετα premium

Στο κάτω μέρος της σελίδας Καθολικές ρυθμίσεις ProfileGrid, θα βρείτε μια καρτέλα (δείτε την εικόνα παραπάνω) που σας οδηγεί σε μια μεγάλη σελίδα δωρεάν και premium πρόσθετων όπως φαίνεται παρακάτω.

πρόσθετα profilegrid

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην παραπάνω σελίδα μεταβαίνοντας στο ProfileGrid> Επεκτάσεις.

Λάβετε υπόψη ότι η παραπάνω σελίδα επέκτασης φορτώνεται στον διαχειριστή του WordPress. Ειλικρινά, ωστόσο, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα των διαθέσιμων πρόσθετων.

Με τις καθολικές ρυθμίσεις ProfileGrid εκτός δρόμου, ας καλύψουμε τις άλλες διαθέσιμες δυνατότητες.

Άλλες ρυθμίσεις πλέγματος προφίλ

Διευθυντής ομάδας

διαχειριστής ομάδας profilegrid

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, είστε για μια μεγάλη έκπληξη. Μεταβείτε στο ProfileGrid> ProfileGrid (δείτε την παραπάνω εικόνα) για να ξεκινήσετε το Διευθυντής ομάδας φαίνεται παρακάτω.

διαχειριστής ομάδας profilegrid

Στην παραπάνω οθόνη, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ομάδες ή να επεξεργαστείτε εκτενώς υπάρχουσες ομάδες. Κάνε κλικ στο Ρυθμίσεις σύνδεσμος για να επεξεργαστείτε την τρέχουσα ομάδα (στην περίπτωσή μας αυτό είναι το Προεπιλεγμένη ομάδα χρηστών). Κάντε κλικ στο Πεδία σύνδεσμος για προσθήκη ή επεξεργασία προσαρμοσμένων πεδίων στη φόρμα εγγραφής που οδηγεί τους χρήστες σε αυτήν τη συγκεκριμένη ομάδα.

Προφίλ χρήστη

προφίλ χρηστών profilegrid

Ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δείτε τους χρήστες στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι τόσο εύκολο όσο το A, B, C. Πλοηγηθείτε στο ProfileGrid> Προφίλ χρήστη για να ξεκινήσετε την οθόνη που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Στη σελίδα, μπορείτε να κάνετε πολλά.

Μπορείτε να προσθέσετε νέους χρήστες, να δείτε λεπτομέρειες χρήστη, να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε χρήστες, να διαγράψετε χρήστες και να εκχωρήσετε χρήστες σε ομάδες. Όλα είναι καλά σχεδιασμένα για εσάς. Η διαχείριση των χρηστών σας είναι πολύ εύκολη με το ProfileGrid και δεν κάνω τίποτα.

Αιτήματα συμμετοχής ομάδας

αιτήσεις συμμετοχής profilegrid

Όταν τα μέλη αρχίσουν να συμμετέχουν σε ομάδες, θα χρειαστείτε έναν εύκολο τρόπο έγκρισης των αιτήσεων συμμετοχής. Το ProfileGrid καλύπτει επίσης την περιοχή. Απλώς πλοηγηθείτε στο ProfileGrid> Αιτήματα.

Πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

πρότυπα email profilegrid

Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ένας απίστευτος τρόπος προσέγγισης των χρηστών σας και ανάπτυξης του ιστότοπού σας.

Το ProfileGrid σάς προσφέρει έναν κεντρικό κόμβο για τη δημιουργία / επεξεργασία προτύπων email για όλα τα στάδια, είτε ο χρήστης συμμετέχει σε μια ομάδα, ενεργοποιεί έναν λογαριασμό, επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης κ.λπ. Απλώς πλοηγηθείτε στο ProfileGrid> Πρότυπα email και ξεκλειδώστε την ιδιοφυΐα μάρκετινγκ email σας.

Σύντομοι κωδικοί

συντομεύσεις προφίλgrid

Χωρίς συντομεύσεις ProfileGrid, θα έχετε μια δύσκολη μέρα προσπαθώντας να δημιουργήσετε κάθε σελίδα στον ιστότοπο της κοινότητάς σας. Για παράδειγμα, εάν δεν είχατε τον σύντομο κωδικό [PM_Registration ID = “x”], θα πρέπει να δημιουργήσετε σελίδες εγγραφής από το μηδέν, κάτι που μπορεί να κλέψει ένα τεράστιο κομμάτι του χρόνου σας.

Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιγράψετε και να επικολλήσετε έναν σύντομο κωδικό σε μια νέα σελίδα και η δουλειά σας ολοκληρώθηκε. Για να δείτε τους διαθέσιμους συντομεύσεις ProfileGrid, μεταβείτε στο Προφίλ πλέγματος> Σύντομοι κωδικοί.

Φτου! Τι μακρύς λίστα από ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ χαρακτηριστικά?


Το ProfileGrid είναι ένα φανταστικό προφίλ χρήστη και ένα πρόσθετο κοινότητας για το WordPress. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να προσθέσετε δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας στο WordPress, να βελτιώσετε τα προφίλ χρηστών και να εμπλουτίσετε τα προφίλ χρηστών του WooCommerce.

Επιπλέον, είναι εύκολο να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε. Και χάρη στις επεκτάσεις, δεν έχετε όρια σε αυτό που μπορείτε να επιτύχετε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Δοκιμάστε το και πείτε μας τη γνώμη σας. Σε τελική ανάλυση, είναι δωρεάν που μπορείτε να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο. Τι νομίζετε; Είναι Profile Πλέξτε το φλιτζάνι τσάι σας?

Πείτε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Καλή δημιουργία!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me