Review DesktopServer: Εκτελέστε εύκολα τοπικές εγκαταστάσεις του WordPress

Κάθε προγραμματιστής WordPress έχει τη δική του συλλογή εργαλείων, προσθηκών και διαδικασιών που κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και εξοικονομεί χρόνο κατά την ανάπτυξη ή τη διαχείριση ιστότοπων. Αυτό που θα ακούσετε ξανά και ξανά θα είναι το DesktopServer. Με λίγα λόγια, το DesktopServer δημιουργεί ένα περιβάλλον διακομιστή ιστού στον τοπικό σας υπολογιστή και σας επιτρέπει να περιστρέφετε γρήγορα και εύκολα ιστότοπους WordPress που εκτελούνται τοπικά. Δημιουργήθηκε από το ServerPress και διατίθεται για Mac και PC σε δωρεάν και premium έκδοση.


Αποκτήστε τον επιτραπέζιο διακομιστή →

Πριν από το DesktopServer θα πρέπει να εγκαταστήσετε MAMP, WAMP ή XAMPP και να το διαμορφώσετε μόνοι σας για κάθε νέο ιστότοπο που θέλετε να εκτελέσετε (επεξεργασία αρχείου κεντρικού υπολογιστή, δημιουργία βάσης δεδομένων κ.λπ.). Ειδικά για μη προγραμματιστές, δεν είναι μια πολύ φιλική προς το χρήστη διαδικασία, ειδικά αν θέλετε να εκτελέσετε πολλούς ιστότοπους. Ακόμη και για προγραμματιστές που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παίζουν με Ports, βάσεις δεδομένων και παρόμοια, προτιμάται το DesktopServer επειδή κάνει τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη. Το DS μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο ιστότοπο με μερικά κλικ του ποντικιού και μερικά δευτερόλεπτα. Εγκαθιστά όλα τα απαραίτητα αρχεία WordPress και δημιουργεί τη βάση δεδομένων για εσάς. Αλλά από εκεί ξεκινάει το φοβερό.

Γιατί να εκτελέσετε το WordPress τοπικά?

επιτραπέζιοι διακομιστές-τοπικοί ιστότοποι

Για μη προγραμματιστές, η κατοχή μιας τοπικής έκδοσης του ιστότοπού σας παρέχει ένα sandbox – μια ασφαλή περιοχή όπου μπορείτε να παίξετε με τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε προσθήκες, να αλλάξετε θέματα κ.λπ. χωρίς να διακόψετε τη ζωντανή τοποθεσία σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε την πιο πρόσφατη αναβάθμιση του WordPress και να δείτε προληπτικά εάν πρόκειται να προκαλέσει χάος στον ιστότοπό σας. Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάστε το κουμπί ενημέρωσης, επειδή θα είστε προετοιμασμένοι για το τι θα συμβεί!

Για προγραμματιστές, ένα τοπικό περιβάλλον σάς επιτρέπει να γράφετε και να δοκιμάζετε τον προσαρμοσμένο κωδικό σας προτού τον προωθήσετε σε έναν διακομιστή σταδιοδρομίας ή σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε την εργασία σας χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο.

Ένα δευτερεύον πλεονέκτημα είναι να έχετε ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας όλων των ιστότοπων στους οποίους έχετε εργαστεί. Αυτό είναι βολικό όταν ένας πελάτης επιστρέψει με ένα πρόβλημα ή μια νέα εργασία – έχετε το περιβάλλον ανάπτυξης και δοκιμών σας έτοιμο να ξεκινήσει. Δεδομένου ότι αυτοί οι ιστότοποι δεν είναι διαθέσιμοι στο Διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συντήρηση και την ενημέρωσή τους για λόγους ασφαλείας.

Σχεδιαγράμματα

επιτραπέζιο διακομιστή-σχεδιάγραμμα

Είναι πιθανό να έχετε κάποια αγαπημένα πρόσθετα ή διαμορφώσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε σχεδόν κάθε ιστότοπο WordPress που δημιουργείτε. Η δυνατότητα blueprint του DesktopServer σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτήν τη βασική διαμόρφωση έτσι ώστε όταν δημιουργείτε έναν νέο ιστότοπο, διαθέτει ήδη όλα τα πρόσθετα που θέλετε να ξεκινήσετε, εξοικονομώντας επιπλέον χρόνο.

Εισαγωγή υπάρχοντος ιστότοπου

Πολλές φορές δεν δημιουργείτε έναν ιστότοπο εντελώς από το μηδέν – εργάζεστε με έναν ιστότοπο που είναι ήδη ζωντανός στο Διαδίκτυο και θέλετε να τον μεταφέρετε σε ένα τοπικό περιβάλλον για να παίξετε μαζί του ή να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις χωρίς «κωδικοποίηση cowboy» “. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα, όπως Duplicator, BackWPUp και άλλα που μπορείτε να εκτελέσετε στον ιστότοπό σας για να δημιουργήσετε ένα αρχείο zip ολόκληρου του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένης της βάσης δεδομένων. Η δυνατότητα εισαγωγής του DesktopServer είναι συμβατή με πολλά από αυτά, επιτρέποντάς σας έτσι να μεταφέρετε εύκολα τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στην τοπική σας εγκατάσταση και να το επεξεργαστείτε αμέσως.

επιτραπέζιος διακομιστής-γρήγορη ανάπτυξηΆμεση ανάπτυξη

Αφού δημιουργήσετε τον νέο σας τοπικό ιστότοπο, πρέπει να τον επαναφέρετε στον διακομιστή. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης πρόσθετων ή / και χειροκίνητης εργασίας. Όμως, η premium έκδοση του DS έρχεται με μια λειτουργία Direct Deploy που απλοποιεί τη διαδικασία. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για μη προγραμματιστές.

Υποστήριξη φοβερών ανθρώπων

Η ομάδα του DesktopServer είναι καταπληκτική. Ο Stephen Carnam, ο προγραμματιστής πίσω από το DesktopServer ήταν γνωστό ότι καλούσε άτομα προσωπικά για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν προβλήματα (ξέρω γιατί όταν ήμουν νέος χρήστης με κάλεσε να βοηθήσω, ένα σαββατοκύριακο όχι λιγότερο) και παρέχει υπέροχη υποστήριξη. Αυτά τα παιδιά είναι ενεργά μέλη της κοινότητας του WordPress και απλά ροκ. Επομένως, όχι μόνο αποκτάτε ένα εξαιρετικό προϊόν, αλλά υποστηρίζετε επίσης μια καταπληκτική ομάδα.

Δεν είναι μόνο αυτό

Δεν έχω καλύψει όλες τις δυνατότητες εδώ, αλλά για να σας δώσω μια ιδέα για το τι άλλο μπορεί να κάνει το DesktopServer – μπορείτε επίσης: να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο οποιασδήποτε από τις υπάρχουσες τοπικές τοποθεσίες σας με το πάτημα ενός κουμπιού, να μοιραστείτε έναν τοπικό ιστότοπο μέσω LAN για δοκιμή σε κινητές συσκευές, ενσωματώστε το DesktopServer με τις δυνατότητες ζωντανής προεπισκόπησης των Dreamweaver και Coda2.

Δοκιμάστε το δωρεάν

Το DesktopServer διατίθεται σε δωρεάν και premium γεύσεις. Η δωρεάν έκδοση δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες, αλλά θα είναι επαρκής για ορισμένους χρήστες. Προγραμματιστές ή άτομα που διαχειρίζονται πολλούς ιστότοπους πιθανότατα θα θέλουν να λάβουν την έκδοση Premium (η οποία επί του παρόντος διατίθεται στα 99,95 $).

Λήψη Desktop Server →

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me