Qards Review: Ένα αποτελεσματικό εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης για WordPress

Ενώ μου αρέσει το Διαδίκτυο και μπορεί να δημιούργησα έναν δικό μου ιστότοπο ή δύο, δεν μπορώ να σχεδιάσω μια ιστοσελίδα για να μοιάζει με όσο ξέρω. Η ικανότητά μου για κωδικοποίηση δεν είναι ίδια με τη φαντασία μου. Ακούγεται οικείο? Και μετά παρουσιάστηκαν οι δημιουργοί σελίδων και αναπνέω ανακούφιση!


Έχουμε μιλήσει για τις προσθήκες WordPress του δημιουργού σελίδων πολλές φορές πριν, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές εξαιρετικές επιλογές διαθέσιμες. Η Well Designmodo κυκλοφόρησε πρόσφατα το δικό της πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για να προσθέσουμε σε αυτήν τη λίστα – Qards. Εδώ είναι μια μικρή γεύση που μπορεί να κάνει το Qards για εσάς.

Qards: Επίδειξη Pablo

Για τι μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα Qards ?

Το Qards είναι μια εξαιρετική προσθήκη WordPress με την οποία θα μπορούσατε να δημιουργήσετε εκπληκτικές ιστοσελίδες και ίσως ακόμη και έναν ιστότοπο, σελίδα προς σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης για να δημιουργήσετε όμορφες, κομψές και ανταποκρινόμενες ιστοσελίδες χωρίς περιορισμούς.

Η χρήση των Qards μοιάζει πολύ με το παιχνίδι lego με μια στοίβα καρτών, τα ταιριάζετε και ταιριάζουν τα κομμάτια. Η προσθήκη κάνει αυτή τη διαδικασία μια απόλαυση και εξαιρετικά εύκολη.

Οι σελίδες που δημιουργείτε δεν έχουν κανένα από τα χαρακτηριστικά του θέματος ή των άλλων σελίδων σας, ξεκινάτε με μια κενή οθόνη και συνεχίζετε από εκεί. Με το Qards μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε μικρή λεπτομέρεια στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα, χωρίς να αγγίζετε μια γραμμή κώδικα.

Qards: Βιτρίνες

Σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οποιαδήποτε ιστοσελίδα κατάλληλη για οποιονδήποτε σκοπό, θα μπορούσα να δημιουργήσω μια σελίδα αγορών ή μια ιστοσελίδα για ένα προσωπικό blog με ελάχιστο σχεδιασμό ή μια σελίδα προορισμού με διάταξη στυλ πλέγματος για ιστότοπο φωτογραφίας. Το Qards διαφημίζεται ως προσθήκη που λειτουργεί με οποιοδήποτε θέμα WordPress και κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να το κάνει. Έτσι, ανεξάρτητα από τον τύπο του ιστότοπου ή του θέματος που εκτελείτε, αυτό το πρόσθετο θα πρέπει να είναι χρήσιμο εάν χρειαστεί ποτέ να δημιουργήσετε μια καταπληκτική ιστοσελίδα.

Και αν είστε ειδικός στο σχεδιασμό και γνωρίζετε το δρόμο σας, θα μπορούσατε επίσης να προσθέσετε τον κωδικό σας. Αλλά θα το φτάσουμε αργότερα.

Χρησιμοποιώντας Qards

Qards: Προσθήκη νέας σελίδας

Ένα απλό παράθυρο προσθήκης νέας σελίδας είναι διαθέσιμο στον πίνακα ελέγχου Qards WordPress, η μαγεία ξεκινά εδώ. Μπορείτε να προσθέσετε και να αποθηκεύσετε όσες σελίδες θέλετε από εδώ. Μόλις δημιουργήσετε μια νέα σελίδα, θα σας υποδεχτεί αυτή η οθόνη.

Και έχετε αρκετές διαθέσιμες επιλογές, δηλαδή:

  • Κάλυμμα
  • Εικόνα
  • Κείμενο
  • χαρακτηριστικό
  • Πλέγμα
  • Μενού
  • Υποσέλιδο
  • Εγγραφείτε

Qards: Προσθήκη καρτών

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι πολύ διαισθητικό και εύκολο στη χρήση. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης στο παρελθόν θα εντοπίσει τη χρήση αυτής της προσθήκης.

Έτσι, μετά τη δημιουργία μιας νέας σελίδας, μπορείτε να προσθέσετε κάρτες ή μπλοκ περιεχομένου που μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα 8 προαναφερθέντα στοιχεία. Μόλις προσθέσετε ένα μόνο μπλοκ, η πλευρική γραμμή εξαφανίζεται και μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα που θα ήταν χωρίς περισπασμούς. Τώρα για άλλη μια φορά μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο συν στο κάτω μέρος της οθόνης σας και να προσθέσετε επιπλέον μπλοκ περιεχομένου. Εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο. Η όλη διαδικασία είναι πολύ ρευστή και ομαλή.

Τώρα έχω προσθέσει τρία τυχαία μπλοκ περιεχομένου, εδώ είναι το πώς φαίνεται.

Qards: Αποκλεισμοί περιεχομένου

Βελτιώστε τα προσαρμοσμένα μπλοκ σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Qards για να προσθέσετε νέες εικόνες, βίντεο, να αλλάξετε τη θέση του κειμένου στην ιστοσελίδα σας, να επιλέξετε μεταξύ εμφάνισης / μη εμφάνισης της κεφαλίδας, του ήρωα και των κουμπιών σας. Τα χρώματα μπορούν να τροποποιηθούν και τα μπλοκ περιεχομένου μπορούν να μετακινηθούν πάνω-κάτω στα διάφορα επίπεδα. Από αυτήν τη διεπαφή μπορείτε να αντιγράψετε το μπλοκ περιεχομένου και επίσης να προσαρμόσετε το CSS. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βίντεο πλήρους οθόνης από το YouTube στο φόντο σας. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης αποτελεί παράδειγμα για το ποιες αλλαγές μπορούν να ενσωματωθούν στα μπλοκ περιεχομένου μόλις προστεθούν.

Qards: Επεξεργασία μπλοκ

Ένα μπλοκ περιεχομένου πλέγματος είναι πάντα βολικό για κάθε ιστότοπο που απαιτεί την εμφάνιση του χαρτοφυλακίου. Ένα παράδειγμα θα ήταν ο χρηματιστής να εμφανίζει ένα χαρτοφυλάκιο με τις καλύτερες συναλλαγές του. Οι επιλογές πλέγματος καθιστούν δυνατή την εύκολη προσθήκη νέων πλακιδίων, να αποφασίσετε ποια στοιχεία κάθε πλακιδίου εμφανίζονται, να επιλέξετε τις διατάξεις, να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πλέγμα και επίσης να επιλέξετε τον αριθμό των στηλών στο πλέγμα.

Οποιεσδήποτε αλλαγές μορφοποίησης όπως γραμματοσειρά ή χρώμα στο κείμενο σε ένα πλακίδιο αναπαράγονται σε όλα τα πλακίδια του πλέγματος ευγενική προσφορά του Items Style Sync.

Qards: Συγχρονισμός στυλ πλέγματος

Το χαρακτηριστικό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει την προσοχή σε οποιαδήποτε μεμονωμένη πτυχή μιας ιστοσελίδας. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να κάνετε το βιβλίο ή το προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις στο προσκήνιο. Η θέση και το μέγεθος της εικόνας μπορούν να αλλάξουν και να τροποποιηθούν τα χρώματα του φόντου.

Qards: Στοιχείο χαρακτηριστικών

Οι εικόνες που προστίθενται σε μπλοκ περιεχομένου μπορούν εύκολα να τροποποιηθούν και να γίνει μεγάλη επεξεργασία. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη θέση της εικόνας, τα χρώματα, τους ενσωματωμένους συνδέσμους και την επένδυση με Qards.

Qards: Εικόνες

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου διευκολύνει κάθε εργασία προσαρμογής και μορφοποίησης κειμένου. Μπορείτε να ορίσετε τις ετικέτες τίτλου, να κάνετε έντονη γραφή, πλάγια γραφή, να προσθέσετε συνδέσμους και να αλλάξετε γραμματοσειρά τόσο εύκολα όσο θα κάνατε με ένα έγγραφο του Word. Αυτό σημαίνει ότι θα γνωρίζετε πώς εμφανίζεται ο ιστότοπός σας όπως και πότε πληκτρολογείτε νέο κείμενο ή τροποποιείτε παλιό κείμενο.

Qards: Ενσωματωμένη επεξεργασία

Παρομοίως, προσθέτετε ένα μενού, ένα υποσέλιδο, μια κεφαλίδα και μια γραμμή εγγραφής με τα μπλοκ περιεχομένου διαθέσιμα από προεπιλογή στο Qards. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα κολλώδες μενού, εάν αυτό μπορεί να ταιριάζει στην ιστοσελίδα που σκοπεύετε να δημιουργήσετε. Όλα γίνονται με μερικά κλικ του ποντικιού και το τμήμα επεξεργασίας είναι πολύ διαισθητικό όπως με τα προηγούμενα μπλοκ περιεχομένου.

Qards: Δείγμα σελίδας προορισμού

Όλα τα μπλοκ περιεχομένου μπορούν να αφαιρεθούν, να ανακατευτούν πάνω και κάτω στην ιστοσελίδα και να αναπαραχθούν. Και μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το CSS εάν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να κάνετε την ιστοσελίδα σας να φαίνεται ακόμα καλύτερη με μια προσωπική πινελιά.

Επεξεργασία HTML & CSS

Για τους ειδικούς του WordPress και τους περίεργους που θα ήθελαν πραγματικά να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το πρόσθετο και να έχουν λίγη δεξιότητα σχεδιασμού, μπορείτε να παίξετε λίγο τον κώδικα και να αποκτήσετε την εμφάνιση της ιστοσελίδας ακριβώς σε αυτό που χρειάζεστε. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην προσαρμοσμένη επιλογή CSS και να αλλάξετε το CSS & HTML για όλα τα μπλοκ περιεχομένου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενημερώσετε την προεπισκόπηση και να επιλέξετε να διατηρήσετε τις αλλαγές ή όχι.

Qards: HTML & CSS

Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις εμφάνισης από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και να τροποποιήσετε τα στοιχεία CSS των ιστοσελίδων σας και επίσης τις καθολικές ρυθμίσεις CSS των διατάξεων της σελίδας σας.

Qards: Ρυθμίσεις

Εάν χρησιμοποιείτε CSS Hero, λειτουργεί πολύ καλά σε συνδυασμό με το Qards. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό εδώ.

Αίσθημα αμφιβολίας ?

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και θα έχετε την αίσθηση του πόσο εύκολη είναι η χρήση αυτής της προσθήκης.

Qards και WooCommerce

Αν και θα μπορούσατε θεωρητικά να δημιουργήσετε έναν μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων για τον ιστότοπό σας με το Qards, αυτό το πρόσθετο σας εξυπηρετεί καλύτερα όταν το χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε μία ή μερικές σελίδες ως μέρος του συνολικού ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, ένας ιστότοπος μιας σελίδας ή μια σελίδα προϊόντων με τις καλύτερες πωλήσεις ή μια σελίδα χαρτοφυλακίου κ.λπ. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των Qards με το WooCommerce και να πουλήσετε καλύτερα. Αυτό το βίντεο θα σας δείξει πόσο εύκολα μπορείτε να αξιοποιήσετε τα Qards για να πουλήσετε καλύτερα!

Γιατί μου αρέσουν τα Qards?

Μπορώ να δημιουργήσω μια φοβερή ιστοσελίδα από το μηδέν χωρίς να χρειαστεί να αγγίξω μια γραμμή κώδικα. Εύκολη πρόσβαση και τροποποίηση CSS. Η προσθήκη είναι απλή και διαισθητική στη χρήση, ακόμη και ένας αρχάριος WordPress δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσει αυτήν την προσθήκη.

Οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία εξαιρετικών ιστότοπων μιας σελίδας και μπορώ να αποθηκεύσω καθεμία από αυτές τις σελίδες. Κάθε φορά που αλλάζετε γνώμη, τα στοιχεία στις σελίδες μπορούν να τροποποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν για εντελώς νέους σκοπούς και η αναδιάταξη των μπλοκ περιεχομένου είναι χρήσιμη.

Αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης είναι ιδανικό για τη δημιουργία συγκεκριμένων σελίδων για οποιονδήποτε ιστότοπο. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να παρουσιάσετε το προϊόν σας και να προσελκύσετε πελάτες ή επενδυτές εμφανίζοντας το χαρτοφυλάκιο εργασίας σας. Το πρόγραμμα δημιουργίας γίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο όταν πρέπει να δημιουργήσετε συγκεκριμένες ιστοσελίδες για πολύ συγκεκριμένους σκοπούς.

Qards: Διάφορες επιλογές

Ένας τόνος επιλογών για να χρησιμοποιώ και να προσαρμόσω τις ιστοσελίδες μου και όλες τις οποίες δεν είναι περίπλοκες στη χρήση. Μόλις το καταλάβετε, η χρήση του πρόσθετου έρχεται φυσικά.

Ο ενσωματωμένος επεξεργαστής κειμένου και πάλι πολύ χρήσιμος στην πρόβλεψη της εμφάνισης της ιστοσελίδας όπως και όταν τροποποιώ το κείμενο. Το ίδιο ισχύει και για την επεξεργασία κώδικα, μπορώ να δω την προεπισκόπηση και να επιλέξω να κρατήσω ή να απαλλαγώ από τις αλλαγές, δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να κάνω χάος των πραγμάτων.

Μπορεί να με εξοικονομήσει πολύ χρόνο και προσπάθεια, που διαφορετικά θα έπρεπε να είχα κάνει στη δημιουργία ιστοσελίδων κάθε φορά που έχω ένα έργο που απαιτεί μια ειδική ιστοσελίδα. Οι κάρτες μπορούν να εξοικονομήσουν οποιονδήποτε σχεδιαστή ή κωδικοποιητή ώρες και ώρες εργασίας που μπορούν να δαπανηθούν παραγωγικά δημιουργώντας κάτι άλλο.

Ένα μειονέκτημα που βρήκα όμως, θα ήταν ωραίο αν μπορούσα να προσθέσω εικόνες από τα τρέχοντα μέσα, τη συλλογή μου στο WordPress.

Τιμές καρτών

Το Qards διατίθεται με εφάπαξ χρέωση 99 $ και θα το χρησιμοποιήσετε με έναν ιστότοπο. Με 199 $, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για 5 ιστότοπους. Δεδομένου του χρόνου που είναι πιθανό να εξοικονομήσετε με Qards, αξίζει πιθανώς τα χρήματα.

Qards: Τιμολόγηση

συμπέρασμα

Το Qards είναι ένα φοβερό, διαισθητικό plugin για μεταφορά, απόθεση και δημιουργία όμορφων ιστοσελίδων. Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις κάρτες, μπορείτε πάντα να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, το Design Modo παρέχει μια πολύ γενναιόδωρη περίοδο εγγύησης επιστροφής χρημάτων 20 ημερών.

Λάβετε κάρτες για WordPress

Λοιπόν – έχετε δοκιμάσει Qards; Ποιες ήταν οι σκέψεις σας για το πρόσθετο; Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me