Συνδρομές μέλους επί πληρωμή Pro Review

Συνδρομές μέλους επί πληρωμή Pro Review

Αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους στο WordPress, είστε τυχεροί. Σήμερα θα ρίξουμε μια ματιά στα ισχυρά χαρακτηριστικά του Συνδρομές μέλους επί πληρωμή Pro.


Η δημιουργία μιας κερδοφόρας ιστοσελίδας μέλους στο WordPress δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά ως αρχάριος. Χρειάζεστε ένα σταθερό σχέδιο και ένα ισχυρό σύστημα για την εγγραφή μελών και τη διαχείριση κάθε συνδρομής. Χωρίς μια υπέροχη προσθήκη (όπως συνδρομές επί πληρωμή), θα δυσκολευτείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας.

Στη σημερινή κριτική, επισημαίνουμε τις δυνατότητες που καθιστούν τις συνδρομές μελών επί πληρωμή μία από τις καλύτερες προσθήκες συνδρομής WordPress στο διαδίκτυο. Απολαύστε μέχρι το τέλος και μην φύγετε χωρίς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Τι είναι οι συνδρομές μελών επί πληρωμή?

συνδρομές μέλους επί πληρωμή

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή είναι μια καλή προσθήκη WordPress από Cozmoslabs που σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους χωρίς να έχετε ιδρώτα. Η προσθήκη είναι γεμάτη με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιστότοπο μελών.

Αλλά ακόμη και με ένα εκατομμύριο και ένα χαρακτηριστικό, οι συνδρομές επί πληρωμή είναι διαισθητικές και αρκετά εύχρηστες. Καθένας (και εννοώ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ) που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού μπορούν εύκολα να διαμορφώσουν την προσθήκη για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο ιδιότητας μέλους σε καμία στιγμή.

Η βασική προσθήκη είναι δωρεάν, αλλά έχετε δύο premium πακέτα, δηλαδή., Χόμπι και Υπέρ που σας προσφέρουν ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα. Για αυτήν την κριτική, χρησιμοποιούμε Συνδρομές επί πληρωμή Υπέρ.

Χαρακτηριστικά συνδρομών μελών επί πληρωμή

δυνατότητες συνδρομών επί πληρωμή μέλους

Η εκτέλεση ενός ιστότοπου συνδρομής είναι σοβαρή επιχείρηση, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεστε ένα ισχυρό πρόσθετο που συνοδεύει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε. Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή δεν απογοητεύουν. Το πρόσθετο έρχεται με ένα ωραίο σουίτα χαρακτηριστικών. Εδώ είναι μια σύντομη λίστα με το τι να περιμένετε.

Χαρακτηριστικά συνδρομών μελών επί πληρωμή

 • Πληρωμές και δωρεάν συνδρομές – Χρησιμοποιώντας τον σύντομο κωδικό [pms-register], μπορείτε εύκολα να προσθέσετε φόρμες εγγραφής σε οποιαδήποτε σελίδα ή ανάρτηση. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για οποιοδήποτε από τα σχέδια συμμετοχής σας – δωρεάν ή επί πληρωμή
 • Διαχείριση λογαριασμών – Οι χρήστες μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους εύκολα. Χρησιμοποιήστε το [pms-account] για να δημιουργήσετε τη σελίδα λογαριασμού
 • Περιορισμός περιεχομένου – Μπορείτε εύκολα να περιορίσετε το περιεχόμενο ανάλογα με το πρόγραμμα συνδρομής ή την κατάσταση σύνδεσης. Επιπλέον, μπορείτε περιορίστε τα προϊόντα WooCommerce ή ολόκληρο το κατάστημά σας.
 • Εύκολη σύνδεση – Χρησιμοποιήστε τον σύντομο κωδικό [pms-login] για να δημιουργήσετε εύκολες φόρμες σύνδεσης για τα μέλη σας
 • Διαχείριση μελών – Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή συνοδεύονται από έναν εξαιρετικό πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε τα μέλη σας
 • Διαχείριση συνδρομών – Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν από ένα υπάρχον πρόγραμμα συνδρομής
 • Δωρεάν χρέωση δοκιμής και εγγραφής – Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στα μέλη σας μια δωρεάν δοκιμή που λήγει μετά από μια καθορισμένη περίοδο. Μετά από αυτό, μπορείτε να χρεώσετε ένα τέλος εγγραφής
 • Διαχείριση πληρωμών – Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε εύκολα όλες τις πληρωμές των μελών, τις καταστάσεις πληρωμής και τα προγράμματα συνδρομής που έχετε αγοράσει
 • Πρότυπα email – Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τα email που αποστέλλονται στους χρήστες κατά την εγγραφή, την ενεργοποίηση της συνδρομής, την ακύρωση ή τη λήξη
 • Βασικές αναφορές – Η προσθήκη σάς επιτρέπει να βλέπετε την απόδοση του ιστότοπου συμμετοχής σας όσον αφορά τα νέα μέλη και τα έσοδα
 • Εξαγωγή δεδομένων μέλους – Μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε όλα τα δεδομένα μέλους σε ένα αρχείο CSV
 • Αποτροπή κοινής χρήσης λογαριασμού – Μπορείτε να εμποδίσετε τους χρήστες να συνδεθούν στον ίδιο λογαριασμό από πολλά μέρη
 • Πολλαπλές ενσωματώσεις – Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τις συνδρομές μελών επί πληρωμή Elementor, WooCommerce, bbPress και Δημιουργία προφίλ, που σημαίνει ότι μπορείτε να υπερφορτώσετε τον ιστότοπό σας ως επαγγελματίας
 • Δημιουργήστε εκπτώσεις μέλους – Μπορείτε να δημιουργήσετε εκπτώσεις μέλους ανά προϊόν ή πρόγραμμα συνδρομής
 • Υπενθυμίσεις μέσω email – Μπορείτε να ρυθμίσετε πολλές υπενθυμίσεις email που αποστέλλονται αυτόματα στους χρήστες σε συγκεκριμένα συμβάντα ενεργοποίησης
 • Πληρώστε ό, τι θέλετε – Αυτό το πρόσθετο επιτρέπει στα μέλη σας να πληρώνουν ό, τι θέλουν να εγγραφούν
 • reCaptcha – Ασφαλίστε τις φόρμες σας και αποτρέψτε τις άσχημες εγγραφές bot spam
 • Ενσωμάτωση με πολλαπλές πύλες πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων Πρότυπο PayPal, PayPal Express και Ταινία επιτρέποντάς σας να εισπράττετε εφάπαξ και επαναλαμβανόμενες πληρωμές χωρίς λόξυγκας
 • Περιεχόμενο που στάζει – Μπορείτε να ρυθμίσετε προγράμματα περιεχομένου που θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε περιεχόμενο σε χρήστες μόνο μετά από μια συγκεκριμένη περίοδο
 • Τιμολόγια – Μπορείτε να δημιουργήσετε τιμολόγια για προγράμματα συνδρομής δυναμικά
 • Πολλαπλές συνδρομές ανά χρήστη – Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε περισσότερα από ένα προγράμματα συνδρομής

Όπως μπορείτε να δείτε, η προσθήκη συνδρομών μελών επί πληρωμή είναι γεμάτη από τις δυνατότητες που θα χρειαζόταν για να δημιουργήσετε έναν ισχυρό ιστότοπο συνδρομής χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Με τις δυνατότητες εκτός λειτουργίας, ας ρυθμίσουμε την προσθήκη.

Τρόπος εγκατάστασης της προσθήκης συνδρομών μελών επί πληρωμή

Μόλις εσύ αγορά συνδρομών επί πληρωμή, θα λάβετε ένα email με τα στοιχεία του λογαριασμού σας καθώς και συνδέσμους λήψης προσθηκών. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την προσθήκη και τα πρόσθετα από τον λογαριασμό σας στο Cozmoslabs.

απόδειξη αγοράς συνδρομών μέλους επί πληρωμή

Πραγματοποιήστε λήψη της προσθήκης και των πρόσθετων στον υπολογιστή σας και ας ξεκινήσουμε την επιχείρηση. Στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress, μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου.

πώς να προσθέσετε ένα νέο πρόσθετο wordpress

Στη συνέχεια, πατήστε το Μεταφόρτωση προσθήκης κουμπί, επιλέξτε το κύριο plugin και πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

μεταφόρτωση του πρόσθετου συνδρομών επί πληρωμή μέλους

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση προσθήκης κουμπί.

ενεργοποίηση συνδρομών μέλους επί πληρωμή

Αυτό θα σας ανακατευθύνει στον οδηγό ρύθμισης συνδρομών επί πληρωμή που φαίνεται παρακάτω.

Ο οδηγός εγκατάστασης σάς βοηθά να διαμορφώσετε μερικές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργείτε αυτόματα σελίδες μελών, να συνδέεστε αυτόματα χρήστες μετά την εγγραφή και να αποτρέψετε την κοινή χρήση λογαριασμού αμέσως. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τις πύλες πληρωμής και το νόμισμά σας.

Μπορείτε να παραλείψετε τον Οδηγό εγκατάστασης

Εναλλακτικά, μπορείτε να παραλείψετε τον οδηγό εγκατάστασης και να επιστρέψετε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress, όπου θα παρατηρήσετε το νέο στοιχείο μενού Συνδρομές επί πληρωμή όπως φαίνεται παρακάτω.

Κάντε κλικ στο παραπάνω στοιχείο μενού (δηλαδή, Συνδρομές μελών επί πληρωμή) για να ξεκινήσετε τα ακόλουθα Βασικές πληροφορίες οθόνη. Αυτή η οθόνη περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να διαμορφώσετε τις συνδρομές μελών επί πληρωμή.

Κατά μέρος: Σε αυτό το σημείο, μη διστάσετε να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε τα πρόσθετά σας. Για να απολαύσετε τα πρόσθετά σας, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την άδειά σας μεταβαίνοντας στο Συνδρομές μελών επί πληρωμή> Πρόσθετα όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

Μπορείτε να βρείτε τον σειριακό αριθμό στο Λογαριασμός Cozmoslabs.  Αντιγράψτε-επικολλήστε το κλειδί άδειας χρήσης και κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί όπως φαίνεται παραπάνω.

Διαμόρφωση συνδρομών μελών επί πληρωμή

Με την άδεια χρήσης σας ενεργή, ήρθε η ώρα να δείτε τα άλλα στοιχεία του μενού Συνδρομές επί πληρωμή. Ας ανακαλύψουμε τι έχει να προσφέρει η προσθήκη.

Σχέδια συνδρομής

Οι συνδρομές μελών επί πληρωμή σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα προγράμματα συνδρομής. Απλώς πλοηγηθείτε στο Συνδρομές μελών επί πληρωμή> Σχέδια συνδρομών και κάντε κλικ στο Προσθεσε νεο κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Προσθέστε τις απαραίτητες λεπτομέρειες και, τέλος, πατήστε το Αποθήκευση συνδρομής όπως περιγράφουμε παρακάτω.

Μόλις δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής, μπορείτε να προσθέσετε μια αναβάθμιση ή υποβάθμιση, η οποία είναι χρήσιμη αν θέλετε να δημιουργήσετε μια δωρεάν δοκιμή. Δείτε την παρακάτω εικόνα για απεικόνιση.

Προχωράμε γρήγορα.

Μέλη

Για να δείτε τα μέλη σας και να επεξεργαστείτε συνδρομές μελών, απλώς μεταβείτε στο Συνδρομές μελών επί πληρωμή> Μέλη όπως φαίνεται παρακάτω.

Πληρωμές

Μεταβείτε στο Συνδρομές πληρωμένων μελών> Πληρωμές για να δείτε τα στοιχεία πληρωμής σας όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

Περιορισμός προϊόντων WooCommerce

Η προσθήκη συνδρομών μελών επί πληρωμή σάς επιτρέπει να περιορίζετε τα προϊόντα WooCommerce, κάτι που είναι χρήσιμο αν θέλετε να δημιουργήσετε προϊόντα μόνο για μέλη. Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να περιορίσετε και τα δύο προϊόντα προβολή και αγοραστικός, που σας προσφέρει άφθονο έλεγχο στο κατάστημά σας.

Αλλά πώς μπορείτε να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Συνδρομές επί πληρωμή; Για αρχάριους, πρέπει να εγκαταστήσετε την προσθήκη WooCommerce. Για αυτό το μέρος του σεμιναρίου, δημιούργησα ένα εικονικό κατάστημα WooCommerce, πρόσθεσα μερικά δείγματα προϊόντων και δημιούργησα τρία (3) προγράμματα συνδρομής, δηλαδή Gold, Silver και Free, με τα δύο τελευταία να είναι υποβαθμίσεις του προγράμματος Gold.

Τώρα, αν πλοηγηθώ στο Συνδρομές πληρωμένων μελών> Σχέδια συνδρομών, Παίρνω την ακόλουθη οθόνη.

προγράμματα συνδρομής

Στη συνέχεια, έφτιαξα το δοκιμαστικό μας κατάστημα WooCommerce με μερικά πλαστά προϊόντα. Για να δείτε όλα τα προϊόντα στο κατάστημα WooCommerce, απλώς μεταβείτε στο Προϊόντα> Όλα τα προϊόντα στο μενού διαχειριστή WordPress όπως φαίνεται παρακάτω.

woocommerce-όλα τα προϊόντα

Περιορισμός προβολής και αγοράς προϊόντων WooCommerce

Τώρα, για να περιορίσετε οποιοδήποτε προϊόν – ας πούμε το fidget spinner που φαίνεται παραπάνω – απλά κάντε κλικ στο Επεξεργασία σύνδεσμος για το συγκεκριμένο προϊόν όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

περιορισμός-συνδρομή-προϊόν-πληρωμένο-μέλος-συνδρομές

Μόλις φορτωθεί το πρόγραμμα επεξεργασίας προϊόντων, μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα δείτε ένα Περιορισμός περιεχομένου μετα-κουτί όπως φαίνεται παρακάτω.

Περιορίστε την προβολή και την αγορά προϊόντων woocommerce

Όπως επισημαίνουμε στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να περιορίσετε ποια μέλη / προγράμματα συνδρομής μπορούν να δουν και να αγοράσουν οποιοδήποτε δεδομένο προϊόν (στην περίπτωσή μας, το fidget spinner). Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το Συνδεδεμένοι χρήστες πλαίσιο ελέγχου και οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο πλαίσιο ελέγχου (π.χ. Gold Plan) και η δουλειά σας έχει ολοκληρωθεί.

Σημείωση: Εάν δεν ορίσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, το πρόσθετο Συνδρομές μελών επί πληρωμή θα χρησιμοποιεί τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις περιορισμού. Μπορείτε να προσαρμόσετε τους κανόνες περιορισμού και τα μηνύματά σας μεταβαίνοντας στο Συνδρομές μελών επί πληρωμή> Ρυθμίσεις> Περιορισμός περιεχομένου όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

ρυθμίσεις περιορισμού περιεχομένου για συνδρομές επί πληρωμή

Η παραπάνω οθόνη σας προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής για διαφορετικούς τύπους περιορισμού περιεχομένου, όπως προσαρμοσμένο μήνυμα, πρότυπο και ανακατεύθυνση. Παίξτε με τις επιλογές και δείτε τι μπορείτε να βρείτε.

Εκπτώσεις μόνο για μέλη

Για να προσφέρετε στους πελάτες σας εκπτώσεις μόνο για μέλη ή κωδικούς έκπτωσης κατά την εγγραφή τους σε έναν λογαριασμό, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Κωδικοί έκπτωσης, το οποίο μπορείτε να βρείτε στον λογαριασμό σας στο Cozmoslabs όπως φαίνεται παρακάτω.

προστίθενται κωδικοί έκπτωσης

Μόλις κατεβάσετε το πρόσθετο, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το στον ιστότοπό σας WordPress ως κανονική προσθήκη, δηλαδή μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου> Μεταφόρτωση προσθήκης. Στη συνέχεια, επιλέξτε το αρχείο .zip από το σύστημά σας και πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

εγκατάσταση κωδικών έκπτωσης συνδρομών μελών επί πληρωμή

Μετά την παραπάνω διαδικασία, απλώς κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση προσθήκης κουμπί για να κυλήσει η μπάλα όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

ενεργοποίηση του πρόσθετου κωδικών έκπτωσης

Με την προσθήκη ενεργοποιημένη, απλώς πλοηγηθείτε στο Συνδρομές μελών επί πληρωμή> Κωδικοί έκπτωσης όπως φαίνεται παρακάτω.

στοιχείο μενού κωδικού έκπτωσης συνδρομών μέλους επί πληρωμή

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στο Κωδικοί Έκπτωσης οθόνη που φαίνεται παρακάτω.

Δεδομένου ότι δεν έχουμε κωδικούς έκπτωσης, ας δημιουργήσουμε έναν, ώστε να μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο τι να περιμένετε. Κάντε κλικ στο Προσθεσε νεο κουμπί όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στο στιγμιότυπο παρακάτω.

προσθέτοντας έναν νέο κωδικό έκπτωσης με το πρόσθετο συνδρομών επί πληρωμή

Χτυπώντας το Προσθεσε νεο Το κουμπί σας μεταφέρει στο εύχρηστο Προσθήκη νέου κωδικού έκπτωσης πρόγραμμα επεξεργασίας, όπου μπορείτε να εισαγάγετε λεπτομέρειες σχετικά με τη συγκεκριμένη έκπτωση. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τις συνδρομές στις οποίες πρέπει να εφαρμοστεί η έκπτωση. Δείτε την παρακάτω εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Συμπληρώστε τη σύντομη φόρμα κατάλληλα και μόλις τελειώσετε, απλώς πατήστε το Αποθήκευση έκπτωσης κουμπί όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Οι χρήστες σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό έκπτωσης στο λογαριασμό τους, τη λίστα της φόρμας εγγραφών και στη φόρμα εγγραφής.

Μιλώντας για φόρμες εγγραφής, ας προσθέσουμε ένα στον ιστότοπό σας.

Φόρμα εγγραφής

Μια φόρμα εγγραφής επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν στον ιστότοπό σας. Οι πληρωμένες συνδρομές μελών κάνουν τη δημιουργία μιας φόρμας εγγραφής τόσο εύκολη όσο τα A, B, C χάρη στο [pms-register] σύντομος κωδικός.

Απλώς πλοηγηθείτε στο Σελίδες> Προσθήκη νέου όπως απεικονίζουμε παρακάτω.

Αυτό σας οδηγεί στο Προσθήκη νέας σελίδας συντάκτης. Ονομάστε τη σελίδα κατάλληλα π.χ.. Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ, πληκτρολογήστε το [pms-register] συντομεύστε στον επεξεργαστή, διαμορφώστε άλλες επιλογές σελίδας, εάν χρειάζεται, και τέλος πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί. Δείτε την παρακάτω εικόνα για λεπτομέρειες.

Και παρακάτω φαίνεται πώς φαίνεται η φόρμα εγγραφής που μόλις δημιουργήσαμε παραπάνω στον ιστότοπο δοκιμών μας.

Δεν φαίνεται κακό, σωστά; Συνοδεύεται από το Κωδικός έκπτωσης πεδίο. Και το μόνο που έπρεπε να κάνετε είναι να προσθέσετε το [pms-register] συντομεύστε και πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί.

Αναφορές

Η οθόνη αναφορών που εμφανίζεται παρακάτω σας προσφέρει μια πανοραμική άποψη για την απόδοση του ιστότοπου συμμετοχής σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη σελίδα μεταβαίνοντας στο Συνδρομές πληρωμένων μελών> Αναφορές όπως φαίνεται.

Ρυθμίσεις

Η σελίδα ρυθμίσεων σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε τις συνδρομές μελών επί πληρωμή όπως θέλετε. Μεταβείτε στο Συνδρομές μέλους επί πληρωμή> Ρυθμίσεις για πρόσβαση στη σελίδα όπως φαίνεται παρακάτω.

Στην παραπάνω σελίδα, μπορείτε να διαμορφώσετε μερικές επιλογές όπως:

 • Επιλέξτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις συνδρομές μέλους επί πληρωμή CSS για το στυλ της διεπαφής
 • Συνδεθείτε αυτόματα χρήστες μετά την εγγραφή
 • Ρυθμίστε τις σελίδες συμμετοχής σας, δηλ. Εγγραφή, σύνδεση, λογαριασμό, επιτυχία εγγραφής και σελίδες κωδικού πρόσβασης που χάσατε
 • Ρυθμίστε πύλες πληρωμής
 • Ενεργοποίηση και διαμόρφωση περιορισμού περιεχομένου
 • Δημιουργήστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλαδή ένα επιτυχημένο email εγγραφής, ένα email ενεργοποίησης συνδρομής και ούτω καθεξής

Η συνδρομή μέλους επί πληρωμή είναι μια εξαιρετική προσθήκη μέλους και είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση. Δεν περιμένω να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Τιμολόγηση

Το Cozmoslabs σας προσφέρει δύο πακέτα τιμών, Pro ($ 149) και Hobbyist (69 $) όπως φαίνεται παρακάτω.

Σας παροτρύνουμε να αναζητήσετε το πακέτο τιμών που ταιριάζει στις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Απλά φροντίστε να ελέγξετε πρώτα τις λειτουργίες. Κυρίως, το Pro προσθέτει δωρεάν δοκιμές, υποστήριξη τελών εγγραφής, 5 πρόσθετα (επαναλαμβανόμενες πληρωμές, PayPal express, Strip, τιμολόγηση, στάγδην περιεχομένου και πολλές συνδρομές ανά χρήστη) και μια άδεια απεριόριστης χρήσης. Και οι δύο Pro και Hobbyist περιλαμβάνουν 1 χρόνο υποστήριξης και ενημερώσεις.


Ποια είναι λοιπόν η τελική μας απόφαση; Αν ψάχνετε για ένα πλήρως επιλεγμένο πρόσθετο συνδρομής που είναι εύκολο στη χρήση, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τις συνδρομές επί πληρωμή συνδρομής από την Cozmoslabs. Αυτή η προσθήκη ιδιότητας μέλους WordPress συνοδεύεται από όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έναν ισχυρό και κερδοφόρο ιστότοπο συνδρομής.

Έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση; Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map