Περιορισμός περιεχομένου Pro Review & Guide

Περιορισμός προσθήκης περιεχομένου Pro WordPress

Γεια σας και πάλι φίλοι! Επιστρέψαμε με μια άλλη καταπληκτική προσφορά για εσάς. Αυτή τη φορά είναι για την προσθήκη Restrict Content Pro WordPress από το Pippin’s Plugins, το οποίο θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε εύκολα έναν ιστότοπο συνδρομής. Τώρα ας δούμε γιατί αυτή η προσθήκη είναι τόσο καταπληκτική!


Λόγοι για να προσθέσετε συνδρομές στον ιστότοπό σας

Μπορεί να υπάρχουν λόγοι για να προσθέσετε ένα σύστημα μέλους στον ιστότοπό σας. Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ίσως θέλετε ή πρέπει να προσθέσετε μια ενότητα μόνο για μέλη στον ιστότοπό σας.

Ξεκινήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Περιορισμός επιλογών προγράμματος περιεχομένου Pro

Οι συνδρομές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε τα προς το ζην από τον ιστότοπό σας και αν θέλετε να πουλήσετε πακέτα προϊόντων ή υπηρεσιών στον ιστότοπό σας, θα θέλατε να ενσωματώσετε τη δική σας πλατφόρμα συνδρομής. Το Restrict Content Pro έρχεται με πλήρη υποστήριξη για σχέδια με πολλές επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε την τιμή, τη διάρκεια, το επίπεδο πρόσβασης και άλλα. Και η προσθήκη έχει ακόμη πρόσθετα για ενσωμάτωση στο Monitor Monitor (ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις δικές σας λήψεις από τον δικό σας ιστότοπο) καθώς και το AffiliateWP (εάν θέλετε να ξεκινήσετε το δικό σας πρόγραμμα συνεργατών).

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Περιορισμός περιεχομένου Pro Περιορισμένο περιεχόμενο

Μπορείτε επίσης να προσφέρετε δωρεάν συνδρομές, που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Με την ενότητα μελών μπορείτε να προσφέρετε περισσότερη αξία και να κερδίσετε περισσότερους αναγνώστες. Εδώ στο WPExplorer έχουμε τους χρήστες να εισέρχονται στα αποκλειστικά δωρεάν θέματα που μπορείτε να βρείτε μόνο στον ιστότοπό μας. Αν θέλετε να προσφέρετε οποιαδήποτε μορφή αποκλειστικού περιεχομένου ή μόνο για μέλη, το Restrict Content Pro είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

Προσθήκη συνδρομών με περιορισμό περιεχομένου Pro

Η προσθήκη συνδρομών στον ιστότοπό σας δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη – Ο περιορισμός περιεχομένου Pro το καθιστά πολύ εύκολο! Απλώς εγκαταστήστε την προσθήκη και διαμορφώστε τις επιλογές για τις συνδρομές σας, διαχειριστείτε τα μέλη σας, εξαγάγετε οικονομικά δεδομένα και άλλα.

Περιορισμός συνδρομών περιεχομένου Pro

Όλα είναι διαθέσιμα από τον πίνακα ελέγχου του WordPress και είναι σαφώς επισημασμένα (με περιγραφές) για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε και να χρησιμοποιήσετε πλήρως κάθε μια από τις δυνατότητες στα χέρια σας. Και μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά επίπεδα, αναβαθμίσεις και ακόμη και κωδικούς έκπτωσης.

Περιορισμός αναφορών περιεχομένου Pro

Ω, και υπάρχει επίσης μια όμορφη αστρική ενότητα αναφορών. Μπορείτε να προβάλετε γραφήματα για τα κέρδη και τις εγγραφές σας (τα οποία μπορούν να φιλτραριστούν ανά επίπεδο συνδρομής και χρονικό διάστημα, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας).

Τι ρυθμίζει το περιεχόμενο Pro εκτός από τους ανταγωνιστές

Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλές δωρεάν και premium επιλογές που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αλλά για πολλούς bloggers και επιχειρηματίες του WordPress το Restrict Content Pro είναι από τις καλύτερες επιλογές. Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε δοκιμάστε το πρόσθετο δωρεάν κατεβάζοντας το Περιορίστε το πρόσθετο WordPress χωρίς περιεχόμενο από το WordPress.org. Μόλις ξέρετε ότι είναι το σωστό πρόσθετο για εσάς, η αναβάθμιση στην έκδοση Pro είναι τόσο εύκολη όσο η επιλογή του σχεδίου σας.

Το plugin ήταν επίσης κωδικοποιημένο με σκοπό. Γνωρίζουμε τον Pippin εδώ και πολύ καιρό και γνωρίζουμε ότι είναι ένας από τους καλύτερους προγραμματιστές plugin. Γιατί αλλιώς θα τον εμπιστευόταν το WordPress.org για να ελέγξει τις υποβολές; Όταν δημιουργεί μια προσθήκη, όπως το Restrict Content Pro, κάθε γραμμή κώδικα και κάθε δυνατότητα προσθήκης επιλέγεται προσεκτικά και με σκοπό. Αυτό δημιουργεί ένα ισχυρό, αξιόπιστο και ασφαλές πρόσθετο.

Αλλά το backend της προσθήκης δεν είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας, το Restrict Content Pro είναι επίσης πολύ εύχρηστος. Όλες οι επιλογές και οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress (όπως οι αναφορές κερδών και εγγραφών, τα τιμολόγια pdf ή οι επιλογές εξαγωγής σε δεδομένα μέλους και πληρωμής). Και υπάρχουν σύντομοι κώδικες, ώστε να μπορείτε να εισάγετε φόρμες, να περιορίζετε το περιεχόμενο, να προσθέτετε λεπτομέρειες συνδρομής και πολλά άλλα όπου μπορεί να τα χρειάζεστε.

Επιπλέον, εάν έχετε μια ερώτηση, πιθανότατα μπορείτε να βρείτε την απάντηση στο ολοκληρωμένη ηλεκτρονική τεκμηρίωση. Τα πάντα είναι εκεί από την εγκατάσταση και τη χρήση συντομεύσεων, έως τα έγγραφα που εστιάζουν στον προγραμματιστή σχετικά με τα άγκιστρα και τις λειτουργίες δράσης Ακόμα καλύτερα, υπάρχουν βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης για να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα κάθε οδηγού, ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε. Και στην περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε απάντηση ή εάν έχετε αίτημα λειτουργίας, το Restrict Content Pro ομάδα υποστήριξης είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει. Απλώς υποβάλετε ένα αίτημα και μια τεχνολογία θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Ω, και παρόλο που δεν αφορά το Restrict Content Pro, μια premium συνδρομή για ένα από τα ισχυρά πρόσθετα του Pippin σας παρέχει πρόσβαση αποκλειστικά σεμινάρια και πόρους στον ιστότοπό του. Ένας εξαιρετικός πόρος για κάθε χρήστη ισχύος WordPress!

Ο περιορισμός περιεχομένου Pro μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα, με πρόσθετα

Περιορισμός πρόσθετων περιεχομένου Pro

Θέλετε ακόμη περισσότερα; Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που μπορείτε να προσθέσετε στην εγκατάσταση του Restrict Content Pro με πρόσθετα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 12 δωρεάν και premium πρόσθετα που δημιουργήθηκαν από την Pippin, για το Monitor Monitor, το AffiliateWP, το WP Job Manager, το MailChimp, το Braintree Payment Gateway, το Campaign Monitor, το Wysija Add On, το Math Verification, το bbPress integration, το CSV User Import, το EDD Member Discounts και επιβολή ισχυρών κωδικών πρόσβασης.

Και υπάρχουν 9 πρόσθετα πρόσθετα τρίτου μέρους για εκκίνηση, για ActiveCampaign, ConvertKit, iDevAffiliate, MailChimp Pro, BuddyPress, taxamo, GetResponse, Όροι & Προϋποθέσεις και Εκπτώσεις EDD. Μπορείτε να δείτε και να μάθετε περισσότερα για όλα τα Περιορισμός πρόσθετων Content Pro στην ιστοσελιδα.

Περιορισμός περιεχομένου Pro, μια κορυφαία προσθήκη

Δίνουμε στο Restrict Content Pro 5 αστέρια για εύκολη χρήση, διαθεσιμότητα πρόσθετων και επεκτάσεων και την ποιότητα της τεκμηρίωσης. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη για αρχάριους, καθώς οι επιλογές είναι εύκολα κατανοητές και διαμορφωμένες, αλλά είναι εξίσου κατάλληλες για προχωρημένους προγραμματιστές που θα επωφεληθούν από τα άγκιστρα δράσης, τα αρχεία προτύπων και άλλα.

Αποκτήστε περιορισμό περιεχομένου Pro σήμερα

Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά αύριο για άλλη μια νέα αποκλειστική προσφορά από έναν από τους αγαπημένους μας πόρους για το WordPress – Might Deals!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me