Premium Στοκ Φωτογραφία για τον ιστότοπό σας στο Bigstock

Το καλύτερο απόθεμα για τον ιστότοπό σας στο Bigstock

Ας ελπίσουμε ότι η εβδομάδα σας ξεκινά σε μια πολύ καλή αρχή και είμαστε εδώ για να την κάνουμε ακόμα καλύτερη με κάποια βοήθεια από το Bigstock. Εάν δεν τα έχετε ακούσει, το Bigstock είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστοτόπους φωτογραφιών, διανυσμάτων, βίντεο και σεμιναρίων χωρίς δικαιώματα. Αγαπάμε την επιλογή τους, και γνωρίζουμε ότι όλοι εσείς οι μπλόγκερ, οι επιχειρηματίες, οι σχεδιαστές και οι ελεύθεροι επαγγελματίες!


Bigstock: 35 ΔΩΡΕΑΝ Φωτογραφίες

Πριν μάθουμε γιατί η εξαιρετική εικόνα αποθεμάτων είναι απαραίτητη για οποιοδήποτε blog ή επιχείρηση WordPress και γιατί το Bigstock είναι ένα από τα καλύτερα του παιχνιδιού, ας ρίξουμε μια ματιά στις εκπληκτικές προσφορές που έχουν οι φίλοι μας στο Bigstock για εσάς!

Η σημασία των εικόνων στις αναρτήσεις

Γιατί οι εικόνες είναι σημαντικές

Οι εικόνες μετοχών σας είναι εξίσου σημαντικές με το κείμενό σας. Εικόνες και βίντεο βελτιώστε την εμπειρία του επισκέπτη σας στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες για να χωρίσετε μια μεγάλη σελίδα κειμένου ή μια ανάρτηση ή να προσθέσετε βίντεο στις συχνές ερωτήσεις σας για να διευκολύνετε τον πελάτη να κατανοήσει τις απαντήσεις σας. Οι εικόνες κάνουν τους αναγνώστες να ενδιαφέρονται!

Αποθέστε εικόνες επίσης κάνει τον ιστότοπό σας πιο ελκυστικό. Αν έχετε επισκεφθεί έναν ιστότοπο πρόσφατα με κείμενο 90% (και όχι Βικιπαίδεια) είναι πιθανό να μην είστε δελεασμένοι ή πειρασμένοι να εξερευνήσετε πέρα ​​από την αρχική σελίδα. Και χωρίς εικόνες, τι θα καρφιτσώσουν οι αναγνώστες σας στους πίνακες Pinterest ή θα μοιραστούν στο Facebook με τους φίλους τους; Οι εικόνες μπορούν να είναι κοινωνικός παράγοντας επίσης. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς, πολλούς λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να προσθέσετε εικόνες στις αναρτήσεις και τις σελίδες σας.

Τι πρέπει να ψάξετε?

Γιατί η Φωτογραφία Φωτογραφία είναι σημαντική

Τώρα που ξέρετε γιατί χρειάζεστε εικόνες ή βίντεο για τον ιστότοπό σας, πρέπει να βρείτε καλές. Με απλά λόγια, οι κακές εικόνες ή τα βίντεο κάνουν τον ιστότοπό σας να φαίνεται άσχημος. Πρέπει να είστε επιλεκτικοί όταν επιλέγετε εικόνες αποθεμάτων. Έχετε μόνο δύο δέκατα του δευτερολέπτου για να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στους επισκέπτες σας και δεν θέλετε να καταστρέψετε τη γνώμη τους για εσάς επειδή χαμηλής ποιότητας, κλισέ ή απλώς απίθανες εικόνες.

Παρόλο που αυτοί δεν έχουν οριστεί σε λίγους κανόνες, είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές που πρέπει να θυμάστε όταν επιλέγετε εικόνες, βίντεο ή άλλα αποθέματα για τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν πιθανώς περισσότεροι παράγοντες που θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη, αλλά εδώ είναι 5 σημεία που πιστεύουμε ότι αξίζει να θυμάστε:

 1. Χρησιμοποιήστε επαγγελματικές φωτογραφίες. Εκτός αν είστε φωτογράφος, πιθανότατα δεν πρέπει να προσπαθήσετε να πάρετε το δικό σας (το ίδιο ισχύει και για διανύσματα και βίντεο).
 2. Επιλέξτε εικόνες σχετικές με το κοινό σας. Για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, οι εικόνες των ατόμων μετατρέπονται γενικά καλύτερα (π.χ. μια φωτογραφία ενός αντιπροσώπου υποστήριξης πελατών θα είναι πιο ελκυστική για τους επισκέπτες σας από μια φωτογραφία ενός τηλεφώνου), αλλά αν είστε blog διατροφής, πιθανότατα θα θέλετε να συμπεριλάβετε περισσότερο φαγητό από τους ανθρώπους.
 3. Αποφύγετε κλισέ ή υπερβολικές εικόνες. Θυμάστε όταν οι φωτογραφίες των επιχειρηματιών που ξεκουμπώνουν τα πουκάμισά τους σαν τον σούπερμαν ήταν ωραία; Όχι τόσο πια…
 4. Χρησιμοποιήστε σταθερά στυλ εικόνας σε ολόκληρο τον ιστότοπο ή τους ιστότοπούς σας. Αυτό το τελευταίο σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε πολλούς ιστότοπους ή εάν το ιστολόγιό σας φιλοξενείται σε ξεχωριστό τομέα, καθώς οι συνεπείς εικόνες δημιουργούν έναν οπτικό σύνδεσμο μεταξύ του περιεχομένου σας που οι αναγνώστες σας μπορούν να δουν με μια ματιά.
 5. Επιλέξτε εικόνες και βίντεο με σκοπό. Οι εικόνες σας θα πρέπει να βελτιώσουν το περιεχόμενο του κειμένου σας και όχι να αποσπάσουν την προσοχή από αυτό.

Το δωρεάν απόθεμα είναι υπέροχο, αλλά το Premium είναι καλύτερο

Το απόθεμα Premium είναι καλύτερο

Το δωρεάν απόθεμα χρησιμοποιείται από πολλούς ιστότοπους (το χρησιμοποιούμε επίσης), και δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό. Το δωρεάν απόθεμα είναι δωρεάν (δεν μπορώ να διαφωνήσω με αυτό) και πόροι όπως Απεμπλοκή, PicJumbo και Pixabay είναι φοβερό για bloggers με περιορισμένο προϋπολογισμό. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς για ένα λεπτό – έχετε δει τις ίδιες ίδιες δωρεάν εικόνες και βίντεο παντού. Είμαι σωστός? Και πολλοί δωρεάν ιστότοποι απαιτούν απόδοση (όχι πολύ επαγγελματική εμφάνιση) ή περιορίζουν τη χρήση της εικόνας από εσάς.

Εάν είστε σοβαροί για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για την επιχείρησή σας, το σχεδιασμό μιας νέας διαφημιστικής καμπάνιας ή την αναβάθμιση του ιστολογίου σας στο επόμενο επίπεδο premium απόθεμα είναι ο τρόπος να πάει. Θα βρείτε εικόνες και βίντεο που δεν έχουν οι ανταγωνιστές σας, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε. Ακριβώς όπως το δωρεάν απόθεμα, υπάρχουν πολλά μέρη για να διαλέξετε για premium stock. Θα μπορούσατε να τα πάρετε ένα κάθε φορά από μια αγορά και να καταλήξετε να ξοδέψετε έναν τόνο, ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας με σύνεση και να αγοράσετε ένα προσιτό κόστος από ένα premium brand όπως Bigstock.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το Bigstock

Γιατί πρέπει να πάρετε το Bigstock

Υπάρχουν πολλά μέρη που πωλούν συνδρομές φωτογραφιών μετοχών, αλλά το Bigstock είναι μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες κοινότητες μετοχών χωρίς δικαιώματα. Γιατί νιώθουμε έτσι; Χαιρόμαστε που ρωτήσατε. Το Bigstock υπερέχει σε διάφορα επίπεδα, με το πιο σημαντικό να είναι η επιλογή, η ποιότητα, η αδειοδότηση και η εύκολη εξυπηρέτηση πελατών.

Επιλογή & Ποιότητα

Υπάρχουν 30 εκατομμύρια + φωτογραφίες, διανύσματα και βίντεο στις άκρες των δακτύλων σας. Αυτό είναι πολύ απόθεμα! Αλλά η ποσότητα δεν είναι το παν – η ποιότητα έχει σημασία, και κάθε μία από τις κατηγορίες του Bigstock είναι γεμάτη με υψηλής ποιότητας προϊόντα, επαγγελματικά δημιουργημένα. Για έναν premium πόρο, το Bigstock είναι γεμάτο αξία για την επιχείρησή σας και διαθέτει στοιχεία που θα είστε περήφανοι να χρησιμοποιήσετε για την αρχική σελίδα, τη διαφημιστική καμπάνια και πολλά άλλα.

Royalty Free Εικόνες

Αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, καθώς δεν θέλετε να περιορίζεστε από τις φωτογραφίες σας. Χωρίς δικαιώματα σημαίνει ότι πληρώνετε μία φορά για να χρησιμοποιήσετε την εικόνα όσες φορές θέλετε για πάντα και για σχεδόν οποιονδήποτε σκοπό (σχεδόν τίποτα άλλο εκτός από την αναδιανομή – αυτό είναι διαφορετικό άτομο άδειας). Λοιπόν, το Bigstock προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες εικόνων χωρίς δικαιώματα στο διαδίκτυο! Θυμάστε πώς είπαμε ότι έχουν 30 εκατομμύρια + αρχεία αποθεμάτων; Όλα τα δικαιώματα χωρίς δικαιώματα (σε αντίθεση με τις κορυφαίες αγορές που περιορίζουν τη χρήση των αποθεμάτων σας μόνο σε διαδικτυακά μέσα ή σε περιορισμένο αριθμό έντυπων αντιγράφων). Αυτή είναι μια καλή επένδυση αν με ρωτήσετε!

Εύκολα σχέδια, χρήσιμη υποστήριξη

Το Bigstock διατηρεί τα σχέδιά του απλά και οικονομικά προσιτά, οπότε ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να βρείτε ποιοτικό απόθεμα για το έργο σας. Απλώς επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Χρειάζεστε πολλές φωτογραφίες; Λάβετε μια συνδρομή για να κατεβάσετε έναν καθορισμένο αριθμό φωτογραφιών κάθε μέρα και να δημιουργήσετε το δικό σας σωρό απόθεμα εικόνων. Θέλετε μια νέα φωτογραφία ή βίντεο ξανά και ξανά; Ένα πρόγραμμα με βάση την πίστωση θα ήταν πιθανότατα πιο κατάλληλο, επομένως δεν είστε κλειδωμένοι σε πρόγραμμα λήψης. Και αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, έχετε μια φοβερή ομάδα υποστήριξης για να σας απαντήσει στις ερωτήσεις 9-5, M-F.

5 αστέρων Εικόνες

Μετοχή Bigstock 5 αστέρων

Δίνουμε στο Bigstock 5 αστέρια για την επιλογή και την ποιότητά τους (μαζί με όλους τους άλλους λόγους που αναφέραμε παραπάνω) που τα καθιστούν μία από τις καλύτερες κοινότητες μετοχών που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ.

Και αν αναρωτιέστε, ναι, όλες οι εικόνες σε αυτήν την ανάρτηση είναι αυτές που αγοράσαμε από το Bigstock. Επειδή είναι υπέροχα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map