Αναθεώρηση κουπονιών συνεργατών: Ενίσχυση μετατροπών και πωλήσεων

Αναθεώρηση κουπονιών συνεργατών: Ενισχύστε τις μετατροπές και λάβετε περισσότερες πωλήσεις

Είστε έμπορος συνεργατών που επιθυμεί να αυξήσει τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και τις πωλήσεις στον ιστότοπό σας; Εάν ναι, σίγουρα θα λατρέψετε αυτήν την κριτική για το πρόσθετο WordPress Affiliate Coupons.


Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όταν λέω: η δημιουργία ενός επιτυχημένου ιστότοπου συνεργατών είναι μια πρόκληση. Όλα από την εύρεση των καλύτερων προσφορών έως το μάρκετινγκ και τη μετατροπή των χρηστών σε πελάτες δεν είναι αστείο.

Ως εκ τούτου, χρειάζεστε μόνο τα καλύτερα εργαλεία για να σημειώσετε πρόοδο φθηνά, γρήγορα και χωρίς να τραβήξετε τα μαλλιά σας. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα τέτοιο εργαλείο, κάντε ένα μεγάλο γεια Κουπόνια συνεργατών.

Σε αυτήν την ανάρτηση, ανακαλύπτετε τις δυνατότητες που κάνουν τα κουπόνια συνεργατών ένα από τα καλύτερα πρόσθετα συνεργατών που θα έχετε στο Διαδίκτυο.

Επίσης, ρυθμίζουμε και δοκιμάζουμε το plugin, ώστε να μπορείτε να πατήσετε το έδαφος σε λειτουργία. Αν αυτό ακούγεται συναρπαστικό, ας ρίξουμε την πινέζα και χορέψουμε!

Τι είναι τα κουπόνια συνεργατών?

πρόσθετο wordpress κουπόνια συνεργατών

Πρώτα πράγματα πρώτα, τι ακριβώς είναι τα κουπόνια συνεργατών και τι κάνει; Εν συντομία, το Affiliate Coupons είναι ένα όμορφο πρόσθετο WordPress που σας βοηθά να προωθήσετε το δικό σας κουπόνια και προσφορές εύκολα.

Χάρη σε μια συναρπαστική σειρά δυνατοτήτων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη για να αυξήσετε αποτελεσματικά τις μετατροπές στον ιστότοπο του κουπονιού συνεργατών σας.

Εάν, όπως πολλές άλλες θυγατρικές, χρησιμοποιείτε το κουπόνια και προσφορές μέθοδος για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, θα λατρέψετε ιδιαίτερα την προσθήκη WordPress Affiliate Coupons.

Η προσθήκη σάς βοηθά να δημιουργείτε εύκολα κουπόνια και, στη συνέχεια, να τα εμφανίζετε όμορφα στον ιστότοπό σας, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερες μετατροπές για εσάς.

Εκτός αυτού, καταλήγετε να εξοικονομείτε πολύ χρόνο ενώ λαμβάνετε περισσότερες πωλήσεις, καθώς το πρόσθετο είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση.

Η προσθήκη διαθέτει ένα διαισθητικό πλαίσιο διαχειριστή και δελεαστικά στυλ που κάνουν την προώθηση των προϊόντων σας ένα αεράκι.

Το Affiliate Coupons, που σας προσφέρθηκε από τον υπεύθυνο προγραμματιστή flowdee, είναι καλά κωδικοποιημένο, ελαφρύ και η ιδανική λύση για κάθε σοβαρό έμπορο.

Διατίθεται σε δύο γεύσεις. ΕΝΑ δωρεάν έκδοση αυτό είναι τέλειο για όλες τις συνδεδεμένες εταιρείες και premium έκδοση που συσκευάζει ακόμη περισσότερες δυνατότητες για τον χρήστη ενέργειας.

Τώρα που ξέρετε τι είναι τα κουπόνια συνεργατών, ας συνεχίσουμε και ανακαλύψτε τις δυνατότητες που θα κάνουν τα όνειρά σας μάρκετινγκ συνεργατών σας να γίνουν πραγματικότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά κουπονιών θυγατρικών

Ένα πρόσθετο είναι τόσο καλό όσο τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Λοιπόν, πώς τα κουπόνια συνεργατών αντιστοιχούν στον ανταγωνισμό όσον αφορά τις δυνατότητες; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Σχεδιασμός με δυνατότητα απόκρισης και φιλικών προς κινητά

Σε αυτήν την εποχή και εποχή, δεν μπορείτε να διαχειριστείτε έναν άκαμπτο ιστότοπο που είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε smartphone και άλλες κινητές συσκευές.

Ένας άκαμπτος σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα δυσμενής για έναν έμπορο θυγατρικών που θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις, καθώς οι προοπτικές είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ στο κουμπί πίσω πολύ πριν φτάσουν στα κουπόνια σας.

Οι επαγγελματίες του WordPress πίσω από τα Affiliate Coupons το γνωρίζουν, γι ‘αυτό και έκαναν το plugin 100% ευαίσθητο και φιλικό προς κινητά.

Τώρα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η προσθήκη θα βλάψει το σχέδιό σας ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο πελάτης σας.

Ανεξάρτητα από τη συσκευή, όλοι οι χρήστες θα έχουν μια ομαλή εμπειρία στον ιστότοπό σας, πράγμα που σημαίνει υπέροχα πράγματα για την κατώτατη γραμμή σας.

Επιπλέον, το Affiliate Coupons υποστηρίζει σύντομες σελίδες για κινητές συσκευές ή AMP.

Συμβατότητα με όλα τα θέματα WordPress

Έχετε εγκαταστήσει ποτέ ένα πρόσθετο που μπέρδεψε το θέμα του WordPress; Ίσως κάποια στυλ συγκρούστηκαν και τα πράγματα ήταν παντού.

Αν δεν συνέβαινε αυτό, ίσως κάποιο στυλ προσθήκης απλά δεν ταιριάζει καλά με το υπόλοιπο θέμα σας και μερικά περιγράμματα ήταν εκτός γραμμής?

Είχατε ποτέ να αλλάξετε ένα θέμα εντελώς μόνο για να εργαστείτε με ένα συγκεκριμένο πρόσθετο; Γνωρίζουμε πώς η ασυμβατότητα θέματος plugin μπορεί να σας αφήσει με άσχημη γεύση στο στόμα.

Λοιπόν, ορισμένα πρόσθετα είναι διαβόητα για το χάσιμο του θέματός σας, αλλά τα κουπόνια συνεργατών δεν είναι ένα από αυτά. Χάρη στην εξαιρετική κωδικοποίηση, τα ενσωματωμένα πρότυπα και μια χούφτα σύντομων κωδικών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη οπουδήποτε στον ιστότοπό σας χωρίς προβλήματα συμβατότητας.

Πολλαπλά στυλ και προσαρμοσμένο CSS

Κάθε ιστότοπος διαθέτει διαφορετικά στυλ, μερικά από τα οποία είναι προσωπικές προτιμήσεις. Και αυτό συμβαίνει επειδή το front-end είναι εξίσου σημαντικό με το back-end.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα κουπόνι και προσθήκη προσφορών που δεν επιτρέπει την προσαρμογή, τα κουπόνια σας θα φαίνονται εκτός τόπου. Ή άσχημο.

Σε τελική ανάλυση, δεν θέλετε μια προσθήκη κουπονιών συνεργατών που σας επιτρέπει να εμφανίζετε κουπόνια και προσφορές με τα δικά σας μοναδικά στυλ?

Αν αυτό είναι ηχηρό ναι, τότε θα απολαύσετε το γεγονός ότι τα Affiliate Coupons αποστέλλονται με εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής. Πάνω από πολλαπλούς προκατασκευασμένα στυλ και πρότυπα, μπορείτε να προσαρμόσετε την προσθήκη μέσω CSS μέχρι να την αποθέσετε.

Δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τα έτοιμα πρότυπα και να δημιουργήσετε τα δικά σας. Τα διαθέσιμα πρότυπα περιλαμβάνουν Πρότυπο, πλέγμα, λίστα και Widget.

Αυτό σημαίνει ότι τα κουπόνια σας θα φαίνονται ακριβώς όπως τα βλέπετε στο μυαλό σας και θα ταιριάζουν με τον υπόλοιπο ιστότοπό σας. Η αρμονία με στυλ είναι πάντα εξαιρετική για καλύτερες μετατροπές και δεν μπορείτε να συζητήσετε ψυχολογία.

Επιπλέον, η προσθήκη διαθέτει πολλά widget που σας επιτρέπουν να εμφανίζετε τα κουπόνια σας στην πλαϊνή γραμμή και σε άλλες περιοχές widget. Δύο ενσωματωμένα χρωματικά θέματα, δηλαδή., Σκοτάδι και Φως, Κάντε τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

Κουπόνια συνεργατών Κάντε κλικ για αποκάλυψη

Επιπλέον, η premium έκδοση έρχεται με ένα νέο και λαμπρό χαρακτηριστικό γνωστό ως Κάντε κλικ για αποκάλυψη. Η δυνατότητα είναι δημοφιλής στους συνεργάτες, καθώς σας βοηθά να αποκρύψετε κωδικούς έκπτωσης έως ότου ο χρήστης κάνει κλικ στο κουπόνι. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μια παρότρυνση για δράση στον ιστότοπό σας και μπορεί ακόμη και να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών. Μιλήστε για ατελείωτες επιλογές εμφάνισης και στυλ!

Ισχυρές επιλογές κουπονιού

Πέρα από το στυλ, ένα πρόσθετο που παρέχεται με ισχυρές επιλογές back-end είναι πάντα μια ευπρόσδεκτη ιδέα. Εννοώ, γιατί να επικεντρωθώ στο front-end όταν το μηχανή αυτό είναι το back-end δεν είναι τίποτα για να γράψω σπίτι?

Θα ήταν σαν να ντύσεις μια γάτα με λεοπάρδαλη και πραγματικά κάνω κακό με τις αναλογίες μου �� Αλλά γνωρίζετε ήδη πώς πηγαίνει αυτό; δεν μπορείς για τη ζωή σου να πεις ότι έχεις λεοπάρδαλη.

Η ίδια περίπτωση ισχύει για τα πρόσθετα, οι επιλογές front-end δεν είναι τίποτα αν το back-end είναι χάλια. Τα κουπόνια θυγατρικών δεν πιπιλίζουν, κυρίες και γέννες.

Αντίθετα, συνοδεύεται από ένα ισχυρό πλαίσιο διαχείρισης που είναι γεμάτο με όλες τις επιλογές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε και να προωθήσετε κουπόνια, όπως οι επαγγελματίες.

Ακολουθεί μια λίστα για να σας δείξω τι εννοώ (θα δείτε περισσότερα όταν εγκαθιστούμε την προσθήκη). Στον πίνακα διαχείρισης, μπορείτε:

 • Δημιουργήστε πολλούς προμηθευτές και προκαθορίστε συνδέσμους συνεργατών
 • Προσθέστε απεριόριστο αριθμό κουπονιών και προσφορών
 • Ορίστε προσαρμοσμένες σελίδες κουπονιών και προσφορών
 • Συνδέστε κουπόνια με προμηθευτές με ένα κλικ
 • Κάντε κλικ, αντιγραφή και προβολή στατιστικών
 • Ενεργοποίηση παρακολούθησης συμβάντων
 • Απόκρυψη ημερομηνιών και κουπονιών που έχουν λήξει
 • Περιγράψτε τα κουπόνια σας
 • Κατηγοριοποιήστε τα κουπόνια
 • Στυλ χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένο CSS
 • Επισημάνετε και εμφανίστε μεμονωμένα κουπόνια
 • Κυριολεκτικά επιτύχετε το αδύνατο ��

Ανώτερη υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης

Έχω βιώσει κακή υποστήριξη στο παρελθόν και δεν μπορώ να το ευχηθώ στον χειρότερο εχθρό μου. Πονάει πολύ όταν δεν μπορείτε να βρείτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Συνήθως, η κακή υποστήριξη οδηγεί σε υπερβολικό άγχος και απώλεια εσόδων.

Τι συμβαίνει λοιπόν εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση της προσθήκης Affiliate Coupons; Θα κολλήσετε ή θα λάβετε έγκαιρη και χρήσιμη υποστήριξη; Ας δούμε πώς μπορείτε να λάβετε υποστήριξη.

Για αρχάριους, υπάρχει μια βάση γνώσεων που απαντά σε πολλές σχετικές ερωτήσεις. Αυτή η ενότητα απαντά σε προ-πώληση, εγκατάσταση, αντιμετώπιση προβλημάτων, επέκταση, στυλ, αδειοδότηση και άλλες ερωτήσεις.

Δεύτερον, λαμβάνετε μια ενότητα συχνών ερωτήσεων (FAQ) που απαντά σε πολλές ερωτήσεις σε μια σελίδα, η οποία είναι βολικό να πούμε το λιγότερο.

Εάν οι παραπάνω επιλογές αποτύχουν, μπορείτε πάντα να αυξήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης για να επικοινωνήσετε απευθείας με την επαγγελματική ομάδα υποστήριξης.

Εκτός αυτού, ας εγκαταστήσουμε και δοκιμάζουμε το Drive Affiliate Coupons.

Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε κουπόνια συνεργατών

Η εγκατάσταση της προσθήκης Affiliate Coupons είναι εύκολη. Είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας, μπορείτε να τα ρυθμίσετε όλα σε δέκα λεπτά. Η διαμόρφωση επιλογών και ο σχεδιασμός των κουπονιών είναι επίσης εύκολη, αλλά μην πάρετε τα λόγια μου για αυτό, ας πάμε στη δουλειά.

Εγκατάσταση κουπονιών συνεργατών

Για να κυλήσετε την μπάλα, πρέπει να εγκαταστήσετε τη δωρεάν έκδοση. Διαφορετικά, η premium έκδοση δεν θα λειτουργήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή η premium έκδοση είναι χτισμένη πάνω από το δωρεάν πρόσθετο, αλλά συνοδεύεται από μερικές χρήσιμες λειτουργίες που σώζουν την ημέρα.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου. Στην επόμενη οθόνη, δηλ., Προσθήκη προσθηκών, εισαγάγετε “Κουπόνια συνεργατών” στο πλαίσιο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και μετά κάντε κλικ στο Εγκατάσταση τώρα κουμπί μόλις βρείτε την προσθήκη.

κουπόνια συνεργατών

Μετά από αυτό, ενεργοποιήστε την προσθήκη κάνοντας κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν κουμπί που αντικαθιστά το Εγκατάσταση τώρα κουμπί στην ίδια οθόνη.

Εάν έχετε αγοράσει ένα αντίγραφο της επαγγελματικής έκδοσης, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το αντίγραφο από Affcoups.com. Στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου. Αντί να κάνουμε αναζήτηση όπως κάναμε με τη δωρεάν έκδοση, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση προσθήκης στο επάνω μέρος της οθόνης, όπως φαίνεται παρακάτω.

επαγγελματική έκδοση κουπονιών

Στη συνέχεια, πατήστε το Επιλέξτε το αρχείο κουμπί και μετά το Εγκατάσταση τώρα κουμπί όπως περιγράφουμε λεπτομερώς στην παρακάτω εικόνα.

εγκατάσταση έκδοσης θυγατρικών pro

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και στη συνέχεια Θέτω εις ενέργειαν το πρόσθετο. Σε αυτό το σημείο, τα κουπόνια συνεργατών είναι έτοιμα για χρήση. Τώρα, ας δημιουργήσουμε ένα δείγμα κουπονιού.

Δημιουργία κουπονιού

Η δημιουργία κουπονιών με κουπόνια συνεργατών είναι εύκολη δουλειά. Αλλά πριν προσθέσετε ένα κουπόνι, πρέπει να προσθέσετε έναν προμηθευτή. Μεταβείτε στο Κουπόνια συνεργατών στοιχείο μενού και κάντε κλικ Προμηθευτές όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθήκη νέου προμηθευτή σε κουπόνια συνεργατών

Στη συνέχεια, πατήστε το Προσθήκη προμηθευτή κουμπί όπως περιγράφεται παρακάτω.

προσθήκη νέου προμηθευτή

Μετά από αυτό, συμπληρώστε τις πληροφορίες προμηθευτή και πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

Τώρα που έχουμε έναν προμηθευτή, ας δημιουργήσουμε το πρώτο μας κουπόνι. Μεταβείτε στο νέο Κουπόνια συνεργατών στοιχείο μενού και κάντε κλικ Προσθήκη κουπονιού όπως δείχνουμε παρακάτω.

δημιουργία νέου κουπονιού χρησιμοποιώντας το πρόσθετο κουπονιών θυγατρικών

Αυτό οδηγεί στην οθόνη δημιουργίας κουπονιών που φαίνεται παρακάτω. Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία του κουπονιού σας και πατήστε το Δημοσιεύω όπως επισημαίνουμε. Η οθόνη σας μπορεί να φαίνεται διαφορετική γιατί, όπως πιθανότατα μπορείτε να πείτε, δοκιμάζω τον Gutenberg Editor. Είτε βρίσκεστε στο στρατόπεδο Gutenberg είτε στο Classic Editor, η διαδικασία παραμένει σχεδόν ίδια.

προσθήκη νέου κουπονιού

Αφού δημιουργήσετε το κουπόνι, μεταβείτε στο Κουπόνια συνεργατών> Όλα τα κουπόνια για να δείτε το κουπόνι σας καθώς και τον σύντομο κωδικό που θα χρησιμοποιήσετε. Δείτε την εικόνα παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Προχώρησα, δημιούργησα μια νέα σελίδα και επικολλήσαμε τον σύντομο κώδικα. Η παρακάτω εικόνα δείχνει το δείγμα κουπονιού μας. Σημειώστε ότι, χρησιμοποιώ το θέμα Twenty Seventeen.

Δεν είναι καθόλου κακό λαμβάνοντας υπόψη όλες τις άλλες επιλογές εμφάνισης που έχετε στη διάθεσή σας.

Για όλες τις άλλες ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Κουπόνια συνεργατών> Ρυθμίσεις στο μενού διαχειριστή WordPress όπως φαίνεται παρακάτω.

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Η πρώτη οθόνη που συναντάτε κάτω Ρυθμίσεις είναι το Οδηγός γρήγορης εκκίνησης. Σε αυτήν την οθόνη (φαίνεται παρακάτω), μαθαίνετε πώς να ρυθμίσετε την προσθήκη και πώς να εμφανίζετε τα κουπόνια σας με πολλούς τρόπους.

ρυθμίσεις κουπονιών συνεργατών

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί ισχυροί κωδικοί που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε τα κουπόνια σας. Απλώς χρησιμοποιήστε τις παραμέτρους που προτιμάτε. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν μικρό σύντομο κωδικό για να δείξετε τα πιο πρόσφατα, ενεργά κουπόνια για προσθήκη στην αρχική σας σελίδα:

[affcoups max = "4" orderby = "date" hide_expired = "true"]

Αδειοδότηση

Η δεύτερη οθόνη που βλέπετε μετά είναι Αδειοδότηση. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε το κλειδί άδειας χρήσης για να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις και επαγγελματική υποστήριξη.

Σελίδες κουπονιών

Στη συνέχεια έχουμε το Σελίδες κουπονιών Φαίνεται παρακάτω.

Στην παραπάνω οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε:

 • Δημιουργήστε σελίδες για κάθε κουπόνι (το οποίο θα συνιστούσα εάν προσθέτετε ουσιαστικό περιεχόμενο στα κουπόνια σας, εάν θέλετε τα μεμονωμένα κουπόνια σας να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google)
 • Ανακατευθύνετε συνδέσμους και κουμπιά για να κουπόνι σελίδες πρώτα
 • Ορίστε ένα προσαρμοσμένο slug για μεμονωμένες σελίδες κουπονιών
 • Συμπεριλάβετε κουπόνια στα αποτελέσματα αναζήτησης στον ιστότοπό σας

Γενικός

Μετά από αυτό, έχουμε το Γενικός πίνακα που επισημαίνεται παρακάτω.

ο Γενικός Ο πίνακας είναι ο μεγαλύτερος, γιατί είναι εκεί που είναι όλη η δράση. Μπορείτε να κάνετε πολλά στην παραπάνω οθόνη και πολλές είναι σημαντικές ρυθμίσεις, γι ‘αυτό θα συνιστούσα να μην παραλείψετε αυτήν τη σελίδα.

Από εδώ μπορείτε να ορίσετε σημαντικές προεπιλογές κουπονιών, όπως το πρότυπο παραγγελίας και προεπιλεγμένης διάταξης. Μπορείτε επίσης να ορίσετε το μήκος του αποσπάσματος του κουπονιού, να επεξεργαστείτε / να προσαρμόσετε το κείμενο του κουμπιού και να προσθέσετε προσαρμοσμένο CSS.

Παρακολούθηση & Στατιστικά

Η επόμενη οθόνη είναι Παρακολούθηση & Στατιστικά που περιλαμβάνει μερικές χρήσιμες επιλογές.

Στην παραπάνω οθόνη, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης της ενσωματωμένης παρακολούθησης. Αλλά δεν βλέπω γιατί θα θέλατε να το κάνετε αυτό, εκτός αν φυσικά αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Αν και η δεύτερη επιλογή αξίζει να ενεργοποιηθεί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παρακολουθείτε τα κλικ με το Google Analytics, τον Διαχειριστή ετικετών Google και το Matomo (παλαιότερα γνωστό ως Piwik). Αυτό σας δίνει πληροφορίες σχετικά με το ποια κουπόνια μετατρέπονται.

Βοήθεια υποστήριξη

Και τελικά έρχεται το Βοήθεια υποστήριξη οθόνη.

Παρόλο που η οθόνη δεν προσφέρει στοιχεία επικοινωνίας ή απευθείας σύνδεσμο για υποστήριξη εισιτηρίων, προσφέρει πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμες σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με την προσθήκη. Η οθόνη εμφανίζει αρχεία καταγραφής σφαλμάτων και το πιο σημαντικό είναι ένα γρήγορο στιγμιότυπο των εκδόσεων WordPress και PHP. Εάν αντιμετωπίσετε ποτέ προβλήματα με την εκτέλεση της προσθήκης, ξεκινήστε εδώ πριν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη (πιθανότατα θα χρειαστούν αυτές τις πληροφορίες για να σας βοηθήσουν ούτως ή άλλως).

Κριτικές πελατών για κουπόνια συνεργατών

Οι άνθρωποι ψάχνουν για το πρόσθετο WordPress Affiliate Coupons και τι δεν υπάρχει για να αγαπήσετε. Η προσθήκη είναι εύκολη στη χρήση, ακόμη και αν είναι γεμάτη με εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Η δωρεάν έκδοση διαθέτει σχεδόν τέλεια 5 αστέρια (κατευθυνθείτε προς WordPress.org για να δείτε μόνοι σας), μαζί με εκπληκτικές κριτικές από επαγγελματίες πελάτες.

Στο τέλος της ημέρας, είναι ασφαλές να πείτε ότι έχετε καλά χέρια με τη Flowdee και την Co., γιατί – ανάμεσα σε εσάς και εμένα – αυτό είναι ένα υπέροχο πρόσθετο.

Τιμολόγηση κουπονιών συνεργατών

Για την ευκολία που προσφέρει αυτό το κακό αγόρι, πιστεύω ειλικρινά ότι η τιμή είναι πολύ χαμηλή. Οι προγραμματιστές σας προσφέρουν τρία πακέτα τιμών με βάση τον αριθμό των ιστότοπων, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Τη στιγμή της γραφής, το 39 $ Προσωπικά Το πακέτο υποστηρίζει έναν ιστότοπο, 99 $ συν Το πακέτο περιλαμβάνει τρεις ιστότοπους και 199 $ Pro πακέτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έως και δέκα ιστότοπους. Και φυσικά υπάρχει η δωρεάν έκδοση διαθέσιμη στο WordPress.org.

Τελικές σκέψεις για την αναθεώρηση κουπονιών θυγατρικών μας

Όλοι γνωρίζουμε ότι, ως έμπορος θυγατρικών, έχετε πολύ λίγα περιθώρια για να κάνετε λάθη με τις διαφημιστικές σας προσπάθειες. Χρειάζεστε όλα τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να πάρετε. Εάν χρησιμοποιείτε κουπόνια και προσφορές στον ιστότοπό σας, το Affiliate Coupons είναι η πραγματική προσφορά.

Το Affiliate Coupons είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την εταιρεία σας. Είναι εύκολο στη χρήση και έρχεται με έναν τόνο συναρπαστικών λειτουργιών (όπως αυτά τα πολλαπλά πρότυπα). Επιπλέον, επιταχύνει πραγματικά τη διαδικασία προσθήκης και διαχείρισης κουπονιών στον ιστότοπό σας. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ να καταργήσετε ξανά ένα κουπόνι που έχει λήξει. Συνολικά θα συνιστούσα να δοκιμάσετε το πρόσθετο. Μεταξύ των δωρεάν και επαγγελματικών εκδόσεων μπορεί να λειτουργήσει για κάθε προϋπολογισμό.

Αποκτήστε κουπόνια Affiiate     Δοκιμάστε τη ζωντανή επίδειξη

Έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Affiliate Coupons για WordPress; Ποιες είναι οι σκέψεις σου? Έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map