Κομψή κριτική θεμάτων

Το Elegant Themes είναι ένας ιστότοπος ιδιότητας μέλους Premium WordPress που ανήκει και διευθύνεται από τον Nick Roach και διαθέτει όχι μόνο την καλύτερη προσφορά σε θέματα premium αλλά και μερικά από τα καλύτερα και πιο μοναδικά σχέδια εκεί έξω. Σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους θεμάτων premium, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε σε πολλά premium θέματα και να τα αγοράσετε μεμονωμένα (σε υψηλή τιμή), στα Elegant Themes έχετε πρόσβαση σε τόνους προτύπων premium συμμετέχοντας στο πρόγραμμα συμμετοχής.


Είμαι μέλος των Elegant Themes για περίπου ένα χρόνο και μου αρέσουν πραγματικά. Όλες οι θεματικές κυκλοφορίες τους ήταν φανταστικές και έχουν κάνει πολύ πιο εύκολο για μένα να κάνω τους ιστότοπους μου να φαίνονται καταπληκτικοί. Και δεδομένου ότι είμαι τόσο οπαδός αυτού του ιστότοπου, νόμιζα ότι ήρθε η ώρα να γράψω μια κριτική Elegant Themes.

Πώς λειτουργούν τα κομψά θέματα

Ετικέτα κομψών θεμάτωνΌπως είπα, το Elegant Themes λειτουργεί με βάση τα μέλη. Πληρώνετε 39 $ και έχετε πρόσβαση σε όλα τα προηγούμενα και μελλοντικά θέματα που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως μέλος (θα πρέπει να πληρώνετε 39 $ για να ανανεώνετε κάθε χρόνο). Μόλις είστε μέλος, μπορείτε να περιηγηθείτε και να κατεβάσετε οποιοδήποτε θέμα στον ιστότοπο.

Αυτό καθιστά τα κομψά θέματα ένα ή ίσως το πιο προσιτό μέρος για να λάβετε premium θέματα. Σε πολλά άλλα μέρη θα πληρώνετε πάνω από 30 $ μόνο για 1 θέμα, ενώ εδώ θα πάρετε περίπου 40 (και περισσότερα όταν βγαίνουν νέα).

Γιατί συμμετείχα

Αρχικά μπήκα στα Elegant Themes επειδή έψαχνα για ένα θέμα για να τρέξω το WPExplorer και τότε δεν ήμουν πολύ προγραμματιστής ιστού. Τώρα φυσικά έχω σχεδιάσει και προγραμματίσει το δικό μου θέμα (αν κοιτάξετε γύρω σας θα παρατηρήσετε πόσο συγκεκριμένα είναι όλα για τις ανάγκες του ιστότοπού μου).

Τέλος πάντων, μπήκα και έκανα λήψη ενός θέματος που ονομάζεται “egallery”, το οποίο άρχισα να χρησιμοποιώ στο WPExplorer και το άρεσε πολύ. Εκείνη την εποχή ο Nick Roach δεν είχε αναπτύξει το ePanel, αλλά το θέμα προερχόταν από κάποιες πολύ ωραίες προσαρμογές στον πίνακα διαχείρισης, λειτούργησε καλά έξω από το κουτί και φαινόταν υπέροχο.

Αργότερα, το WPExplorer.com έκανε μια σειρά και έγινε περισσότερο από μια θεματική βιτρίνα και ιστότοπο ιστολογίου. Έτσι μπήκα στο Πρόγραμμα Συνεργατών για να αρχίσω να βγάζω χρήματα.

Αξιζε

Αξιζε? Με απλά λόγια, ναι. Κατ ‘αρχάς ήταν ένας εξαιρετικά προσιτός τρόπος για να αποκτήσω μερικά εκπληκτικά premium θέματα για τα blog μου. Δεύτερον, ο Nick Roach κάνει κάποια καταπληκτική δουλειά με αυτά τα θέματα και το σκάψιμο στο πίσω μέρος των θεμάτων του με βοήθησε να μάθω μερικά ωραία κόλπα σχεδίασης / κωδικοποίησης Ιστού. Τέλος, το πρόγραμμα θυγατρικών ήταν αρκετά επιτυχημένο. Όχι μόνο μπορώ να προτείνω ένα πραγματικά υπέροχο προϊόν, αλλά παίρνω κάποια χρήματα για αυτό. Το Elegant Themes προσφέρει μια εξαιρετικά υψηλή πληρωμή 50%.

Τι είναι ωραίο για τα κομψά θέματα

Τιμή

Έχω ήδη μιλήσει για αυτό, αλλά για να το επιβάλω λίγο περισσότερο. Τα κομψά θέματα θα σας προσφέρουν πιθανώς την καλύτερη προσφορά θεμάτων Premium ποτέ.

Σχέδιο

Έχετε ελέγξει τα θέματα; Είναι φοβερό. Φαίνεται ότι ο Nick Roach είναι πάντα μπροστά από την καμπύλη όσον αφορά τις τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων. Κάθε θέμα που κυκλοφορεί γεμίζει με υπερσύγχρονες τεχνικές και λειτουργίες. Όχι μόνο φαίνονται υπέροχα, αλλά λειτουργούν.

ePanel

Για μένα όχι τόσο μεγάλη υπόθεση, αλλά για πολλούς από εσάς που δεν θέλετε να κάνετε τα χέρια σας ακατάστατα από το σκάψιμο και την αλλαγή όλου του κώδικα, κάθε θέμα Elegant Themes έχει ένα «ePanel» που είναι το έθιμο του Nick Roach, εξαιρετικά φοβερό και όμορφο πλαίσιο διαχείρισης θεμάτων. Από εδώ θα μπορείτε να κάνετε κάθε είδους προσαρμογές στο θέμα σας, καθώς και να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ορισμένες δυνατότητες του θέματος.

Κομψά θέματα ePanel

Σύντομοι κωδικοί

Το Elegant Themes περιλάμβανε πρόσφατα μια τεράστια λίστα συντομεύσεων σε όλα τα θέματα που θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε εύκολα δροσερά κουμπιά, ρυθμιστικά, περιεχόμενο με καρτέλες, στήλες, περιεχόμενο, κοινωνικά μέσα, συμβουλές εργαλείων και πολλά άλλα στον ιστότοπό σας απευθείας μέσω της κανονικής σας ανάρτησης συντάκτης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπό σας φοβερό χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε μεγάλο μέρος του κώδικα ή να εργαστείτε σε λειτουργία HTML.

Σύντομοι κωδικοί κομψών θεμάτων

Εντοπισμός θέματος

Όλα τα θέματα έχουν εντοπιστεί για εύκολη και πλήρη μετάφραση στη μητρική σας γλώσσα. Με τα συμπεριλαμβανόμενα αρχεία .mo και .po μπορείτε εύκολα να μεταφράσετε το θέμα σε διαφορετική γλώσσα (είναι στα Αγγλικά από προεπιλογή) και τα θέματα έρχονται ήδη με ορισμένα αρχεία προ-μετάφρασης για ορισμένες γλώσσες για να το κάνετε ακόμα πιο εύκολο.

Υποστήριξη και ενημερώσεις

Η ύπαρξη ενός καλά κωδικοποιημένου και όμορφου θέματος WordPress δεν σημαίνει τίποτα εάν δεν είστε ασφαλισμένοι για μακροζωία. Το WordPress αλλάζει και ενημερώνει συνεχώς την πλατφόρμα του, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να βεβαιώνεστε συνεχώς ότι το θέμα wp σας είναι ενημερωμένο και διαθέτει όλες τις τελευταίες δυνατότητες και τον πιο ενημερωμένο κώδικα. Η χρήση ενός κομψού θέματος είναι μια έξυπνη επιλογή, επειδή ενημερώνουν συνεχώς και προσθέτουν σε όλα τα θέματα τους, ώστε να μην χρειάζεται.

Και αν είστε αρχάριος στο WordPress ή / και στην ανάπτυξη ιστού, μην φοβάστε. Το Elegant Themes διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης όπου μπορείτε να εισαγάγετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε στο πλαίσιο του λογαριασμού σας και το Elegant Staff θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας. Πιθανότατα έχετε χρησιμοποιήσει ένα δωρεάν θέμα στο παρελθόν, αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα και προσπαθήσατε να επικοινωνήσετε με τον δωρεάν προγραμματιστή θέματος, αλλά ποτέ δεν τους ακούσατε. Αυτό είναι το πρόβλημα με τα δωρεάν θέματα… σχεδόν ποτέ δεν παρέχουν υποστήριξη ή βοήθεια. Αλλά με τα κομψά θέματα μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος ή το ιστολόγιό σας ανεβαίνει και λειτουργεί ομαλά.

55+ Θέματα

Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους θεμάτων wp που δεν πληρώνετε μόνο για 1 θέμα που λαμβάνετε 55 θέματα συν την premium υποστήριξη και ενημερώσεις. Αυτό είναι εξαιρετικά καλό.

Οχι μέλος? Εγγραφείτε σε κομψά θέματα

Εάν δεν είστε μέλος είναι καιρός να προχωρήσετε και να δείτε τι είναι όλα. Και αν σας αρέσει παρακαλώ επιστρέψτε και ενημερώστε με, το ίδιο πράγμα αν το μισείτε.
Συμμετέχουν κομψά θέματα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map