Διαχείριση καλύτερων εκδηλώσεων με το ημερολόγιο των σύγχρονων εκδηλώσεων

Διαχείριση καλύτερων εκδηλώσεων με το ημερολόγιο των σύγχρονων εκδηλώσεων

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όταν λέω: η εκτέλεση ενός ιστότοπου εκδηλώσεων είναι ένα προκλητικό επίτευγμα. Πρέπει να δημιουργήσετε εκδηλώσεις, να δημοσιεύσετε το ίδιο στον ιστότοπό σας και να εγγραφείτε συμμετέχοντες χωρίς να τα καταστραφείτε. Όταν εργάζεστε με μεταβλητές, όπως διαφορετικές ώρες, τιμές και χώρους για διάφορα συμβάντα, η εργασία γίνεται 10Χ δυσκολότερη.


Αποδεικνύεται; Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας την προσθήκη Modern Calendar Calendar. Και στο σημερινό σχόλιο / πώς να δημοσιεύσετε, σας δείχνουμε ακριβώς γιατί το Ημερολόγιο Modern Events είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα συμβάντων WordPress για τη χάρη του ιστού.

Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τις δυνατότητες και τις επιλογές που δημιουργούν το Ημερολόγιο σύγχρονων εκδηλώσεων το plugin ξεχωρίζει από το πλήθος. Μην ξεχάσετε να δείτε το ωραία βίντεο έχουμε προσθέσει προς το τέλος του άρθρου. Εκτός από αυτό, μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια. Αυτό είναι εκτός δρόμου, ας αρχίσουμε να δουλεύουμε.

Τι είναι το σύγχρονο ημερολόγιο εκδηλώσεων?

αναθεώρηση πρόσθετων ημερολογίων σύγχρονων εκδηλώσεων

Το Modern Events Calendar είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που σας βοηθά να δημιουργήσετε, να δημοσιεύσετε και να διαχειριστείτε εκδηλώσεις στον ιστότοπό σας στο WordPress. Είναι το πνευματικό τέκνο του Ομάδα Webnus, ένα σεβαστό θέμα WordPress και προγραμματιστής προσθηκών. Η προσθήκη είναι γεμάτη με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για τη διαχείριση εκδηλώσεων στον ιστότοπό σας WordPress, όπως επαγγελματίας.

Και όπως υποδηλώνει το όνομα, το Modern Events Calendar σας προσφέρει τις πιο πρόσφατες μεθόδους σχεδίασης και έναν πρακτικό τρόπο διαχείρισης των εκδηλώσεων χωρίς να ξεραίνεται. Ως εκ τούτου, το πρόσθετο είναι έτοιμο για κινητά, πλήρως ανταποκρινόμενο, έτοιμο για μετάφραση και παίζει καλά με τα αγαπημένα σας εργαλεία, όπως το WooCommerce, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, η προσθήκη είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη και καλά σχεδιασμένη για να σας εξοικονομεί χρόνο. Αντί να σπαταλάτε χρόνο διαμόρφωσης ρυθμίσεων, μπορείτε να ρυθμίσετε το όλο θέμα με λίγα κλικ και να πατήσετε το έδαφος σε λειτουργία. Η δημιουργία και η διαχείριση εκδηλώσεων με MEC είναι τόσο απλή όσο τα A, B, C, δεν θα χρειαστεί κανείς να κρατάει το χέρι σας.

Αν ψάχνετε για μια φανταστική προσθήκη διαχείρισης εκδηλώσεων για τον ιστότοπό σας στο WordPress, το Modern Events Calendar είναι η πραγματική προσφορά. Και χάρη στη μεγάλη έγκαιρη υποστήριξη πελατών, η προσθήκη σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και να προσφέρετε μια υπέροχη εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας.

Τώρα που γνωρίζετε τι συνεργαζόμαστε, θα ξεκινήσουμε με τη δωρεάν έκδοση του Modern Events Calendar. Αργότερα στην κριτική, καλύπτουμε το PRO εκδοχή και πρόσθετα που σας προσφέρουν περισσότερη λειτουργικότητα χωρίς να σπάσετε την τράπεζα. Χωρίς σπατάλη ενός δευτερολέπτου, ας δούμε τι παρέχει η προσθήκη όσον αφορά τις δυνατότητες.

Δυνατότητες ημερολογίου σύγχρονων εκδηλώσεων

σύγχρονα χαρακτηριστικά ημερολογίου εκδηλώσεων

Το πρόσθετο “Ημερολόγιο εκδηλώσεων σύγχρονων εκδηλώσεων” διαθέτει πολλές δυνατότητες στο τμήμα δυνατοτήτων. Ακόμη και η δωρεάν έκδοση σε κάνει να χαμογελάς με μια εντυπωσιακή σουίτα λειτουργιών που υπερβαίνουν όσα προσφέρουν πολλά ανταγωνιστικά πρόσθετα. Θα περάσετε υπέροχα με τη δωρεάν έκδοση, αλλά αν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση, μπορείτε να περιμένετε μόνο πιο ισχυρές λειτουργίες.

Ο αριθμός των δυνατοτήτων σε αυτό το πράγμα είναι πολύ μεγάλος, αλλά θα κάνω ό, τι μπορώ για να συνοψίσω ό, τι μπορείτε να περιμένετε από μια προσθήκη εκδηλώσεων WordPress όπως καμία άλλη. Άλλωστε, πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε ποτέ όλες τις λειτουργίες, αλλά αν το κάνατε ποτέ, το Ημερολόγιο Modern Events δεν απογοητεύει.

Το Σύγχρονο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων αποστέλλεται με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών όπως έχουμε ταξινομήσει παρακάτω.

Χαρακτηριστικά εκδηλώσεων

μοντέρνα εκδηλώσεις ημερολόγιο ακόμη και χαρακτηριστικά

Η προσθήκη έρχεται με μια καλή επιλογή χαρακτηριστικών και επιλογών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εύκολα μια ποικιλία τύπων συμβάντων. Για αρχάριους, μπορείτε να δημιουργήσετε εκδηλώσεις μιας ημέρας, ολοήμερες εκδηλώσεις και εκδηλώσεις που διαρκούν περισσότερο από μια ημέρα.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε εκτεταμένα τα συμβάντα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε συμβάντα στο Ημερολόγιο Google, iCal ή Outlook για να διαχειριστείτε συμβάντα με το αγαπημένο σας εργαλείο. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε εικόνες, διοργανωτές, ηχεία, ετικέτες, κατηγορίες, προσαρμοσμένες φόρμες κράτησης, ωριαία δρομολόγια, παραλλαγές εισιτηρίων και χάρτες τοποθεσίας στα συμβάντα σας.

Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε τα συμβάντα να επαναλαμβάνονται σε προσαρμοσμένες ημέρες, π.χ. κάθε πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα και ούτω καθεξής. Δεν είναι μόνο αυτό; μπορείτε να δημιουργήσετε εκδηλώσεις που συμβαίνουν καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ατελείωτα συμβάντα, να εμφανίσετε επιλεγμένα συμβάντα, να ορίσετε αντίστροφη μέτρηση συμβάντων, να αποκρύψετε την ώρα του συμβάντος, να προσθέσετε δυναμικές ετικέτες συμβάντων και να κάνετε πολλά περισσότερα.

Κανένας. μπορείτε να δείτε τις περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες σε δράση όταν δοκιμάζουμε την προσθήκη αργότερα στο άρθρο. Προς το παρόν, ας καλύψουμε περισσότερες λειτουργίες.

Δυνατότητες οθόνης

σύγχρονες εκδηλώσεις προβολής ημερολογίου

Όσον αφορά την εμφάνιση εκδηλώσεων στον ιστότοπό σας, η προσθήκη “Ημερολόγιο σύγχρονων εκδηλώσεων” δεν παρουσιάζει ελκυστικές διατάξεις που δεν παρεμποδίζουν την εμπειρία των χρηστών. Οι εκδηλώσεις σας φαίνονται ευκρινείς και καθαρές και είναι προσβάσιμες για προβολή και κράτηση. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα, καθώς πολλά άλλα πρόσθετα συμβάντων απαιτούν τόνους προσαρμογής για να επιτύχουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Όμως, το Ημερολόγιο Modern Events δεν θα έχει κανένα από αυτά. Για να σας βοηθήσουμε να εμφανίσετε τις εκδηλώσεις σας με το καλύτερο δυνατό φως, η προσθήκη έρχεται με πολλά έγχρωμα χρώματα, δυνατότητα επιλογής προσαρμοσμένων χρωμάτων, εικονίδια γραμματοσειρών, 5 στυλ προβολής λίστας, 7 στυλ προβολής πλέγματος, πλήρης προβολή ημερολογίου, προβολή ατζέντας, προβολή τοιχοποιίας, εκδηλώσεις στους Χάρτες Google, ισχυρή αναζήτηση συμβάντων και ούτω καθεξής.

Έτσι, αν θέλετε να εμφανίσετε τα συμβάντα σας σε πλέγμα, λίστα, καρουσέλ ή τροπικά, το πρόσθετο Modern Events Calendar έχει την πλάτη σας. Με πλήρη υποστήριξη RTL, φίλτρα και πολλά άλλα, τα συμβάντα σας θα φαίνονται καλά σε μια ποικιλία συσκευών. Επιπλέον, χάρη σε όλες τις επιλογές προσαρμογής που έχετε, μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τα συμβάντα σας με την επωνυμία σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Χαρακτηριστικά κράτησης

λειτουργίες ημερολογίων για σύγχρονες εκδηλώσεις

Η δημιουργία, προβολή και διαχείριση εκδηλώσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress είναι καλή και τα πάντα, αλλά η κράτηση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση είναι περιττή. Γιατί ένας πελάτης βλέπει τις λεπτομέρειες του συμβάντος στον ιστότοπό σας και περιμένει να πληρώσει όταν φτάσει στο συμβάν?

Δεν νομίζετε ότι είναι καλύτερο να χρεώσετε για την εκδήλωση πολύ πριν οι συμμετέχοντες εγκαταλείψουν τον ιστότοπό σας; Με αυτόν τον τρόπο, ο συμμετέχων πρέπει να παρουσιάσει μόνο το εισιτήριό του στην εκδήλωση. Εξοικονομείτε χρόνο, κερδίζετε περισσότερα χρήματα και αποτυπώνετε προοπτικές που διαφορετικά θα είχαν χάσει την εκδήλωσή σας.

Το Ημερολόγιο Modern Events σας προσφέρει μια εξαιρετική σουίτα με δυνατότητες κράτησης, αλλά μόνο στην επαγγελματική έκδοση. Λαμβάνετε πέντε πύλες πληρωμής, διάφορους τύπους εισιτηρίων, κουπόνια, προσαρμοσμένα πεδία, φόρους, ειδοποιήσεις, επιλογές νομίσματος και η λίστα συνεχίζεται.

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις κράτησης, το Modern Events Calendar σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να αυτοματοποιήσετε πλήρως την κράτηση στον ιστότοπό σας.

Χαρακτηριστικά ολοκλήρωσης

σύγχρονες ενοποιήσεις ημερολογίων εκδηλώσεων

Το Ημερολόγιο Modern Events είναι αρκετά φιλικό προς την ενσωμάτωση. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε άλλη προσθήκη ή εφαρμογή συμβάντος WordPress, το Modern Events Calendar δεν κάνει διακρίσεις. Μπορείτε να ενσωματώσετε την προσθήκη με μια ποικιλία προσθηκών ημερολογίου συμβάντων απρόσκοπτα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε συμβάντα από άλλες προσθήκες και υπηρεσίες συμβάντων του WordPress. Εκτός από αυτό, μπορείτε να εξαγάγετε τα συμβάντα σας σε πλατφόρμες τρίτων με απόλυτη ευκολία. Επιπλέον, το Ημερολόγιο σύγχρονων εκδηλώσεων λειτουργεί με το WooCommerce και μια ποικιλία δημιουργών σελίδων.

Η προσθήκη είναι εξαιρετικά ευέλικτη, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα διαχείρισης εκδηλώσεων και κρατήσεων στον ιστότοπό σας. Από τη δημιουργία έως την εμφάνιση και την κράτηση εκδηλώσεων, το Modern Events Calendar βελτιστοποιεί τη ροή εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το Ημερολόγιο σύγχρονων εκδηλώσεων είναι συμβατό με προσθήκες SEO, WordPress πολλαπλών ιστότοπων, EventOn, The Events Calendar, Calendarize, cache plugins, Google Calendar και Events Schedule WP Plugin, μεταξύ άλλων.

Φιλικές για προγραμματιστές δυνατότητες

Το Σύγχρονο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων είναι το τέλειο εργαλείο για τους χρήστες ενέργειας του WordPress, χάρη σε μια σειρά από λειτουργίες φιλικές για προγραμματιστές. Για αρχάριους, μπορείτε να παρακάμψετε σελίδες, αρχεία και χρωματικές εμφανίσεις στο θέμα σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε προσαρμοσμένες λειτουργίες WordPress, να φιλτράρετε επιλογές προσθηκών, να προσαρμόσετε συντομεύσεις και να κάνετε πολλά περισσότερα χρησιμοποιώντας αγκίστρια.

Πώς να εγκαταστήσετε το Modern Events Calendar Lite

Μέχρι τώρα τόσο καλά δοκιμάσαμε τα νερά, αν μόνο με τα δάχτυλα των ποδιών μας. Ήρθε η ώρα να βυθιστείτε. Δεν μπορούμε να μάθουμε τίποτα κολλώντας στις άκρες, οπότε ας βυθίσουμε και να αποκτήσουμε πρακτική εμπειρία με αυτό το θηρίο. Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη στο επίσημο repo plugin του WordPress, οπότε γνωρίζετε ότι αυτό θα είναι εύκολο.

Μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου, όπως φαίνεται παρακάτω.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε “Σύγχρονο ημερολόγιο εκδηλώσεων” στο πλαίσιο αναζήτησης και, στη συνέχεια, πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί.

εγκατάσταση σύγχρονου ημερολογίου εκδηλώσεων

Μετά από αυτό, πατήστε το Θέτω εις ενέργειαν κουμπί για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.

ενεργοποίηση της προσθήκης ημερολογίου σύγχρονων εκδηλώσεων

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στη σελίδα καλωσορίσματος του Ημερολογίου εκδηλώσεων σύγχρονων εκδηλώσεων που βλέπετε στο screengrab που φαίνεται παρακάτω.

σύγχρονη σελίδα καλωσορίσματος ημερολογίου

Από την παραπάνω εικόνα, παρατηρήστε το νέο Ημερολόγιο M.E. στοιχείο στο μενού διαχειριστή του WordPress. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία εκδηλώσεων.

Δημιουργία εκδηλώσεων

Η δημιουργία ενός νέου συμβάντος χρησιμοποιώντας το Ημερολόγιο Modern Events είναι εύκολη. Μεταβείτε στο Ημερολόγιο M.E. και κάντε κλικ Προσθήκη εκδήλωσης, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

προσθέτοντας ένα νέο ημερολόγιο εκδηλώσεων σύγχρονων εκδηλώσεων

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί σε έναν γνωστό επεξεργαστή, όπως περιγράφουμε παρακάτω.

προσθήκη νέου προγράμματος επεξεργασίας εκδηλώσεων

Προσθέστε τον τίτλο της εκδήλωσης, την περιγραφή και μετακινηθείτε προς τα κάτω για να προσθέσετε περισσότερες λεπτομέρειες συμβάντων όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

σύγχρονος εκδότης ημερολογίων εκδηλώσεων

Στην παραπάνω οθόνη, μπορείτε να προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες της εκδήλωσής σας. Μπορείτε να προσθέσετε τοποθεσία, χώρο, διοργανωτές, κόστος, ωριαίο πρόγραμμα, επανάληψη εκδήλωσης, επιλεγμένη εικόνα και ούτω καθεξής. Είναι εύκολη η δημιουργία εκδηλώσεων με το πρόσθετο Modern Events Calendar.

Μόλις προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε, πατήστε το Δημοσιεύω κουμπί για να δημοσιεύσετε την εκδήλωση στον ιστότοπό σας. Δείτε πώς φαίνεται το δείγμα της εκδήλωσής μας στον ιστότοπο δοκιμών μας.

δείγμα σύγχρονων εκδηλώσεων ημερολόγιο εκδήλωσης

Φαίνεται υπέροχο αν με ρωτήσετε ��

Ωστόσο, οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν κράτηση εκδηλώσεων ακόμα, καθώς δεν έχουμε ενεργοποιήσει τη λειτουργική μονάδα κράτησης, η οποία – αν θυμάστε – είναι διαθέσιμη μόνο σε Ημερολόγιο Modern Events PRO.

Για να ενεργοποιήσετε την ενότητα κρατήσεων στην επαγγελματική έκδοση, μεταβείτε στο Ημερολόγιο M.E.> Ρυθμίσεις> Κρατήσεις, επιλέξτε το Ενεργοποίηση μονάδας κράτησης πλαίσιο ελέγχου και κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

ενεργοποιήστε τις δυνατότητες κράτησης

Αυτό προσθέτει Πύλες πληρωμής στις ρυθμίσεις κράτησης MEC και a Κρατήσεις στοιχείο στο μενού διαχειριστή του WordPress.

Τώρα που μπορείτε να δημιουργήσετε ένα συμβάν και να το εμφανίσετε στον ιστότοπό σας, ας καλύψουμε το Modern Events Calendar Pro και τα πρόσθετα.

Πρόσφατα πρόσθετα ημερολογίου σύγχρονων εκδηλώσεων

τιμολόγηση ημερολογίου σύγχρονων εκδηλώσεων

Εάν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε Modern Events Calendar Pro. Η Webnus προσφέρει τρία πακέτα: 1 άδεια στα 75 δολάρια, πέντε άδειες στα 255 δολάρια και 10 άδειες στα 455 δολάρια.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, αγοράστε και κατεβάστε την προσθήκη. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου.

προσθήκη νέου plugin στο wordpress

Στο Προσθήκη προσθηκών οθόνη, κάντε κλικ Μεταφόρτωση προσθήκης, επιλέξτε το αρχείο .zip του Modern Events Calendar και μεταβείτε στο Εγκατάσταση τώρα.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την προσθήκη.

ενεργοποίηση premium ημερολογίου εκδηλώσεων

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Ημερολόγιο M.E., μετακινηθείτε προς τα κάτω, εισαγάγετε το διακριτικό αγοράς και κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

ενεργοποίηση σύγχρονου διακριτικού αγοράς ημερολογίου εκδηλώσεων

Τώρα που η premium έκδοση του Ημερολογίου Σύγχρονων Εκδηλώσεων είναι έτοιμη, ας εξερευνήσουμε μερικά πρόσθετα premium. Για προβολή και εγκατάσταση πρόσθετων, μεταβείτε στο Ημερολόγιο M.E.> Addons όπως φαίνεται παρακάτω.

σύγχρονα πρόσθετα ημερολογίου εκδηλώσεων

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε τα πρόσθετα από τον λογαριασμό σας MEC και να τα εγκαταστήσετε στον ιστότοπό σας, όπως μια τυπική προσθήκη. Για το σεμινάριο, εγκαταστήσαμε όλα τα πρόσθετα γιατί πού είναι η διασκέδαση στο να συγκρατήσουμε; ��

Ας ρίξουμε μια ματιά στα premium πρόσθετα ημερολογίου σύγχρονων εκδηλώσεων.

Πρόσθετο WooCommerce

Το πρόσθετο WooCommerce Calendar Modern Events σας επιτρέπει να πουλάτε εισιτήρια εκδηλώσεων μέσω του WooCommerce. Εκτός από την αγορά εισιτηρίων, οι χρήστες σας μπορούν επίσης να αγοράσουν άλλα προϊόντα WooCommerce. Για να χρησιμοποιήσετε το Πρόσθετο WooCommerce Integration, χρειάζεστε το Modern Events Calendar Pro και το WooCommerce.

Μάθετε πώς να πουλάτε εισιτήρια εκδηλώσεων μέσω του πρόσθετου WooCommerce στο παρακάτω βίντεο:

Όλα done Τώρα ξέρετε πώς να πουλάτε εισιτήρια εκδηλώσεων στον ιστότοπό σας μέσω του πρόσθετου WooCommerce. Τώρα είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το επόμενο πρόσθετο ημερολογίου σύγχρονων εκδηλώσεων: το Elementor Form Builder.

Πρόσθετο Elementor Form Builder

ο Πρόσθετο Elementor Form Builder σας βοηθά να δημιουργήσετε μοναδικές φόρμες για τα εισιτήριά σας στο εργαλείο δημιουργίας σελίδων Elementor. Το πρόσθετο διαθέτει πολλές επιλογές για τη δημιουργία και το στυλ των φορμών σας με όποιο τρόπο θέλετε.

Για να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο, χρειάζεστε το Modern Events Calendar Pro και το εργαλείο δημιουργίας σελίδων Elementor. Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Στη συνέχεια, έχουμε το Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder Addon

ο Elementor Single Builder Addon σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα για τις εκδηλώσεις σας στο Elementor. Το πρόσθετο σας προσφέρει πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε κομψές σελίδες εκδηλώσεων που είναι εξαιρετικά απλές και εύκολα προσαρμόσιμες στο Elementor.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του πρόσθετου στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Elementor Single Builder Addon, ας προχωρήσουμε στο επόμενο.

Elementor Shortcode Builder Addon

ο Elementor Shortcode Builder Το Addon σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να προσαρμόζετε απεριόριστους κωδικούς MEC στο Elementor. Οι κωδικοί σάς επιτρέπουν να προβάλλετε τα συμβάντα σας οπουδήποτε στον ιστότοπό σας. Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε στυλ και να εμφανίσετε / αποκρύψετε στοιχεία σε διαφορετικούς σύντομους κωδικούς.

Για να μάθετε περισσότερα, παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο παρακάτω.

Έπειτα έχουμε το Πρόγραμμα συμβάντων API.

Πρόγραμμα API συμβάντων

Εάν θέλετε να αντιγράψετε εκδηλώσεις από έναν ιστότοπο σε έναν άλλο, θα λατρέψετε απολύτως το Πρόγραμμα API συμβάντων. Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να βλέπετε συμβάντα από τον ιστότοπό σας WordPress σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή πλατφόρμα ιστού. Είναι το τέλειο εργαλείο για τη μετακίνηση συμβάντων μεταξύ εφαρμογών χωρίς γνώση κωδικοποίησης.

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Στη συνέχεια, το Πρόγραμμα συγχρονισμού πολλαπλών ιστότοπων.

Πρόγραμμα συγχρονισμού πολλαπλών ιστότοπων

Διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο εκδηλώσεων πολλαπλών ιστότοπων; Χάρη στο Πρόγραμμα συγχρονισμού πολλαπλών ιστότοπων, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε συμβάντα στις υποχωρήσεις σας με τον κύριο ιστότοπο. Μόλις επιλέξετε τις δευτερεύουσες σελίδες που θα συγχρονιστούν στον πίνακα διαχειριστή σας, τυχόν αλλαγές στον κύριο ιστότοπο μεταβιβάζονται από τους ιστότοπους.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρόσθετο πίνακα ελέγχου χρήστη

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη σελίδα για κάθε χρήστη, χρειάζεστε το Πρόσθετο πίνακα ελέγχου χρήστη. Η προσαρμοσμένη σελίδα χρήστη περιέχει λεπτομέρειες όπως αγορασμένα εισιτήρια, εκδηλώσεις που έχουν κλείσει και ούτω καθεξής. Το πρόσθετο επιτρέπει στους χρήστες σας να συνδεθούν στο frontend για να αγοράσουν εισιτήρια.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Και αυτό είναι. Σύντομα θα προστεθούν περισσότερα premium πρόσθετα, όπως η τιμολόγηση, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ακόμη περισσότερες δυνατότητες να περιμένετε.

Τιμές Addons

Εάν θέλετε να αγοράσετε κάποιο από τα premium πρόσθετα, όλα είναι διαθέσιμα στο Webnus. Οι τιμές κυμαίνονται από:

  • WooCommerce Integration, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε την προσθήκη με το WooCommerce απρόσκοπτα, ώστε να μπορείτε να συλλέγετε πληρωμές στον ιστότοπό σας. Το πρόσθετο κοστίζει $ 35 δολάρια
  • Elementor Shortcode Builder, το οποίο θα σας επιστρέψει 35 $
  • Elementor Form Builder στα 35 $
  • Elementor Single Builder στα 35 $
  • Πακέτο Elementor Add-Ons, το οποίο περιλαμβάνει και τα 3 πρόσθετα Elementor για 79 $
  • Πακέτο Woo Plus Elementor (που αποτελείται και από τα 4 πρόσθετα Elementor και WooCommerce) στα 99 $
  • API συμβάντων με 45 $ δολάρια – Αυτό σας επιτρέπει να προβάλλετε συμβάντα σε άλλες συσκευές ή ιστότοπους
  • Multisite Event Sync στα 35 $
  • Πίνακας ελέγχου χρήστη για τη δημιουργία προσαρμοσμένων σελίδων χρηστών στα 35 $

Το Modern Events Calendar είναι μια θαυμάσια επιλογή για όποιον θέλει να δημιουργήσει επαγγελματικές εκδηλώσεις χωρίς να χάνει τον ιδρώτα ή την τράπεζα. Η προσθήκη είναι απλή στη διαμόρφωση και τη χρήση, ακόμη και αν αποστέλλεται με ένα εκατομμύριο και ένα χαρακτηριστικά. Και αν χρειάζεστε ποτέ περισσότερο χυμό, έχετε την επαγγελματική έκδοση καθώς και premium πρόσθετα.

Ποια είναι η αγαπημένη σας προσθήκη εκδηλώσεων WordPress; Ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Ημερολόγιο σύγχρονων εκδηλώσεων που δεν καλύπτονται από τον οδηγό έξω; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me