Κριτική προσθήκης NextGEN Gallery WordPress

Κριτική προσθήκης NextGEN Gallery WordPress

Για μια τόσο ισχυρή και δημοφιλή προσθήκη γκαλερί WordPress, με έπληξε να βρω μόνο λίγες δημοσιεύσεις που καλύπτουν Γκαλερί NextGEN. Θέλω να πω, τα περισσότερα από τα άρθρα ήταν παλιά και έπιασαν μια εποχή που η προσθήκη ήταν ακόμη στα σπάργανα.


Σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το NextGEN Gallery έχει εξελιχθεί σε ένα πλήρως αναπτυγμένο WordPress gallery plugin. Σας προσφέρει πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις γκαλερί σας σαν επαγγελματίας. Για να γλυκάνουμε τη συμφωνία, το όλο θέμα είναι απίστευτα εύκολο να δημιουργηθεί και να χρησιμοποιηθεί.

Για τον χρήστη ενέργειας, το NextGEN Gallery σας προσφέρει premium πρόσθετα για να υπερφορτίσετε τις γκαλερί σας. Μερικά από τα πρόσθετα περιλαμβάνουν το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη διόρθωση πελατών και την αυτόματη εκτύπωση παραγγελιών. Εκτός από αυτό, έχετε έναν καλό αριθμό πρόσθετων τρίτων που επεκτείνουν το NextGEN Gallery με νέους τρόπους.

Γιατί θα χρειαστείτε το NextGEN Gallery?

Βλέποντας ως WordPress έχει ενσωματωμένη λειτουργικότητα γκαλερί, Γιατί θα χρειαστείτε ένα πρόσθετο όπως το NextGEN Gallery?

Λοιπόν, η προεπιλεγμένη συλλογή WordPress είναι κατάλληλη για μικρές εργασίες γκαλερί. Είναι υπέροχο να προσθέσετε μια βασική συλλογή στην ανάρτηση ή τη σελίδα σας, αλλά αυτό είναι.

Όταν εργάζεστε με πολλές εικόνες ή χρειάζεστε περισσότερο έλεγχο, ας πούμε ότι είστε φωτογράφος, γραφίστας, εικαστικός καλλιτέχνης ή οποιοσδήποτε άλλος επαγγελματίας εργάζεται με πολλές φωτογραφίες, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι η προεπιλεγμένη συλλογή WordPress δεν κοφ’το.

Με άλλα λόγια, το NextGEN Gallery σας προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες που δεν θα βρείτε στην προεπιλεγμένη συλλογή WordPress ή σε πολλές άλλες προσθήκες γκαλερί. Για παράδειγμα, η ενοποίηση εργαστηρίου εκτύπωσης σάς επιτρέπει να πουλάτε φυσικές εκτυπώσεις των εικόνων σας αυτομάτως, που είναι το πρώτο για τα πρόσθετα γκαλερί WordPress.

Το NextGEN Gallery είναι το τέλειο πρόσθετο γκαλερί WordPress για ελαφριούς και βαρέους χρήστες. Είτε θέλετε να μοιραστείτε οικογενειακές φωτογραφίες με φίλους, να εμφανίσετε το χαρτοφυλάκιο γραφικών σας ή να πουλήσετε τις φωτογραφίες σας, μεταξύ άλλων, το NextGEN έχει την πλάτη σας.

Στη σημερινή ανάρτηση κριτικής, παίρνουμε την προσθήκη NextGEN Gallery για δοκιμαστική μονάδα. Καλύπτουμε τις δυνατότητες και τα καλούδια που κάνουν την προσθήκη ένα από τα καλύτερα και πιο δημοφιλή πρόσθετα γκαλερί όλων των εποχών.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε αφού υπάρχουν πολλά που πρέπει να καλύψουμε.

Τι είναι η γκαλερί NextGEN?

nextgen-γκαλερί

Από την εισαγωγή, είναι αρκετά εμφανές το NextGEN Gallery είναι μια προσθήκη γκαλερί WordPress. Σύμφωνα με το Imagely, «το NextGEN Gallery ήταν το πρότυπο της βιομηχανίας Πρόσθετο γκαλερί WordPress από το 2007 και συνεχίζει να λαμβάνει πάνω από 1,5 εκατομμύρια νέες λήψεις ετησίως. “

Από επίσημα δεδομένα WordPress, Η NextGEN Gallery έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 28 εκατομμύρια λήψεις από την κυκλοφορία της. Τη στιγμή της σύνταξης, το NextGEN Gallery διαθέτει πάνω από 800K ενεργές εγκαταστάσεις, καθιστώντας το το πιο δημοφιλές plugin του WordPress. Όχι κακό. Καθόλου κακό.

Οι χρήστες λατρεύουν την προσθήκη εάν το rave σχόλια στο WordPress.org είναι τίποτα να περάσει. Από 3.370 κριτικές, 2506 άτομα έδωσαν το πρόσθετο βαθμολογία 5 αστέρων. Αυτό είναι περίπου το 75% της βάσης χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε καλά χέρια.

Να τι είπε ένας χαρούμενος πελάτης:

Λατρεύω απολύτως αυτό το πρόσθετο. Κανένα πρόβλημα καθόλου με την εγκατάσταση. Λειτουργεί καλά με το θέμα και το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Οι ερωτήσεις μου για υποστήριξη απαντήθηκαν εντός μίας εργάσιμης ημέρας όπως υποσχέθηκε. Μου άρεσε η δωρεάν έκδοση, οπότε κατέληξα να αγοράσω την pro-έκδοση (NextGen Plus) κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, χάρη στον κωδικό έκπτωσής τους. Χωρίς παράπονα. Πελάτης για τη ζωή. – 8flix

Η προσθήκη έχει εξαιρετική βαθμολογία 4.3 / 5.0 κατά τη στιγμή της σύνταξης, οπότε, είμαστε στην επιχείρηση, φίλε!

Εκτός αυτού, το Imagely είναι μια αξιόπιστη εταιρεία WordPress που προσφέρει εντυπωσιακά θέματα, προσθήκες, ιστότοπους με κλειδί στο χέρι και φιλοξενία σε φωτογράφους.

Η καταπληκτική ομάδα σας προσφέρει μια ιδανική λύση για να δημιουργήσετε μια παρουσία στο διαδίκτυο, είτε είστε φωτογράφος, γραφίστας ή οποιοδήποτε άλλο δημιουργικό που εργάζεται με εικόνες.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση!

Το NextGEN Gallery είναι δωρεάν για λήψη και χρήση στο WordPress.org. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε μια premium άδεια NextGEN Gallery Plus, Pro ή Lifetime για να απολαύσετε premium πρόσθετα και επαγγελματική υποστήριξη.

Για την αναθεώρηση, χρησιμοποιούμε το NextGEN Gallery Pro επειδή σας προσφέρει μια εξαιρετική επισκόπηση των λειτουργιών. Το πρόσθετο συσκευάζει αρκετά γροθιά όσον αφορά τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να αναπτύξετε όμορφες γκαλερί, όπως επαγγελματίας.

Σημείωση: Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το δωρεάν έκδοση του NextGEN Gallery για να χρησιμοποιήσετε premium πρόσθετα.

Τώρα που ξέρουμε με τι συνεργαζόμαστε, ας καλύψουμε μερικές από τις δυνατότητες που κάνουν το NextGEN Gallery έναν αξιόλογο υποψήφιο στην κατηγορία προσθηκών του WordPress.

Χαρακτηριστικά της NextGEN Gallery

χαρακτηριστικά του nextgen

Μου αρέσουν οι προγραμματιστές που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους χρήστες. Ως εκ τούτου, είμαι πάντα σχεδιασμένος να καθαρίζω κώδικα, ελαφρύ σχεδιασμό και έξυπνες διεπαφές χρήστη. Το χαρακτηριστικό bloat, από την άλλη πλευρά, είναι ένα σπάσιμο εμπόρων για το δικό σας πραγματικά, ένα τεράστιο ΟΧΙ-ΟΧΙ.

Το NextGEN Gallery είναι το γλυκό σημείο που σας προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων. Από τη μία πλευρά, έχετε μια απίστευτη λίστα δυνατοτήτων για “διαχείριση, εμφάνιση, απόδειξη και πώληση φωτογραφιών σαν επαγγελματίας”. Από την άλλη πλευρά, έχετε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας εξοικονομεί πολλή προσπάθεια και χρόνο.

Τούτου λεχθέντος, το NextGEN Gallery είναι πιο γνωστό για τις ακόλουθες δυνατότητες.

Πολλαπλά στυλ άλμπουμ και συλλογής

γκαλερί και άλμπουμ nextgen

Πρώτα πράγματα πρώτα, ένα άλμπουμ είναι μια συλλογή από τις γκαλερί σας και μια συλλογή είναι μια συλλογή των εικόνων σας.

Τώρα, η δωρεάν έκδοση του NextGEN Gallery διαθέτει τρία στυλ γκαλερί (μικρογραφία, προβολή διαφανειών και γκαλερί ImageBrowser) και δύο στυλ άλμπουμ (συμπαγή και εκτεταμένα). Η επαγγελματική έκδοση σας προσφέρει επιπλέον επτά στυλ γκαλερί και δύο στυλ άλμπουμ. Συνολικά, έχετε 12+ στυλ άλμπουμ και συλλογής.

Όσον αφορά την προβολή των φωτογραφιών σας, το NextGEN Gallery σας προσφέρει αρκετά στυλ άλμπουμ και γκαλερί για να εντυπωσιάσετε τους χρήστες σας. Η δημιουργία γκαλερί είναι εύκολη, καθώς θα μάθετε σύντομα.

Κάθε στιλ άλμπουμ και γκαλερί συνοδεύεται από μια ατελείωτη λίστα προσαρμόσιμων επιλογών που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε γκαλερί σύμφωνα με το γούστο σας.

Εκατομμύρια επιλογές & ρυθμίσεις

ρυθμίσεις και επιλογές γκαλερί nextgen

Η διαχείριση γκαλερί σε έναν ιστότοπο WordPress χρειάζεται σοβαρή δύναμη και η NextGEN Gallery, ευτυχώς, δεν απογοητεύει. Οι άνθρωποι στο Imagely ξέρουν τι κάνουν, και έβαλαν το NextGEN Gallery στο χείλος.

Εάν θέλετε να ορίσετε καθολικά στυλ που ισχύουν σε ολόκληρο τον ιστότοπο, υπάρχει μια επιλογή για αυτό. Θέλετε να προσαρμόσετε κάθε γκαλερί ξεχωριστά; Έχετε πολλές επιλογές, φίλε μου.

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων, να προσθέσετε περιγραφές, να δημιουργήσετε υδατογραφήματα, να συνδέσετε ολόκληρες γκαλερί σε μια συγκεκριμένη σελίδα, να ορίσετε εικόνες προεπισκόπησης και να ανεβάσετε μαζικά εικόνες. Ναι, μπορείτε ακόμη και να ανεβάσετε ολόκληρους φακέλους και αρχεία ZIP.

Επιπλέον, μπορείτε να περιστρέψετε εικόνες, να εξαιρέσετε μια εικόνα από τη συλλογή, να δείτε μεταδεδομένα εικόνας, να επεξεργαστείτε μικρογραφίες, να ορίσετε αυτόματη αναπαραγωγή, να ορίσετε στυλ μετάβασης και να προσθέσετε ετικέτες, μεταξύ άλλων.

Θέλετε να προσθέσετε εικονίδια κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις εικόνες σας; Ίσως θέλετε να ενσωματώσετε την προσθήκη της γκαλερί σας με το Adobe Lightroom; Εάν ναι, το NextGEN Gallery έχει την πλάτη σας.

Ο μόνος τρόπος για να καλύψετε όλες τις επιλογές που προσφέρει το NextGEN Gallery είναι να βυθιστείτε και να ζήσετε από πρώτο χέρι την προσθήκη. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για να συμπεριληφθούν σε μία μόνο κριτική.

Επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη

διεπαφή χρήστη της γκαλερί nextgen

Πολλές προσθήκες γκαλερί WordPress θα γεμίσουν τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress, με σκληρές διεπαφές χρήστη (UI) που είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν. Λοιπόν, το NextGEN Gallery δεν θα έχει κανένα από αυτά. Η προσθήκη διαθέτει ένα όμορφο και διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι εύκολο να δουλέψετε.

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μπορείτε να ξεκινήσετε τον οδηγό της γκαλερί που είναι εύκολο να εντοπιστεί (βλ. Παραπάνω εικόνα) που σας βοηθά να φτάσετε στο έδαφος. Σας δείχνει τα πάντα, από το πώς να δημιουργήσετε μια γκαλερί NextGEN και να την εισαγάγετε στη σελίδα ή την ανάρτησή σας.

Η δημιουργία γκαλερί στο NextGEN Gallery είναι εξαιρετικά εύκολη χάρη στο επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη. Κάνετε περισσότερη δουλειά σε λιγότερο χρόνο σε σύγκριση με άλλες προσθήκες γκαλερί που επιβραδύνουν τη ροή εργασίας σας με περιττή ακαταστασία.

Απόδειξη πελάτη

δοκιμή πελάτη γκαλερί nextgen

Κατά καιρούς, ένας πελάτης θέλει να αποδείξει τις εικόνες ή να μοιραστεί σχόλια. Στο παρελθόν, οι φωτογράφοι ανέλαβαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πελάτες που ήθελαν να αποδείξουν την εργασία τους πριν από την ολοκλήρωση του έργου. Αυτό συνήθως περιελάμβανε επισκέψεις στο γραφείο σας (ή το δικό τους), που καταλήγει να τρώει πολύ χρόνο και χρήμα.

Ωστόσο, το NextGEN Gallery άλλαξε εντελώς το παιχνίδι. Η προσθήκη έρχεται με ένα αστρικό σύστημα που επιτρέπει στους πελάτες να αποδεικνύουν μεμονωμένες φωτογραφίες κάνοντας απλώς κλικ σε ένα εικονίδιο αστεριού. Επιπλέον, το NextGEN Gallery διαθέτει ένα πλαίσιο σχολίων που θα επιτρέπει στους πελάτες να αφήνουν σχόλια για συγκεκριμένες εικόνες.

Και οι δύο δυνατότητες μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τη ροή εργασίας σας, εξοικονομώντας τόσο εσάς όσο και τον πελάτη χρόνο και χρήμα. Τώρα δεν χρειάζεται να τρέχετε γύρω από την πόλη. Οι πελάτες μπορούν να σχολιάσουν και να αποδείξουν εικόνες απευθείας από την άνεση των σπιτιών τους.

Επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου

Επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου γκαλερί nextgen

Περιμένετε, νομίζατε – για ένα λεπτό – τα έχετε δει όλα; Εάν ναι, κάνετε λάθος. Τι πιστεύετε ότι συνεργαζόμαστε εδώ; Ένα κομμάτι κώδικα που τρέχει ως το κορυφαίο πρόσθετο γκαλερί; Έλα, γιε, μιλάμε για το NextGEN Gallery και δεν απογοητεύει ποτέ.

Εάν πουλάτε φωτογραφίες ή εικόνες, το NextGEN Gallery σας προσφέρει μια εξαιρετική σουίτα χαρακτηριστικών για να μεταφέρετε τα μεγάλα χρήματα. Μπορείς πωλήστε φωτογραφίες στο διαδίκτυο και φυσικές εκτυπώσεις αβίαστα. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τιμοκαταλόγους και να ρίξετε μερικά κουπόνια για καλό μέτρο. Και διαχειρίζεστε το όλο θέμα από τον διαχειριστή του WordPress; Λοιπόν, η πώληση φωτογραφιών με το NextGEN Gallery είναι εύκολη.

Η προσθήκη υποστηρίζει τις πύλες πληρωμής PayPal και Stripe κατά τη στιγμή της γραφής, η οποία είναι αρκετή. Η ενσωμάτωση οποιασδήποτε πύλης είναι τόσο εύκολη όσο οι A, B, C. Για σκοπούς δοκιμής, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε το πύλη δοκιμής για να βεβαιωθείτε ότι δεν χρεώνεστε για δοκιμαστικές παραγγελίες.

Εκτύπωση εργαστηρίου ενοποίησης

Χάρη στην ενοποίηση του Print Lab, μπορείτε πλέον να εκπληρώνετε τις παραγγελίες εκτύπωσης αυτόματα. Μπορείτε να επιλέξετε να εκτελέσετε τις παραγγελίες χειροκίνητα ή αυτόματα μέσω του White House Custom Color (WHCC), ενός από τα πιο δημοφιλή εργαστήρια εκτύπωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προγραμματιστές εργάζονται σκληρά για να συνεργαστούν με διεθνή εργαστήρια εκτύπωσης στο μέλλον.

Εκτός από αυτό, το NextGEN Gallery σας προσφέρει αυτοματοποιημένο υπολογισμό φόρου μέσω του Taxjar, μηδενικές προμήθειες πωλήσεων (σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες πώλησης φωτογραφιών, όπως το Smugmug ή το Photoshelter) και πολλά άλλα.

Τώρα που έχουμε μια ιδέα για το τι να περιμένουμε, ας δημιουργήσουμε μια απλή γκαλερί στη γκαλερί NextGEN μόνο για διασκέδαση.

Πώς να δημιουργήσετε μια γκαλερί NextGEN

Πρώτον, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε το δωρεάν Πρόσθετο NextGEN WordPress Gallery. Στη συνέχεια, αγοράστε το αντίγραφο του πρόσθετου NextGEN Pro από τον επίσημο ιστότοπο. Μετά από αυτό, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την επαγγελματική έκδοση.

Δημιουργία γκαλερί NextGEN

Τώρα, είστε έτοιμοι για το επόμενο μέρος, δημιουργώντας μια συλλογή. Υπάρχουν δύο τρόποι. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια συλλογή και στη συνέχεια να την εισαγάγετε στη σελίδα ή την ανάρτησή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες και να προσθέσετε τη συλλογή καθώς επεξεργάζεστε τη σελίδα ή την ανάρτησή σας.

Θα καλύψω την πρώτη μέθοδο για λόγους απεικόνισης. Η δεύτερη μέθοδος είναι αρκετά αυτονόητη, ειδικά όταν παίρνετε το κολάν της NextGEN Gallery. Επιπλέον, θα ήθελα πολύ να δοκιμάσετε τη δεύτερη μέθοδο μόνοι σας.

Μεταβείτε στο Gallery> Προσθήκη συλλογής / εικόνων, όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθήκη νέας γκαλερί στο Gallery NextGEN

Στην επόμενη οθόνη, έχετε μερικές επιλογές για να ανεβάσετε εικόνες. Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία από τον υπολογιστή σας, να εισαγάγετε από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων ή να εισαγάγετε έναν φάκελο από τον διακομιστή σας. Ανεβάζω φωτογραφίες από το φορητό μου, οπότε επιλέγω την πρώτη επιλογή. Ανεβάστε εικόνες.

Στη συνέχεια, επιλέξτε Δημιουργήστε μια νέα συλλογή, πρόσθεσε ένα Τίτλος συλλογής (το δικό μου είναι “Νέα δοκιμαστική συλλογή “), Κάντε κλικ Πρόσθεσε αρχεία για να επιλέξετε τις εικόνες σας και, τέλος, το Ξεκινήστε τη μεταφόρτωση κουμπί, όπως φαίνεται παρακάτω.

μεταφόρτωση εικόνων στο NextGEN Gallery

Εάν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να δείτε αυτόν τον μικρό άντρα στο κάτω μέρος της οθόνης:

η μεταφόρτωση ολοκληρώθηκε

Μπορείτε να κάνετε κλικ στο Διαχείριση συλλογής> Νέα συλλογή δοκιμών σύνδεσμος εάν πρέπει να επεξεργαστείτε τη συλλογή σας, αλλά θα το παραλείψουμε και θα σας δείξουμε πώς να εισαγάγετε το “Νέα δοκιμαστική συλλογή “ σε μια σελίδα ή μια ανάρτηση.

Εισαγωγή της γκαλερί NextGEN σε μια σελίδα / δημοσίευση

Τώρα που έχουμε μια συλλογή, ας την εισαγάγουμε σε μια σελίδα. Η διαδικασία παραμένει η ίδια εάν θέλετε να εισαγάγετε τη συλλογή σε μια ανάρτηση. Μεταβείτε στο Σελίδες> Προσθήκη νέου, όπως φαίνεται παρακάτω. Σημειώστε ότι μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε μια υπάρχουσα σελίδα / ανάρτηση.

προσθήκη μιας νέας σελίδας wordpress

Στη συνέχεια, προσθέστε τον τίτλο της σελίδας σας και πατήστε το ΕΙΣΑΓΩ κλειδί για να ξεκινήσετε μια νέα γραμμή (ή είναι μπλοκ;). Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+), μεταβείτε στο Κοινά μπλοκ, και κάντε κλικ Γκαλερί NextGEN, όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

επόμενο γκαλερί gutenberg μπλοκ

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Προσθήκη NextGEN Gallery κουμπί, όπως περιγράφουμε παρακάτω.

προσθήκη γκαλερί nextgen

Είναι τόσο εύκολο. έχετε ήδη εισαγάγει μια συλλογή στη σελίδα / ανάρτηση ήδη. Αλλά ας μην προχωρήσουμε εδώ. Κάνοντας κλικ στο κουμπί σας μεταφέρει στην ακόλουθη οθόνη. Εδώ, επιλέξτε Γκαλερί (1)Γκαλερί (2) (στην περίπτωσή μας, αυτό είναι “Νέα δοκιμαστική συλλογή “), και το στυλ εμφάνισης (επέλεξα Pro Πλακάκι (3)), όπως φαίνεται παρακάτω.

Μετά από αυτό, μεταβείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε το Εισαγωγή γκαλερί κουμπί:

Επόμενο, Αποθήκευση πρόχειρου, προεπισκόπησης, ενημέρωσης, ή Δημοσιεύω τη νέα σελίδα ή την ανάρτησή σας, ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη ροή εργασίας σας. πήγα με Δημοσιεύω από τότε που δημιούργησα μια νέα σελίδα ��

Και εδώ, κυρίες και κύριοι, είναι η εμφάνιση της γκαλερί μου που δημιουργήθηκε πρόσφατα στον ιστότοπο δοκιμών μου που εκτελείται στο θέμα Total WordPress:

NextGEN με Σύνολο

Δεν είναι κακό για περίπου πέντε λεπτά μαλακής εργασίας.

Οι γκαλερί NextGEN ανταποκρίνονται?

Σίγουρα είναι! Έστειλα το σύνδεσμο στο τηλέφωνό μου και εδώ έχω:

NextGEN ανταποκρίνεται

Είναι όλα καλά; Οι γκαλερί NextGEN είναι εύκολο να δημιουργηθούν και να ανταποκρίνονται �� Είναι σαν να έχουμε ό, τι χρειαζόμαστε εδώ, οπότε ας προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα. Οι δυνατότητες και οι επιλογές σε αυτό το πράγμα είναι αρκετές για να συγκεντρώσουν πολλές ριζικές κριτικές από χρήστες όπως εσείς. Εδώ είναι μερικές μαρτυρίες.

Μαρτυρίες

μαρτυρίες γκαλερί nextgen

Οι χρήστες επαινούν το NextGEN Gallery αριστερά, δεξιά και κέντρο. Θέλω να πω, τι δεν υπάρχει αγάπη για το πρόσθετο. Ακολουθούν πραγματικές μαρτυρίες από ικανοποιημένους χρήστες:

Τα τελευταία 15 χρόνια, δοκίμασα πολλές προσθήκες γκαλερί και το NEXTGEN GALLERY είναι μακράν η πιο φιλική προς το χρήστη, ευέλικτη και αποτελεσματική. Ευχαριστώ! – Mark Jordan Φωτογραφία

Τότε υπάρχει…

Χρησιμοποιούμε τη συλλογή NextGEN σε έναν ιστότοπο ή έναν άλλο εδώ και χρόνια. Όχι μόνο διαθέτει ένα υπέροχο σύνολο χαρακτηριστικών, αλλά διατηρείται καλά, πάντα ενημερωμένο, και είχαμε μεγάλη επιτυχία με οποιεσδήποτε ερωτήσεις υποστήριξης τα τελευταία χρόνια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! – Ντέιβιντ Γ. Τζόνσον

Και…

Η προσθήκη NextGEN Gallery είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα σε μια προσθήκη γκαλερί για την τέχνη μου. Μου αρέσει που μπορώ να έχω μια γκαλερί προσαρμοσμένη ταξινόμηση και ότι έχει μια ρύθμιση για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχικών εικόνων και την απενεργοποίηση του μενού με το δεξί κλικ για να αποτρέψει τους χρήστες από τη λήψη της τέχνης μου. – GabiClayton

…μεταξύ άλλων.

Για μια προσθήκη γκαλερί με εξαιρετική βαθμολογία, θα ήμασταν εδώ όλη την ημέρα αν προσθέσαμε κάθε κριτική στην ανάρτηση. Μπορείτε να δείτε περισσότερες κριτικές στον επίσημο ιστότοπο της γκαλερί NextGEN ή στο WordPress.org. Εκτός αυτού, ας δούμε τις διαθέσιμες επιλογές υποστήριξης.

Υποστήριξη Gallery NextGEN

Εάν έχετε κολλήσει κατά τη χρήση του NextGEN Gallery, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην υποδειγματική υποστήριξή τους. Προσφέρουν πολλές επιλογές και υλικά υποστήριξης. Για αρχάριους, μπορείτε πάντα να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης με την προϋπόθεση ότι έχετε λογαριασμό Imagely. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να δείτε το τεκμηρίωση εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη διαμόρφωση της προσθήκης NextGEN Gallery.

Επιπλέον, μη διστάσετε να δείτε το Φανταστικά blog και Podcast φωτογραφίας WordPress. Υπάρχει ένας τόνος για να μάθετε από τους πόρους. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε απευθείας με το Imagely.

Τιμές γκαλερί NextGEN

τιμές γκαλερί nextgen

Το Imagely σας προσφέρει υπέροχα πακέτα τιμολόγησης. Όπως έχουμε ήδη δημιουργήσει, σας προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση για να σας φέρουν στην πόρτα. Αν θέλετε premium πρόσθετα, μπορείτε να αγοράσετε το Συν (79 $), Pro (139 $), ή Πακέτο διάρκειας ζωής (299 $). Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει.

Αποκτήστε το NextGEN Gallery

Τελικές λέξεις

Το NextGEN Gallery είναι μια φανταστική προσθήκη γκαλερί WordPress. Έρχεται με ένα εκατομμύριο και ένα χαρακτηριστικά που κάνουν τη δημιουργία όμορφων γκαλερί εξαιρετικά εύκολη. Ταυτόχρονα, το πρόσθετο είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση που θα χτυπήσετε το έδαφος σε λειτουργία χωρίς χρόνο. Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα νερά, αλλά αν θέλετε περισσότερη ισχύ, έχετε πολλά premium πρόσθετα στο beck και την κλήση σας.

Έχετε ερωτήσεις ή προτάσεις; Ποια είναι η αγαπημένη σας προσθήκη γκαλερί; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me