Mouseflow Heatmap Analytics για αναθεώρηση WordPress

Mouseflow Heatmap Analytics για αναθεώρηση WordPress

Η ανάλυση των χαρτών θερμότητας είναι μια επιστημονική προσέγγιση για τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών για το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τον ιστότοπό σας. Είναι ένας τρόπος που υποστηρίζεται από δεδομένα για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των σελίδων προορισμού, των εντύπων επικοινωνίας και των διοχετεύσεων αγοράς. Το Mouseflow είναι μια ανάλυση χάρτη θερμότητας freemium, επανάληψη συνεδρίας και εργαλείο εγγραφής. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το Mouseflow ενσωματώνοντάς το στο αγαπημένο μας εργαλείο CMS – το WordPress.


Contents

Τι είναι ένας χάρτης θερμότητας?

Για όσους από εσάς είστε νέοι στο θέμα της ανάλυσης χάρτη θερμότητας, ακολουθεί μια απλή λίστα.

Οι χάρτες θερμότητας είναι μια οπτική αναπαράσταση των πιο ενεργών περιοχών του ιστότοπού σας. Μια περιοχή στην οποία γίνεται κλικ περισσότερο (για παράδειγμα, το Ξεκινήστε εδώ στοιχείο μενού ενός ιστολογίου), θα εμφανίζεται κόκκινο σε έναν χάρτη θερμότητας.

Heatmaps στις μηχανές αναζήτησης

Χάρτες θερμότητας μηχανών αναζήτησης

Η εξέλιξη των χαρτών θερμότητας σε 10 χρόνια, πηγή: Δύο Octobers

Ας πάρουμε το παράδειγμα ενός χάρτη θερμότητας σε μια μηχανή αναζήτησης.

Στο Google (ή σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης για αυτό το θέμα), τα πρώτα τρία αποτελέσματα αναζήτησης είναι οι σύνδεσμοι με τα περισσότερα κλικ. Ως αποτέλεσμα, αυτή η περιοχή αντιπροσωπεύεται με κόκκινο χρώμα σε έναν χάρτη θερμότητας, καθώς είναι η «πιο ενεργή» ή «καυτή» περιοχή στον χάρτη θερμότητας. Οι σύνδεσμοι που ακολουθούν (δηλαδή ο πέμπτος, ο έκτος, κ.λπ.) συνδέονται με μειωμένο αριθμό κλικ και έχουν πιο “ψυχρότερα” χρώματα (πορτοκαλί έως κίτρινο έως πράσινο σε μπλε) στο χάρτη θερμότητας.

Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης είναι μια αναπαράσταση του τρόπου με τον οποίο εξελίχθηκαν οι χάρτες θερμότητας σε διάστημα δέκα ετών. Το 2005, το ονόμαζαν «ιερό τρίγωνο», το οποίο σήμαινε ότι τα πρώτα γράμματα των δύο πρώτων συνδέσμων έδωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής του ερευνητή.

Δέκα χρόνια κάτω, έχουμε εκπαιδεύσει τα μάτια μας για να σαρώσουμε τις πρώτες λέξεις των κορυφαίων 5-6 συνδέσμων. Αυτό μας δίνει έναν ορθογώνιο χάρτη θερμότητας που βλέπουμε στη δεξιά πλευρά του στιγμιότυπου οθόνης.

Τι είναι η εγγραφή και επανάληψη συνεδρίας?

Οι χάρτες αντιστοίχισης μας δίνουν μια καλή ματιά στις πιο ενεργές περιοχές με περισσότερες κλικ στον ιστότοπο. Δεν θα ήταν δροσερό πραγματικά βλέπω πώς αλληλεπιδρά ένας επισκέπτης με τον ιστότοπό σας?

Η κίνηση του ποντικιού είναι μια ισχυρή ένδειξη ως προς όπου η προσοχή του επισκέπτη βρίσκεται στον ιστότοπο.

Εγγραφή συνεδρίας είναι η τέλεια λύση. ΕΝΑ συνεδρίαση είναι ουσιαστικά ολόκληρη η δραστηριότητα που κάνει ο επισκέπτης σε μία μόνο επίσκεψη. Αυτό περιλαμβάνει το χρόνο από τον οποίο φορτώθηκε ο ιστότοπος έως το χρόνο κλεισίματος της καρτέλας (ή του παραθύρου). Ροή ποντικιού εγγραφές τις μεμονωμένες συνεδρίες των επισκεπτών του ιστότοπού σας και σας επιτρέπει να τις παίζετε, ανά πάσα στιγμή από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Η αναπαραγωγή μιας ηχογραφημένης περιόδου λειτουργίας καλείται Επανάληψη περιόδου σύνδεσης. Είναι στην πραγματικότητα ένα βίντεο ολόκληρης της αλληλεπίδρασης του επισκέπτη με τον ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει πληκτρολογημένες πληροφορίες (οι κωδικοί πρόσβασης είναι πάντα κρυμμένοι), αλληλεπιδράσεις φόρμας, κλικ και κάθε άλλη δραστηριότητα.

Τα οφέλη της εγγραφής και της αναπαραγωγής συνεδρίας

Εγγραφή και επανάληψη συνεδρίας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο σε δοκιμές αλληλεπίδρασης χρήστη, δοκιμές A / B και δοκιμές χρηστικότητας – όλα με τους ζωντανούς χρήστες.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα σελίδας λήψης ebook. Είναι μια κλασική περίπτωση χρήσης στην παραγωγή δυνητικών πελατών, όπου δίνετε στον χρήστη κάτι (σε ​​αυτήν την περίπτωση το ebook), σε αντάλλαγμα για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του και την άδεια αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτούς. Θα εμφανιστεί μια εγγραφή συνεδρίας πως οι χρήστες σας αλληλεπιδρούν με τη φόρμα, πόσα άτομα καταλήγουν πραγματικά να συμπληρώσουν τη φόρμα, τον αριθμό των πεδίων που συμπληρώνει ένας χρήστης, προτού εγκαταλείψει, κ.λπ..

Υπάρχουν τόνοι άλλων περιπτώσεων χρήσης όπου η εγγραφή συνεδρίας, η επανάληψη και οι χάρτες θερμότητας χρησιμοποιούνται για τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών. Σε αυτήν την κριτική, θα καλύψουμε τις πέντε κορυφαίες δυνατότητες που προσφέρει το Mouseflow:

 1. Χάρτες θερμότητας
 2. Εγγραφή συνεδρίας
 3. Επανάληψη συνεδρίας
 4. Εγγραφή συνεδρίας φόρμας
 5. Συλλογή σχολίων

Θα καλύψουμε κάθε ένα από τα θέματα λεπτομερώς στις ακόλουθες ενότητες.

Το ταμπλό ροής ποντικιού

Πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων για τη ροή ποντικιού

Πανοραμική θέα του Πίνακα ελέγχου Mouseflow

Ο πίνακας εργαλείων του Mouseflow σάς προσφέρει μια πανοραμική θέα των πρόσφατων εγγραφών της περιόδου σύνδεσης και των δημοφιλών χαρτών θερμότητας. Το γράφημα αντιπροσωπεύει τον αριθμό των περιόδων σύνδεσης που καταγράφηκαν και είναι ανάλογη με την κίνηση που λαμβάνει ο ιστότοπός σας.

Χάρτες θερμότητας

Το analytics του heatflaps του Mouseflow υποστηρίζει πέντε διαφορετικές διαστάσεις, όπως χάρτης θερμότητας, θερμικός χάρτης κίνησης, χάρτης θερμότητας κύλισης και γεωγραφικός χάρτης θερμότητας. Θα αξιολογήσουμε μια μεμονωμένη σελίδα που περιέχει μια φόρμα επικοινωνίας και θα τη δοκιμάσουμε σε καθέναν από τους πέντε τύπους χάρτη θερμότητας.

Κάντε κλικ στο Heatmaps

Ένας χάρτης θερμότητας κλικ αντιπροσωπεύει τις περιοχές που λαμβάνουν τον υψηλότερο αριθμό κλικ. Κάθε σελίδα θα έχει τη δική της μοναδική απεικόνιση θερμότητας. Για παράδειγμα, στη σελίδα που περιέχει μια φόρμα επικοινωνίας, το υποβάλλουν Το κουμπί θα καταγράφει τον υψηλότερο αριθμό κλικ.

κάντε κλικ στο heatmap στη ροή του ποντικιού για wordpress

Στιγμιότυπο οθόνης ενός κλικ θερμότητας στο WordPress, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης του χάρτη θερμότητας κλικ ενός ιστότοπου επίδειξης, που έφτιαξα για αυτό το σεμινάριο. Εφόσον έχω υποβάλει μόνο τη φόρμα επικοινωνίας τρεις φορές, καταγράφει τρία κλικ. Το Three είναι ένας πολύ μικρός αριθμός που πρέπει να ληφθεί υπόψη σε έναν χάρτη θερμότητας, γι ‘αυτό επισημαίνεται με μπλε χρώμα.

Χάρτης θερμότητας κίνησης

heatmap κίνησης στη ροή του ποντικιού για wordpress

Στιγμιότυπο οθόνης ενός Heatmap κίνησης στο WordPress, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Ο χάρτης θερμότητας κίνησης αντιπροσωπεύει τις περιοχές του ιστότοπου με την υψηλότερη κίνηση. Στο στιγμιότυπο οθόνης, θα παρατηρήσετε τα μπλε μπαλώματα, που αντιπροσωπεύουν χαμηλή δραστηριότητα.

Χάρτης θερμότητας προσοχής

Το Attention Heatmap είναι μια ενδιαφέρουσα μέτρηση. Αντιπροσωπεύει τους τομείς στους οποίους οι χρήστες ξοδεύουν μέγιστο χρονικό διάστημα.

Ας πάρουμε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης για να το εξηγήσουμε.

προσοχή heatmap στη ροή του ποντικιού για wordpress

Στιγμιότυπο οθόνης του Attention Heatmap στο WordPress, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Η περιοχή με πράσινο χρώμα έχει μέσο όρο χρόνου 10,2 δευτερολέπτων, ενώ οι περιοχές με κόκκινο χρώμα έχουν μέσο χρόνο 21 δευτερολέπτων. Αυτό υποδηλώνει ότι οι επισκέπτες του ιστότοπου ξοδεύουν σημαντικό μέρος του χρόνου τους στον ιστότοπο στην κόκκινη περιοχή. Στην περίπτωσή μας αυτή είναι η φόρμα επικοινωνίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες προσοχής προσοχής για να βελτιώσετε το αντίγραφο σελίδας πωλήσεων?

Ο χάρτης προσοχής μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μέτρησης όπου οι επισκέπτες σας ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους. Εάν γράφετε μια μεγάλη σελίδα πωλήσεων, θέλετε οι αναγνώστες σας να διαβάσουν πραγματικά τη σελίδα από την κορυφή (περνούν τον περισσότερο χρόνο τους εκεί), ακολουθούμενες από τις μαρτυρίες και κάντε κλικ στο Αγορασε τωρα κουμπί.

Ως εκ τούτου, το κορυφαίο κομμάτι της σελίδας πωλήσεών σας θα πρέπει ιδανικά να είναι το κόκκινο, σε έναν χάρτη θερμότητας Attention.

Εάν οι επισκέπτες σας είναι δεν διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές της σελίδας πωλήσεών σας, είναι μια σαφής ένδειξη ότι οι ανάγκες σας στο αντίγραφο και το αντίγραφο λειτουργούν.

Μεταβείτε στον χάρτη θερμότητας

Ένας κύλινδρος αντιστοίχισης απεικονίζει τις πιο κυλιόμενες περιοχές στον ιστότοπό σας. Οι επισκέπτες του ιστότοπού σας τείνουν να μετακινηθούν γρήγορα προς τα κάτω από την κεφαλίδα και να φτάσουν στο σημείο όπου το περιεχόμενο.

Ο χάρτης θερμότητας κύλισης είναι συμπληρωματικός του χάρτη θερμότητας προσοχής. Όταν η προσοχή είναι υψηλή, η κύλιση είναι χαμηλή. Γνωρίζετε ότι κάποιος έχει ξεφύγει από το αντίγραφο όταν βλέπετε μια κόκκινη περιοχή στον κύκλο θερμότητας. Οι κίτρινες έως πράσινες περιοχές σε έναν κύκλο θερμότητας αντιστοιχεί στα bit του αντιγράφου σας τα οποία οι επισκέπτες σας βρίσκουν ενδιαφέροντα ή χρήσιμα. Χρησιμοποιείται σωστά, ο κύριος χάρτης θερμότητας μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη βελτίωση του αντιγράφου της σελίδας προορισμού.

κύλιση του θερμικού χάρτη στη ροή του ποντικιού για wordpress

Στιγμιότυπο οθόνης ενός Scroll Heatmap στο WordPress, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Ωστόσο, στο σεμινάριό μας, έχω πραγματοποιήσει κύλιση σε όλο το μέρος, γι ‘αυτό όλα επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα. Θα παρατηρήσετε ότι η περιοχή του υποσέλιδου είναι μπλε, υποδηλώνοντας ελάχιστη δραστηριότητα κύλισης.

Πόσες συνεδρίες πρέπει να εγγράψω?

Η ροή ποντικιού σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πόσες περιόδους εγγραφής καταγράφονται, εκτός κυκλοφορίας. Για παράδειγμα, εάν η εισαγωγή σας είναι ⅓, θα καταγραφεί μία από τις τρεις συνεδρίες επισκεπτών. Με άλλα λόγια, καταγράφεται το 30% της περιόδου λειτουργίας της επισκεψιμότητας.

Αυτό είναι σημαντικό όσον αφορά τον προγραμματισμό της χρήσης σας. Κάθε καταγεγραμμένη συνεδρία είναι πίστωση. Ανάλογα με το πρόγραμμα που αγοράζετε, θα πρέπει να προσαρμόσετε το ποσοστό της καταγεγραμμένης επισκεψιμότητας, από τη συνολική επισκεψιμότητα.

Ένας απλός τρόπος για να εκτιμήσετε αυτόν τον αριθμό είναι να αναζητήσετε την αναφορά επισκεψιμότητας του Google Analytics. Για παράδειγμα, εάν λάβετε 1000 μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα και θέλετε να ηχογραφήσετε, ας πούμε 500 περιόδους σύνδεσης, τότε θα ρυθμίσετε τη Ροή ποντικιού για να καταγράφετε έναν στους δύο επισκέπτες, δηλαδή 50% της επισκεψιμότητας.

Γεωγραφικός χάρτης θερμότητας

geo heatmap στη ροή του ποντικιού για wordpress

Στιγμιότυπο οθόνης ενός Geo Heatmap στο WordPress, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Ο γεωγραφικός χάρτης θερμότητας επισημαίνει τις χώρες από τις οποίες προέρχονται οι περισσότεροι επισκέπτες σας. Αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα στα περισσότερα λογισμικά ανάλυσης όπως το Google Analytics ή το Kissmetrics. Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης προέρχεται από τον ιστότοπο επίδειξης, γι ‘αυτό επισημαίνεται μόνο η Ινδία.

Διοχετεύσεις

ebook λήψης διοχέτευσης στη ροή του ποντικιού για wordpress

Παράδειγμα διοχέτευσης λήψης eBook στο WordPress, που δημιουργήθηκε από το Mouseflow

Η διοχέτευση είναι μια σειρά βημάτων που κάνει ο επισκέπτης για να ολοκληρώσει ένα δράση στον ιστότοπό σας.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε οι επισκέπτες σας να κατεβάσουν ένα αντίγραφο του πιο πρόσφατου ebook σας, με αντάλλαγμα τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους. Αυτή είναι μια κλασική καμπάνια δημιουργίας δυνητικών πελατών, με τη βοήθεια μιας λήψης ebook.

ο δράση που θέλετε να ολοκληρώσουν οι επισκέπτες σας είναι η λήψη του ebook. Αυτή η ενέργεια έχει ένα ή περισσότερα βήματα εμπλεγμένος.

Για να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά, ας εξετάσουμε δύο βήματα (ή σελίδες) σε αυτήν την ενέργεια.

 1. Η πρώτη σελίδα είναι όπου ο επισκέπτης διαβάζει για την προσφορά και εισάγει τη διεύθυνση email.
 2. Η δεύτερη σελίδα είναι μια σελίδα επιβεβαίωσης, όπου ο επισκέπτης βλέπει λήψη / κουμπιά για το PDF.

Έτσι, η διοχέτευση για τη λήψη του eBook περιέχει δύο βήματα, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

ebook λήψης διοχέτευσης στη ροή του ποντικιού για wordpress - setup

Δημιουργία νέας διοχέτευσης για λήψη ebook στο WordPress χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Η ροή του ποντικιού μετρά το ρυθμό πτώσης σε κάθε στάδιο της διοχέτευσης. Στο παράδειγμά μας, δεν έχουμε κατεβάσει το ebook και αποχωρήσαμε από τον ιστότοπο μετά την προβολή της πρώτης σελίδας (προορισμού).

διοχέτευση λήψης ebook στη ροή του ποντικιού για wordpress - ποσοστό μετατροπής

Ποσοστό μετατροπής μιας διοχέτευσης λήψης ebook στο Mouseflow

Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης μας λέει ότι η σελίδα προορισμού έχει λάβει 5 επισκέπτες, κανένας από τους οποίους δεν έφτασε στη σελίδα επιβεβαίωσης.

Πώς να βελτιστοποιήσετε το ποσοστό μετατροπών χρησιμοποιώντας διοχετεύσεις στο Mouseflow?

Οι διοχετεύσεις σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των επισκεπτών σας στον ιστότοπό σας. Είναι εξαιρετικά χρήσιμα για την ανακάλυψη των περιοχών διαρροής στη διοχέτευση μετατροπών. Μόλις εντοπίσετε τη σελίδα που έχει διαρροή, θα γνωρίζετε την περιοχή του προβλήματός σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το αντίγραφο της σελίδας (ή σε ορισμένες περιπτώσεις, να καταργήσετε εντελώς τη σελίδα) για να δείτε εάν τα ποσοστά πτώσης μειώνονται.

Έντυπα

πώς να παρακολουθείτε μια φόρμα στο wordpress χρησιμοποιώντας τη ροή του ποντικιού

Παρακολούθηση φορμών στο WordPress χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Το Mouseflow σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν με τις φόρμες σας στο WordPress. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στη δημιουργία δυνητικών πελατών και στο μάρκετινγκ περιεχομένου, όπου το κόστος ανά δυνητικό πελάτη είναι σημαντικά υψηλότερο, σε σύγκριση με τον ιστότοπο / προϊόν της B2C.

Ας εξετάσουμε το Φόρμα δοκιμής WPExplorer που έχω δημιουργήσει για αυτό το σεμινάριο.

μορφή τμηματοποίησης σε wordpress ροής ποντικιού

Τμηματοποίηση των πεδίων σε μορφή παρακολούθησης στο Mouseflow

Αυτό το στιγμιότυπο οθόνης μας λέει ότι υπήρχαν δύο επισκέπτες στη σελίδα της φόρμας και ότι ο μέγιστος χρόνος αφιερώθηκε στο πεδίο διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα σημειώσετε επίσης ότι το ποσοστό μετατροπών είναι 0% από τότε που δεν υπέβαλα τη φόρμα μετά τη συμπλήρωσή της.

Πώς να βελτιώσετε το ποσοστό ολοκλήρωσης φόρμας χρησιμοποιώντας τη ροή ποντικιού?

Χρησιμοποιώντας το Mouseflow, θα μπορείτε να καταλάβετε τα πεδία έντασης δεδομένων στη φόρμα σας και να μετρήσετε το χρόνο που απαιτείται για τη συμπλήρωση μιας τυπικής φόρμας. Εάν ο αριθμός των πεδίων στη φόρμα σας είναι πολύ υψηλός, ή χειρότερος, άσχετος, μπορεί να παρατηρήσετε ότι οι επισκέπτες σας πέφτουν στα συγκεκριμένα πεδία, μέσα στη φόρμα. Με το Mouseflow, θα μπορείτε να αναγνωρίζετε αυτά τα πεδία και να βελτιστοποιείτε γύρω από αυτά, για να αυξήσετε τελικά το ποσοστό ολοκλήρωσης της φόρμας σας.

Πώς να παρακολουθείτε μια φόρμα στο WordPress χρησιμοποιώντας το Mouseflow?

Η παρακολούθηση μιας φόρμας στο WordPress χρησιμοποιώντας το Mouseflow περιλαμβάνει μερικά βήματα:

 1. Αρχικά, ρυθμίστε τη φόρμα σας στο WordPress και αντιγράψτε τη διεύθυνση URL
 2. Μεταβείτε στη σελίδα “Φόρμες” στον πίνακα εργαλείων του Mouseflow και κάντε κλικ στη Νέα φόρμα.
 3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL που αντιγράψατε στο Βήμα 1.
 4. Η ροή ποντικιού θα αναγνωρίσει αυτόματα τη φόρμα από τη σελίδα, μαζί με όλα τα πεδία της.
 5. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα όνομα σε κάθε πεδίο στη φόρμα, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολο να παρακολουθείτε.
 6. Τέλος, πατήστε Δημιουργία φόρμας για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων φόρμας.

Ανατροφοδότηση

Το Mouseflow σάς επιτρέπει να δημιουργείτε όμορφες, μη ενοχλητικές καμπάνιες σχολίων για τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Σε τελική ανάλυση, η ακρόαση των αναγνωστών / πελατών σας είναι ένας ασφαλής τρόπος βελτίωσης του ιστότοπού σας.

Δείτε πώς μοιάζει μια τυπική καμπάνια σχολίων:

εκστρατεία ανατροφοδότησης στο wordflow wordpress

Εκστρατεία σχολίων στο WordPress που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το Mouseflow

Μόλις ολοκληρώσετε την έρευνα, αυτή είναι η σελίδα επιβεβαίωσης.

εκστρατεία ανατροφοδότησης στο wordflow του wordpress

Σελίδα επιβεβαίωσης / ευχαριστώ για την εκστρατεία ανατροφοδότησης

Πώς να δημιουργήσετε μια εκστρατεία ανατροφοδότησης στο WordPress χρησιμοποιώντας το Mouseflow?

Τώρα ας δούμε πώς μπορεί κανείς να δημιουργήσει μια καμπάνια σχολίων στο Mouseflow.

Συνδεθείτε στον πίνακα εργαλείων Mouseflow και κάντε κλικ στο Ανατροφοδότηση από το αριστερό μενού και κάντε κλικ στο Προσθήκη νέας καμπάνιας.

Δημιουργία νέας εκστρατείας ανατροφοδότησης στο Mouseflow

Μπορείτε να προσθέσετε όσες ερωτήσεις χρειάζεστε, με τουλάχιστον μία ερώτηση. Οι επιλογές απάντησης περιλαμβάνουν πολλαπλή επιλογή, παράγραφος κειμένου (μικρό / μεγάλο) ή ένα Net Promoter Score.

Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση των ερωτήσεων και των επιλογών απάντησης στα δεξιά.

Τέλος, καθορίζετε το περιεχόμενο της σελίδας επιτυχίας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Ενεργοποίηση στην εκστρατεία ανατροφοδότησης

Ενεργοποιητές καθορίστε πότε και πού εμφανίζεται κάθε καμπάνια ανατροφοδότησης. Το Mouseflow προσφέρει μια σειρά επιλογών για να καθορίσετε τις σκανδάλη σας. Για παράδειγμα, στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης:

 1. Η καμπάνια σχολίων θα φορτώσει μόλις φορτωθεί η σελίδα.
 2. Φορτώνεται για όλους τους επισκέπτες, ανεξάρτητα από το εάν είναι εγγεγραμμένοι ή άλλοι τμηματοποιημένοι χρήστες.
 3. Η καμπάνια φορτώνεται σε όλες τις σελίδες (αν και είναι καλή ιδέα να μην εμφανίζεται στη σελίδα σύνδεσης!)
 4. Μια σημαντική επιλογή – η φόρμα καμπάνιας εμφανίζεται μόνο μία φορά ανά χρήστη.

Αφού ορίσετε τους κανόνες ετικέτας, κάντε κλικ στο Επόμενο να προχωρήσει.

Kill switch για μια εκστρατεία ανατροφοδότησης στο Mouseflow

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την καμπάνια, αμέσως μετά τη δημιουργία.

Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε πρώτα την καμπάνια στον ζωντανό ιστότοπο, περιορίζοντάς την σε μια σελίδα χωρίς ευρετήριο ή λιγότερο δημοφιλή και να δείτε εάν τα δεδομένα συλλέγονται σωστά. Αφού επαληθεύσετε ότι η καμπάνια λειτουργεί, μπορείτε να την αναπτύξετε σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Τι μου αρέσει για το Mouseflow

Η έξυπνη διεπαφή του Mouseflow και οι πολλαπλές επιλογές παρακολούθησης το καθιστούν μια εξαιρετική αρχή για τα θερμικά χαρτικά analytics.

Το μοντέλο Freemium

τιμολόγηση ροής ποντικιού

Μοντέλο τιμολόγησης ροής ποντικιού

Το Mouseflow λειτουργεί σε ένα μοντέλο freemium, παρέχοντάς σας 200 δωρεάν πιστώσεις, κάθε μήνα.

Κάθε πίστωση είναι ισοδύναμη με μία καταγεγραμμένη συνεδρία. Ωστόσο, οι πιστώσεις περιορίζονται στα 200 ανά μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν την έχετε χρησιμοποιήσει, θα την χάσετε.

Παρόμοια με το MailChimp (ο αγαπημένος μου πάροχος υπηρεσιών email), το Mouseflow μου δίνει την ευελιξία να δοκιμάσω την υπηρεσία προτού το κάνω. Επίσης, σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες ανάλυσης θερμικών χαρτών, το Mouseflow έχει μια αρκετά ανταγωνιστική στρατηγική τιμολόγησης.

Ενσωματωμένη συμβατότητα WordPress

προσθήκη wordpress ροής ποντικιού

Πίνακας ελέγχου προσθήκης ποντικιού στο WordPress

Το Mouseflow υποστηρίζει ενσωματώσεις με πολλά εργαλεία (περισσότερα σε αυτό αργότερα), συμπεριλαμβανομένου του WordPress. Για να ξεκινήσετε την παρακολούθηση του ιστότοπού σας στο WordPress με το Mouseflow, απλώς κατεβάστε το Ροή ποντικιού για WordPress plugin και ενεργοποιήστε το.

Μια νέα καταχώρηση που ονομάζεται Mouseflow θα πρέπει να εμφανίζεται στην αριστερή γραμμή στον πίνακα εργαλείων του WordPress.

προσθήκη κώδικα παρακολούθησης ιστότοπου στη ροή του ποντικιού στο wordpress

Εισαγωγή κώδικα παρακολούθησης του Mouseflow στο WordPress

Κάντε κλικ στο Κωδικός παρακολούθησης για να εισαγάγετε τον κώδικα παρακολούθησης στον ιστότοπό σας στο WordPress. Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες κώδικα παρακολούθησης για τον ιστότοπο από τον λογαριασμό σας στο Mouseflow, στην ενότητα Ρυθμίσεις.

ρυθμίσεις ιστότοπου στη ροή του ποντικιού για wordpress

Πληροφορίες ιστότοπου στο Mouseflow

Μόλις ολοκληρωθεί, το Mouseflow θα ξεκινήσει την καταγραφή των συνεδριών σας στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Άλλα δροσερά πράγματα

Διαδικασία ενσωμάτωσης νέου χρήστη του Mouseflow

Μου αρέσει η νέα διαδικασία επιβίβασης του χρήστη του Mouseflow, η οποία με γνώρισε όλες τις διάφορες επιλογές του ταμπλό. Ήμουν σε λειτουργία σε λιγότερο από 10 λεπτά, χωρίς να αναφερθώ στη βάση γνώσεων. Έχουν επίσης μερικά ωραία εκπαιδευτικά βίντεο, τακτοποιημένα σε έξι κατηγορίες.

Ενσωμάτωση τρίτων 

Το Mouseflow ενσωματώνεται με πάνω από τριάντα λογισμικό τρίτων

Το Mouseflow υποστηρίζει πολλαπλές ενσωματώσεις τρίτων, από CMS έως λογισμικό μάρκετινγκ έως προηγμένο λογισμικό διαχείρισης ετικετών. Τη στιγμή της γραφής, το Mouseflow υποστηρίζει 30 εγγενείς ενσωματώσεις, ομαδοποιημένες σε έξι μεγάλες κατηγορίες:

 1. Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου: Εκτός από το WordPress, το Mouseflow ενσωματώνεται σε ιστότοπους Joomla, Drupal, Blogger και καλές ιστοσελίδες HTML5. Ενσωματώνεται επίσης με δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων όπως το Squarespace και το Weebly. Το Wix δεν έχει αποκτήσει μια αποκλειστική ενσωμάτωση.
 2. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Το Mouseflow ενσωματώνεται με κορυφαίο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα όπως Prestashop, Magento, 3dcart και δημοφιλείς πληρωμένες λύσεις όπως το Shopify.
 3. Ανάλυση: Μπορείτε να ενσωματώσετε τα δεδομένα του Mouseflow με δημοφιλές λογισμικό ανάλυσης όπως το Google Analytics, το Adobe Analytics και εξειδικευμένα όπως το Kissmetrics και το Coremetrics.
 4. Εμπορία: Το Mouseflow υποστηρίζει κορυφαίο λογισμικό μάρκετινγκ, όπως Hubspot, Instapage, Unbounce, Optimizely και άλλα.
 5. Εξυπηρέτηση πελατών: Η εξυπηρέτηση πελατών σε πραγματικό χρόνο αποτελεί βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη επιχείρηση και τη μακροπρόθεσμη σταθερότητά της. Το Mouseflow ενσωματώνεται επίσης με κορυφαία υποστήριξη πελατών και λογισμικό υποστήριξης όπως Zendesk, Olark, Freshdesk και Zopim.
 6. Διαχείριση ετικετών: Η απόδοση είναι το κλειδί για τη μέτρηση των προσπαθειών μάρκετινγκ και της απόδοσης επένδυσης. Υπάρχουν προηγμένο λογισμικό διαχείρισης ετικετών, όπως το Segment.io και το Google Tag Manager. Το Mouseflow ενσωματώνεται εγγενώς σε αυτά, μαζί με το Ensighten και το Tealium.

Εκτός από αυτό, το Mouseflow έχει επίσης ένα ισχυρό API REST, χρησιμοποιώντας τα οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα από οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πύλη.

Πελάτη ροής ποντικιού

Το Mouseflow έχει κάποιο πελατολόγιο

Το Mouseflow χρησιμοποιείται από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Hubspot, Optimizely και Intuit. Τη στιγμή της γραφής, η πελατειακή τους βάση είναι πάνω από 100.000.

Τυλίγοντας

Η ανάλυση ιστοτόπων είναι ένα ακμάζον πεδίο στην σημερινή οικονομία ελλείμματος προσοχής. Εκατομμύρια δολάρια διατίθενται για τη χρηματοδότηση νέων ερευνών και λύσεων για αναλυτικά στοιχεία και απόδοση Το Mouseflow είναι το τέλειο ξεκίνημα για κάθε έμπορο να εξοικειωθεί με τα βασικά στοιχεία του heatmap analytics.

Ας ρίξουμε μια σύντομη περίληψη του τι έχουμε καλύψει μέχρι τώρα:

 1. Τι είναι οι χάρτες θερμότητας?
 2. Πώς η εγγραφή και η αναπαραγωγή συνεδρίας βοηθούν στην ανάλυση συμπεριφοράς των χρηστών
 3. Οι δυνατότητες του Mouseflow, συμπεριλαμβανομένων των χαρτών θερμότητας (κλικ, κίνηση, προσοχή, κύλιση και γεωγραφική περιοχή), διοχετεύσεις, φόρμες και εκστρατείες σχολίων.
 4. Πώς να ρυθμίσετε το WordPress και το Mouseflow
 5. Δροσίζει πράγματα για το Mouseflow, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης 30+ τρίτων μερών και του πακέτου για πάντα χωρίς χρέωση.

Όπως πάντα σε αφήνω με μια ερώτηση. Χρησιμοποιείτε αναλυτικά στοιχεία θερμότητας στον ιστότοπό σας; Εάν ναι, ποιο λογισμικό χρησιμοποιείτε; Είναι λειτουργικά καλύτερο από το Mouseflow; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map