Monarch Review: Πρόσθετο κοινωνικής κοινοποίησης WordPress από τα ElegantThemes

Η κοινωνική απόδειξη είναι ένα θέμα ομορφιάς. Σας ξεχωρίζει από το πλήθος, βελτιώνοντας παράλληλα την αξία της επωνυμίας σας. Ένας ιστότοπος με 5 άρθρα μπορεί να έχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, σε σύγκριση με έναν ιστότοπο με 1500 άρθρα. Με τις ολοένα και πιο έξυπνες μηχανές αναζήτησης, η αξία του ιστότοπού σας επηρεάζεται σημαντικά από την ποιότητα του περιεχομένου που φιλοξενεί.


Το μέρος περιεχομένου είναι καθήκον της συντακτικής σας ομάδας. Η προσφορά εξαρτάται από την ομάδα μάρκετινγκ.

Είχατε ποτέ πρόβλημα να βρείτε το τέλειο πρόσθετο κοινωνικών μέσων για τον ιστότοπό σας στο WordPress; Υπάρχουν τόνοι εκεί έξω, αλλά κανένας από αυτούς δεν ταιριάζει αρκετά. Η προσθήκη X μπορεί να έχει χαρακτηριστικά, αλλά λείπει η δυνατότητα # 4. Και το χαρακτηριστικό # 4 μπορεί να είναι κάτι που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς. Ανεξάρτητα από το πόσα πρόσθετα υπάρχουν, κάθε ένα αποτυγχάνει σε ένα σημαντικό χαρακτηριστικό.

Ας σκεφτούμε για μια στιγμή, τι γίνεται αν υπήρχε ένα πρόσθετο – μόνο ένα πρόσθετο – που θα μπορούσε να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα; Θα μπορούσε να υπάρχει ένα τέτοιο τέλειο plugin; Λοιπον ναι! Υπάρχει.

Ο Monarch υποστηρίζει πολλά κοινωνικά δίκτυα

Ο Monarch υποστηρίζει πολλά κοινωνικά δίκτυα. 25 δίκτυα. 5 τοποθεσίες. Ανάλυση. Η Κοινή χρήση κοινής χρήσης έγινε σωστά.

Εισαγάγετε την προσθήκη Monarch από τα κομψά θέματα.

Αυτό που κάνει το πρόσθετο Monarch τόσο ξεχωριστό?

monarch-ταμπλό-sm

Εάν θέλετε να παραλείψετε τη λεπτομερή κριτική, τα ακόλουθα σημεία το καλύπτουν εν συντομία:

 • 5 διαφορετικές τοποθεσίες για να τοποθετήσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης
 • Ενεργοποιήσεις που οδηγούν σε αναδυόμενα παράθυρα και fly-ins
 • Λεπτομερής ανάλυση κοινής χρήσης
 • Εκτεταμένες δυνατότητες προσαρμογής
 • Μαζική υποστήριξη βάσει κοινότητας και εισιτηρίων
 • Πλήρης τεκμηρίωση

Το Elegant Themes είναι μία από αυτές τις εταιρείες που δεν παράγουν βιαστικά αντικείμενα. Προγραμματίζουν σχολαστικά πράγματα και καλύπτουν όλες τις βάσεις πριν ξεκινήσουν ένα προϊόν. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της προσθήκης Monarch.

5 τοποθεσίες για να τοποθετήσετε τα κοινωνικά σας κουμπιά κοινής χρήσης

Εμφάνιση κουμπιών κοινής χρήσης σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες

Εμφάνιση κουμπιών κοινής χρήσης σε 5 διαφορετικές τοποθεσίες

Ορισμένες προσθήκες σάς δίνουν μόνο μία, δύο ή τρεις περιοχές για να τοποθετήσετε τα κουμπιά κοινής χρήσης. Το Monarch σας δίνει 5 στοχευμένες περιοχές όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τα κουμπιά σας. Το ωραίο είναι ότι αυτές οι πέντε περιοχές έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να παρατηρηθούν και να κάνουν κλικ.

Τα σύμβολα κράτησης θέσης της προσθήκης είναι διακριτικά για την εμπειρία ανάγνωσης και ολόκληρος ο σχεδιασμός έχει μινιμαλιστικό και (ας πούμε απλώς και να το πούμε) «κομψή» γεύση σε αυτό.

 • Πλωτή πλευρική γραμμή
 • Ενσωματωμένο περιεχόμενο – Πάνω ή κάτω από το περιεχόμενο
 • Σε εικόνες & βίντεο
 • Αυτόματο αναδυόμενο παράθυρο
 • Αυτόματη πτήση

ο Πλωτή πλευρική γραμμή είναι απλό – το έχουμε δει όλοι και σχεδόν όλα τα πρόσθετα το δίνουν. Ενσωματωμένο περιεχόμενο τοποθετεί τα κουμπιά κοινής χρήσης στην αρχή ή στο τέλος ή και στα δύο μέρη στην ανάρτησή σας.

Κοινή χρήση κουμπιών σε στοιχεία πολυμέσων

Τα κουμπιά κοινής χρήσης τοποθετούνται στα στοιχεία πολυμέσων

Τα κουμπιά κοινής χρήσης τοποθετούνται στα στοιχεία πολυμέσων

Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά δροσερά. Οι εικόνες είναι ένα φυσικό ερέθισμα για το κοινωνικό ζώο μέσα μας. Έχοντας αυτό κατά νου, μια καταπληκτική εικόνα προσφοράς θα έχει σημαντικά υψηλότερες πιθανότητες κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε στοιχείο μέσων στον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο, ενσωματώνει τα κουμπιά κοινής χρήσης. Μόλις τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από οποιοδήποτε – τα κουμπιά κοινής χρήσης εμφανίζονται στο φως. Το Monarch εντοπίζει αυτόματα όλα τα στοιχεία πολυμέσων στον ιστότοπό σας. Σε περίπτωση που έχετε ορίσει ορισμένα προσαρμοσμένα στοιχεία (όπως ένα φανταχτερό πλαίσιο λήψης eBook), τότε μπορείτε να το τυλίξετε γύρω από τον σύντομο κώδικα του Monarch για να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων.

Ενεργοποιητές

3 μοναδικά σκανδάλη στο Monarch

3 μοναδικά σκανδάλη στο Monarch

Με απλά λόγια, μια σκανδάλη είναι ένα σήμα ότι έχει συμβεί ένα συγκεκριμένο συμβάν. Αυτό το σήμα αποστέλλεται στον πυρήνα της προσθήκης που καθορίζει τον τρόπο απόκρισης σε αυτό – δηλαδή ποια ενέργεια θα εκτελέσει. Ξύνετε το κεφάλι σας όταν φαγούρα. Trigger = η αίσθηση κνησμού. Δράση = ξύσιμο το κεφάλι σας.

Η προσθήκη Monarch έχει μερικούς προκαθορισμένους ενεργοποιητές, όπως:

 • Το καλό παλιομοδίτικο χρονικό όριο (θυμάστε αυτές τις χρονικές βόμβες στο Die Hard;)
 • Όταν ένας χρήστης πρόκειται να φύγει από μια σελίδα
 • Όταν ένας χρήστης φτάσει στο τέλος μιας σελίδας

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καθορίσετε την επιθυμητή ενεργοποίηση και δράση και να την παρακολουθήσετε να ξετυλίγεται σαν ρολόι.

Προειδοποίηση: Εάν χρησιμοποιείτε τη σκανδάλη ώρας, πρέπει να υπολογίσετε ένα αποτελεσματικό χρονικό πλαίσιο. Πολύ σύντομα και απογειώνεστε ως ενοχλητικοί, πολύ αργά και έχετε χάσει ένα πιθανό tweet.

Πρέπει να ψάξετε βαθιά στα αναλυτικά στοιχεία του ιστότοπού σας (σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το Google Analytics για αυτό) και να υπολογίσετε τον μέσο χρόνο που αφιερώνει ένας επισκέπτης στον ιστότοπό σας. Πειραματιστείτε με επόμενες χρονικές περιόδους για μέγιστη απόδοση.

Αναδυόμενα παράθυρα και Fly-Ins

μονάρχης-αναδυόμενα παράθυρα

Το πλαίσιο μηνύματος Automatic Social Fly-In ανεβαίνει από την κάτω δεξιά γωνία της σελίδας σας για να χαιρετήσει ευχάριστα τον επισκέπτη σας με ένα πλαίσιο κοινής χρήσης, με βάση τη σκανδάλη σας. Είναι διακριτικό και εξαιρετικά αποτελεσματικό.

Το επόμενο είναι το κλασικό αναδυόμενο παράθυρο. Για όσους έχουν ακούσει για το OptinMonster, ίσως αρκεί να πούμε ότι αυτό το πρόσθετο ουσιαστικά OptinMonster – μόνο με κοινωνική κοινή χρήση αντί για συνδρομή μέσω email, μείον την τεχνολογία εξόδου-πρόθεσης.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τρόπο εμφάνισης των αναδυόμενων παραθύρων στον επισκέπτη από δέκα διαφορετικά κινούμενα σχέδια – Fade in, slide all direction, light speed, zoom-in, flip, bounce, swing κ.λπ. Ή αν προτιμάτε το παλιό σχολείο “pop” και, στη συνέχεια, απλώς επιλέξτε χωρίς κινούμενα σχέδια.

Προσαρμογή

εύκολη προσαρμογή μονάρχης

Μια μικρή αλλά απίστευτα ισχυρή λέξη. Τα περισσότερα πρόσθετα σάς δίνουν μερικές βασικές επιλογές προσαρμογής. Μερικά σας δίνουν πολλά. Το ET μεταφέρει την προσαρμογή σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ακολουθούν μερικές από τις μοναδικές ιδιότητες προσαρμογής που προσφέρει ο Monarch:

 • Προσαρμόστε τον τίτλο και το μήνυμα όλων των αναδυόμενων παραθύρων και των fly-ins
 • Επιλέξτε από 10 κινούμενα σχέδια για αναδυόμενες και fly-in εισαγωγές ή καθόλου
 • Εμφανίστε τα αναδυόμενα παράθυρα / fly-ins με βάση τις σκανδάλη που ορίζετε
 • 5 διαφορετικά σύμβολα κράτησης θέσης – πλευρική γραμμή, πάνω, κάτω, σε μέσα, fly-in και pop-up
 • Επιλέξτε το σχήμα, το στυλ και την ευθυγράμμιση των κοινωνικών κουμπιών σας
 • Προσαρμόστε το κείμενο, το εικονίδιο ή και τα δύο σε κάθε κουμπί κοινής χρήσης
 • Χρησιμοποιήστε τα αυθεντικά χρώματα μάρκας των κοινωνικών κουμπιών ή συντονίστε τα για να συμπληρώσετε το σχεδιασμό του ιστότοπού σας
 • Απόκρυψη μετρήσεων μεριδίων, εάν δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά
 • Εμφάνιση μεμονωμένων μεριδίων ή συνδυασμένου αριθμού (καλύτερο για κοινωνική απόδειξη)
Η Monarch προσφέρει τόνους επιλογών προσαρμογής

Η Monarch προσφέρει τόνους επιλογών προσαρμογής

Τούτου λεχθέντος, η προσθήκη προσφέρει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν άλλα πρόσθετα, σε περίπτωση που αναρωτιέστε. Μερικά από αυτά τα βασικά περιλαμβάνουν:

 • Δυνατότητα επιλογής των δικτύων που θα εμφανίζονται
 • Πρόσθετα κουμπιά όπως “Εκτύπωση” ή “Email”
 • Χρησιμοποιήστε τους συντομότερους κωδικούς για να εμφανίσετε τα κοινωνικά μέσα σε ένα γραφικό στοιχείο κειμένου ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή που επιτρέπεται από σύντομους κωδικούς στον ιστότοπό σας
 • Εισαγωγή και εξαγωγή ρυθμίσεων προσθήκης
 • Ένα πανίσχυρο ταμπλό

Ανάλυση κοινωνικών μέσων

αναλυτικά στοιχεία monarch

Το Monarch προσφέρει ισχυρά αναλυτικά στοιχεία κοινής χρήσης στον πίνακα ελέγχου σας. Η σελίδα στατιστικών κοινής χρήσης μοιράζεται τον συνολικό αριθμό μεριδίων, επισημάνσεις “μου αρέσει” και ακολουθεί Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την ανάπτυξή σας (ή την απόσβεση) με μια ευρεία προβολή αναλυτικών στοιχείων 7 ημερών ή 30 ημερών.

Η ανάλυση των κοινωνικών μεριδίων σας δίνει ισχυρή εικόνα στους τομείς που χρειάζονται συντονισμό, κάτι που τελικά οδηγεί σε ένα κερδοφόρο μοντέλο.

Τιμολόγηση

et τιμές

Η Monarch λιανίζει στα 89 $ ετησίως και 249 $ για μια άδεια ζωής. Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι 89 $ για μια προσθήκη κοινωνικής κοινής χρήσης είναι λίγο υπερβολικό και ίσως έχουν δίκιο. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας! Ξεχάσατε τα 87 premium θέματα WordPress με ενημερώσεις και τεχνική υποστήριξη που έχετε!

Θα μπορούσατε επίσης να λάβετε το πακέτο προγραμματιστή με μια εφάπαξ πληρωμή 249 $. Αυτό θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα μακροπρόθεσμα. Εάν δεν σας αρέσει τι κάνει η προσθήκη με τον ιστότοπό σας, έχετε πάντα το παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

συμπέρασμα

Το Monarch είναι ένα μοναδικό plugin κοινωνικής κοινοποίησης που κατανοεί την ανάγκη του χρήστη. Είτε είστε αρχάριος του WordPress είτε ένας έμπειρος webmaster – οποιοσδήποτε μπορεί να συνηθίσει τα στοιχεία ελέγχου της προσθήκης, χάρη σε αυτό ενστικτώδης σχέδιο. Με τα απίστευτα χαρακτηριστικά της σε συνδυασμό με μια κοινότητα υποστηρικτών και την τεκμηρίωση της εγκυκλοπαίδειας, ο Monarch ανεβαίνει σίγουρα στο θρόνο των καλύτερων προσθηκών κοινωνικής κοινοποίησης WordPress.

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ακούσουμε από τους αναγνώστες μας. Έχετε χρησιμοποιήσει το Monarch; Τι πιστεύετε για αυτό; Η τρέχουσα προσθήκη σας κάνει κάτι που δεν κάνει ο Monarch; Ενημέρωσέ μας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me