Αναθεώρηση θεμάτων Mojo

Σημείωση: Από την αρχική δημοσίευση αυτής της κριτικής, το Mojo Themes έχει υποστεί πολλές αλλαγές και έχει επεκταθεί ώστε να συμπεριλάβει το Mojo Marketplace. Οι απόψεις και οι δυνατότητες που κοινοποιούνται στο άρθρο δεν είναι πλέον σχετικές.


Ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο σήμερα για να αναθεωρήσω την πρόσφατα αγαπημένη μου αγορά θέματος / ιστότοπου, το Mojo Themes. Εάν έχετε επισκεφθεί ποτέ το Themeforest και το λάτρεψα, τότε θα λατρέψετε και τα Mojo Themes.

Είναι ένας πολύ παρόμοιος ιστότοπος που προσφέρει premium Θέματα WordPress, Θέματα Tumblr, πρότυπα HTML / CSS, πρότυπα PSD και Email. Και πιστεύω ότι σύντομα θα προσθέσουν ενότητες για το Joomla, το Drupal και άλλες premium πηγές προγραμματιστών ιστού, όπως plugins.

Ενώ υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω, όπως το Elegant Themes, που προσφέρουν μόνο WordPress Θέματα, το Mojo Themes προσφέρει μια ποικιλία διαφορετικών προτύπων για την κάλυψη των διαφορετικών πλατφορμών. Αυτό είναι υπέροχο για προγραμματιστές ιστοσελίδων που θέλουν να δημιουργούν εύκολα ιστότοπους για τους πελάτες τους ή για άτομα όπως ο εαυτός μου που τείνουν να κατέχουν πολλούς τομείς ταυτόχρονα και ενδιαφέρεται να αγοράζει και να πωλεί τομείς.

Τι προσφέρει τα θέματα Mojo?

Το Mojo Themes προσφέρει διάφορα premium πρότυπα για μερικές από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως WordPress και Tumblr, καθώς και απλά HTML / CSS πρότυπα. Από ό, τι έχω δει όλα τα θέματα τους είναι πολύ καλά σχεδιασμένα (τα Mojo Themes θα δεχτούν μόνο ποιοτική εργασία) και παρόλο που υπάρχουν ακόμα πολύ λίγα πρότυπα, επειδή είναι ένας σχετικά νέος ιστότοπος, υπάρχουν ακόμα πολλά πρότυπα για διαφορετικές θέσεις.

Θέματα αγοράς και πώλησης

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για τα Θέματα Mojo είναι ότι όχι μόνο μπορείτε να πάτε εκεί για να αγοράσετε μερικά πολύ φοβερά θέματα, αλλά μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στη δωρεάν συνδρομή και να ξεκινήσετε να πουλάτε τη δική σας δουλειά.

Το Mojo Themes καθιστά πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να αρχίσουν να κερδίζουν μερικά μεγάλα χρήματα με την πώληση των θεμάτων / προτύπων τους. Η δημιουργία του δικού σας ιστότοπου και η λήψη επισκεψιμότητας μπορεί να είναι δύσκολη και απαιτούν πολύ χρόνο, αλλά το Mojo Themes έχει ήδη όλα αυτά, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλάτε αμέσως. Και το καλύτερο από όλα όταν πουλάτε οτιδήποτε στο Mojo Themes παίρνετε ένα 50% προμήθεια που είναι πολύ υψηλότερο από αυτό που θα βρείτε σε άλλες αγορές.

Συνεργάζομαι

Τώρα εδώ είναι το πιο ωραίο πράγμα για τα Θέματα Mojo – το «Πρόγραμμα συνεργασίας«. Το Mojo Themes προσφέρει το πρώτο πρόγραμμα συνεργασίας που επιτρέπει στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές να συνεργάζονται για τη δημιουργία προϊόντων που μπορούν να πουλήσουν στην αγορά.

Βασικά όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας υπάρχει ένα κουμπί μεταφόρτωσης για κάθε κατηγορία, σε κάθε κατηγορία υπάρχει μια φόρμα κοντά στο τέλος που ονομάζεται “Join Forces” όπου εισάγετε το όνομα χρήστη και το καταχωρημένο email των συνεργατών σας. Με αυτόν τον τρόπο, όποτε κάνετε μια πώληση, οι προμήθειες θα χωρίζονται αυτόματα μεταξύ όλων των μερών στη συνεργασία.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα θέματα του Mojo κατά τη γνώμη μου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν τρελές δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων, αλλά δεν μπορούν να κωδικοποιήσουν άχρηστα (και αντίστροφα). Η ικανότητα των κοινών δυνάμεων δίνει σε άτομα με διαφορετικές δεξιότητες την ευκαιρία να έρθουν μαζί και να δημιουργήσουν κάτι φοβερό. Προσωπικά λατρεύω την κωδικοποίηση θεμάτων WordPress, αλλά δεν τα σχεδιάζω τόσο πολύ. Σκέφτομαι να ενώσω τις δυνάμεις μου με έναν σχεδιαστή Ιστού μόλις έχω λίγο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να βρούμε ένα δροσερό Θέμα WordPress.

Για Συνεργάτες

Ο κύριος λόγος για τον οποίο μπήκα στο Mojo Themes ήταν προφανώς για το πρόγραμμα συνεργατών τους, καθώς ήθελα να προσθέσω τα θέματα τους στο WPExplorer.com και να βγάλω χρήματα από αυτά. Το πρόγραμμα συνεργατών πληρώνει πολύ καλά Προμήθεια 30% και έχουν το δικό τους σύστημα θυγατρικών, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα ανόητο τρίτο μέρος, όπως το e-junkie ή το shareasale. Για μένα αυτό είναι παράδεισος – μισώ απολύτως τη χρήση αυτών των υπηρεσιών συνεργατών τρίτων.

Δημιουργία συνδέσμων συνεργατών: Οι σύνδεσμοι συνεργατών είναι πραγματικά εύκολο δημιουργήστε και μπορείτε να συνδέσετε με οποιαδήποτε σελίδα στον ιστότοπό τους, συμπεριλαμβανομένων των προεπισκοπήσεων θέματος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε τα ακόλουθα στο τέλος κάθε διεύθυνσης Mojo-Themes – “? R = όνομα χρήστη”.

Άρχισα να διαφημίζω τα θέματα τους πριν από 3 εβδομάδες και μέχρι τώρα έχω κάνει 85 $. Σε σύγκριση με άλλα Premium WordPress Θέματα, διαπίστωσα ότι η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων του Mojo-Themes είναι πραγματικά καλή και ότι οι άνθρωποι αγοράζουν πραγματικά τα θέματα τους. Ενώ στο WooThemes μου παίρνει περίπου 1.000 κλικ για να πάρω 1 πώληση (κουτσός).

Αν λοιπόν σκέφτεστε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συνεργατών στο Mojo-Themes, κάντε το. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, τα θέματα που θα προωθήσετε είναι ως επί το πλείστον καταπληκτικά, οι προμήθειες είναι καλές και η υποστήριξη είναι εξαιρετική (απάντησαν εντός 1 ημέρας σε όλες τις ερωτήσεις μου).

Το αγαπημένο μου Θέμα WordPress Mojo Themes

Εντάξει, για να μάθουμε περισσότερα για τα Θέματα Mojo, πρέπει πραγματικά να τα ελέγξετε για να εκτιμήσετε τα πάντα – ps: ο σχεδιασμός του ιστότοπού τους είναι επίσης πολύ δροσερός (αξίζει μια ματιά).

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το αγαπημένο μου Θέμα WordPress που διατίθεται στα Θέματα Mojo και αν έχετε επισκεφτεί το WPExplorer.com ίσως γνωρίζετε ποιο είναι, αφού το έχω εμφανίσει στην αρχική σελίδα και σε όλες τις θεματικές σελίδες. Το θέμα ονομάζεται Folio Στούντιο και είναι πιθανώς ένα από τα πιο όμορφα Θέματα WordPress στα Θέματα Mojo.

Το Folio Studio έχει έναν πολύ κομψό και μοναδικό σχεδιασμό – κάτι που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτές τις μέρες ανάμεσα σε δωρεάν θέματα. Η τυπογραφία είναι εκπληκτική, όλα δεν είναι μόνο ευανάγνωστα αλλά και ευχάριστα για τα μάτια. Και το ρυθμιστικό που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα είναι καταπληκτικό.

Συμπεράσματα / Σχόλια?

Δεν είμαι ο τύπος του ατόμου που συνήθως γράφει κριτικές, αλλά πραγματικά μου άρεσε η συμμετοχή μου στο Mojo Themes και με ενδιέφερε λίγο η ιδέα της σύνταξης μιας κριτικής Mojo Themes, ειδικά επειδή θα ήταν ένας καλός τρόπος για να βγάλω τη λέξη υπάρχουν σχετικά με αυτόν τον ιστότοπο και ελπίζουμε να εμπλακούν περισσότερα άτομα, καθώς πρόκειται για σχετικά νέο ιστότοπο.

Τέλος πάντων, εάν είχατε κάποια εμπειρία με τα Θέματα Mojo παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε με για τις σκέψεις σας. Ευχαριστώ!

Αποποίηση ευθυνών: Είμαι συνεργάτης του Mojo-Themes.com αλλά ΔΕΝ πληρώθηκα για να γράψω αυτήν την κριτική. Επίσης, το λογότυπο Mojo Themes Monster είναι εμπορικό σήμα της Inc. Mojoness.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me