MaxCDN Review: Το καλύτερο CDN για WordPress;

 1. 1. Οδηγός για αρχάριους για την κατανόηση των εσωτερικών λειτουργιών του WordPress
 2. 2. Τι είναι το WordPress Caching και γιατί είναι σημαντικό?
 3. 3. Πώς λειτουργεί το WordPress Caching?
 4. 4. Πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το WordPress Caching με WP Super Cache
 5. 5. Πώς να ρυθμίσετε το WordPress Caching με W3 Total Cache (W3TC)
 6. 6. Αυτή τη στιγμή διαβάζει: MaxCDN Review: Το καλύτερο CDN για WordPress?

Το δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) είναι ένα διασυνδεδεμένο σύστημα υπολογιστών στο Διαδίκτυο που παρέχει γρήγορο περιεχόμενο Ιστού σε πολλούς χρήστες διπλασιάζοντας το περιεχόμενο σε πολλούς διακομιστές και κατευθύνοντας το περιεχόμενο σε χρήστες με βάση την εγγύτητα. Είναι απόλυτη ανάγκη για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Σήμερα θα εξετάσουμε το MaxCDN – μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες CDN στον κλάδο.


Το MaxCDN ξεκίνησε από Κρις Ουέλντ το 2009. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών CDN, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων υπηρεσιών για μεγάλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress, το Magneto. Με λύσεις τόσο για ατομικούς ιστότοπους όσο και για εταιρικές εταιρείες, η MaxCDN γρήγορα αναγνώρισε τον τίτλο της # 1 μάρκας CDN.

Μάθημα Ιστορίας:

συγχώνευση maxcdn

Μέχρι τον τελευταίο μήνα του 2013, η μητρική εταιρεία της MaxCDN ήταν η NetDNA – ένας πάροχος CDN εταιρικού επιπέδου. Στις 17ου του Δεκεμβρίου, το blog του MaxCDN ανακοίνωσε μια επανένωση πατέρα-γιου με ένα όνομα – MaxCDN. Από τον Απρίλιο του 2014, το MaxCDN απασχολεί πάνω από 50 άτομα που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Διακομιστές διακομιστές:

δίκτυο maxcdn

Το παγκόσμιο δίκτυο peering του MaxCDN αποτελείται από 53 τοποθεσίες PoP, με 22 στη Βόρεια Αμερική και 31 στην Ευρώπη. Στην Ασία και τη Νότια Αμερική, συνεργάστηκαν με κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου για την παροχή του ταχύτερου δυνατού δικτύου παράδοσης περιεχομένου.

Βάση πελατών MaxCDN:

πελατειακή βάση maxcdn

Το MaxCDN έχει έναν εντυπωσιακό στρατό πελατών πίσω από το θρόνο του. Οι κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας Managed WordPress φιλοξενίας όπως το WPEngine και το ZippyKid συνεργάστηκαν με το MaxCDN για να φέρουν στους πελάτες τους εξαιρετικά γρήγορους χρόνους φόρτωσης ιστοσελίδας ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Άλλες αξιοσημείωτες εταιρείες περιλαμβάνουν τα Forbes, The Washington Post, The Next Web, AndroidCentral, TemplateMonster, Web Page Test, Buy Sell Ads, StumbleUpon και Yoast.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα CDN?

Ένα CDN βελτιώνει δραστικά τον χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας, διανέμοντας το στατικό περιεχόμενο σε όλους τους διακομιστές στο παγκόσμιο peering δίκτυο τους. Όταν ένας επισκέπτης ζητά μια σελίδα, τα στατικά αρχεία προβάλλονται από τον διακομιστή του CDN, ο οποίος είναι φυσικά πιο κοντά στην τοποθεσία του (του επισκέπτη). Στατικά αρχεία περιλαμβάνουν αρχεία JavaScript και CSS, εικόνες, προσαρμοσμένες γραμματοσειρές Ιστού και άλλα αντικείμενα ιστού.

Οφέλη από τη χρήση CDN:

 • Υπάρχει σημαντική αύξηση της ταχύτητας και της συνολικής απόδοσης του ιστότοπου
 • Αποθηκεύεται ένα σημαντικό ποσό του εύρους ζώνης του διακομιστή κεντρικού υπολογιστή
 • Εξισορρόπηση φορτίου κατά τη διάρκεια της «αύξησης της κυκλοφορίας»
 • Ένας γρήγορος ιστότοπος συμβάλλει στη βελτίωση του ποσοστού μετατροπών και της κατάταξης της μηχανής αναζήτησης (η Google θεωρεί την ταχύτητα του ιστότοπου ως έναν από τους παράγοντες κατάταξης)

Οφέλη από τη χρήση του MaxCDN

Έχω αναφέρει μερικές από τις δυνατότητες που μου αρέσουν περισσότερο στο MaxCDN. Ελπίζω να τα βρείτε τόσο ενδιαφέροντα και χρήσιμα όσο και εγώ:

1. Εύκολο στη χρήση Πίνακας Ελέγχου

ταμπλό maxcdn

Το MaxCDN διαθέτει έναν ολοκληρωμένο πίνακα ελέγχου, ο οποίος καθιστά την εκτέλεση εργασιών ένα αυθόρμητο συμβάν, ακόμη και για τον πρώτο χρήστη. Έχω ανεβάσει μερικά στιγμιότυπα οθόνης του πίνακα ελέγχου MaxCDN.

τραβήξτε zonesettings

Η δημιουργία και διαχείριση ζωνών ώθησης / έλξης στο MaxCDN είναι μια βόλτα στο πάρκο.

αναφορές maxcdn

ο Αναφορές Ο πίνακας μου δίνει τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση εύρους ζώνης του ιστότοπού μου.

2. Διάφοροι τύποι ζωνών CDN:

βίντεο κατ 'απαίτηση

Ένα CDN προσφέρει παραδοσιακά Pull Zones και Push Zones. Το MaxCDN προσφέρει επίσης ζώνη VOD και ζωντανή ζώνη. Η βασική διαφορά μεταξύ των δύο είναι το γεγονός ότι μια ζώνη VOD χρησιμοποιείται για ροή προ-εγγεγραμμένου βίντεο ενώ η δεύτερη χρησιμοποιείται για ροή ζωντανών βίντεο. Όπως μπορείτε να δείτε από τους συνδέσμους, οι συχνές ερωτήσεις είναι καλά τεκμηριωμένες.

3. Πολλαπλή υποστήριξη CMS:

υποστήριξη cms

Το MaxCDN παρέχει εκτεταμένα εγχειρίδια τεκμηρίωσης και βίντεο για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το MaxCDN με πολλές πλατφόρμες CMS, πύλες ηλεκτρονικού εμπορίου και λογισμικό φόρουμ. Η βάση γνώσεων του MaxCDN περιέχει όλα τα σεμινάρια τους με καθαρό, οργανωμένο τρόπο. Ακολουθεί μια λίστα με όλες τις τρέχουσες υποστηριζόμενες πλατφόρμες CMS: WordPress, Drupal, Joomla, Magneto, PrestaShop, OpenCart, X Cart, SocialEngine, IPBoard, vBulletin και PyroCMS.

4. Έμπειρη υποστήριξη πελατών

Κάθε εταιρεία πρέπει να προσφέρει καλή υποστήριξη πελατών. Με υποστήριξη χωρίς χρέωση τηλεφώνου, φαξ, email και συνομιλίας – 365 ημέρες το χρόνο, η υποστήριξη πελατών του MaxCDN δεν είναι καθόλου εξαιρετική. Οι εταιρικοί πελάτες λαμβάνουν έναν ειδικό διαχειριστή υποστήριξης τον οποίο μπορούν να καλέσουν όποτε απαιτείται. Όχι πια ατελείωτη αναμονή, απάντηση από bots με προκαθορισμένες λέξεις. Παίρνετε λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μια προσωπική εμπειρία μαζί σας. Είχα επικοινωνήσει με την υποστήριξη πελατών του MaxCDN μέσω της πύλης συνομιλιών. Λίγες μέρες αργότερα, λαμβάνω ένα email από το οποίο μου προσφέρει έκπτωση. Πήρα μια συνδρομή ενός μήνα με μόλις ένα δολάριο!

5. Σοβαρή ασφάλεια

αρχείο καταγραφής δραστηριότητας

Ο λογαριασμός σας MaxCDN προστατεύεται χρησιμοποιώντας SSL, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, προληπτικές ειδοποιήσεις email, λίστα επιτρεπόμενων IP και πλήρες αρχείο καταγραφής δραστηριότητας. Μπορείτε να προσθέσετε νέα μέλη στο λογαριασμό σας, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν / τροποποιήσουν ζώνες χωρίς να μοιραστούν τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για ομάδες που λειτουργούν με έναν μόνο λογαριασμό. Ανοίξτε την εικόνα για καλύτερη εμφάνιση.

6. API

Το MaxCDN προσφέρει ένα ισχυρό API για εύκολη ενσωμάτωση στις εφαρμογές σας, στη γλώσσα προγραμματισμού της επιλογής σας. Έχουν αποθετήρια στο GitHub για τις ακόλουθες γλώσσες:

 1. .ΚΑΘΑΡΑ
 2. Ruby on Rails
 3. Πύθων
 4. PHP
 5. Perl
 6. Κόμβος (NPM)

7. Ανταγωνιστική τιμολόγηση

τυπική τιμή 2

Το MaxCDN προσφέρει πολύ λογικές τιμές παρά την αξία της επωνυμίας του. Η ετήσια συνδρομή θα έχει δωρεάν δύο μήνες. Τα σχέδια ξεκινούν από 9 USD ανά μήνα, με όριο 2 ζώνες. Το ίδιο πρόγραμμα θα σας κοστίσει 90 USD ετησίως (αντί των συνηθισμένων 108 USD).

Η υψηλή τιμολόγηση ξεκινά από 499 USD / μήνα για 10 TB, συμπεριλαμβανομένης μιας κλήσης ρύθμισης 1 προς 1. Και μαντέψτε τι, εδώ ισχύει και η ετήσια έκπτωση!

8. Προσοδοφόρο πρόγραμμα συνεργατών

πρόγραμμα συνεργατών

Το πρόγραμμα θυγατρικών του MaxCDN αξίζει μια ειδική αναφορά. Αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους, καθώς και άτομα που τους φέρνουν πελάτες – με τον ίδιο σεβασμό. Το ελάχιστο που κερδίζετε ανά παραπομπή, είναι 20 USD. Το πολύ? Ένα εντυπωσιακό, δίμηνο εξάμηνο χρηματοδότησης 12.500 USD. Για να κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο ακαταμάχητα, έχουν μια διμερή ειδική ομάδα συνεργατών για να μας βοηθήσουν – μέσω τηλεφώνου, email ή Skype!

9. Δίνουν πίσω

Έχετε ακούσει ποτέ για τον υπόγειο να τρέφει τους άστεγους τις Παρασκευές το βράδυ; Το MaxCDN κάνει το ίδιο στο Διαδίκτυο. Λοιπόν, δεν τροφοδοτούν τους άστεγους, αλλά υποστηρίζουν ένα πλήθος έργων ανοιχτού κώδικα – ορισμένα σοβαρά που καταναλώνουν εύρος ζώνης όπως το Bootstrap CDN, το jQuery και το FontAwesome. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα έργα που χρηματοδοτούνται από το MaxCDN. Αυτή είναι πραγματικά μια αξιέπαινη προσπάθεια από το MaxCDN και έχουν τον σεβασμό μου.

Συμπέρασμα: Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα CDN?

Νέα όμορφη γυναίκα στην επιχειρησιακή ένδυση στην εργασία

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, μια υπηρεσία CDN δεν είναι δωρεάν. Παρόλο που υπάρχουν δωρεάν CDN για WordPress όπως το CloudFlare ή το Incapsula που λειτουργούν καλά μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο, έρχεται μια στιγμή που απαιτείται μετάβαση. Όντως, όταν επενδύετε σε κάτι, υπάρχει πάντα ένα ζήτημα αξίας για τα χρήματα – “bang for the buck”, αν θέλετε. Λοιπόν, σε ποιο σημείο αρχίζετε να χρησιμοποιείτε ένα CDN?

 • Άτομα με ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας (πάνω από 500 επισκέπτες / ημέρα) με πολλές εικόνες θα πρέπει να χρησιμοποιούν CDN.
 • Εάν ο ιστότοπός σας είναι ηλικίας κάτω των τριών μηνών και λαμβάνει περίπου 100 προβολές σελίδων καθημερινά, τότε ένα CDN είναι άχρηστο – ο διακομιστής σας θα πρέπει να είναι αρκετός για να χειριστεί τη φόρτωση
 • Οι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου θα πρέπει να χρησιμοποιούν CDN από την πρώτη ημέρα. Οποιαδήποτε διαφημιστική εκστρατεία μέσω καναλιών τηλεόρασης, ραδιοφώνου ή κοινωνικών μέσων όπως το Facebook ή το Twitter θα οδηγούσε τεράστιο αριθμό επισκεπτών στον ιστότοπό σας. Το CDN θα εξισορροπήσει το φορτίο του διακομιστή και θα αποτρέψει το χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας. Ποιο είναι το αγαπημένο σας CDN; Ποια είναι η καθημερινή σας κατανάλωση εύρους ζώνης; Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς! Αν έχετε απορίες, η φόρμα σχολίων είναι δική σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me