Κριτική προσθήκης MapSVG: Δημιουργήστε διαδραστικούς χάρτες στο WordPress

Κριτική προσθήκης MapSVG: Δημιουργήστε διαδραστικούς χάρτες στο WordPress

Το MapSVG είναι ένα καλό πρόσθετο WordPress που σας βοηθά να δημιουργήσετε διαδραστικούς και ανταποκρινόμενους χάρτες στον ιστότοπό σας στο WordPress. Χάρη σε μια σειρά από ωραίες δυνατότητες, μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο SVG σε διαδραστικό χάρτη. Δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς κάτοψεις, γραφήματα, χάρτες Google, χάρτες χλωροπλήθου, χάρτες εικόνων και πολλά άλλα.


Σε αυτήν την κριτική, εξετάζουμε τις δυνατότητες που κάνουν το MapSVG ένα από τα καλύτερα πρόσθετα χαρτογράφησης για το WordPress στον ιστό. Επίσης, δοκιμάζουμε την προσθήκη του plugin, οπότε κολλήστε και διαβάστε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι σίγουρα μια καλή συμφωνία, οπότε πάρτε τον εαυτό σας μια κούπα καφέ και ας κυλήσουμε.

Διαδραστικοί χάρτες MapSVG για WordPress

Το MapSVG, που σας προσφέρθηκε από τον υπεύθυνο προγραμματιστή Roman Stepanov, καθιστά τη δημιουργία διαδραστικών χαρτών εύκολη και διασκεδαστική. Πέρασα υπέροχα με τις διάφορες επιλογές, παρόλο που έπρεπε να διαβάσω πρώτα την τεκμηρίωση. Τούτου λεχθέντος, ας δούμε τις διαθέσιμες δυνατότητες στο MapSVG.

100+ έτοιμοι χάρτες

Για να σας βοηθήσει να εκτελέσετε το έδαφος, το MapSVG διαθέτει περισσότερους από 100 γεω-βαθμονομημένους χάρτες. Υπάρχει ένας παγκόσμιος χάρτης και έχει ήδη υποδιαιρεθεί σε περιοχές με δυνατότητα κλικ (χώρες). Στη συνέχεια, έχετε χάρτες χωρών με τις αντίστοιχες πολιτείες / επαρχίες. Παίρνετε επίσης μερικούς ειδικούς χάρτες.

Και επειδή οι περισσότεροι χάρτες είναι βαθμονομημένοι, μπορείτε να προσθέσετε δείκτες στους χάρτες χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση ή συντεταγμένες. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες SVG και να τους ανεβάσετε στο MapSVG.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια εικόνα SVG χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό επεξεργασίας φορέα όπως Inkscape ή Adobe Illustrator, να ανεβάσετε το καταραμένο πράγμα και να προσαρμόσετε μακριά.

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι μπορείτε να σχεδιάσετε διαδραστικά διαγράμματα και να οπτικοποιήσετε στατιστικά στοιχεία (και γενικά να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη) χωρίς να κάμπτετε προς τα πίσω.

Αντικείμενα βάσης δεδομένων

Το MapSVG σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντικείμενα και να τα προσθέτετε σε συγκεκριμένες περιοχές του χάρτη σας. Αυτό σας επιτρέπει να εμπλουτίσετε τους χάρτες σας με πληροφορίες που προσφέρουν στους επισκέπτες του διαδικτύου σας μια συναρπαστική εμπειρία.

Για λόγους απεικόνισης, ας υποθέσουμε για ένα λεπτό ότι είστε κτηματομεσίτης με ακίνητα για πώληση σε όλη τη χώρα. Τα πηγαίνετε πολύ καλά και θέλετε να εμφανίσετε τις διαθέσιμες ιδιότητες σε έναν χάρτη. Θα θέλατε να εμφανίσετε πληροφορίες όπως μέγεθος, διεύθυνση, τιμή, φωτογραφίες και τέτοια.

Το MapSVG σάς επιτρέπει να προσθέσετε αυτές τις λεπτομέρειες σε μια βάση δεδομένων και, στη συνέχεια, να επισυνάψετε τις πληροφορίες σε μία ή περισσότερες περιοχές του χάρτη σας. Κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει κλικ στην περιοχή που ορίζετε, ας πούμε μια κατάσταση, οι λεπτομέρειες εμφανίζονται σε ένα ωραίο αναδυόμενο παράθυρο, προβολή λεπτομερειών ή επεξήγηση εργαλείου.

Κατάλογος με δυνατότητα φιλτραρίσματος και με δυνατότητα αναζήτησης

Σαν να μην αρκεί η προσθήκη αντικειμένων βάσης δεδομένων, το MapSVG σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν κατάλογο και να τον εμφανίσετε δίπλα στον χάρτη σας. Πηγαίνοντας με την αναλογία ακινήτων μας, ίσως θελήσετε να εμφανίσετε όλες τις ιδιοκτησίες (ή πράκτορες) διαθέσιμες σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Το MapSVG το καθιστά πολύ δυνατό.

Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν στοιχεία στον κατάλογο χρησιμοποιώντας αναπτυσσόμενα φίλτρα ή ένα πλαίσιο αναζήτησης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν αντικείμενα κάνοντας κλικ σε μια συγκεκριμένη περιοχή στον χάρτη. Αυτή η δυνατότητα καταλόγου καθιστά ακόμη και τα πιο περίπλοκα διαγράμματα και χάρτες κατανοητούς. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να βρουν εύκολα πληροφορίες που είναι ένα πλεονέκτημα για το UX σας.

Βελτιώστε τους Χάρτες Google

Ανέφερα ότι μπορείτε να ενσωματώσετε το MapSVG με τους Χάρτες Google; Ναι, μπορείτε και χρειάζεστε μόνο ένα κλειδί API Google. Συνήθως, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε εκτενώς τους Χάρτες Google, κάτι που είναι ή μπορεί να είναι περιοριστικό σε ορισμένα σενάρια. Το MapSVG σάς επιτρέπει να ξεπεράσετε αυτήν την πρόκληση.

Πως? Μπορείτε να τοποθετήσετε διανυσματικούς χάρτες πάνω από οποιονδήποτε τύπο χάρτη Google (έδαφος, δορυφόρος, οδικός ή υβριδικός). Και δεδομένου ότι οι διανυσματικές εικόνες είναι διαδραστικές, μπορείτε στη συνέχεια να τροποποιήσετε τον Χάρτη σας Google έως ότου πέσετε. Το προφανές τελικό αποτέλεσμα εδώ είναι ότι μπορείτε να παρέχετε μεγαλύτερη χρηστικότητα.

Να θυμάστε ότι οι χάρτες Google συνοδεύονται από ένα σύνολο στοιχείων ελέγχου. Συνδυάστε αυτά τα στοιχεία ελέγχου με τις δυνατότητες του MapSVG και θα κάνετε τους λογοτέχνες σας ενθουσιασμένους με τους ενθουσιασμούς. Θα είναι σαν, “Πώς το έκαναν αυτό;” Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τον χάρτη σας Google επισημαίνοντας τα αξιοθέατα και κάνοντας κλικ σε οτιδήποτε.

Συντάκτες CSS, JavaScript και Templates

Ποια είναι η χρήση ενός χάρτη που δεν μπορείτε να προσαρμόσετε ή να επεκτείνετε; Ο Ρωμαίος φαίνεται να έχει αυτό το θεμέλιο με τους επιμελημένους επεξεργαστές CSS και JavaScript. Εφόσον γνωρίζετε τον κώδικα, μπορείτε να προωθήσετε τις αλληλεπιδραστικές σας εικόνες στο όριο.

Για αρχάριους, μπορείτε να σχεδιάσετε τους χάρτες και τα διαγράμματά σας με CSS όπως θέλετε, και χωρίς να ξεσπάσετε. Μπορείτε να σχεδιάσετε πολλά στοιχεία από επεξηγήσεις εργαλείων, αναδυόμενα παράθυρα και άλλα κοντέινερ πληροφοριών. Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του JavaScript για να επεκτείνετε την προεπιλεγμένη λειτουργικότητα του χάρτη.

Επιπλέον, λαμβάνετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων που σας βοηθά να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα πρότυπα για αναδυόμενα παράθυρα, δείκτες και συμβουλές εργαλείων. Το πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων είναι εύκολο στη χρήση και δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Διαισθητικός πίνακας ελέγχου με ζωντανή προεπισκόπηση

Η εργασία με το MapSVG είναι σχεδόν απλή χάρη σε έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου διαχειριστή που κάνει τη δημιουργία χαρτών ένα αεράκι. Η δημιουργία χαρτών και άλλων διαδραστικών εικόνων με το MapSVG συνδυάζεται με ευκολία από την αρχή έως το τέλος.

Επιπλέον, η προσθήκη διαθέτει μια δυνατότητα ζωντανής προεπισκόπησης που σας επιτρέπει να βλέπετε τις αλλαγές σας σε πραγματικό χρόνο. Τώρα δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε πώς θα φαίνονται οι χάρτες σας μετά την ολοκλήρωση. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να μεταβείτε (ή να ανανεώσετε μια σελίδα) για να δείτε πώς φαίνονται οι χάρτες σας. Πόσο γλυκό?

Χάρτες εικόνων

Αναφέραμε χάρτες εικόνων πριν από λίγα λεπτά, αλλά έπρεπε να καλύψω αυτό το χαρακτηριστικό μόνο του, γιατί νομίζω ότι είναι εντυπωσιακό. Γνωρίζουμε ήδη ότι το MapSVG μετατρέπει αυτόματα αρχεία SVG σε διαδραστικούς χάρτες. Απλώς σχεδιάστε ένα αρχείο SVG, ανεβάστε το και προσαρμόστε το.

Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε χάρτες από εικόνες PNG και JPEG; Ακούγεται ενδιαφέρον τώρα, σωστά; Το MapSVG διαθέτει εξαιρετικά εργαλεία σχεδίασης που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε διαδραστικούς χάρτες (με δυνατότητα κλικ) από εικόνες raster. Πώς είναι χρήσιμο αυτό; Μπορείτε να σχεδιάσετε διαδραστικά σχέδια σπιτιών, σχεδιαγράμματα, διαδρομές, σχέδια πόλης, διαγράμματα θέσεων και πολλά άλλα.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά και καταπληκτικά υποστήριξη, τίποτα δεν πρέπει να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε χάρτες και διαδραστικές εικόνες από αυτόν τον γαλαξία. Ο ουρανός είναι το όριο εδώ παιδιά, αφού το MapSVG είναι ένα ανόητο (και ίσως το καλύτερο) πρόσθετο χάρτη για το WordPress.

Πώς να ρυθμίσετε το MapSVG και να δημιουργήσετε έναν χάρτη

Η εγκατάσταση του MapSVG είναι τόσο εύκολη όσο η εγκατάσταση οποιασδήποτε άλλης τυπικής προσθήκης WordPress. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δημιουργείτε διαδραστικούς χάρτες μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε την προσθήκη. Δεν χρειάζεται να διαμορφώσετε τίποτα, καθώς το MapSVG λειτουργεί αμέσως.

Αποκτήστε το MapSVG

Ας αποκτήσουμε μια πρακτική εμπειρία. Πάρτε ένα αντίγραφο του MapSVG και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες. Συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου.

αναθεώρηση plugin mapsvg wordpress

Στη συνέχεια, πατήστε το Μεταφόρτωση κουμπί (1)Επιλέξτε Αρχείο (2), και χτυπήστε το Εγκατάσταση τώρα (3) κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

σχόλια mapsvg

Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση προσθήκης κουμπί.

κριτική mapvg

Και αυτό είναι? το plugin είναι έτοιμο για χρήση μετά την ενεργοποίηση. Κάνε κλικ στο MapSVG στοιχείο στο διαχειριστή του WordPress για να ξεκινήσει ο πίνακας ελέγχου.

mapsvg

Μέχρι στιγμής τόσο καλό, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε ότι η διαδικασία είναι απλή. Στον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους προκατασκευασμένους χάρτες, να δημιουργήσετε έναν χάρτη Google (χρειάζεται πρώτα ενσωμάτωση, ο οποίος είναι τόσο εύκολος όσο η αντιγραφή-επικόλληση ενός κλειδιού API), η δημιουργία ενός χάρτη εικόνας, η μεταφόρτωση ενός αρχείου SVG ή η λήψη ενός Αρχείο SVG με χάρτη Google.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία χάρτη, μπορείτε να λάβετε γρήγορη βοήθεια κάνοντας κλικ Σεμινάρια ή Υποστήριξη συνδέσμους στο πάνω μέρος του πίνακα ελέγχου. Ας επιλέξουμε έναν από τους προϋπάρχοντες χάρτες. Θα πάω με την Κίνα γιατί όλα γίνονται εκεί σήμερα ��

Δ / Β: Ο προγραμματιστής συνιστά τη χρήση γεω-βαθμονομημένο χάρτες αντί για μη βαθμονομημένο χάρτες επειδή…

… Οι γεω-βαθμονομημένοι χάρτες είναι νεότεροι, έχουν τίτλους περιοχής και μπορείτε να προσθέσετε δείκτες με γεω-συντεταγμένες (γεωγραφικό πλάτος / μήκος) ή απλά εισάγοντας μια διεύθυνση που μετατρέπεται αυτόματα σε συντεταγμένες. – Εκμάθηση του MapSVG

Επιλέξτε Κίνα (ή οποιονδήποτε άλλο χάρτη θέλετε) από το Νέος χάρτης SVG πτυσώμενο μενού. Εάν μισείτε τη γραμμή κύλισης, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης.

δημιουργία νέου χάρτη στο mapsvg

Στην επόμενη οθόνη, συμπληρώστε το Τίτλος και αλλάξτε το Κείμενο προφόρτωσης αν είστε τόσο διατεθειμένοι. Στην ίδια οθόνη, μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος του χάρτη σας, να απενεργοποιήσετε την απόκριση σχεδίασης (είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, οπότε μην αγγίξετε το καντράν), ενεργοποιήστε τις συμβουλές εργαλείων και αναδυόμενα παράθυρα, μεταξύ άλλων.

Θα παρατηρήσετε επίσης ότι ο χάρτης έχει ήδη χωριστεί σε περιοχές (επαρχίες της Κίνας στην περίπτωσή μας) και είναι ήδη κλικ! Επίσης, εξοικειωθείτε με τους άλλους ελέγχους, συμπεριλαμβανομένου του Μενού πτυσώμενο μενού.

Ας αλλάξουμε μερικά χρώματα και ας δούμε την προσθήκη. Μεταβείτε στο Μενού> Χρώματα όπως φαίνεται παρακάτω.

επεξεργασία χρωμάτων χάρτη στο plugin mapsvg wordpress

ο Χρωματιστά Η οθόνη σας βοηθά να επιλέξετε τα χρώματα των ονείρων σας. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν υπάρχει όριο στα χρώματα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Απλώς δουλέψτε το εργαλείο επιλογής χρώματος έως ότου έχετε κάτι που σας αρέσει. Θα πάω με αποχρώσεις του μπλε γιατί το WordPress είναι μπέι ��

Επιλέξτε τα χρώματα σας και μην ξεχάσετε να πατήσετε το Εξοικονομήστε Ctrl + S κουμπί όπως απεικονίζουμε παρακάτω.

Βλέπω? Σας είπα ότι το MapSVG είναι εύκολο στη χρήση. Με μερικά κλικ, άλλαξα τα χρώματα του χάρτη μου και νιώθω καλά – όπως ακριβώς μια φορά, πριν από πολλά χρόνια, όταν κατατάχτηκα πρώτη στην Google. Η επεξεργασία οποιουδήποτε άλλου μέρους του χάρτη είναι εξίσου εύκολη και για να αποδείξω την άποψή μου, θα προσθέσω συμβουλές εργαλείων, γιατί θα ήταν διασκεδαστικό.

Προσθήκη συμβουλών εργαλείων στο MapSVG

Λοιπόν, πώς προσθέτετε συμβουλές εργαλείων που εμφανίζονται όταν τοποθετείτε το ποντίκι πάνω από μια περιοχή στο χάρτη σας; Είναι εύκολο και θα σας δείξω πώς σε μια στιγμή.

Παρεμπιπτόντως, εάν κάτι δεν είναι ξεκάθαρο για έναν ή τον άλλο λόγο, μην διστάσετε να δείτε τον επίσημο Μαθήματα και τεκμηρίωση του MapSVG. Ακόμα καλύτερα, χτυπήστε την ενότητα σχολίων στο τέλος αυτής της ανάρτησης και θα καλέσω Θορ μόνο για σένα. Αυτό το σφυρί λύνει τα πάντα ��

Εκτός αυτού, η προσθήκη συμβουλών εργαλείων περιλαμβάνει την προσθήκη ενός προτύπου (θυμηθείτε τον επεξεργαστή προτύπων που αναφέραμε νωρίτερα;). Για αυτό, μεταβείτε στο Μενού> Πρότυπα και μετά επιλέξτε Επεξήγηση εργαλείου περιοχής. 

προσθήκη συμβουλών εργαλείων στο plugin mapsvg wordpress

Στη συνέχεια, προσθέστε τον ακόλουθο κώδικα στο πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων και πατήστε το Εξοικονομήστε Ctrl + S κουμπί όπως φαίνεται παραπάνω.

Επαρχία: {{τίτλος}}

Ο παραπάνω κώδικας είναι απλός HTML με Ετικέτες τιμονιού. Εάν θέλετε να εμφανίσετε μόνο τον τίτλο της περιοχής σας, χρησιμοποιείτε την ετικέτα {{title}}. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πεδία καθώς θα μάθετε σε μια στιγμή. Αλλά πρώτα, ας ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία συμβουλών εργαλείων.

Μεταβείτε στο Μενού> Ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε το Συμβουλές εργαλείων χαρακτηριστικό όπως απεικονίζουμε παρακάτω.

σχόλια mapsvg

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, οι συμβουλές εργαλείων μας είναι ενεργές. Ωστόσο, ανέφερα ότι θα σας δείξω πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία ώστε να εμπλουτίσετε τις συμβουλές εργαλείων σας με τρόπους που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να προσθέσετε φωτογραφίες και περισσότερες πληροφορίες στις συμβουλές εργαλείων σας. Πώς θα το κάνατε; Για αυτό, καλούμε το αντικείμενα βάσης δεδομένων αναφέραμε νωρίτερα.

Προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων μέσω αντικειμένων βάσης δεδομένων

Το MapSVG σάς επιτρέπει να προσθέσετε προσαρμοσμένα πεδία στους χάρτες σας. Έχουμε ήδη το πεδίο {{title}}, αλλά ας δούμε πώς μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερα προσαρμοσμένα πεδία. Έχετε μια επιλογή προσαρμοσμένων πεδίων, όπως κείμενο, textarea, πλαίσιο ελέγχου, εικόνες, και ούτω καθεξής. Ας προσθέσουμε μερικές εικόνες στην επαρχία Nei Mongol.

Παω σε Μενού> Περιοχές και κάντε κλικ στο Επεξεργασία πεδίων κουμπί όπως επισημαίνουμε στην παρακάτω εικόνα.

προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων στο MapSVG

Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το Εικόνα κουμπί και μετά το Αποθήκευση πεδίων κουμπί όπως φαίνεται παρακάτω.

Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας κάνοντας κλικ στο Εξοικονομήστε Ctrl + S κουμπί. Να θυμάστε πάντα να αποθηκεύετε τις αλλαγές σας.

Στη συνέχεια πατήστε το Λίστα κουμπί όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Αλλάξτε το χάρτη σας σε Επεξεργασία περιοχών και κάντε κλικ σε μια περιοχή (επιλέξαμε το Nei Mongol). Θα πρέπει να δείτε το νέο προσαρμοσμένο πεδίο (Εικόνες) δεξιά. Χτύπα το Ξεφυλλίζω κουμπί. Δείτε την παρακάτω εικόνα.

Στην επόμενη οθόνη, προσθέστε τις εικόνες σας και πατήστε το Επιλέξτε Εικόνες κουμπί.

Θα ανακατευθυνθείτε πίσω στο Επεξεργασία περιοχών οθόνη όπου πρέπει να κάνετε κλικ στο ΟΚ (1) κουμπί. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εξοικονόμηση Ctrl + S (2) κουμπί και μετά επιστρέψτε στο Προεπισκόπηση (3) λειτουργία όπως φαίνεται παρακάτω.

Εάν προσπαθήσετε να ποντίσετε πάνω από το Nei Mongol σε αυτό το σημείο, οι εικόνες δεν θα εμφανίζονται στην επεξήγηση εργαλείου. Γιατί; Λοιπόν, δεν έχουμε δημιουργήσει ένα πρότυπο για τις εικόνες. Ας το κάνουμε αυτό το λεπτό.

Μεταβείτε στο Μενού> Πρότυπα> Επεξήγηση εργαλείου περιοχής και αλλάξτε τον κωδικό σε αυτό:

Επαρχία: {{τίτλος}}
Πρώτη εικόνα:


Όλες οι εικόνες:
{{#εε κάθε εικόνα}} {{/καθε}}

Εδώ είναι μια εικόνα για περαιτέρω απεικόνιση. Θυμηθείτε να πατήσετε το Σώσει κουμπί.

Τώρα, δοκιμάστε το ποντίκι πάνω από την επιλεγμένη περιοχή σας (Nei Mongol στην περίπτωσή μας). Πες μου τι βλέπεις. Αυτό είναι που εμφανίζεται στην οθόνη μου.

Αρκετά τακτοποιημένο, σωστά; Μόλις μάθατε πώς να προσθέτετε προσαρμοσμένα πεδία στους χάρτες MapSVG. Η προσθήκη popovers και μαρκαδόρων είναι επίσης τόσο εύκολη όσο η πίτα. Επιπλέον, αρκεί να γνωρίζετε αυτά τα βασικά, είστε καλοί να δημιουργήσετε οποιονδήποτε διαδραστικό χάρτη / διάγραμμα κάτω από τον ήλιο.

Η συνεργασία με το MapSVG είναι το θέμα των τέταρτων μαθητών, ειδικά επειδή ο Roman Stepanov προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και εκπληκτική καθοδήγηση μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Για να εμφανίσετε τον χάρτη σας στον ιστότοπό σας στο WordPress, αποθηκεύστε τις αλλαγές σας και μεταβείτε στο Σελίδες> Προσθήκη νέου.

Στη συνέχεια, πατήστε το MapSVG κουμπί όπως φαίνεται παραπάνω και επιλέξτε το χάρτη σας. Αυτό προσθέτει τον σύντομο κώδικα [mapsvg id = “17 ″ title =” Κίνα “] στη σελίδα WordPress. Με κάθε τρόπο, μπορείτε να προσθέσετε τον χάρτη οπουδήποτε στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τον σύντομο κωδικό. Μην ανησυχείτε, οι χάρτες που δημιουργείτε με το MapSVG ανταποκρίνονται 100% και σημαίνει ότι θα φαίνονται υπέροχοι σε πολλές συσκευές.

Στη συνέχεια, πατήστε δημοσίευση και δείτε τα αποτελέσματα στο frontend.

συμπέρασμα

Θα ήμασταν εδώ όλη την ημέρα αν περάσαμε από κάθε χαρακτηριστικό που υπάρχει, αλλά σας ενθαρρύνω να πάρετε το δικό σας αντίγραφο του Πρόσθετο χάρτη MapSVG WordPress και δώστε μια δοκιμαστική μονάδα. Μεταξύ εσάς και εμένα, είναι το μόνο plugin χάρτη WordPress που θα χρειαστείτε ποτέ.

Έχετε κάποια ερώτηση ή πρόταση; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την παρακάτω ενότητα σχολίων. Στην υγειά σας!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me