Επισκόπηση MailOptin: Απλές & εντυπωσιακές φόρμες Optin WordPress

Επισκόπηση MailOptin: Απλές & εντυπωσιακές φόρμες Optin WordPress

Είτε κάνετε blogging, δημιουργείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή διαμορφώνετε μια παρουσία στο διαδίκτυο για τη μικρή σας επιχείρηση, οι περισσότεροι έμπειροι έμποροι θα σας πουν πόσο σημαντική είναι μια φόρμα optin email για την επιτυχία σας. Ωστόσο, υπάρχουν τόσα πολλά πρόσθετα για να διαλέξετε και μερικά είναι είτε πολύ ακριβά είτε δεν διαθέτουν τις λειτουργίες που χρειάζεστε. Το MailOptin παρέχει μια εξαιρετική λύση, καθώς έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, μαζί με πολλά προσιτά premium πακέτα. Σε αυτήν την κριτική MailOptin, θα εξετάσουμε τις κύριες δυνατότητές της, από αυτοματοποιημένα ενημερωτικά δελτία έως σύγχρονες φόρμες optin και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για το ποιος πρέπει να εξετάσει το MailOptin για τη δημιουργία λιστών email.


Έχετε την επιλογή να κατεβάσετε το δωρεάν MailOptin Lite plugin από τον κατάλογο plugin. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε MailOptin Pro για περισσότερα αναδυόμενα παράθυρα, δοκιμές split A / B, σύνθετη στόχευση και άλλα.

Επισκόπηση των χαρακτηριστικών μέσω MailOptin

Όταν εγκαταστήσετε την προσθήκη MailOptin, αποκαλύπτει πολλές καρτέλες στο μενού MailOptin. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε τις φόρμες optin σας σε υπηρεσίες όπως το AWeber και το MailChimp ή να μεταβείτε κατευθείαν στο σχεδιασμό των καμπανιών optin email σας.

Επισκόπηση MailOptin: Σύνδεσμος μενού

Αρκετές λειτουργίες είναι ενσωματωμένες στο MailOptin, οπότε θα επικεντρωθούμε σε αυτές που ξεχωρίζουν περισσότερο. Βλέποντας πώς είναι αυτό ένα πρόσθετο optin, ας ξεκινήσουμε με τους τύπους φορμών που είναι διαθέσιμοι.

Μεγάλη ποικιλία μορφών οπτίνης

Όταν ξεκινήσετε τις φόρμες optin, θα παρατηρήσετε πόσες παραλλαγές παρέχονται. Το πιο συνηθισμένο είναι το αναδυόμενο παράθυρο lightbox, αλλά το MailOptin έχει επίσης φόρμες πλευρικής γραμμής / widget, φόρμες πριν / μετά την ανάρτηση, ενσωματωμένες (ενσωματωμένες) φόρμες και κουμπιά παρότρυνσης για δράση.

Επισκόπηση MailOptin: Δείγμα Optin

Μια άλλη επιλογή ονομάζεται κολλώδης γραμμή, η οποία σας επιτρέπει να πληκτρολογήσετε ένα μήνυμα και να εισαγάγετε ορισμένα πεδία και κουμπιά. Τοποθετήστε το στο επάνω μέρος του ιστότοπού σας ή στο κάτω μέρος.

Επισκόπηση MailOptin: Γραμμή ειδοποιήσεων

Είμαι επίσης μεγάλος θαυμαστής του slide-in, που βλέπει στην κάτω αριστερή ή δεξιά πλευρά της οθόνης. Είναι πολύ λιγότερο «στο πρόσωπό σας» από τα αναδυόμενα παράθυρα, οπότε δημιουργείτε ένα λιγότερο ενοχλητικό περιβάλλον, δίνοντας ταυτόχρονα στους ανθρώπους την ευκαιρία να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο.

Επισκόπηση MailOptin: Slide-in

Όμορφα πρότυπα

Το MailOptin παρέχει διάφορα πρότυπα για κάθε τύπο φόρμας optin. Έτσι, όταν αρχίζω να δημιουργώ μια καμπάνια στον πίνακα ελέγχου, βλέπω όλα τα είδη προτύπων για τα αναδυόμενα παράθυρα lightbox. Μερικά από αυτά είναι πολύχρωμα, ενώ άλλα είναι απλά και αληθινά. Μερικοί από αυτούς εστιάζουν ακόμη και σε ορισμένες βιομηχανίες με τις εικόνες που περιλαμβάνονται.

Επισκόπηση MailOptin: Πρότυπα

Ο πίνακας ελέγχου εμφανίζει φίλτρα για μετάβαση σε άλλες κατηγορίες φορμών optin. Για παράδειγμα, ίσως θέλετε να δείτε μόνο τις κολλώδεις γραμμές ειδοποιήσεων ή ίσως τις διαφάνειες.

Επισκόπηση MailOptin: Κατηγορίες

Εργαλεία σχεδίασης μέσω του WordPress Customizer

Η πλειονότητα των προσαρμογών γίνεται μέσω του WordPress Customizer. Αυτά είναι καλά νέα για όσους έχουν εμπειρία με το WordPress, καθώς δεν χρειάζεται να ξαναμάθετε όλες τις ρυθμίσεις από μια νέα προσθήκη. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης έχω την επιλογή να διαμορφώσω ένα μήνυμα επιτυχίας. Υπάρχουν επίσης κάποιες αυτόματες απαντήσεις και ειδοποιήσεις μέσω email για νέους δυνητικούς πελάτες. Η φόρμα optin εμφανίζεται στα δεξιά για αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Δεν είναι πρόγραμμα επεξεργασίας drag-and-drop, αλλά κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου φαινόταν αρκετά διαισθητικό και εύκολο να το μάθετε.

Επισκόπηση MailOptin: Customizer

Υπάρχουν πολλές καρτέλες στα αριστερά. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα που ταιριάζουν στην επωνυμία σας και ακόμη και να προσθέσετε προσαρμοσμένο CSS για πλήρη έλεγχο.

Επισκόπηση MailOptin: προσαρμοσμένο css

Εμφάνιση κανόνων και cookie

Οι κανόνες και οι κανόνες ενεργοποίησης είναι αρκετά σημαντικοί, ώστε να μην ενοχλούν τους πελάτες σας και να στοχεύετε αυτούς που δεν έχουν εγγραφεί ακόμα. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τα cookie σας, έτσι ώστε κάποιος που έχει ήδη δει το αναδυόμενο παράθυρο πριν από λίγες μέρες (ή ό, τι θέλετε να το ορίσετε ως) δεν χρειάζεται να το δει ξανά.

MailOptin Review: αναδυόμενοι κανόνες

Το MailOptin έχει εξαιρετικούς κανόνες προβολής. Για παράδειγμα, μπορεί να αποφασίσετε να εμφανίσετε το αναδυόμενο παράθυρο όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί ή ίσως όταν ένας χρήστης προσπαθεί να εξέλθει από τον ιστότοπο. Μαζί με αυτό, έχετε επιλογές για τον προγραμματισμό των optins, τη στόχευση αυτών που χρησιμοποιούν AdBlock ή την εμφάνιση μόνο φόρμας optin σε συγκεκριμένες σελίδες.

Επισκόπηση MailOptin: κανόνες προβολής

Ανάλυση MailOptin

Από τις εμφανίσεις έως τις μετατροπές και τους συνδρομητές, όλα τα MailOptin analytics αποθηκεύονται στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Είναι εύκολα κατανοητές και προσφέρουν γρήγορη εικόνα της προόδου σας.

Επισκόπηση MailOptin: Analytics

Τιμολόγηση MailOptin

Μπορείτε να κατεβάσετε το Πρόσθετο MailOptin Lite δωρεάν και εξακολουθείτε να λαμβάνετε μια ωραία επιλογή χαρακτηριστικών. Για το MailOptin Lite (η δωρεάν έκδοση) λαμβάνετε μερικές από τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Τρεις μορφές οπτίνης.
 • Αρκετές ενότητες παρότρυνσης για δράση.
 • Υποστήριξη για φόρμες sidebar και widget optin.
 • Φόρμες lightbox και αναδυόμενων παραθύρων.
 • Φόρμες Optin που προηγούνται ή μετά από μια ανάρτηση ιστολογίου.
 • Στόχευση σε επίπεδο σελίδας.
 • Ειδοποιήσεις που αποστέλλονται στους συνδρομητές όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση.
 • Μια επιλογή προγραμματισμού κατά την αποστολή ενημερωτικών δελτίων.
 • Ένα πρότυπο email που ανταποκρίνεται.

Μερικές άλλες δυνατότητες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα MailOptin Lite, αλλά αυτή είναι η κύρια επισκόπηση. Πολλές εταιρείες θα διαπιστώσουν ότι η δωρεάν έκδοση είναι αρκετή για να ξεκινήσετε. Είναι επίσης ένας καλός εκκινητής για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την προσθήκη πριν πραγματοποιήσουν μια πληρωμή.

Όσο για την πληρωμένη έκδοση, Αναδυόμενα μηνύματα MailOptin & Optins email μπορείτε να κατεβάσετε το premium από την επίσημη ιστοσελίδα. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει επίσης μερικές εξαιρετικές οδηγίες επίδειξης και backend, ώστε να έχετε μια γεύση από το τι να περιμένετε.

Μερικά από τα εργαλεία που συνοδεύουν την premium έκδοση περιλαμβάνουν:

 • Δοκιμή διαχωρισμού A / B για τις φόρμες σας.
 • Αυτοματοποιημένη και ενεργοποιημένη αποστολή ενημερωτικών δελτίων.
 • Πρόσθετες μορφές optin που έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν τις μετατροπές.
 • Καλύτεροι κανόνες και κανόνες.
 • Μια λειτουργία ανίχνευσης AdBlock για να ζητάτε από τους χρήστες να μην αποκλείουν τις διαφημίσεις σας.
 • Προηγμένη ανάλυση.
 • Προσαρμοσμένο CSS.
 • Μια περιοχή της Lead Bank για τη λήψη πιο προηγμένων πληροφοριών σχετικά με τους συνδρομητές σας.
 • Πολύ περισσότερο.

Έτσι, οι λειτουργίες χωρίζονται μεταξύ των δωρεάν και των premium προγραμμάτων. Αλλά τι θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε εάν κάνετε αναβάθμιση σε MailOptin premium?

Χωρίζεται σε τρία σχέδια σε λογικές τιμές και η προσθήκη έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

 • Πρότυπο – 69 $ ετησίως για έναν ιστότοπο, με δυνατότητα πληρωμής 99 $ ανά έτος για τρεις ιστότοπους. Αυτό το τυπικό σχέδιο διαθέτει όλες τις δυνατότητες MailOptin Lite, μαζί με δοκιμές A / B, παρότρυνση για δράση, αναδυόμενα παράθυρα lightbox, φόρμες πλευρικής γραμμής, ειδοποιήσεις πριν / μετά την ανάρτηση, γραμμές ειδοποιήσεων, περισσότερους κανόνες ενεργοποίησης, συντομεύσεις, ενσωμάτωση φόρμας Elementor και πολλά άλλα.
 • Υπέρ – 169 $ ετησίως για υποστήριξη σε 10 ιστότοπους. Αυτό σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες από τα προηγούμενα σχέδια, καθώς και αντίγραφα ασφαλείας μετατροπών, προγραμματισμό καμπάνιας optin, εντοπισμό παραπομπής optin, ανίχνευση AdBlock, ανίχνευση επισκεπτών νέων και επαναλαμβανόμενων, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, αυτόματη απάντηση και αυτόματη μηνιαία ή εβδομαδιαία σύνοψη που μπορείτε εκπέμπω.
 • Πρακτορείο – 269 $ ετησίως για υποστήριξη σε απεριόριστους ιστότοπους. Αυτό σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες από προηγούμενα σχέδια, υποστήριξη email προτεραιότητας, ενσωματώσεις WooCommerce, ενσωματώσεις Easy Digital Downloads και άλλες ενσωματώσεις εφαρμογών τρίτων.

Συνολικά, το MailOptin προσφέρει πολύ λογικές τιμές, καθώς η πλειονότητα των βασικών χαρακτηριστικών περιλαμβάνονται σε αυτό το τυπικό πακέτο. Θα ήταν ωραίο να έχουμε ενσωματώσεις WooCommerce και EDD χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουμε για το σχέδιο της εταιρείας, αλλά αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα.

Ποιος πρέπει να εξετάσει την προσθήκη MailOptin WordPress?

Είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε ότι κανένας δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψη το MailOptin για τη δημιουργία λιστών email. Έχει υποστήριξη για τους περισσότερους μεγάλους παρόχους email, τα πρότυπα είναι σταθερά και μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε σε καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Όσο για μένα, το MailOptin παρέχει έναν προσιτό τρόπο συλλογής και διαχείρισης email για όλους.

Αποκτήστε το Mail Optin Lite   Εξοικονομήστε 10% στο MailOptin Pro

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την αναθεώρηση του MailOptin, τις δυνατότητες προσθηκών ή τον τρόπο έναρξης, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me