Link Whisper: Εξυπνότερη εσωτερική σύνδεση WordPress

Link Whisper: Εξυπνότερη εσωτερική σύνδεση WordPress

Στον κόσμο του SEO, κερδίζετε μερικά και χάνετε μερικά. Αλλά θα ήταν κρίμα να χάσουμε όσο πηγαίνει η εσωτερική σύνδεση. Αυτό είναι πολύ κακό, ειδικά όταν Σύνδεσμος Ψίθυρος, το θέμα της σημερινής κριτικής, σας προσφέρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αποκτήσετε εσωτερική σύνδεση σαν επαγγελματίας.


Αν και αγνοούνται από τα περισσότερα άτομα, η προσθήκη εσωτερικών συνδέσμων είναι ιδανική για την εμπειρία χρήστη (UX) και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Οι χρήστες μπορούν να βρουν το σχετικό περιεχόμενο γρήγορα και οι μηχανές αναζήτησης μπορούν να ευρετηριάσουν περισσότερο από το περιεχόμενό σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Εκτός αυτού, η εσωτερική σύνδεση μπορεί να ενισχύσει την αφοσίωση και να μειώσει τα ποσοστά εγκατάλειψης, καθώς οι χρήστες ξοδεύουν περισσότερο χρόνο στον ιστότοπό σας.

Ακόμα, η εσωτερική σύνδεση είναι κουραστική, ειδικά εάν έχετε έναν τόνο περιεχομένου. Και αν δεν είστε προσεκτικοί, ενδέχεται να καταλήξετε σε ορφανό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, το οποίο είναι εξίσου κακό με το να μην έχετε καθόλου περιεχόμενο. Μετά από όλα, γιατί να ασχοληθείτε με τη δημιουργία περιεχομένου που κανείς δεν βλέπει?

Εισάγεται το πρόσθετο Link Whisper και μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλα τα προβλήματα εσωτερικής σύνδεσης. Στη σημερινή ανάρτηση, ανακαλύπτετε γιατί αυτό το πρόσθετο εσωτερικής σύνδεσης WordPress είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία για οποιονδήποτε κάτοχο ιστότοπου. Επιπλέον, σας δείχνουμε ακριβώς πώς λειτουργεί το plugin, που σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε στο έδαφος τρέχοντας.

Χωρίς περαιτέρω αμφιβολία, ας βελτιώσουμε τους συνδέσμους σας με τρόπο που ωφελεί τους χρήστες σας και τις προσπάθειες SEO. Μην φύγετε χωρίς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην ενότητα σχολίων στο τέλος της ανάρτησης. Εάν γνωρίζετε ένα πρόσθετο που κερδίζει το Link Whisper, θα θέλαμε να το ακούσουμε επίσης ��

Τι είναι το Link Whisper?

σύνδεσμος ψίθυρος εσωτερικός σύνδεσμος wordpress

Το Link Whisper είναι μια φανταστική προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε και να διαχειριστείτε εσωτερικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας. Χάρη σε λειτουργίες όπως έξυπνο κείμενο αγκύρωσης, τεχνητή νοημοσύνη (AI) και αναφορές, μπορείτε να έχετε εσωτερικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας, όπως αφεντικό.

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, “Το Link Whisper σάς βοηθά να παίρνετε αυτό που κάποτε ήταν μια χρονοβόρα δουλειά (που μεγαλώνει όσο μεγαλώνει ο ιστότοπός σας) και το μετατρέπει σε μια ευκαιρία για να έχετε έναν καλύτερα βελτιστοποιημένο ιστότοπο από τους ανταγωνιστές σας.”

Αυτό δεν ακούγεται καθόλου κακό. Ειδικά το κομμάτι που γράφει «… μια ευκαιρία για εσάς να έχετε έναν καλύτερα βελτιστοποιημένο ιστότοπο από τους ανταγωνιστές σας». Τι δεν πρέπει να αγαπάς γι ‘αυτό?

Άλλοι ιδιοκτήτες ιστότοπων συζητούν επίσης για το Link Whisper:

Το Link Whisper έχει αφαιρέσει το 90% των εργασιών που σχετίζονται με την εσωτερική σύνδεση. Αυτό που κάποτε ήταν μια εργασία που μου πήρε πολύ χρόνο να κάνω, ή ήταν πολύ δύσκολο για ένα VA να κάνει σωστά, τώρα διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και γίνεται με τον τρόπο που το θέλω. Δεδομένης της αξίας της εσωτερικής σύνδεσης στο On-Page SEO, αυτή η προσθήκη δεν είναι καθόλου εγκεφαλική. – Τζάρεντ Μπάουμαν

Και οι βαθμολογίες 5 αστέρων συνεχίζουν να έρχονται. Ο προγραμματιστής σχεδίασε το Link Whisper για να κάνει μία δουλειά και να το κάνει σωστά. Είναι ένα από τα καλύτερα εσωτερικά πρόσθετα σύνδεσης για το WordPress. Ελπίζω να σας δείξω γιατί σε λίγα δευτερόλεπτα, ειδικά τώρα που γνωρίζουμε τι είναι το Link Whisper και τι κάνει.

Συνδέστε τα χαρακτηριστικά ψιθυρίσματος

χαρακτηριστικά ψιθυρίσματος συνδέσμου

Το καλύτερο μέρος για το Link Whisper είναι το γεγονός ότι δεν είναι υπερβολικά περίπλοκο, όπως πολλά άλλα πρόσθετα. Είναι τόσο απλό όσο παίρνει, που σημαίνει ότι δεν θα χάνετε χρόνο διαμορφώνοντας μια ορδή από περίπλοκες ρυθμίσεις. Είναι όλα plug and play, αλλά πριν φτάσουμε σε όλα αυτά, ας καλύψουμε αυτό που προσφέρει το Link Whisper από άποψη λειτουργιών.

Αυτόματες προτάσεις συνδέσμων

αυτόματες προτάσεις συνδέσμου ψίθυρος

Το Link Whisper είναι ένα διαισθητικό plugin εσωτερικής σύνδεσης WordPress. Η προσθήκη χρησιμοποιεί απίστευτο AI για να προτείνει εσωτερικούς συνδέσμους με βάση τα συμφραζόμενα και κατά τη σύνταξη της ανάρτησής σας. Σωστά; δεν χρειάζεται να αφήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας αναρτήσεων WordPress για να βρείτε και να συνδέσετε με σχετικό περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.

Ανεξάρτητα από τον αριθμό των άρθρων στον ιστότοπό σας, το Link Whisper συνδυάζει το περιεχόμενό σας για συνάφεια όταν προτείνει πιθανούς συνδέσμους. Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε ένα πλαίσιο ελέγχου δίπλα σε μια σχετική πρόταση εσωτερικού συνδέσμου και η εργασία σας τελείωσε.

Έξυπνο κείμενο αγκύρωσης

σύνδεσμος ψιθύρισμα έξυπνο κείμενο αγκύρωσης

Κείμενο συνδέσμου είναι ένα ουσιαστικό μέρος της παροχής ενός καλύτερου UX και της αύξησης της κατάταξης SEO σας. Ένα καλό παράδειγμα είναι το κείμενο αγκύρωσης που χρησιμοποιήσαμε για τον σύνδεσμο στην προηγούμενη πρόταση. Εάν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο, γνωρίζετε ότι θα μεταβείτε σε μια σελίδα που σας λέει περισσότερα σχετικά με το κείμενο αγκύρωσης.

Και αυτό κάνει ένα κείμενο αγκύρωσης. Παρέχει στους χρήστες και στις μηχανές αναζήτησης πληροφορίες σχετικά με τα συμφραζόμενα και σχετικά με το περιεχόμενο του προορισμού του συνδέσμου. Εάν πολλά άτομα συνδέονται με τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας “Θέματα WordPress”, για παράδειγμα, ο ιστότοπός σας μπορεί να κατατάξει καλά το συγκεκριμένο κείμενο αγκύρωσης ακόμα και αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει στο περιεχόμενό σας.

Η Niche Pursuits LLC, τα παιδιά πίσω από το Link Whisper, το γνωρίζουν καλά αυτό, και γι ‘αυτό έχουν καταστήσει απίστευτα εύκολο να προσθέσετε σχετικά κείμενα αγκύρωσης στους συνδέσμους σας. Με άλλα λόγια, η προσθήκη προτείνει το κείμενο αγκύρωσης για τους συνδέσμους σας αυτόματα. Και αν δεν σας αρέσουν οι προτάσεις κειμένου αγκύρωσης, μπορείτε να προσθέσετε ή να καταργήσετε λέξεις με ένα μόνο κλικ!

Αναλυτική αναφορά συνδέσμων

αναφορά εσωτερικών συνδέσμων ψιθυρίσματος

Γνωρίζετε πόσα ορφανά άρθρα έχετε στον ιστότοπό σας; Στοιχηματίζω όλα τα χρήματά μου, δεν το κάνετε. Και αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς μπορεί να έχετε υπέροχο περιεχόμενο που δεν μπορούν να βρουν επισκέπτες και μηχανές αναζήτησης. Μην ιδρώνετε, ωστόσο, επειδή μπορείτε να γυρίσετε τα πράγματα, δείχνοντας εσωτερικούς συνδέσμους σε περιεχόμενο που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να δουν οι χρήστες και οι μηχανές αναζήτησης.

Και το καλύτερο μέρος; Η προσθήκη Link Whisper συνοδεύεται από αναφορές εσωτερικής σύνδεσης που σας βοηθούν να τοποθετήσετε το δάχτυλό σας στη δομή σύνδεσης του ιστότοπού σας. Μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις και τις σελίδες χωρίς εσωτερικούς συνδέσμους. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τον αριθμό των εξερχόμενων εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων που προέρχονται από κάθε άρθρο.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε εύκολα εσωτερικούς συνδέσμους στα άρθρα σας μαζικά. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε κάθε αντικείμενο αναζητώντας συνδέσμους. έχετε έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου που κάνει τη διαδικασία πολύ εύκολη. Τώρα, πρέπει να μάθετε πώς θα χρησιμοποιείτε όλη την ώρα που θα εξοικονομήσετε.

Σύνδεση Whisper Global Settings

ρυθμίσεις ψιθυρίσματος συνδέσμου

Και πάλι, η οθόνη ρυθμίσεων Link Whisper δεν είναι υπερβολικά περίπλοκη. Παίρνετε μερικές εύχρηστες επιλογές για να προσαρμόσετε τους εσωτερικούς συνδέσμους και τις προτάσεις σας. Αντί για πολλές προηγμένες ρυθμίσεις, η προσθήκη διατηρεί την οθόνη ρυθμίσεων ανοιχτή. Πολλοί χρήστες δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν καμία ρύθμιση για να χρησιμοποιήσουν την προσθήκη.

Εάν πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο η προσθήκη αντιμετωπίζει εσωτερικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας, το Link Whisper σας προσφέρει μερικές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε όλους τους εσωτερικούς συνδέσμους σε μια νέα καρτέλα με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, μπορείτε να αγνοήσετε τους αριθμούς και συγκεκριμένες λέξεις χωρίς να έχετε ιδρώτα.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε τους τύπους δημοσιεύσεων που ανιχνεύει η προσθήκη για εσωτερικούς συνδέσμους, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να καταγράψετε όλους τους εσωτερικούς συνδέσμους (ή την έλλειψη αυτών) που επιθυμείτε. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή στη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί να εντοπίσετε σφάλματα στον ιστότοπό σας. Η χρήση του Link Whisper είναι πολύ απλή και δεν υπερβάλλω τίποτα.

Link Whisper Tutorials & Support

σεμινάριο ψιθυρίσματος

Μιλώντας για σφάλματα και πράγματα, το Link Whisper συνοδεύεται από εκπαιδευτικά βίντεο για να σας βοηθήσει σε περίπτωση που έχετε κολλήσει για έναν ή τον άλλο λόγο. Δεν θα ήθελα να αναλάβω πράγματα, αλλά δύσκολα θα παρακολουθήσετε τα βίντεο, καθώς η προσθήκη είναι απλή στη χρήση. Αλλά αν χρειάζεστε βοήθεια, το βίντεο θα είναι χρήσιμο.

Επιπλέον, το Link Whisper διαθέτει μια λεπτομερή βάση γνώσεων που καλύπτει συχνές ερωτήσεις (Συχνές ερωτήσεις). Αλλά αν χρειάζεστε άμεση βοήθεια, μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο για να απολαύσετε υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης. Σε τελική ανάλυση, το Link Whisper είναι ένα premium plugin WordPress, που σημαίνει ότι λαμβάνετε επαγγελματική βοήθεια.

Επιπλέον, μπορείτε πάντα να δείτε το Niche Pursuits ιστολόγιο για εμπνευσμένες δημοσιεύσεις σε εξειδικευμένους ιστότοπους. Καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν την κατασκευή επιτυχημένων εξειδικευμένων ιστότοπων και διαδικτυακών επιχειρήσεων. Αλλά διαχωρίζω. ας εγκαταστήσουμε τώρα την προσθήκη.

Πώς να εγκαταστήσετε το Link Whisper WordPress Internal Linking Plugin

Το Link Whisper είναι ένα premium plugin, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το κατεβάσετε από το WordPress plugin repo. Προχωρήστε στο επίσημος ιστότοπος Link Whisper και κάντε κλικ στο Αποκτήστε το Link Whisper τώρα κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

επίσημος ιστότοπος ψίθυρος συνδέσμων

Στη συνέχεια, επιλέξτε την άδειά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο Ξεκίνα κουμπί, όπως απεικονίζουμε στο screengrab παρακάτω.

τιμολόγηση ψιθυρίσματος συνδέσμου

Κατά μέρος: Όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, έχετε στη διάθεσή σας τρία πακέτα τιμών. Έχετε μια άδεια μίας τοποθεσίας, η οποία κοστίζει 67 δολάρια ανά έτος. Εκτός από αυτό, έχετε την άδεια 3 και 10 τοποθεσιών στα 97 και 147 $ το χρόνο, αντίστοιχα. Πάντα πηγαίνετε για το πακέτο που πληροί τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας.

Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που προτιμάτε (PayPal ή κάρτα), δώστε τα στοιχεία σας και κάντε κλικ στο Αγορά κουμπί στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

σύνδεσμος σελίδα ψιθυρίσματος

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, ο ιστότοπος σας ανακατευθύνει στον λογαριασμό σας, όπως φαίνεται παρακάτω.

σύνδεσμος προσαρμοσμένου λογαριασμού whispepr

Από τη σελίδα λογαριασμού, μπορείτε να δείτε την άδειά σας και να κατεβάσετε την προσθήκη Link Whisper. Επιπλέον, το Link Whisper σάς στέλνει ένα φιλικό email με τις οδηγίες λήψης και ενεργοποίησης.

σύνδεσμος email ενεργοποίησης ψιθυρίσματος

Στη συνέχεια, κατεβάστε την προσθήκη στον υπολογιστή σας.

Εγκατάσταση Link Whisper

Μετά από αυτό, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress, μεταβείτε στο Πρόσθετα, και κάντε κλικ Προσθεσε νεο όπως περιγράφουμε παρακάτω.

εγκατάσταση ψιθύρου συνδέσμου

Στο Προσθήκη προσθηκών στην οθόνη, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση προσθήκης κουμπί. Στη συνέχεια, πατήστε το Επιλέξτε το αρχείο για να επιλέξετε το πρόσθετο Link Whisper που κατεβάσατε νωρίτερα και μετά πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί. Δείτε την παρακάτω εικόνα για τα βήματα.

μεταφόρτωση προσθήκης συνδέσμου ψίθυρος

Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση προσθήκης κουμπί, όπως φαίνεται παρακάτω.

ενεργοποίηση ψίθυρος συνδέσμου

Μόλις ενεργοποιήσετε την προσθήκη, μεταβείτε στο μενού διαχειριστή του WordPress και κάντε κλικ στο Σύνδεσμος Ψίθυρος, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

σύνδεσμος ψίθυρος wordpress στοιχείο μενού

Στην οθόνη Link Whisper, εισαγάγετε το κλειδί άδειας χρήσης και κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν Αδεια κουμπί, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

ενεργοποίηση της άδειας ψίθυρος συνδέσμου

Δ / Β: Μπορείτε να βρείτε το κλειδί άδειας χρήσης στο λογαριασμό σας στο Link Whisper ή στο email λήψης / ενεργοποίησης που λάβατε.

Με την ενεργοποίηση του κλειδιού άδειας χρήσης, το Link Whisper ξεκλειδώνει επιπλέον στοιχεία υπομενού, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

στοιχεία μενού ψιθυρίσματος

Και αυτό είναι? είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη Link Whisper για να βελτιώσετε γρήγορα τους εσωτερικούς σας συνδέσμους. Η χρήση της προσθήκης είναι τόσο απλή όσο τα A, B, C. Για παράδειγμα, για να δείτε τις αναφορές σας, μεταβείτε στο Link Whisper> Αναφορά, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

συνδέσεις ψιθυρίσματος

Για να δείτε τις ρυθμίσεις του Link Whisper, μεταβείτε στο Link Whisper> Ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress, όπως επισημαίνουμε παρακάτω.

συνδέσεις ψιθυριστή διαχειριστή

Βλέπω? Πολύ απλός.

Χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες; Ακολουθεί ένα σύντομο βίντεο που σας δείχνει πώς να χρησιμοποιήσετε το Link Whisper.


Το Link Whisper είναι μια εξαιρετική λύση για όλα τα προβλήματα εσωτερικής σύνδεσης. Το πρόσθετο είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί. θα πρέπει να είστε σε λειτουργία σε λίγα λεπτά. Σας προσφέρει πολλές επιλογές για να προσθέσετε εσωτερικούς συνδέσμους μαζικά ή μεμονωμένα, με τη σειρά σας, εξοικονομώντας έναν χρόνο και χρήμα.

Με τις τιμές που ξεκινούν από μόλις 67 δολάρια το χρόνο, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να εφαρμόσετε εσωτερικούς συνδέσμους στον ιστότοπό σας WordPress σαν επαγγελματίας. Η προσθήκη προέρχεται από αξιόπιστους προγραμματιστές και διαδικτυακούς εμπόρους, που σημαίνει ότι είστε σε ασφαλή χέρια.

$ 10 Off Link Whisper για αναγνώστες WPExplorer

Σκέφτεστε να αποκτήσετε το Link Whisper για να βελτιώσετε την εσωτερική σύνδεση και SEO στον ιστότοπό σας; Με το αποκλειστικό μας WPEXPLORER κωδικός κουπονιού μπορείτε να εξοικονομήσετε 10 $ – κάνοντας μια προσωπική άδεια μόνο $ 57 για τον πρώτο χρόνο!

Εξοικονομήστε 10 $ στο Link Whisper

Ποιες είναι οι απόψεις σας σχετικά Link Whisper εσωτερική σύνδεση σύνδεσης? Χρησιμοποιείτε διαφορετικό πρόσθετο εσωτερικής σύνδεσης; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map