Επανεξέταση του iThemes Exchange: Είναι αυτός ο γρηγορότερος τρόπος πώλησης στο Διαδίκτυο με το WordPress;

Το iThemes Exchange χρεώνεται ως ένα απλό σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress. Είναι μια λύση που έχει δημιουργηθεί για όποιον θέλει να κατασκευάσει και να διαχειριστεί το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα, χωρίς να χρειάζεται να στραφεί σε μια φιλοξενούμενη επιλογή με μηνιαίες επαναλαμβανόμενες χρεώσεις.


Είτε σκοπεύετε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε θέλετε απλώς τη δυνατότητα πώλησης ενός προϊόντος από το blog σας στο WordPress, το iThemes Exchange θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε..

Ενώ υπάρχουν πολλές λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για το WordPress, το Exchange στοχεύει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, επιτρέποντάς σας να το κάνετε πάρτε το κατάστημά σας στο διαδίκτυο μέσα σε λίγα λεπτά. Το βασικό πρόσθετο – το οποίο είναι δωρεάν στη χρήση – μπορεί να επεκταθεί με μια επιλογή πρόσθετων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις δυνατότητες του καταστήματός σας, σύμφωνα με το απόθεμά σας και τα έσοδά σας.

Με αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία του δικού σας διαδικτυακού καταστήματος με το iThemes Exchange για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.

Πώς να πουλάτε Φυσικά και Ψηφιακά Προϊόντα στο Διαδίκτυο με το iThemes Exchange και το WordPress

Το βασικό πρόσθετο iThemes Exchange είναι δωρεάν για χρήση και είναι φιλοξενείται στο WordPress.org Plugin Repository. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την προσθήκη απευθείας από την περιοχή διαχειριστή του WordPress και να δημιουργήσετε αμέσως το κατάστημά σας.

Προσθήκη ανταλλαγής iThemes

Ρύθμιση του Exchange iThemes

Μετά την εγκατάσταση της προσθήκης, εμφανίζεται ο οδηγός εγκατάστασης για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία πώλησης προϊόντων στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ολόκληρη τη διαδικασία το ξεκίνημα είναι πολύ εύκολο και η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε είναι: τι πρόκειται να πουλήσετε?

Τι πρόκειται να πουλήσετε

Οι επιλογές που καλύπτουν αυτό που μπορείτε να πουλήσετε περιλαμβάνουν ψηφιακές λήψεις, όπως ebook, μουσική ή άλλα αρχεία. και φυσικά προϊόντα, όπως ρούχα ή συσκευές. Υπάρχει μια άλλη επιλογή που είναι η πώληση πρόσβασης στον ιστότοπό σας και στο περιεχόμενό του με τη μορφή α ιστότοπος μέλους.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή θα πρέπει να εγκαταστήσετε το premium πρόσθετο συνδρομής. Το πρόσθετο είναι διαθέσιμο μόνο του ή ως μέρος του Pro Pack – μια επιλογή άλλων χρήσιμων πρόσθετων, καθώς και οποιωνδήποτε που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Ωστόσο, αν απλά προγραμματίζετε πώληση φυσικών ή ψηφιακών προϊόντων από τον ιστότοπό σας στο WordPress, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Συλλογή πληρωμών

Η επόμενη ερώτηση για απάντηση είναι: πώς θα δεχτείτε πληρωμές? Το iThemes Exchange σας δίνει τη δυνατότητα αποδοχής πληρωμών εκτός σύνδεσης, αλλά είναι εξίσου εύκολο να διαμορφώσετε το κατάστημά σας για αποδοχή πληρωμών μέσω PayPal.

Διαμόρφωση PayPal

Ενώ έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε το PayPal Secure, η χρήση του PayPal Standard είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προχωρήσετε. Για να αρχίσετε να δέχεστε πληρωμές μέσω PayPal, απλώς εισάγετε τη διεύθυνση email σας στο PayPal και επιλέγετε ένα νόμισμα.

Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν πρόσθετο για τη συλλογή πληρωμών μέσω Stripe εάν θέλετε να δώσετε και στους πελάτες σας αυτήν την επιλογή. Ωστόσο, συνιστάται ιδιαίτερα που διαβάζετε τις διαφορές μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Προσθήκη του πρώτου προϊόντος σας

Το iThemes Exchange περιλαμβάνει ένα δείγμα προϊόντος για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε γρήγορα με τη διεπαφή για την προσθήκη καταχωρίσεων προϊόντων στον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, η διαδικασία δημιουργίας καταχώρισης προϊόντων είναι πολύ εύκολη να αντιμετωπίσουμε. Ενώ οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει περιεχόμενο στο WordPress στο παρελθόν θα έχει πλεονέκτημα σε σχέση με εκείνους που δεν το έχουν, οι νέοι χρήστες δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα να συμπληρώσουν τα αυτονόητα πλαίσια για να δημιουργήσουν την πρώτη τους λίστα προϊόντων.

Σελίδα με καταχωρίσεις προϊόντων

Εκτός από τον τίτλο, την περιγραφή και την τιμή του προϊόντος, έχετε επίσης την ευκαιρία να ανεβάσετε μια επιλογή εικόνων, καθώς και να γράψετε μια εκτεταμένη περιγραφή προϊόντος. Κατά τη διαμόρφωση της καταχώρισης προϊόντων σας, μπορείτε ενεργοποίηση παρακολούθησης αποθέματος, ορίστε μια περίοδο διαθεσιμότητας για το προϊόν και πολλά άλλα. Όλα αυτά διασφαλίζουν ότι μπορείτε να πουλήσετε τα αντικείμενα σας με τον τρόπο που πληροί καλύτερα τις απαιτήσεις σας.

Προηγμένες επιλογές προϊόντων

Εάν πουλάτε ψηφιακές λήψεις στον ιστότοπό σας, σε αντίθεση με ή φυσικά προϊόντα, τότε μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία για το προϊόν. Καθώς όλα αυτά πραγματοποιούνται μέσω της βιβλιοθήκης πολυμέσων του WordPress, είναι απλώς μια περίπτωση μεταφοράς και απόθεσης αυτών των αρχείων στον ιστότοπό σας και της ονομασίας τους.

Προσθήκη νέας λήψης

Μόλις αρχίσει να διαμορφώνεται η καταχώριση προϊόντων σας, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση για να δείτε πώς θα φαίνεται στους πιθανούς πελάτες σας.

Καταχώριση προϊόντων ανταλλαγής iThemes

Όταν είστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή του, μπορείτε να δημοσιεύσετε την καταχώριση προϊόντων για να την δημοσιεύσετε ζωντανά στον ιστότοπό σας. Με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού και λεπτά του χρόνου σας. έχετε τώρα προϊόντα που αναφέρονται στο διαδίκτυο. Αυτό έρχεται πλήρης με τη δυνατότητα να συλλέγει πληρωμές και διανέμει αυτόματα ψηφιακές λήψεις, ή αποστέλλετε με μη αυτόματο τρόπο φυσικά προϊόντα.

Διαχείριση των διαδικτυακών σας καταστημάτων

Τώρα έχετε τουλάχιστον ένα προϊόν στο διαδίκτυο, ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις σελίδες του καταστήματός σας. Αυτό περιλαμβάνει τη σελίδα καταχώρισης προϊόντων, τις προσαρμοσμένες σελίδες λογαριασμών και προφίλ και τις σελίδες πληροφοριών αγοράς. Ευτυχώς, το iThemes Exchange δημιουργεί αυτές τις βασικές σελίδες για εσάς και σας δίνει έναν τρόπο να τις διαχειριστείτε.

Σελίδες ανταλλαγής iThemes

Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες αυτές τις σελίδες από τις ρυθμίσεις προσθήκης. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε οποιοδήποτε από αυτά όπως θα κάνατε σε μια κανονική σελίδα WordPress. Είναι καλή ιδέα προσθέστε μερικές από αυτές τις σελίδες στις περιοχές πλοήγησης του ιστότοπού σας, όπως οι περιοχές widget ή τα κύρια μενού.

Μενού καταστήματος

Τώρα οι επισκέπτες σας μπορούν να βρουν τα προϊόντα σας και να περιηγηθούν εύκολα στο κατάστημά σας.

Προσαρμογή και αναβάθμιση του διαδικτυακού σας καταστήματος

Το iThemes Exchange δεν σταματά εκεί. Υπάρχει επίσης μια σελίδα ρυθμίσεων που πρέπει σίγουρα ρίξτε μια ματιά. Μέσω των ρυθμίσεων μπορείτε να εισαγάγετε τα στοιχεία του καταστήματός σας και το φορολογικό σας αναγνωριστικό, καθώς και να ορίσετε τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε τις εγγραφές πελατών και όλες τις άλλες σημαντικές πτυχές της λειτουργίας ενός επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος.

Εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες στο κατάστημά σας, διατίθεται μια επιλογή πρόσθετων. Το Pro Pack των premium αναβαθμίσεων περιλαμβάνει δυνατότητες όπως η δυνατότητα αποστολής τιμολογίων, η προσθήκη παραλλαγών προϊόντων, η αποδοχή επαναλαμβανόμενων πληρωμών και πολλά άλλα.

Τώρα που έχετε καταχωρίσει το πρώτο σας προϊόν και διαμορφώσατε το κατάστημά σας, το μόνο που μένει να κάνουμε είναι για να επιλέξετε ένα κατάλληλο θέμα ηλεκτρονικού εμπορίου WordPress.

συμπέρασμα

Όπως μπορείτε να δείτε, το iThemes Exchange καθιστά στην πραγματικότητα πολύ εύκολο να προσθέσετε προϊόντα στον ιστότοπό σας στο WordPress που μπορούν να αγοράσουν οι επισκέπτες σας. Χρησιμοποιώντας το PayPal για τη συλλογή πληρωμών, το iThemes Exchange περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δωρεάν με το WordPress.

Φυσικά, υπάρχει πολύ περισσότερα για τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος παρά την προσθήκη της δυνατότητας καταχώρισης και πώλησης προϊόντων από τον ιστότοπό σας.

Η επιλογή ενός κατάλληλου θέματος και προσθήκης καθώς και η δημιουργία των λιστών προϊόντων σας είναι το σημείο έναρξης της περιπέτειας. Μετά από αυτό, ήρθε η ώρα να εστιάσετε στην προσέλκυση επισκεπτών στο κατάστημά σας, στη διαχείριση των προσδοκιών των πελατών και, κυρίως, στον χειρισμό των στοιχείων των πελατών σας με υπεύθυνο, ασφαλή και ασφαλή τρόπο. Αυτό είναι επιπλέον της διασφάλισης ότι είστε εξοικειωμένοι με τους φορολογικούς κανόνες για καθεμία από τις γεωγραφικές τοποθεσίες που είναι διαθέσιμα τα προϊόντα σας, για να μην αναφέρουμε τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Το WordPress και το iThemes Exchange το κάνει διευκολύνετε τη λίστα αντικειμένων προς πώληση και τη συλλογή πληρωμών από τους πελάτες σας μέσω ενός επεξεργαστή πληρωμών όπως το PayPal – απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως προετοιμασμένοι πριν μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μάθετε περισσότερα για το iThemes Exchange

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me