InfiniteWP εναντίον ManageWP: Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης WordPress;

Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όταν λέω: Η διαχείριση μερικών ιστότοπων WordPress δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλω να πω, με ένα εκατομμύριο και ένα καθήκοντα, πώς διατηρείτε τους ιστότοπούς σας υγιείς χωρίς να παραβλέπετε?


Αποδεικνύεται ότι μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τους ιστότοπους σας χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress όπως το InfiniteWP ή το Διαχείριση WP. Στη σημερινή ανάρτηση, θα ανακαλύψετε το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης του WordPress για τις μοναδικές σας ανάγκες. Αντιμετωπίζουμε το InfiniteWP εναντίον του ManageWP, δύο από τα καλύτερα εργαλεία διαχείρισης WordPress στην αγορά.

Contents

Γιατί να επιλέξετε το Εργαλείο διαχείρισης WordPress?

Η διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress είναι σχετικά εύκολη, αλλά όταν προσθέτετε περισσότερους ιστότοπους στο ρεπερτόριό σας, οι εργασίες απλώς συσσωρεύονται. Ωστόσο, πρέπει να ενημερώνετε τακτικά τον πυρήνα, τα θέματα και τις προσθήκες του WordPress. Επιπλέον, πρέπει να ελέγξετε την απόδοση των ιστοτόπων σας σε όρους SEO και ταχύτητας. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, πρέπει να διατηρήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να μετριάσετε τα σχόλια και ούτω καθεξής.

Εάν είστε εταιρεία, ένας προγραμματιστής θέματος WordPress ή οποιοσδήποτε άλλος WordPresser με δύο ιστότοπους για να εκτελέσετε, το να αποκτήσετε ένα εργαλείο διαχείρισης του WordPress δεν είναι απαραίτητο. Ένα εργαλείο διαχείρισης θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και θα σας κρατήσει υγιείς.

Τι συμβαίνει όταν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας?

Εάν δεν ενημερώνετε τακτικά τον ιστότοπό σας στο WordPress, το κάνετε πολύ εύκολο για τους χάκερ, και αυτό το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Τι λέτε για ανεπιθύμητα μηνύματα που βλάπτουν την αξιοπιστία σας και γεμίζουν τον ιστότοπό σας με ανεπιθύμητα; Και αν δεν διατηρήσετε αντίγραφα ασφαλείας, θα δυσκολευτείτε να επαναφέρετε τον ιστότοπό σας σε περίπτωση που το χειρότερο συμβεί, που κλέβει τον χρόνο και τα έσοδά σας.

Εδώ είναι η συμφωνία, πρέπει να φροντίσετε τους ιστότοπούς σας, αλλά αν το κάνετε χειροκίνητα θα σας τρελαίνει. Γι ‘αυτό ακριβώς χρειάζεστε ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress.

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τα πρώτα πράγματα. Αυτό στο όνομα της ερώτησης είναι ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress?

Τι είναι ένα Εργαλείο Διαχείρισης WordPress?

Ένα εργαλείο διαχείρισης / υπηρεσία / εταιρεία WordPress / ό, τι θέλετε να το ονομάσετε είναι οποιοδήποτε εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την καθημερινή ροή εργασίας σας. Στην ουσία, ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όχι μόνο έναν, αλλά και όσους ιστότοπους WordPress θέλετε.

Σε περίπτωση κλικ, μπορείτε να ενημερώσετε τον πυρήνα του WordPress, τα θέματα και τις προσθήκες σε πολλούς ιστότοπους. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τα σχόλια, να διατηρήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να κάνετε πολλά περισσότερα σε πολλούς ιστότοπους WordPress χωρίς να ξεσπάσετε.

Τι είναι οι κορυφαίοι υποψήφιοι σήμερα?

InfiniteWP εναντίον ManageWP: Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης WordPress?

Πριν φτάσουμε στις δυνατότητες, την τιμολόγηση, την υποστήριξη και κάτι τέτοιο, τι γίνεται με τον έλεγχο των εταιρειών πίσω από κάθε εργαλείο διαχείρισης WordPress?

Μιλάμε για βάση χρηστών, φιλοσοφία και πράγματα που κάνουν κάθε κλικ. Δεν είναι καλό να μάθεις περισσότερα για την ομάδα που θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τους ιστότοπους WordPress σαν αφεντικό; το σκέφτηκα και εγώ.

Διαχείριση WP

Διαχείριση WP

Ιδρύθηκε από τον Vladimir Prelovac και τροφοδοτείται από μια χαρούμενη ομάδα 28 υπαλλήλων, Διαχείριση WP είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο διαχείρισης WordPress που είναι τόσο όμορφο όσο είναι χρήσιμο.

Το εργαλείο κυκλοφόρησε επίσημα το 2012 ως το πρώτο εργαλείο διαχείρισης WordPress. Από τότε, έχει αναπτυχθεί αλματωδώς. Πραγματικά παιδιά, κάποιος πρέπει να εφεύρει ήδη μια μηχανή χρόνου, ώστε να μπορούμε να απαλλαγούμε από τέτοιου είδους περιττές δηλώσεις.

Σήμερα, το ManageWP εξυπηρετεί περισσότερους από 9.000 πιστούς πελάτες που διαχειρίζονται συλλογικά πάνω από 280k ιστότοπους. Το εργαλείο εξοικονομεί περίπου 40.000 ώρες εργασίας κάθε μέρα. Ωχ.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε πελάτης εξοικονομεί περίπου 4 ώρες την ημέρα, κάτι που είναι εντυπωσιακό. Ορισμένοι από τους πελάτες τους περιλαμβάνουν WP Site Care, Κάρι Ντάιλς, Υψόμετρο WP και δεν είμαι απλώς ονομασία.

Αυτό που κρατά αυτούς τους τύπους να κινούνται την παροιμιώδη βροχερή μέρα?

Η αποστολή τους είναι απλή. Το ManageWP στοχεύει στην αυτοματοποίηση περισσότερων από τις καθημερινές εργασίες σας. Επίσης, σας βοηθούν να δημιουργήσετε την καλύτερη επιχείρηση συντήρησης WordPress. Είναι αρκετά εργαλείο, και αυτοί οι τύποι σημαίνουν επιχειρήσεις όσο η διαχείριση του WordPress.

Άρχισε να γράφει κώδικα το 1984, δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Θα ήθελα πολύ να αλλάξω τον κόσμο, δεν έχω ακόμα τον πηγαίο κώδικα. Επί του παρόντος blogging εδώ.  – Βλαντιμίρ Πρέλοβατς

Τον Ιούλιο του 2016, η Vlad & Co. κυκλοφόρησε το ManageWP Orion, μια πιο ισχυρή έκδοση του ManageWP. Αργότερα μέσα στο έτος, η εταιρεία εντάχθηκε στο GoDaddy. Στο εγγύς μέλλον, το ManageWP Orion ενσωματώνεται στα σχέδια GoDaddy, αλλά θα εξακολουθεί να λειτουργεί ως ανεξάρτητη υπηρεσία για χρήστες που φιλοξενούν αλλού.

Το ManageWP είναι ένα φιλοξενείται Εργαλείο διαχείρισης WordPress, που σημαίνει ότι όλη η διαδικασία φιλοξενείται σε διακομιστές ManageWP. Το ManageWP λειτουργεί από τη Σερβία.

ΆπειροWP

ΆπειροWP

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του ManageWP, το InfiniteWP είδε το φως της ημέρας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι τα παιδιά βάφτισαν το InfiniteWP το 2010, αλλά το εργαλείο διαχείρισης του WordPress παρέμεινε μια ιδέα για δύο χρόνια.

Σήμερα, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Το InfiniteWP δεν είναι πλέον απλώς μια ιδέα, αλλά το εργαλείο διαχείρισης του WordPress για περισσότερες από 470.000 ιστοσελίδες εκεί έξω. Ορισμένοι από τους ικανοποιημένους πελάτες τους (ευγενική προσφορά του Twitter) περιλαμβάνουν Ναι, Media Temple και Honda μεταξύ άλλων.

Από αυτό που θα μπορούσα να συγκεντρώσω, το InfiniteWP τροφοδοτείται από το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα τεσσάρων τύπων, δηλαδή του David, του Amrit, του Yuvaraj και του Kalyan. Και ενώ το ManageWP φαίνεται να δίνει έμφαση στην ομάδα των 28 ατόμων, το InfiniteWP φαίνεται να επαινεί τους πελάτες για την πρόοδό τους.

Όλα τα σχόλια, τα σχόλια, τα σχόλια, τα αιτήματα χαρακτηριστικών καθιστούν κάθε μέρα ακόμη πιο συναρπαστικό. Όλη η ομάδα επικεντρώνεται τώρα σε αυτό και ψάχνουμε να φτάσουμε σε μεγάλα ύψη.

Οραματιζόμαστε το InfiniteWP να είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης WordPress με γνώμονα την κοινότητα, με τρίτους προγραμματιστές να συμβάλλουν σε μια ολοένα αυξανόμενη πληθώρα πρόσθετων που αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη που μπορεί να αντιμετωπίσει το περιβάλλον πολλαπλών WordPress. – Η ομάδα InfiniteWP

Ενημερώσεις, ενημέρωση και περισσότερες ενημερώσεις

Αυτοί οι τύποι προωθούν συνεχώς ενημερώσεις, και μόλις τις προάλλες, ξεκίνησαν μια αυτόνομη υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας Κάψουλα WP Time. Το InfiniteWP είναι ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress που πρέπει να δοκιμάσετε.

Το εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress εκτελείται στον δικό σας διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι εγκαθιστάτε την προσθήκη σε έναν υποφάκελο (π.χ. yoursite.com/iwp), μια διαδικασία που είναι σχεδόν απλή. Το InfiniteWP έχει γραφεία στις ΗΠΑ και την Ινδία.

Ετυμηγορία: Ποιο πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης του WordPress όσον αφορά την ομάδα, τη βάση χρηστών και τη φιλοσοφία λειτουργίας; Προσωπικά, κλίνω προς το InfiniteWP.

Χαρακτηριστικά: InfiniteWP vs ManageWP

Τώρα που μπορείτε να πείτε τι είναι ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress, ας εξετάσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει κάθε εργαλείο. Επειδή υπάρχουν πολλές εξαιρετικές δυνατότητες σε αυτήν την ενότητα, θα ξεκινήσουμε αμέσως.

Διαχείριση δυνατοτήτων WP

Διαχείριση δυνατοτήτων WP

Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στο ManageWP και συνδέσετε τους ιστότοπους του WordPress, θα έχετε μια εντυπωσιακή λίστα λειτουργιών όπως:

Εύκολη ρύθμιση

Η ρύθμιση του ManageWP είναι θέμα εγγραφής για λογαριασμό και προσθήκη των ιστότοπων σας. Εγκαθιστάτε αυτόματα το πρόσθετο ManageWP Worker σε κάθε ιστότοπο που προσθέτετε. Θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με αυτό κατά τη ρύθμιση του ManageWP αργότερα.

Κεντρικός πίνακας ελέγχου

Είτε έχετε δύο ή 100 ιστότοπους WordPress, μπορείτε να διαχειριστείτε ο καθένας απευθείας (και με ασφάλεια) από τον πίνακα ελέγχου ManageWP. Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των διαπιστευτηρίων σύνδεσης, το ManageWP δεν αποθηκεύει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας.

Αποτελεσματικές ενημερώσεις

Όλες οι ενημερώσεις εμφανίζονται σε μια διαισθητική οθόνη που σας βοηθά να ενημερώσετε τον πυρήνα του WordPress, τα θέματα και τις προσθήκες σε πολλούς ιστότοπους με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε να ενημερώσετε κάθε στοιχείο ξεχωριστά αν θέλετε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας Cloud

Μόλις έχασα τους ιστότοπούς μου από έναν διαβόητο χάκερ. Όπως θα περίμενε, ζήτησα ένα αντίγραφο ασφαλείας από τον οικοδεσπότη μου, αλλά δεν υπήρχε κανένα! Το ManageWP σας προσφέρει ένα μηνιαίο αντίγραφο ασφαλείας cloud δωρεάν! Μπορείτε να λάβετε το premium εφεδρικό πρόσθετο με επιπλέον $ 2 δολάρια / ιστότοπο / μήνα που συνοδεύει τη λειτουργία κλώνου.

Λάβετε δωρεάν έλεγχο ασφαλείας για να εντοπίσετε κακόβουλο λογισμικό από νωρίς

Το κακόβουλο λογισμικό δεν μπορεί ποτέ να είναι καλό για τον ιστότοπό σας. Όχι Όχι Όχι Όχι Όχι. Μπορείτε να σαρώσετε τους ιστότοπούς σας για κακόβουλο λογισμικό με ένα κλικ. Τι ευγενικό?

Έλεγχος απόδοσης

Η ταχύτητα φόρτωσης σελίδας είναι ένας μεγάλος παράγοντας κατάταξης στις μέρες μας. Εδώ είναι η συμφωνία: Οι άνθρωποι μισούν απολύτως τους αργούς ιστότοπους. Η Google τιμωρεί επίσης αργούς ιστότοπους. Ένας έλεγχος απόδοσης μερικές φορές σας δείχνει τι είναι σπασμένο και πώς να το διορθώσετε.

Και με μια μικρή χρέωση μόλις $ 1 / site / μήνα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάταξη SEO σας. Μπορείτε να δείτε την απόδοση των λέξεων-κλειδιών SEO, να ανακαλύψετε τους ανταγωνιστές σας και πολύ πιο εύκολα.

Οθόνη Uptime

Εάν είστε προγραμματιστής θέματος WordPress, η επιχείρησή σας περιστρέφεται γύρω από ιστότοπους επίδειξης. Όταν οι ιστότοποι επίδειξης είναι εκτός σύνδεσης, αρχίζετε να χάνετε χρήματα. Αλλά δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής θέματος WordPress για να χάσετε χρήματα όταν ένας ιστότοπος είναι εκτός σύνδεσης.

Το ManageWP σας προσφέρει Uptime Monitor, ώστε να γνωρίζετε πότε ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω email, SMS ή Slack, οπότε ναι! Αυτή η λειτουργία είναι ένα πρόσθετο premium που κοστίζει μόλις 1 $ / ιστότοπο / μήνα. Υπάρχει ένα πακέτο 25 $ / μήνα που καλύπτει έως και 100 ιστότοπους, οπότε επιλέξτε αυτόν που λειτουργεί για την επιχείρησή σας.

Αναφορές πελατών: Εάν η επιχείρηση συντήρησης του ιστότοπού σας περιλαμβάνει την αποστολή αναφορών στους πελάτες σας, θα συμφωνήσετε ότι μπορεί να είναι ένα καθήκον Helluva να δημιουργεί αναφορές που να ξεφορτώνουν τους πελάτες τους. Το ManageWP το καταλαβαίνει πολύ καλά, γι ‘αυτό προσφέρουν ένα εργαλείο δημιουργίας αναφορών με ένα κλικ που είναι αρκετά σωτήριο.

Διαχείριση λευκής ετικέτας WP

Οι πελάτες σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε την προσθήκη ManageWP Worker στους ιστότοπούς τους. μπορείτε να μετονομάσετε πλήρως την προσθήκη ή να αποκρύψετε εντελώς το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε το ManageWP για να διατηρήσετε τους ιστότοπούς τους σε καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από την επιχείρηση συντήρησής σας χωρίς να ξεραστείτε.

Συνεργασία

Έχει μια ομάδα να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά; Τέλεια, μπορείτε εύκολα να συνεργαστείτε με άλλους χωρίς να αποκαλύψετε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης ManageWP. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεργαστείτε με συνεργάτες και ακόμη και να επιτρέψετε στους πελάτες να επεξεργάζονται ορισμένα πράγματα χωρίς τον κίνδυνο να χάσουν τη σκληρή δουλειά σας. Η προσθήκη συνεργατών είναι τόσο εύκολη όσο η πίτα.

Ενσωμάτωση του Google Analytics

Τι είναι ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress που δεν σας βοηθά να παρακολουθείτε την κυκλοφορία σας; Το ManageWP σάς προσφέρει την ενσωμάτωση του Google Analytics, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας απευθείας από τον πίνακα ελέγχου ManageWP. Μπορείτε να προσθέσετε όσους λογαριασμούς Google Analytics θέλετε.

λειτουργία συντήρησης

Για να βελτιστοποιήσετε τις βάσεις δεδομένων ή να εκτελέσετε οποιονδήποτε αριθμό εργασιών συντήρησης στους ιστότοπούς σας στο WordPress, το ManageWP έρχεται με ειδική λειτουργία συντήρησης με δύο προπαρασκευασμένα πρότυπα. Έχετε όμορφα πρότυπα “Συντήρηση” και “Σύντομα κοντά σας” που είναι εύκολο να προσαρμόσετε και να ξεκινήσετε.

Διαχείριση σχολίων

Ο συντονισμός των σχολίων μπορεί να σας επηρεάσει εάν διαχειρίζεστε μερικούς ιστότοπους. Παρ ‘όλα αυτά, το spam είναι τρομακτικό και πρέπει να φύγει. Το εργαλείο διαχείρισης του ManageWP WordPress σάς βοηθά να ξεφύγετε από τα κέρατα όσο φτάνει η εποπτεία σχολίων. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να εκκαθαρίσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα σε ένα μεγάλο δίκτυο ιστότοπων, όπως ένας υπεράνθρωπος.

Αποσπάσματα κώδικα

Εάν σας αρέσει να σκάβετε κώδικα για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις προσθηκών, να εξαλείψετε τα γραφικά του πίνακα ελέγχου και γενικά να είστε υπέροχοι, σίγουρα θα λατρέψετε αυτήν τη λειτουργία. Η δυνατότητα αποσπάσματος κώδικα σάς επιτρέπει να γράφετε τον δικό σας κώδικα PHP και να τον εκτελείτε ταυτόχρονα σε πολλά δίκτυα. Μπορείτε να διαγράψετε ή να διατηρήσετε ένα ιστορικό των αποσπασμάτων σας.

Ευάλωτα πρόσθετα; Κανένα πρόβλημα

Τώρα, χάρη στη βάση δεδομένων ευπάθειας WPScan, μπορείτε να εντοπίσετε άμεσα ευάλωτες προσθήκες στους ιστότοπούς σας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να αναλάβετε δράση πριν συμβεί το αναπόφευκτο. Τα ευάλωτα πρόσθετα είναι κακά, αλλά το ManageWP έχει την πλάτη σας.

Χαρακτηριστικά InfiniteWP

Χαρακτηριστικά InfiniteWP

Τώρα, ας δούμε πώς το InfiniteWP αντισταθμίζεται έναντι του ManageWP όσον αφορά τις δυνατότητες. Προσφέρουν αυτό που χρειάζεται για να γίνει το καλύτερο εργαλείο διαχείρισης του WordPress; Ας σκάψουμε.

Εύκολη ρύθμιση

Ενώ η εγκατάσταση του εργαλείου διαχείρισης InfiniteWP WordPress δεν είναι τόσο απλή όσο η εγκατάσταση του ManageWP, είναι εύκολο να κάνετε hack. Απλώς εγκαταστήστε το εργαλείο InfiniteWP και το InfiniteWP Client Plugin στον ιστότοπό σας, συνδέστε τα δύο και το Voila! – είσαι καλός να πας. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη, δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Μία κύρια είσοδος

Κατά τη γνώμη μου, το ManageWP Orion είναι όμορφο, αλλά δεν σας προσφέρει μια πανοραμική θέα στους ιστότοπούς σας όπως κάνει το InfiniteWP. Στην πραγματικότητα, ενδέχεται να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά τον πίνακα ελέγχου WordPress. Η διαχείριση των ιστότοπων WordPress χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο διαχείρισης του WordPress είναι καθαρή ευδαιμονία.

Γρήγορες ενέργειες

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ιστότοπών σας, το άνοιγμα του πίνακα ελέγχου του WordPress, η σύνταξη νέων αναρτήσεων, η επεξεργασία λεπτομερειών ιστότοπου και η αποθήκευση συνδέσμων / σημειώσεων για συγκεκριμένους ιστότοπους, μεταξύ άλλων, απέχουν πολύ. Πραγματικά, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τον ιστότοπό σας, δείξτε και κάντε κλικ.

Περίληψη ιστότοπου

Κανένα άλλο εργαλείο διαχείρισης WordPress, ούτε καν ManageWP, σας δίνει μια ακριβή και λεπτομερή εικόνα των ιστότοπων WordPress όπως το InfiniteWP. Και πάλι, απλά τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού στον ιστότοπό σας, μπορείτε να δείτε όλα τα διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις, έκδοση WordPress, πληροφορίες διακομιστή και πολλά άλλα.

Ενημέρωση με ένα κλικ

Η ενημέρωση των προσθηκών, των θεμάτων και του πυρήνα του WordPress χρησιμοποιώντας το εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress είναι πραγματικά μια χαρά. Μόλις συνδεθείτε στον αυτόματο φιλοξενούμενο πίνακα ελέγχου InfiniteWP, εντοπίζετε ένα κουμπί “Ενημέρωση όλων” δίπλα στον ιστότοπό σας που κάνει ακριβώς αυτό. Αγόρι, μπορείτε ακόμη και να αποκρύψετε όλα τα πρόσθετα ή θέματα που δεν θέλετε ποτέ να ενημερώσετε ποτέ.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Μιλώντας για αυτο-φιλοξενία, το InfiniteWP ζει στον δικό σας διακομιστή φιλοξενίας, που σημαίνει ότι έχετε απόλυτο έλεγχο στις τοποθεσίες WordPress. Σε αντίθεση με το ManageWP, δεν χρειάζεται να κοινοποιείτε δεδομένα ή να εμπιστεύεστε τα στοιχεία σύνδεσής σας με τρίτο μέρος. Απλώς ενσωματώστε το InfiniteWP με τον ιστότοπό σας στο WordPress και ζήστε ένα εργαλείο διαχείρισης WordPress όπως κανένα άλλο.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Το ManageWP σας προσφέρει ένα μηνιαίο αντίγραφο ασφαλείας με το δωρεάν πακέτο τους. Το InfiniteWP σας προσφέρει απεριόριστα αντίγραφα ασφαλείας. Και μιλάμε για πλήρη αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων που περιλαμβάνουν τις βάσεις δεδομένων και τα αρχεία σας. Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας συνοδεύεται από εξαιρετικές επιλογές, όπως η δυνατότητα βελτιστοποίησης των πινάκων σας, η εξαίρεση αρχείων και φακέλων και πολλά άλλα. Η επαναφορά ενός αντιγράφου ασφαλείας είναι θέμα αιωρήματος, δείξτε και κάντε κλικ.

Εύκολη διαχείριση προσθηκών και θεμάτων

Ελέγξτε ποιες προσθήκες ή θέματα έχουν εγκατασταθεί σε όλους τους ιστότοπους του WordPress ή εγκαταστήστε νέες σε πολλούς ιστότοπους WordPress με ένα μόνο κλικ. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τα θέματα εκκίνησης και την προσθήκη σε πολλούς ιστότοπους μεμονωμένα, κάτι που εξοικονομεί χρόνο.

Δωρεάν για τη ζωή

Αυτή είναι πιθανώς η καλύτερη δυνατότητα και για τα δύο εργαλεία διαχείρισης του WordPress. Και οι δύο είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν σε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Ωστόσο, θα χρειαστείτε μερικά premium πρόσθετα εάν χρειάζεστε περισσότερη λειτουργικότητα. Σε σύγκριση, ωστόσο, τα πρόσθετα premium InfiniteWP έχουν πολύ περισσότερα να προσφέρουν από το ManageWP, και θα το δούμε στην επόμενη ενότητα μας.

Γράψτε δημοσιεύσεις

Μπορείτε να γράψετε και να δημοσιεύσετε αναρτήσεις σε πολλούς ιστότοπους WordPress απευθείας από το InfiniteWP, μια δυνατότητα που δεν υπάρχει στο ManageWP. Δείτε γιατί είπαμε ότι μπορεί να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά τον πίνακα ελέγχου WordPress?

Τακτικές ενημερώσεις

Όλοι αγαπάμε την ανάπτυξη, όλοι αγαπάμε την πρόοδο, περισσότερο αν είμαστε μέρος αυτής. Προτού μπορέσω να ολοκληρώσω τη σύνταξη αυτής της ανάρτησης, το InfinteWP ενημέρωσε τον πίνακα ελέγχου και το πρόσθετο InfiniteWP Client. Αυτοί οι τύποι σημαίνουν επιχειρήσεις, γι ‘αυτό συνεχίζουν να ενημερώνουν αυτό το εργαλείο διαχείρισης WordPress με νέες δυνατότητες, διορθώσεις σφαλμάτων και πολλά άλλα. Εάν έχετε την τάση, μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα δοκιμών beta.

Προσανατολισμένο στον πελάτη

Εάν κοιτάξετε μέσα στον πίνακα ελέγχου InfiniteWP, θα αποκτήσετε γρήγορα την αίσθηση ότι αυτά τα παιδιά εστιάζουν πολύ σε εσάς. Σας προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο αναφοράς προβλημάτων καθώς και ένα πλήρες φόρουμ όπου μπορείτε να υποβάλετε τις ιδέες σας. Από αυτές τις ιδέες το InfiniteWP αντλεί τα περισσότερα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του.

Ετυμηγορία: Όσον αφορά τις δυνατότητες, το ManageWP προσφέρει περισσότερες δυνατότητες δωρεάν σε σύγκριση με το InfiniteWP. Ωστόσο, οι βασικές λειτουργίες που χρειάζεστε για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων είναι δωρεάν και στα δύο εργαλεία. Όσον αφορά τη συνολική προσφορά δυνατοτήτων (δωρεάν και premium), το InfiniteWP ξεπερνά το ManageWP.

Τιμολόγηση: InfinteWP εναντίον ManageWP

Υπήρξε πολλή συζήτηση σχετικά με τα μοντέλα τιμολόγησης που υιοθετήθηκαν από κάθε εργαλείο διαχείρισης WordPress. Το βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν και για τα δύο εργαλεία, αλλά τα πραγματικά έξοδα μπορούν να αυξηθούν γρήγορα όταν εισάγετε τα premium πρόσθετα.

Διαχείριση τιμολόγησης WP

Το ManageWP προσφέρει ένα μοντέλο σταδιακής τιμολόγησης με την έννοια ότι όσο περισσότεροι ιστότοποι έχετε τόσο περισσότερο πληρώνετε, παρόλο που οι τιμές για τα πρόσθετα premium κυμαίνονται μεταξύ $ 1 και $ 2 δολάρια. Η ιδέα να είστε πίσω από την τιμολόγηση είναι ότι ενδέχεται να μην χρειάζεστε τα ίδια πρόσθετα για κάθε ιστότοπο που διαχειρίζεστε, δίνοντάς σας την ευελιξία να προσαρμόζετε τις χρεώσεις ανά ιστότοπο με βάση αυτό που χρησιμοποιείτε. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε τους 25 ιστότοπους που επιτρέπονται σε πρόγραμμα τιμολόγησης freelancer και αγοράσετε όλα τα πρόσθετά σας ανά ιστότοπο, δεν θα πληρώνετε περισσότερα από 200 δολάρια το μήνα.

Ωστόσο, το Manage WP προσφέρει πακέτα πακέτων για εταιρείες με περισσότερες από 25 ιστοσελίδες. Εάν πληρώσετε το πακέτο Agency, θα πληρώσετε μεταξύ $ 150 και 225 $ το μήνα για όλα τα πρόσθετα premium. Σημειώστε ότι τα πακέτα πακέτων καλύπτουν έως και 100 ιστότοπους.

Τιμές InfiniteWP

Το InfiniteWP προσφέρει ένα πιο τυποποιημένο σύστημα τιμολόγησης. Το δωρεάν πρόγραμμα καλύπτει απεριόριστους ιστότοπους, όπως το ManageWP και αποστέλλεται με τις δυνατότητες που σκιαγραφήσαμε παραπάνω. Εάν χρειάζεστε τα πρόσθετα premium, θα πληρώνετε μεταξύ 147 $ και 647 $ ανά έτος.

Επιτρέψτε μου να εκθέσω. Το πακέτο Starter κοστίζει $ 147 δολάρια το χρόνο υποστηρίζει έως και 10 ιστότοπους, υποστήριξη email 1-3 ημερών και 22 πρόσθετα αξίας 2576 $. Το εταιρικό σχέδιο που κοστίζει 647 δολάρια ανά έτος υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους, InfiniteWP For Teams, 22 πρόσθετα και υποστήριξη email προτεραιότητας.

Σε σύγκριση, το InfiniteWP προσφέρει περισσότερα premium πρόσθετα από το ManageWP. Μιλάμε για πρόσθετα όπως ένα σπασμένο πρόγραμμα ελέγχου συνδέσμων, το iThemes Security, τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, το WordFence Security, το Sucuri Malware Scanner και ένα πρόγραμμα μεταφόρτωσης αρχείων μεταξύ άλλων.

Εάν έχετε 25 ιστότοπους, θα πληρώνετε 347 $ δολάρια ετησίως, και αυτό περιλαμβάνει 22 πρόσθετα και 1 ημέρα υποστήριξη μέσω email. Εάν έχετε περισσότερους από 25 ιστότοπους, ας υποθέσουμε ότι είστε εταιρεία, είστε καλύτερα με το πρόγραμμα διαφημίσεων που κοστίζει 447 δολάρια ανά έτος. Αυτό το πακέτο συνοδεύεται από όλα τα πρόσθετα και την υποστήριξη προτεραιότητας.

Ετυμηγορία: Όσον αφορά τις τιμές, το InfiniteWP κερδίζει ManageWP δέκα μηδέν. Για περίπου 37 δολάρια το μήνα, λαμβάνετε το σχέδιο της εταιρείας που αποστέλλει 22 πρόσθετα και απεριόριστους ιστότοπους. Το πρόγραμμα της εταιρείας στο ManageWP κοστίζει μεταξύ $ 150 και 225 $ το μήνα, συνοδεύεται από 7 πρόσθετα και υποστηρίζει έως και 100 ιστότοπους.

Υποστήριξη: InfiniteWP εναντίον ManageWP

Τώρα, ας δούμε πώς κάθε εταιρεία εκτίθεται στο τμήμα υποστήριξης. Ξέρετε, μπορείτε να πείτε τόσα πολλά για μια εταιρεία ανάλογα με την αξία που αποδίδουν στην υποστήριξη της πελατειακής βάσης.

Διαχείριση υποστήριξης WP

Το ManageWP διαθέτει μια εξαιρετική ενότητα υποστήριξης. Προσφέρουν λεπτομερή ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ που περιγράφει τα πάντα, από την εγκατάσταση έως τις λειτουργίες και την αντιμετώπιση προβλημάτων, μεταξύ άλλων. Υπάρχουν γενικές και συχνές ερωτήσεις για τις πωλήσεις που καλύπτουν τις περισσότερες ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης.

Υποστήριξη InfiniteWP

Το να αντιμετωπίσετε προβλήματα είναι αναπόφευκτο είτε είστε αρχάριος είτε επαγγελματίας WordPress. Το InfiniteWP είναι απίστευτα εύκολο να βρείτε βοήθεια όταν είστε κολλημένοι. Γι ‘αυτό η προσφορά καρτέλα “Βοήθεια” στον πίνακα ελέγχου διαχείρισης, η οποία διευκολύνει την αναφορά προβλημάτων.

Επιπλέον, διευκολύνουν τους χρήστες να έρθουν σε επαφή μέσω του ιστότοπού τους με την καρτέλα “Υποστήριξη” που κολλά στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Επιπλέον, έχουν μια ολοκληρωμένη φόρουμ υποστήριξης όπου οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν ζητήματα, καθώς και να συζητούν με άλλους χρήστες. Περιττό να πούμε, τα φόρουμ είναι αρκετά δημοφιλή με πολλά θέματα.

Ετυμηγορία: Και τα δύο εργαλεία διαχείρισης του WordPress προσφέρουν επαρκή υποστήριξη, αλλά η εμπειρία σας εξαρτάται από τη σοβαρότητα του προβλήματός σας, οπότε μόνο εσείς μπορείτε να κρίνετε τον απόλυτο εδώ.

Πώς να ρυθμίσετε ένα Εργαλείο Διαχείρισης WordPress

Σε αυτήν την ενότητα, ακολουθούμε τη διαδικασία εγκατάστασης των InfiniteWP και ManageWP, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε το εργαλείο διαχείρισης WordPress της επιλογής σας χωρίς να ξεσπάσετε. Θυμηθείτε ότι και τα δύο εργαλεία είναι δωρεάν και σχετικά εύκολο στην εγκατάσταση ακόμα κι αν είστε αρχάριος. Ας ξεκινήσουμε με το ManageWP.

Πώς να εγκαταστήσετε το ManageWP

Η ρύθμιση του ManageWP είναι ομαλή. Απλά κατευθυνθείτε προς Διαχείριση WP.com και εγγραφείτε χρησιμοποιώντας το email σας:

ManageWP - Εργαλείο διαχείρισης WordPress

Αφού εγγραφείτε, ψύχετε για μερικά δευτερόλεπτα προτού κατευθυνθείτε στην επόμενη οθόνη, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε τα προσωπικά σας στοιχεία:

Εργαλείο διαχείρισης wordpress WP

Αφού δώσετε τα στοιχεία σας, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. προσθέτοντας τον πρώτο σας ιστότοπο στο ManageWP. Απλώς συμπληρώστε το πεδίο και κάντε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη ιστότοπου”:

Εργαλείο διαχείρισης WP WordPress

Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει τη σύνδεση του ιστότοπού σας με το ManageWP. Αυτό σημαίνει απλώς την εγκατάσταση του πρόσθετου ManageWP Worker στον ιστότοπο που προσθέσατε στο προηγούμενο βήμα. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε την προσθήκη χειροκίνητα ή αυτόματα μέσω του ManageWP. Επιλέγετε το τελευταίο, καθώς είναι πιο γρήγορο:

Εργαλείο διαχείρισης WP WordPress

Εάν όλα πάνε καλά, θα πρέπει να δείτε την τελική οθόνη όπως φαίνεται παρακάτω. Εδώ, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε έναν άλλο ιστότοπο ή να μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου ManageWP:

Εργαλείο διαχείρισης WP WordPress

Εφόσον μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους ιστότοπους από τον πίνακα ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί “Μετάβαση στον Πίνακα ελέγχου” για να ξεκινήσετε τον πίνακα ελέγχου:

Εργαλείο διαχείρισης WP WordPress

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πίνακας ελέγχου ManageWP φαίνεται όμορφος. Η ενεργοποίηση οποιασδήποτε δυνατότητας είναι απλή, απλώς δείξτε και κάντε κλικ. Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να κάνετε ελέγχους απόδοσης, να παρακολουθείτε την κυκλοφορία σας και πολλά άλλα.

Πώς να εγκαταστήσετε το InfiniteWP

Η εγκατάσταση του εργαλείου διαχείρισης InfiniteWP WordPress είναι επίσης εύκολη, αλλά η διαδικασία περιλαμβάνει περισσότερα βήματα από το ManageWP. Συνολικά, είναι τόσο εύκολο που δεν περιμένουμε να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Απλώς μεταβείτε στο InfiniteWP.com και εισαγάγετε το email σας όπως φαίνεται παρακάτω:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Στη συνέχεια, ανακατευθύνεστε σε μια σελίδα που περιγράφει ολόκληρη τη διαδικασία εγκατάστασης. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει τη λήψη της προσθήκης προγράμματος εγκατάστασης του InfiniteWP Admin Panel:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και εγκαταστήστε την προσθήκη του προγράμματος εγκατάστασης InfiniteWP. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που εγκαθιστάτε μια προσθήκη, απλώς μεταβείτε στο Πρόσθετα -> Προσθήκη νέου:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Στη συνέχεια, ανεβάστε, εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη. Μετά την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση της προσθήκης, θα πρέπει να δείτε την ειδοποίηση που φαίνεται παρακάτω. Κάντε κλικ στο κουμπί “Εγκατάσταση InfiniteWP admin panel”:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Επόμενο βήμα, επιλέξτε ένα φάκελο για να εγκαταστήσετε τον πίνακα διαχείρισης του InfiniteWP. Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε φάκελος, αλλά εάν χρησιμοποιείτε έναν υπάρχοντα φάκελο, τα περιεχόμενα θα αντικατασταθούν. Επιλέξτε τον προεπιλεγμένο φάκελο IWP και κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη και εγκατάσταση”. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε την προσθήκη μετά την εγκατάσταση του πίνακα διαχείρισης:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Τα ακόλουθα βήματα είναι αρκετά απλά. (1) Αποδεχτείτε τη συμφωνία άδειας χρήσης, (2) επιβεβαιώστε τα στοιχεία της βάσης δεδομένων σας (δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα εδώ, εκτός εάν γνωρίζετε τι κάνετε), (3) δημιουργήστε τα στοιχεία σύνδεσής σας και τελειώσατε:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Άνοιγμα διαχειριστή πίνακα” και συνδεθείτε με λεπτομέρειες που δημιουργήσατε για πρόσβαση στον πρόσφατα δημιουργημένο πίνακα διαχείρισης:

Εργαλείο διαχείρισης InfiniteWP WordPress

Όπως μπορείτε να δείτε, το ταμπλό είναι καθαρό και εύκολο στη χρήση. Όλα όσα χρειάζεστε για τη διαχείριση του ιστότοπού σας εμφανίζονται κάθε φορά που τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τον ιστότοπό σας.

Ποιο σύστημα διαχείρισης είναι το καλύτερο?

Ποιο είναι λοιπόν το καλύτερο; Ψηφίζουμε ότι είναι ισοπαλία! Η διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress δεν χρειάζεται πλέον να αποτελεί πρόκληση με το InfiniteWP ή το ManageWP. Και τα δύο εργαλεία είναι δωρεάν για χρήση, αλλά η τιμή των πρόσθετων premium μπορεί να συσσωρευτεί γρήγορα εάν δεν είστε προσεκτικοί, οπότε απλώς φροντίστε να παρακολουθείτε τι χρειάζεστε και τι δεν έχετε. Όπως και με οποιαδήποτε προσθήκη, θέμα ή υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το εργαλείο που λειτουργεί για εσάς και την επιχείρησή σας.

Με βάση την προσωπική σας προτίμηση και τις λεπτομέρειες που περιγράφουμε σε αυτήν την ανάρτηση, ποιο εργαλείο διαχείρισης του WordPress θα επιλέξει; Μεταξύ του ManageWP και του InfiniteWP, που σας κλέβει την ημέρα; Ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map