Η καλύτερη κριτική GridBuilderWP: Ευέλικτα πλέγματα & φίλτρα

Η καλύτερη κριτική GridBuilderWP: Ευέλικτα πλέγματα & φίλτρα

Όταν κάθεστε για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, μπορείτε εύκολα να δείτε τους σούπερ σταρ από ένα μίλι μακριά.


Το κομψό και στιλβωμένο παιχνίδι τους τα ξεχωρίζει και συχνά αλλάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι θαυμαστές και οι μάνατζερ τους αγαπούν γιατί όταν παίζουν, είναι στο απόλυτο καλύτερό τους.

Το ίδιο ισχύει και για τους σούπερ σταρ στη μουσική βιομηχανία. Συνήθως, μας βάζουν στη δουλειά, μας γιορτάζουν με χτυπήματα και συνεχίζουν. Τα αστέρια είναι κυρίαρχοι του εμπορίου τους και ωθούν τη φαντασία μας στα όρια.

Ξέρεις, όπως Gridbuilder WP, το θέμα της σημερινής αναθεώρησης.

Εδώ είναι ένα αστάρι: Γνωρίζουμε ότι η κατασκευή διατάξεων πλέγματος δεν είναι για τους ατρόμητους, περισσότερο ως αρχάριος. Είναι μια δύσκολη εργασία ακόμη και για λογικά έμπειρους χρήστες.

Ωστόσο, οι διατάξεις πλέγματος είναι ένας καταπληκτικός τρόπος εμφάνισης και φιλτραρίσματος περιεχομένου στον ιστότοπό σας στο WordPress. Κάτι σαν αυτό:

επίδειξη ηλεκτρονικού εμπορίου του gridbuilder

Gridbuilder WP Επίδειξη ηλεκτρονικού εμπορίου

Ή αυτό:

Δίκτυο επίδειξης χαρτοφυλακίου πλέγματος plugin

Gridbuilder WP Επίδειξη χαρτοφυλακίου

Δυστυχώς, η δημιουργία διατάξεων πλέγματος για τον ιστότοπό σας στο WordPress δεν είναι απλή. Ή έτσι ήταν πριν από την εμφάνιση των προσθηκών πλέγματος WordPress.

Για να δημιουργήσετε φανταστικές διατάξεις πλέγματος χωρίς να ιδρώνετε, χρειάζεστε ένα απλή αλλά ισχυρή προσθήκη πλέγματος WordPress.

Αν ψάχνετε για ένα τέτοιο πρόσθετο, το Gridbuilder WP ταιριάζει τέλεια στο λογαριασμό.

Και στο σημερινό σχόλιο / άρθρο για οδηγίες, ανακαλύπτετε γιατί το Gridbuilder WP είναι το πλέγμα και το πρόσθετο φίλτρου της επιλογής για έναν αυξανόμενο αριθμό χρηστών WordPress. Κοιτάζουμε κάτω από την κουκούλα και παίζουμε με το πρόσθετο, οπότε γνωρίζετε ήδη ότι θα είναι διασκεδαστικό.

Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας σηκώσουμε τα μανίκια μας και να λερώσουμε.

Τι είναι το Gridbuilder WP?

οικοδόμος πλέγματος

Επίσης γνωστό ως WP Grid Builder, Gridbuilder WP είναι ένα όμορφο plugin WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα σύνθετες διατάξεις πλέγματος. Διαθέτει ένα έξυπνο περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι αρκετά ευχάριστο στη χρήση.

Το πρόσθετο διαθέτει μια όμορφη σουίτα χαρακτηριστικά ιδανικό για αρχάριους και προγραμματιστές. Για τους αρχάριους, το WP Grid Builder είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία ευέλικτων και φιλτραρισμένων διατάξεων πλέγματος και για το φιλτράρισμα χωρίς κωδικοποίηση γνώσεων. Εάν είστε προγραμματιστής, το πρόγραμμα δημιουργίας πλέγματος διαθέτει πολλές ενέργειες και λειτουργίες για να σας κρατήσει απασχολημένους.

Λειτουργεί με όλα τα θέματα του WordPress και ενσωματώνεται στα περισσότερα από τα αγαπημένα σας εργαλεία απρόσκοπτα. Επιπλέον, η προσθήκη έρχεται με πρόσθετα που υπερφορτώνουν τις διατάξεις πλέγματος και τα φίλτρα αναζήτησης (γνωστά ως όψεις).

Τη στιγμή της γραφής, προσφέρουν μόνο μια premium έκδοση του WP Grid Builder, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον. Ή ως Loic Blascos – ο προγραμματιστής – λέει σε ένα email που έστειλε αμέσως μετά την έρευνά μου:

wp πλέγμα δημιουργίας email υποστήριξης

Ωστόσο, έχουν τρία σχέδια που κοστίζουν μεταξύ 49 και 249 $ ετησίως. Επιλέξτε το πρόγραμμα που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, το WP Grid Builder σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Επιπλέον, προσφέρουν εξαιρετικές εκπτώσεις στις ανανεώσεις (20% για το βασικό πρόγραμμα, 30% για το πρόγραμμα Premium και 40% για το πρόγραμμα Ultimate) για καλό μέτρο.

Για να βελτιώσουν τη συμφωνία, οι ειδικοί του WordPress επαινούν το WP Grid Builder. Εδώ είναι ένας χαρούμενος πελάτης:

Τόσο φιλικό προς τον χρήστη όσο και για προγραμματιστές, το Gridbuilder ᵂᴾ είναι ένα καταπληκτικό προϊόν και ένα νέο παράδειγμα για αυτού του είδους τις δυνατότητες. Καλά ενσωματωμένο στο WordPress Core, παρέχει ένα ωραίο UX διαχειριστή και μια εκπληκτική γρήγορη εμπειρία front-end. – Jb Audras, WordPress Core Developer.

Ακόμη και Κρις Λήμα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στους κύκλους του WordPress, δεν έχει παρά επαίνους για το WP Grid Builder:

Η chris lema επαινεί το gridbuilder wp

Επιπλέον, λαμβάνετε γρήγορη υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης και λεπτομερή τεκμηρίωση που θα σας βοηθήσουν να εγκαταστήσετε και να διαμορφώσετε εκτενώς το WP Grid Builder.

Τώρα ξέρουμε με τι δουλεύουμε, ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στις λειτουργίες WP Grid Builder WP.

Gridbuilder WP Χαρακτηριστικά

χαρακτηριστικά του gridbuilder

Το WP Grid Builder αποστέλλεται με όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε διατάξεις πλέγματος όπως επαγγελματίας Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές, η προσθήκη καθιστά πολύ εύκολη τη δημιουργία διατάξεων για το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, τον ιστότοπο χαρτοφυλακίου, το ιστολόγιο και τον κατάλογό σας, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να περιμένετε τις ακόλουθες δυνατότητες στο αντίγραφο του WP Grid Builder:

 • Ομαλή ενσωμάτωση με WooCommerce, Easy Digital Downloads, SearchWP, Relevanssi, Polylang, WPML, Advanced Custom Fields και Gutenberg
 • 100% ευέλικτη και έτοιμη για κινητά με υποστήριξη αφής για lightbox και carousel
 • Φιλικό προς το SEO – Το WP Grid Builder είναι συμβατό με το W3C και χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές SEO
 • Εξαιρετικά γρήγορη απόδοση χάρη στα προσαρμοσμένα τελικά σημεία AJAX
 • Ένα προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος που σας επιτρέπει να ταξινομείτε περιεχόμενο WordPress με (προσαρμοσμένους) όρους ταξινόμησης, πεδία δημοσίευσης ή προσαρμοσμένα πεδία αποτελεσματικά
 • 15+ τύποι όψεων, όπως ραδιόφωνα, πλαίσια ελέγχου, ρυθμιστικά, επιλογές, βαθμολογίες, ρυθμιστικά, βαθμολογίες, κουμπιά φόρτωσης, κουμπιά επαναφοράς και άλλα, που επιτρέπει στους χρήστες σας να περιορίσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης
 • Εισαγωγή και εξαγωγή λειτουργικότητας, ώστε να μπορείτε να μετακινήσετε τις ρυθμίσεις WP Grid Builder σε έναν άλλο ιστότοπο εύκολα
 • Ενσωματωμένο lightbox
 • Σύστημα δημιουργίας πλάνων μεταφοράς και απόθεσης
 • 20+ έτοιμες και εύκολες στην προσαρμογή κάρτες πλέγματος. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τις κάρτες σας από το μηδέν
 • 900+ γραμματοσειρές Google
 • 250+ εικονίδια SVG για να διακοσμήσετε τις κάρτες πλέγματος όπως επιθυμείτε
 • Υποστήριξη κοινωνικής κοινοποίησης που σας επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο σε κοινωνικά δίκτυα απευθείας από τα δίκτυά σας
 • Υποστήριξη για εικόνες, βίντεο (συμπεριλαμβανομένων ενσωματώσεων από ιστότοπους όπως το YouTube), μορφές γκαλερί και ήχου
 • 3+ διατάξεις πλέγματος, όπως τοιχοποιία, δικαιολογημένα και μετρό
 • Τεμπέλης φόρτωση, η οποία βελτιώνει τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας
 • 20+ φόρτωση κινούμενων εικόνων, γεγονός που μειώνει τον αντιληπτό χρόνο φόρτωσης από τους χρήστες
 • 20+ αποκαλύπτουν κινούμενα σχέδια
 • Υποστήριξη RTL για γλώσσες γραμμένες με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά
 • Ένας διαισθητικός πίνακας ελέγχου διαχειριστή
 • Και πολλές άλλες ρυθμίσεις

Τι εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών; Τώρα, ας εγκαταστήσουμε το WP Grid Builder και να δοκιμάσουμε τι μπορούμε να επιτύχουμε με ένα πρόγραμμα δημιουργίας πλέγματος όπως κανένα άλλο.

Πώς να εγκαταστήσετε το Gridbuilder WP

Τώρα το διασκεδαστικό μέρος ��

Η εγκατάσταση του WP Grid Builder είναι τόσο εύκολη όσο οι A, B, C. Εάν γνωρίζετε πώς να εγκαταστήσετε ένα premium plugin, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του WP Grid Builder. Αφού αγοράσετε την προσθήκη, μπορείτε να βρείτε το φάκελο ZP WP Grid Builder στο λογαριασμό σας ή στο email αγοράς.

Πρώτον, κατεβάστε το αρχείο ZIP WP Grid Builder στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου, όπως φαίνεται παρακάτω.

πώς να εγκαταστήσετε νέα προσθήκη wordpress

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Μεταφόρτωση προσθήκης κουμπί, επιλέξτε το αρχείο ZIP WP Grid Builder που κατεβάσατε και πατήστε το Εγκατάσταση τώρα κουμπί για να κινείστε τα πράγματα. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης που περιγράφει τη διαδικασία:

μη αυτόματη εγκατάσταση του plugin wordbuilder πλέγματος

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το WP Grid Builder:

ενεργοποιήστε το plugin του gridbuilder wp

Η ενεργοποίηση της προσθήκης προσθέτει ένα Gridbuilder WP στοιχείο στο μενού διαχειριστή του WordPress. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Gridbuilder WP > Πίνακας ελέγχου, όπως περιγράφουμε παρακάτω.

στοιχείο μενού δημιουργίας πλέγματος wp

Μετά από αυτό, εισαγάγετε το email άδειας χρήσης και το κλειδί άδειας και κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν Συνδέω κουμπί:

ενεργοποίηση άδειας δημιουργίας πλέγματος wp

Για να επωφεληθείτε από τις αυτόματες ενημερώσεις, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την άδειά σας, η οποία είναι διαθέσιμη στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας ή τη σελίδα του λογαριασμού σας:

κλειδί άδειας χρήσης

Τώρα που έχουμε εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει το WP Grid Builder, μπορούμε να δημιουργήσουμε την πρώτη μας διάταξη πλέγματος.

Πώς να ρυθμίσετε το Gridbuilder WP

Στην ακόλουθη ενότητα, μαθαίνετε πώς να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό πλέγμα. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να καλύψω τις περισσότερες (αν όχι όλες) ρυθμίσεις. Τα εξαιρετικά νέα είναι ότι οι λειτουργίες του WP Grid Builder έχουν σαφείς περιγραφές στη διεπαφή διαχειριστή. Πρέπει να ξεκινήσουμε ονομάζοντας το νέο μας πλέγμα για μελλοντική αναφορά.

Ονομασία νέου πλέγματος

Για να δημιουργήσετε μια νέα διάταξη πλέγματος, μεταβείτε στο Gridbuilder WP > Όλα τα πλέγματα στο μενού διαχειριστή WordPress:

Κάτι τέτοιο σας οδηγεί στο Όλα τα πλέγματα οθόνη, η οποία είναι κενή προς το παρόν. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δημιουργήστε ένα πλέγμα κουμπί:

δημιουργήστε νέο πλέγμα

Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε τις επιδείξεις από το wpgridbuilder.com. Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι επιδείξεις είναι μόνο για σκοπούς ρυθμίσεων διάταξης. Το περιεχόμενο που εμφανίζεται στα δίκτυά σας εξαρτάται από τις δημοσιεύσεις, τα μέσα ενημέρωσης, τα προϊόντα κ.λπ..

Για τους σκοπούς της δοκιμής μας, πήγα με την πρώτη επιλογή, δημιουργώντας ένα νέο πλέγμα από το μηδέν. ο Δημιουργήστε ένα πλέγμα Το κουμπί σας οδηγεί στην ακόλουθη σελίδα:

ονομασία νέου πλέγματος στο wp grid builder

Στην παραπάνω οθόνη, μπορείτε:

 • Ονομάστε το πλέγμα σας. Χρησιμοποιώ το “Test Gallery” για το παράδειγμά μας
 • Προσθέστε και δημιουργήστε προσαρμοσμένη κλάση CSS, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα στυλ στο πλέγμα σας, αν το επιθυμείτε
 • Ορίστε τα μηνύματα σφάλματος που βλέπουν οι χρήστες εάν δεν βρουν αποτελέσματα

Επιλέξτε Μέσα για εμφάνιση στο πλέγμα σας

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τα μέσα που θέλετε να εμφανίζονται στο πλέγμα σας. Για αυτό, μεταβείτε στην επόμενη ενότητα, δηλ., Ρυθμίσεις πλέγματος> Περιεχόμενο πηγής, όπως φαίνεται παρακάτω.

ρυθμίσεις περιεχομένου πηγής

Όπως φαίνεται παραπάνω, έχετε τρία είδη πηγών Τύπος πηγής:

 • Τύπος δημοσίευσης – Μπορείτε να τραβήξετε περιεχόμενο από τις αναρτήσεις, τις σελίδες, τη βιβλιοθήκη πολυμέσων ή οποιονδήποτε άλλο προσαρμοσμένο τύπο ανάρτησης
 • Ορος – Μπορείτε να δημιουργήσετε υλικό βάσει κατηγοριών, ετικετών ή οποιωνδήποτε άλλων προσαρμοσμένων όρων ταξινομίας.
 • Χρήστης – Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε περιεχόμενο από συγκεκριμένους χρήστες του WordPress

Κάτω από αυτό, μπορείτε να ορίσετε τον αριθμό των αντικειμένων ανά σελίδα. Χρησιμοποιήστε την τιμή “-1” για να εμφανίσετε όλες τις δημοσιεύσεις. Το μηδέν (0) είναι προεπιλεγμένο στον αριθμό των αναρτήσεων ανά σελίδα στις ρυθμίσεις του WordPress.

Ενότητα ερωτημάτων

Κάτω από αυτό, έχετε Ερώτηση (ες) Ενότητα:

ερωτήσεις δημοσιεύσειςΣτην παραπάνω οθόνη, μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ως εξής:

 • Επιλέξτε τους τύπους της ανάρτησής σας κάτω Τύπος Δημοσίευσης όπως σημειώνεται στην εικόνα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πλέγμα για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας, επιλέξτε Δημοσιεύσεις. Εάν δημιουργείτε ένα πλέγμα για τα πολυμέσα σας (ας πούμε, θέλετε να δημιουργήσετε ένα οπτικό χαρτοφυλάκιο), επιλέξτε Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, όπως στο παραπάνω παράδειγμά μας. Ο άλλος διαθέσιμος τύπος ανάρτησης είναι Σελίδες.
 • Κάτω από τους τύπους δημοσιεύσεων, μπορείτε να επιλέξετε την κατάσταση ανάρτησης του περιεχομένου που θέλετε να εμφανίζεται στο πλέγμα σας. Έχετε μερικές επιλογές, αλλά θα σας συνιστούσα να τηρήσετε Που δημοσιεύθηκε. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε συντάκτες δημοσιεύσεων, τύπους mime και να συμπεριλάβετε / εξαιρέσετε συγκεκριμένο περιεχόμενο από το πλέγμα σας.
 • Όπως φαίνεται στο στοιχείο νούμερο τρία (3) στην παραπάνω εικόνα, μπορείτε να συμπεριλάβετε άμεσα άλλα μέσα, τα οποία μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο, ειδικά όταν θέλετε να αναπτύξετε γρήγορα ένα πλέγμα.

Καθώς κάνετε κύλιση στο κάτω μέρος της οθόνης, θα παρατηρήσετε επιλογές που σας βοηθούν να παραγγείλετε το περιεχόμενο πλέγματος ανά τιμές, ετικέτες και προσαρμοσμένα πεδία. Θα χρειαστείτε αυτές τις επιλογές μόνο όταν ρυθμίσετε το πλέγμα σας:

Κατά μέρος: Για να αποφύγετε κατά λάθος την πρόοδό σας, κάντε κλικ στο Αποθήκευσε τις αλλαγές κουμπί καθώς δημιουργείτε το πλέγμα σας. Ας δημιουργήσουμε μορφές μέσων.

Μορφές μέσων

Μεταβείτε στο Ρυθμίσεις πλέγματος> Μορφές πολυμέσων:

μορφές μέσων gridbuilder

Μπορείτε να επιλέξετε τις μορφές πολυμέσων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στα δίκτυά σας. Το WP Grid Builder υποστηρίζει γκαλερί, βίντεο και ήχο. Προς το κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να ορίσετε μια προεπιλεγμένη μικρογραφία σε κάθε κάρτα πλέγματος (ή πλακίδιο) σε περίπτωση που λείπει το περιεχόμενο.

Στην ίδια οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη λήψη των πρώτων μέσων στις αναρτήσεις σας (σε περίπτωση που λείπει το περιεχόμενο). Επίσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις παρουσιάσεις γκαλερί μέσα σε κάρτες πλέγματος, να χρησιμοποιήσετε αφίσες από ενσωματωμένα βίντεο και να ανοίξετε βίντεο σε ένα lightbox αντί για την κάρτα πλέγματος.

Στυλ πλέγματος

Παω σε Ρυθμίσεις πλέγματος> Στυλ πλέγματος για να προσαρμόσετε το πλέγμα σας, όπως φαίνεται παραπάνω. Από προεπιλογή, έχετε τρία στυλ πλέγματος: Masonry, Metro και Justified. Χρησιμοποιώ τοιχοποιία για λόγους απεικόνισης. Επίσης, είχα δημοσιεύσει προηγούμενες εικόνες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων μου. Το WP Grid Builder προσθέτει αυτόματα τις φωτογραφίες στο πλέγμα.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να ελέγξετε άλλες επιλογές, όπως συμπεριφορά πλέγματος, παράκαμψη μεγεθών καρτών και έλεγχο απόκρισης. Αποθήκευση για την επιλογή στυλ πλέγματος και υπέρβασης μεγέθους καρτών, δεν θα αγγίξετε τις ρυθμίσεις. Επιλέξτε το στυλ πλέγματος και ας προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα.

Διάταξη πλέγματος

διάταξη πλέγματος wp grid builder

Δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ. Έχετε δύο τύπους διατάξεων για τα δίκτυά σας. την τυπική κάθετη σχεδίαση και τη διάταξη του καρουζέλ. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τα δίκτυά σας πλήρους πλάτους. Δουλεύω με την τυπική σχεδίαση και το πλέγμα μου έχει πλήρες πλάτος.

Προχωράμε.

Συνθέτης πλέγματος

συνθέτης πλέγματος

Ο συνθέτης πλέγματος είναι χρήσιμος όταν προσαρμόζετε τα πλέγματα σας με πτυχές, π.χ. φίλτρο, βαθμολογία, αναζήτηση, πλαίσια ελέγχου, φόρτωση περισσότερων, σελιδοποίηση και πολλά άλλα.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, θα βρείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας διάταξης μεταφοράς και απόθεσης. Για παράδειγμα, παρακάτω, δείτε το παράδειγμά μου με τρεις όψεις: Φιλτράρισμα κατά ημερομηνία, Αναζήτηση, και Φόρτωσε περισσότερα κουμπί.

Εάν δημοσιεύσω το πλέγμα μου αυτή τη στιγμή, βλέπω το ακόλουθο πλέγμα, πλήρες με τις τρεις (3) πλήρως λειτουργικές πτυχές μου:

Όχι κακό �� Όχι κακό καθόλου. Ελπίζω να έχετε την ουσία των πραγμάτων, εκτός από το ότι δεν έχουμε τελειώσει. Ας επιστρέψουμε στην περιοχή διαχειριστή του WP Grid Builder.

Στυλ καρτών

Η ενότητα Στυλ καρτών που εμφανίζεται παραπάνω σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις κάρτες πλέγματος. Οι κάρτες πλέγματος είναι απλά τα ορθογώνια ή τετράγωνα πλακάκια που αποτελούν το πλέγμα. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το WP Grid Builder, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε τις επιδείξεις, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Ωστόσο, μπορείτε, δημιουργήστε τις κάρτες σας από το μηδέν, που ξεκλειδώνει ατελείωτες δυνατότητες.

Έτσι προχώρησα και εισήγαγα όλες τις κάρτες και έδωσα μια προεπιλεγμένη κάρτα στα δίκτυα μου. Μετά από αυτό, επέλεξα μια κάρτα για κάθε τύπο ανάρτησης, συμπεριλαμβανομένων των μέσων μου. Χρησιμοποιώ Βηρύλλος ως προεπιλεγμένη κάρτα μου. Εδώ είναι το δοκιμαστικό πλέγμα μου σε δράση τώρα:

Φαίνεται πολύ αξιόπιστο, αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας πλέγματος WordPress, με εντυπωσίασε. Στη συνέχεια, έχουμε κινούμενα σχέδια.

Κινούμενα σχέδια

κινούμενα σχέδια gridbbuilder

Και πάλι, τίποτα δεν μπορείτε να δείτε εδώ. μόνο μερικά κινούμενα σχέδια για να αποκαλύψουν κάρτες στο πλέγμα όταν ένας χρήστης κάνει κύλιση ή κλικ στο Φόρτωσε περισσότερα κουμπί. Το χαρακτηριστικό είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και παράγει όμορφα εφέ που ενισχύουν την αφοσίωση των χρηστών.

Φόρτωση

Στη συνέχεια, έχετε επιλογές φόρτωσης, όπως αναφέρουμε παραπάνω. Στην οθόνη, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή σε τεμπέλης φόρτωση για να αυξήσετε σημαντικά την ταχύτητα των πλεγμάτων σας. Η αργή φόρτωση φορτώνει μόνο πολυμέσα όταν βρίσκεται στη θύρα προβολής του χρήστη, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον χρόνο φόρτωσης των πλεγμάτων σας.

Από την άλλη πλευρά, μια γραμμή φόρτωσης ή ένα εικονίδιο μειώνει τον αντιληπτό χρόνο φόρτωσης από τους χρήστες. Ο φορτωτής εμφανίζεται όταν ένας χρήστης φορτώνει ένα σύνολο δημοσιεύσεων. Εμφανίζεται κατά τη φόρτωση της σελίδας πλέγματος και όταν ο χρήστης φιλτράρει ή ταξινομεί ένα πλέγμα. Είναι ένας βολικός και φιλικός προς τον χρήστη τρόπος διατήρησης των χρηστών στον ιστότοπό σας.

Προσαρμογή

Θυμάστε την προσαρμοσμένη κατηγορία CSS που προσθέσαμε στο πλέγμα μας νωρίτερα; Λοιπόν, χρησιμοποιείτε την τάξη για να τροποποιήσετε τα στυλ προσθηκών CSS στο Ρυθμίσεις πλέγματος> Προσαρμογή παράθυρο. Αν δεν γνωρίζετε το CSS, προτιμάτε να προσλάβετε εξωτερική βοήθεια εάν χρειαστεί.

Gridbuilder WP Πρόσθετα

πρόσθετα πλέγματος

Τα πρόσθετα σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα μιας προσθήκης WordPress. Το WP Grid Builder αποστέλλεται με μερικά πρόσθετα στα οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα μεταβαίνοντας στο Gridbuilder WP > Πρόσθετα. Επί του παρόντος, το WP Grid Builder διαθέτει τέσσερα πρόσθετα, δηλαδή:

 • Map Facet – Σας επιτρέπει να προσθέσετε χάρτες από Χάρτες Google, Mapbox ή Leaflet και δείκτες οθόνης
 • Caching – Για να επιταχύνετε τα πλέγματα με προσωρινή αποθήκευση περιεχομένου και πτυχών
 • LearnDash – Εμφάνιση πληροφοριών μαθήματος σε κάρτες
 • Πολύγλωσσο – Ενσωμάτωση WP Grid Builder με Polylang και WPML

Άλλο Gridbuilder WP Ρυθμίσεις

παγκόσμιες ρυθμίσεις του gridbuilder wp

Για πρόσβαση στις γενικές ρυθμίσεις του WP Grid Builder, μεταβείτε στο Gridbuilder WP > Ρυθμίσεις. Στην οθόνη, θα βρείτε επιλογές όπως:

 • Να επιτρέπεται στο WP Grid Builder να αποδίδει μπλοκ στο Gutenberg
 • Ενεργοποίηση υποστήριξης για μορφές ανάρτησης
 • Επιλογές εμφάνισης και όρου (μορφές ανάρτησης και χρώματα όρου)
 • Εκκαθάριση φύλλων προσωρινής μνήμης και εκκαθάρισης
 • Αλλαγή καθολικών χρωμάτων
 • Ρυθμίστε επιπλέον μεγέθη εικόνας
 • Διαμορφώστε την προσθήκη Lightbox
 • Επαναφορά καθολικών ρυθμίσεων προσθήκης

συμπέρασμα

Το WP Grid Builder είναι ένα υπέροχο πλέγμα WordPress και πρόσθετο φίλτρου κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για προγραμματιστές. Στέλνει με μια εκτεταμένη λίστα εκπληκτικών χαρακτηριστικών που κάνουν τη δημιουργία αποκριτικών διατάξεων πλέγματος ένα αεράκι. Επιπλέον, σας προσφέρουν μια ευέλικτη δομή τιμολόγησης και γρήγορη υποστήριξη.

Τι πιστεύεις για το Gridbuilder WP? Χάσαμε κάτι; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me