Getwid – Προσαρμόσιμα μπλοκ WordPress για το Gutenberg

Getwid - Προσαρμόσιμα μπλοκ WordPress για το Gutenberg

Γκούτενμπεργκ. Η απλή αναφορά αυτής της λέξης μπορεί να λιώσει τον πάγο. Συνήθως, μπορείτε να ακούσετε μια πτώση καρφίτσα στη σιωπή που ακολουθεί αφού φωνάζετε “GUTENBERG!” σε μερικά μέρη. Ίσως δεν πρέπει να φωνάζετε, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Είναι μια ψυχρή μέρα για τον συντάκτη του Gutenberg ή είναι?


Όταν ο Gutenberg έγινε ο προεπιλεγμένος επεξεργαστής περιεχομένου για το WordPress, πολλοί χρήστες – αρχάριοι και προγραμματιστές – ήταν δύσπιστοι. Ήταν μια ενοχλητική μετάβαση γιατί – αλλαγή. Ο νέος συντάκτης σήμαινε ότι οι χρήστες έπρεπε να μάθουν και να προσαρμοστούν σε έναν νέο τρόπο δημιουργίας περιεχομένου στο WordPress.

Είναι αλήθεια ότι η αλλαγή παλαιών τρόπων είναι δύσκολη, γι ‘αυτό και ο Gutenberg αντιμετώπισε σκληρή αντίσταση στην αρχή. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει τρομερά με την πάροδο του χρόνου. Ενώ πολλοί χρήστες ήταν προβληματικοί στην αρχή, οι άνθρωποι αγαπούν γρήγορα το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, ειδικά όταν είναι τόσο εύκολο στη χρήση και, το πιο σημαντικό, επεκτείνονται με προσθήκες.

Χάρη στα πρόσθετα όπως Getwid, το θέμα της σημερινής αξιολόγησης, μπορείτε να υπερφορτώσετε το Gutenberg με τρόπους που δεν φανταστήκατε πριν. Και αν η δυναμική συνεχίσει (και θα γίνει), ο Γκούτενμπεργκ έχει ένα πολύ λαμπρό μέλλον. Κατά τη γνώμη μου, όλο και περισσότεροι χρήστες δεν θα χρειαστούν σχεδόν καθόλου δημιουργούς σελίδων WordPress για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές σελίδες και αναρτήσεις.

Στη σημερινή κριτική, ρίχνουμε μια ματιά σε όλες τις λειτουργίες που καθιστούν το Getwid ένα από τα καλύτερα πρόσθετα Gutenberg που θα βρείτε ποτέ στον ιστό. Για να σας δείξουμε τι να περιμένετε, δοκιμάζουμε το plugin και εξετάζουμε για λίγο πάνω από 30+ μπλοκ που το Getwid φέρνει σε έναν ήδη ισχυρό επεξεργαστή Gutenberg.

Με αυτό το προοίμιο, υπάρχει ένας τόνος για να καλύψουμε, οπότε καλύτερα παίρνω χήρα το. Δείτε τι έκανα εκεί; Χαχα. Εντάξει, ας ξεκινήσουμε.

Τι είναι το Getwid?

Getwid - μπλοκ Gutenberg

Πρώτα πράγματα πρώτα, ποιο είναι το Getwid; Λοιπόν, το Getwid είναι ένα καλό πρόσθετο που σας βοηθά να επεκτείνετε το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολύ απλό; Με άλλα λόγια, είναι μια όμορφη συλλογή από 34 μπλοκ που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε εξαιρετικό περιεχόμενο στο Gutenberg.

Σύμφωνα με Motopress, ο προγραμματιστής, το Getwid συνδέει άψογα το Gutenberg, «… κάνοντας τη συνολική μετάβασή σας στο Gutenberg λιγότερο αγχωτική». Μια ομαλότερη μετάβαση είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους χρήστες για πρώτη φορά. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η προσθήκη είναι δωρεάν για λήψη στο WordPress.org, που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως.

Το Getwid ακολουθεί τα καλύτερα Πρότυπα κωδικοποίησης WordPress, προσφέροντάς σας την τέλεια λύση για να εμπλουτίσετε το περιεχόμενό σας χωρίς να μπείτε σε κώδικα. Εκτός αυτού, είναι πλήρως συμβατό με όλα τα θέματα WordPress που είναι έτοιμα για το Gutenberg, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ασυμβατότητας.

Επιπλέον, το Getwid είναι συμβατό με άλλα πρόσθετα Gutenberg τρίτων κατασκευαστών, το οποίο σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για να δημιουργήσετε το ελκυστικό περιεχόμενο που επιθυμείτε. Επίσης, το Getwid συνοδεύεται από πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να σχεδιάσετε κάθε μπλοκ ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία και τις προτιμήσεις σας.

Εύκολο στη χρήση μπλοκ Gutenberg

Επιπλέον, το πρόσθετο είναι απίστευτα εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε έναν προγραμματιστή για να κρατάτε το χέρι σας. Δεν χρειάζεστε ούτε γνώσεις κωδικοποίησης. Επιπλέον, το Getwid διαθέτει τα τελευταία κόλπα απόδοσης, όπως ελαχιστοποίηση CSS, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικό περιεχόμενο χωρίς να ανησυχείτε για την ταχύτητα του ιστότοπού σας στο WordPress.

Μιλώντας για φανταστικό περιεχόμενο, το Getwid σάς βοηθά να “… δημιουργήσετε αποτελεσματικές σελίδες προορισμού, να παρουσιάσετε ζωντανές σελίδες υπηρεσιών, να δημιουργήσετε εντυπωσιακά χαρτοφυλάκια”, να προσθέσετε όμορφα ρυθμιστικά, να εφαρμόσετε φανταστικές επικεφαλίδες, πίνακες τιμών εμφάνισης και πολλά άλλα! Σας προσφέρει όλα τα μπλοκ που χρειάζεστε για να υπερφορτώσετε “… επιχειρηματικούς ιστότοπους, επιχειρήσεις εκκίνησης, δημιουργικά έργα και μια ποικιλία άλλων θέσεων.”

Λίστα Getwid των μπλοκ Gutenberg

Το Getwid συνοδεύεται από έναν μεγάλο αριθμό μπλοκ Gutenberg. Θυμηθείτε, λειτουργεί επίσης με βασικά μπλοκ Gutenberg, που σημαίνει ότι τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο που λειτουργεί για τον ιστότοπό σας. Εδώ είναι η λίστα των μπλοκ Gutenberg που διατίθενται στο Getwid (Προειδοποίηση: Είναι πολύ μεγάλο):

 • Ενότητα
 • Ρυθμιστικό μέσων και κειμένου
 • Ρυθμιστικό εικόνας
 • Εικόνισμα
 • Κουτί
 • Banner (ναι, πλήρης με κινούμενα σχέδια – woo hoo!)
 • Ακορντεόν
 • Καρτέλες
 • Μεταβάλλω
 • Γκαλερί στοίβας εικόνων
 • Χάρτες Google
 • Πρόσφατες δημοσιεύσεις
 • Προηγμένη επικεφαλίδα
 • Πλαίσιο εικόνας
 • Advanced Spacer
 • Κοινωνικοί σύνδεσμοι
 • Ομάδα κουμπιών
 • Πιστοποιητικό
 • Κουτί προσώπου
 • Ίνσταγκραμ
 • Γραμμή προόδου
 • Κυκλική γραμμή προόδου
 • Μετρητής
 • Κουτί τιμής
 • Φόρμα Επικοινωνίας
 • Post Carousel
 • Δημοσίευση ρυθμιστικού
 • Τύπος προσαρμοσμένης ανάρτησης
 • Λίστα τιμών
 • MailChimp
 • Αναδυόμενο παράθυρο βίντεο
 • Hotspot εικόνας
 • Αντίστροφη μέτρηση
 • Χρονολόγιο περιεχομένου

Phew, τι λίστα; Και για να πιστεύουμε ότι κάθε ένα από τα παραπάνω μπλοκ έρχεται με πολλές ρυθμίσεις, στυλ και επιλογές, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε το περιεχόμενό σας με τον τρόπο που θέλετε.

Μέχρι στιγμής τόσο καλό, το πρόσθετο μπλοκ Getwid Gutenberg φαίνεται πολύ ελπιδοφόρο.

Τώρα που ξέρετε με τι συνεργαζόμαστε, ας εγκαταστήσουμε το Getwid και να εξετάσουμε τα διάφορα μπλοκ. Ελπίζω να απολαύσετε την ακόλουθη ενότητα όσο και εγώ κατά τη δοκιμή της προσθήκης.

Πώς να εγκαταστήσετε την προσθήκη Getwid Gutenberg Blocks

Βλέποντας ότι το Getwid είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο WordPress plugin, δεν θα σπαταλήσουμε χρόνο για τη λήψη της προσθήκης στον υπολογιστή σας. Αντ ‘αυτού, θα εγκαταστήσουμε την προσθήκη απευθείας από το εσωτερικό του πίνακα ελέγχου διαχειριστή του WordPress.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress και μεταβείτε στο Προσθήκες> Προσθήκη νέου όπως επισημαίνω στο screengrab παρακάτω.

πώς να εγκαταστήσετε νέα προσθήκη wordpress

Στο Προσθήκη προσθηκών σελίδα, εισαγάγετε “Getwid” στο πλαίσιο αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και πατήστε το Εγκαθιστώ Τώρα κουμπί, όπως φαίνεται παρακάτω.

πώς να εγκαταστήσετε την προσθήκη getwid gutenberg blocks για wordpress

Χωρίς σπατάλη δευτερολέπτου, κάντε κλικ στο Θέτω εις ενέργειαν κουμπί, όπως επισημαίνω παρακάτω για να ολοκληρώσω την εγκατάσταση.

πώς να ενεργοποιήσετε την προσθήκη getwid wordpress

Και αυτό είναι? Δεν είπα ψέματα όταν σας είπα ότι η ρύθμιση του Getwid είναι εύκολο ��

Τώρα, ας δούμε τι έχει να προσφέρει το Getwid στο πρόγραμμα επεξεργασίας του Gutenberg. Για να μάθουμε τι υπάρχει στο κατάστημα, πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα ή ανάρτηση. Εργαστείτε με ό, τι θέλετε.

Προσθήκη νέας σελίδας

Θα συνεργαστώ με μια σελίδα αποκλειστικά για λόγους απεικόνισης. Και επίσης επειδή χρησιμοποιώ το σεβαστό θέμα Total WordPress που συνοδεύει ένα πρότυπο σελίδας προορισμού ��

Μέχρι τώρα, ίσως γνωρίζετε ήδη πώς να προσθέσετε μια νέα σελίδα στο WordPress, αλλά εάν είστε απόλυτος αρχάριος, μεταβείτε στο Σελίδες> Προσθήκη νέου, όπως φαίνεται παρακάτω.

προσθέτοντας μια νέα σελίδα στο wordpress

Προσθέστε τον τίτλο της σελίδας σας και επιλέξτε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού πλήρους πλάτους, όπως η δική σας, ορίστε την επιλογή από το Χαρακτηριστικά σελίδας ενότητα, όπως φαίνεται παρακάτω.

χαρακτηριστικά σελίδας στο gutenberb

Σημείωση, μπορεί να έχετε διαφορετικές επιλογές στο Χαρακτηριστικά σελίδας ενότητα ανάλογα με το θέμα σας.

Προσθήκη μπλοκ Getwid Gutenberg

Η προσθήκη μπλοκ Getwid είναι ίδια με την προσθήκη τυπικών μπλοκ Gutenberg. Κάντε κλικ στο συν (+) κουμπί, μετακινηθείτε προς τα κάτω Getwid Μπλοκ, και επιλέξτε το μπλοκ που θέλετε.

Τμήμα μπλοκ

Για να προσθέσετε μια ενότητα Getwid, για παράδειγμα, απλώς προσθέστε το Ενότητα μπλοκ, όπως φαίνεται παρακάτω.

μπλοκ ενότητας getwid

Τόσο απλό όσο οι Α, Β, Γ. Μετά από αυτό, πρέπει να σχεδιάσετε / διαμορφώσετε το τμήμα σας όπως κρίνετε κατάλληλο. Το μπλοκ ενότητας σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε όμορφες διαρρυθμίσεις σελίδων ανά ενότητα χωρίς κωδικοποίηση. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα ρυθμιστικά, εικόνες φόντου, βίντεο, παράλλαξη, κινούμενα σχέδια, σχήματα, πολλά χρώματα κ.λπ. στην ενότητα σας. Για να δείτε μια σελίδα που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας τμήματα ενοτήτων, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω επίδειξη ενότητας.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε μπλοκ μέσα στο μπλοκ ενότητας. Εκτός αυτού, μπορείτε να προσαρμόσετε την ενότητα όπως θέλετε.

ρυθμίσεις μπλοκ ενότητας getwid

Στα δεξιά της σελίδας, έχετε πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε την ενότητα. Θα εξετάσουμε εν συντομία τις επιλογές από πάνω προς τα κάτω.

 • Μέγεθος – Ορίστε τις διαστάσεις ενότητας εδώ. Τη στιγμή της γραφής, έχετε τρεις επιλογές πλάτους, δηλαδή Κουτί, πλήρες πλάτος, και Εθιμο. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά ύψη ενότητας για επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές. Τέλος, έχετε την επιλογή να καθορίσετε τα κενά μεταξύ των μπλοκ περιεχομένου εντός του μπλοκ ενότητας.
 • Υλικό παραγεμίσματος – Η επιλογή σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε την επένδυση γύρω από την ενότητα σας για επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.
 • Περιθώριο – Προσθέστε περιθώρια γύρω από το μπλοκ ενότητας για διάφορες συσκευές.
 • Ευθυγραμμία – Εδώ, μπορείτε να καθορίσετε την κατακόρυφη και οριζόντια ενότητα για διάφορες συσκευές.
 • Χρώμα του φόντου – Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε χρώμα φόντου θέλετε σε ενότητες.
 • Κλίση φόντου – Αυτή η επιλογή σάς βοηθά να δημιουργήσετε ντεγκραντέ φόντου για την ενότητα σας. Η επιλογή είναι βολική αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε συμπαγές έγχρωμο φόντο.
 • Εικόνα φόντου – Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα φόντου στην ενότητα σας, αντί να χρησιμοποιήσετε χρώματα.
 • Ρυθμιστικό φόντου – Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε ρυθμιστικά φόντου στις ενότητες της σελίδας σας. Πόσο γλυκό?
 • Βίντεο φόντου – Θέλετε να εμπλουτίσετε την ενότητα σας με ένα παρασκήνιο βίντεο; Εάν ναι, το Getwid έχει την πλάτη σας.
 • Σε πρώτο πλάνο – Προσθέστε εφέ προσκηνίου στην ενότητα σας.
 • Διαβήτης – Προσθέστε διαχωριστικά μεταξύ των ενοτήτων σας
 • Είσοδος Animation – Χάρη στο Getwid, μπορείτε να κινούσετε διαφορετικές ενότητες όπως θέλετε.
 • Προχωρημένος – Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε μια αγκύρωση HTML και μια κλάση CSS

Μπλοκ ρυθμιστικών μέσων και κειμένου

Για να προσθέσετε ένα μπλοκ ρυθμιστικών μέσων και κειμένου, κάντε κλικ στο συν (+) εικονίδιο, μεταβείτε στο Αποκλεισμός Getwid και κάντε κλικ Ρυθμιστικό μέσων και κειμένου, όπως φαίνεται παρακάτω.

πολυμέσα getwid και μπλοκ ρυθμιστικού κειμένου

Μόλις προσθέσετε το μπλοκ, μπορείτε να ανεβάσετε τα πολυμέσα σας και να προσθέσετε κείμενο. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το μπλοκ από τη δεξιά πλευρική γραμμή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

ρυθμίσεις μπλοκ ρυθμιστικού κειμένου μέσων getwid

Εδώ, μερικές σημειώσεις για τις επιλογές μέσων και μπλοκ κειμένου στη δεξιά πλευρική γραμμή όπως φαίνεται παραπάνω:

 • Ρυθμίσεις – Στην καρτέλα ρυθμίσεων, μπορείτε να καθορίσετε τις διαφάνειες αριθμών, το μέγεθος της εικόνας, το ύψος του ρυθμιστικού, το πλάτος του περιεχομένου και την κάθετη / οριζόντια ευθυγράμμιση.
 • Χρώμα κειμένου – Η επιλογή σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα του κειμένου στο ρυθμιστικό σας
 • Χρώμα επικάλυψης – Μπορείτε να ορίσετε το χρώμα επικάλυψης και να καθορίσετε την αδιαφάνεια επικάλυψης
 • Υλικό παραγεμίσματος – Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να προσθέσετε εύκολα την επένδυση γύρω από τα πολυμέσα και τα ρυθμιστικά κειμένου
 • Ρυθμίσεις ρυθμιστικού – Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε κινούμενα σχέδια στο ρυθμιστικό σας και να ενεργοποιήσετε την προβολή διαφανειών
 • Κινούμενο κείμενο – Ζώστε το κείμενο στα ρυθμιστικά σας
 • Προχωρημένος – Προσθέστε μια προσαρμοσμένη κλάση CSS, ώστε να μπορείτε να διαμορφώσετε περαιτέρω τα ρυθμιστικά σας

Εδώ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του μπλοκ ρυθμιστικών μέσων και κειμένου εν ΔΡΑΣΕΙ.

Ρυθμιστικό εικόνας

Εκτός από το Media & Text Slider, το Getwid σας προσφέρει το Ρυθμιστικό εικόνας μπλοκ επίσης. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο Αποκλεισμός Getwid και κάντε κλικ στο Ρυθμιστικό εικόνας μπλοκ όπως περιγράφω λεπτομερώς στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

ρυθμιστικό εικόνας getwid

Μόλις ανεβάσετε ή προσθέσετε εικόνες από τη βιβλιοθήκη πολυμέσων, μπορείτε να προσαρμόσετε το ρυθμιστικό από τη δεξιά πλευρική γραμμή, όπως φαίνεται παρακάτω.

ρυθμίσεις ρυθμιστή εικόνας getwid

Από τη δεξιά πλευρική γραμμή, έχετε μερικές επιλογές ως εξής:

 • Ρυθμίσεις εικόνας – Από αυτήν την καρτέλα, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της εικόνας, να περικόψετε αυτόματα εικόνες και να συνδέσετε κάθε εικόνα στο αρχείο πολυμέσων ή στη σελίδα συνημμένων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν είστε φωτογράφος και χρησιμοποιείτε ρυθμιστικά εικόνας για να εμφανίσετε την εργασία σας.
 • Ρυθμίσεις ρυθμιστικού – Εδώ, μπορείτε να καθορίσετε τον αριθμό των διαφανειών που μπορείτε να εμφανίσετε σε διάφορες συσκευές, π.χ. επιτραπέζιο, φορητό υπολογιστή, tablet και κινητό.
 • Ρυθμίσεις ελέγχου – Σε αυτήν την καρτέλα, μπορείτε να καθορίσετε πού θα εμφανίζονται τα βέλη και οι κουκκίδες πλοήγησης.
 • Προχωρημένος – Προσθέστε εδώ προσαρμοσμένη κλάση CSS

Για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα, εδώ είναι επίδειξη slider εικόνας για την απόλαυση της προβολής σας.

Μπλοκ banner

Ένα μπλοκ banner σας επιτρέπει να διαφημίζετε στον ιστότοπό σας WordPress σαν αφεντικό. Η προσθήκη μπλοκ banner είναι εξίσου απλή. Μεταβείτε στο Αποκλεισμός Getwid μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg και κάντε κλικ στο Πανό μπλοκ, όπως φαίνεται παρακάτω.

μπλοκ banner getwid

Μόλις προσθέσετε το αρχείο πολυμέσων banner, θα λάβετε μερικές επιλογές, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

ρυθμίσεις μπλοκ banner getwid

Όπως μπορείτε να δείτε από την παραπάνω εικόνα, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο banner σας και να ανοίξετε τον σύνδεσμο σε μια νέα καρτέλα. Στη δεξιά πλευρική γραμμή, έχετε περισσότερες επιλογές για να προσαρμόσετε τα πανό σας. Εδώ, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος του banner, την ευθυγράμμιση, τα χρώματα και τις κινούμενες εικόνες.

Έχετε πολλές επιλογές για να δημιουργήσετε ελκυστικά πανό για τον ιστότοπό σας. Μη διστάσετε να τα δείτε επιδείξεις banner για μια γεύση από αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Άλλα μπλοκ Getwid Gutenberg

Ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικό, δεν μπορώ να καλύψω 30 ακόμη μπλοκ Getwid στη σημερινή κριτική. Εάν το κάνουμε αυτό, θα είστε εδώ όλη την ημέρα, καθώς το άρθρο θα γίνει πολύ μεγάλο για ανάγνωση.

Παρόλα αυτά, ελπίζω να μπορείτε τώρα να προσθέσετε και να προσαρμόσετε οποιοδήποτε μπλοκ Getwid Gutenberg που θέλετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλοηγηθείτε στο Αποκλεισμός Getwid και κάντε κλικ στο μπλοκ που θέλετε. Μετά από αυτό, προσθέστε το περιεχόμενό σας και προσαρμόστε το μπλοκ από τη δεξιά πλευρική γραμμή όπως κάναμε και για τα άλλα μπλοκ.

Για να δείτε περισσότερα παραδείγματα μπλοκ Getwid Gutenberg σε δράση, επισκεφθείτε το Πρόσθετο Getwid σελίδα πάνω στο MotoPress. Επίσης, εδώ είναι Γνωρίστε την ανάρτηση Getwid που εξετάζει σε βάθος αυτό που προσφέρει η προσθήκη.


Το Getwid είναι ένα ισχυρό πρόσθετο Gutenberg με μια υπέροχη σουίτα μπλοκ. Επιπλέον, κάθε μπλοκ έρχεται με ένα μοναδικό σύνολο επιλογών που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε συναρπαστικό περιεχόμενο σε χρόνο μηδέν.

Επιπλέον, το πρόσθετο είναι απίστευτα εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση. Δεν χρειάζεστε γνώσεις κωδικοποίησης ή προηγούμενη εμπειρία για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του Getwid για να αυξήσετε την αφοσίωση στον ιστότοπό σας.

Η προσθήκη είναι 100% δωρεάν και ανοιχτού κώδικα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και να την προσαρμόσετε εκτενώς χωρίς να ανησυχείτε για το πορτοφόλι ή την άδεια χρήσης σας. Είναι το τέλειο εργαλείο για να έχετε στην επαγγελματική σας εργαλειοθήκη WordPress.

Ελπίζω να μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το Getwid για να ζωντανεύσετε τις σελίδες και τις αναρτήσεις σας στο WordPress χωρίς να ξεσπάσετε. Εάν όχι, εκφράστε τις ανησυχίες και τις προτάσεις σας στην ενότητα σχολίων.

Εκτός από αυτό, που είναι το αγαπημένο σας πρόσθετο μπλοκ Gutenberg?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map