Flywheel Review: Διαχειριζόμενη φιλοξενία για WordPress

Επιστροφή με μια άλλη κριτική φιλοξενίας WordPress, αυτή τη φορά είναι η σειρά Flywheel. Σε αυτό το άρθρο θα εξερευνήσω τα σκαμπανεβάσματα αυτής της πολύ αξιοπρεπούς υπηρεσίας φιλοξενίας για το WordPress που έχει πολλές επιλογές. Σχέδια με δυνατότητα κλιμάκωσης, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, ιστότοποι σταδιοδρομίας, εφεδρικά αντίγραφα ασφαλείας, δωρεάν SSL είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που θα βρείτε στο Flywheel. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε την κριτική μας για την υπηρεσία τους ή κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους για να μάθετε περισσότερα.


Μάθετε περισσότερα για το σφόνδυλο

Δημιουργία νέου ιστότοπου με σφόνδυλο

Το Flywheel έχει έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο για να ξεκινήσετε την εμπειρία σας με την υπηρεσία. Δεν σας αφήνουν να επιλέξετε ένα σχέδιο αμέσως, γι ‘αυτό αποφάσισα να σας δείξω τη διαδικασία όπως την έχω βιώσει. Η πληρωμή δεν έρχεται πρώτη με το Flywheel καθώς σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τη δική σας διαδήλωση πρώτη ιστοσελίδα.

Απλώς συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τον πρώτο σας ιστότοπο. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν υπάρχουν καθόλου σχέδια. Αυτός είναι ένας πολύ μοναδικός τρόπος για να ξεκινήσετε. Το Flywheel διευκόλυνε τα άτομα που θέλουν να επιδείξουν την υπηρεσία (ή τη χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο επίδειξης για έναν πελάτη), αλλά μπορεί να είναι άβολο για εκείνους που θεωρούν την πληρωμή και τη ρύθμιση ως δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα.

Το Flywheel σάς επιτρέπει να πληρώνετε με δύο τρόπους: είτε πληρώστε τον εαυτό σας είτε αφήστε τον πελάτη σας να πραγματοποιήσει πληρωμές μόλις αναλάβει τον ιστότοπο (σημείωση: μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν ιστότοπο σε μαζικά σχέδια που έχετε ήδη).

Μόλις αποφασίσετε πώς θέλετε να πληρώσετε, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ένα πρόγραμμα και μετά από αυτό… είναι η ώρα δημιουργίας. Μου αρέσει ότι το Flywheel διευκόλυνε τους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν μια επίδειξη της υπηρεσίας και η εγκατάσταση έχει πολύ νόημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αλλά επειδή δεν θα προσγειωθούν όλοι οι χρήστες στη σελίδα ρύθμισης προτού αρχίσουν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των σχεδίων κατά τη διαδικασία εγγραφής θα ήταν ωραία.

Σχέδια φιλοξενίας σφονδύλου

Εδώ είναι τα τρέχοντα σχέδια για το Flywheel. Προσφέρουν πλήρως διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας WordPress που βασίζονται στην πλατφόρμα Google Cloud. Έτσι διαμορφώνονται οι ρυθμίσεις διακομιστή και το WordPress έχει ήδη εγκατασταθεί κατά την εγγραφή σας.

Τιμολόγηση φιλοξενίας σφονδύλου

Για αυτήν την κριτική επέλεξα το Πρόγραμμα εκκίνησης. Το Flywheel διαθέτει ένα επαρκές σύνολο πόρων, είναι λίγο πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό, αλλά περιλαμβάνει SSL και η επιλογή για CDN είναι αρκετά προσιτή. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα των σχεδίων τους είναι ο περιορισμένος αποθηκευτικός χώρος, ο οποίος για τα περισσότερα ιστολόγια δεν θα αποτελεί πρόβλημα, αλλά θα μπορούσε να γίνει πρόβλημα για μεσαίους έως μεγάλους ιστότοπους (ειδικά πόρους ιστότοπων με βαριά ή υψηλή επισκεψιμότητα).

Μετεγκαταστήστε τον ιστότοπό σας WordPress στο Flywheel

Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσω να εργάζομαι στον ιστότοπο είναι να εισαγάγω το τρέχον ιστότοπος αναφοράς έτσι έχω δοκιμάσει τον μηχανισμό μετεγκατάστασης, όπως πάντα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εισαγάγετε τον τρέχοντα ιστότοπό σας: ο συνηθισμένος τρόπος (εδώ είναι ένας εξαιρετικός οδηγός εκκίνησης για μετεγκατάσταση στο WordPress), παρέχοντας διαπιστευτήρια στον τρέχοντα ιστότοπο WP και πρόσβαση FTP, απευθείας μέσω του WordPress.com (που είναι μια καλή προσθήκη) ή μέσω μιας μεταφόρτωσης ZIP – που είναι ακριβώς η τέλεια μέθοδος για μένα. Το Flywheel είναι αρκετά σίγουρο ότι θα θέλατε να μεταβείτε από το WP Engine στο Flywheel, αλλά και εκείνη την επιλογή συμπεριέλαβε και εκεί!

Μόλις αποφασίσετε σχετικά με το είδος της μεθόδου μετεγκατάστασης που θέλετε, το Flywheel θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τον τύπο της μετανάστευσης, είτε Τυπική μετανάστευση που μπορεί να διαρκέσει έως 3 εργάσιμες ημέρες και είναι δωρεάν ή το Ταχεία μετεγκατάσταση που λέγεται ότι γίνεται σε λιγότερο από 8 ώρες.

Παρόλο που έχω συμπιέσει σωστά το αρχείο, αυτή η μέθοδος δεν λειτούργησε για μένα και κολλήσαμε στο 99%, γι ‘αυτό ήρθα σε επαφή τεχνική βοήθεια για βοήθεια. Απάντησαν πολύ γρήγορα και μου ζήτησαν να τους στείλω το αρχείο zip, το οποίο έκανα. Η μετεγκατάσταση πραγματοποιήθηκε σε λιγότερο από 10 λεπτά χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρέωση, εκτός κι αν ο ιστότοπός σας είναι πραγματικά τεράστιος, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για μια Ταχεία μετεγκατάσταση καθώς η κανονική υπηρεσία λειτουργεί πολύ καλά.

Επιλογές πάνελ σφονδύλου

Μόλις εγκατασταθεί ο ιστότοπος, ο ορισμός του τομέα είναι ένας από τους ευκολότερους πράξεις. Το Flywheel σάς παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις DNS και στην πραγματικότητα ενθαρρύνω να τα επεξεργαστείτε ανάλογα με τις ανάγκες.

Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στους νέους χρήστες, αλλά για άτομα που γνωρίζουν πού δείχνουν οι τομείς τους το Flywheel δεν θα σας εμποδίσει. Σας αφήνουν να ορίσετε τους τομείς σας εύκολα και θα σας δώσουν τις συντεταγμένες στα ονόματα και τις αντίστοιχες διευθύνσεις IP που ορίζονται από το CNAME. Παρέχουν ακόμη και ένα εύκολο εργαλείο για να ελέγξετε εάν οι καταχωρήσεις DNS έχουν φορτωθεί σωστά.

Το Flywheel είναι η λιγότερο ενοχλητική και εύχρηστη υπηρεσία για τομείς και DNS. Είναι σαν να σας λένε: “Γνωρίζουμε ότι θέλετε να ρυθμίσετε τον τομέα σας, οπότε, εδώ είναι τα δεδομένα, δείξτε τον τομέα σας και ελέγξτε αν λειτουργεί … δεν θα εμποδίσουμε” και αυτό είναι τέλειο.

Μόλις ο τομέας έχει ρυθμιστεί σωστά, ο κύριος πίνακας θα σας επιτρέψει να ελέγξετε την προσωρινή μνήμη στον ιστότοπό σας WP, να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων και ακόμη και να απενεργοποιήσετε την προσωρινή μνήμη για να δείτε αλλαγές αμέσως. Το σφόνδυλο φαίνεται να είναι προσωρινά αποθηκευμένο WordPress με τη δική τους προσαρμοσμένη αρχιτεκτονική διακομιστή ιστού.

Υπηρεσίες Extra Flywheel

Πέρα από τα συνηθισμένα πράγματα, το Flywheel παρέχει υποστήριξη για αντίγραφα ασφαλείας. Αν και εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας του WordPress τακτικά μόνοι σας, αυτό είναι ένα εξαιρετικό αντίγραφο ασφαλείας για τα αντίγραφα ασφαλείας σας.

Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, το Flywheel θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε μια υπηρεσία πολλαπλών τοποθεσιών με επιπλέον $ 10 / μήνα και μια υπηρεσία CDN για 10 $ επιπλέον.

Τα πιστοποιητικά είναι δωρεάν εφ ‘όσον χρησιμοποιείτε το Let’s Encrypt αλλά η εγκατάσταση του δικού σας πιστοποιητικού μέσω του Flywheel θα σας κοστίσει 10 $ μήνα το οποίο δεν είναι καλόΓια τους περισσότερους χρήστες που πληρώνουν επιπλέον $ 10 το μήνα για ένα προσαρμοσμένο πιστοποιητικό, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. Η κατοχή του δικού σας πιστοποιητικού δεν διαφέρει πολύ από τη χρήση του ενσωματωμένου Let’s Encrypt, επομένως προτείνουμε τη δωρεάν επιλογή για τους περισσότερους.

Εάν χρειάζεστε την κατασκευή του δικού σας καταστήματος με το προσαρμοσμένο πιστοποιητικό σας, μάλλον είστε καλύτερα με μια άλλη υπηρεσία που δεν σας χρεώνει μηνιαία χρέωση.

Τοπικό από το Flywheel

Τοπικό από το Flywheel

Ένα άλλο αποκλειστικό χαρακτηριστικό είναι το Local by Flywheel. Με το Local μπορείτε να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε και να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας τοπικά (στον υπολογιστή σας) και στη συνέχεια να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα το σχέδιό σας στον ζωντανό ιστότοπό σας που φιλοξενείται στο Flywheel. Το καλύτερο από όλα – αυτό είναι ένα δωρεάν χαρακτηριστικό που λειτουργεί τέλεια με όλα τα σχέδια Flywheel.

24/7 Υποστήριξη πελατών

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στις 1 π.μ. Κανένα πρόβλημα. Το Flywheel ανανέωσε πρόσφατα το σύστημα υποστήριξής του για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο (ναι, ακόμη και διακοπές). Το καλύτερο από όλα είναι η πραγματική ανθρώπινη υποστήριξη και όχι μόνο ένα chatbot.

Πρόσθετα μπόνους

Flywheel Hosting Addons

Και για να το ολοκληρώσετε, υπάρχουν μερικά ακόμη πρόσθετα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να γνωρίζετε ότι το Flywheel προσφέρει.

Πληροφορίες απόδοσης: Επιταχύνετε τον ιστότοπό σας με τη βοήθεια του Flywheel. Οι μηνιαίες περιλήψεις ταχύτητας και οι τριμηνιαίοι έλεγχοι θα σας κρατήσουν σε καλό δρόμο.

Ενημερώσεις προσθηκών: Εάν ξεχάσετε να ενημερώνετε τα πράγματα, η φιλοξενία σας θα σας θυμάται. Οι τακτικές, μηνιαίες ενημερώσεις προσθηκών μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή (παρόλο που συνιστούμε πάντα να δοκιμάζετε μόνοι σας τις ενημερώσεις σε τοπικό ή ιστότοπο σταδιοποίησης).

Πληροφορίες ασφάλειας: Όπως και η ταχύτητά σας, μπορείτε να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή παρακολουθώντας τις μηνιαίες και τριμηνιαίες αναφορές σας από το Flywheel.

Λευκή επισήμανση: Εάν είστε σχεδιαστής, το Flywheel διευκολύνει τη μεταπώληση φιλοξενίας. Μια πλατφόρμα με λευκή ετικέτα διευκολύνει την προσθήκη της επωνυμίας σας και τη μεταπώληση στους πελάτες σας.

Απόδοση φιλοξενίας σφονδύλου

Πώς συγκρίνεται λοιπόν το Flywheel με τα υπόλοιπα; Ας δοκιμάσουμε την υπηρεσία.

Η απόδοση του ιστότοπου είναι πολύ καλή, με χρόνο απόκρισης μικρότερο από 1,5 δευτερόλεπτο και σταθερή Ένα σκορ από το Pingdom.

Παρακολουθώντας προσεκτικά την απόκριση κεφαλίδας, μπορείτε να δείτε ότι το Flywheel χρησιμοποιεί μια προσαρμοσμένη διαμόρφωση διακομιστή ιστού που φαίνεται να είναι αρκετά βελτιστοποιημένη για την εργασία.

Μια δοκιμή από τον διακομιστή της Αυστραλίας δίνει επίσης ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με έναν άλλο ΕΝΑ. Καλή δουλειά!

Το GTMetrix δείχνει επίσης ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και ο ιστότοπος που φορτώνεται σε 1.6s επιβεβαιώνει ότι το Flywheel έχει ένα ωραίο διακομιστή ιστού και προσωρινή μνήμη, Κάνοντας αυτό μια εξαιρετική υπηρεσία για κάθε εξαρτημένο από το WP που χρειάζεται πολύ καλή απόδοση.

Αυτό που μου άρεσε

Το Flywheel έχει μια ωραία διαισθητική και εύκολη στη χρήση διεπαφή με τυπικές επιλογές αλλά με τόνους επιπλέον. Μου άρεσε πολύ η στάση «δεν παρεμποδίζουμε» απέναντι στους τομείς και τη ρύθμιση DNS καθώς αυτό είναι ιδανικό για μια γρήγορη εγκατάσταση, ειδικά για επαγγελματίες.

Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που ανταποκρίνονται στα εισιτήρια. Το προσωπικό υποστήριξης είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει και να διορθώσει γρήγορα τις διορθώσεις. Και μου άρεσε σίγουρα η παράσταση.

Αυτό που δεν μου άρεσε

Το να έχετε μια ωραία εξυπηρέτηση με πολύ περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο δεν είναι ωραίο και πρέπει να πληρώσετε τόνοι χρημάτων για μια ακόμη πιο ακριβή υπηρεσία μόνο για να χρησιμοποιήσετε περισσότερο χώρο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Θα ήθελα πολύ να έχω περισσότερες επιλογές αποθηκευτικού χώρου στο μείγμα. Υπάρχουν τόνοι ιστολογίων και περιοδικών που δεν λαμβάνουν τόσες πολλές επισκέψεις αλλά καταναλώνουν πολύ αποθηκευτικό χώρο και το Flywheel θα είναι μια πολύ δαπανηρή υπηρεσία για τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Πιστεύω ότι η διαδικασία εγγραφής θα μπορούσε να είναι καλύτερη καθώς τα σχέδια δεν θα είναι ορατά παρά μόνο μετά την εγκατάσταση του ιστότοπού σας και την επιλογή τρόπου πληρωμής. Αυτό πρέπει να βελτιωθεί. Είτε προσφέρετε μια δωρεάν επίδειξη (με ορατό τον περιορισμό 14 ημερών) είτε ζητήστε από τον χρήστη να εγγραφεί και να προσθέσει πρώτα πληροφορίες πληρωμής (στη συνέχεια μετά την εγκατάσταση) – η ανάμιξη των δύο είναι σύγχυση.

Επίσης, το Flywheel δεν προσφέρει επί του παρόντος επιλογές e-mail που θα μπορούσαν να είναι πρόβλημα. Αν και μπορούμε να προτείνουμε ανεπιφύλακτα G-σουίτα εάν θέλετε να διαχειριστείτε τα email σας μόνοι σας.

Τυλίγοντας

Το Flywheel είναι μια σταθερή επιλογή φιλοξενίας. Η διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή σε συνδυασμό με πρόσθετα, όπως αντίγραφα ασφαλείας, σταδιοποίηση, δυνατότητα προσθήκης δωρεάν πιστοποιητικών SSL, συμβατότητας πολλαπλών ιστότοπων και προαιρετικού CDN κάνει πολύ καλή συμφωνία. Επίσης, το Flywheel προσφέρει μία από τις λιγότερο ενοχλητικές μεθόδους για τη ρύθμιση τομέων και DNS (γνωστός και ως ότι δεν σταματάμε στη στάση σας) και αυτή είναι μια ωραία χειρονομία.

Επιπλέον, εάν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων, υπάρχουν κάποιες επιπλέον δυνατότητες, όπως η επιλογή επιλογής χρέωσης πελάτη και τοπικού (τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε τον ιστότοπό σας τοπικής ανάπτυξης με τους ζωντανούς ιστότοπους πελατών).

Στην άλλη πλευρά του τραπεζιού ο αποθηκευτικός χώρος είναι πολύ περιορισμένος και το σφόνδυλο είναι κάπως ακριβό. Αλλά αν δεν χρειάζεστε τόνους χώρου, είναι μια καλή υπηρεσία με εξαιρετική απόδοση και τεχνική υποστήριξη. Για περισσότερες πληροφορίες, φροντίστε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους.

Αποκτήστε το σφόνδυλο

Συνολικά πιστεύουμε ότι το Flywheel είναι μια αρκετά καλή διαχείριση φιλοξενίας WordPress, αλλά τι νομίζεις; Έχετε δοκιμάσει το Flywheel; Ή έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία τους; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me