Fanciest Author Box: Η καλύτερη λύση Author Box για το WordPress;

Η διαχείριση ενός ιστότοπου WordPress πολλαπλών συγγραφέων είναι σαν ένας διαφορετικός κόσμος σε σύγκριση με τη διεξαγωγή μιας ατομικής εκπομπής (ή μιας πρόσωπο εμφάνιση, με σκοπό να είναι πολιτικά σωστό ;-)).


Έχετε μια σειρά από νέες σκέψεις για να παρακολουθείτε: ρόλους και δυνατότητες χρήστη, συντακτικά καθήκοντα κ.ο.κ. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα είναι τεράστια – με τη δημιουργία περιεχομένου να είναι τόσο χρονοβόρα, καθώς πολλοί συγγραφείς που εργάζονται στο ιστολόγιό σας μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελείς. Όχι μόνο αυτό, αλλά η δημιουργία μιας ομάδας μπορεί να δημιουργήσει την αντίληψη μεταξύ των αναγνωστών ότι το ιστολόγιό σας είναι μια πολύ μεγαλύτερη (και πιο πολύτιμη) λειτουργία από ό, τι πριν.

Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κατάσταση πολλών συγγραφέων του ιστολογίου σας προβάλλοντας κάθε συγγραφέα. Αυτό δεν γίνεται εύκολα με το WordPress έξω από το κουτί, αλλά σε αυτήν την ανάρτηση θέλω να σας παρουσιάσω ένα φοβερό πρόσθετο που κάνει τη δουλειά της προώθησης συγγραφέα εύκολη.

Κουτιά συγγραφέα

Εάν είστε τακτικός αναγνώστης του ιστολογίου WPExplorer, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει το πλαίσιο βιογραφικού συγγραφέα στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης. Εδώ είναι το δικό μου:

Πιο φανταστικό κουτί συγγραφέα

Πολύ ωραίο, σωστά; Όπως μπορείτε να δείτε, περιέχει το κεφάλι μου μαζί με το όνομά μου και ένα σύντομο βιογραφικό. Επιπλέον, υπάρχουν καρτέλες για τα προφίλ κοινωνικών μέσων μου, καθώς και μία για τις τελευταίες δημοσιεύσεις που έχω γράψει εδώ στο WPExplorer.

Για έναν ιστότοπο πολλαπλών συγγραφέων, αυτά τα «κουτιά συγγραφέων» είναι τέλεια – παρουσιάζουν τους συγγραφείς σας, οι οποίοι με τη σειρά τους δείχνουν την κλίμακα και την ποιότητα του ιστολογίου σας. Η εναλλακτική λύση είναι να συμπεριλάβετε μερικές γραμμές στο τέλος της ανάρτησης, οι οποίες δεν έχουν τον ίδιο αντίκτυπο. Όσο για μένα, κουτιά συγγραφέων όπως το παραπάνω παράδειγμα είναι το μόνο τρόπος προβολής συγγραφέων στο ιστολόγιό σας στο WordPress.

Αυτό με φέρνει στο Fanciest Author Box. Με λίγα λόγια, η προσθήκη σας επιτρέπει να εισάγετε βιογραφικά κουτιά συγγραφέων σε πολλές τοποθεσίες στον ιστότοπό σας WordPress. Αυτή είναι η πιο βασική λειτουργικότητά της.

Πιο φανταστικό κουτί συγγραφέα

Η προεπιλεγμένη οθόνη Fanciest Author Box.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, χρησιμοποιούμε το Fanciest Author Box σε αυτόν τον ιστότοπο. Ενώ τα κουτιά συγγραφέων μας φαίνονται πολύ διαφορετικά από το παραπάνω παράδειγμα, αυτό δείχνει εν μέρει την ευελιξία και την ευχρηστία του.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά!

Τα βασικά

Αφού εγκαταστήσετε το Fanciest Author Box, θα προστεθούν διάφορα νέα πεδία σε κάθε προφίλ στο WordPress:

Ορισμένες από τις ρυθμίσεις στην οθόνη προφίλ.

Ορισμένες από τις ρυθμίσεις στην οθόνη προφίλ.

Για να ξεκινήσετε, απλώς προσθέστε τις σχετικές πληροφορίες στα παραπάνω πεδία και πατήστε Αποθήκευση. Αυτό είναι! Τώρα θα έχετε ένα πλήρες πλαίσιο συγγραφέα που θα λειτουργεί στον ιστότοπό σας.

Εάν σας ενδιαφέρει απλώς να ξεκινήσετε και να τρέχετε με κουτιά συγγραφέων για τον ιστότοπό σας, το μόνο που χρειάζεται να ανησυχείτε είναι να συμπληρώσετε αυτές τις πληροφορίες. Το Fanciest Author Box θα κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

Τούτου λεχθέντος, σίγουρα μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη λειτουργικότητα αυτής της προσθήκης.

Το πλαίσιο συγγραφέα με λεπτομέρεια

Ας δούμε ένα ζωντανό παράδειγμα – ένα ιστολόγιο πολλαπλών συγγραφέων που επεξεργάζομαι αυτήν τη στιγμή: Δωρεάν συμβουλές για γνωριμίες στο διαδίκτυο.

Δεν έχω χρόνο να δημιουργήσω όλο το περιεχόμενο οπότε έχω αναθέσει σε μεγάλο μέρος τη γραφή σε μια μικρή ομάδα. Είναι μια νίκη / νίκη – Παίρνω υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που παράγεται για τον ιστότοπο και (εν μέρει μέσω της χρήσης του Fanciest Author Box) η κλίμακα του ιστολογίου μου φαίνεται πολύ μεγαλύτερη για αυτό το γεγονός.

Ακολουθεί ένα από τα προφίλ του συγγραφέα μου σε αυτό το ιστολόγιο:

Πιο φανταστικό κουτί συγγραφέα

Όπως μπορείτε να δείτε, η Τζίνα έχει συμπεριλάβει τη λαβή του στο Twitter και το όνομα χρήστη της στο Facebook, οπότε αυτές οι καρτέλες έχουν προστεθεί αυτόματα. Κάνοντας κλικ στις καρτέλες κοινωνικών μέσων σας δίνεται η ευκαιρία να την ακολουθήσετε ή να της αρέσει.

Όπως μπορείτε να δείτε από το δικό μου πλαίσιο συγγραφέα εδώ στο WPExplorer, υπάρχουν πολλές πιθανές καρτέλες:

 • Κελάδημα
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • τελευταίες δημοσιεύσεις

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια καρτέλα “Προσαρμοσμένη”, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει σχεδόν οτιδήποτε θέλετε.

Η φωτογραφία προφίλ θα τραβηχτεί αυτόματα από τη διεύθυνση email του προφίλ » Gravatar, αλλά αν δεν έχετε, μπορείτε πάντα να συνδέσετε το προφίλ με μια διεύθυνση URL φωτογραφίας.

Οι πολλές χρήσεις του Fanciest Author Box

Η προεπιλεγμένη χρήση του Fanciest Author Box είναι αρκετά προφανής – εμφανίζεται στο κάτω μέρος κάθε ανάρτησης (μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε να εμφανίζεται σε σελίδες). Αλλά εκεί δεν τελειώνει η μυριάδα χρήση του. Μπορείτε στην πραγματικότητα να το ορίσετε ώστε να εμφανίζεται οπουδήποτε μέσω widget, shortcode ή PHP code.

Έχω χρησιμοποιήσει αυτήν τη λειτουργικότητα για να εμφανίσω όλους τους συγγραφείς στη σελίδα Σχετικά με τον ιστότοπο γνωριμιών μου. Εδώ είναι οι τακτικοί συγγραφείς μου:

Τακτικοί συγγραφείς

Και μερικοί από τους συντελεστές μου:

Συνεισφέροντες

Αντί να χρειάζεται να αντιγράψω τις φωτογραφίες τους και τα βιογραφικά τους στη σελίδα Πληροφορίες, μπορώ απλώς να χρησιμοποιήσω το [[ts_fab]] σύντομος κωδικός για την εμφάνιση των πλαισίων συγγραφέα.

Αυτός ο σύντομος κωδικός μπορεί να προσαρμοστεί με διάφορους τρόπους – στο παραπάνω παράδειγμα έχω τραβήξει μεμονωμένα προφίλ και αφαιρέσαμε τις καρτέλες (εμφανίζοντας μόνο το βιογραφικό) χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο κώδικα: [[ts_fab authorid = "xx" tabs = "bio"]].

Όπως μπορείτε να δείτε, με το Fanciest Author Box είναι εξαιρετικά εύκολο να προβάλλετε τους συγγραφείς σας σχεδόν οπουδήποτε θέλετε.

Προσαρμογή του πλαισίου συγγραφέα

Ανέφερα προηγουμένως ότι το στυλ των πλαισίων συγγραφέα είναι προσαρμόσιμο (όπως αποδεικνύεται από τα κουτιά συγγραφέων εδώ στο WPExplorer). Είναι εξαιρετικά εύκολο να αλλάξετε τη βασική μορφοποίηση μέσω της σελίδας Ρυθμίσεις:

Ρυθμίσεις χρώματος

Όπως μπορείτε να δείτε, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα κάθε στοιχείου σε ένα φλας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο επιλογής χρώματος WordPress. Και αν λυπάσαι για κάποιες επιλογές άγριου χρώματος, υπάρχει πάντα η επιλογή επαναφοράς στην προεπιλογή.

Αν ψάχνετε για κάτι περισσότερο κατά παραγγελία, μπορείτε να προσαρμόσετε το CSS – θα διαπιστώσετε ότι καθένα από τα στοιχεία που συνθέτουν το πλαίσιο συγγραφέα είναι σαφώς επισημασμένο και εύκολο στην επεξεργασία, όπως κρίνετε κατάλληλο. Αυτό ακριβώς κάναμε εδώ στο WPExplorer για να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο συγγραφέα που συνδυάζεται άψογα με το σχεδιασμό του ιστολογίου.

Η δωρεάν επιλογή

Ενώ το Fanciest Author Box είναι μια προσθήκη premium, θα σας επιστρέψει μόνο 10 $. Αυτό είναι μια αξιόλογη τιμή για να πληρώσετε για ένα τόσο καλά σχεδιασμένο και τεκμηριωμένο πρόσθετο (για να μην αναφέρουμε την φοβερή υποστήριξη και το γεγονός ότι τα παιδιά στο Σούπα Θεματώ είναι φοβερό και αξίζουν τα χρήματα!).

Αποκτήστε το Fanciest Author Box

Ωστόσο, αν θέλετε μια δοκιμαστική δοκιμασία πριν πάρετε τη βουτιά, απλώς δώστε Fancier Συγγραφέας κουτί πάει. Είναι μια δωρεάν έκδοση του πρόσθετου που διατίθεται για λήψη από το WordPress.org. Μια σχεδόν τέλεια βαθμολογία με αστέρια πρέπει να σας βοηθήσει πολύ να σας πείσει ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση για τον συγγραφέα!

Ένα τέλειο πρόσθετο?

Κάθε φορά που εξετάζω ένα πρόσθετο, προσπαθώ να διαλέξω τα μειονεκτήματα, ακόμα κι αν νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική λύση συνολικά. Ωστόσο, με το Fanciest Author Box δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο από το πιο μικρό παράπονο.

Για παράδειγμα, θα ήταν ωραίο να έχετε μια επιλογή μεταφόρτωσης για φωτογραφίες προφίλ αντί να πρέπει να ανεβάσετε την εικόνα ξεχωριστά και στη συνέχεια να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL στο σχετικό πεδίο. Επίσης, θα ήταν ωραίο να έχετε τις σχετικές τροφοδοσίες στις καρτέλες Twitter, Facebook, Google+ και LinkedIn σε αντίθεση με την επιλογή εγγραφής.

Αλλά αυτό είναι για να είμαι ειλικρινής – δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλο τρόπο βελτίωσης αυτής της προσθήκης. Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά στο Themato Soup θα σκεφτούν κάποια νέα νέα χαρακτηριστικά, αλλά η φαντασία και η δημιουργικότητά τους ξεπερνούν τη δική μου!

Με λίγα λόγια, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα υψηλής ποιότητας blog πολλαπλών συγγραφέων και να δώσετε στους συγγραφείς σας την έκθεση που τους αξίζει, το Fanciest Author Box είναι ο λύση. Είναι απαράμιλλο και προσφέρει ένα σύνολο σχεδόν άψογων χαρακτηριστικών. Το χρησιμοποιώ ο ίδιος και μπορείτε να το δείτε εδώ στο WPExplorer – ποια καλύτερη έγκριση είναι αυτό?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map